donderdag 18 oktober 2018, week 42


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 4u45
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.be is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

33x Brexittop in Brussel: "Voorlopig geen extra top gepland, want niet genoeg vooruitgang geboekt"18/10 00u15 - VRT NWS: De Europese regeringsleiders en de Britse premier Theresa May hebben geen akkoord kunnen bereiken over de brexit. Europa en het Verenigd Koninkrijk blijven het oneens over een oplossing voor de grens tussen Ierland en Noord-Ierland. 'Om een akkoord te bereiken hebben we nog tijd nodig, veel meer tijd nodig', heeft de Europese hoofdonderhandelaar Michel Barnier gezegd. Volgens de voorzitter van het Europees Parlement Antonio Tajani heeft Theresa May geen nieuwe elementen aangedragen die tot een doorbraak in de onderhandelingen zouden kunnen leiden. Er is voorlopig geen extra top in november gepland.
31x Wereldkankerdag: Ex-VUB-rector Paul De Knop dankt zijn leven aan immuuntherapie18/10 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
30x Driekwart van bemiddelingszaken in internationale kinderontvoeringen leidt tot akkoord18/10 01u15 - Het Laatste Nieuws: Driekwart van de bemiddelingszaken in internationale kinderontvoeringen in Europa leidt tot een (gedeeltelijk) akkoord. Dat zegt Child Focus...
28x Familie schrijft hartverscheurend doodsbericht voor te vroeg overleden dochter: "Voor sommigen was Maddie gewoon een junkie: toen ze zagen dat ze verslaafd was, stopten ze om haar écht te zien"18/10 00u45 - Het Laatste Nieuws: Een rouwende familie uit Burlington, Vermont in de Verenigde Staten heeft een hartverscheurend doodsbericht geschreven voor hun dertig jaar jonge...
27x “Omdat de vervoerde lading van onschatbare waarde is”18/10 01u15 - Gazet van Antwerpen: Het voorval met de bus met 3Master-leerlingen gisteren in Gierle (blz. 15) bewijst dat het gevaar op de weg van alle kanten kan komen. Toevallig (of net niet) volgden zo’n veertig leerkrachten en preventieadviseurs gisteren in Herentals een praktische opleiding rond veilig gedrag in en rond de bus. Het gaat om een initiatief van de bussector dat goede punten krijgt van de leerkrachten.
26x Driekwart van bemiddelingszaken in internationale kinderontvoeringen leidt tot akkoord18/10 01u15 - De Morgen: Driekwart van de bemiddelingszaken in internationale kinderontvoeringen in Europa leidt tot een (gedeeltelijk) akkoord. Dat zegt Child Focus vandaag op de Centrale Dag in het kader van Mediation Week. 
26x Recordaantal mensen verhuizen naar of vertrekken uit Nederland18/10 01u00 - AD.nl: De stromen immigranten en emigranten zijn in ruim 150 jaar niet zo groot geweest. Vorig jaar vestigden zich 235.000 immigranten in Nederland en vertrokken 154.000 mensen naar het buitenland. Sinds 1865 worden in ons land migratiestatistieken bijgehouden.
26x Mexicaanse bokser tekent monstercontract van 316 miljoen euro18/10 00u30 - AD: Sport: De Mexicaanse bokser Saul Alvarez, WBC- en WBA-kampioen bij de middengewichten, heeft vandaag een monstercontract getekend met de Amerikaanse streamingdienst DAZN. Alvarez strijkt 365 miljoen dollar of 316,9 miljoen euro op. Het is het grootste contract ooit door een sportman afgesloten.
26x Erdogan laat aanklacht tegen studenten wegens “beledigend” spandoek vallen18/10 00u00 - Het Laatste Nieuws: President Recep Tayyip Erdogan heeft de aanklacht tegen vier studenten uit Ankara die hem zouden hebben beledigd, laten vallen. Ze hadden een...
25x Nog geen witte brexit-rook: "EU-onderhandelaar krijgt meer tijd"18/10 02u00 - Het Laatste Nieuws: De 27 EU-leiders geven hun brexitonderhandelaar Michel Barnier meer tijd om met het Verenigd Koninkrijk een akkoord te bereiken over de scheiding...

Statistieken

Artikels:
34726
Gelezen:
5600
Aantal lezers nu:
22


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven