zaterdag 16 december 2017, week 50


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u30
 

9lives

Verbergen Tonen
16/12 12u00  Praga Goes Gaming | Far Cry 5 Lees meer >11 
16/12 11u00  Voorstelling League of Legends-team NBA kampioen draait uit op gênante vertoning Regerend kampioen in het Amerikaanse basketbal de Golden State Warriors heeft zijn nieuwe League of Legends-team voorgesteld. Dat deden ze in hun Oracle Arena, een stadion met een capaciteit van bijna 20.000 toeschouwers. De omroeper deed z’n best om het publiek warm te maken voor de Golden Guardians, maar dat ging niet van een leien dakje. De fans lijken niet te weten waar het over gaat en gênante stiltes blijven dan ook niet uit.
16/12 10u00  Belgische Guns, Gore & Cannoli naar Nintendo Switch [img:1 left]Meer dan tien miljoen bezitters van de Nintendo Switch zullen dus de kans krijgen om kennis te maken met deze hilarische 2D-shooter die ons meeneemt naar een stadje dat overrompeld werd door zombies in de jaren twintig. Guns, Gore & Cannoli biedt een kick-ass campagne-modus waarin maffioso Vinnie Cannoli centraal staat. Nadat je de verhaalmodus beëindigd hebt, kan je aan de slag in de versus mode waar je het in zeven uitdagende battle arena's opneemt tegen een alsmaar sterker wordende AI. Zorg er dus voor dat je Thompson machinegeweer en vlammenwerper steeds geladen zijn voor de volgende golf er aan komt.16 
16/12 10u00  Creëer je eigen piratenlegende met Sea of Thieves Persbericht:14 
15/12 15u15  Het verzet aan het werk in Far Cry 5-trailer Kom door middel van deze video meer te weten over hoe de wereld van Far Cry 5 reageert op jouw acties wanneer je samen met je bondgenoten de strijd aan gaat tegen een aartsgevaarlijke sekte! Samen met jouw Guns & Fangs for Hire pak jij Hope County terug. Praga ging eerder deze week trouwens naar Londen om de game aan de tand te voelen. Wat hij ervan vindt, lees je in deze preview.
15/12 15u00  Far Cry 5 Hands-on in LondenWelkom in Hope County (Montana), gelegen in het land van de vrijheid en de thuishaven van de dapperen. Al zit het wat betreft de vrijheid goed fout in de streek, en zal er op de dapperen, wij dus, een beroep moeten gedaan worden om de scheve situatie recht te trekken. Een gestoord figuur, The Father, en zijn cult gevuld met al even gestoorde godsdienstfanaten, heeft er niets beters op gevonden dan Hope County in te palmen en de lokale bevolking te terroriseren. Jij, man of vrouw, dat kies je zelf bij de start van de game, bent een deputy die er samen met de sheriff en twee andere deputies op uitgestuurd wordt om The Father te arresteren. De inval loopt echter grondig fout en jij bent de enige die er in slaagt om te ontsnappen.[img:1] Waar is den John? Ik mag meteen aan de bak in een nieuw gebied, genaamd Holland Valley. Deze regio wordt onder de knoet gehouden door een van de luitenanten van The Father, genaamd John. Door gijzelaars te bevrijden, cultleden te doden, kampen te bevrijden en diverse missies aan te pakken, tracht ik het verzet tegen de cult te doen aanzwengelen. Slaag ik in mijn opzet, dan zal John uit zijn bunker komen, kan ik hem afmaken en mijn collega deputy bevrijden.
15/12 13u15  Nieuwe trailer en bèta voor Metal Gear Survive Konami gunt ons met deze video een eerste blik op de single player-campagne van Metal Gear Survive. We maken kennis met de basic survival en gameplay mechanics, en dit in boeiende actiescenes. Daarnaast vernemen we dat we tussen 18 en 21 januari 2018 aan de slag kunnen met de co-op mode om samen met vrienden online aan de slag te kunnen gaan in de open bèta. Dit op zowel PS4 als Xbox One. Door de bèta te spelen verdienen we bovendien ook nog eens een in-game bonus bij aanschaf van de volledige game. Denk hierbij aan een FOX HOUND-naamplaatje, een Metal Gear REX Head en bandana. Metal Gear Survive pikt in aan het eind van Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, en verschijnt 20 februari op PlayStation 4, Xbox One en pc.
15/12 13u00  Titanen vallen aan in nieuwe Extinction-trailer In deze video van Extinction, dat volgend jaar in de lente in de rekken moet liggen, vertelt Derek ons wat meer over de skills die spelers kunnen gebruiken om de reusachtige Ravenii-aanvallers die het koninkrijk Dolorum willen innemen te verslaan.
15/12 13u00  IJzig koude Fade to Silence release trailer In Fade to Silence, kruipen we in de huid van Ash, een leidersfiguur dat de natuurelementen en monsters moet zien te bestrijden, en dit in een post-apocalyptische omgeving. In de Early Access-versie maken spelers kennis met het concept van de game via een eenvoudige missie, en een volledige expeditie. Of het nu gaat om het verzamelen van materialen en grondstoffen, het upgraden van je uitrusting, het bouwen van een kamp of het bestrijden van afschuwelijke monsters, spelers zullen altijd alles uit de kast moeten halen, en het beste van zichzelf moeten geven om een kans te maken om te overleven. Je krijgt bovendien ook te maken met dynamische weersomstandigeden, sneeuwstormen, real time sneeuwsporen en andere gure weersomstandigheden.
15/12 11u15  In oktober 2018 start de virtuele Jupiler Pro League Hoe dit allemaal zal verlopen is nog niet concreet, maar wel is zeker dat door deze onderlinge wedstrijden de competitiedrift de hoogte in zal gaan. Anderlecht, Standard en Moeskroen zijn reeds op de esports-trein gesprongen en hebben dus een klein voordeel wat betreft hun esporters. Langs de andere kant zullen we in de nabije toekomst andere ploegen selectietoernooien zien organiseren om zo hun kandidaat/kandidaten te selecteren. Mocht je interesse hebben en een kans krijgen om jouw club te vertegenwoordigen in de eerste Belgische virtuele Pro League, dan is dit het uitgelezen moment om jouw FIFA skills aan te scherpen en mee te strijden voor een plekje als esporter op nationaal niveau.
15/12 11u15  December is een drukke maand voor de FIFA-community [img:1 left title:Levante eSports International FIFA 18 Cup.]December was een drukke maand voor de FIFA-scene. Het tweede weekend van december stond volledig in het teken van de Levante eSports International FIFA 18 Cup. Op dit toernooi was de Europese wereldtop goed vertegenwoordigd. Alle grote teams waren aanwezig. Valencia, PSG, Manchester City,AS Roma, Levante, ... Maar het meest opvallende team was ongetwijfeld Kashima Antlers uit Japan.Ook waren er vier Nederlandse teams aanwezig, namelijk de esporters van FC Twente, Ajax,PSV en Sparta.    De finale werd gewonnen door Frederik Fredberg, de eSporter van Brøndby. Hij versloeg de Nederlandse Ali Riza van PSV en zet zo de Levante eSports International FIFA 18 Cup op zijn palmares. Voor onze noorderburen was dit een geslaagd tornooi, aangezien zij de rest van de top vier inpalmden.   [img:2 left title:FIFA 18 Brussels Cup.]In datzelfde weekend vond de FIFA 18 Brussels Cup plaats. Veel Belgische en Nederlands esporters stonden paraat. Onze Jupiler Pro League werd vertegenwoordigd door Julian Albiar ”Twikii” Fernandez van Standard Luik en Zakaria Bentato van Anderlecht. Ook drievoudig Belgisch kampioen, tweevoudig Benelux- én vice- wereldkampioen Bryan Moeyaert van Defusekids dook op in het deelnemersveld. Helaas strandden onze Belgische eSporters in de kwartfinales. De finale die werd gewonnen door Abdelhamid Fares van Team Epsilon FIFA. Hij versloeg de Nederlandse eSporter van FC Utrecht, Danny Hazebroek, met 4-1.
15/12 09u45  Trending Gamer van het jaar Dr. DisRespect gaat er even tussenuit door familiale problemen In de video krijgen we Beahm niet met zijn iconische zwarte pruik en fancy zonnenbril te zien, maar de gewone man achter het internetpersonage. Duidelijk emotioneel overhoop van zijn huidige thuissituatie, vertelt hij dat hij ontrouw was aan z'n vrouw. “I’m going to take some time off to focus on stupid fuckin’ mistakes,” vertelt Beahm, op de rand van tranen. “I’m going to take time off to focus on my family.” Guy Beahm is getrouwd en heeft één kind in zijn huidige relatie. Hij benadrukt dat hij normaal gezien geen man is die ontrouw is, en wil zich daarom focussen op zijn huidige thuissituatie. Beahm won met zijn personage Dr. DisRespect onlangs nog de award voor Trending Gamer tijdens The Game Awards. Hij is bekend voor het versmelten van een grappig, cliché typetje met bovenmaatse vaardigheden in PlayerUnknown's Battlegrounds. Bekijk Gold Medallions || @DrDisRespect van DrDisRespectLIVE op www.twitch.tv
15/12 08u00  Creepy The Inpatient-trailer... Er zijn zo van die plekken waar een mens liever niet terechtkomt. Een horrorhuis of een psychiatrische instelling zijn er daar twee van. Supermassive Games veegt dit echter aan zijn laars, en trakteert ons op The Inpatient, een PSVR-titel. Zij die het dus echt niet kunnen laten, dat zijn gamers met ballen. Ik kon de game vorige week zelf aan de tand voelen, maar held die ik ben, hield ik het niet lang vol. Had ik dat wel gedaan, dan had ik nu waarschijnlijk zelf in een instelling gezeten...
15/12 08u00  Overwatch Winter Wonderland launch trailer Naast een pak winterse goodies, is er ook een nieuwe brawl waarin spelers, alleen of samen, op jacht gaan naar de Yeti. Of de Yeti bestaat of niet? Ontdek het zelf!
14/12 18u00  Total War: Warhammer II - The Laboratory Hands-on in LondenHerinner je je die epische flashbackscène in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, waarin booswicht Sauron met één enkele zwaardhouw een halve heerschaar van zijn belagers de lucht in deed vliegen? In een andere fantasyfranchise, in een ander medium en op het relatief elitaire platform dat gepimpte pc's zijn kun je dat soort scènes nu ook zelf in elkaar draaien. The Creative Assembly, dat Britse zootje ongeregeld achter de Total War-strategiereeks, lanceert morgen The Laboratory, een gratis update voor zijn recente succesgame Total War: Warhammer II, waarmee je allerhande fysische en magische elementen uit de game volledig naar je hand kunt zetten, waardoor je onwaarschijnlijke effecten krijgt op het slagveld.[img:4] Doe nekeer zot Zoals daar zijn: massale units met tien keer meer manschappen dan gewoonlijk. Fysische tweaks, zoals de impact van slagen die kan worden bijgevezen tot duizend procent. Bloed dat tot tweehonderd procent meer het zompige slagveld rood kleurt. En -ondergetekendes persoonlijke favoriet - de zwaartekracht die naar tien procent kan worden getrokken, zodat tegenstanders die net een lel hebben gekregen niet alleen feestelijk de lucht ingaan, maar ook nog eens lang blijven spartelen in het zwerk voordat ze terug tegen de oppervlakte knallen. Dat valt allemaal makkelijk aan te passen door middel van handige schuifregelaars, maar interessanter is de combinatie tussen je tweaks en de keuze van de eenheden die je op het slagveld wilt.
Laatste update: vandaag om 12u00
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
16/12 13u45  Vecht over de hele wereld in screenshots van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans Lees meer >11 
16/12 13u30  Herleef de meest iconische scènes uit Dragon Ball Z in deze trailer voor FighterZ De Dragon Ball Z-anime had heel veel iconische momenten. De eerste Super Saiyan-transformatie bijvoorbeeld; of het gevecht van Gohan versus Cell. Verder mag de Ginyu Force niet ontbreken, kunnen we de Fusion Dance niet uit ons hoofd zetten en is er natuurlijk het gevecht met Nappa. Momenten die allemaal voorbijkomen in deze trailer van Dragon Ball: FighterZ. In FighterZ mogen we voor de zoveelste keer het verhaal uit de anime zelf naspelen, maar wederom met betere graphics, vloeiendere bewegingen en indrukwekkendere effecten dan ooit tevoren. En als we deze video zo zien, gaat dat geen straf zijn.12 
16/12 13u15  Vier het ballenfestival in Far Cry 5 Hoewel Far Cry 5 recent vertraagd werd, is de ontwikkeling ervan natuurlijk al enige tijd bezig. Grote delen van de game zijn daardoor al speelbaar. Ubisoft nodigde Eurogamer daarom uit om in hun nieuwe zandbak rond te rennen. De resulteerde speelsessie van ruim een uur vind je hieronder en toont ons een questline over een festival om testikels te vieren, hetgeen de journalist van Eurogamer niet kon weerstaan. Gelukkig is er hiernaast voldoende tijd over om rotzooi te schoppen en om de gigantische open wereld van het spel te verkennen. Verwacht daarom meerdere helikopters, brandende koeien, een ondode kalkoen, een aanrijding met een stier, en nog veel véél meer.
16/12 13u15  SingStar Celebration Als er iets is waarover bijna iedere mens zich onzeker voelt, dan is het wel over de eigen zangkwaliteiten. Negen van de tien keer zegt de zanger in kwestie voordat de eerste noot wordt ingezet: ‘’Nou, wacht maar af, want ik kan echt totáál niet zingen!’’, waarna er toch echt heel wat zuivere noten uit de strot komen. Het is een complex dat je vaak wordt aangepraat door mensen die nog slechter zingen en hun eigen hachje proberen te redden. Gelukkig is er voor de laagdrempelige maar enthousiaste zangers en zangeressen al jaren SingStar, waarbij je ongegeneerd je gang kunt gaan. Het merk SingStar stamt inmiddels al uit het vorige decennia, namelijk 2004. Op de PlayStation 2 wist Sony karaoken op de PlayStation tot een ongenaakbaar succes te maken. Op de PlayStation 3 werd de lijn fanatiek doorgezet, waarna het op de PlayStation 4 allemaal wat kariger werd. In 2014 kwam Sony met het matige SingStar Ultimate Party, waarbij de smartphone kon worden gebruikt als microfoon. De conclusie was dat de app slecht werkte, er niet al te veel nummers op het schijfje stonden en de goede partymodus ontbrak. Waar was Sony in vredesnaam mee bezig? Op zoek naar eerherstel Voor wie geen zin had in de tracklist van SingStar Ultimate Party, was er altijd nog de gratis SingStar app voor op de PlayStation 4. Het bevatte geen nummers, maar gaf je wel de mogelijkheid om nummers voor een slordige €1,50 aan te schaffen. Het was wederom wel weer een versie van SingStar waar de partymodus tegenviel. Drie jaar na de release van Ultimate Party heeft Sony weer een poging gedaan om de fans te behagen met het uitbrengen van SingStar Celebration. De kersverse titel is gepubliceerd onder het PlayLink-label, waar games onder worden geschaard waarbij de smartphone moet worden gebruikt. In Celebration is het echter nog mogelijk om de oude microfoons te gebruiken, wat ook duidelijk wordt aangegeven. Wat meteen opvalt is dat de presentatie er deze keer gelikter dan ooit uitziet. Ook gaat het scrollen door de menu’s je soepel af. Meteen werd er door ons naarstig gezocht naar de partymodus, maar wederom werden we hierin teleurgesteld. Wederom is de partymodus namelijk flink uitgedund, waardoor het zingen met een grotere groep vrienden toch minder leuk is dan grofweg tien jaar geleden. Nog steeds is deze beslissing onbegrijpelijk. De tracklist kent hier en daar wat variatie, maar zal voornamelijk het jongere publiek aanspreken. Met Oasis en U2 wordt er nog aandacht besteed aan de rockers van weleer, maar daarmee is ook meteen alles gezet. Technische verbeteringen Daar waar in SingStar Ultimate Party er nog wat problemen waren met de microfoonapp, daar lijkt dit bij Celebration wat beter te gaan. De app registreert je stem beter, maar vangt tegelijkertijd wel het nodige omgevingsgeluid op. Je zult dus niet te dicht bij je zangpartner moeten gaan staan, want dan is het de vraag welke stem er nu eigenlijk wordt geregistreerd, of is het misschien wel een combinatie van beiden? Conclusie:  SingStar Celebration ziet er gelikt uit en zet een kleine stap naar de ooit zulke glorieuze dagen van SingStar. De partymodus laat het echter wederom afweten (bij de titel Celebration nota bene!) en de microfoons werken nog altijd beter dan de smartphones. Laatstgenoemde is echter wel verbeterd, waardoor er wel degelijk een vorm van progressie waar te nemen is. Nee, SingStar is nog niet op het niveau dat het ooit was, maar kan de concurrentie nog wel achter zich laten.
15/12 11u00  Farmer's Dynasty toont zich in Early Access Lees meer >
15/12 08u00  Ghost Recon: Wildlands krijgt buitenaards bezoek Ghost Recon: Wildlands draaide bij release om realisme, tactieken en een geloofwaardig verhaal. Daar houdt Ubisoft echter geen rekening meer mee nu het zich in DLC-land bevindt. En daarom mag jouw vuurteam het nu op gaan nemen tegen de Predator. Natuurlijk hebben we het niet over een poema of beer, maar over de beruchte jager die het ooit nog tegen alien opnam. Met zijn hittevisie, onzichtbaarheid en bovenmenselijke reflexen is hij geduchte tegenstander voor zelfs de beste soldaten, zoals ook wel blijkt uit deze video. Ubisoft noemt het dus niet voor niets de moeilijkste uitdaging van het spel. Wie erin slaagt om Predator te vellen, krijgt vijftien voorwerpen die gebaseerd zijn op verschillende karakters uit de film. Denk hierbij aan een Predator-helm en polsmessen. Tevens is er een nieuwe klasse genaamd Ghost War, die Dutch (de hoofdpersoon uit de originele film) zijn Battle Rage-vaardigheid bezit, waarmee je on the fly nieuwe tactieken kan maken in PvP-mode. De Ghost War-klasse is gratis voor Ghost War Pass- of Season Pass-bezitters of kan gekocht worden met Prestige Points. Wacht niet te lang, want dit event is van tijdelijke aard en eindigt begin januari.  
15/12 07u45  Pukei-Pukei is rustig aan het eten in deze video van Monster Hunter: World Trailers komen in allerlei soorten en maten. Van een uur lange gameplay-demonstratie, tot CGI-trailers, tot video's die nauwelijks iets van doen hebben met het finale product. En dan is er nog deze trailer van Monster Hunter's Pukei-Pukei. Het enige wat het monster doet in deze zeven seconden durende video, is iets eten. Maar nu er geen hunter in beeld is die dingen chaotisch maakt, kun je dat appreciëren en letten op de gigantische hoeveelheid detail die in het model van dit wezen zit. Goed werk Capcom.
15/12 07u30  De eerste van Wolfenstein II: The New Colossus' Freedom Chronicles is nu beschikbaar Zoals elke triple A-titel vandaag de dag, wordt ook Wolfenstein II: The New Colossus voorzien van nieuwe content in de vorm van DLC. In deze uitbreidingspakketten gaan we echter niet aan de slag met B.J. Blaskowicz. In plaats daarvan vertelt elke Freedom Chronicle het verhaal van andere verzetsstrijders, met Gunslinger Joe die het spits af mag bijten. Deze rugbyspeler had alles voor elkaar, tot de moffen hem in het oog kregen en hem afvoerden om hem als proefkonijn te gebruiken. Maar ze hadden er niet op gerekend dat hij zich zou verzetten, en niet zo'n beetje ook.
14/12 14u45  Vervelende Intralism-bug wordt opgelost dankzij nieuwe hotfix Games die een jaar uit zijn, zijn meestal niet bijster interessant meer voor diens makers; immers brengt het spel op dat moment nog maar weinig geld in het laadje. Dat is dan ook de reden dat veel games na een paar maanden al geen bugfixes meer krijgen. Bij KHB-soft hebben ze daar geen boodschap aan. Deze kleine ontwikkelaar bracht namelijk gisteren, ruim een jaar na release, gewoon een fix voor hun game uit, die niet enkel een in-game event beëindigde, maar ook drie problemen aanpakte. Volgens de patch notes zijn de volgende issues namelijk opgelost: • Fixed critical bug with map caching (cause of infinite loading) • Fixed rare map updating bug • Fixed subscription bug  
14/12 12u15  The Horus Heresy: Betrayal at Calth brengt Warhammer naar VR Warhammer-fans zullen spoedig hun universum van wel heel dichtbij kunnen verkennen. Steel Wool Studios zal namelijk op korte termijn de eerste virtual reality Warhammer-game naar Steam Early Access brengen. Een aankondiging van dit formaat gaat natuurlijk gepaard met een trailer, welke je hieronder kunt vinden. Deze leert ons dat The Horus Heresy zich tijdens de Calth-periode van de Warhammer-tijdlijn afspeelt, wat de voorbode is van het 40K-universum. Wie niet het geld heeft voor een HTC Vive of Oculus Rift hoeft overigens niet te balen. Betrayal of Calth zal ook beschikbare zijn op een traditionele setup, zodat geen enkele fans van strategische RPG's zich buitengesloten hoeft te voelen.
14/12 08u45  Krijg tien procent korting op het volledige assortiment van Fanatical Nu Kerst zo'n beetje aan de deur staat, beginnen de laatste sales van het jaar als paddenstoelen uit de grond te schieten. Zo ook bij Fanatical, de website die voorheen bekend stond als Bundle Stars. De sale bij Fanatical is ietsjes anders dan dat we gewend zijn. Niet enkel zijn grote hoeveelheden games tijdelijk sterk in prijs verlaagd in overleg met diens ontwikkelaar, maar er wordt nog een extra korting weggegeven van tien procent, die geldig is op alle games. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de code WINTER10 op te geven wanneer je afrekent. De korting zal dan automatisch worden toegepast op alle voorwerpen in je digitale winkelmandje. En als die goed gevuld is, loopt die korting aardig op. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/12 08u00  Banken overvallen doe je spoedig ook in de trein met Payday 2 voor Nintendo Switch Sinds diens release heeft de Nintendo Switch al meer ondersteuning gekregen van third party developers dan dat de Wii U in zijn gehele levenscyclus kreeg. Toegegeven, veel releases zijn oude ports, maar die kun je dan tenminste wel overal spelen.Een van die ports werd gisteren aangekondigd en is Payday 2, een game waarin jij en een team een bankoveral plannen en uitvoeren, bij voorkeur met vrienden samen. Een release op de Nintendo Switch, die overal te gebruiken is en zich sterk focust op spelen met vrienden, lijkt dan ook een inkoppertje. Helaas moeten we daar nog even op wachten. De Switch-versie verschijnt namelijk pas 23 februari.Take your heisting on the go! PAYDAY 2 launching for the Nintendo Switch System February 2018 https://t.co/q1bk7Z4yWB #payday2 #switch #nintendo pic.twitter.com/dkFIReWg7j— Starbreeze Studios (@StarbreezeAB) 13 december 2017
14/12 08u00  De launch trailer van ARK: Survival Evolved's Abberration-uitbreiding oogt wel heel bekend De launch trailer van een game of expansion is normaal gesproken een van de belangrijkste video's; een laatste poging om twijfelaars ervan te overtuigen dat jouw product de moeite waard is. Studio Wildcard lijkt er echter niet zó hard aan te trekken. De launch trailer van Abberation, de tweede grote expansion, bestaat namelijk voor een groot deel uit beelden uit een trailer die afgelopen september al online werd gezet, wat betekent dat het maar weinig nieuws toont dat terughoudende gamers over de schreef kan trekken. Jammer, maar de beelden zijn er niet minder indrukwekkend door.
13/12 16u30  Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon Vier generaties lang werd elke nieuwe generatie Pokémon-games na een á twee jaar voorzien van een verbeterde versie van de oorspronkelijke spellen. Red & Blue kregen Yellow, Gold & Silver werden overtroffen door Crystal, Ruby & Sapphire moesten het afleggen tegen Emerald en Diamond & Pearl moesten hun meerdere erkennen in Platinum. Maar toen kwam de vijfde generatie, Black & White, die niet de langverwachte Grey kreeg, maar daadwerkelijke vervolgen in de vorm van Black 2 & White 2. X & Y pakten het weer anders aan, en waren gewoon al de beste ervaring, zonder dat een Z-versie nodig was. En Sun en Moon? Die mixen nu de eerste vijf generaties met maar liefst twee ultieme versies van de oorspronkelijke releases.In Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon reizen we wederom af naar het tropische Alola. Als kersverse immigranten uit de Kanto-regio van de eerste generatie games vestigen jij en je moeder je nabij Ikki Town, wat tevens de thuisbasis is van lokale professor Kukui. Het duurt dan ook niet lang voordat je jouw eerste Pokémon ontvangt en je op reis wordt gestuurd om de Island Challenge te doen, de tropische variant van de welbekende reis om een Pokémon-meester te worden. Een reis die velen van ons al gemaakt hebben in Pokémon Sun en Pokémon Moon, maar die dit keer net een beetje anders loopt. Voordat we het daarover gaan hebben, moeten we echter eerst zij die deze games niet gespeeld hebben up to speed brengen. Even bijkletsen Feitelijk zijn Pokémon: Ultra Sun & Ultra Moon Pokémon-games zoals we ze al sinds de jaren negentig kennen: kleurrijke RPG’s met een lage instapdrempel en een gigantische laag diepgang, die draaien om het vangen, trainen en verzamelen van ondertussen ruim achthonderd wezentjes. De serie heeft echter natuurlijk niet stilgestaan de afgelopen twintig jaar. Pokémon: Sun & Moon, en in het verlengde daarvan Ultra Sun & Ultra Moon, waren de eerste Pokémon-games die lieten zien hoe een écht driedimensionaal Pokémon-avontuur op een handheld eruit moest zien en gaven ons een glimp van de toekomst die de serie te wachten staat op de Nintendo Switch. Tegelijkertijd rekende het ook af met de pijnpunten die de serie al jaren plaagden, zoals HM’s, voorspelbare gym gevechten en het anticlimactische gevoel na het overwinnen van de Pokémon League. Met name dat laatste is belangrijk en was een van de redenen waarom ik het verhaal van die spellen prees. Sun & Moon 2.0 Ondanks dat het verhaal van Sun & Moon naar mijn mening een van de sterkere kanten van de game was, was het verre van perfect. Momenten die in mijn ogen niet logisch waren, anders hadden moeten lopen of beter hadden gekund heb je echter in elke game en waren dan ook niet noemenswaardig genoeg om überhaupt genoemd te worden in de recensie van de originele games. Nu moet ik er toch alsnog aan geloven, daar de nieuwe story content die verweven is met het oorspronkelijke verhaal de meeste van die momenten verbetert, verandert of vervangt, wat de algehele ervaring net dat beetje beter maakt. Tegelijkertijd zijn sommige aanpassingen juist nadelig, maar die zijn de grote uitzondering op de regel. Zo zijn verschillende (Grand) Trials bijvoorbeeld gewijzigd, waardoor ze minder langdradig worden of verrassend zijn voor spelers die de oorspronkelijke games al verslonden, en is er een nieuwe rol weggelegd voor de Ultra Beasts. Ditmaal leren we namelijk meer over een van de werelden waar deze vreemde Pokémon vandaan komen. We mogen zelfs naar verschillende andere dimensies afreizen, al klinkt deze nieuwe toevoeging helaas een stuk spannender dan dat het is. Het enige opwindende hieraan is dat allerlei legendarische Pokémon en Ultra Beasts kunt ontdekken, die Pokémon-veteranen ongetwijfeld al zullen hebben. De echte vraag En daarmee komen we bij waarschijnlijk het belangrijkste deel van de recensie; het antwoord op twee vragen die de meeste lezers van dit artikel zullen hebben: zijn de Ultra-delen beter dan de originele versies en moet ik ze halen als ik die al gespeeld heb? Spijtig heb ik daar echter geen pasklaar antwoord op. Objectief gezien zijn Ultra Moon en Ultra Sun marginaal beter dan de originele games, dankzij een verbeterd verhaal, verbeterde Trials en een viertal exclusieve nieuwe Pokémon, evenals nieuwe vormen van al bestaande wezens, een paar kleine nieuwe gebieden en een minigame genaamd Mantine Surf, waarin je al surfend op het wezen tricks uitvoert om punten  te scoren, die je kunt inwisselen tegen geinige beloningen. Ooh, en er is ook nog iets dat met Roto Loto noemt, wat feitelijk neerkomt op cheats die je in-game kunt gebruiken en je bijvoorbeeld tijdelijk extra geld geeft. Maar is dat nou voldoende om de volle mep voor de games te betalen, terwijl Sun & Moon zelfs nieuw al overal een stuk goedkoper zijn? Dat is een afweging die jij enkel als speler kunt maken. Hetzelfde kan ik eigenlijk zeggen als je de originele Sun & Moon al gespeeld hebt. Ikzelf heb me kostelijk vermaakt met deze verbeterde versie van die games. Maar eerlijkheid gebiedt me ook te zeggen dat ik niet gigantisch veel gemist zou hebben als ik deze versie volledig had overgeslagen. Zo veel voegen Ultra Sun & Ultra Moon namelijk nou ook weer niet toe aan de basisgames. Ook hier geldt dus dat je voor jezelf moet beslissen in hoeverre jij het belangrijk vindt om alles gezien te hebben. En moet je een opfrisser hebben? Dan kun je de recensie van de oorspronkelijke games hier vinden, zodat je zelf een geïnformeerde afweging kan maken. Completionists hoeven het echter niet te doen voor de National Dex, want hoewel de Alola Dex is uitgebreid, is die nog altijd verre van compleet. What gives Nintendo? Conclusie:  Er valt in principe niet zo heel veel te vertellen over Pokémon: Ultra Sun & Pokémon: Ultra Moon, zonder dat ik grote delen van de recensie van de originele game zou kopiëren. Zowel de sterke als de zwakke punten van Sun & Moon maken namelijk een terugkeer, met hooguit minimalistische verbeteringen. De enige noemenswaardige vernieuwingen zijn te vinden in het verhaal en zijn, hoewel vermakelijk, niet voldoende om de game nogmaals aan te schaffen, tenzij je echt een grote Pokémon-fan bent.
