zaterdag 24 augustus 2019, week 34


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u00
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.be is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x “Longziekte gelinkt aan e-sigaret eist eerste dodelijke slachtoffer”23/08 23u30 - Het Laatste Nieuws: In de Verenigde Staten is een eerste patiënt gestorven aan een longaandoening die mogelijk gelinkt kan worden aan het gebruik van een e-sigaret....
1x Gezien de klimaatdoelstellingen is het waanzin dat in Nederland per plaats verschillende subsidies gelden23/08 23u30 - Gelderlander: Het loskoppelen van de regenpijp van het riool wordt steeds populairder. Vooral in Nijmegen gebeurt het vaak, mede door een subsidie in die gemeente. Of een inwoner een tegemoetkoming kan krijgen voor het afkoppelen hangt van de woonplaats af.
1x Amerikaan zat bijna drie maanden onschuldig vast: douane zag zijn meegebrachte honing aan voor meth23/08 23u30 - Gelderlander: Zijn zwak voor honing leverde de Amerikaanse Leon Haughton een bittere nasmaak op. De 45-jarige man uit Maryland werd gearresteerd toen hij na een vakantie in Jamaica drie flessen van zijn favoriete honing mee terugnam naar de VS. Haughton werd gearresteerd omdat het douanepersoneel dacht dat hij vloeibare meth meesmokkelde. Na grondig onderzoek bleek wel degelijk honing in de drie meegenomen flesjes te zitten, maar toen had Haughton er al 82 dagen cel opzitten.
1x Figuranten gezocht voor Slag om de Schelde23/08 23u30 - BN/DeStem: VLISSINGEN - Voor de film Slag om de Schelde, die dit najaar grotendeels in Zeeland wordt opgenomen, wordt gezocht naar figuranten. Mensen van alle leeftijden zijn welkom, maar er wordt speciaal uitgekeken naar echte militairen en jongens tussen de 15 en 20 jaar oud die een soldaat kunnen spelen.
1x Amerikaan zat bijna drie maanden onschuldig vast: douane zag zijn meegebrachte honing aan voor meth23/08 23u30 - BN/DeStem: Zijn zwak voor honing leverde de Amerikaanse Leon Haughton een bittere nasmaak op. De 45-jarige man uit Maryland werd gearresteerd toen hij na een vakantie in Jamaica drie flessen van zijn favoriete honing mee terugnam naar de VS. Haughton werd gearresteerd omdat het douanepersoneel dacht dat hij vloeibare meth meesmokkelde. Na grondig onderzoek bleek wel degelijk honing in de drie meegenomen flesjes te zitten, maar toen had Haughton er al 82 dagen cel opzitten.
1x Alcacer geeft zege nog glans met goal in blessuretijd, Dortmund pakt zes op zes23/08 23u30 - Het Laatste Nieuws: Sport: Borussia Dortmund, met Axel Witsel en Thorgan Hazard in de basis, heeft vrijdag met 1-3 gewonnen op het veld van FC Keulen. Sebastiaan Bornauw en...
1x Amerikaan zat bijna drie maanden onschuldig vast: douane zag zijn meegebrachte honing aan voor meth23/08 23u30 - De Stentor: Zijn zwak voor honing leverde de Amerikaanse Leon Haughton een bittere nasmaak op. De 45-jarige man uit Maryland werd gearresteerd toen hij na een vakantie in Jamaica drie flessen van zijn favoriete honing mee terugnam naar de VS. Haughton werd gearresteerd omdat het douanepersoneel dacht dat hij vloeibare meth meesmokkelde. Na grondig onderzoek bleek wel degelijk honing in de drie meegenomen flesjes te zitten, maar toen had Haughton er al 82 dagen cel opzitten.
1x Afkoppelen regenpijp steeds populairder: aantal aanvragen in vier jaar tijd verdubbeld23/08 23u15 - Gelderlander: NIJMEGEN - Huizen loskoppelen van regenwater is in trek. Vooral in Nijmegen laten steeds meer bewoners hemelwater niet langer het riool in lopen, maar in een ton of de tuin. Het kostte Manfred Hendrix geen cent.
1x Van deurbel tot vibrator: maak je hele huis slim23/08 23u15 - BN/DeStem: Vroeger was niet alles beter, of in elk geval niet smart. Een slimme thermostaat is al in heel wat huizen te vinden, maar er kan meer van analoog naar digitaal. Tech-redacteur Christian Born opent zijn huis voor ons en laat zijn slimme speeltjes zien.
1x Het moment waarop Kompany zich blesseerde23/08 23u15 - Het Laatste Nieuws: Sport: De kelk moet tot op de bodem leeg bij Anderlecht. Het verloor vanavond niet alleen in Genk, het zag ook Vincent Kompany geblesseerd uitvallen met...

Statistieken

Artikels:
27873
Gelezen:
1
Aantal lezers nu:
26


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven