woensdag 18 oktober 2017, week 42


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u00
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.be is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

67x Brandweer Bilzen zoekt mee naar vermiste senioren in de buurt van kanaal18/10 00u30 - Het Belang van Limburg: De brandweer van Bilzen verleende dinsdagavond ondersteuning aan de cel vermiste personen tijdens een zoekactie naar een echtpaar uit de gemeente. Een man van 80 jaar en vrouw van 72 vertrokken met de fiets en keerden niet meer huiswaarts.
63x Overmars: Overstap van Ajax naar Arsenal niet aan de orde18/10 01u00 - AD: Sport: Marc Overmars staat niet op het punt om Ajax te verruilen voor Arsenal. ,,Ik heb het naar mijn zin bij Ajax. Er speelt niks met betrekking tot andere clubs', verzekerde de directeur spelersbeleid van Ajax aan de NOS.
62x Overmars: Overstap van Ajax naar Arsenal niet aan de orde18/10 01u00 - Gelderlander: Marc Overmars staat niet op het punt om Ajax te verruilen voor Arsenal. ,,Ik heb het naar mijn zin bij Ajax. Er speelt niks met betrekking tot andere clubs', verzekerde de directeur spelersbeleid van Ajax aan de NOS.
61x Overmars: Overstap van Ajax naar Arsenal niet aan de orde18/10 01u00 - BN/DeStem: Marc Overmars staat niet op het punt om Ajax te verruilen voor Arsenal. ,,Ik heb het naar mijn zin bij Ajax. Er speelt niks met betrekking tot andere clubs', verzekerde de directeur spelersbeleid van Ajax aan de NOS.
60x De overgang van fossiel verleden naar elektrische toekomst leidt tot heerlijke experimenteerdrift18/10 02u15 - Volkskrant Economie: Volvo start submerk! Ik had weer eens grandioos gelijk. Alpine, het charmante sportautootjesmerk uit de jaren zestig en zeventig dat dit jaar door Renault wakker werd gekust, gaat uitgroeien tot een volwassen submerk, dat met duurdere modellen, dus hogere marges, lekker geld gaat verdienen voor Renault. Toen Alpinebaas Michael van der Sande in april zei dat ze eerst maar 'ns gingen kijken hoe hun
60x Gezondheidszorg in gevangenissen moet bevoegdheid van Volksgezondheid worden18/10 01u00 - Het Laatste Nieuws: Op het kabinet van Justitie bevestigt men dat minister Geens al sinds zijn aantreden in 2014 pleit om de gezondheidszorg voor gedetineerden over te...
60x Overmars: Overstap van Ajax naar Arsenal niet aan de orde18/10 01u00 - De Stentor: Marc Overmars staat niet op het punt om Ajax te verruilen voor Arsenal. ,,Ik heb het naar mijn zin bij Ajax. Er speelt niks met betrekking tot andere clubs', verzekerde de directeur spelersbeleid van Ajax aan de NOS.
60x Overmars: Overstap van Ajax naar Arsenal niet aan de orde18/10 01u00 - AD.nl: Marc Overmars staat niet op het punt om Ajax te verruilen voor Arsenal. ,,Ik heb het naar mijn zin bij Ajax. Er speelt niks met betrekking tot andere clubs', verzekerde de directeur spelersbeleid van Ajax aan de NOS.
59x 6.000 Belgen krijgen voorrang op gsm-netwerk bij rampen of terreuraanslag18/10 05u15 - Het Laatste Nieuws: 6.000 personen bij de veiligheids- en hulpdiensten krijgen een speciale simkaart waarmee ze tijdens een ramp altijd kunnen bellen of sms'en, ook al...
59x De overgang van fossiel verleden naar elektrische toekomst leidt tot heerlijke experimenteerdrift18/10 02u15 - de Volkskrant: Volvo start submerk! Ik had weer eens grandioos gelijk. Alpine, het charmante sportautootjesmerk uit de jaren zestig en zeventig dat dit jaar door Renault wakker werd gekust, gaat uitgroeien tot een volwassen submerk, dat met duurdere modellen, dus hogere marges, lekker geld gaat verdienen voor Renault. Toen Alpinebaas Michael van der Sande in april zei dat ze eerst maar 'ns gingen kijken hoe hun

Statistieken

Artikels:
39538
Gelezen:
54977
Aantal lezers nu:
66


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven