donderdag 18 oktober 2018, week 42


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 4u30
 

9lives

Verbergen Tonen
17/10 17u30  Sean Bean speelt hoofdrol in eerste Elusive Target-missie van videogame Hitman 2 Bean speelt Mark Faba, voorheen MI5-agent die nu freelance huurmoordenaar is geworden. Berucht als 'The Undying' is Faba’s reputatie als meester in het in scène zetten van zijn eigen dood ongeëvenaard, waardoor de International Contract Agency (ICA) een imposante premie op zijn hoofd heeft gezet. In de nieuwe liveactie aankondigingstrailer wordt Mark Faba, gespeeld door Sean Bean, geïntroduceerd tijdens een gesprek met zijn therapeut. Hij geeft alvast enkele hints weg over zijn unieke methode voor huurmoorden, aangezien allerlei willekeurige voorwerpen in de kamer voor iemand met Faba's beroep als wapens kunnen dienen. De sessie loopt slecht af voor Faba's therapeut, maar de video eindigt met een bekend personage dat de hele tijd geduldig heeft toegekeken: de meesterlijke Agent 47. De interactieve trailer vraagt kijkers om te stemmen op drie verschillende voorwerpen om een exclusief Hitman 2-wapen vrij te spelen later in de game. De eerste Elusive Target-missie, genaamd de Onsterfelijke, staat gepland voor release op 20 november, een week na de lancering van Hitman 2 op 14 november, en duurt 10 dagen. Zodra de missie beschikbaar is, moeten spelers Mark Faba tegen zien te houden voordat hij zijn expertise in surveillance, infiltratie en vernietiging kan gebruiken om een contractmoord te plegen tijdens het Global Innovation Racing-event in Miami. Als iemand Faba voorgoed kan stoppen, is het Agent 47 wel.
17/10 14u00  Zeven westernfilms die je warm houden voor 'Red Dead Redemption II' "Met Red Dead Redemption II keert Rockstar terug naar de vibe van de smeerlappenwesterns uit de tijd van je grootvader"Als je alle westernfilms van pakweg de afgelopen vijf decennia na elkaar zou bekijken, zou je vooral tot deze slotsom komen: de beste uit het rijtje waren die met een smeerlap - of een hele bènde rotzakken - in de hoofdrol. Dat was ook de kracht van Rockstar Games' westerngame Red Dead Redemption (2010) die afgaande op de trailers die we zagen dit najaar ook terugkeert in Red Dead Redemption II: de hoofdpersonages - zoals de in de trailers getoonde Arthur Morgan, diens Van der Linde-bende, en een jonge John Marston uit de eerste - zijn geen lammetjes. Maar het zijn ook weer niet zomaar smeerlappen: het zijn smeerlappen met een overtuiging, harde lui die zijn opgegroeid in een eenvoudige wereld en die vinden dat ze het slachtoffer zijn van een systeem dat hen heeft ingehaald. Dat is een thema dat zowel in Red Dead Redemption II lijkt te zitten als in de zo dadelijk opgelijste films. Maar evengoed kan de gelijkenis puur visueel zijn, want grootmeester Sam Houser en zijn designers lijken alweer de beeldtaal van de prenten erg goed te hebben bestudeerd. The Wild Bunch De western die de grootste invloed vormde voor de eerste Red Dead Redemption werkt, als we op de trailers mogen afgaan tenminste, nog wat door in de tweede. Het thema van Sam Peckinpahs smeerlappenwestern uit 1969 is dat van de verweerde outlaw die zich geen blijf meer weet in het meer en meer door wetten en technologie gedomineerde Amerika van rond de eeuwwisseling. Maar ook de beeldvoering vertoont duidelijke gelijkenissen met die van de Red Dead Redemption II-trailers.
17/10 13u15  Hoog tijd voor de wekelijkse GTA Online-update [img:1 left]Deze week maken de spelers van GTA Online veel kans op dubbele GTA$ & RP s in GTA Online bij Gunrunning, VIP/CEO Work en Stunt Races, plus doorlopende bonussen en nieuwe kortingen.  Gunrunning Sell missions keren Dubbele GTA$ & RP uit, en Bunker Research werd met een 25% speed boost verhoogd. Eigenaars van een Mobile Operations Center genieten van Dubbele GTA$ & RP bij het starten van een Weaponized Vehicle Mission, allemaal geldig tot 22 oktober. Ondertussen leveren VIP/CEO Work & Challenges ook Dubbele GTA$ & RP op, net als voor degenen die de Super Yacht uitschakelen van hun tegenstander bij Piracy Prevention. Spelers die op de racebaan aan de gang willen, scoren Dubbele GTA$ & RP bij alle Rockstar Created Stunt Races. Er zijn daarnaast nog steeds grote payouts voor hen die de Red Dead Redemption 2 Double-Action Revolver & Stone Hatchet Challenges nog moeten halen, beide leveren ieder 2x GTA$250,000 bonus op (elke dubbele bonus ontvang je wanneer je de volgende week inlogt). Voor degenen die de challenges al gehaald hebben staat tot en met de 29ste een payout van GTA$250K klaar per challenge. Er zijn ook verschillende kortingen op Bunkers, Weaponized Vehicles & Helicopters, samen met high-end vehicles en yachts.
17/10 13u15  HP (Omen) blikt tevreden terug op Gameforce Op GameForce organiseerde HP verschillende activiteiten. Je kon er onder andere met een speler van het CS:GO-team van Sector One gamen in de OMEN by HP-boksring. Daarnaast hadden ze William Boeva, Vlaamse stand-upcomedian en gamer, en ook tegen hem konden de aanwezigen gamen. Kon je hem verslaan, dan maakte je kans op een OMEN by HP-keyboard. Onder de 80 exposanten was OMEN by HP aanwezig met een boksring. De indrukwekkende OMEN gaming portfolio werd tentoongesteld en de leden van Sector One waren aanwezig om de gaming experience nog meer tot leven te laten komen. Jill Masschelein, Marketing Manager Personal Systems HP Belux, had de volgende ervaring op GameForce: “GameForce was een groot succes voor OMEN by HP. We zagen een grote opkomst van gaming enthousiastelingen: meer dan 25 mensen hebben deelgenomen aan de Gaming Challenge met William Boeva. Daarnaast hebben we ontzettend veel positieve reacties gekregen op de OMEN gaming portfolio en dat is natuurlijk heel bemoedigend.” Hieronder wat sfeerfoto's van HP. ===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]===GALimg:4]===GALimg:5]===GALimg:6]  
17/10 12u00  Huawei: 'Mate 20 X is een beter gamingtoestel dan Nintendo Switch' [img:1 small-left]De Mate 20 X, het beste en duurste model van drie smartphones die de Chinese fabrikant Huawei gisteren voorstelde, is een 'betere draagbare gamemachine' dan de Nintendo Switch: dat beweerde Richard Yu, ceo van Huawei's consumentenelektronicadivisie, gisteren tijdens de voorstelling van drie nieuwe Mate 20-smartphones, waarvan de X het absolute vlaggenschipmodel is. Het is een boude stelling, maar qua specs is de minstens 900 euro kostende Mate 20 X inderdaad een duidelijke winnaar wanneer je het toestel naast de Switch legt. Het scherm is, met zijn 7,2 inch doorsnee, een volle duim groter dan dat van de Switch. Om nog maar te zwijgen over de resolutie die het torst: met zijn 2240x1080-oled-scherm zit hij een paar tandjes hoger dan de maximale resolutie van 720p die de Switch op zijn eigen scherm kan tevoorschijn toveren. En dan is er de Kirin 980 System on a Chip (SoC), de performantste chipset die momenteel in een smartphone zit. Of de 5000 MaH-batterij, ongeveer duizend milliampère beter dan de allerbeste smartphone die vandaag op de markt is en dus garant voor een toestel dat uren langer in de weer blijft. Wie zou gamen op de Mate 20 X kan het meer dan 6,5 uur volhouden, beweerde Yu, terwijl de batterij van de Switch het maar iets meer dan 3 uur trekt. Bovendien verkoopt Huawei er een optioneel opklikbare gamepad bij, met een analog stick en een D-pad erop.
17/10 11u15  Op Bambi's jagen in theHunter: Call of the Wild - 2019 Edition launch trailer Pak je koffers en reis af naar locaties als de Duitse bossen rond Hirschfelden, het Layton Lake District in Noord-Amerika, het bevroren ijsmeer van Medved-Taiga National Park in Siberia en al de locaties uit de reeds verschenen DLC zoals de Vurhonga Savanna. Uiteraard allemaal bevolkt door hun eigen kenmerkende dieren, gaande van klein tot heel groot... Het is dus niet altijd zeker wie de prooi en wie de jager is...
17/10 10u45  For Honor Marching Fire vanaf vandaag beschikbaar Marching Fire brengt nieuwe PvP- en PvE-modi, tal van nieuwe opties en grafische verbeteringen naar For Honor. Daarnaast introduceert Marching Fire de nieuwe Wu Lin-factie, geïnspireerd door eeuwenoude Chinese gevechtskunsten, met vier gloednieuwe Helden. De For Honor Marching Fire Expansion geeft spelers direct twee weken eerder toegang tot de vier nieuwe Wu Lin-Helden: de Jiang Jun, de Nuxia, de Shaolin en de Tiandi. Vanaf 30 oktober 2018 kunnen alle spelers deze vier nieuwe Helden vrijspelen voor 15.000 Staal per Held. Ook onderdeel van de For Honor Marching Fire Expansion, is de gloednieuwe Arcade Mode. Deze gloednieuwe PvE-modus zet spelers op willekeurig gegenereerde slagvelden, met verschillende uitdagingen en de mogelijkheid om zowel de vertrouwde als nieuwe Helden beter te leren kennen. Arcade Mode is tevens de plek om samen met je vriend(in) eindeloos te strijden in coöp, zelfs als hij of zij de For Honor Marching Fire Expansion niet bezit. For Honor Marching Fire brengt ook gratis content naar alle 15 miljoen For Honor-spelers. Zo wordt de nieuwe 4v4 PvP-modus Breach geïntroduceerd. In deze modus bestormen of verdedigen twee teams van vier Helden een kasteel. Daarnaast genieten alle spelers van grafische verbeteringen, waaronder verbeterde textures en een nieuw belichtingssysteem, en verschillende nieuwe opties, zoals het Victory Celebration-scherm en Team Voice Chat.
17/10 08u00  Candy Crush: The Boardgame "Candy Crush: The Boardgame is niet echt iets bijzonder"Internationaal is Just Games zo goed als onbekend, maar hier en bij onze noorderburen wint de Nederlandse bordspeluitgever meer terrein. Just Games is al enkele jaren actief op de bordspelmarkt en is misschien wel het meest gekend om hun bordspel van De Slimste Mens ter Wereld. Ook het Eigen Kweek-bordspel en een spel over het Songfestival volgden nog, maar hoge ogen gooiden hun spellen zelden tot nooit. Onlangs speelde ik het achteraf bekeken nogal tegenvallende Jurassic World: The Boardgame. Hoewel het idee op zich wel goed in elkaar zit, bleek het achteraf niet meer dan een dobbelspel te zijn dat gebaseerd is op puur geluk. Ik heb het liever wat tactischer waarbij het kunnen van de persoon in kwestie een rol speelt. Of ik dan bij Candy Crush: The Boardgame aan het juiste adres ben? Eerlijk gezegd vrees ik er een beetje voor. [img:1]
16/10 16u15  Trailer maakt ons klaar voor Battlefield V-single player Naast de ontzettend populaire multiplayer zal er, in tegenstelling tot concurrent Call of Duty: Black Ops 4, wél een single player aanwezig zijn. Die modus wordt in de pas gepubliceerde trailer in de spotlights geplaatst. Het mag nu al duidelijk zijn: het wordt weer episch!
16/10 16u00  Space Hulk: Tactics "Gameplay-gewijs raakt Space Hulk: Tactics nooit volledig op dreef"Waarom wel? ‘t Is een Warhammer game Dit eerste puntje ligt nogal voor de hand: het verhaal, meerbepaald het overkoepelende Warhammer-universum, stelt niet teleur. Space Hulk: Tactics bevat twee aparte single player campagnes, eentje voor de Space Marines (de toekomstige menselijke beschaving) en de moordlustige alien Genestealers (hun correcte naam in het Warhammer 40K universum was iets anders, maar die vergeet ik nu). Zonder al te veel te spoilen vertellen beide campagnes twee verschillende verhalen die elkaar mooi aanvullen. Alles blijft wel binnen de klassieke donkere sci-fi lijntjes zoals we dat van Warhammer gewoon zijn, wat natuurlijk geen slechte zaak is. Er wordt op safe gespeeld, maar liever safe than sorry.[img:12] Genestealers Je krijgt dus twee facties in handen, namelijk de Space Marines enerzijds en de Genestealers anderzijds. Om met de deur in huis te vallen: Space Marines trekken aan het kortste eind. Als turn-based tactics game krijgt iedere unit in het spel, zowel vriend als vijand, per beurt een aantal actiepunten. Daarmee kan je dan lopen, draaien, acties uitvoeren, schieten en zo voort. Space Marines krijgen per beurt standaard 4 actiepunten, terwijl Genestealers er 6 krijgen. Dat is al meteen een duidelijk verschil tussen de twee: Genestealers hebben van nature meer mogelijkheden per beurt, waardoor ze vlotter de map rondhuppelen, makkelijker flanken en backstabben en in het algemeen meer opties hebben om de donkere gangetjes van de Space Hulk donkerrood te kleuren met het bloed van de Marines. Gameplay-gewijs raakt Space Hulk: Tactics nooit volledig op dreef.
16/10 16u00  Mega Man 11 "Mega Man 11 is weer ongelooflijk punishing vanaf het eerste level"Na jaren van identiteitscrisis, werd het in voorbije Mega Man-titels wel duidelijk dat de klassieke formule van de platformshooter de beste bleek. Het doorlopen van verschillende levels en gaandeweg opbouwen naar je sterkste abilities, bleek steeds weer een winnaar. Capcom focust zich in deze nieuwe Mega Man-titel dan ook op dat klassieke stramien, maar probeert het iconische personage in een hedendaags jasje te duwen. [img:4] Twee-en-een-halve dimensies Dat doet het team achter Mega Man 11 voornamelijk visueel, met een 2.5D look. Met andere woorden beweeg je nog steeds in twee dimensies (horizontaal en verticaal), maar heeft alles ook een diepte door het gebruik van 3D-modellen. Dat ziet er op zich wel toepasselijk uit,voor de op anime-gebaseerde stijl van de serie, maar ik moet toch bekennen dat de gepixelde charme van de klassieke Mega Man-games een pak toepasselijker ogen. Nu heeft de game voornamelijk een zeer kinds tintje, terwijl de gameplay eerder een andere richting uitkijkt. Serieus op je doos krijgen Want Mega Man 11 is weer ongelooflijk punishing vanaf het eerste level. Per niveau heb je andere soorten tegenstanders, die je steeds een nieuwe tactiek doen aannemen. Ook de omgeving speelt daarbij in de hand, met het ballonnen-level van deze game daarbij als ultieme voorbeeld. Die variatie is welkom, en zorgt ervoor dat je je nooit echt zal vervelen. [img:3]
16/10 14u45  Starlink: Battle for Atlas launch trailer Dit open wereld ruimte-avontuur bevat modulaire speelgoedtechnologie, wat spelers toelaat om echte, fysieke ruimteschepen op hun controller samen te stellen en aan te passen naar wens. Dit epische avontuur speelt zich af in het Altas-sterrenstelsel en is speelbaar in single player of met een vriend in lokale split-screen coöp. Elke piloot en alle modulaire componenten die gelinkt worden met het ruimteschip verschijnen meteen op het scherm, waardoor spelers op een zinvolle manier rechtstreeks invloed kunnen uitoefenen op het verloop van hun strijd. De diverse cast aan personages in Starlink werkt samen met Fox McCloud, ervaren piloot en leider van het Star Fox team, en zijn iconisch Arwing ruimteschip, exclusief op Nintendo Switch. Spelers kunnen het hele verhaal als Fox McCloud spelen en exclusieve missies in Atlas ondernemen om Wolf O’Donnel, een vijand van het Star Fox team, neer te halen.
16/10 14u00  Zijn dit de eerste beelden van de Nintendo 64 Classic Mini? Op Twitter doken er namelijk foto's op van wat wel eens de Nintendo 64 Classic Mini zou kunnen zijn, en hoe die er dus zou kunnen uitzien. De persoon die met de foto's uitpakt beweert dat hij deze zou ontvangen hebben van 'een contact' binnen de industrie, maar wie dat contact dan is kon hij niet zeggen. A contact has sent me, who claims to have photographed a screen (I can not tell you my contact, I'm sorry) Op de N64 Reddit zijn gebruikers al volop aan het speculeren of de gelekte beelden wel echt zijn. Het gebruikte Nintendo-logo zou immers grijs moeten zijn in plaats van wit. Daarbovenop zou volgens hen de hechting van de controller port er te fragiel uitzien voor een Nintendo-product. Afwachten en blijven hopen dus tot Nintendo van zich laat horen. [img:2] [img:3] [img:1]
16/10 12u15  De Nintendo Switch Diablo III Eternal Collection Bundle al gezien? De bundel bestaat uit een Nintendo Switch-systeem en dock met Diablo III-artwork, een downloadcode voor de game Diablo III: Eternal Collection en een speciaal Nintendo Switch-etui. De Diablo III: Eternal Collection bevat de volledige klassieker, samen met de aanvullende content Rise of the Necromancer en Reaper of Souls. Daarnaast ontvangen fans die de Nintendo Switch-versie spelen speciale in-game-voorwerpen die exclusief zijn voor deze versie. Deze in-game-bonussen zijn verschillende items uit de The Legend of Zelda-serie, inclusief een Ganondorf Transmog-pantser, een Cucco-huisdier dat je volgt en een Golden Triforce-portretlijst.In Diablo III: Eternal Collection kiezen spelers een personage uit zeven klasses, inclusief Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Witch Doctor en Wizard, om daarmee duistere avonturen te beleven, demonen te vernietigen en buit te verzamelen. De game wordt alom geprezen om zijn stijl en gameplay, die dankzij de Nintendo Switch zowel thuis als onderweg perfect tot hun recht komen. Op 2 november verschijnt de Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switch-bundel, inclusief een console en dock met Diablo III-artwork, een downloadcode voor de game Diablo III: Eternal Collection en een speciale Nintendo Switch-etui.
16/10 11u45  Destiny 2: Festival of the Lost start vandaag Het Festival of the Lost start vandaag, dinsdag 16 oktober om 19u00, en duurt tot dinsdag 6 november 19u00.
Laatste update: woensdag 17 oktober 2018, 17u30
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
18/10 00u15  Fist of the North Star: Lost Paradise Net als series, boeken, muziek en films, heeft ook anime zo zijn tijdloze klassiekers. Mensen gingen bijvoorbeeld uit hun dak toen Dragon Ball eindelijk een vervolg kreeg, keken massaal de Sailor Moon remake en kijken nog met regelmaat terug op klassieke anime als Rurouni Kenshin, Yu Yu Hakusho en Fist of the North Star. Van die laatste verscheen zelfs eerder deze maand nog een nieuwe game. Fist of the North Star: Lost Paradise is geen typische licentiegame. Niet enkel vertelt het een origineel verhaal dat gesitueerd is in een andere tijdlijn dan de originele Hokuto No Ken-anime en -manga, maar het is ook nog eens niet ontwikkeld door de typische B-studios die normaal gesproken met dergelijke titels aan de slag mogen. Lost Paradise werd namelijk gemaakt door Ryu Ga Gotoku Studio, welke in het Westen beter bekend staat als Team Yakuza, het bedrijf dat – je raadt het nooit – de Yakuza-games tot leven heeft gebracht. En dat valt te zien ook. It’s raining men! Als een typische shounen anime is Fist of the North Star er een die vol zit met actie, geweld en grof taalgebruik. Dat Lost Paradise een action-adventure á la Yakuza is, maar met een sterkere nadruk op gevechten, mag dan ook niet verbazen. Als hoofdrolspeler Kenshiro neem je het op tegen vijanden in allerlei soorten en maten met de bloederige martial art waar de serie om bekendstaat: Hokuto Shinken. Deze (godzijdank) fictieve vechtstijl gebruikt drukpunten in het menselijk lichaam om mensen letterlijk van binnenuit kapot te maken, zodat ze exploderen in bloederige hoopjes ellende, hetgeen nog erger oogt dan dat het klinkt. Door je lichte en zware aanvallen in combinaties los te laten op de oppositie, kun je door hun verdediging breken, wat met een druk op de O-knop resulteert in een quick time event om deze moves los te laten. Dit is niet enkel imposant om te zien, maar doet ook ontzettend veel schade, waardoor gevechten wat sneller voorbij zijn. Dat de moves zelf veel tijd kosten om uit te voeren helpt echter niet. Gelukkig besefte het ontwikkelteam zich dat ook. Je krijgt daarom gaandeweg de mogelijkheid om een aangepaste versie van deze moves uit te voeren, die de flow van het gevecht niet zo onderbreken, maar wel meer finesse vereisen van jou als speler. De gigantische hoeveelheid confrontaties die je in het pakweg twintig uur durende verhaal moet leveren zorgen er desondanks voor dat de game gaandeweg eentonig begint te voelen. Yuria! De reden dat Kenshiro aan de lopende band in aanraking komt met gewelddadige overlevenden in een door nucleaire oorlog vernietigde wereld is dat hij op zoek is naar zijn verloofde, Yuria, die voor aanvang van de game ontvoerd werd. Die zoektocht brengt hem naar Eden, waar de bulk van ons verhaal zich afspeelt. Deze veilige haven in een wereld waar enkel het recht van de sterkste geldt is waarschijnlijk de laatste plek op de aardbol die nog enigszins doet denken aan de hedendaagse maatschappij. Mensen leven er in vrede, voorzien van voedsel, water en elektriciteit en onder leiderschap van een jonge vrouw genaamd Xsana en haar city watch, die de wetten handhaven. En als de geruchten waar zijn, is het tevens de plaats waar Yuria verblijft. Kenshiro probeert daarom koste wat het kost de stad binnen te komen, waar hij uiteindelijk in slaagt. Wat volgt is een verhaal waarin Kenshiro langzaam maar zeker het vertrouwen wint van belangrijke figuren in de stad, terwijl hij zijn vuisten gebruikt om dreigingen van binnen- en buitenuit het hoofd te bieden. Dit verhaal weet op geen enkel moment écht indruk te maken, maar houdt de toon van het bronmateriaal goed vast, terwijl het tevens onderhoudend genoeg is als een op zichzelf staand product, al zullen FOTNS-fans ongetwijfeld meer plezier aan de game beleven, puur vanwege de vele referenties die erin verweven zitten en de verrassende extra content. Het is juist daarom zo jammer dat men het nodig vond om de game kunstmatig op te rekken met allerlei verhaalsegmenten waarin je feitelijk niets meer doet dan van locatie naar locatie rennen om de volgende cutscene te triggeren. Een beetje gekkigheid Kenshiro is van nature een heel serieus persoon die niet bang is om zijn handen vies te maken. Maar in de wereld van Team Yakuza mag hij ook wel eens gek doen. De extra content die ik zojuist noemde bestaat uit sidequests en laten Kenshiro een muzikale dokter spelen die zijn kennis van drukpunten gebruikt, zijn spieren inzetten voor het mixen van drankjes en racen in een dunebuggy. Zo absurd als in dat het in die andere Ryu Ga Gotoku Studio-serie wordt, wordt het nooit in Lost Paradise, maar men weet de juiste balans te vinden tussen enerzijds verrassende content en anderzijds trouw blijven aan de naam Fist of the North Star. En dat is een hele delicate balans, wat de prestatie extra indrukwekkend maakt. Waar Fist of the North Star echter nog het meest mee weet te imponeren is het audiovisuele aspect. Kenshiro en kornuiten ogen alsof ze zo uit de anime zijn weggelopen en weten te overtuigen dankzij voice acting van het hoogste niveau. Daardoor gaan de welbekende one-liners niet snel vervelen en blijft het hoofdverhaal ondanks alles boeiend genoeg om je geïnvesteerd te houden, maar ook weinig meer dan dat. Conclusie:  Lost Paradise is objectief gezien weinig meer dan een Yakuza-game met een Fist of the North Star-skin eroverheen, waarbij men zich heeft ingehouden als het aankomt op belachelijke sidequests. Het resultaat is een verhaal dat op zichzelf staand niet héél bijzonder is, maar een feest van herkenning is voor fans van de serie, die sowieso al zullen smelten bij de prachtige graphics. Het enige verwijt wat de game gemaakt kan worden, is dat de combat té prominent aanwezig is, waardoor het gaandeweg eentonig begint worden. Zelfs überbloederige super moves kun je immers maar zoveel keer zien voor het zijn rode glans verliest.16 
17/10 16u45  Moonlighter is op weg naar Nintendo Switch Moonlighter, de eigenzinnige RPG van ontwikkelaar Digital Sun, komt in november naar de Nintendo Switch. Dat heeft uitgever 11 Bit Studios bekendgemaakt via diens persportaal. De aankondiging ging gepaard met een trailer, die het idee van het spel uit de doeken doet. In Moonlighter ben je overdag een winkelier die spullen aan avonturiers verkoopt. En in de nacht ben je een avonturier die kerkers verkent om zijn waren te vinden. Zo zie je beide kanten van het verhaal wanneer het spel op 5 november verschijnt.
17/10 15u00  Nieuwe Spider-Man DLC toont de nieuwe suits Op 23 oktober komt de eerste DLC voor Spider-Man al uit: Spider-Man: The Heist. De nieuwe DLC brengt je dichter bij Black Cat, die al een klein rolletje had in het spel. Je krijgt hiernaast ook nieuwe verhaallijnen, nieuwe vijanden, maar belangrijker nog: drie nieuwe suits! De nieuwe suits zien er als volgt uit: Wat vinden jullie er van? Herken je deze suits? Share en discusieer op onze Discord!
17/10 00u45  Overlord II is nu sterk in prijs verlaagd Nu, op 17 oktober, zitten we midden in wat velen de najaarsdrukte noemen. Nieuwe grote releases buitelen over elkaar heen en vechten om jouw zuurverdiende centjes. En alsof dat nog niet lastig genoeg is, komen ook oude bekenden nog zo nu en dan om te hoek kijken, azend op je wisselgeld. Een van die oude bekende is Codemasters, die Overlord II nu in de aanbieding heeft gedaan op Steam. Het spel kost normaal gesproken € 8,99, maar kost tot 22 oktober slechts € 2,24. Dat is een besparing van maar liefst 75%! Wacht dus niet te lang als je deze eigenzinnige titel aan je backlog wilt toevoegen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Triump Studios, Virtual Programming, Valve of Codemasters, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
17/10 00u45  Battlefield V maakt ons lekker voor diens singleplayer Over Battlefield V is in de afgelopen maanden...héél wat gedoe geweest. Mensen konden zich niet vinden in de richting die DICE was opgeslagen met het spel, waarbij met name de vrouwen door velen gehekeld werden. Het bedrijf staat echter pal achter diens keuze. Dat blijkt ook wel uit deze gloednieuwe trailer over de singleplayer mode genaamd War Stories, waarin een prominente rol is weggelegd voor een verzetsstrijdster in Noorwegen, die ondanks alles bewijst haar mannetje te staan. En dit alles wordt natuurlijk afgewisseld met gameplay.
17/10 00u30  Generatie vier druppelt Pokémon: GO binnen Dankzij een teaser en een trailer wisten we dat het eraan zat te komen: de introductie van de vierde generatie Pokémon in Pokémon: GO. Maar nu zijn ze er ook daadwerkelijk! Voor wie nu vastbesloten naar buiten wilt wandelen om een Rotom of Buizel te vangen hebben we echter slecht nieuws, want slechts een handjevol Pokémon uit Diamond, Pearl en Platinum is nu het aan spel toegevoegd. Welke Pokémon nu precies beschikbaar zijn heeft Niantic nog niet officieel bevestigd, maar dat heeft gamers er niet van weerhouden om alvast een lijst bij te houden. Zo bericht Pokémon-website Serebii dat de volgende Pokémon nu te krijgen zijn Turtwig Grotle Torterra Chimchar Monferno Infernape Piplup Prinplup Empoleon Starly Staravia Staraptor Bidoof Bibarel Kricketot Kricketune Buneary Lopunny Chatot (Region Exclusive) Carnivine (Region Exclusive) Riolu Lucario Shinx (ook shiny) Luxio Luxray Pachirisu (Region Exclusive)
16/10 23u45  Tunic Meestal wanneer wij als outlet een game previewen, gaat het om een grote release van uitgevers als Sony, Ubisoft, Electronic Arts of Square Enix. Enerzijds omdat die vaker dergelijke kansen aanbieden en anderzijds omdat daar vanuit jullie als bezoekers meer vraag naar is. Een goede indie-titel laten we echter ook niet aan ons voorbij gaan en daarom speelden we even met TUNIC. TUNIC laat zich het beste omschrijven als een 2.5D interpretatie van de originele The Legend of Zelda. Als een in een groene tuniek gehulde vos beland je in een grote wereld, welke direct aan je voeten ligt. Je opdracht: verkennen. Geen handen te zien In de meeste adventure games, zelfs degene met een (semi-) open wereld, krijg je in het begin van de game wat sturing, zodat je tenminste een idee hebt van wat het spel van je verwacht en een basis hebt om op voort te bouwen. Niet in TUNIC. Ik rende al een dikke tien minuten als een kip zonder kop rond en ontweek wanhopig vijanden, voordat ik mijn eerste wapen vond. Alleen om vervolgens te horen te krijgen dat er een zwaard aan het begin van de game lag als ik een andere afslag had genomen. Les geleerd: verkennen in TUNIC loont! Gelukkig is rondneuzen in deze game geen straf. De wereld oogt een tikkeltje basic, maar het design is schattig genoeg om dat niet storend te maken. In zekere zin past het zelfs wel bij het spel, die sterk doet denken aan de adventure games van weleer. Maar of het net zo goed is als die Zelda-game waar het zo sterk aan dat doet denken, dat zal in 2019 moeten blijken. Een demo van iets meer dan een kwartier is immers niet voldoende om een oordeel te vellen.  Conclusie:  TUNIC is geen gecompliceerde game, maar wel een die prima lijkt te zijn voor wat het wil doen. De wereld is simpel vormgegeven zodat je niet de weg kwijtraakt, maar is desondanks aantrekkelijk om te zien en bezaaid met geheimen. Maar of dat lang genoeg leuk blijft, dat kan enkel de tijd ons leren. 
16/10 23u30  Dit wezen komt spoedig naar ARK: Survival Evolved Aan groteske monsters die je kunt temmen heeft MMO ARK: Survival Evolved geen tekort. Dat weerhoudt het ontwikkelteam erachter er echter niet van om er meer te maken. Een van die nieuwe creaties is Gacha; een grote, ietwat dom ogende lobbes die je kunt toevoegen aan je arsenaal én wiens uitwerpselen je kunt verzamelen. Althans, zo lijkt het in deze teaser video van het wezen.
16/10 22u45  Vang een glimp op van League of Angels III Mensen die op Facebook browsen hebben vaak een korte aandachtspanne. En dat zie je terug aan de manier waarop bedrijven op het platform adverteren. Promotievideo's zijn vaak kort en krachtig en behoeven geen uitleg. Vaak...Deze nieuwe video van League of Angels III is niet zo'n video. Hierin zien we namelijk enkel iemand in het menu rommelen en verschillende wapens kiezen. Dat brengt ons nou niet bepaald in de verleiding om de game een kans te geven, maar wie weet, misschien sommigen van jullie wel.
16/10 22u30  Het regent kortingen op PSN Update: Er is nu ook een promotievideo Je zou denken dat mensen in deze tijd van het jaar geen tekort hebben aan videogames, daar de triple A releases over elkaar heen buitelen. Maar niet iedereen is bereid de nieuwprijs te betalen. Daarom is het maar goed dat er zoiets als sales zijn.Op PSN bijvoorbeeld, is nu een uitverkoop bezig, waarin 91 grote releases als Overwatch, Horizon: Zero Dawn en God of War met kortingen tot wel 60% worden verkocht. Ben jij benieuwd welke games je nog meer kunt scoren? Dan kun je hier klikken om naar de webversie van PSN te gaan.Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door PlayStation of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/10 18u00  Assassin's Creed Odyssey Als er één serie is waarover de discussie bestaat of het inmiddels wel of niet uitgemolken is, dan is het Assassin’s Creed. Met in totaal 26 games en zelfs een bordspel kan wel gesteld worden dat de franchise flink vertegenwoordigd is. Het ene deel werd logischerwijs beter ontvangen dan het andere deel, zo gaat dat als je elf jaar lang een franchise vertegenwoordigt. Met Assassin’s Creed Origins werd in 2017 al een andere weg ingeslagen, maar Assassin’s Creed: Odyssey zorgt pas echt voor een Griekse, frisse wind. Maar kan deze nieuwe stap de fans bekoren? Assassin’s Creed: Odyssey speelt zich logischerwijs af in Griekenland, waar je de rol vertolkt van Alexios of Kassandra. Je leest het goed, je hebt in Odyssey de mogelijkheid om je hoofdpersonage zelf te kiezen. De verhaallijnen verschillen niet veel van elkaar, maar het geeft je in ieder geval het idee en de keuze om er van begin af aan je eigen draai aan te geven. Beide personages worden met weinig achtergrondinformatie aan je overgeleverd, waarna je gaandeweg steeds meer te weten komt over de prille geschiedenis van de twee protagonisten. Zowel Alexios als Kassandra starten hun avontuur op Kefalonia, waar je langzaamaan kennis zult maken met de mogelijkheden die Odyssey je biedt. Het eiland vormt het toneel voor de proloog die de opmaat vormt tot het uiteindelijk verhaal, waarin je je gaat mengen in de Peloponnesische Oorlog tussen Sparta en Athene. Wie je daarin het meeste wilt bijstaan is aan jou. Als huurling bepaal jij je eigen weg en heb je grotendeels zelf de touwtjes in handen. Natuurlijk stuurt het spel je wel naar een bepaalde richting, maar Ubisoft probeert je ten alle tijden het gevoel te geven dat je keuzes zin hebben. Dit blijkt ook wanneer er in dialogen wordt teruggekoppeld op acties die je eerder in het spel hebt uitgevoerd. RPG in hart en nieren Wie de afgelopen jaren nog wel eens een Assassin’s Creed heeft overgeslagen en verlangt naar de games van weleer, komt van een koude kermis thuis. In Odyssey is het roer namelijk flink omgegooid en heb je veel meer te maken met een RPG dan een stealth game. Enkele Assassin’s Creed-kenmerken, zoals het synchroniseren van uitzichtpunten en het stilletjes omleggen van je vijanden, zijn nog wel van de partij, maar de game is een stuk minder lineair dan haar voorgangers. Daarnaast kun je met de uitgebreide skilltree naar hartenlust personaliseren. Daar komt nog eens bij de Griekse wereld die Odyssey je voorschotelt bol staat van side-quests en andere interactieve opties. Hiermee lijkt Ubisoft meer voor een combinatie van Assassin’s Creed en Far Cry te kiezen, dan trouw te blijven aan de oude succesformule. In onze ogen is dit een gouden zet geweest, omdat dit de frisse wind was die Assassin’s Creed nodig had. Om enigszins van het predikaat ‘uitgemolken’ af te komen, moest er flink worden vernieuwd, en daarin is Ubisoft geslaagd. Gevechten voer je, net als in Origins, uit aan de hand van een keuzepaneel. Je kunt met je adrenaline speciale moves uitvoeren, die het tij van het slagveld kunnen keren. Aangezien we met Spartanen te maken hebben, heeft Ubisoft onder anderen gekozen voor de Spartan Kick, welke vooral faam heeft verworven in de film 300. Deze dodelijke schop zorgt voor epische taferelen. Wanneer je de grootste vijanden naar de top van een berg lokt, om deze vervolgens met een licht nonchalante houding  honderden meters naar beneden te schoppen, voel je je de koning te rijk. Van de zandbak naar de zee De prachtig ogende zandbak van Origins moest voor Odyssey worden ingeruild. Zandvlaktes maken plaats woeste zeeën en bergachtige eilanden vol olijfbomen en wijngaarden. Een veel kleurrijker geheel staat je te wachten wanneer je Odyssey opstart, waar de flora en fauna van de verschillende Griekse eilanden je tegemoet lachen. Zeker op zee en wanneer er vanaf uitkijkpunten moet worden gesynchroniseerd, valt pas op hoe prachtig Odyssey oogt. Ubisoft schotelt daadwerkelijk een wereld voor waar je in wilt verdwalen; verdwalen in haar mythes en de vergiftigde relaties van haar inwoners. Het enige waar Odyssey audiovisueel gezien enigszins een steekje laat vallen, is de lipsynchronisatie. Bij een open wereld-game is dit uiteraard niet zo goed als bij een meer gesloten game, maar soms valt het net iets te veel op om niet te irriteren. In de belangrijke cut scenes en gesprekken lijkt dit mee te vallen, maar het doordat het stoort is het erg jammer dat hier niet meer mee is gedaan. Conclusie:  Ik wilde het niet eerder in deze recensie aankaarten, maar ik ben nooit echt een fan geweest van Assassin’s Creed. De game vond ik vanaf begin af aan te lineair en had mij te weinig te bieden. Hoe anders sta ik er inmiddels tegenover. Ubisoft heeft het roer omgegooid en een game van formaat afgeleverd. Odyssey is een statement van de uitgever annex ontwikkelaar, waarmee het wil aangeven dat de serie nog niet aan het eind van haar Latijn is. De innovatie heeft even geduurd, maar Odyssey is het levende bewijs. Door deze broodnodige innovatie is Assassin’s Creed: Odyssey zonder twijfel het beste deel uit de franchise, alhoewel fans van het origineel wellicht afhaken bij deze nieuwe designkeuzes.
16/10 16u30  Bestrijd vuur met vuur in LEGO DC Super-Villians Batman en de Joker. He-Man en Skeletor. Optimus Prime en Megatron. Waar een superschurk is, een superheld die hem in de weg staat. Tenminste, zo hoort het te zijn. Maar niet in LEGO DC Super-Villians. In deze game slaan schurken namelijk de handen ineen om zo een groep nog grotere schurken te verslaan. Je kiest dus letterlijk tussen twee kwaden!
16/10 14u45  Je ziet meer van de wereld met Planet Coasters World's Fair Pack Attractieparken hebben doorgaans een of meerdere thema's. Dat kan zijn rondom een bepaald merk, een setting als fantasy of science-fiction of zelfs een bepaald land. Dat laatste staat centraal in World's Fair, de nieuwe uitbreiding voor Planet Coaster. In deze video zien we hoe je jouw park kunt uitdossen in Japanse, Chinese, Spaanse, Italiaanse, Mexicaanse, Amerikaanse, Franse, Duitse, Engelse en Marokaanse stijl, compleet met passende stalletjes en borden om het geheel af te maken. Welke landen mogen wij in jouw park bezoeken?
16/10 09u00  Matt Simmons kijkt terug op wat Gran Turismo voor hem betekent heeft We krijgen vaak zat de waarschuwing dat hetgeen dat we zien in films en videogames gebaseerd is op fictie of uitgevoerd is door professionals en dat we dit niet zelf moeten proberen. Een aantal jaar geleden trok Sony echter de stoute schoenen aan en nodigde het Gran Turismo-spelers uit om precies dat te doen. De televisieserie Gran Turismo: Academy nam enkele van de beste spelers van de franchise en zette ze achter het stuur van een echt gevaar op wielen. En daar zijn meerdere professionele coureurs uit voortgekomen. Een van die coureurs is Matthew Simmons, die in deze video terugblikt op de impact die de game op zijn leven heeft gehad.
16/10 08u30  Epische ruimtegevechten vullen de screenshots van AI War 2 Lees meer >
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
17/10 15u30  Sean Bean is eerste Elusive Target in Hitman 2 Elusive Targets keren terug in Hitman 2 en inmiddels is het eerste Elusive Target voor de nieuwe game onthuld. Het gaat om Mark Faba in de missie The Undying. Faba wordt ironisch genoeg gespeeld ...
17/10 15u15  Overtime is tweede keer Belgisch kampioen Splatoon Het team Overtime is er voor de tweede keer op rij in geslaagd het Belgisch Kampioenschap Splatoon te winnen. De titelverdedigers, die met twee Waalse en twee Vlaamse leden niet Belgischer konden zijn, ...
17/10 15u15  4Gamers op RuneFest 2018 Dit jaar werden we uitgenodigd om af te dwalen naar Farnborough, Verenigd Koninkrijk, voor RuneFest 2018. RuneFest is de jaarlijkse conventie van ontwikkelaar Jagex die bekend is van RuneScape. Het is ...
17/10 13u45  Limited Edition voor Steins;Gate Elite aangekondigd Spike Chunsoft heeft een Limited Edition voor Steins;Gate Elite aangekondigd. Die verschijnt op 19 februari 2019 voor PS4 en Nintendo Switch en bevat enkele bonussen, zoals een Hardcover Artbook ...
17/10 11u30  Epic klaagt YouTubers aan die Fortnite cheats promoten Fortnite is nog steeds een van de populairste games van het moment en dus zijn er ook cheaters van de partij, evenals mensen die cheats aanbieden. Daar is Epic Games niet blij mee. Vorig jaar al sleepte ...
17/10 11u00  Nieuwe kostuums voor Spider-Man onthuld Volgende week, op 23 oktober, krijgt Spider-Man het eerste deel van de driedelige DLC The City that Never Sleeps. Dat eerste deel heet The Heist en brengt nieuwe missies, personages (incl. vijanden) ...
17/10 11u00  Marching Fire update gelanceerd voor For Honor Marching Fire, de grootste update tot nu toe voor For Honor, is vanaf vandaag beschikbaar. Marching Fire brengt nieuwe PvP- en PvE-modi, tal van nieuwe opties en grafische verbeteringen naar For ...
17/10 10u45  Reigns: Game of Thrones verschijnt deze week Reigns: Game of Thrones, dat een tijdje geleden aangekondigd werd, heeft een releasedatum gekregen, zijnde 18 oktober. De game verschijnt morgen dus voor Steam, iOS en Android. Reigns: Game of Thrones ...
16/10 17u00  Rockstar onder vuur voor "uitbuiten" van werknemers Volgende week verschijnt Red Dead Redemption 2 en dus zal de marketingmachine binnenkort waarschijnlijk een versnelling hoger schakelen. Hier en daar duiken ook nieuwe interviews op, zoals bij Vulture, ...
16/10 16u30  Battlefield V zet singleplayer in de schijnwerpers Via een nieuwe trailer krijgen we de singleplayer van Battlefield V nog eens te zien. Daarmee kunnen we aan de slag vanaf 20 november, wanneer de game verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One. Normaal zou ...
16/10 16u30  Agony Unrated verschijnt dan toch nog De horrorgame Agony is niet geworden wat velen gehoopt hadden, maar met de Unrated versie die niet lang na de release aangekondigd werd beloofde men een nieuwe versie met 'alles erop ...
16/10 15u00  Starlink: Battle for Atlas nu beschikbaar Ubisoft laat weten dat hun nieuwe toys-to-life game Starlink: Battle for Atlas nu beschikbaar is voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Daar hoort natuurlijk een launch trailer bij.
16/10 13u45  Waarschuwing: zet je PS4 messages op private - update Update #2: Sony zegt het probleem inmiddels verholpen te hebben. Update 1: Sony heeft in een reactie laten weten op de hoogte te zijn van het probleem. Men plant een software update om het op te lossen, ...
16/10 12u00  Fortnite krijgt in-game Tournaments Update 6.10 voor Fortnite staat voor de deur en die brengt onder meer een in-game Tournaments feature met zich mee. In de game worden dan regelmatig toernooien georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen ...
16/10 11u15  Documentaire over GTA V in de maak Blijkbaar wordt er gewerkt aan een documentaire over de ontwikkeling en het succes van GTA V, een van de meest succesvolle games ooit in een van de meest succesvolle game franchises ooit. De productie ...
Laatste update: woensdag 17 oktober 2018, 15u30
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
17/10 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
17/10 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
17/10 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
17/10 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
17/10 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
17/10 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
17/10 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
17/10 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
17/10 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
17/10 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: woensdag 17 oktober 2018, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
17/10 15u45  Nieuwe Huawei-phone concurreert met de Nintendo Switch Chinees bedrijf Huawei heeft de Huawei Mate 20X aangekondigd. Deze nieuwe smartphone moet de concurrentie aangaan met de Nintendo Switch als game console. De smartphone komt met een linkse gamepad en een groter beeldscherm om de nieuwe mobiele gameconsole te worden.
17/10 15u15  Sinnoh-pokémon in Pokémon Go – Wat is er nieuw? Na een eerste hint is het eindelijk mogelijk om pokémon uit de Sinnoh-regio te vangen in Pokémon Go. In dit artikel kijken we welke vierde generatie-exemplaren rondlopen in het wild, waar je ze kunt vangen en welke andere veranderingen de update met zich meebrengt.
17/10 15u00  Star Wars-fan bouwt naadloos Harrison Ford in Solo-film In de Star Wars-film Solo, dat het verhaal verteld over de oorsprong van bounty hunter Han Solo, wordt het hoofdpersonage vertolkt door Alden Ehrenreich. Maar Star Wars-fan Derpfakes vond dat de Solo-film niet compleet was zonder de oorspronkelijke Han Solo-acteur en plakte met kunstmatige intelligentie het gezicht van Harrison Ford over dat van Ehrenreich.
17/10 15u00  PUBG teased Halloween personages In een tweet van PlayerUnknown's Battleground is een video geplaatst waarin Halloween-personages worden geteased. In de PUBG-video wordt een vrouwelijke soldaat door iemand achtervolgd terwijl een horrorclown van bovenaf toekijkt.
17/10 12u30  E-sport-update: Nederlander pakt derde Europese titel op rij Het wereldkampioenschap League of Legends is in volle gang en heeft voor flink wat verrassingen gezorgd. Daarnaast heeft Jos ‘ViolentPanda’ van Meurs zijn prijzenkast weer eens moeten uitbreiden, komt EA Sports met een compleet nieuwe Fifa-systeem en is een Canadees de beste Hearthstone-speler ter wereld.
17/10 12u30  Nieuwe Sinnoh-Pokémon te zien in Pokémon Go-trailer In een nieuwe trailer van Pokémon Go, worden nieuwe pokémon getoond uit Sinnoh. Onder andere zien we pokémon als Lucario, Mamoswine, Glaceon en de legendarische Giratina. Bekijk nu de nieuwe trailer.
17/10 11u30  Nieuwe Sinnoh Pokémon te zien in Pokémon Go-trailer In een nieuwe trailer van Pokémon Go, worden nieuwe pokémon getoond uit Sinnoh. Onder andere zien we pokémon als Lucario, Mamoswine, Glaceon en de legendarische Giratina. Bekijk nu de nieuwe trailer.
17/10 11u30  Starlink: Battle for Atlas review Starlink: Battle for Atlas is Ubisofts antwoord op de ‘toys to life’-rage die inmiddels al een tijdje over zijn hoogtepunt heen is. Het idee hierachter is even simpel als slim: om alles wat in de game zit te kunnen spelen moet je naast het spel zelf ook een fysiek figuurtje hebben. Door dat ding in te scannen maakt het de overstap van de echte wereld naar het digitale universum. Spyro wist dat met Skylanders succesvol te doen, Disney in iets mindere mate met Infinity en nu is de beurt aan Starlink.
17/10 10u30  Starlink Battle for Atlas review Starlink: Battle for Atlas is Ubisofts antwoord op de ‘toys to life’-rage die inmiddels al een tijdje over zijn hoogtepunt heen is. Het idee hierachter is even simpel als slim: om alles wat in de game zit te kunnen spelen moet je naast het spel zelf ook een fysiek figuurtje hebben. Door dat ding in te scannen maakt het de overstap van de echte wereld naar het digitale universum. Spyro wist dat met Skylanders succesvol te doen, Disney in iets mindere mate met Infinity en nu is de beurt aan Starlink.
17/10 10u15  Tony Hawk komt met nieuwe mobiele game Skateboard-legende Tony Hawk maakte in een Instagram-post bekend dat hij bezig is met een nieuwe mobiele game. Op het Instagram-account van fuckadvertisments werd een foto geplaatst van het Warehouse-level uit de eerste Tony Hawk Pro Skater. Tony Hawk reageerde hierop met een bevestiging voor de nieuwe mobiele game.
16/10 16u15  Battlefield V: Officiële singleplayer-trailer DICE heeft de nieuwe trailer van Battlefield 5 uitgebracht. In de trailer zijn gameplay-beelden gemixt met scènes uit de single-player-modus te zien. Single-player-modus heet War Stories en het eerste verhaal introduceert een vrouwelijke verzetsstrijder in Noorwegen. Bekijk hieronder de trailer.
16/10 15u00  Pokémon: Let's Go-games krijgen post-game-feature Pokémon Let's Go Pikachu! en Let's Go Eevee! krijgen een post-game-feature genaamd Master Trainers. Game director Junichi Masuda, laat weten om de nieuwe Pokémon-games wat moeilijker te maken voor de ervaren spelers dat in de post-game ook daadwerkelijke uitdagingen staan te wachten.
16/10 13u45  Release DC Flash-film uitgesteld naar 2021 Warner Bros. heeft kenbaar gemaakt dat de productie van DC Comics The Flash is uitgesteld naar eind 2019. Dit doordat het script nog niet af is en hoofdrolspeler Ezra Miller dan ook nog bezig is met de derde film van Fantastic Beasts.
16/10 11u45  Rockstar: 'Niemand wordt gedwongen zo veel te werken' In een eerder interview met The Vulture vertelde Rockstar Games over het zware productieproces bij het maken van Red Dead Redemption 2. Mede-oprichter Dan Houser verklaarde dat er werkweken waren van honderd uur. Na veel commotie over slechte en ongezonde werktoestanden bij Rockstar, komt Dan Houser nu met een verklaring.
16/10 10u30  De mythische beesten van Assassin’s Creed Odyssey Denk je aan het oude Griekenland, dan denk je aan mythologie. Hoewel Assassin’s Creed er van oudsher bekend om staat behoorlijk historisch correct te zijn, kon Ubisoft het eigenlijk niet maken om helemaal niks met mythes te doen in Assassin’s Creed Odyssey. Voordat we verder gaan, even een kleine spoilerwaarschuwing: wil je echt niks weten over mythes in Odyssey en de wereld helemaal zelf verkennen, klik dan vooral snel weg.
Laatste update: woensdag 17 oktober 2018, 15u45
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u05
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: woensdag 17 oktober 2018, 17u56
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
18/10 00u00  Sony laat je binnenkort je PSN naam veranderen Sony maakt het mogelijk om begin 2019 je PSN-ID te veranderen. Sony laat weten dat een bèta wordt uitgebracht om de functie te testen. Dit is onderdeel van het PlayStation Preview Program en geeft voorgeselecteerde gebruikers de kans nieuwe functies te testen. Tijdens de testfase kunnen gebruikers hun gebruikersnaam zo vaak veranderen als ze willen. Wanneer de service volledig wordt gelanceerd is de eerste verandering gratis, daaropvolgende veranderingen kosten 7,99 euro of 3,99 euro als je een Playstation Plus abonnement hebt. Overigens kun je ook terug naar je oude ID zonder extra kosten. Read more…12 
18/10 00u00  Nintendo Switch Online - Prijs, cloud saves, multiplayer en alles wat we weten Aan alle mooie liedjes komt een eind: de mogelijkheid om kosteloos Switch multiplayer games te spelen is niet langer. Vanaf nu moet je betalen om je vrienden in te maken met Mario Kart of om de ranglijsten in Splatoon 2 te beklimmen. In dit artikel vertellen we je alles over de dienst, waaronder de prijs, hoe je multiplayer games moet spelen, hoe je je saves veilig in de cloud kunt opslaan en welke NES-games je gratis bij je online abonnement krijgt. Kom vooral elke maand kijken voor een kort oordeel over de laatste toevoegingen!Vanaf 19 september 2018 moet je een abonnement op Nintendo Switch Online nemen als je games zoals Splatoon 2, Mario Kart 8 en Super Smash Bros. Ultimate online wilt spelen. Sommige games, zoals bijvoorbeeld Fortnite, zijn nog altijd zonder bijbetaling online te spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om je savegames in de cloud op te slaan, chat je via een smartphone-app voice met je vrienden, gebruik je exclusieve aanbiedingen en krijg je toegang tot een steeds groter wordend aanbod NES-games, die ook online speelbaar zijn.Read more…
18/10 00u00  Dit zijn de gratis games voor Nintendo Switch Online in oktober Nintendo lanceert drie nieuwe NES-games voor Nintendo Switch Online-leden: NES Open Tournament Golf, Solomon's Key en Super Dodge Ball. Ze zijn vanaf heden te spelen als je eerder een Nintendo Switch Online-abonnement heb afgesloten. NES Open Tournament Golf kun je zien als een voorloper van de Mario Golf-games, je speelt in deze sportgame dan ook met bekende Mario-personages. Er is ook een modus voor twee spelers. Solomon's Key is een actierijke puzzelgame waarin je de grond onder je voeten kan laten verdwijnen, om zo vijanden te slim af te zijn. Super Dodge Ball is een primitieve trefbal-game, tevens in multiplayer speelbaar. Verder is er voortaan in The Legend of Zelda een speciale savegame te openen. Je start de game dan met enkele voordelen, zoals een voorraad rupees, een sterker starterszwaard (de White Sword) en items als de Magical Shield Blue Ring en Power Bracelet. Read more…
18/10 00u00  Gerucht: Microsoft wil Obsidian Entertainment kopen Volgens Kotaku staat Microsoft op het punt om Obsidian Entertainment over te nemen. Die ontwikkelaar werkte in het verleden onder andere aan Fallout: New Vegas en Pillars of Eternity.Volgens verschillende bronnen is de acquisitie zo goed als rond. Obsidian Entertainment werkt sinds 2003 als onafhankelijke ontwikkelaar, maar zou sinds enkele jaren met financiële problemen kampen. Het succes van het recent uitgebrachte Pillars of Eternity: Deadfire lijkt daar geen verandering in te brengen.Obsidian Etertainment lijkt dan ook de volgende in een reeks ontwikkelaars te worden die onder directe controle van Microsoft komt. Eerder dit jaar kocht Microsoft onder ander ook Ninja Theory. Van die laatste studio is Hellblade: Senua's Sacrifice al meer dan een miljoen keer verkocht.Read more…
17/10 18u30  Sean Bean is eerste elusive target in Hitman 2 Acteur Sean Bean krijgt een rol in Hitman 2. In de game speelt Bean de rol van voormalig MI5-agent Mark Faba en is hij bovendien de eerste elusive target. Bean is onder andere bekend als Boromir in de Lord of the Rings-films en Eddard Stark in Game of Thrones. Elusive targets zijn tijdelijke uitdagingen die je kunt aangaan en die je slechts éénmaal kunt proberen. De missie met Bean heet The Undying en is beschikbaar vanaf 20 november.Hitman 2 lanceert op 13 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In afwachting lees je op de site nog eens onze Hitman: The Complete First Season review. Read more…
17/10 16u30  Ripstone Games onthult Snooker 19 World Snooker en uitgever Ripstone Games hebben Snooker 19 onthuld. Die snookergame komt in 2019 uit voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar van dienst is Lab42.Snooker 19 is de eerste snookergame met officiële licenties voor de huidige generatie consoles. Hij bevat 128 van 's werelds beste spelers, alsook alle belangrijke toernooien. Het hoogtepunt daarvan is het World Championship in Sheffield.Volgens Ripstone Games levert Snooker 19 de 'meest authentieke en realistische snookergame' ooit met zowel een carrièremodus in singleplayer als enkele multiplayermodi. Read more…
17/10 00u00  Sony:'Het is noodzakelijk om next-gen hardware te hebben' Sony-topman Kenichiro Yoshida geeft in een interview met de Financial Times aan dat het 'noodzakelijk is om next-gen hardware te hebben', maar noemt daarbij niet expliciet de PlayStation 5. Het is echter onwaarschijnlijk dat de console een andere naam krijgt.In datzelfde interview laat Yoshida weten dat het bedrijf ook aan een tablet werkt dat in staat is om met meerdere apparaten verbinding te maken. De hardware maakt gebruik van een streaming dienst, vermoedelijk het antwoord van Sony op de xCloud van Microsoft. De PlayStation 5 release vindt ten vroegste plaats in 2021, zo vertelde PlayStation-baas John Kodera in een eerder interview. Wil je meer weten? Lees dan ons overzicht met alle PlayStation 5 informatie. Eind dit jaar brengt Sony ook nog de PlayStation Classic uit. Read more…
17/10 00u00  Borderlands 2 VR aangekondigd Uitgever 2K Games heeft Borderlands 2 VR aangekondigd. De Virtual Reality-versie van de first-person shooter lanceert op 14 december exclusief voor de PlayStation VR.De VR-versie bevat enkel de singleplayer campaign van Borderlands 2. Uniek aan deze versie is dat je de tijd kunt vertragen om je volgende actie te bepalen. Bewegen doe je ofwel op de traditionele manier, ofwel door middel van teleportatie.De vier personages uit Borderlands 2 zijn opnieuw speelbaar, maar hebben allemaal extra skills gekregen die gebruik maken van de mogelijkheid om de tijd te vertragen. Ook nieuw in deze versie is de mogelijkheid om voertuigen in first-person te besturen.Read more…
17/10 00u00  CD Projekt RED werkt voor Cyberpunk 2077 samen met multiplayer studio CD Projekt RED maakt bekend voor Cyberpunk 2077 te gaan samenwerken met de Canadese multiplayer studio Digital Scapes. Het betreft een 'strategische samenwerking op de lange termijn' en is specifiek op de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 gericht.De overeenkomst stelt CD Projekt RED in staat om zowel gebruik te maken van technologische oplossingen als de expertise van Digital Scapes. Het bedrijf is gespecialiseerd in multiplayer games en heeft eerder onder andere meegewerkt aan Dying Light en Company of Heroes.Tijdens de afgelopen E3-beurs liet CD Projekt RED weten dat Cyberpunk 2077 een singleplayer game is, maar dat multiplayer niet is uitgesloten. Wil je meer weten? Lees dan ons overzicht met alle Cyberpunk 2077 informatie. Read more…
16/10 19u15  ASTRO BOT Rescue Mission review - Je nieuwe beste VRiend Dankzij de ASTRO BOT Rescue Mission review loopt Sander al dagenlang rond met de PlayStation VR-headset op z'n hoofd. Van het padje af? Misschien, maar ASTRO BOT Rescue Mission is echt VReselijk goed.ASTRO BOT Rescue Mission is een perfect voorbeeld van hoe PlayStation VR-games moeten zijn. Althans, als je Shuhei Yoshida van PlayStation moet geloven. De game die als een kleine demo in The Playroom VR begon, is nu tot een volwaardige platformer uitgewerkt. Ontwikkelaar Japan Studio heeft alles op alles gezet om je een tastbare wereld te geven waar je daadwerkelijk onderdeel van uitmaakt. Terwijl je de vrolijke ASTRO helpt om zijn vrienden te redden duurt het niet lang voor je beseft dat deze PlayStation VR-game inderdaad heel speciaal is.Alles begint wanneer een nietsvermoedend ruimteschip vol robots wordt aangevallen door een hebzuchtige alien. Daardoor storten alle robots op verschillende werelden neer. Alleen ASTRO blijft over en hij schakelt jouw hulp in om zijn vrienden terug te vinden. Elke wereld is opgedeeld in meerdere levels, die onderling verschillende thema's hebben. Zo ga je van een drukke stad naar een jungle, duik je onder water tussen de dolfijnen en bezoek je een geestig spookhuis. Elk level verrast je met unieke graphics, gameplaymechanieken en muziek, terwijl de moeilijkheidsgraad langzaam wordt opgevoerd tot een pittige maar doenlijke platformer. Die constante variatie en introductie van nieuwe elementen zorgen ervoor dat het avontuur voorbijvliegt.Read more…
16/10 17u30  Drie nieuwe Spider-Man suits onthuld voor The Heist DLC Insomniac Games geeft op de officiële PlayStation-blog een eerste blik op de drie nieuwe 'suits' die vrij te spelen zijn in de aankomende The Heist DLC voor Spider-Man. De Scarlet Spider Mark II en de Spider-UK-outfits zijn bekend uit de stripverhalen. De Resilient Suit is helemaal nieuw en ontworpen door Marvel-illustrator Gabriele Dell'Otto.The Heist lanceert op 23 oktober als eerste van een drietal downloadbare uitbreidingen. Ze zijn niet los te koop, maar vallen onder de The City that Never Sleeps DLC die voor 19,99 euro wordt aangeboden in de PlayStation Store. Ook maken ze onderdeel uit van de Spider-Man Digital Deluxe Edition.In The Heist werk je samen met Black Cat om de daders te pakken achter een kunstroof. Daar komen ook nieuwe challenges, crimes en een nieuwe vijanden-factie bij kijken. Heb je nog niet alle suits in de hoofdgame? We hebben alle Spider-Man suits voor je op een rij gezet. Lees tevens de Spider-Man review van Carl.Read more…
15/10 20u00  Ninja Theory lanceert een studiebeurs rond mentale gezondheid De ontwikkelaar van Hellblade: Senua's Sacrifice werkt samen met organisaties om een studiebeurs te creëren voor mentale gezondheidstraining. De beurs heet Senua's Scholarship en financiert studenten om een mentale gezondheidsbegeleider te worden en daar een professionele kwalificatie voor te bemachtigen. Naast de aankondiging van de beurs heeft Ninja Theory ook een video geüpload die beschrijft hoe Ninja Theory onderzoek heeft gedaan naar mentale gezondheid voor de game. Read more…
15/10 19u15  Nieuwe Nvidia GeForce drivers ondersteunen nieuwe games Nvidia heeft een nieuwe set drivers gelanceerd voor de GeForce GTX en RTX GPU videokaarten. Deze drivers bieden ondersteuning voor Call of Duty: Black Ops 4, Soulcalibur 6 en GRIP. Nvidia heeft geen specifieke prestatieverbeteringen genoemd, maar de stuurprogramma's stellen wel Nvidia Highlights en Ansel wel voor GRIP beschikbaar.De versie die nu beschikbaar is met de GeForce Experience build heeft momenteel nog wel een bug met Black Ops 4. Wanneer je Alt+z intoetst om de Nvidia overlay op scherm te krijgen, loopt de game vast. Read more…
15/10 19u15  Ninja Theory lanceert een studiebeurs voor mentalegezondheidstraining De ontwikkelaar van Hellblade: Senua's Sacrifice werkt samen met organisaties om een studiebeurs te creëren voor mentale gezondheidstraining. De beurs heet Senua's Scholarship en financiert studenten om een mentale gezondheidsbegeleider te worden en daar een professionele kwalificatie voor te bemachtigen. Naast de aankondiging van de beurs heeft Ninja Theory ook een video geüpload die beschrijft hoe Ninja Theory onderzoek heeft gedaan naar mentale gezondheid voor de game. Read more…
13/10 11u00  Retrofiel - Dead Space is de perfecte spacehorrorcocktail Vroeger, toen alles beter was... Toen psychologische horror, actie en gore moeiteloos gecombineerd werden. In Retrofiel gaat een van de redacteurs van Eurogamer Benelux terug naar de goede oude tijd. Met het oog op het tienjarige jubileum van Dead Space legt Johnny uit waarom de game de perfecte spacehorrorcocktail is.Dankzij het succes van Resident Evil 4 in 2005 verdween horror in games steeds meer naar de achtergrond. De nadruk kwam op actievolle gameplay en gore te liggen. De psychologische beleving van Japanse horror werd langzaamaan vergeten. Je kunt nog zo veel sfeer, monsters en bloed in je game hebben, als je als zwaarbewapende actieheld speelt, wordt het simpelweg nooit echt eng. Totdat Dead Space daar in 2008 verandering in bracht. Niet alleen keerde de game terug naar de survivalhorror-roots, hij combineerde ook moeiteloos psychologische horror met actie en gore. Met een verhaal gebaseerd op het boek Solaris van de Poolse schrijver Stanisław Herman, de gotische scifiuitstraling van de film Event Horizon en monsters die zo uit John Carpenter's The Thing lijken te komen is Dead Space de perfecte spacehorrorcocktail. De game speelt zich op de USG Ishimura af, een enorm schip dat specifiek gebouwd is voor mijnbouwactiviteiten in de ruimte. Jij speelt als Isaac Clarke, een technicus aan boord van de USG Kellion die er samen met een team opuit wordt gestuurd om een noodsignaal van de Ishimura te onderzoeken. Na een niet al te zachte landing word je al snel aangevallen door afgrijselijke monsters. Alleen kapitein Zach Hammond, computerspecialist Kendra Daniels en jij overleven de slachting. De Ishimura is er slecht aan toe en jij moet onder begeleiding van Hammond en Daniels het schip herstellen zodat jullie kunnen ontsnappen. Gaandeweg leer je meer over Necromorphs, buitenaardse parasieten die lijken reanimeren en ze tot vreselijke gedrochten muteren. Zonder al te veel te verklappen krijg je ook te maken met religieuze fanatiekelingen, massahysterie, bedrog en een ongezonde dosis paranoïde hallucinaties.Read more…
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
17/10 17u00  Acteur Sean Bean speelt hoofdrol in eerste missie Hitman 2 Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag bekendgemaakt dat internationaal acteur Sean Bean de hoofdrol zal spelen in de eerste Elusive Target-missie voor de videogame HITMAN 2. Bean speelt Mark Faba, voorheen MI5-agent die nu freelance huurmoordenaar is geworden. Berucht als 'The Undying' is Faba’s reputatie als meester in het in scène zetten van zijn eigen dood ongeëvenaard, waardoor de International Contract Agency (ICA) een imposante premie op zijn hoofd heeft gezet.      “Ik ben dolenthousiast om deel uit te maken van de komende HITMAN 2-game,” aldus Bean. “Het is altijd spannend om een nieuwe rol te spelen en ik kijk ernaar uit om mijn personage in actie te zien wanneer de Elusive Target-missie uit is.” “We zijn erg trots op onze samenwerking met de talentvolle Sean Bean voor de eerste Elusive Target-missie in HITMAN 2,” aldus Hakan Abrak, Studio Head, IO Interactive. “Elusive Targets zijn een typisch kenmerk geworden in de Hitman™-reeks, als onderdeel van de constante stroom gratis livecontent voor alle spelers. Deze nieuwe missie met Sean Bean is een van vele updates, features, modi en nieuwigheden in HITMAN 2, waarmee het volgende hoofdstuk in onze groeiende huurmoordenaarswereld het spel nog rijker maakt voor zowel de trouwe community als nieuwkomers.” In de nieuwe liveactie aankondigingstrailer wordt Mark Faba, gespeeld door Sean Bean, geïntroduceerd tijdens een gesprek met zijn therapeut. Hij geeft alvast enkele hints weg over zijn unieke methode voor huurmoorden, aangezien allerlei willekeurige voorwerpen in de kamer voor iemand met Faba's beroep als wapens kunnen dienen. De sessie loopt slecht af voor Faba's therapeut, maar de video eindigt met een bekend personage dat de hele tijd geduldig heeft toegekeken: de meesterlijke Agent 47. De interactieve trailer vraagt kijkers om te stemmen op drie verschillende voorwerpen om een exclusief HITMAN 2-wapen vrij te spelen later in de game.
17/10 12u45  Lego DC Super-Villains is vanaf vandaag verkrijgbaar Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, de LEGO Groep en DC Entertainment kondigden vandaag de lancering van LEGO DC Super-Villains aan. Dit is de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch avontuur in het hart van het DC-universum plaatst. LEGO DC Super-Villains, genomineerd als een van de beste familiegames van 2018 door de Game Critics Award van E3, geeft spelers de gelegenheid om hun fantasie de vrije loop te laten gaan en een eigen superschurk te maken, compleet met kostuum, uiterlijk, vaardigheden en een naam. Met dit personage spelen ze naast een iconisch gezelschap aan DC-superschurken. Zowel LEGO- als DC-fans kunnen de hand leggen aan een hilarisch en origineel verhaal, geschreven in samenwerking met DC. LEGO DC Super-Villains is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, het PlayStation 4 Pro-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X en PC.“Met de grote hoeveelheid content in LEGO DC Super-Villains, naast de Season Pass-content die nog komt, is er veel kwaadaardige lol voor spelers om te beleven”, zegt Arthur Parsons, hoofd ontwerp bij TT Games Publishing. “Met uren aan content, waaronder verhaallevels, missies, het rekruteren en ontgrendelen van andere schurkenpersonages die zich bij je aansluiten en het verkennen van de verborgen geheimen die verspreid zijn door Gotham en Metropolis, zullen spelers geboeid zijn door het verhaal en avontuur”, zei Phillip Ring, uitvoerend producent bij TT Games Publishing.“DC heeft enkele van de populairste superschurken ter wereld en het is fantastisch om te zien hoe deze personages de lakens uitdelen in dit nieuwe spel”, zei Ames Kirshen, vicepresident interactief en animatie bij DC Entertainment. “Fans zullen genieten van het samenwerken met The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor en een keur aan andere DC-personages, terwijl ze door dit luchthartige verhaal spelen gesitueerd op iconische DC-locaties.”“Of je nu alleen speelt of met een medespeler met lokale coöp voor twee spelers, LEGO DC Super-Villains biedt gezinsvriendelijke pret met een speelse twist waarvan zowel nieuwe als bestaande spelers zullen genieten”, zei Sean McEvoy, vicepresident digitale games van de LEGO Groep.In LEGO DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum die zich hebben uitgeroepen tot het “Justice Syndicate”. Beruchte DC-superschurken uit de “Legion Of Doom” ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de leidende rol moet dit team van wetsovertreders zijn krachten bundelen om de kwade plannen van de onbekende vreemdelingen te dwarsbomen. Spelers creëren hun eigen superschurkpersonage en gaan op een reis om de rol van hun personage in het verhaal te bepalen. Onderweg ontgrendelen spelers nieuwe vermogens en aanpassingen voor hun personage, gaan ze van het gebaande pad af voor aanvullende verhaalmissies, puzzels en minigames om beloningen te ontgrendelen en andere DC-superschurken te rekruteren en richten ze onheil aan op welbekende DC-locaties zoals Gotham, Metropolis, Smallville en meer. De deluxe editie is nu verkrijgbaar voor € 74,99 en bevat de content van het hoofdspel, Season Pass-content, vroege toegang tot het DLC-personagepakket DC Super-Villains: TV Series en een exclusief LEGO-minifiguur; Lex Luthor Superman. Digitale consumenten ontvangen het Justice League Dark-personagepakket geïnspireerd op de stripreeks Justice League Dark. Voor spelers die hun avonturen willen voortzetten buiten het hoofdspel is de LEGO DC Super-Villains Season Pass afzonderlijk verkrijgbaar voor € 14,99, welke spelers van spannende add-on gamecontent voorziet, geïnspireerd op een grote hoeveelheid DC-films, live-action, en geanimeerde tv-series en stripverhalen. De Season Pass bevat zes levelpakketten en vier personagepakketten, inclusief twee Aquaman Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuw film van Warner Bros. Pictures, Aquaman, die op 2 december in première gaat in bioscopen door het hele land en twee Shazam! Movie-levelpakketten geïnspireerd op de nieuwe film van Warner Bros. Pictures, Shazam!, die in april 2019 in première gaat in bioscopen door het hele land.
17/10 11u30  Steins;Gate Elite - Limited Edition Aangekondigd Spike Chunsoft is verheugd om de STEINS;GATE ELITE Limited Edition aan te kondigen. De Limited Edition komt uit op 19 februari 2019 voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De Limited Edition bevat extra bonus inhoud zoals een 100+ pagina’s Hardcover Artbook. Het boek bevat niet alleen artwork van de game maar laat de kopers ook dieper in het STEINS’GATE-universum duiken met de storyboard collectie gecreëerd door Kenichi Kawamura, de director van de Steins;Gate 0 anime! Daarnaast bevat de Limited Edition een stoffen poster, een speciale doos en exclusieve bonus games: STEINS;GATE: Linear Bounded Phenogram voor PlayStation 4 en 8-BIT ADV STEINS;GATE voor Nintendo Switch. Steins;Gate Elite is nu volledig remastered met geanimeerde scenes van de anime voor een gloednieuwe meeslepende ervaring. Volg een groep jonge tech-savy laboratorium leden die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. Hun experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd beginnen uit de hand te lopen als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen.
17/10 07u30  Crysis-franchise nu backwards compatibel op de Xbox One Crysis is backwards compatibel gemaakt op de Xbox One. Het gaat om de shooters Crysis, Crysis 2 en Crysis 3 die nu speelbaar zijn op de console. Als je de games al eens aangeschaft hebt op de Xbox 360, dan kun je deze nu gratis downloaden op de Xbox One. Crysis werd van origine door Crytek ontwikkeld en was een groot succes. De game werd dan ook veel gebruikt als benchmark game op de PC. De vervolgen deden het iets minder.
17/10 07u30  Singleplayer trailer van Battlefield V DICE heeft een singleplayer trailer uitgebracht van de game Battlefield V. De game komt volgende maand uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
17/10 07u15  For Honor Marching Fire vanaf nu beschikbaar For Honor Marching Fire, de grootste update voor For Honor ooit, is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Marching Fire brengt nieuwe PvP- en PvE-modi, tal van nieuwe opties en grote grafische verbeteringen naar For Honor. Daarnaast introduceert Marching Fire de nieuwe Wu Lin-factie, geïnspireerd door eeuwenoude Chinese gevechtskunsten, met vier gloednieuwe Helden.De For Honor Marching Fire Expansion geeft spelers direct twee weken eerder toegang tot de vier nieuwe Wu Lin-Helden: de Jiang Jun, de Nuxia, de Shaolin en de Tiandi. Vanaf 30 oktober 2018 kunnen alle spelers deze vier nieuwe Helden vrijspelen voor 15.000 Staal per Held. Ook onderdeel van de For Honor Marching Fire Expansion, is de gloednieuwe Arcade Mode. Deze gloednieuwe PvE-modus zet spelers op willekeurig gegenereerde slagvelden, met verschillende uitdagingen en de mogelijkheid om zowel de vertrouwde als nieuwe Helden beter te leren kennen. Arcade Mode is tevens de plek om samen met je vriend(in) eindeloos te strijden in coöp, zelfs als hij of zij de For Honor Marching Fire Expansion niet bezit.For Honor Marching Fire brengt ook een hoop gratis content naar alle 15 miljoen For Honor-spelers. Zo wordt de nieuwe 4v4 PvP-modus Breach geïntroduceerd. In deze modus bestormen of verdedigen twee teams van vier Helden een kasteel. Daarnaast genieten alle spelers van grote grafische verbeteringen, waaronder verbeterde textures en een nieuw belichtingssysteem, en verschillende nieuwe opties, zoals het Victory Celebration-scherm en Team Voice Chat.For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
17/10 07u15  Gunrunning sell missions, stunt races en challenges in GTA Online Deze week veel kans op dubbele GTA$ & RP s in GTA Online bij Gunrunning, VIP/CEO Work en Stunt Races, plus doorlopende bonussen en nieuwe kortingen. Gunrunning Sell missions keren Dubbele GTA$ & RP uit, waarbij Bunker Research met een 25% speed boost is verhoogd. Eigenaren van een Mobile Operations Center genieten van Dubbele GTA$ & RP bij het starten van een Weaponized Vehicle Mission, allemaal geldig tot 22 oktober. Ondertussen leveren VIP/CEO Work & Challenges ook Dubbele GTA$ & RP op, net als voor degenen die de Super Yacht uitschakelen van hun tegenstander bij Piracy Prevention. Spelers die op de racebaan aan de gang willen, scoren Dubbele GTA$ & RP bij alle Rockstar Created Stunt Races. Er zijn daarnaast nog steeds grote payouts voor degenen die de Red Dead Redemption 2 Double-Action Revolver & Stone Hatchet Challenges nog moeten halen, beide leveren ieder 2x GTA$250,000 bonus op (elke dubbele bonus ontvang je wanneer je de volgende week inlogt). Voor degenen die de challenges al gehaald hebben, staat tot en met de 29ste een payout van GTA$250K klaar per challenge. Er is zijn ook verschillende kortingen op Bunkers, Weaponized Vehicles & Helicopters, samen met high-end vehicles en yachts.
17/10 07u15  Star Ocean Anamnesis nu wereldwijd beschikbaar Square Enix Ltd., verwelkomt vandaag nieuwe spelers van over de hele wereld in het universum van STAR OCEAN: ANAMNESIS. Deze game voor mobiele apparaten is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Apple App Store en op Google Play.STAR OCEAN: ANAMNESIS plaatst spelers op de stoel van een kapitein die een groep helden door de melkweg moet leiden. Spelers krijgen alle ruimte om strategische en iconische teams te bouwen met terugkerende 'all-star'-personages uit de STAR OCEAN-serie, inclusief aanvallers, scherpschutters, verdedigers, invokers en genezers. De besturing is helemaal afgestemd op mobiele apparaten, zodat spelers optimaal kunnen genieten van de snelle, realtime-gevechten met prachtige 3D-graphics. Voor het eerst in de serie kunnen spelers ook samenwerkend missies voltooien in de gloednieuwe coöp-multiplayermodus.Van vandaag tot 16:00 uur CET op 6 november 2018, kunnen alle spelers die een nieuwe account aanmaken deelnemen aan de ‘Welcome Aboard Campaign’. Door simpelweg in te loggen in de game, ontvangen spelers diverse handige en waardevolle bonussen, inclusief:• Gems x 5000 – Zeldzame in-game-valuta voor de aanschaf van sterke nieuwe personages, wapens en meer.• 5? Ace Character Ticket x1 + 5? Weapon Ticket x3 – Extreem zeldzame items om krachtige personages en uitrusting mee te ontgrendelen.• 4? Welch x1 + 5? Faize x1 Characters – Speel met het levendige, iconische STAR OCEAN-personage Welch Vineyard en de coole, ingetogen Faize uit STAR OCEAN: The Last Hope, samen met hun krachtige Jester’s Wand en Eldar Lord Rapier-uitrusting.• Diverse extra Crystals, Prisms, Stamina Tickets, Fol en andere kostbare bonusvoorwerpen om spelers te helpen hun maximale potentiële kracht te ontgrendelen.Om te vieren dat STAR OCEAN: ANAMNESIS nu in nieuwe landen beschikbaar is, komt de populaire Android 2B uit de NieR-serie tijdelijk in de game beschikbaar. 2B is een Ace Attacker-eenheid die uitblinkt in wapens voor de korte afstand en van onschatbare waarde zal blijken in de avonturen die spelers wachten. 2B komt met sterk verhoogde kansen beschikbaar via een tijdelijke Campaign Character Draw-banner die duurt tot 08:00 uur CET op 30 oktober 2018. Bekijk hier 2B alvast in actie.Om te vieren dat 2B meedoet in STAR OCEAN: ANAMNESIS, heeft de beroemde personage-ontwerper en artist Akiman 2B in een gloednieuwe stijl geïllustreerd, daardoor geïnspireerd door de unieke uitstraling van het STAR OCEAN-universum.
16/10 16u30  Starlink: Battle for Atlas launch trailer Starlink: Battle for Atlas is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One, onder meer in de Ubisoft Store. Spelers op Nintendo Switch genieten van exclusieve Star Fox-content in de vorm van het volledige Star Fox-team met Fox McCloud als piloot, zijn klassieke Arwing als ruimteschip en verschillende unieke missies om hun rivaal Wolf O’Donnell te verslaan. In Starlink: Battle for Atlas leiden spelers een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief, modulair speelgoed bouwen spelers unieke ruimteschepen die op ieder moment aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor passen spelers gemakkelijk hun speelstijl aan om zo elke uitdaging aan te gaan in de epische open wereld van Atlas. Bovendien is Starlink: Battle for Atlas volledig te spelen in het Nederlands, met stemmen van onder andere Dylan Haegens, Levi van Kempen en Murth Mossel.
16/10 13u00  Bandai Namco geeft Cyberpunk 2077 uit in Europa Maker en uitgever van The Witcher gameserie, CD PROJEKT RED en BANDAI NAMCO Entertainment Europe zijn verheugd hun samenwerking aan te kondigen om Cyberpunk 2077 uit te geven in 24 Europese landen.“Onze huidige distributiesamenwerking met BANDAI NAMCO is gebouwd op de sterke basis en het vertrouwen dat tijdens onze vorige projecten is ontwikkeld,” aldus Michal Nowakowski, bestuurslid en SVP van Business Development binnen CD PROJEKT. “We hebben succesvol samengewerkt met The Witcher 2: Assassins of Kings en The Witcher 3: Wild Hunt en ik ben ervan overtuigd dat Cyberpunk 2077 in goede handen is bij BANDAI NAMCO.”BANDAI NAMCO Entertainment Europe is verantwoordelijk voor de distributie en promotie van Cyberpunk 2077 in Andorra, Oostenrijk, België, Cyprus, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, IJsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Malta, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje, Zweden, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.“CD PROJEKT RED is in een paar jaar tijd een van de belangrijkste studio’s geworden in deze sector met een zeer innovatieve aanpak bij elke game. We zijn trots en blij te kunnen bevestigen dat we deel uitmaken van het Cyberpunk 2077 project,” aldus Alberto González Lorca, VP Zuid-Europa en Biz Dev van BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “We kijken uit naar het nogmaals samenwerken met CD PROJEKT RED en het uitgeven van een van hun andere games binnen Europa, waarbij we eerste klas service bieden aan een van de games waar de komende jaren het meest naar wordt uitgekeken.”Cyberpunk 2077 is een verhaal-gedreven open wereld RPG dat zich afspeelt in de meest levendige en gevaarlijke metropool van de toekomst: Night City. De game volgt het verhaal van V, een opkomende huurling in de wereld van cyberenhanced street warriors, tech-savvy netrunners en corporate life-hackers. Gekenmerkt door CD PROJEKT RED’s ongeëvenaarde concept van keuzes en consequenties, worden spelers geconfronteerd met lastige beslissingen die gevolgen hebben voor de hele game. Met meer dan 100 gewonnen awards tijdens E3 2018, vindt Cyberpunk 2077 plaats in het universum van het klassieke pen & papier RPG systeem Cyberpunk 2020.
16/10 12u45  Red Dead Redemption 2 reviews komen op de 25e online De eerste reviews van Red Dead Redemption 2 gaan online op de 25e oktober van dit jaar. Dat heeft Metacritic bekend gemaakt. De game komt op de 26e uit, waarmee de reviews dus een dag voor release online mogen.Red Dead Redemption 2 (PS4/XONE): https://t.co/OGdzvWX9tzReviews will start going up on Thursday, October 25 at 4:01am Pacific. Any Metascore predictions for this HIGHLY anticipated title? pic.twitter.com/RUIBXk7ood— metacritic (@metacritic) 16 oktober 2018
16/10 12u45  Soul Calibur VI krijgt nieuwe video Bandai Namco heeft een nieuwe video uitgebracht van Soul Calibur VI. Het spel verschijnt 19 oktober aanstaande.
16/10 10u45  Dylan Haegens verzorgt stem in nieuwe videogame Starlink: Battle for Atlas De nieuwe videogame Starlink: Battle for Atlas, die vanaf vandaag verkrijgbaar is, bevat stemmen van onder andere Dylan Haegens, Levi van Kempen en Murth Mossel. Dylan Haegens verzorgt de stem van Levi McCray. Levi is een waaghals, extreme sports-atleet en een ster op social media. Hij kent geen grenzen, staat graag in de spotlight en heeft iets te veel energie. Op aarde sloop hij aan boord van het moederschip van het Starlink Initiatief, de Equinox. Hij beseft pas later waar die keuze hem gaat brengen.“Wij volgen Dylan Haegens, net als vele anderen, al jaren op de voet en zijn erg trots dat hij het aan heeft gedurfd zijn stem te verlenen aan één van onze helden in Starlink: Battle for Atlas”, aldus Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux.“Ik vind het heel bijzonder dat ik een stem heb mogen inspreken voor de nieuwe game Starlink: Battle for Atlas”, aldus Dylan Haegens. “Ik game zelf ook behoorlijk veel en hoe vet is het dan dat er een spel is waarin je mijn stem bij één van de main characters hoort. Het was erg leuk om de stem van Levi in te spreken en ik heb er heel veel van geleerd. Stemmen inspreken is echt een vak apart, ik heb veel respect voor stemacteurs.”De volledige Nederlandse stemmencast bestaat uit:• Levi van Kempen als Mason Rana• Murth Mossel als Hunter Hakai• Desi van Doeveren als Chase da Silva• Jim de Groot als Eli Westwood• Meghna Kumar als Fern Wilder• Nienke van der Haak als Galla Joust• Barnier Geerling als Judge• Leo Richardson als Kharl Zeon• Simon Zwiers als Rankor• Peggy Vrijens als Razor Lemay• Marieke de Kruijff als Sage• Cystine Carreon als Shaid• Jeske van de Staak als Sorren• Oscar Siegelaar als Victor St. Grand• Cynthia de Graaff als Startail• Just Meijer als Grax• Jonathan Demoor als Falco Lombardi• Wiebe Pier Knossen als Peppy Hare• Marloes van Den Heuvel als Slippy Toad• Joey Schalker als Fox McCloud• Dylan Haegens als Levi McCrayIn Starlink: Battle for Atlas leiden spelers een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief, modulair speelgoed bouwen spelers unieke ruimteschepen die op ieder moment aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor passen spelers gemakkelijk hun speelstijl aan om zo elke uitdaging aan te gaan in de epische open wereld van Atlas.
16/10 07u30  Mede-oprichter Microsoft overleden De meeste mensen zullen aan Bill Gates denken als de oprichter van Microsoft maar er was nog een mede-oprichter die zorgde voor het succes van het concern. Paul Allen is de naam van deze oprichter. Hij is gisteren overleden op 65-jarige leeftijd. De man leed sinds 1982 al aan lymfklierkanker. In 1975 richtte hij met jeugdvriend Bill Gates Microsoft op. Paul Allen bleef echter niet zo lang bij Microsoft dan Bill Gates. Die laatste persoon werd dan ook vooral het gezicht van het concern. Net als Bill gaf Allen veel van zijn geld uit aan goede doelen.
16/10 07u15  Gouden DualShock 4-controller voor 14000 Dollar De DualShock 4-controller is er in allerlei kleuren, maar een controller in het goud zien we niet vaak. Er is nu een DualShock 4 van Brikk welke je voor 14000 Dollar kunt aanschaffen. De unieke controller heeft een gouden coating en gouden buttons en is met de hand gemaakt. De coating bestaat uit 24K goud en heeft daarnaast een drielaags beschermlaag om het goud te beschermen.
Laatste update: woensdag 17 oktober 2018, 17u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
18/10 00u15  Je kunt Sean Bean doden in Hitman 2 Sean Bean is de eerste Elusive Target in Hitman 2, een Red Dead Redemption-ontwikkelaar werkt nu bij een Microsoft-studio en je kunt met een mod de kleding van Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider laten doorschijnen. Dat en meer in de Nachtwacht.16 
17/10 12u15  De laatste 10 gamefeitjes waar je helemaal niets aan hebt DE HELE DAG SCHOTELEN WE JE NIEUWS VOOR, WE BEWEREN WAT ZINNIGS OVER GAMES TE SCHRIJVEN IN EEN MAGAZINE EN DAN HEB JE OOK NOG DIE WIJSNEUZEN DIE FEATURES SCHRIJVEN OP DE WEBSITE. VANDAAG MAAKT KARIM HET GELUKKIG ALLEMAAL IETS LUCHTIGER, WANT AAN DEZE FEATURE HEB JE ECHT HELEMAAL NIETS.
17/10 00u15  Bandai Namco geeft Cyberpunk 2077 in Europa uit De Europese uitgever van Cyberpunk 2077 is bekend, Tony Hawk komt met een nieuwe mobiele game en de pakjes die je in de Spider-Man-DLC vrij kunt spelen zijn voor het eerst getoond. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
16/10 10u30  De Kulum van... Tjeerd! - Een medische achtbaan Lees meer >
16/10 10u15  De Kulum van... Tjeerd! - De medische achtbaan Lees meer >
16/10 02u00  Black Ops 4 breekt digitale verkooprecords Niet echt een verrassing, maar Call of Duty: Black Ops 4 heeft een aantal vette verkooprecords te pakken! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over de PS4 crash via berichtjes, een belachelijke DualShock 4 controller, Diablo 3 Switch, Devil May Cry 5 en Shenmue.
15/10 16u45  Avengers 4-trailer, tweet van de Russo's, Spidey-kostuum in beeld - Super Power Unlimited De week is weer begonnen en dat betekent dat er weer een nieuwe Super Power Unlimited voor je klaarstaat! Vandaag sturen de Russo-broertjes een lekkere vage Avengers 4-tweet de wereld in, wordt op Reddit een trailer beschreven van Avengers 4 en zie je de eerste beelden van Spidey's nieuwe pak in Far From Home.
15/10 12u15  Iconische filmregisseurs: Alfred Hitchcock Vogels, mannen met messen, hoogtes: doodeng zijn ze. Tenminste, vooral dankzij één iconische filmregisseur. LauraJenny kan deze featurereeks natuurlijk niet doorgaan zonder deze man een dikke vette ode te geven: the master of suspense… Alfred Hitchcock.
15/10 03u45  Nintendo 64 Mini designs gelekt? Foto's van de Nintendo 64 Mini duiken op op reddit, Fallout 76 heeft meer gesproken tekst dan alle andere Fallout games en documentaires voor Leisure Suit Larry en GTA V. Dit en meer in de N8W8 van 14 oktober 2018!
14/10 14u45  Voormalig Painkiller- en Gears of War-devs kondigen horror-game Unholy aan De Wacht maakt deze veel te hete zondag nog een tikkeltje heter met een lading heet gamenieuws. Wat te denken van een console-brekende bug op PS4, de Pokémon Go-trein die doordendert, of een nieuwe shooter van Painkiller- en GoW-devs? Dat, en meer. Weekendwacht. Goedemiddag!
14/10 13u15  Alles wat je moet weten over Battlefield V In deze Serial duikt Alie in de toppers van het jaar. Ze vertelt je alles wat je moet weten over deze games. We zoomen alvast in op een van de grootste releases van november: het uitgestelde Battlefield V. Wat weten we over deze Battlefield-game die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog?
13/10 13u15  Waarom Pokémon Let's Go de toekomst van Pokémon is Over ruim een maand komen beide Pokémon Let’s Go-games uit, gebaseerd op zowel Pokémon Yellow als Pokémon GO. Wat betekenen deze games voor de franchise en hebben deze games mechanics die mee moeten worden genomen naar de core-franchise? Wat Karim betreft wel!
13/10 13u00  Marvel-serie Iron Fist is geannuleerd Netflix-serie Iron Fist krijgt geen nieuw seizoen, Halo: The Master Chief Collection krijgt nieuwe features en Call of Duty: Black Ops 4-spelers misbruiken de emotes in Blackout. Dat en meer in de Weekendwacht!
12/10 15u15  Hardware Hitjes: negende generatie Intel Core-processors aangekondigd Intel heeft afgelopen maandag de nieuwste consumenten processors aangekondigd met specificaties die voor gamers uiterst interessant zijn. Verder komt MSI met een nieuwe 17-inch laptop en een compacte desktop gebaseerd op de nieuwe Intel processoren en een RTX 2080 Ti.
12/10 12u15  De geschiedenis van de Soulcalibur-reeks Leunstoelninja’s weten het al jaren: de Soulcalibur-games staan garant voor een stevig potje knokken met de meest uiteenlopende personages en wapens. Met de release van Soulcalibur VI voor de deur is het een mooi moment om eens terug te blikken op hoe de vechtreeks is ontstaan en hoe de franchise zich in al die jaren heeft ontwikkeld.
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x NBA 2K19 The Prelude nu gratis te spelen18/10 00u05 - Gamed: Lees meer >
16x Let's Sing 2019 aangekondigd18/10 00u05 - Gamed: Lees meer >
16x Fist of the North Star: Lost Paradise18/10 00u15 - Gamequarter.be: Net als series, boeken, muziek en films, heeft ook anime zo zijn tijdloze klassiekers. Mensen gingen bijvoorbeeld uit hun dak toen Dragon Ball eindelijk een vervolg kreeg, keken massaal de Sailor Moon remake en kijken nog met regelmaat terug op klassieke anime als Rurouni Kenshin, Yu Yu Hakusho en Fist of the North Star. Van die laatste verscheen zelfs eerder deze maand nog een nieuwe game. Fist of the North Star: Lost Paradise is geen typische licentiegame. Niet enkel vertelt het een origineel verhaal dat gesitueerd is in een andere tijdlijn dan de originele Hokuto No Ken-anime en -manga, maar het is ook nog eens niet ontwikkeld door de typische B-studios die normaal gesproken met dergelijke titels aan de slag mogen. Lost Paradise werd namelijk gemaakt door Ryu Ga Gotoku Studio, welke in het Westen beter bekend staat als Team Yakuza, het bedrijf dat – je raadt het nooit – de Yakuza-games tot leven heeft gebracht. En dat valt te zien ook. It’s raining men! Als een typische shounen anime is Fist of the North Star er een die vol zit met actie, geweld en grof taalgebruik. Dat Lost Paradise een action-adventure á la Yakuza is, maar met een sterkere nadruk op gevechten, mag dan ook niet verbazen. Als hoofdrolspeler Kenshiro neem je het op tegen vijanden in allerlei soorten en maten met de bloederige martial art waar de serie om bekendstaat: Hokuto Shinken. Deze (godzijdank) fictieve vechtstijl gebruikt drukpunten in het menselijk lichaam om mensen letterlijk van binnenuit kapot te maken, zodat ze exploderen in bloederige hoopjes ellende, hetgeen nog erger oogt dan dat het klinkt. Door je lichte en zware aanvallen in combinaties los te laten op de oppositie, kun je door hun verdediging breken, wat met een druk op de O-knop resulteert in een quick time event om deze moves los te laten. Dit is niet enkel imposant om te zien, maar doet ook ontzettend veel schade, waardoor gevechten wat sneller voorbij zijn. Dat de moves zelf veel tijd kosten om uit te voeren helpt echter niet. Gelukkig besefte het ontwikkelteam zich dat ook. Je krijgt daarom gaandeweg de mogelijkheid om een aangepaste versie van deze moves uit te voeren, die de flow van het gevecht niet zo onderbreken, maar wel meer finesse vereisen van jou als speler. De gigantische hoeveelheid confrontaties die je in het pakweg twintig uur durende verhaal moet leveren zorgen er desondanks voor dat de game gaandeweg eentonig begint te voelen. Yuria! De reden dat Kenshiro aan de lopende band in aanraking komt met gewelddadige overlevenden in een door nucleaire oorlog vernietigde wereld is dat hij op zoek is naar zijn verloofde, Yuria, die voor aanvang van de game ontvoerd werd. Die zoektocht brengt hem naar Eden, waar de bulk van ons verhaal zich afspeelt. Deze veilige haven in een wereld waar enkel het recht van de sterkste geldt is waarschijnlijk de laatste plek op de aardbol die nog enigszins doet denken aan de hedendaagse maatschappij. Mensen leven er in vrede, voorzien van voedsel, water en elektriciteit en onder leiderschap van een jonge vrouw genaamd Xsana en haar city watch, die de wetten handhaven. En als de geruchten waar zijn, is het tevens de plaats waar Yuria verblijft. Kenshiro probeert daarom koste wat het kost de stad binnen te komen, waar hij uiteindelijk in slaagt. Wat volgt is een verhaal waarin Kenshiro langzaam maar zeker het vertrouwen wint van belangrijke figuren in de stad, terwijl hij zijn vuisten gebruikt om dreigingen van binnen- en buitenuit het hoofd te bieden. Dit verhaal weet op geen enkel moment écht indruk te maken, maar houdt de toon van het bronmateriaal goed vast, terwijl het tevens onderhoudend genoeg is als een op zichzelf staand product, al zullen FOTNS-fans ongetwijfeld meer plezier aan de game beleven, puur vanwege de vele referenties die erin verweven zitten en de verrassende extra content. Het is juist daarom zo jammer dat men het nodig vond om de game kunstmatig op te rekken met allerlei verhaalsegmenten waarin je feitelijk niets meer doet dan van locatie naar locatie rennen om de volgende cutscene te triggeren. Een beetje gekkigheid Kenshiro is van nature een heel serieus persoon die niet bang is om zijn handen vies te maken. Maar in de wereld van Team Yakuza mag hij ook wel eens gek doen. De extra content die ik zojuist noemde bestaat uit sidequests en laten Kenshiro een muzikale dokter spelen die zijn kennis van drukpunten gebruikt, zijn spieren inzetten voor het mixen van drankjes en racen in een dunebuggy. Zo absurd als in dat het in die andere Ryu Ga Gotoku Studio-serie wordt, wordt het nooit in Lost Paradise, maar men weet de juiste balans te vinden tussen enerzijds verrassende content en anderzijds trouw blijven aan de naam Fist of the North Star. En dat is een hele delicate balans, wat de prestatie extra indrukwekkend maakt. Waar Fist of the North Star echter nog het meest mee weet te imponeren is het audiovisuele aspect. Kenshiro en kornuiten ogen alsof ze zo uit de anime zijn weggelopen en weten te overtuigen dankzij voice acting van het hoogste niveau. Daardoor gaan de welbekende one-liners niet snel vervelen en blijft het hoofdverhaal ondanks alles boeiend genoeg om je geïnvesteerd te houden, maar ook weinig meer dan dat. Conclusie:  Lost Paradise is objectief gezien weinig meer dan een Yakuza-game met een Fist of the North Star-skin eroverheen, waarbij men zich heeft ingehouden als het aankomt op belachelijke sidequests. Het resultaat is een verhaal dat op zichzelf staand niet héél bijzonder is, maar een feest van herkenning is voor fans van de serie, die sowieso al zullen smelten bij de prachtige graphics. Het enige verwijt wat de game gemaakt kan worden, is dat de combat té prominent aanwezig is, waardoor het gaandeweg eentonig begint worden. Zelfs überbloederige super moves kun je immers maar zoveel keer zien voor het zijn rode glans verliest.
16x Je kunt Sean Bean doden in Hitman 218/10 00u15 - Power Unlimited: Sean Bean is de eerste Elusive Target in Hitman 2, een Red Dead Redemption-ontwikkelaar werkt nu bij een Microsoft-studio en je kunt met een mod de kleding van Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider laten doorschijnen. Dat en meer in de Nachtwacht.
15x For Honor Marching Fire krijgt Open Test18/10 00u05 - Gamed: Lees meer >
15x NBA 2K19 met Neighborhood trailer18/10 00u05 - Gamed: Lees meer >
13x Nieuwe video van Nintendo Labo18/10 00u05 - Gamed: Lees meer >
12x Sony laat je binnenkort je PSN naam veranderen18/10 00u00 - Eurogamer: Sony maakt het mogelijk om begin 2019 je PSN-ID te veranderen. Sony laat weten dat een bèta wordt uitgebracht om de functie te testen. Dit is onderdeel van het PlayStation Preview Program en geeft voorgeselecteerde gebruikers de kans nieuwe functies te testen. Tijdens de testfase kunnen gebruikers hun gebruikersnaam zo vaak veranderen als ze willen. Wanneer de service volledig wordt gelanceerd is de eerste verandering gratis, daaropvolgende veranderingen kosten 7,99 euro of 3,99 euro als je een Playstation Plus abonnement hebt. Overigens kun je ook terug naar je oude ID zonder extra kosten. Read more…
9x Gerucht: Microsoft wil Obsidian Entertainment kopen18/10 00u00 - Eurogamer: Volgens Kotaku staat Microsoft op het punt om Obsidian Entertainment over te nemen. Die ontwikkelaar werkte in het verleden onder andere aan Fallout: New Vegas en Pillars of Eternity.Volgens verschillende bronnen is de acquisitie zo goed als rond. Obsidian Entertainment werkt sinds 2003 als onafhankelijke ontwikkelaar, maar zou sinds enkele jaren met financiële problemen kampen. Het succes van het recent uitgebrachte Pillars of Eternity: Deadfire lijkt daar geen verandering in te brengen.Obsidian Etertainment lijkt dan ook de volgende in een reeks ontwikkelaars te worden die onder directe controle van Microsoft komt. Eerder dit jaar kocht Microsoft onder ander ook Ninja Theory. Van die laatste studio is Hellblade: Senua's Sacrifice al meer dan een miljoen keer verkocht.Read more…
9x Nintendo Switch Online - Prijs, cloud saves, multiplayer en alles wat we weten18/10 00u00 - Eurogamer: Aan alle mooie liedjes komt een eind: de mogelijkheid om kosteloos Switch multiplayer games te spelen is niet langer. Vanaf nu moet je betalen om je vrienden in te maken met Mario Kart of om de ranglijsten in Splatoon 2 te beklimmen. In dit artikel vertellen we je alles over de dienst, waaronder de prijs, hoe je multiplayer games moet spelen, hoe je je saves veilig in de cloud kunt opslaan en welke NES-games je gratis bij je online abonnement krijgt. Kom vooral elke maand kijken voor een kort oordeel over de laatste toevoegingen!Vanaf 19 september 2018 moet je een abonnement op Nintendo Switch Online nemen als je games zoals Splatoon 2, Mario Kart 8 en Super Smash Bros. Ultimate online wilt spelen. Sommige games, zoals bijvoorbeeld Fortnite, zijn nog altijd zonder bijbetaling online te spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om je savegames in de cloud op te slaan, chat je via een smartphone-app voice met je vrienden, gebruik je exclusieve aanbiedingen en krijg je toegang tot een steeds groter wordend aanbod NES-games, die ook online speelbaar zijn.Read more…

Statistieken

Artikels:
34720
Gelezen:
5261
Aantal lezers nu:
26


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven