vrijdag 13 december 2019, week 50


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u30
 

9lives

Verbergen Tonen
12/12 16u00  Star Ocean: First Departure R Lees meer >
12/12 13u15  WIN Life is Strange 2 (PS4) Na een tragisch incident, lopen de broers Sean en Daniel Diaz weg van huis. Opgejaagd door de politie en dealend met Daniels onlangs gemanifesteerde telekinetische kracht – het vermogen om objecten met via gedachten te bewegen – besluiten de jongens te vluchten naar de woonplaats van hun vader, Puerto Lobos in Mexico. Opeens is de zestienjarige Sean verantwoordelijk voor Daniels veiligheid, onderkomen en onderricht in goed en kwaad. Terwijl Daniels krachten groeien, moet Sean besluiten langs welke richtlijnen zij leven. Houden ze de kracht geheim, of maken ze er gebruik van om verder te komen? Bedelen, lenen of stelen? Proberen familie te bereiken, of verborgen blijven? Seans keuzes bepalen het lot van de gebroeders Diaz, en de levens van iedereen die ze ontmoeten. Van Seattle naar Portland en Californië... door benzinestations, verlaten hutten, steegjes en bossen… de weg naar Mexico is lang en rijk aan gevaren – maar ook aan vriendschap, verwondering en kansen. Dit is de trip die een eeuwige band tussen Sean en Daniel zal smeden… of hun broederschap zal verscheuren. En jij kan hen daarbij helpen! We hebben hier immers een aantal exemplaren liggen op PS4 die we maar al te graag jullie kant uitsturen. Wedstrijdvraag: Met welke game debuteerde Dontnod Entertainment als gamesontwikkelaar?   Tip schiftingsvraag: Onze Ni no Kuni: Remastered-wedstrijd werd bekeken door 612 mensen. Antwoord * Hoeveel mensen zullen er deelgenomen hebben aan deze wedstrijd? * Leeftijd * E-mail * 9lives nickname * Voornaam * Familienaam * Adres Straatnaam * Huisnummer * Postcode * Woonplaats * Land *
12/12 12u45  RSC Anderlecht en KV Mechelen werpen zich op het Belgische LoL-circuit Lees meer >
12/12 12u30  Final Fantasy XIV Online krijgt eindelijk PvP-modus Lees meer >
12/12 11u45  Toeristen op het menu in het Belgische Cannibal Cuisine Lees meer >
12/12 10u00  "The Witcher-serie ziet er beter uit dan Game of Thrones" Lees meer >
11/12 16u00  Resident Evil 3-remake Lees meer >
11/12 15u45  Oddworld: Stranger’s Wrath HD Lees meer >
11/12 14u30  Overwatch's Winter Wonderland-event start vandaag met sneeuwballengevecht Lees meer >
11/12 10u30  Anno 1800's nieuwste DLC The Passage nu beschikbaar Lees meer >
10/12 19u00  Destiny 2 zet zijn remonte verder met Season of Dawn Lees meer >
10/12 16u15  Predator: Hunting Grounds verschijnt in april 2020 Lees meer >
10/12 16u00  Platinum Games toont eerste gameplay Babylon's Fall Lees meer >
10/12 15u45  Er komt dan toch een Resident Evil 3-remake Lees meer >
10/12 14u00  Final Fantasy VII Remake 1 jaar exclusief op PlayStation 4 Lees meer >
Laatste update: donderdag 12 december 2019, 16u00
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
12/12 16u30  Een nieuwe strijd barst los in de The Shadow & The Blade-uitbreiding voor Total War: WARHAMMER 2 Het kan niet makkelijk zijn om te wonen in de wereld van Warhammer. De vele rassen die de wereld rijk is liggen constant met elkaar in de clinch, waardoor oorlogen en rampen schering en inslag zijn. En dan heb je ook nog demonen die de boel komen verzieken. Zo ook in The Shadow & The Blade, de nieuwste uitbreiding voor Total War: WARHAMMER 2, waarin een oude demoon zich bindt aan een belangrijke krijger. De Skaven zitten echter ook achter diens krachten aan en dus is een conflict onvermijdelijk.
12/12 16u15  Murder by Numbers is deels point-and-click adventure en deels Picross Een moord is ten alle tijden een verschrikkelijk iets waarvoor professionals moeten worden ingeroepen. En daarmee doel ik natuurlijk niet op een actrice die de rol van detective speelt op TV. Want dan krijg je zoiets als de gisteren voor Nintendo Switch onthulde Murder by Numbers.Ironisch genoeg is het diezelfde detective die in deze game in een staat van beschuldiging wordt gesteld, waarna ze samen met een robot op onderzoek uitgaat om haar naam te zuiveren. Je loopt zo van plek naar plek en spreekt met de verschillende personen die op een of andere manier te maken hebben je zaak. En zoals bijna altijd bij dit soort games, los je ondertussen puzzels op. Alleen zijn het dit keer Picross-puzzels, waarin je nummers moet gebruiken om plaatjes te vormen die bijvoorbeeld bewijs blootleggen. Hoe goed dit werkt ontdekken we begin volgend jaar, wanneer het spel voor Nintendo console verschijnt.
12/12 09u45  De screenshots van de Resident Evil 3: Remake zijn om je vingers bij af te likken Lees meer >
12/12 08u15  De launch trailer van Cardpocalypse klinkt als een 90's cartoon Twintigers en dertigers kijken met regelmaat met warme gevoelens terug op de tekenfilms uit hun jeugd, terwijl ze verklaren dat enkel 90's kids kunnen begrijpen waarom die tijd zo bijzonder was. En hoewel ondergetekende het vermoeden heeft dat elke generatie een soortgelijk iets heeft, valt een ding niet te ontkennen: 90's cartoon hadden geweldige openings themes.Cardpocalypse, een kaartspel dat vandaag verschijnt op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One, heeft een nummer onder de launch trailer geplaatst dat duidelijk de mosterd haalt bij dergelijke nummers. En daar zul je ons niet over horen klagen, daar wij het nummer waarschijnlijk nu de rest van de dag zitten te zingen.            
12/12 08u00  Konami herinnert ons aan het bestaan van Pro Evolution Soccer: Card Collection Afgelopen maandag schreven we al dat Pro Evolution Soccer 2020, net als voorgaande games, een free-to-play-versie Lite-versie zou krijgen. Dat is echter niet het enige alternatief voor de game tegen winkelprijs kopen.Wie namelijk tevreden is met een versimpelde ervaring, kan ook al sinds 2017 aan de slag met Pro Evolution Soccer: Card Collection, wat feitelijk een standalone-versie van FIFA Ultimate Team is. Deze app is al ruim twee jaar beschikbaar, maar Konami vond het nodig om ons aan diens bestaan te herinneren met onderstaande trailer. En dus delen wij hem ook even met jullie.            
12/12 00u00  Er komt een nieuwe Commandos game aan Er is een spiksplinter nieuwe Commandos game in ontwikkeling. Dit heeft Kalypso Media, die afgelopen jaar de rechten in handen kreeg, bevestigd. Veel over de nieuwe game is nog niet bekend, daar die zich nog in een heel vroeg stadium bevindt. De kersverse studio die is opgericht om het te maken heeft zelfs nog geen naam gekregen! Verwacht dus niet dat het op korte termijn zal verschijnen. Maar zelfs als we op de lange termijn moeten denken, stemt deze aankondiging ons positief.
12/12 00u00  Je Kerstinkopen doe je nu goedkoop bij Play-Asia Nerds met een voorkeur voor oosterse media hebben ongetwijfeld wel eens gehoord van Play-Asia. 's Werelds grootste importeur van Japanse videogames heeft een gigantisch assortiment dat niet enkel games beslaat, maar ook kleding, anime en merchandise. En een aanzienlijk deel daarvan is nu in de aanbieding. Klik daarom hier om tot 30 december te profiteren van hoge kortingen en trakteer jezelf en je partner / kind / familielid op iets leuks uit het verre oosten. Of browse rond om inspiratie op te doen waarmee je verder kunt zoeken. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Play-Asia of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
11/12 23u45  GOG Galaxy 2.0 is nu in open beta GOG Galaxy 2.0, CD Projekts antwoord op de wildgroei aan launchers voor PC games, is nu in open beta. Dat laat het bedrijf achter games als The Witcher en Cyberpunk 2077 weten middels diens nieuwsbrief. Om de nieuwe versie van de all-in-one launcher te proberen, hoef je enkel hier te klikken om de download te starten. Je kunt het programma vervolgens simpelweg installeren en, ideaal gezien, hoef je dan niet meer Steam, Epic Games Store, Origin, Itch, Glyph, Battle.net, Rockstar Games Launcher, Good Old Games, PlayFire, Bethesda.net, Uplay en meer open te hebben om snel toegang te hebben tot al je spellen. Maar aangezien dit een beta blijft, blijft het voorlopig bij ideaal gezien.
11/12 23u15  Merchants of Ofir brengt het oosten naar GWENT Voor de wereld van The Witcher werd mosterd uit allerlei vaatjes gehaald, maar niemand zal ontkennen dat de overheersende smaak van de serie duidelijk Westers is. Omdat balans echter een goed iets is, komen reizigers uit het oosten naar GWENT. Merchants of Ofir, de nieuwste uitbreiding voor het kaartspel, introduceert zo herbalisten, voor oorlog getrainde olifanten en natuurlijk monsters die hun oorsprong vinden in folklore uit Arabische landen. Dit en meer kun je zien in deze trailer.            
11/12 08u45  Spellbreak mixt magie met battle royale Sinds het succes van PUBG en Fortnite hebben allerlei ontwikkelaars geprobeerd om te kapitaliseren op het succes van Battle Royale games. En terwijl dat resulteerde in tientallen vergeetbare shooters, kregen we ook aparte titels als Tetris 99.Een andere game die het was anders aanpakt is Spellbreak, die gisteren werd onthuld gedurende de State of Play van Sony. In deze game vuur je namelijk geen kogels, maar allerlei soorten spreuken. Verwacht dus nog meer chaos dan gebruikelijk.            
11/12 08u15  Capcom vertelt ons meer over de Resident Evil 3 Remake Tijdens Sony's State of Play van gistermiddag, maakte Capcom bekend dat een Resident Evil 3 remake in de maak is, dat Project Resistance de multiplayer van die game is en dat de het spel verschijnt op 3 april 2020. Daarmee heeft de uitgever echter nog niet al zijn kruit verschoten.Twee ontwikkelaars werden daarom voor de camera gezet om ons te vertellen over wat er is veranderd in de Remake en hoe de Collector's Edition eruit ziet. Dit gaat gepaard met een hoop nieuwe gameplay-beelden die fans van de serie ongetwijfeld kunnen bekoren.            
11/12 07u45  GTFO deelt nog wat screenshots Lees meer >
10/12 13u45  Bandai Namco onthult twee nieuwe DLC-karakters voor TEKKEN 7 Sinds diens release heeft TEKKEN 7 al de nodige DLC ontvangen die oudgediende als Jin, King en Panda, evenals gastkarakters als Negan, Noctis en Akuma, aan het spel toevoegde. Bandai Namco is echter niet tevreden met het enkel toevoegen van bestaande karakters en dus krijgen we met grote regelmaat gloednieuwe vechters.Een van die nieuwe vechers is Fahkumram, een wandelde berg van een man die vecht voor de vrijheid van zijn familie. Daarvoor maakt hij gebruik van Muay Thai, wat absoluut angstaanjagend is in combinatie met zijn grote; iets dat ook de vechters in deze trailer aan de lijve ondervinden.De tweede vechter is een oudgediende genaamd Ganryu. Deze sumo worstelaar / kabuki speler / streamer lijkt nog altijd niet uit de schulden te zijn en dus vecht hij wederom in het King of Iron Fist-toernooi.
10/12 08u00  Je kunt eindelijk je Bluetooth headset gebruiken op PS4 Hoewel de PlayStation 4 een geliefde console is in zowel huize Hendriks als op de redactie, is het ook een console met enkele eigenaardigheden. Zo is het bijvoorbeeld behoorlijk onhandig dat Bluetooth headsets, die steeds meer standaard worden, niet door het apparaat ondersteund worden.AirBeats biedt hier nu de oplossing voor, met een speciale receiver die je kunt in de jackplug van de Dualshock 4 kunt steken. Deze ontvangt het geluid zoals een reguliere headset dat zou doen en stuurt het vervolgens door naar de headset die je aan de AirBeats gekoppeld hebt. Zo kun je eindelijk weer gamen zonder kabelzooi.
10/12 08u00  Dr. DisRespect verschijnt spoedig op TV Herschel 'Guy' Beahm IV, beter bekend als de steamer Dr. DisRespect, heeft een contract getekend met Skybound Entertainment voor een televisieserie gebaseerd op zijn personage. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Details over de serie zijn schaars, daar we op dit moment enkel weten dat het gaat om een narrative scripted tv-serie. Dat kan echter alles betekenen. Skybound Entertainment was eerder al betrokken bij onder andere The Walking Dead.
Laatste update: donderdag 12 december 2019, 16u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
12/12 16u30  Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir De allereerste Asterix & Obelix XXL is al meer dan 15 jaar oud en de sequel op die game werd enkele jaren later al uitgebracht. Toch heeft het tot dit jaar geduurd voor we een derde deel voorgeschoteld ...
12/12 16u00  Nog een laatste trailer ter promotie van Netflix' The Witcher Netflix heeft een finale trailer gelanceerd ter promotie van hun The Witcher serie, die vanaf 20 december te bekijken is. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Henry Cavill (Geralt), Freya Allan (Ciri) en ...
12/12 16u00  Battle royale mode voor Forza Horizon 4 Forza Horizon 4 krijgt vandaag (om 19:00 onze tijd) een gratis update die een battle royale mode toevoegt in de vorm van The Eliminator. De nieuwe mode ondersteunt 72 spelers die het in de open wereld ...
12/12 15u45  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto op weg naar Nintendo Switch Eerder werd er al naar gehint, maar nu is het dankzij het Japanse Weekly Jump magazine ook officieel: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto komt naar de Nintendo Switch. In Japan ...
12/12 15u45  Binnenkort koude DLC voor Planet Zoo Planet Zoo wordt volgende week, op 17 december, uitgebreid met wat nieuwe DLC. Die is voor de gelegenheid extra koud en introduceert vier nieuwe dieren: arctic wolf, polar bear, reindeer en dall sheep. ...
12/12 15u45  Vampire: The Masquerade - Coteries of New York gelanceerd Deze week werd Vampire: The Masquerade - Coteries of New York gelanceerd en daar hoort een launch trailer bij. De game brengt een narratief gedreven singleplayer experience en draait rond de rivaliteit ...
12/12 15u30  Ontragel een duister mysterie in The Suicide of Rachel Foster Uitgever Daedalic Entertainment heeft The Suicide of Rachel Foster onthuld. Dat is een narratief gedreven first-person adventure game die zich afspeelt in een afgelegen hotel in de bergen, aan het begin ...
12/12 14u15  Valve verwijdert nazistische Steam content na klachten van Duitsland Valve heeft een hoop nazistische content van Steam verwijderd. Het gaat onder meer om profielen, groepen en wallpapers. De actie van Valve is het gevolg van klachten uit Duitsland, geformuleerd door Die ...
12/12 14u00  Toeristen oppeuzelen in Cannibal Cuisine Het Belgische Rocket Vulture stelt Cannibal Cuisine voor. Dat is een co-op cooking action game waarin spelers niet alleen fruit moeten verzamelen, maar ook toeristen moeten afslachten zodat hun vlees ...
12/12 12u15  Command & Conquer Remastered laat "nieuwe" announcer horen Voor de remaster van de eerste Command & Conquer game, waarvan we onlangs trouwens de eerste gameplay te zien kregen, doen EA en ontwikkelaar Petroglyph opnieuw beroep op Kia Huntzinger om de ...
12/12 11u45  Nieuwe MMORPG Corepunk komt met fog-of-war Als alles goed gaat, kunnen we eind 2020 aan de slag met Corepunk. Dat is een nieuwe MMORPG die fantasy, steampunk en cyberpunk combineert, terwijl ook inspiratie gehaald wordt bij Ultima Online. Corepunk ...
12/12 11u30  Two Point Hospital in februari 2020 naar consoles Normaal had de consoleversie van Two Point Hospital dit jaar nog moeten verschijnen, maar recent werd uitstel naar 2020 aangekondigd. Nu is een nieuwe releasedatum onthuld, zijnde 25 februari 2020. De ...
12/12 11u30  Career Mode onthuld voor AO Tennis 2 Bigben en Big Ant Studios heeft een nieuwe dev diary video gelost van AO Tennis 2, dat op 9 januari 2020 verschijnt voor pc en consoles. In het nieuwe dev diary wordt de Career Mode onthuld en besproken. ...
12/12 11u30  Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 toont nieuwe physics Milestone heeft een trailer onthuld waarin het nieuwe physics systeem van Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 te zien is. De nieuwe game verschijnt op 4 februari 2020 voor pc, PS4, Xbox ...
12/12 11u15  Nieuwe MMORPG Corepunk koùmt met fog-of-war Als alles goed gaat, kunnen we eind 2020 aan de slag met Corepunk. Dat is een nieuwe MMORPG die fantasy, steampunk en cyberpunk combineert, terwijl ook inspiratie gehaald wordt bij Ultima Online. Corepunk ...
Laatste update: donderdag 12 december 2019, 16u30
Lees meer van 4Gamers >

InsideGamer

Verbergen Tonen
13/12 05u30  Actie-rpg Weird West van Devolver Digital aangekondigd Tijdens The Game Awards kondigde Devolver Digital hun nieuwe pc-game Weird West aan.
13/12 05u30  Ghost of Tsushima verschijnt aankomende zomer De PS4-exclusive Ghost of Tsushima moet ergens in de zomer van 2020 uitkomen.
13/12 05u00  Gears Tactics komt op 28 april 2020 uit Gears Tactics verschijnt op 28 april 2020, zo is bekendgemaakt op The Game Awards.
13/12 05u00  Magic: Legends is een nieuwe actie-rpg mmo Perfect World Entertainment heeft tijdens The Game Awards de actie-rpg mmo Magic: Legends aangekondigd.
13/12 04u45  Survivalgame The Forest krijgt vervolg genaamd Sons of the Forest Tijdens The Game Awards werd Sons of the Forest onthuld, een vervolg op survivalgame The Forest.
13/12 04u30  Ori and the Will of the Wisps is een maand uitgesteld Ori and the Will of the Wisps is uitgesteld, zo werd op The Game Awards aangekondigd. Het spel komt nu op 11 maart 2020 uit.11 
13/12 04u30  Makers PUBG werken aan nieuwe game Prologue Brendan 'PlayerUnknown' Greene en zijn studio werken aan een nieuwe game genaamd Prologue, zo blijkt uit een teaser op The Game Awards.11 
13/12 04u15  Ruined King: A League of Legends Story onthuld Riot Forge onthulde op The Game Awards vannacht Ruined King: A League of Legends Story voor pc en consoles.12 
13/12 03u45  Bravely Default 2 voor Switch aangekondigd Square Enix onthulde op The Game Awards de exclusieve Switch-game Bravely Default 2.13 
13/12 03u45  Gearbox komt met PlayStation 5-game Godfall Gearbox onthulde de PlayStation 5-game Godfall tijdens The Game Awards.13 
13/12 03u30  Nieuwe Xbox-console heet Xbox Series X, krijgt vervolg op Hellblade Op The Game Awards is onthuld dat de next-gen Xbox-console Xbox Series X gaat heten. Zowel het uiterlijk van de console als een nieuwe game werden getoond.12 
13/12 03u15  Nieuwe trailer van Final Fantasy 7 Remake getoond Tijdens The Game Awards vannacht werd een nieuwe trailer van Final Fantasy 7 Remake getoond door Square Enix.15 
13/12 03u15  Bekijk de nieuwe trailer van No More Heroes 3 Tijdens The Game Awards vannacht werd een nieuwe trailer van No More Heroes 3 getoond.13 
13/12 03u15  Eet vanaf mei 2020 mensen op met een haai in Maneater De eerder aangekondigde haaiengame Maneater verschijnt op 22 mei 2020.13 
13/12 03u00  Marvel Ultimate Alliance 3-uitbreiding verschijnt later deze maand Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order-uitbreiding Rise of the Phoenix verschijnt op 23 december.14 
Laatste update: vandaag om 5u30
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
13/12 05u15  Toch geen Half-Life: Alyx bij The Game Awards Hoewel de naam The Game Awards duidelijk is in zijn opzet om prijzen uit te delen aan de beste games kijken wij gamers toch vooral uit naar de nieuwe verrassingen, of juist naar de games waarvan we wisten dat we er meer van zouden gaan zien.
13/12 05u15  De Joker komt naar Mortal Kombat 11 Ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft tijdens The Game Awards dat er op 28 januari een bekend gezicht naar Mortal Kombat 11 zal komen, het is namelijk niemand minder dan The Joker.
13/12 05u00  Horrorgame The Forest krijgt een opvolger Vorig jaar jaagde ontwikkelaar Endnight Games ons schrik aan met The Forest, een game die zich afspeelde op een eiland na een vliegtuigcrash. Een vader en zijn zoon wisten de crash te overleven, echter betekende dit ook dat ze op het eiland overeind moesten blijven.
13/12 05u00  Gears Tactics komt in april Na eerder dit jaar met Gears 5 aan de slag gegaan te zijn neemt de franchise een strategisch uitstapje met Gears Tactics. Het spel komt naar de PC (via Steam) en Xbox Game Pass en is vanaf 28 april verkrijgbaar. Hoewel er ook een Xbox One versie in de maak is heeft deze nog geen datum.
13/12 05u00  Ghost of Tsushima komt in de zomer van 2020 Tijdens Sony's State of Play uitzending kregen we eerder deze week een korte blik op Ghost of Tsushima. Bij The Game Awards werd er een vervolg gegeven aan deze video en leren we dat het spel in de zomer van 2020 moet verschijnen.
13/12 05u00  Maand uitstel voor Ori and the Will of the Wisps Ontwikkelaar Moon Studios wist met Ori and the Blind Forest veel indruk te maken en veel gamers kijken dan ook uit naar het vervolg. Helaas moeten we wel iets meer geduld opbrengen om met het spel aan de slag te gaan, de beoogde releasedatum van 11 februari zal niet worden gehaald en het spel komt nu op 11 maart uit. Gelukkig is er een nieuwe trailer om het verdriet wat te verzachten.
13/12 05u00  Final Fantasy VII Remake trailer richt zich op Cloud Strife Op 3 maart verschijnt een oude bekende in een nieuw jasje als Final Fantasy VII een Remake krijgt op de PlayStation 4. In een nieuwe trailer zien we wat meer van de game en gaat de aandacht vooral uit naar Cloud Strife.
13/12 04u45  Hellblade krijgt een sequel, komt naar Xbox Series X In 2018 maakte Microsoft bekend dat ze Ninja Theory hadden ingelijfd, een studio die we onder andere kennen van het bijzondere Hellblade. Tijdens de Game Awards heeft Phil Spencer laten weten dat de game een sequel zal krijgen.10 
13/12 04u45  Project Scarlett heet Xbox Series X, toont zijn (opvallende) design Microsoft is altijd duidelijk geweest dat de werknaam voor de nieuwe generatie Xbox de naam Project Scarlett draagt en eind 2020 zal verschijnen. Tijdens de Game Awards beklom Xbox baas Phil Spencer het podium om de echte naam met ons te delen.
12/12 15u15  Final Fantasy Crystal Chronicles Remaster haalt release in januari niet De maand december is traditioneel de maand met weinig releases en dus kijken we vooral uit naar het nieuwe jaar. Eén van deze games is de remaster van Final Fantasy Crystal Chronicles, helaas moeten we nog wat meer geduld opbrengen om met deze titel aan de slag te gaan.
12/12 15u00  Horrorgame Infliction in februari naar consoles Afgelopen juli werd Infliction aangekondigd, een horrorgame voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Ontwikkelaar Caustic Reality heeft nu aangekondigd dat het spel als een Extended Cut zal worden uitgebracht in februari.
12/12 15u00  Forza Horizon 4 krijgt Battle Royale mode Als we praten over Battle Royale games denken we vooral aan shooters. Dat het ook anders kan wil Playground Games bewijzen met 'The Eliminator', een nieuwe modus die naar Forza Horizon 4 zal komen.
12/12 14u00  Tools Up! Het testen van een relatie kan op diverse manieren en één hiervan is door samen een game te spelen. Neem bijvoorbeeld Tools Up! dat je met maximaal vier spelers een huis laat verbouwen, iets wat enkel lukt door een goede samenwerking.
12/12 14u00  Two Point Hospital verschijnt 25 februari; komt naar Game Pass Ontwikkelaar Two Point Studios en uitgever SEGA hebben bekend gemaakt dat Two Point Hospital op 25 februari naar de PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One zal komen. En dit is niet de enige aankondiging.
12/12 05u15  The Game Awards kondigt The Game Festival aan Lang niet iedereen heeft de luxe om fysiek bij een evenement als The Game Awards aanwezig te zijn. Organisator Geoff Keighley begrijpt dit gelukkig goed en probeert het gevoel van nieuwe games naar ons huis te brengen.
Laatste update: vandaag om 5u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
12/12 12u45  Ijskoude DLC komt naar Planet Zoo Planet Zoo krijgt binnenkort zijn eerste DLC. Naast een gratis update voor alle spelers komt Planet Zoo: Arctic Pack op 17 december naar Steam met onder andere vier nieuwe diersoorten, nieuwe assets en twee nieuwe scenarios.
12/12 11u45  Verhalende Career Mode van AO Tennis 2 onthuld Bigben Interactive en Big Ant Studios presenteren de tweede developer diary over AO Tennis 2. Dit keer gaat het over de Career Mode.
12/12 11u45  Kannibalistisch koken in Cannibal Cuisine Cannibal Cuisine, de kannibalistische 'cooking game' van Rocket Vulture uit België, komt in het voorjaar naar de Nintendo Switch en Steam.
11/12 16u00  Kaartverkoop jubileumeditie CampZone gestart CampZone viert in de zomer van 2020 haar 20ste editie. Vanaf 24 juli tot en met 3 augustus kunnen gameliefhebbers van alle leeftijden meedoen aan events zoals zeepvoetbal, Pokémon GO, de Ultimate Allround Gamer competitie en natuurlijk de CampZone Kermis.
10/12 19u45  Adam Hunter in Streets of Rage 4 Tijdens de Nintendo Indie World is er bekendgemaakt dat oudgediende Adam Hunter speelbaar is in Streets of Rage 4.
10/12 19u45  Dauntless verschijnt gratis op Switch Tijdens de Nintendo Indie World is bekendgemaakt dat Dauntless vandaag gratis naar Switch komt. Hiermee is het spel verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc met crossplatform-ondersteuning.
10/12 19u30  Team 17 komt met The Survivalists, gebaseerd op The Escapists Tijdens de Nintendo Indie World heeft ontwikkelaar Team 17 een nieuwe game aangekondigd in het universum van de klassieke indie-knaller The Escapists. De game heet The Survivalists en zoals de naam al doet vermoeden gaat het dit keer om overleven, in een procedureel gegenereerde sandbox-wereld.
10/12 19u30  Indie-hit Axiom Verge krijgt sequel Als laatste aankondiging van de Nintendo Indie World is een sequel op Axiom Verge aangekondigd. De game heet toepasselijk Axiom Verge 2 en moet in 2020 uitkomen.
10/12 19u30  Vogels skaten erop los in SkateBIRD Wat krijg je als je skateboards even uit het oog verliest en vogels ze vinden? Skatende vogels, uiteraard. Kickstarter-titel SkateBIRD krijgt een console-port voor Nintendo Switch aan het eind van 2020.
10/12 19u15  Golf Story krijgt sequel in Sports Story Nintendo en Sidebar Games kondigen de sequel op Golf Story aan. In Sports Story speel je niet meer alleen golf, maar ook honkbal, voetbal, volleybal en nog veel meer.
10/12 18u15  Call of Juarez: Gunslinger op Nintendo Switch De first-person western-shooter Call of Juarez: Gunslinger is fysiek en digitaal beschikbaar voor Nintendo Switch. De releasetrailer geeft een voorproefje hoe het er op Switch uitziet.
10/12 18u15  Anno 1800 gaat naar de noordpool De derde downloadbare content voor Anno 1800, The Passage, is nu beschikbaar op Windows PC. Daarnaast zijn meerdere gratis updates nu beschikbaar voor alle spelers, zoals de coöp-modus en een statistiekensysteem.
10/12 18u00  Untitled Goose naar PS4 en Xbox One Uitgever Panic en ontwikkelaar House House zullen op 17 december Untitled Goose Game voor PlayStation 4 en Xbox One uitbrengen. Untitled Goose Game kwam al eerder uit voor Switch en pc.
10/12 17u45  Battle Royale Spellbreak komt naar PS4 Spellbreak is een fantasy battle royale-ervaring met magische gevechten en spellcasting. Spelers kiezen een klasse, maken spectaculaire spreukcombinaties en vechten om de beste battlemage te worden. Spellbreak bevat ook een uitgebreid item- en klassensysteem waarmee spelers de Hollow Lands kunnen domineren.
10/12 17u30  Kalypso Media opent nieuwe studio voor nieuwe Commandos Kalypso Media Group heeft vandaag de oprichting aangekondigd van een nieuwe studio voor game-ontwikkeling. De eerste game die ze gaan maken is de volgende Commandos.
Laatste update: donderdag 12 december 2019, 12u45
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
13/12 00u00  Star Fox 2 aan Nintendo Switch Online toegevoegd Nintendo heeft een aantal nieuwe games voor Nintendo Switch Online bekendgemaakt. De klassiekers worden op 12 december 2019 aan het aanbod toegevoegd.De meest opvallende game is Star Fox 2. Hoewel de ontwikkeling van het vervolg op Star Fox zo goed als afgerond was, werd de game toch geannuleerd. In 2017 maakte Star Fox 2 alsnog zijn opwachting op de Nintendo SNES Classic Mini.Andere nieuwe Super Nintendo-games zijn Super Punch-Out!!, Kirby Super Star en Breath of Fire 2. Voor de NES zijn Crystalis en Journey to Silius toegevoegd.Lees meer...13 
13/12 00u00  Star Wars: Battlefront 2 krijgt Celebration Edition Electronic Arts en ontwikkelaar DICE hebben de Star Wars: Battlefront 2 Celebration Edition aangekondigd. Die bundelt de meeste cosmetische content die tot nu toe is uitgebracht voor de game. Daarnaast krijgt Battlefront 2 de komende weken ook meerdere nieuwe updates om de release van de nieuwe Star Wars-film te vieren.Naast de basisgame bevat de Celebration Edition meer dan 25 Hero Appearances, waaronder unieke nieuwe skins voor Rey, Finn en Kylo Ren. Voor normale units bevat de nieuwe versie ook meer dan 125 skins en 100 emotes en voice lines. De Celebration Edition kost 40 euro, of 25 euro als je de basisgame al hebt.Op 17 december krijgt Star Wars: Battlefront 2 eveneens een nieuwe update. Die introduceert een nieuwe tropische co-op map die gebaseerd is op een van de locaties in de nieuwe film. Daarnaast introduceert de update vier nieuwe units. The First Order kan aan de slag met de nieuwe Infiltrator en Jet Trooper. The Resistance krijgt dan weer toegang tot de Gunner en de Spy.Lees meer...13 
12/12 16u00  Forza Horizon 4 krijgt Battle Royale-modus Net zoals vele andere games krijgt nu ook Forza Horizon 4 een Battle Royale-modus. de nieuwe modus heet The Eliminator en is vanaf vandaag speelbaar. 72 spelers nemen het in duels tegen elkaar op en proberen als laatste over te blijven.Iedere speler start in een standaardwagen zoals de 1965 Mini Cooper. Door duels te winnen of Car Drops te vinden, krijg je toegang tot betere wagens. Andere spelers kunnen ook je duels verstoren door je van de baan te rammen. De kans om vijandige spelers tegen te komen, wordt bovendien steeds groter, aangezien de beschikbare map steeds krimpt. Er zijn 10 verschillende niveaus van wagens die je kunt verdienen. op het einde van de wedstrijd verschijnt er ergens op de map een finish line. Wie die als eerste bereikt, wint The Eliminator. Een wedstrijd duurt ongeveer 15 minuten.Lees meer...
12/12 13u30  Fortnite krijgt vermoedelijk jaarlijkse Battle Pass Mogelijk krijgt Fortnite binnenkort een jaarlijkse Battle Pass. Dat blijkt althans uit enkele files die gereleaset zijn voor update v11.30. De 2020 Annual Pass zou toegang geven tot alle deeltijdse Battle Passes, evenals zeven exclusieve cosmetische items. Daarnaast komt er ook een Battle Bundle. Die kost meer dan de normale Annual Pass, maar zou meteen 25% van alle nieuwe content unlocken. Het is momenteel nog niet geweten hoeveel al die verschillende formules kosten. Vanavond komt er wel een aankondiging over Fortnite op de Game Awards, dus mogelijk weten we dan meer.Vorige maand raakte al bekend dat Fortnite Chapter 2 Season 1 is verlengd. Je hebt dus nog een paar weken om alle beloningen te verzamelen. Bij ons vind je ook steeds alle Fortnite Chapter 2 info.Lees meer...
12/12 00u00  Dit zijn de Xbox Game Pass games voor december Microsoft heeft een nieuwe reeks games onthuld die de komende weken naar de Xbox Game Pass komen. Voor de Xbox One-games zijn de releasedata alvast onthuld. Voor de pc-games kennen we ook de line-up, al is het nog niet duidelijk welke games wanneer beschikbaar zijn. Dit zijn de Xbox-games die de komende weken naar de Xbox Game Pass komen:Volgende pc-games komende de komende weken eveneens naar de Game Pass:Lees meer...
12/12 00u00  Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd Ontwikkelaar Owlcat Games heeft Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd. Het is de tweede game in de serie na het vorig jaar uitgebrachte Pathfinder: Kingmaker. De serie is gebaseerd op de gelijknamige tabletop-game.Wrath of the Righteous speelt zich af in the Worldwound, waar er een grootschalige oorlog tussen mensen en demonen plaatsvindt. In tegenstelling tot Kingmaker krijgt de nieuwe game een meer donkere visuele stijl. Daarnaast introduceert de game de Witch en Oracle als nieuwe classes. Elke class heeft deze keer bovendien een pak meer progressiemogelijkheden dankzij een nieuw mythic progression system.Ook heeft de ontwikkelaar ook een aantal lessen getrokken uit de feedback op Kingmaker. Zo zullen de keuzes die je maakt beter op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is ook de mogelijkheid om je eigen koninkrijk uit te bouwen verder uitgediept en beter afgestemd op het overkoepelende verhaal.Lees meer...
12/12 00u00  Persona 5 Royal komt volgend jaar naar het Westen Sony en ontwikkelaar Atlus maken bekend dat er een vernieuwde versie van Persona 5 in de maak is. Persona 5 Royal is vanaf 31 maart 2020 bij ons beschikbaar. De nieuwe versie krijgt ook een Phantom Thieves Edition die onder andere een Joker-masker, een steelbook en een cd met de soundtrack bevat.De Royal-versie van Persona 5 introduceert tal van nieuwigheden. Zo bevat Persona 5 Royal twee nieuwe personages, waaronder een vrouwelijk personage genaamd Kasumi Yoshizawa die je ook kunt toevoegen aan je team. Daarnaast bevat de game deze keer ook een derde school term, nieuwe animaties en meer upgrades. Naast Persona 5 Royal is momenteel ook Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers in de maak. In afwachting lees je nog eens Sanders Persona 5 review.Lees meer...
12/12 00u00  Beelden PlayStation 5 dev kit gelekt Via Twitter zijn beelden verspreid van de PlayStation 5 dev kit. Dat is de versie van de console die naar ontwikkelaars is verstuurd om de hardware te testen. Twitteraar The Drunk Cat heeft een foto verspreid van twee dergelijke consoles. Tom Warren van The Verge heeft de authenticiteit intussen bevestigd.Volgens Warren is de bijzondere V-opening aan de bovenkant bedoeld voor ontwikkelaars die tests uitvoeren op meerdere consoles. Door die V-opening kunnen meerdere dev kits gemakkelijker op elkaar gestapeld worden en toch de nodige koeling krijgen.De dev kit vertelt ons weinig over het uitzicht van uiteindelijke PlayStation 5. Vermoedelijk zal die er volledig anders uitzien. Intussen kennen we wel al de PlayStation 5 releasedatum. Vanaf eind volgend jaar kunnen we aan de slag met de nieuwe console.Lees meer...
12/12 00u00  Ontwikkeling In The Valley of the Gods voor onbepaalde tijd stopgezet Ontwikkelaar Campo Santo laat weten dat de ontwikkeling van In the Valley of the Gods voor onbepaalde tijd is stopgezet. Sinds de studio in 2018 werd opgekocht door Valve, zijn veel medewerkers ingeschakeld in andere projecten. Daardoor is nu beslist om de ontwikkeling op te schorten.In the Valley of the Gods werd in 2017 aangekondigd. Net zoals in Campo Santo's vorige game Firewatch lag de nadruk op het verhaal. De game zou een filmmaker volgen die in de jaren 1920 Egypte verkent op zoek naar archeologische vondsten.Campo Santo-topman Jake Rodkin bevestigt nu dat heel wat medewerkers aan andere projecten binnen Valve werken. Vooral voor de ontwikkeling van het recent aangekondigde Half-Life: Alyx is heel wat extra hulp nodig. Daarnaast werken verschillende medewerkers ook aan Dota Underlords en de verdere ontwikkeling van Steam.Lees meer...
11/12 14u45  Predator: Hunting Grounds releasedatum bekend Ontwikkelaar Illphonic heeft gisteren tijdens Sony's State of Play de releasedatum van Predator: Hunting Grounds onthuld. De game lanceert op 24 april voor PlayStation 4 en pc. In de asymmetrische shooters nemen vier soldaten het op tegen één Predator.Als Predator krijg je de keuze uit drie verschillende classes. De Hunter is de standaard Predator. De Berserker heeft daarentegen extra kracht en health, terwijl de Scout dan weer sneller is en meer stamina heeft. Ook is het mogelijk om als een vrouwelijke Predator te spelen.Predators kunnen onder andere aan de slag met de iconische wrist blades, alsook met een speer, schouderkanon en de Smart Disc. Wie de game pre-ordert, krijgt bovendien enkele exclusieve skins die gebaseerd zijn op de eerste Predator-film.Lees meer...
11/12 11u30  Axiom Verge 2 aangekondigd Tijdens de Nintendo Indo World Showcase heeft ontwikkelaar Thomas Happ Games aangekondigd dat er een sequel voor Axiom Verge in de maak is. Axiom Verge 2 lanceert in de herfst van 2020 voor de Switch. Het is momenteel nog niet geweten of de game ook naar andere platformen komt.Volgens de eerste trailer voor de game ontdek je in dit tweede deel de oorsprong van het Axiom Verge universum. Met behulp van een reeks nieuwe wapens, power-ups en abilities verken je metroidvania-gewijs opnieuw een uitgestrekte wereld. Thomas Happ Games werkt intussen al vier jaar aan Axiom Verge 2. In afwachting van de sequel lees je op onze site nog eens Randolfs Axiom Verge review.Lees meer...
10/12 23u15  Resident Evil 3 remake aangekondigd Nadat de game eerder al was gelekt, heeft Capcom tijdens de Sony State of Play officieel bevestigd dat er een remastered versie van Resident Evil 3 in de maak is. De game lanceert op 3 april 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.In de singleplayer campaign speel je als Jill Valentine en Carlos Oliveira. Net zoals in de Resident Evil 2 remaster krijgen beide hoofdpersonages een licht verschillende campaign, wat de herspeelbaarheid moet bevorderen.Naast die campaign krijgt de game ook een multiplayermodus in de vorm van Resident Evil Resistance. Dat is een asymmetrische shooter waarin drie tot vier survivors het opnemen tegen één mastermind player.Lees meer...
10/12 14u15  Sniper Ghost Warrior Contracts review - Gelezen en goedgekeurd De Sniper Ghost Warrior Contracts review van Carl sluipt rond in het ijskoude Siberië om te zien of ontwikkelaar CI Games de bittere nasmaak van Sniper Ghost Warrior 3 kan doorspoelen.Sandboxes en stealth vormen twee handen op een buik. Sinds Far Cry 3 en vooral Metal Gear Solid 5 is het duidelijk dat de tactiek die gepaard gaat met stealth helemaal kan openbloeien in combinatie met met een open wereld. Ook ontwikkelaar CI Games sprong op die kar toen het een vervolg op het enorm succesvolle Sniper Ghost Warrior 2 maakte. Zoals je kunt lezen in de Sniper Ghost Warrior 3 review liep dat echter zeer slecht af. De reeks had duidelijk een koerscorrectie nodig en in de Sniper Ghost Warrior Contracts preview van vorige maand las je al dat deze nieuwe game dat probeert. Met de finale versie achter de kiezen is het duidelijk: Contracts is een zeer geslaagde maar veilige game.Niochtans is Contracts geen terugkeer naar de strak geregisseerde en lineaire missies van delen 1 en 2. In plaats daarvan is elk level een sandbox waarin je een handvol doelwitten te lijf gaat zoals jij het wil. 'Open levels' haalt de slechte herinneringen aan deel 3 boven, maar Contracts stapt niet in dezelfde valkuilen. Hoewel elk level veel bewegingsvrijheid biedt, zijn de levels zo omvangrijk dat je steeds gemakkelijk en snel van punt A naar B raakt. Bovendien gidst CI Games je op geslaagde wijze naar je doelen via rotswanden die naar handige uitkijkpunten leiden, rioolbuizen die je basissen laten infiltreren en meer. Levels nauwkeurig verkennen loont, temeer omdat je zo soms camerasystemen vindt die je kunt hacken om vijanden te laten markeren. Net als bij concurrent Sniper Elite 4 zijn de levels in Contracts zeer goed ontworpen en een waar plezier om te ontdekken.Lees meer...
10/12 13u45  Gerucht: Final Fantasy 7 Remake is timed exclusive voor de PlayStation 4 Twitteraar Wario64 heeft de box art voor de Final Fantasy 7 Remake gelekt. Daaruit blijkt dat de game enkel gedurende het eerste jaar exclusief naar de PlayStation 4 komt. Mogelijk komt de game vanaf 3 maart 2021 dan ook naar andere consoles of naar de pc.Square Enix heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd, maar het zou niet de eerste keer zijn dat Wario64 het bij het rechte eind heeft. Eerder lekte de twitteraar onder andere ook de box art voor Borderlands 3 en de ontwikkeling van Destiny 2 Shadowkeep.Het zou alvast geen verrassing zijn mocht de game in 2021 ook naar andere platformen komen. Vooral Microsoft heeft de banden met Square Enix de afgelopen tijd aangehaald. Zo komen er binnenkort verschillende Final Fantasy games naar de Xbox Game Pass. Op onze site lees je alle Final Fantasy 7 Remake info.Lees meer...
09/12 21u30  Nieuwe BioShock in de maak Uitgever 2K Games heeft onthuld dat er een nieuwe titel in de BioShock-reeks in de maak is. De recent opgerichte studio Cloud Chamber werkt sinds kort aan de game, wat betekent dat een mogelijke release er ten vroegste binnen enkele jaren aankomt. Verschillende medewerkers van de voormalige BioShock-ontwikkelaar Irrational Games werken vandaag voor Cloud Chamber. Aan het hoofd van de nieuwe studio staat Kelley Gilmore, die eerder voor Firaxis werkte. De nieuwe studio heeft vestigingen in San Francisco en Montreal.Over de game zelf is nog niets geweten. Wel is het zeker dat BioShock-bedenker Ken Levine geen rol zal spelen in de ontwikkeling van de nieuwe BioShock. Irrational Games werd enkele jaren terug omgedoopt tot Ghost Story Games. Die studio werkt volgens Ken Levine momenteel aan een sci-fi game.Lees meer...
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
12/12 13u00  Japan laat prijzen van PS4 flink zakken In Japan zullen de prijzen van de PlayStation 4 flink gaan zakken. Het PS4-model zal namelijk van 19 december tot en met 5 januari goedkoper verkrijgbaar zijn. Of dit ook impact heeft op de Europese prijs is niet bekend. Sony heeft voor ons continent nog geen prijswijzigingen aangekondigd.- PS4 (500GB) * Normale prijs: Yen 29.980 (EUR 248 / USD 276) * Nieuwe prijs: Yen 19.980 (EUR 165 / USD 184)- PS4 (1GB) * Normale prijs: Yen 34.980 (EUR 289 / USD 322) * Nieuwe prijs: Yen 24.980 (EUR 206 / USD 230)- PS4 Pro (1TB) * Normale prijs: Yen 39.980 (EUR 330 / USD 367) * Nieuwe prijs: Yen 29.980 (EUR 248 / USD 276)
12/12 07u30  Eindejaarsactie: Win Xbox, PS4 en Switch games! We houden nog niet op met de eindejaarsacties want we hebben nog enkele games voor je in de aanbieding. Ditmaal geven we namens Media Tornado enkele Xbox One, PS4 en Switch games weg. Wat je daarvoor moet doen? Laat simpelweg via een reactie weten welke games jij graag wilt winnen! Ben je nog geen lid van Evilgamerz? Registreer je dan snel via deze pagina.- MotoGP 19 (PS4)- Man of Medan (Xbox One)- LEGO Jurassic World (Switch)- Mortal Kombat 11 (Switch)Deze prijsvraag loopt tot en met 2 januari 2020. Winnaars worden via hun emailadres in hun profiel op de hoogte gesteld.
12/12 07u15  Systeemeisen Detroit: Become Human bekend De systeemeisen van Detroit: Become Human zijn bekend. Het spel komt binnenkort naar de PC en kwam eerder al uit voor de PlayStation 4.Minimale systeemeisenBesturingssysteem: Windows 10 (64-bit)Processor: Intel Core i7-3770 (3,4 GHz) of AMD FX-8350 (4,2 GHz) (6 tot 8 logische rekenkernen aangeraden)Geheugen: 8GB RAMVideokaart: Nvidia GeForce GTX 780 of AMD Radeon HD 7950Videogeheugen: 3GB of meerAanbevolen systeemeisenBesturingssysteem: Windows 10 (64-bit)Processor: i5-8400 (2,8GHz) of Ryzen 5 1600Geheugen: 16GB RAMVideokaart: Nvidia GeForce GTX 1060 of AMD Radeon RX 580Videogeheugen: 4GB of meer
12/12 07u15  PS4 firmware 7.01 uitgebracht Sony heeft bekend gemaakt dat nieuwe firmware voor de PlayStation 4 is uitgebracht. De firmware brengt helaas weinig vernieuwingen. Enkel de systeemperformance zou verbeterd zijn volgens het concern. De firmware kan nu direct gedownload worden op het systeem.
12/12 07u15  Beoordelingen van Famitsu met The Surge 2 Het Japanse Famitsu heeft net voor de Kerst nog enkele games beoordeeld. Het gaat om titels als Warriors Orochi 4 en The Surge 2.Warriors Orochi 4 Ultimate (PS4/Switch, Koei Tecmo): 8 / 9 / 9 / 8 - (34/40)ESP Ra.De. Psi (PS4/Switch, M2): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Gunlord X (PS4/Switch, NG:DEV.TEAM): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4/Xbox One, EA): 9 / 9 / 8 / 8 - (34/40)Kaminazo: Mirai kara no Omoi de (Switch, Delight Works): 7 / 8 / 8 / 8 - (31/40)The Surge 2 (PS4, Deck 13): 8 / 8 / 7 / 8 - (31/40)Ancestors Legacy (PS4, DMM Games): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)
12/12 07u15  Rainbow Six Benelux League Season 4 offline finales zaterdag in Esports Game Arena De Season 4 offline finales van de Rainbow Six Benelux League vinden aanstaande zaterdag, 14 december, plaats in de Esports Game Arena te Alphen aan de Rijn. De finales, waar vier teams strijden om een prijzenpot van € 11.500, zijn zaterdag vanaf 14:00 uur ter plekke te volgen in de Esports Game Arena of live via Twitch.tv/Rainbow6BNL.De afgelopen twee maanden hebben de acht beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-teams in de Benelux gestreden voor één van de vier plekken tijdens de Season 4 offline finales van de Benelux League. Zaterdag worden de twee halve finales en finale van commentaar voorzien door internationale Rainbow Six Pro League-casters Michael ‘Kixstar’ Stockley en Ghassan ‘Milosh’ Finge, en lokale casters Stijn ‘Hap’ Hapers en Anthony ‘Anthox’ Kremer. Tijdens de Season 4 offline finales van de Rainbow Six Benelux League nemen de volgende vier teams uit de Benelux het tegen elkaar op:• Trust Gaming – Deapek, Meadzz, Easy, Leonski & Avaiche• Team Frag – Badger, Dark, Hixcap, Kabouter & TigerB• Epsilon – Staed, Judge, Doggon, drateR & JPM • Fact Gaming – Oraghon, Prophet, Spordos, Xoogle & ZeusDe offline finales in de Esports Game Arena te Alphen aan de Rijn zijn voor iedereen te bezoeken, want toegang is geheel gratis. Naast het kijken naar de finales is er tevens exclusieve merchandise van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en de Rainbow Six Benelux League te verkrijgen, begeven fans zich tussen de beste spelers van de Benelux en is dit hét moment voor een praatje of foto met de verschillende internationale Pro League-casters.De eerste halve finale van de Season 4 offline finales van de Rainbow Six Benelux League start zaterdag om 14:00 uur. Naar verwachting start de tweede halve finale rond 17:00 uur, gevolgd door de finale vanaf ongeveer 20:00 uur. Tijden kunnen variëren op basis van de eerder gespeelde wedstrijden, dus fans die niets willen missen, dienen op tijd aanwezig te zijn of in te schakelen om niets van de actie te missen.Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.
11/12 15u30  Verhalende Career Mode van AO Tennis 2 onthuld BIGBEN en Big Ant Studios presenteren met trots de tweede developer diary over AO Tennis 2. Maak kennis met het Big Ant-team in Melbourne en hoor alles over de Career Mode van de tweede game in de officiële Australian Open-serie die op 9 januari verschijnt voor pc en consoles. Werk aan je reputatie!De vernieuwde Career Mode van AO Tennis 2 biedt spelers die een uitdaging zoeken gloednieuwe perspectieven. Hoewel de prestaties op het veld van essentieel belang blijven, worden spelers ook beloond voor hun gedrag tijdens externe evenementen, waardoor ze nog meer kunnen opgaan in de wereld van professioneel tennis. Tijdens persconferenties of discussies met je manager, is het belangrijk om goede relaties met de mensen om je heen te onderhouden, omdat je daardoor geliefder wordt bij het publiek en sponsors. Elk evenement waarbij je voor een publiek moet spreken, kan gevolgen hebben voor de ontwikkeling van je carrière, waardoor spelers de vrijheid krijgen hun eigen identiteit op te bouwen.Een uitgebreide interfaceVia de interface van de Career Mode van AO Tennis 2 kunnen spelers hun persoonlijke profiel bekijken om hun progressiestatus te zien, inclusief de evolutie van hun eigenschappen en fysieke vaardigheden. Al deze elementen zijn van belang om gedurende het seizoen te werken aan een succesvolle carrière. Spelers moeten hun weg vinden door wedstrijden, hun reisschema en trainingssessies, maar ondertussen ook genoeg rust nemen om vermoeidheid en blessures te voorkomen. Een blessure beperkt de prestaties op het veld, terwijl het reizen over de wereld om de tour te volgen vermoeidheid veroorzaakt. In deze verhalende Career Mode is alles op alles gezet om fans vertrouwd te maken met de dagelijkse realiteit van één van de beste tennisprofs ter wereld.AO Tennis 2 verschijnt op 9 januari 2020 voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.AO Tennis 2 is de tweede game in de officiële Australian Open-serie. De game is ontwikkeld in samenwerking met een team van Tennis Australia, en biedt fans een intense ervaring van de eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar, dat op 20 januari begint. In AO Tennis 2 kunnen tennisfans zich vanaf de buitenbanen een weg spelen naar het hoofdevenement in de gloednieuwe, verhaalgedreven career-mode, of elk element van hun game aanpassen met de content editor van Big Ant. Daarbij kunnen ze in de schoenen stappen van vele tennisprofs, zoals Rafael Nadal, Ash Barty, Angélique Kerber en meer.
11/12 12u00  Dragon Quest Builders 2 debuteert op Steam Square Enix Ltd., heeft het hooggeprezen DRAGON QUEST BUILDERS 2 nu ook uitgebracht op pc (STEAM). Deze langverwachte versie bevat alle DLC die eerder werd uitgebracht voor de Season Pass van het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, inclusief het Hotto Stuff Pack, Aquarium Pack en Modernist Pack, maar ook nieuwe recepten, kapsels, kleding en gebieden om te verkennen.Sinds DRAGON QUEST BUILDERS 2 eerder dit jaar voor consoles verscheen, heeft deze game de harten van miljoenen gamers van over de hele wereld gestolen. Nu kunnen pc-spelers ook genieten van dit verhaalgedreven bouw-avontuur, zowel alleen als samenwerkend met vrienden in de coöpstand. In de game nemen spelers de rol aan van een beginnende bouwer die is aangespoeld op het Isle of Awakening, samen met Malroth, een mysterieuze jongen die lijdt aan geheugenverlies. Samen verkent het duo verschillende eilanden, waarbij ze de skills ontwikkelen om een “Master Builder” te worden door dorpsbewoners te helpen, materialen te craften en vijanden te verslaan.DRAGON QUEST BUILDERS 2 is nu verkrijgbaar voor pc (STEAM) en het PlayStation 4-systeem. Bouwers die de game op STEAM aanschaffen vóór 6 januari 2020 ontvangen ook royale bonuscontent om hun DRAGON QUEST BUILDERS 2-ervaring mee aan te passen.
11/12 11u30  Kingdom Hearts III begint 2020 met langverwachte Re Mind DLC Square Enix Ltd., nodigt Keyblade-dragers uit voor nieuwe avonturen met Sora en vrienden in de KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC*. Deze uitbreiding verschijnt op 23 januari 2020 voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en op 25 februari 2020 voor de Xbox One-familie van apparaten.Voor spelers die KINGDOM HEARTS III hebben voltooid, levertde Re Mind DLC een nieuwe speelbare episode waarin Sora zijn weg terug moet vinden naar zijn vrienden en waarheden ontdekt die hij nooit voor mogelijk had gehouden. De nieuwe Re Mind-trailer biedt spelers een eerste blik op de FINAL FANTASY®-personages die in de DLC zullen verschijnen, waaronder de populaire Aerith uit FINAL FANTASY VII.In Re Mind kunnen spelers zich vermaken met diverse eindbaasgevechten, een Limitcut en Secret Episode, een nieuwe Greeting-mode, diashowfuncties en een nieuwe Premium Menu-mode met verschillende moeilijkheidsopties en gameplay-uitdagingen.Daarnaast verschijnt in januari voor alle KINGDOM HEARTS III-spelers een gratis patch update (Version 1.07) met daarin een update van het hoofdverhaal, nieuwe vaardigheden, een nieuwe vorm voor Sora en de toevoeging van de Keyblades, “Oathkeeper” en “Oblivion”. Spelers kunnen vanaf januari ook gebruikmaken van uitgebreide mogelijkheden om content te delen.KINGDOM HEARTS III is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X, en het PlayStation 4-systeem. De Re Mind DLC komt op 23 januari 2020 beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem, en op 25 februari 2020 voor de Xbox One-familie van apparaten. Een KINGDOM HEARTS III Re Mind + Concert Video-pakket is nu beschikbaar voor pre-orders. Dit pakket bevat naast alle KINGDOM HEARTS III Re Mind-content ook videobeelden van het KINGDOM HEARTS – World of Tres – Orchestra-concert dat op 30 november 2019 is opgenomen in Osaka.
11/12 08u45  The Elder Scrolls: Blades Update 1.5 vanaf nu beschikbaar Update 1.5 is nu beschikbaar voor The Elder Scrolls: Blades en daarmee worden enkele gigantische veranderingen, die vanuit de community zijn aangevraagd, doorgevoerd. De Arena is nu open voor alle spelers en introduceert PvP, guilds en de mogelijkheid om de dorpen van andere spelers te bezoeken om goederen te kopen en verkopen met guild-leden. Ook bevat Update 1.5 een belangrijke aanpassingen van ‘loot’ en hoe spelers die ‘loot’ kunnen verdienen, waaronder de verwijdering van alle Chest timers. • Arena mode PvP – Deze mode is meteen beschikbaar voor iedereen. Zodra spelers level 5 bereikt hebben, kunnen ze in Arena mode 1v1 tegen elkaar vechten om loot te winnen of gewoon voor de eer. Elke overwinning in de best-of-three-gevechten helpt spelers stijgen op de in-game leaderboards.• Belangrijke Loot-revisie – Update 1.5 verwijdert de Chest timers, één van de meest aangevraagde veranderingen. Alle zeldzaamheidsniveaus van Chests gaan nu onmiddellijk open en spelers hoeven niet langer te wachten om te zien wat erin zit. De update zorgt er ook voor dat vijanden meer loot geven, alsook de toevoeging van een boss fight aan het eind van elke missie dat spelers grotere beloningen oplevert als ze hem kunnen verslaan. • Richt je Guild op – Als aanvulling op de Arena mode kunnen spelers nu Blades ervaren met vrienden via het gloednieuwe guild-systeem. Richt guilds op om items met guild-leden te ruilen, bezoek hun dorpen en vertegenwoordig ze door jezelf populair te maken in de Arena.naar spelers met een nieuw winterthema voor de dorpen met bijhorende kerstversieringen. Daarbovenop zijn er speciale bundels en kortingen in de store tijdens de maand december.
11/12 07u15  Resident Evil 3 moderniseert in april 2020 het slot van de Raccoon City-verhaallijn Tijdens PlayStations State of Play-uitzending van vandaag, heeft Capcom de 20e verjaardag van survival horrorklassieker Resident Evil 3: Nemesis aangegrepen voor de onthulling van een volledig geremasterde Resident Evil 3. Volgend op het bekroonde Resident Evil 2, wordt dit veelgevraagde vervolg en het slot van de Raccoon City-verhaallijn in de 94 miljoen eenheden verkopende franchise wederom gebouwd op Capcoms eigen RE Engine. In Resident Evil 3 schittert Jill Valentine – één van de meest iconische heldinnen uit de geschiedenis van de videogames – die moet ontsnappen uit een instortend Raccoon City terwijl ze wordt achtervolgd door het meedogenloze biowapen genaamd Nemesis. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan nooit eerder vertoonde Umbrella-experimenten aan de rand van Raccoon City via de inbegrepen asymmetrische online-multiplayer-game Resident Evil Resistance, die eerder werd getoond onder de werktitel Project Resistance. Resident Evil 3 komt op 3 april 2020 beschikbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief Xbox One X en Steam. Resident Evil 3 confronteert spelers met de nachtmerrieachtige uitbraak van het T-virus, een biologisch wapen dat is ontwikkeld door het farmaceutische bedrijf Umbrella Corporation. In de game maken spelers voor het eerst kennis met Nemesis - een torenhoog humanoïde biowapen dat niet alleen supersterk maar ook nog eens hoogst intelligent is. Door zijn meedogenloze jacht op S.T.A.R.S.-lid Jill Valentine werd dit monster een icoon van de Resident Evil™-serie. Gewapend met een arsenaal krachtige wapens en gehuld in een zwart pak om zijn verminkte lichaam te verbergen, zal Nemesis elk obstakel op het pad naar zijn doelwit verminken, verpulveren of vernietigen. De aangrijpende ontsnapping van Jill vindt plaats in de gespannen uren die voorafgaan aan de gebeurtenissen van het veelgeprezen en succesvolle Resident Evil 2. Intense gevechten en breinbrekende puzzels komen samen in het bloedstollende laatste, desastreuze hoofdstuk van Raccoon City’s geschiedenis. Zowel de gruwelijke omgevingen van de originele game als nieuwe content worden als nooit tevoren tot leven gewekt met de RE Engine, die eerder werd gebruikt voor de ontwikkeling van het veelgeprezen Resident Evil 7, Resident Evil 2 en Devil May Cry 5, met high-definition graphics en gemoderniseerde gameplay-mechanics. De actievolle campagne voor één speler wordt vergezeld door Resident Evil Resistance, een asymmetrische 4-tegen-1 multiplayer-game die tijdens de Tokyo Game Show eerder dit jaar onder zijn werktitel werd onthuld. Als Mastermind achter de schermen kunnen spelers de rol van belangrijke Resident Evil-personages zoals Annette Birkin op zich nemen voor een reeks dodelijke experimenten. Manipuleer de omgeving en gebruik een deck kaarten om kwaadaardige wezens, valstrikken en bewapende beveiligingscamera's te plaatsen en survivors te elimineren. Voor het eerst in de serie, krijgen Masterminds zelfs directe controle over top-biowapens als G-Birkin en Tyrant. Op hun beurt moeten de vier survivors effectief samenwerken en optimaal gebruik maken van diverse wapens en unieke speciale vaardigheden voor een kans om bijtijds aan het experiment te ontsnappen. Resident Evil 3 komt op 3 april beschikbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief Xbox One X en Steam. Spelers die de game pre-orderen, ontvangen het exclusieve Classic Costume Pack met daarin het originele design voor Jill Valentine en kapsel voor Carlos Oliveira.
11/12 07u15  Season of Dawn is nu live in Destiny 2 Nu de Vex-invasie is afgeslagen tijdens Season of the Undying worden Guardians opgeroepen om koers te zetten richting Mercury in Season of Dawn. Dit nieuwe seizoen in Destiny 2 is nu begonnen en hierin worden spelers door Osiris ingeschakeld om een nieuwe bedreiging te bestrijden. Een raad van Cabal Psion Flayers doet zijn uiterste best om de tijd te manipuleren en een overwinning van de Guardians op de Red Legion terug te draaien. Het is aan de speler om dit te voorkomen, maar dat hoeven ze gelukkig niet alleen te doen.Season of the Dawn bevat een splinternieuwe matchmade ervaring voor maar liefst zes spelers, genaamd The Sundial Prototype. Daarnaast kunnen ze een uitgebreid arsenaal aan nieuwe wapens en armor vrijspelen én kan men aan de slag met een nieuw artifact: The Lantern of Osiris.
11/12 07u15  Axiom Verge 2, Sports Story en vele andere nieuwe indiegames komen in 2020 naar de Nintendo Switch Samen met onafhankelijke ontwikkelaars heeft Nintendo in een nieuwe Indie World-video een reeks indiegames laten zien die in 2020 naar de Nintendo Switch komen. Bovendien werden er twee games aangekondigd die later vandaag al worden uitgebracht. De brede verzameling games die in de video werd gepresenteerd bevatte onder andere Axiom Verge 2, het vervolg op het veelgeprezen Axiom Verge; Sports Story, van de makers van het populaire Golf Story, dat overigens exclusief verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch; en Streets of Rage 4, een beat ‘em up in retrostijl. The Talos Principle: Deluxe Edition en Dauntless worden vandaag uitgebracht en vormen daarmee het sluitstuk van een ijzersterk 2019 wat betreft indiecontent voor de Nintendo Switch. Je kunt de hele Indie World-video hier opnieuw bekijken. Voor meer informatie kun je terecht op de Indie World-hub op de officiële Nintendo-website. Enkele hoogtepunten uit de video: • Axiom Verge 2 van Thomas Happ Games: Ontdek de oorsprong van het Axiom Verge-universum in het langverwachte vervolg op de veelgeprezen game. Axiom Verge 2 wordt in het najaar van 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.• Sports Story van Sidebar Games: De makers van Golf Story komen met een nieuw avontuur vol golf, tennis, kerkers, spionage, minigames en talloze vrienden (en vijanden) om te ontmoeten. Sports Story wordt medio 2020 exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.• Dauntless van Phoenix Labs: Ga net als miljoenen andere spelers de strijd aan in Dauntless, de razend populaire online-actie-RPG, en ontdek een enorme onlinewereld. Werk via cross-play samen met vrienden van over de hele wereld en maak reusachtige Behemoths af wanneer Dauntless later vandaag gratis te downloaden en te spelen is. De Skyfighter Armor- en Skymetal Weapon-set, die exclusief beschikbaar zijn voor spelers op de Nintendo Switch, zorgen ervoor dat je er tijdens de jacht tiptop uitziet. Deze set bevat een schitterende armourset en wapenskins voor alle 7 wapentypes in Dauntless.• The Talos Principle: Deluxe Edition van Croteam: Je krijgt de taak om een reeks van meer dan 120 complexe puzzels op te lossen. Zo moet je bijvoorbeeld drones om de tuin leiden, laserstralen manipuleren en de tijd beïnvloeden om je taak te volbrengen. The Talos Principle: Deluxe Edition zal later vandaag verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.• The Survivalists van Team17: In The Survivalists worden crafting, basissen bouwen, overleven en een paar andere verrassingen gecombineerd in een nieuw avontuur dat zich afspeelt in de wereld van The Escapists. Op de Nintendo Switch kunnen bovendien tot wel vier spelers lokaal of online samen spelen. The Survivalists wordt in 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.• Streets of Rage 4 van Dotemu: Streets of Rage 4 is gebouwd op de klassieke beat ‘em up-gameplay van de legendarische Streets of Rage-trilogie, maar bevat ook nieuwe mechanieken, een nieuw verhaal en talloze gevaarlijke levels. Streets of Rage 4 maakt in de eerste helft van 2020 een vuist op de Nintendo Switch.• Gleamlight van D3PUBLISHER: In deze unieke game, die zich afspeelt in een glas-in-lood-wereld, speelt de speler als zwaard in een angstaanjagend, droevig maar warm verhaal. Gleamlight, van de ontwikkelaars van Bloodstained: Ritual of the Night, wordt begin 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.• SkateBIRD van Glass Bottom Games: Of ze nu over rietjes grinden, kickflips doen over nietmachines of door een skatepark razen dat met plakband bij elkaar wordt gehouden: skate birds zetten altijd hun beste pootje voor. SkateBIRD wordt eind 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.• Bake ’n Switch van Streamline Media Group: Deze partygame draait volledig om eten. Tot wel vier spelers* werken samen om deegwezentjes goudbruin te bakken voordat de tijd om is. Bake ’n Switch zit in de zomer van 2020 gebakken op de Nintendo Switch.• SuperMash van Digital Continue: SuperMash is een ode aan de videogamecultuur en speelt zich af in een gamewinkel die wordt beheerd door een broer en zus, die op een dag een mysterieus spelsysteem ontdekken. Als speler weet je nooit wat je te wachten staat, omdat SuperMash videogamegenres bij elkaar gooit en daardoor elke keer een unieke ervaring creëert. SuperMash gooit de boel in mei 2020 door elkaar op de Nintendo Switch.• Sail Forth van The Quantum Astrophysicists Guild: Er gaat niets boven een spannend avontuur op zee vol actie en exploratie. In Sail Forth wordt de hele wereld procedureel gegenereerd en kunnen spelers talloze eilanden ontdekken, missies aannemen, hun vloot uitbreiden en het opnemen tegen piraten. Sail Forth zet in 2020 koers richting de Nintendo Switch.• Murder by Numbers van Mediatonic: In alles van studio’s tot kitscherige awardshows moet jij een web van complotten, bedrog en natuurlijk moord aan het licht brengen door de waarheid pixel na pixel te achterhalen. Murder by Numbers bevat muziek van Masakazu Sugimori, de componist achter Phoenix Wright: Ace Attorney en Viewtiful Joe, en wordt begin 2020 tijdelijk exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.• Liberated van Atomic Wolf: Liberated combineert cyberpunk en handgetekende graphic novels met interactie en spektakel. Terwijl je je een weg bladert door de bladzijden en zijwaartsscrollende platformactie, beleef je alles vanuit meerdere perspectieven om de waarheid te ontleden. Liberated debuteert in 2020 tijdelijk exclusief op de Nintendo Switch.• Boyfriend Dungeon van Kitfox Games: In deze mix van een dating-simulator en een dungeoncrawler beleef je gedenkwaardige momenten met vele geliefden, waarna je hun unieke vechtstijl moet gebruiken om monsters te verslaan en het geheim van de kerker te achterhalen. Boyfriend Dungeon verovert het hart van de Nintendo Switch in 2020.• Dreamscaper van Afterburner Studios: Soms kun je een koe het beste direct bij de hoorns vatten… zelfs als dat betekent dat je een doodenge depressie onder ogen moet komen in het onderbewustzijn van een jonge vrouw. Dreamscaper combineert een vechtgame met een top-down shooter en een dungeoncrawler en wordt begin 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.• Oddworld: Stranger’s Wrath van Oddworld Inhabitants: In dit klassieke actie-avontuur gebruik je de vreemde kruisboog van Stranger, die levende munitie vuurt – van knaagdieren tot insecten. De ultieme versie van deze klassieker komt met verbeterde FPS-besturing en gyroscopisch richten. De game wordt in januari 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch en je kunt hem later vandaag al bestellen. Nintendo heeft in een gelivestreamde Indie World-presentatie een reeks indiegames getoond die naar de Nintendo Switch komen. Dauntless en The Talos Principe: Deluxe Edition worden later vandaag al uitgebracht, terwijl Axiom Verge 2, Sports Story, Streets of Rage 4 en vele andere gepland staan voor 2020.
10/12 16u15  Derde Anno 1800 DLC ‘The Passage’ nu beschikbaar De derde downloadbare content voor Anno 1800, The Passage, is nu beschikbaar op Windows PC. Daarnaast zijn meerdere gratis updates nu beschikbaar voor alle spelers, zoals de langverwachte coöp-modus en een uitgebreid statistiekensysteem voor de meeste doorgewinterde Anno-fans. The Passage bevat de grootste contentupdate voor Anno 1800 tot nu toe, met twee nieuwe citizen tiers, zeven nieuwe productieketens, 32 nieuwe gebouwen, 60 nieuwe missies, 80 nieuwe items en nog veel meer. Bovendien is Anno 1800, inclusief de nieuwe gratis updates, van 11 tot en met 18 december gratis te spelen via Uplay op PC.De gratis coöp-modus, die nu beschikbaar is voor alle spelers, introduceert een nieuwe manier om Anno 1800 te spelen. Creëer en bestuur een nieuw imperium met maximaal vier teams van vier man. Het nieuwe statistiekensysteem geeft spelers een gedetailleerd overzicht over hun productie en consumptie, zodat spelers in één oogopslag kunnen zien waar de knelpunten zitten.The Passage voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de wereld van Anno 1800: een noordpoolgebied. Barre weersomstandigheden testen spelers om hun overlevingsstrategie om te gooien: inwoners van de steden moeten warm en gezond blijven. Deze nieuwe regio staat garant voor een fris avontuur, maar is ook een echte uitdaging voor hen die de bevroren woestenij willen temmen voor de beste beloningen. De contentupdate introduceert tevens een gloednieuwe, snellere manier om handel te drijven tussen alle uithoeken van het imperium middels luchtschepen.Met het oog op de naderende feestdagen, brengt het Holiday Pack 23 nieuwe cosmetische, feestelijke items, zoals kerstbomen en sneeuwpoppen, naar Anno 1800. Zo geven spelers hun steden een extra feestelijk tintje.The Passage is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Anno 1800 bevat alle reeds uitgebrachte contentupdates: Sunken Treasures, Botanica en The Passage. Ondanks dat de introductie van de derde DLC het einde betekent voor de content van de huidige Season Pass, is het ontwikkelteam van Anno 1800 nog altijd bezig om de game te verbeteren en uit te breiden, tevens op basis van feedback vanuit de community. Meer daarover binnenkort.Anno 1800 is reeds verkrijgbaar voor Windows PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Anno 1800 onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.