13/12 13u15  Je vecht een verloren strijd in They Are Billions Lees meer >
Laatste update: vandaag om 13u45
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
16/12 10u15  4fun #312 De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...
15/12 15u15  4Gamers Game of the Year 2017 De dagen van 2017 zijn bijna geteld, 2018 komt om de hoek piepen, hoog tijd dus voor onze Game of the Year-verkiezing. Net als de vorige jaren zijn het jullie, de bezoekers, die jullie stem ...
15/12 15u15  Het verzet in actie in Far Cry 5 Ubisoft heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Far Cry 5. In de trailer zien we het verzet aan het werk en het is duidelijk dat de grote, explosieve middelen niet gespaard worden om de  grote slechterik, ...
15/12 15u00  Hands-on: Far Cry 5 Far Cry 5 Wie toevallig de senaatsverkiezingen in Alabama heeft gevolgd, die weet dat de Verenigde Staten soms wel heel conservatief kan zijn. Wanneer een politicus met heel wat op zijn kerfstok zich ...
15/12 13u30  België krijgt in 2018 virtuele voetbalcompetitie De Belgische Pro League heeft aangekondigd dat er volgend jaar een virtuele Belgische voetbalcompetitie komt. Die zou in het vierde kwartaal van 2018 van start gaan, maar op details omtrent de concrete ...
15/12 13u15  Meer geld voor wie Other OS feature gebruikte op PS3 De PS3 had via een feature genaamd Other OS aanvankelijk de mogelijkheid om Linux te draaien, wat op zich weer heel wat extra mogelijkheden met zich mee bracht. Die feature werd echter verwijderd, wat ...
15/12 12u45  Meer geld voor wie voor wie Other OS feature gebruikte op PS3 De PS3 had via een feature genaamd Other OS aanvankelijk de mogelijkheid om Linux te draaien, wat op zich weer heel wat extra mogelijkheden met zich mee bracht. Die feature werd echter verwijderd, wat ...
15/12 11u45  Tweede Wereldoorlog voor Battlefield 2018, daarna Bad Company 3? Onlangs liet een YouTuber, die eerder al correcte informatie over Battlefield 1 wist te lekken, weten dat de Battlefield game van 2018 Bad Company 3 zou zijn. Een andere YouTuber, die ook bronnen bij ...
15/12 11u00  Strategie en vaardigheden in Extinction Er is een nieuwe video verschenen van Extinction, een game die eerder dit jaar werd onthuld en die wel eens vergeleken wordt met Attack on Titan. In de video gaat het over strategie en vaardigheden, ...
15/12 10u45  Gebruik je stem in The Inpatient voor PlayStation VR Er is een nieuwe behind-the-scenes video verschenen van The Inpatient, de virtual reality prequel van Until Dawn. De ontwikkelaars hebben het over de manier waarop spelers in interactie zullen treden ...
15/12 10u45  Domes bouwen in Surviving Mars In de lente van 2018 kunnen we Mars koloniseren, tenminste in Surviving Mars, een sci-fi settlement builder die er zit aan te komen voor pc, PS4 en Xbox One. In een nieuwe video wordt gefocust op ...
15/12 10u15  Sea of Thieves onthult progressiesysteem Op 20 maart 2018 verschijnt Sea of Thieves voor Windows 10 pc's en Xbox One en in een nieuwe video over de open-world piratengame van Rare wordt het progressiesysteem uit de doeken gedaan. De game is ...
15/12 10u15  Verval brengt volgende maand schoonheid in InnerSpace PolyKnight Games heeft een releasedatum aangekondigd voor InnerSpace. Hun exploratiespel verschijnt op 16 januari 2018 voor pc, PS4 en Xbox One. In de game, die zich afspeelt tijdens het 'einde van de ...
15/12 10u00  Nieuwjaarsevent voor Escape From Tarkov en voorbereiding open beta Ontwikkelaar Battlestate Games heeft aangekondigd dat het vanaf 28 december zal starten met load testing van de servers om zichzelf klaar te stomen voor de open beta die begin 2018 plaatsvindt. Daarvoor ...
14/12 16u30  Eerste Freedom Chronicle voor Wolfenstein II nu beschikbaar Vanaf vandaag kan je aan de slag met The Adventures of Gunslinger Joe, de eerste van drie Freedom Chronicles uit Wolfenstein II: The New Colossus. Daarin kruip je in de huid van voormalig professioneel ...
Laatste update: vandaag om 10u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
16/12 16u45  Legendarische Groudon uitgekomen in Pok�mon GO; tot 15 januari De winter komt eraan, maar dat wil niet zeggen dat Pok�mon GO stilstaat: onlangs werd een [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201712/derde_generatie_en_dynamisch_weersysteem_onthuld_voor_pokemon_go/]dynamisch weersysteem[/url] en vijftig Pok�mon uit de derde generatie ingevoerd �n de legendarische ...
16/12 16u15  PlayerUnknown's Battlegrounds voegt mapkeuze toe na release uit Early Access PlayerUnknown's Battlegrounds is met zijn meer dan [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201711/playerunknowns_battlegrounds_al_meer_dan_20_miljoen_keer_verkocht/]20 miljoen verkochte exemplaren[/url] (op alleen al de pc!) h�t succesverhaal van 2017. Maar dat wil niet zeggen dat spelers geen klachten...
16/12 16u00  Verdun krijgt volgende week weer Armistice DLC; opbrengst naar War Child Kerstmis staat om de hoek en draait natuurlijk om (onder nadere) vrede op aarde, maar in games is daar vaak maar weinig sprake van. Verdun is daarin een uitzondering, want al sinds 2014 houdt ontwikkelaar M2H ieder jaar een [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201412/opmerkelijk_nederlandse_eerste_w...
16/12 12u45  Over het probleem van Fortnite (en veel meer) met Daan en Tom | GamersNET Radio #383 [img]/images/nieuws/2016/1458956310/gnradiolayout-logo.jpg[/img] Vertraagd door verbouwingen of niet, [b]Dani�l[/b] en [b]Tom[/b] zijn alsnog aangeschoven voor een verse [b]GamersNET Radio[/b]! In deze bomvolle [b]aflevering #383[/b] praten de heren over ...
15/12 16u30  De redactie over verkoopcijfers en minder criminaliteit! | GamersNET RADIO (16:30) [center][img]/images/nieuws/2017/1498828273/gnradiolayout-logo.jpg[/img][/center] Wil je [b]GamersNET RADIO[/b] live meemaken tijdens de opnames? Dat kan! [b]Elke vrijdag[/b] zitten de presentatoren klaar om live onze radioshow te delen via ons [url=http://www.twitch.tv/g...
15/12 15u45  Nieuwe video: Splatoon 2 - In de opnamestudio [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/splatoon_2/]Splatoon 2[/url] kenmerkt zich niet alleen door diens interessante gameplay en grafische stijl, maar ook dankzij de eigenzinnige muziek die het spel rijk is. Heb je je altijd al afgevraagd hoe het maken van de muziek er achter de schermen aan toe gin...
15/12 14u45  De redactie over verkoopcijfers en minder criminaliteit! | GamersNET RADIO (16:00) [center][img]/images/nieuws/2017/1498828273/gnradiolayout-logo.jpg[/img][/center] Wil je [b]GamersNET RADIO[/b] live meemaken tijdens de opnames? Dat kan! [b]Elke vrijdag[/b] zitten de presentatoren klaar om live onze radioshow te delen via ons [url=http://www.twitch.tv/g...
15/12 14u45  Help ons met het verbeteren van de community van GamersNET! | Enqu�te [center][img]/images/nieuws/2017/1512642013/gamersnet-logo-gn-2.jpg[/img][/center] Bij GamersNET doen we altijd ons best onze diensten te verbeteren: nieuws leveren, reviews, creatieve videoprojecten en zo dicht mogelijk op de community zitten. Het kan natuurlijk altijd b...
15/12 14u45  Nieuwe trailer: Metal Gear Survive - Single Player Gameplay Trailer De eerste singleplayer gameplay trailer van Metal Gear Survive is uitgebracht en hier te zien, met de nodige uitleg en informatie. We krijgen meer inzicht in wat de game ons zal gaan bieden....
15/12 13u45  Nieuwe trailer: Fortnite - Battle Pass Overview Trailer Season 2 van Fortnite Battle Royale is van start en deze Overview Trailer laat zien wat de Battle Pass allemaal bevat en wat er te krijgen is. Check de trailer voor een snelle update....
15/12 13u00  Fortnite Battle Royale Season 2 krijgt Dota 2-stijl Battle Pass met een stapel items Season 2 van [url=https://www.gamersnet.nl/movies/fortnite/e3_2017_trailer/]Fortnite[/url] Battle Royale is gestart en ontvangt hiermee wat leuke features, zoals de Battle Pass. Het concept lijkt op dat van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dota_2/]Dota 2[/url], waarbij je [i]tiered unlocks[/i] ...
15/12 11u45  Staat Burnout Paradise op het lijstje voor een remaster op PlayStation 4 en Xbox One? Het is inmiddels al wat jaren geleden dat we een succesvolle game van ontwikkelaar Criterion Games hebben gezien, waarschijnlijk zijn dat [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/burnout_paradise/]Burnout Paradise[/url] en [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/need_for_speed_hot_pursuit/]Need for Speed...
15/12 11u45  Horizon: Zero Dawn patch 1.50 is hier; dit zijn de aanpassingen [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] is aangevuld met patch 1.50, zo heeft ontwikkelaar Guerrilla Games bekendgemaakt. De nieuwe patch haalt de nodige foutjes uit de game, alsmede voor [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/horizon_zero_dawn_the_frozen_wil...
15/12 11u00  Dead or Alive 6 wordt mogelijk dit weekend onthuld door Team Ninja Dit weekend kondigt Team Ninja volgens eigen zeggen iets groots aan en het zou zomaar Dead or Alive 6 kunnen zijn. De ontwikkelaar, ook bekend van Ninja Gaiden en Nioh, zal dit weekend tijdens de Battle Royal 2017 Grand Finals op NEC18. Het bedrijf meldt via Twitter dat mensen het beste kunnen blijv...
15/12 10u45  Win een MSI kerstpakket! | Prijsvraag In de decembermaand gaan we heel veel prijzen weggeven bij GamersNET! We beginnen met een MSI kerstpakket, met onder andere een muismat, een muis en een vette tas! Laat ons weten waarom jij denkt dat je moet winnen!...
Laatste update: vandaag om 16u45
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
16/12 17u15  De hoogte- en dieptepunten van 2017 volgens IG-redacteur Dennis Mons (Artikel) Het einde van 2017 is weer in zicht en we kunnen best stellen dat het turbulent jaar was. Op gamegebied maar ook daarbuiten. Hoe hebben onze redacteuren het afgelopen jaar ervaren? Dit keer vragen we het aan Dennis Mons. Wat is je top 3 van games van 2...
16/12 17u15  IG GOTY Battle #22 Super Mario Odyssey vs. Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Artikel) 2017 was een krankzinnig goed jaar voor gamers. Niet alleen lanceerde de Nintendo Switch en de Xbox One X, maar was er op elk platform ook een flinke hoeveelheid games te spelen van uitzonderlijk hoog niveau. Zóveel games dat we het zelf niet aandurven...
16/12 16u00  Let's Play - Aanklooien met PlayerUnknown's Battlegrounds op de Xbox One (Artikel) PlayerUnknown's Battlegrounds is uit als Game Preview Edition op de Xbox One. Lucas en Martin spelen de game dagelijks op PC, dus dan moet een Chicken Dinner halen in de Xbox One-versie geen probleem zijn....zou je zeggen.
16/12 12u15  Dit was het nieuws: PUBG vergeleken op Xbox One en Switch 10 miljoen keer verkocht (Artikel) In dit artikel geven we je een overzicht van wat er allemaal is gebeurd in gameland voor als je het een weekje niet goed hebt gevolgd. Consoleversie van Diablo-achtige Titan Quest aangekondigd Titan Quest komt op 20 maart 2018 naar PS4 en Xbox On...
16/12 11u15  IG GOTY Battle #15 - Assassin’s Creed Origins vs. Nier: Automata (Artikel) 2017 was een krankzinnig goed jaar voor gamers. Niet alleen lanceerde de Nintendo Switch en de Xbox One X, maar was er op elk platform ook een flinke hoeveelheid games te spelen van uitzonderlijk hoog niveau. Zóveel games dat we het zelf niet aandurven...
16/12 00u45  WTF Update: Puppy-controller en nieuw Disney-prinsesje (Artikel) We hebben het allemaal druk met de feestdagen en de prachtige games die dit jaar zijn uitgebracht. Toch is gamen niet hetzelfde zonder een goed humeur en daar proberen we je altijd mee te helpen in de WTF Update. Deze week introduceren we een nieuw Dis...16 
15/12 17u30  SPOILER ALERT - Wookiee Leaks Extra over Star Wars The Last Jedi (Artikel) SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT! Afgelopen woensdag hebben zowel Wouter en Tjeerd van PU als Dennis van InsideGamer (en Wookiee leaks natuurlijk) Star Wars: The Last jedi gezien. En ze kwamen niet eengsziend de bioscoop uit. Je kunt wel stell...
15/12 16u15  Wat spelen we dit weekend? - 16 en 17 december (Artikel) Tijdens de koude winterdagen maken we ons klaar voor het kerstfeest en het nieuwe jaar. Er moeten cadeaus gekocht worden en vergeet niet vooral niet de Star Wars 8: The Last Jedi te kijken! Toch vindt de echte liefhebber nog wel wat tijd om te gamen en...
15/12 15u45  Red Dead Redemption 2-wapen aan GTA Online toegevoegd (Nieuws) GTA Online bevat nu een referentie naar Red Dead Redemption 2. Een oplettende fan, @milan_vandijk , is opgevallen dat in de nieuwe GTA 5-update een verwijzing zit naar de aankomende Red Dead Redemption 2. De GTA Online-speler opende een automati...
15/12 15u45  Niemand is veilig in Far Cry 5 - Trailer (Nieuws) Ubisoft heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor Far Cry 5. In de trailer zijn nieuwe beelden te zien over het avontuur in de Amerikaanse staat Montana. In Far Cry 5 moeten de verschillende personages een fictieve plek in de deze bedrijven v...
15/12 15u45  Commentaar - The Last Jedi en PUBG op Xbox (Artikel) Vrijdag: einde week! Martin en Dennis nemen weer even de bewogen afgelopen 7 dagen met jullie door en dit keer komt natuurlijk The Last Jedi maar ook PUBG voorbij.
15/12 15u45  Play of the Week - Deze gamer is een beest op het slagveld in Battlefront 1 (Nieuws) Hoera, het is weer vrijdag en zoals iedere week betekent dat we weer een nieuwe Play of the Week voor je klaar hebben staan en in deze clip gaat iemand he-le-maal los op een groep vijanden in Battlefield 1.
15/12 15u45  IG GOTY Battle #14 - PlayerUnknown’s Battlegrounds vs. What Remains of Edith Finch (Artikel) 2017 was een krankzinnig goed jaar voor gamers. Niet alleen lanceerde de Nintendo Switch en de Xbox One X, maar was er op elk platform ook een flinke hoeveelheid games te spelen van uitzonderlijk hoog niveau. Zóveel games dat we het zelf niet aandurven...
15/12 13u30  Fortnite: Battle Royale krijgt kerstupdate (Nieuws) Epic Games viert de kerst met een nieuwe update voor Fortnite. De ontwikkelaar voegt met een kerstupdate onder andere nieuwe wapens toe aan het spel. De 1.11-update brengt de Battle Royale-modus helemaal in de kerstsfeer. Om te beginnen heeft Epic G...
15/12 13u00  Aankondiging van nieuwe Dead or Alive-game geteased (Nieuws) Het zou goed kunnen dat dit weekend Dead or Alive 6 wordt aangekondigd. Dit weekend vindt de grote finale van de Battle Royal 2017 plaats tijdens het NEC18 E-gaming-evenement. Tijdens de finale op zondag 17 december spelen deelnemers Dead or Ali...
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 11u13
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 15u58
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
15/12 21u45  Monster Hunter World krijgt nieuwe beta Sony maakt bekend dat Monster Hunter World een nieuwe open bèta krijgt op de PlayStation 4. De testperiode loopt van 22 tot en 26 december. In tegenstelling tot de vorige bèta heb je deze keer geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de game te spelen.Vanaf 18 december kun je de game preloaden. Deelnemers aan de vorige bèta hoeven de game niet opnieuw te downloaden. Op 22 december gaan de servers vanaf 18:00 uur online.Het is nog niet geweten of de nieuwe bèta andere content dan de vorige bevat. Vorige week maakte Capcom wel bekend dat Monster Hunter World Mega Man content bevat.Read more…
15/12 14u45  Destiny 2 krijgt The Dawning event Ontwikkelaar Bungie onthult het The Dawning event voor Destiny 2. Het evenement start op dinsdag 19 december en duurt tot dinsdag 9 januari.The Dawning voegt onder andere sneeuballengevechten aan Destiny 2 toe. Ook zijn alle social spaces in de game versierd met slingers, lampions en andere lampjes. Je krijgt tevens tijdelijk de beschikking over sneeubal-wapens in Strikes.Het evenement introduceert verder een lastige Mayhem mode voor de Cruicible. Daarnaast kun je gedurende The Dawning speciale cadeaus uitdelen en ontvangen van vendors en agents. Eververse heeft tijdens The Dawning speciale cosmetische items.Read more…
15/12 14u15  Oxenfree-studio onthult Afterparty Oxenfree-ontwikkelaar Night School Studio onthult Afterparty. De game is in ontwikkeling voor de pc en lanceert in 2019.Afterparty draait om twee vrienden die na hun dood in de hel belanden. Het tweetal kan echter aan het eeuwige hellevuur ontsnappen door de duivel te verslaan in een drankspel.Gamesite IGN meldt dat Afterparty een verhaalgedreven avonturengame is. De game kan worden beschreven als 'een pub crawl langs de rivier de Styx'. Het doel van Afterparty is om binnen te komen bij de afterparty van de duivel en hem uit te dagen.Read more…
15/12 12u00  Bekijk: Sea of Thieves - Becoming a Pirate Legend Microsoft en ontwikkelaar Rare hebben onlangs de Sea of Thieves release onthuld. De game lanceert volgend jaar op de pc en de Xbox One. Er is ook een uitgebreide testfase voor Sea of Thieves aangekondigd.Read more…
15/12 11u15  IO Interactive doet Paris episode Hitman cadeau Ontwikkelaar Io Interactive maakt bekend dat het Paris level van Hitman tussen 15 december en 5 januari gratis beschikbaar is op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.Het bijkomende Holiday Pack is gedurende deze periode ook gratis te downloaden. Deze bonuscontent speelt zich eveneens af in de Franse hoofdstad. Hier moet je in zeer toepasselijke kledij op zoek naar pakjesdieven.Vorige maand nog lanceerde een Hitman: Game of the Year Edition. Onlangs is ook bekendgemaakt dat er een Hitman tv-serie in de maak is.Read more…
15/12 07u15  Pokémon Crystal komt naar de Nintendo 3DS Pokémon Crystal komt volgende maand naar de Nintendo 3DS. Vanaf 26 januari is de game te koop via de Nintendo eshop.De game lanceerde oorspronkelijk voor de Game Boy Color in 2000. Het was de eerste game in de serie waar je de keuze had tussen een mannelijk en vrouwelijk personage. De nieuwe versie van de game maakt het mogelijk om te vechten en te ruilen met eigenaars van Pokémon Red, Pokémon Blue en Pokémon Yellow op de 3DS.Als je de game uitspeelt, krijg je in deze versie ook toegang tot een nieuw evenement waarin je Celebi kunt vangen. Die is nadien via de Pokémon Bank ook over te zetten naar de meer recente games in de reeks.Read more…
14/12 16u45  Bekijk: Overwatch - Winter Wonderland 2017 trailer Winter Wonderland is een speciaal evenement dat duurt van 12 december tot 1 januari 2018. Gedurende het evenement kun je onder andere speciale skins, hightlight intros en emotes verzamelen. Blizzard organiseerde vorig jaar ook een Winter Wonderland event voor Overwatch.Read more…
14/12 12u30  Payday 2 release op de Nintendo Switch bekend Ontwikkelaar Overkill maakt de releasedatum van Payday 2 op de Nintendo Switch bekend. De game lanceert op 23 februari 2018 op de console.Payday 2 krijgt zowel een fysieke als een digitale versie. Het is op dit moment nog onbekend of de Switch-versie van Payday 2 standaard wordt geleverd met eerder uitgebrachte DLC voor de game. De precieze prijs van de game is ook nog niet onthuld.Payday 2 is oorspronkelijk in 2013 uitgebracht voor de pc. De game is inmiddels ook speelbaar op de PlayStation 4 en de Xbox One.Read more…
14/12 12u15  Xenoblade Chronicles 2 patch past map aan Nintendo laat weten dat Xenoblade Chronicles 2 op 22 december een patch krijgt die onder andere de map in de game aanpast.De update voegt een nieuwe optie toe waarmee je makkelijker kunt in- en uitzoomen als je de map bekijkt. Je kunt ook direct naar het Skip Travel-scherm gaan door op X te drukken. Je hoeft dus niet meer door submenu's te scrollen.Ontwikkelaar Monolith geeft ook aan dat de Tiger! Tiger! minigame een easy mode krijgt. Daarnaast staat in de patch notes dat Xenoblade Chronicles 2 volgend jaar 'een betere minimap' en een New Game Plus feature krijgt. Deze optie wordt middels een gratis update toegevoegd.Read more…
14/12 12u00  Titan Quest aangekondigd voor de Switch, PS4 en Xbox One Uitgever THQ Nordic laat weten dat Titan Quest naar de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One komt. De game lanceert op 20 maart op de consoles.De consoleversie van Titan Quest bevat de basisgame en de Immortal Throne DLC. De game heeft ondersteuning voor online co-op voor maximaal zes spelers. De nieuwe Ragnarok-uitbreiding voor Titan Quest is niet inbegrepen.THQ geeft ook een Collector's Edition van Titan Quest uit. Deze speciale editie bevat een 'premium box', en notitieblok en een replica van een Griekse helm.Read more…
13/12 16u45  Life is Strange komt naar Android en iOS Ontwikkelaar Dontnod laat weten dat Life is Strange vanaf 14 december beschikbaar is voor iOS. Vanaf die dag zijn de eerste drie episodes beschikbaar. De resterende twee episodes komen begin 2018 uit. In diezelfde periode lanceert er ook een versie van de game voor Android-toestellen.De iOS-versie van Life is Strange bevat dezelfde content als de originele versie van de game, maar is aangepast voor besturing met touch controls. Daarnaast is het in deze nieuwe versie mogelijk om iMessage stickers te gebruiken, en is er ook een nieuwe modus om foto's te maken.De eerste episode van de game kost 3,49 euro. De andere episodes koop je als in-app aankopen. Vorige week is ook de Life is Strange: Before the Storm episode 3 release bekendgemaakt. Nathans Life is Strange review lees je op de site.Read more…
13/12 15u15  Ghost Recon: Wildlands krijgt Predator content Ubisoft hint naar de komst van een Predator in Ghost Recon: Wildlands. Het speciale evenement heet Ghost Recon: Wildlands: The Hunt en gaat 14 december van start. Een eindtijd is nog niet bekend.Hoewel het iconische film monster niet bij naam wordt genoemd, laat de trailer weinig ter verbeelding over. Zo zie je mannen in de jungle opgejaagd worden, hangen er gevilde lijken aan bomen en hoor je het welbekende Predator-geluid.De Predator is voor het laatst in Mortal Kombat X te zien geweest. Daar maakte hij deel uit van de Kombat Pack DLC-bundel. Yvo zijn Ghost Recon Wildlands review lees je op de site. Read more…
13/12 15u00  Ghost Recon: Wildlands krijgt een Predator Ubisoft hint naar de komst van een Predator in Ghost Recon: Wildlands. Het speciale evenement heet Ghost Recon: Wildlands: The Hunt en gaat 14 december van start. Een eindtijd is nog niet bekend.Hoewel het iconische film monster niet bij naam wordt genoemd, laat de trailer weinig ter verbeelding over. Zo zie je mannen in de jungle opgejaagd worden, hangen er gevilde lijken aan bomen en hoor je het welbekende Predator-geluid.De Predator is voor het laatst in Mortal Kombat X te zien geweest. Daar maakte hij deel uit van de Kombat Pack DLC-bundel. Yvo zijn Ghost Recon Wildlands review lees je op de site. Read more…
13/12 14u30  Ghost Recon: Wildlands krijgt een Predator op bezoek Ubisoft hint naar de komst van een Predator in Ghost Recon: Wildlands. Het speciale evenement heet Ghost Recon: Wildlands: The Hunt en gaat 14 december van start. Een eindtijd is nog niet bekend.Hoewel het iconische film monster niet bij naam genoemd wordt, laat de trailer weinig ter verbeelding over. Zo zie je mannen in de jungle opgejaagd worden, hangen er gevilde lijken aan bomen en hoor je het welbekende Predator-geluid.De Predator is voor het laatst in Mortal Kombat X te zien geweest. Daar maakte hij deel uit van de Kombat Pack DLC-bundel. Yvo zijn Ghost Recon Wildlands review lees je op de site. Read more…
13/12 11u45  Quake Champions introduceert Keel als nieuwe champion Quake Champions krijgt deze week een nieuwe update die onder andere een nieuwe champion, een nieuwe map en ranked play toevoegt.De nieuwe champion heet Keel. Als actieve vaardigheid schiet Keel een sliert granaten af. De cooldown voor de vaardigheid reduceer je door munitie op te pikken. Wie de Quake Champions Pack bezit, krijgt Keel gratis. Het personage is ook los te koop.De update introduceert eveneens een nieuwe Duel-map genaamd Vale of Pnath. Ook krijgt Quake Champions ranked play en online leaderboards. Read more…
Laatste update: vrijdag 15 december 2017, 21u45
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
15/12 16u00  Romancing SaGa 2 nu digitaal verkrijgbaar voor console en pc Square Enix Ltd., nodigt vandaag nieuwe spelers uit om Romancing SaGa 2 te beleven. Deze klassieke RPG is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Switch, STEAM, Xbox One en Windows 10.Romancing SaGa 2 komt voor het eerst naar moderne platformen, inclusief spannende vernieuwingen en verbeteringen op het origineel. De game plaatst spelers op de troon van het Varennes Empire om het bewind te voeren over verschillende generaties heersers in een dappere strijd tegen de Seven Heroes. Dankzij een dynamisch, freeform-scenario-systeem – een belangrijk onderdeel van de miljoenen verkopende RPG’s in de SaGa-serie – voer je het commando over verschillende personages die elkaar als keizers opvolgen. Ondertussen groeit en verandert de natie op basis van de keuzes die jíj maakt.Om de release van dit klassieke avontuur te vieren, is het spel met een korting van 20% te koop op alle platformen, inclusief de iOS- en Android-versies die vorig jaar verschenen. De korting van 20% is slechts beperkte tijd geldig, vanaf de lancering tot 8 januari.Romancing SaGa 2 is nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Switch, STEAM, Xbox One en Windows 10 als universeel Windows-platform.
15/12 15u30  Far Cry 5: The Resistance trailer Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Far Cry 5. Het gaat om de Resistance trailer. Far Cry 5 is vanaf 27 maart 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.
15/12 12u00  Quake Champions viert einde van het jaar met flinke update Vandaag heeft Quake Champions een van zijn grootste updates ooit gekregen die bakken nieuwe content en features toevoegt voor fans in Early Access die de speler meer mogelijkheden biedt en de lat hoger legt voor de competitie in de Arena’s.Quake Champions is momenteel in Early Access via Steam en Bethesda.net maar blijft verfijnen en de game updaten met het oog op een volledige release in de komende maanden. De December Update bevat het volgende: • NIEUWE CHAMPION – Keel is Terug! De herboren oorlogsmachine uit Quake 3 Arena Keel komt deze week in het rooster met helden, en hij brengt zijn Grenade Swarm skill mee waarbij hij explosieven lanceert gedurende de game, zo ook de Stockpile vaardigheid. Keel zal gratis zijn voor al wie een full Champions Pack heeft en voor iedereen te koop met platinum in de in-game store.• NIEUW DUEL MAP – Vale of Pnath – Deze week krijgen spelers, nadat hun skills al beproefd werden tijdens de Early Access in de Duel mode, een volgende arena die volledig gewijd is aan 1v1 en 2v2. Vale of Pnath is een heiligdom ter ere van de oude God Ithagnal, gebouwd bovenop verradelijke en met zuur gevulde grotten. Deze nieuwe map is gratis voor alle spelers!• RANKED PLAY & LEADERBOARDS – Quake Champions is de meest intense FPS competitie op om het even welk platform, en de Early Access spelers zullen hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en zien hoe ze gerangschikt staan tegenover de besten ter wereld.• HOLIDAY CELEBRATION – Vier tijdens de Feestdagen met speciale items waaronder geanimeerde shaders voor wapens en Champions, feestelijke decoraties op Burial Chamber en Corrupted Keep, holiday hat vanities voor Champions en limited edition profieliconen en naamplaten.• CROSSHAIR CUSTOMIZATION –Eén van de meest gevraagde features vanwege de community zal live gaan bij de December update en zal spelers in staat stellen te kiezen uit 40 verschillende crosshair opties waarbij ze ook de kleur van hun voorkeur kunnen aanduiden.
15/12 11u30  Nieuwe dating sim met katten Purrfect Date nu beschikbaar Purrfect Date, de dating game met poezen van de hand van Bae Team en I Am Bread en Surgeon Simulator-makers Bossa Studios, is vanaf vandaag beschikbaar op PC (Steam) met een standaard prijs van €9.99, en een Deluxe Edition versie met de soundtrack voor 14.99€. Purrfect Date is een mix tussen donkere Britse humor en een (kattige) dating simulator. In zes hoofdstukken neemt de speler de rol van verschillende onderzoeksassistenten op zich die zijn beland op een eiland geheel bevolkt door poezen, waarbij zij de duistere geschiedenis van het eiland moeten ontrafelen.
15/12 08u30  PC-vereisten van L.A. Noire: The VR Case Files bekend Ontwikkelaar Rockstar Games heeft aangekondigd wat de PC-vereisten zijn voor de game L.A. Noire: The VR Case Files. De game verschijnt vandaag officieel en vraagt aardige specificaties van je PC.MINIMUM:OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 10 64 BitProcessor: Intel Core i7-4790K @ 3.60 GHzMemory: 8 GB RAMGraphics: NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GBNetwork: Broadband Internet connectionStorage: 18 GB available spaceSound Card: 100% DirectX 11 compatibleRECOMMENDED:OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 10 64 BitProcessor: Intel Core i7-6700K @ 4.00 GHzMemory: 16 GB RAMGraphics: NVIDIA GeForce GTX 1080 8 GBNetwork: Broadband Internet connectionStorage: 18 GB available spaceSound Card: 100% DirectX 11 compatible
15/12 08u30  Square-Enix: Microtransacties zijn meer geschikt voor mobiele games Square-Enix is van mening dat microtransacties niet echt passen bij de console games van tegenwoordig. CEO Yosuke Matsuda laat via de USGamer weten dat mensen die op de console games spelen onderscheidende games verwachten. Van de omvang van de games wordt meer verwacht dan op de mobiel, en mensen willen dan ook een completer pakket hebben. Daar passen geen microtransacties bij. Square-Enix lijkt dan ook geen plannen te hebben om dergelijke betalingsmethoden toe te voegen aan games om ingame content vrij te spelen.
15/12 08u15  PSN: 12 Deals of Christmas met Star Wars Er zijn nog een paar deals in de PlayStation Store net voor de Kerst en ditmaal is het de beurt aan Star Wars. De game Star Wars Battlefront 2 is nu met een flinke korting verkrijgbaar. De game was een flink onderwerp van discussie toen het lanceerde vorige maand. Het spel is gaat met maarliefst 25 Euro omlaag in de Deal van Sony. De korting geldt voor 48 uren dus wees er snel bij als je van de korting wilt profiteren. De prijs van de game ligt nu op 34,99 Euro.
15/12 08u15  Sea of Thieves walkthrough in video Rare heeft in een video de game Sea of Thieves verder laten zien. Het spel komt uit op 20 maart van 2018 in Europa. In de video zien we een korte walkthrough van een deel van de game:
14/12 16u30  Wolfenstein II: The Adventures of Gunslinger Joe nu beschikbaar Bethesda kondigt vandaag de eerste episode van The Freedom Chronicles aan, The Adventures of Gunslinger Joe. Dit pakket is vanaf nu beschikbaar als download op PlayStation 4, Xbox One en pc. In The Adventures of Gunslinger Joe speel je met voormalig professioneel rugbyspeler Joseph Stallion. Je baant je een weg door nazilegioenen door gebruik te maken van je Ram Shackles. Volg hem van de verwoeste ruïnes van Chicago tot zelfs de ruimte in de eerste reeks van drie DLC-pakketten, telkens met een unieke held in de hoofdrol. Spelers kunnen The Adventures of Gunslinger Joe als onderdeel van The Freedom Chronicles Season Pass aankopen, nu beschikbaar voor € 24,99. Wolfenstein II: The New Colossus lanceerde op 27 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc, werd alom geprezen door critici en de community, en won zelfs de prijs voor Best Action Game tijdens de Game Awards dit jaar.
14/12 15u45  Pokemon Crystal komt op 26 januari 2018 naar de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS Pokémon Crystal verscheen 17 jaar geleden in Japan en introduceerde toen vele nieuwe en spannende elementen in de Pokémon-franchise. Als uitgebreide versie van Pokémon Gold en Pokémon Silver, was het de eerste Pokémon-game die spelers liet kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspeler. Ook was het de eerste game die animaties toonde tijdens Pokémon-gevechten. Op 26 januari 2018 komt Pokémon Crystal naar de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS-systemen, dezelfde dag verschijnt ook een fysieke, in beperkte oplage verkrijgbare versie in de winkels. Vanaf de dag van de lancering is Pokémon Crystal meteen compatibel met Pokémon Bank, een betaalde dienst die spelers Pokémon uit klassieke Pokémon-games laat overzetten naar de nieuwste games in de serie. Nu Pokémon Crystal ook aan deze dienst is toegevoegd, kunnen spelers Pokémon uit alle hoofddelen in de serie overzetten naar Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. In deze versie van Pokémon Crystal, krijgen spelers de kans om de mythische Pokémon Celebi te vinden tijdens een evenement dat plaatsvindt na het voltooien van het verhaal. In de originele versie van Pokémon Crystal was Celebi alleen te krijgen met behulp van een speciale accessoire. Net als bij de Nintendo eShop-versies van Pokémon Gold en Pokémon Silver, kan Pokémon Crystal gebruikmaken van de draadloze-communicatie-functie van de Nintendo 3DS-systemen, waarmee spelers samen kunnen genieten van Link Trades en Link Battles. Dankzij de Time Capsule-functie kunnen spelers zelfs ruilen en vechten met Pokémon uit Pokémon Red, Pokémon Blue en Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition, die ook verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS. Fans krijgen de kans om hun favoriete Pokémon-games te spelen op een New Nintendo 2DS XL in de stijl van de iconische Pokémon Pikachu, want de New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition wordt ook op 26 januari 2018 uitgebracht in Europa. Het systeem wordt geleverd inclusief een 4GB microSDHC-geheugenkaart en een voeding.
14/12 13u15  Firmware 5.03 voor de PS4 gelanceerd Sony heeft nieuwe firmware gelanceerd voor de PlayStation 4. Daarmee komt de software op versie 5.03. Het gaat om een minor update welke weinig nieuws brengt. De update brengt enkel een verbeterde systeemperformance volgens Sony. Ook de stabiliteit zou verder verbeterd zijn. Aanpassingen en nieuwe features zijn er verder niet. De firmware kan nu gedownload worden.
14/12 11u15  Crystal Dynamics viert 25-jarige game-geschiedenis met nieuwe video Crystal Dynamics, de vermaarde ontwikkelaar van de hooggeprezen en wereldberoemde TOMB RAIDER-franchise, heeft een gloednieuwe video uitgebracht met hoogtepunten uit de 25-jarige geschiedenis van Crystal Dynamics.De ontwikkelaar begon zijn 25e jaar in een pas gebouwde, state-of-the-art studio, inclusief een volledig uitgeruste motion capture stage, zes geluidsdichte audioruimtes, een reviewruimte voor dagopnames met een 4K HDR tv-setup, een fotogrammetrie-opnameruimte, een 4K HDR Dolby Atmos-bioscoopzaal, en meer.Crystal Dynamics heeft een divers personeelsbestand met topmannen en -vrouwen uit de industrie, waarvan vele al meer dan 15 jaar in dienst zijn. De marktleidende ontwikkelaar heeft tijdens zijn 25-jarige avontuur meer dan 30 bekroonde titels ontwikkeld en uitgebracht. Enkele van de populairste franchises zijn Gex™, Legacy of Kain en meest recent Tomb Raider, waarvan nu wereldwijd 63 miljoen games zijn verkocht, inclusief 11 miljoen exemplaren van Tomb Raider (2013) en meer dan 7 miljoen exemplaren van Rise of the Tomb Raider®. In samenwerking met Marvel werkt de studio momenteel hard aan het veelbelovende ‘Avengers’-project, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.“Crystal heeft een bijzondere plaats in de gamesindustrie. Meer dan een derde van ons team werkt langer dan 5 jaar voor ons, en vele werken hier al meer dan 20 jaar, waardoor een zeer hecht team is ontstaan,” zegt studiohoofd Ron Rosenberg. “In de loop der jaren hebben vele toppers uit de industrie bij Crystal gewerkt en bijgedragen aan de creatieve cultuur die onze ‘rock star’-ontwikkelaars belichamen en verder ontwikkelen. Vanaf het allereerste begin hebben we ons gericht op het scheppen van geweldige, personage-gedreven games. En 25 jaar later brandt die vlam van innovatie feller dan ooit.”In 2017 heeft Crystal Dynamics de krachten gebundeld met liefdadigheidsorganisaties en de Tomb Raider-community voor voortzetting van de ‘giving back’-campagne, met liefdadigheidscontributies voor GameChanger, Extra Life, en de Alzheimer’s Association.“We bestaan dankzij de vrijgevigheid en liefde van onze geweldige spelers, en het is een groot voorrecht om te kunnen werken voor de beste fans die we ons maar kunnen wensen. Door hun voorbeeld te volgen, kijken we altijd naar de nuttigste manieren om iets terug te geven aan mensen die het nodig hebben en ons geluk te delen,” zegt Scot Amos, Head of Studio bij Crystal Dynamics. “Crystal bestaat om de best mogelijke games te maken… met onze Tomb Raider-geschiedenis en toekomstige Avengers-project, doen we dit omdat we ervan houden mensen blij te maken. En dat is waar het bij geven om draait.”
14/12 07u30  Dev: Xbox One X-GPU vergelijkbaar met high-end PC-videokaart Als het aan Anton Yudintsev ligt, CEO van Gaijin Entertainment, dan kan de Xbox One X grafische processor zich wel meten met de betere videokaarten voor de PC. Via de Gamingbolt laat de man weten dat console developers daarnaast beter toegang hebben tot de hardware door de dunne API-layer. Daardoor kan er sneller en beter code toegewezen worden aan de hardware om te verwerken.'Het is logischer de Xbox One X GPU te vergelijken met een videokaart van AMD, omdat de Xbox One X ook op AMD-architectuur is gebaseerd, maar Nvidia domineert momenteel de PC-markt. Dus ik zou zeggen dat de kracht vergelijkbaar is met die van een GTX1080. Echter de hoeveelheid videogeheugen (RAM) en de bandbreedte zijn erg belangrijk, en daarmee komt het dichtbij de Titan X-serie.'
14/12 07u30  Negental games toegevoegd aan PlayStation Now Sony heeft weer een negental games toegevoegd aan haar streaming dienst PlayStation Now. Het gaat om de onderstaande titels:Dishonored: Die Maske des ZornsSparkle 2Tennis in the FaceMousecraftPang AdventuresKrinkle KrushersSuper Exploding Zoo!Don't die, Mr. Robot!Atari Flashback Classics Vol 1
14/12 07u15  Titan Quest komt in 2018 naar console De klassieker Titan Quest en haar expansion Titan Quest: Immortal Throne zullen naar de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch gaan komen. De game die eerder voor de PC verscheen wordt daarmee dus opnieuw uitgebracht door THQ Nordic, maar dan op de console. De Xbox en PlayStation editie verschijnen op 20 maart gevolgd door de Switch-versie die later in 2018 zal verschijnen. Een exacte datum voor de laatstgenoemde versie is niet bekend. De standaard editie met Titan Quest en de expansion zal 29,99 Euro gaan kosten. De Collector's Edition zal 119,99 Euro kosten en zal een replica van een Griekse helm met zich meebrengen en diverse andere goodies.
Laatste update: vrijdag 15 december 2017, 16u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
16/12 13u15  PUBG is binnen 48 uur 1 miljoen keer op Xbox One verkocht In deze Weekendwacht onder andere goed nieuws wat betreft de verkoop van PlayerUnknown's Battlegrounds op Xbox One, wat er nou echt met Pokémon Stars gebeurd is, nieuwe artwork van Ghost of Tsushima en nog veel meer.
15/12 14u15  De beste websites met de meeste gaming merchandise Redacteurs van Power Unlimited krijgen hun swag natuurlijk vaak gratis, maar de doorsnee gamer moet z’n gaming merch toch echt ergens aanschaffen. Daarom heeft Wouter de 6 sites verzameld waar het assortiment wat betreft video gaming goodies zeer ruim is en klaar om geplunderd te worden!
15/12 12u15  Top 10 meest gewilde, onaangekondigde Switch games In deze feature bespreken wij de top 10 meest gewilde, aangekondigde games voor de Nintendo Switch. De enige regel is dus dat de titel nog niet aangekondigd mag zijn, zoals een nieuwe Pokémon en Metroid Prime 4 al wel zijn. Pak je rode hoed, je roze bolle knuffel en collectie paddenstoelen er maar bij en lees verder!
15/12 01u45  Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom uitgesteld naar maart Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom laat al enige tijd op zich wachten en daar is helaas nog meer wachttijd bijgekomen. Gelukkig zijn er ook positieve berichten in deze N8W8: heel veel cadeautjes in demovorm bijvoorbeeld.
14/12 12u15  De beste gamemuziek van 2017 Games kunnen tientallen of zelfs honderden uren duren, dus we mogen blij zijn dat er zoveel getalenteerde componisten meewerken om de vetste muziek bij de gameplay te schrijven. PeterKoelewijn blikt terug op de beste gamesoundtracks van 2017. Geen eye candy maar ear candy!
14/12 11u15  Nioh, Tekken 7 en Wolfenstein 2! - De Dealderdag Het is weer tijd om de mooiste kortingen van de week door te spitten voor leuke deals. Deze hebben we onder andere Nioh, Tekken 7 en Wolfenstein 2: The New Colossus voor je in de aanbieding!
14/12 06u15  Ontwikkeling Death Stranding gaat snel? Hideo Kojima staat er om bekend het niet zo nauw te nemen met deadlines en het budget, maar volgens hem is er niets van waar en gaat de ontwikkeling van Death Stranding juist snel! Verder nieuws over Metroid Prime 4, Mini Hori Gamepad, Onrush, Detroit: Become Human en PlayerUnknown’s Battlegrounds.
13/12 17u15  Even alle Overwatch Winter Games skins op een rijtje De winter is hier sinds het begin van de week en nu ook in de wonderlijke Overwatch-wereld. Zoals gewoonlijk (het is zeker al één keer eerder voorgekomen), beoordeelt Tingle ze allemaal effe.
13/12 12u00  Leestips voor gamers – wintereditie Het aantal ongelukken op straat neemt met rasse schreden toe, en dat kan maar één ding betekenen: winter! Dat betekent ook veel verplichte etentjes en gezelligheid bij de familie, ver weg van je console. Volgens Marvin kun je je echter ook prima tot ander vermaak richten deze kerst, en dat laat hij zien met acht boeken die gamers wel kunnen gebruiken voor de open haard.
13/12 00u15  Hideo Kojima legt gameplay en lore uit van Death Stranding Goedemorgen! Vandaag lees je in de Nachtwacht meer over de gameplay en lore van Death Stranding, is de Nintendo Switch meer dan 10 miljoen(!) keer verkocht, komt Life is Strange naar iOS en Android, hebben we een release datum voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom en nog veel meer!
12/12 16u30  Dick moves in games Vliegende piemels in Second Life, Half-Life 2 gestolen door een hacker, en het Corrupted Blood-incident in World of Warcraft. Gamers zijn best gemeen. Dick moves in games zijn echter niet alleen voorbehouden aan de spelers, ook ontwikkelaars kunnen echte dicks zijn. Denk alleen maar eens aan de universeel gehaten escortmissies.
12/12 14u30  Vraag de PU.nl-redacteur - de antwoorden! De tijd is hier! Jullie mochten vragen stellen, wij geven de antwoorden. Kijk snel hieronder welke vragen zijn uitgekozen en of die van jou er tussen staat!
12/12 11u15  GTA 5: Alles over de Doomsday Heist in GTA Online Zo’n drie jaar na de Heist update van GTA Online, komt er eindelijk een nieuwe Heist uit voor de online modus van Grand Theft Auto V. Tjeerd kreeg al vroeg uitgebreide info over de Doomsday Heist en praat je effe bij over deze update.
12/12 00u15  The Forest naar PS4, Detective Pikachu naar 3DS Zoek je een weg naar buiten? Er is nieuws over A Way Out! Vastgevroren in je huis, de straat niet op durvend door de sneeuw? Geen probleem, de Wacht schotelt je weer een nieuwe N8W8 voor die bol staat van het game- en filmnieuws.
11/12 17u15  Theezakjes en sneeuwval - WeekPUlanning Ja hoor, daar zijn we weer! Vorige week was er eventjes geen WeekPUlanning, want Tingle zat heerlijk in Eindhoven om zijn verjaardag te vieren en had dus een dagje vrij. Maar nu is het weer tijd om jullie in te lichten over wat jullie de komende week allemaal van ons kunnen verwachten!
Laatste update: vandaag om 13u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x Belgische Guns, Gore & Cannoli naar Nintendo Switch16/12 10u00 - 9lives: [img:1 left]Meer dan tien miljoen bezitters van de Nintendo Switch zullen dus de kans krijgen om kennis te maken met deze hilarische 2D-shooter die ons meeneemt naar een stadje dat overrompeld werd door zombies in de jaren twintig. Guns, Gore & Cannoli biedt een kick-ass campagne-modus waarin maffioso Vinnie Cannoli centraal staat. Nadat je de verhaalmodus beëindigd hebt, kan je aan de slag in de versus mode waar je het in zeven uitdagende battle arena's opneemt tegen een alsmaar sterker wordende AI. Zorg er dus voor dat je Thompson machinegeweer en vlammenwerper steeds geladen zijn voor de volgende golf er aan komt.
16x WTF Update: Puppy-controller en nieuw Disney-prinsesje (Artikel)16/12 00u45 - InsideGamer: We hebben het allemaal druk met de feestdagen en de prachtige games die dit jaar zijn uitgebracht. Toch is gamen niet hetzelfde zonder een goed humeur en daar proberen we je altijd mee te helpen in de WTF Update. Deze week introduceren we een nieuw Dis...
14x Creëer je eigen piratenlegende met Sea of Thieves16/12 10u00 - 9lives: Persbericht:
12x Herleef de meest iconische scènes uit Dragon Ball Z in deze trailer voor FighterZ16/12 13u30 - Gamequarter.be: De Dragon Ball Z-anime had heel veel iconische momenten. De eerste Super Saiyan-transformatie bijvoorbeeld; of het gevecht van Gohan versus Cell. Verder mag de Ginyu Force niet ontbreken, kunnen we de Fusion Dance niet uit ons hoofd zetten en is er natuurlijk het gevecht met Nappa. Momenten die allemaal voorbijkomen in deze trailer van Dragon Ball: FighterZ. In FighterZ mogen we voor de zoveelste keer het verhaal uit de anime zelf naspelen, maar wederom met betere graphics, vloeiendere bewegingen en indrukwekkendere effecten dan ooit tevoren. En als we deze video zo zien, gaat dat geen straf zijn.
11x Vecht over de hele wereld in screenshots van Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans16/12 13u45 - Gamequarter.be: Lees meer >
11x Praga Goes Gaming | Far Cry 516/12 12u00 - 9lives: Lees meer >
10x Winterse taferelen in God of War 16/12 11u13 - Gamed: Lees meer >
9x Let's Play - Aanklooien met PlayerUnknown's Battlegrounds op de Xbox One (Artikel)16/12 16u00 - InsideGamer: PlayerUnknown's Battlegrounds is uit als Game Preview Edition op de Xbox One. Lucas en Martin spelen de game dagelijks op PC, dus dan moet een Chicken Dinner halen in de Xbox One-versie geen probleem zijn....zou je zeggen.
9x IG GOTY Battle #15 - Assassin’s Creed Origins vs. Nier: Automata (Artikel)16/12 11u15 - InsideGamer: 2017 was een krankzinnig goed jaar voor gamers. Niet alleen lanceerde de Nintendo Switch en de Xbox One X, maar was er op elk platform ook een flinke hoeveelheid games te spelen van uitzonderlijk hoog niveau. Zóveel games dat we het zelf niet aandurven...
9x Chaos on Deponia16/12 11u13 - Gamed: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
38231
Gelezen:
35989
Aantal lezers nu:
53


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2017 Naar boven