10/12 14u15  Verse Blue Mage-content arriveert in Final Fantasy XIV Online met Patch 5.15 SQUARE ENIX heeft vandaag FINAL FANTASY XIV Online Patch 5.15 uitgebracht. Deze update stelt de Warriors of Light voor nieuwe uitdagingen, inclusief een nieuwe PvP-mode voor spelers die zich graag meten met andere spelers, en de eerste grote update voor de Blue Mage limited job, met content om alleen of met vrienden van te genieten. Hieronder meer details over de content van Patch 5.15:• Nieuwe PvP Frontline: Onsal Hakair (Danshig Naadam) – Deze nieuwe frontline map en ruleset verbindt elk van de grote bedrijven in Eorzea met een Xaela-stam van de Azim Steppe, waarna ze hun krijgskunsten mogen demonsteren in de strijd om controle over grondgebied. Elk team moet samenwerken voor het veroveren van ‘Oovo’, basissen die een team punten opleveren zolang ze deze onder hun controle hebben. Het eerste team dat het vereiste aantal punten verzamelt, is de winnaar.• Blue Mage Job-updates – Volgend op zijn introductie van vorig jaar, krijgt FINAL FANTASY XIV Online’s eerste limited job zijn eerste grote update.- Level cap verhoogd van level 50 naar level 60- Nieuwe Blue Mage Job-quests- Leer nieuwe, iconische Blue Magic Spells- Extra Masked Carnivale Stage – Blue Mages kunnen zichzelf uitdagen in deze Blue Mage-exclusieve opdrachten om wekelijkse beloningen te verdienen.- Introductie van het Blue Mage-log – Vorm een team Blue Mages om diverse kerkers en beproevingen te overwinnen met teamwerk en strategisch gebruik van blauwe magie. Spelers kunnen wekelijkse beloningen verdienen door specifieke doelwitten te overwinnen, inclusief uitdagende “prime targets” die zelfs nog hogere premies opleveren.• Nieuwe mount, minion, craftingrecepten, achievements en meer. Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze laat genieten van alle content tot level 35. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. De uitbreiding levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.
Laatste update: donderdag 12 december 2019, 13u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
13/12 00u15  Fortnite’s nieuwe splitscreen weer offline gehaald door Epic Fortnite had ein-de-lijk splitscreen. Had, want Epic heeft het inmiddels weer offline gehaald. Verder nog wat laatste nieuwtjes en roddels voor de Game Awards beginnen én komt Capcom met een enorm domme naam.13 
12/12 12u30  Wat je niet opviel in Luigi’s Mansion 3 In deze serial enkel aandacht voor de details in onze favoriete games! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij wordt zodra je ze ontdekt. Vandaag in Oog voor Detail nemen we Luigi's Mansion 3 onder de loep.
12/12 10u30  Dealderdag: The Outer Worlds, Death Stranding, Spider-Man! Vanwege alle Black Friday-gekte is Dealderdag er even uit geweest, maar we zijn weer terug met de eerste decembereditie! Mocht je nog niet al je geld uitgegeven hebben, dan zijn hier wat heerlijke gamedeals voor je. Check Death Stranding, The Outer Worlds, Red Dead Redemption 2 en meer!
12/12 00u45  Forza Horizon 4 krijgt battle royale-modus en The Game Festival komt eraan met heel veel demo's Het is alleen voor Super Mario Bros nog niet uitgevonden, maar verder heeft elke game en zijn moeder inmiddels een battle royale-modus. Ditmaal heeft Forza Horizon 4 er eentje gekregen. Dat en meer, zoals The Game Festival, in een frisse, nieuwe N8W8.
11/12 13u00  Snel munten verdienen in FIFA 20! Bestaat je FIFA Ultimate Team nog steeds uit spelers als Pasveer, Mitroglou en Michel Vlap? Niet getreurd. Graddus weet precies hoe je een berg munten bij elkaar schraapt. En het mooie is: je hoeft er niet eens de Credit Card voor te trekken!
11/12 04u15  Dit zag je tijdens Nintendo’s Indie World Showcase Veel nieuwe indiegames voor Nintendo Switch, een bekend gezicht dat terugkeert naar The Game Awards en een nieuwe VR-shooter lanceert op Steam. Dat en meer in een kersverse Nachtwacht!
10/12 12u15  Disney Plus-tips: Togo, Een dag bij Disney, Home Alone en meer Het is inmiddels al ruim een maand geleden dat Disney Plus werd gelanceerd. Hoogste tijd om eens te kijken wat er sinds die 12 november allemaal uitgekomen is! Alie zet negen films en series op Disney+ op een rijtje. Daar kom jij deze december en januari (hopelijk!) wel mee door!
10/12 00u30  Nintendo zendt vandaag nieuwe Indie World-presentatie uit Een gloednieuwe Indie World-presentatie van Nintendo volgt vandaag, de bundel met Bayonetta en Vanquish is officieel aangekondigd, Snoop Dogg zit nu in NHL 20... en meer, in deze gloednieuwe Nachtwacht!
09/12 17u15  Eerste blik op tweede seizoen van The Boys - Super Power Unlimited Je week is weer begonnen, dus staat er weer een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar met een eerste blik op seizoen twee van The Boys en het belangrijkste superheldennieuws van CCXP 2019 dat dit weekend plaatsvond!
09/12 15u15  Werkelijke pareltjes bouwen in Planet Zoo - Review Eelko en Ed waren deze maand in de aap gelogeerd toen het leeuwendeel van de redactie hun stukjes weer eens te laat inleverden. Ook Tjeerd was met zijn review van Planet Zoo nog trager dan een schildpad. Hopelijk was het ‘t wachten waard en is deze game beregoed…
09/12 00u30  Hint Activision op nieuwe Crash Bandicoot-game? Geeft Activision zomaar kerstcadeautjes weg of wijzen die Crash Bandicoot-geschenken op de komst van een nieuwe game? Ander nieuws deze N8W8: PC Engine CoreGrafx Mini toont games, Minecraft weer meest bekeken game op YouTube, Tekken 7 introduceert nieuwe DLC fighters en gameplaybeelden van de Borderlands 3 Moxxi's Heist DLC.
08/12 15u00  DICE haalt woede Battlefield V-fans op de hals na zoveelste onnodige ‘wapenbalancering’ Het is zondagmiddag en dat betekent dat je wel een pauze in je 24 uur durende gamemarathon kunt gebruiken, gevuld met gamenieuws! Met vandaag: Titanfall 2 op PS4 krijgt spelersboost, DICE herhaalt een pijnlijke fout met Battlefield V, Black Mesa is nu van begin tot eind te spelen en meer. Weekendwacht, hoi!
08/12 13u00  Waarom Path of Exile Mobile niets heel zal laten van Diablo Immortal Lees meer >
07/12 21u45  Fortnite live event met nieuwe Star Wars: The Rise of Skywalker-beelden Fortnite-spelers mogen als eerste een nog niet eerder vertoonde scène uit Star Wars: The Rise of Skywalker checken! Ander nieuws deze N8W8: Gelekte trailer onthult releasedatum Kingdom Hearts III ReMIND DLC, Halo: The Master Chief Collection op Steam is groot verkoopsucces en ontwikkeling The Elder Scrolls: Legends gestopt door Bethesda.
06/12 12u15  Meer dan games: Final Fantasy Natuurlijk zullen we altijd het meest blijven houden van de games zelf, maar sommige franchises hebben meer te bieden. Er zijn bijvoorbeeld films of boeken uitgebracht. In het geval van Final Fantasy strekt de franchise zich zeker zo ver uit... Alie kijkt zodoende ook naar de impact van de game.
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

15x Nieuwe trailer van Final Fantasy 7 Remake getoond13/12 03u15 - InsideGamer: Tijdens The Game Awards vannacht werd een nieuwe trailer van Final Fantasy 7 Remake getoond door Square Enix.
14x Marvel Ultimate Alliance 3-uitbreiding verschijnt later deze maand13/12 03u00 - InsideGamer: Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order-uitbreiding Rise of the Phoenix verschijnt op 23 december.
13x Star Wars: Battlefront 2 krijgt Celebration Edition13/12 00u00 - Eurogamer: Electronic Arts en ontwikkelaar DICE hebben de Star Wars: Battlefront 2 Celebration Edition aangekondigd. Die bundelt de meeste cosmetische content die tot nu toe is uitgebracht voor de game. Daarnaast krijgt Battlefront 2 de komende weken ook meerdere nieuwe updates om de release van de nieuwe Star Wars-film te vieren.Naast de basisgame bevat de Celebration Edition meer dan 25 Hero Appearances, waaronder unieke nieuwe skins voor Rey, Finn en Kylo Ren. Voor normale units bevat de nieuwe versie ook meer dan 125 skins en 100 emotes en voice lines. De Celebration Edition kost 40 euro, of 25 euro als je de basisgame al hebt.Op 17 december krijgt Star Wars: Battlefront 2 eveneens een nieuwe update. Die introduceert een nieuwe tropische co-op map die gebaseerd is op een van de locaties in de nieuwe film. Daarnaast introduceert de update vier nieuwe units. The First Order kan aan de slag met de nieuwe Infiltrator en Jet Trooper. The Resistance krijgt dan weer toegang tot de Gunner en de Spy.Lees meer...
13x Star Fox 2 aan Nintendo Switch Online toegevoegd13/12 00u00 - Eurogamer: Nintendo heeft een aantal nieuwe games voor Nintendo Switch Online bekendgemaakt. De klassiekers worden op 12 december 2019 aan het aanbod toegevoegd.De meest opvallende game is Star Fox 2. Hoewel de ontwikkeling van het vervolg op Star Fox zo goed als afgerond was, werd de game toch geannuleerd. In 2017 maakte Star Fox 2 alsnog zijn opwachting op de Nintendo SNES Classic Mini.Andere nieuwe Super Nintendo-games zijn Super Punch-Out!!, Kirby Super Star en Breath of Fire 2. Voor de NES zijn Crystalis en Journey to Silius toegevoegd.Lees meer...
13x Fortnite’s nieuwe splitscreen weer offline gehaald door Epic13/12 00u15 - Power Unlimited: Fortnite had ein-de-lijk splitscreen. Had, want Epic heeft het inmiddels weer offline gehaald. Verder nog wat laatste nieuwtjes en roddels voor de Game Awards beginnen én komt Capcom met een enorm domme naam.
13x Eet vanaf mei 2020 mensen op met een haai in Maneater13/12 03u15 - InsideGamer: De eerder aangekondigde haaiengame Maneater verschijnt op 22 mei 2020.
13x Bekijk de nieuwe trailer van No More Heroes 313/12 03u15 - InsideGamer: Tijdens The Game Awards vannacht werd een nieuwe trailer van No More Heroes 3 getoond.
13x Gearbox komt met PlayStation 5-game Godfall13/12 03u45 - InsideGamer: Gearbox onthulde de PlayStation 5-game Godfall tijdens The Game Awards.
13x Bravely Default 2 voor Switch aangekondigd13/12 03u45 - InsideGamer: Square Enix onthulde op The Game Awards de exclusieve Switch-game Bravely Default 2.
12x Nieuwe Xbox-console heet Xbox Series X, krijgt vervolg op Hellblade13/12 03u30 - InsideGamer: Op The Game Awards is onthuld dat de next-gen Xbox-console Xbox Series X gaat heten. Zowel het uiterlijk van de console als een nieuwe game werden getoond.

Statistieken

Artikels:
28798
Gelezen:
6571
Aantal lezers nu:
21


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven