dinsdag 11 december 2018, week 50


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 7u30
 

9lives

Verbergen Tonen
10/12 16u45  Iceborne is eerste expansion voor Monster Hunter World Capcom heeft namelijk de eerste grote expansion voor Monster Hunter World aangekondigd, genaamd Iceborne. Deze verschijnt in de herfst van 2019 en bevat nieuwe omgevingen, die helemaal ondergesneeuwd zijn zoals de naam al laat uitschijnen, nieuwe quests en een volledig nieuw verhaal dat zich afspeelt na de gebeurtenissen uit het origineel. Reken dus vooral op zowel bekende als nieuwe monsters, een nieuwe monster rank, namelijk G, unieke rewards, nog meer uitdagingen, enzovoort. Om je warm te maken voor deze expansion laat Capcom ons kennismaken met  Nargacuga... Het enige slechte nieuws hierbij is dat de pc-versie van deze expansion niet samen zal verschijnen met de consoleversies. Maar er is nog leuk nieuws: Capcom laat weten dat Geralt of Rivia, The Witcher dus, als speelbaar personage beschikbaar zal zijn in Monster Hunter World en dit als een gratis update begin 2019.
10/12 16u30  Lovende woorden voor Darksiders III in accolades trailer Keer terug naar een apocalyptische aarde in Darksiders III, een hack-n-slash action adventure game waarin je de rol van Fury aanneemt, om de Zeven Hoofdzonden te vinden en te elimineren. Fury, de meest onvoorspelbare en raadselachtige van de Vier Ruiters van de Apocalyps, moet nu zien te slagen waar velen hebben gefaald - de machten die nu de aarde teisteren weer in evenwicht brengen.
10/12 16u30  DOOM viert 25ste verjaardag met feestelijke trailer Meer dan twee decennia later heeft de franchise meerdere vervolgen, spin-off’s, films en stripverhalen gekend en heeft DOOM zich kunnen vestigen als onderdeel van de hedendaagse popcultuur. Of je nu je tanden stuk beet in 1993 of als DOOM (2016) je eerste trip naar de hel was, id software vraagt aan alle DOOM-Slayers uit het verleden, heden en toekomst om samen te komen en één van de meest iconische franchises uit de gamesindustrie te vieren. Schrijf je nu in op SlayersClub.com om een exclusieve Zombie DOOM Slayer-skin voor DOOM Eternal te ontvangen bij de launch.
10/12 15u45  Toki (Switch) "Alleen aan te raden voor die-hard fans"Wanneer de kwaadaardige tovenaar Bashtar de knappe deerne Miho ontvoert, blijft haar geliefde Toki verbaasd achter. Als klap op de vuurpijl wordt hij in een aap veranderd. Dat weerhoudt hem er echter niet van om de achtervolging in te zetten en Miho te redden. Daarvoor moet hij echter heel het land doorkruisen en allerlei gevaarlijke levels vol monsters trotseren, van een vuurzee tot een ijspaleis. Een banaal verhaal, zoals het een jaren 80 game betaamt, maar meer heeft een eenvoudige platformer niet nodig. Het enige dat je in feite moet weten is dat je als aap zes levels doorloopt met telkens een eindbaas als afsluiter.[img:1] Trage aap Voor wie ‘platformer’ las en dit spel meteen associeerde met Super Mario, moeten we toch even wat bubbels doorprikken. Je bent namelijk bijzonder traag (vooral voor een aap) en spectaculaire sprongen en tuimelingen uitvoeren kan je niet. Het zal dus enkel bij wandelen en springen blijven, want zelfs rennen zit er niet in. De nieuwe getekende stijl ziet er geweldig uit en doet het origineel alle eer aan. Gelukkig kan je wel ballen uitspuwen als projectiel naar boven, links, rechts en diagonaal, en op vijanden springen om je te verdedigen. Onderweg kan je tijdelijke upgrades oprapen om je ballen bijvoorbeeld in een vlammenwerper te veranderen. Daarnaast vind je ook andere power-ups zoals de voetbalhelm die je voor korte duur beschermt tegen aanvallen en schoenen die je hoger laten springen.[img:2]
10/12 15u15  Just Cause 4 Bij aanvang van de game word ik gedropt in Solis; een eilandengroep waar kleurrijke fauna en flora hoogtij vieren. Als Rico Rodriguez krijg ik te horen dat ik het tegen een rebellenleger, genaamd de Black Hand, moet opnemen. Deze organisatie valt of staat met het prestigieuze Illapa Project dat ik - uiteraard - moet vernietigen. Laat me meteen met de deur in huis vallen; het verhaal is gewoon een flauw excuus om belachelijk extreme stunts en brutale explosies te hanteren. De missies die je tot de uiteindelijke Illapa Project-missies leiden, hangen eerlijk gezegd weinig tot niet samen. Verwacht je dus niet aan sublieme plottwisten, secundaire verhaallijnen of andere verhalende lekkernijen. Vliegen en slingeren Ik herinner me nog dat de speler in de gamescom-demo zich door de wereld verplaatste zonder ook maar één voet aan grond te zetten. Coole racewagens, gepantserde tanks en hippe vliegtuigen werden ingeruild voor een combinatie van parachute, wingsuit en grappling hook. Dit zijn meteen ook drie aspecten uit Just Cause 3 die in de nieuwe telg werden verbeterd en geïntegreerd. Ikzelf speelde de derde telg niet, dus een vergelijking maken met het verleden kan ik niet. Wat ik wel kan zeggen is dat voorgaande combinatie extreem lekker aanvoelt. Ik zweef naar alle uithoeken van Solis door mijn grappling hook ergens aan vast te klampen, veel snelheid te maken om vervolgens mijn parachute open te trekken en metershoog de lucht in te worden gekatapulteerd. Voertuigen gebruiken voelt gewoonweg minder leuk aan. Nieuwe troepen verzamelen doe je door de chaosmeter te vullen. 
10/12 13u15  Msi gf63 8rd Mobiel gamen met een beperkter budgetLicht geprijsd – naar gamingnormen alleszins – en bovendien een heus lichtgewicht: met de GF63 richt MSI zich volledig op de mobiele gamers die hun laptop effectief dagelijks heen en weer sleuren. Niet enkel om te werken, ook om te gamen. Bovendien mag het geheel ook mooi ogen. Klinkt die omschrijving je prachtig in de oren? Deze laptop is inderdaad geen lelijk eendje in de bijt, getuige de quasi onbestaande schermrand, de slanke omkadering en het totaalgewicht dat niet eens de 2 kilogram overstijgt. Het gevaar schuilt zich bij deze compacte laptopmodellen steevast in de potentiële overhitting en laten we maar meteen enkele ongeruste zielen geruststellen: op dat vlak moet je je geen al te grote zorgen maken. Prijs-kwaliteit scoort dit toestel eigenlijk op alle vlakken meer dan behoorlijk; lees dus gerust verder. De motorkap Een BMW of Mercedes kan langs de buitenkant briljant ogen, wanneer een louche garagist er mee geprutst heeft, de motor misschien door een goedkoper alternatief heeft vervangen, ben je er niks mee. Hetzelfde geldt hier in dit geval: coole looks en crappy hardware, het zou teleurstellende resultaten opleveren. Gelukkig heeft MSI haar uiterste best gedaan om de schaarse ruimte met krachtige hardware te bekleden. Geen GTX 1080, de top van de top betaal je niet met een dikke duizend euro, maar wat je aantreft ligt in de lijn der verwachtingen met het vooropgestelde budget.
10/12 13u00  Verslag over Tekken World Tournaments 2018 Sfeerverslag over dit bijzondere evenementMomenteel treed ik m’n zevende jaar als redacteur in, wat betekent dat ik al heel wat verschillende soort perstrips heb meegemaakt. De meeste vallen onder de categorie: reis urenlang naar een verregaande plek om enkele uurtjes een game te spelen. Bij m’n trip naar Amsterdam voor de Tekken World Tournaments was het net omgekeerd: slechts twee uurtjes onderweg om twee dagen volop omringd te zijn door mensen die gepassioneerd zijn door games, Tekken in dit geval. Na een korte en aangename rit stapte ik binnen in het Amsterdam Theatre, waar het evenement plaatsvond. [img:1] De locatie verkennen Meteen bij het binnentreden merk je op dat producers Katsuhiro Harada en Michael Murray een wijze keuze hebben gemaakt om dit gebouw te kiezen voor een soortgelijk evenement. Je komt onmiddellijk binnen in de receptive, waar je terechtkan voor een hapje, drankje of waar je eventjes je Tekken-vaardigheden kan slijpen aan één van de vele PlayStation 4-consoles. Bovenaan kreeg ik ook toegang tot de VIP-area, waar je verschillende spelrs en eerdergenoemde ontwikkelaars tegen het lijf kan lopen en een iets uitgebreider assortiment aan food & drinks kan verorberen. Hier kreeg je ook een iets rustigere manier om het toernooi te beleven, via een scherm waar de Twitch-livestream werd uitgezonden.
09/12 12u00  Journey komt eindelijk naar pc De pc-versie van deze ongeveer twee uur durende emotionele rollercoaster zal onder handen genomen worden door Annapurna Interactive en is verwacht ergens in 2019. Voor zowel consumenten als critici is Journey gezien als een onbetwist meesterwerk dat je ooit eens moet ervaren, dus als je nooit een PlayStation in huis had is dit je kans. [img:1]
09/12 11u45  Waarom The Outer Worlds niet Microsoft exclusief is Als je je wat informeert over de industrie, zou je moeten weten dat Obsidian namelijk recent is opgekocht door Microsoft. The Outer Worlds is echter een project dat hier niet bijhoort. 'Microsoft came and looked at a bunch of different stuff we were doing, and this game [The Outer Worlds] was one of them,” aldus Boyarski, co-game director. “But we mostly spend — well — we’ve exclusively been working with Private Division on this.” Niet gevreesd dus, PlayStation-bezitters, deze gloednieuwe Obsidian-titel zal jullie niet overslaan. [img:1]
09/12 10u00  Mutant Year Zero: Road to Eden "Een titel die je aandacht, als je liefhebber van het genre bent, dubbel en dik waard is"Van bij de aankondiging had ik Mutant Year Zero in de smiezen. Qua look en feel kan je de game omschrijven als het resultaat van een wilde nacht, lees een triootje dus, met veel drank en drugs tussen Fallout 1, Fallout 2 en XCOM. De game bevat een boeiende, zeer geslaagde trouwens, mix van real time exploratie, stealth, RPG-elementen en turn-based combat. Maar voor de correctheid: Mutant Year Zero is gebaseerd op de gelijknamige Zweedse pen-en-papier RPG uit 2014. Waarom wel Boeiend verhaal In een post-apocalyptische wereld geteisterd door natuurrampen, dodelijke ziektes (Red Plague) en nucleaire rampen blijft er haast niets meer over van de mensheid. Zij die het overleefd hebben, hebben zich teruggetrokken in een zwevende buitenpost genaamd The Ark, waar ene Elder de plak zwaait. Zij die het niet gehaald hebben liggen te rotten of zijn gemuteerd in Ghouls, verminkte wezens die het gemunt hebben op alles en iedereen, en in het bijzonder de bewoners van The Ark. Het is in deze allesbehalve prettige en gezellige spelwereld dat ik een ultieme search en rescue missie tot een goed einde moet brengen.[img:2 title:Welkom in The Ark!] Een eend met een pluim op zijn hoed? Check! Gelukkig sta ik er niet alleen voor. Ik krijg hulp van Stalkers, gemuteerde wezens, die in opdracht van Ark-leider The Elder, de buitenwereld, The Zone genoemd, afschuimen op zoek naar bruikbare materialen om het laatste greintje mensheid dat rest recht te houden. Ben je van plan het gevecht aan te gaan, scout dan altijd de omgeving.
08/12 10u00  Roguelite RPG Survived By doet het in Early Access Zin om het eens uit te proberen? Schitterend! Deze game is net als Warframe free-to-play en kost je dus niets als je het eens wil downloaden, installeren en spelen. Survived By biedt spelers (“Ancestors”) de mogelijkheid om te genieten van een razendsnelle, met vette loot gevulde, en in co-op speelbare roguelite waarin je het opneemt tegen hordes Chimera. Samen met andere spelers kan je het eveneens opnemen tegen monsterlijke bazen.  Je kan bovendien ook zelf coole wapens en straffe gear craften, en dit in een levendige PvE-setting.
08/12 08u45  Pokémon Trading Card Game krijgt tag teams in volgende uitbreiding De TAG TEAM Pokémon-GX zijn aangekondigd op het Pokémon Wereldkampioenschap 2018. Ze vormen een krachtig nieuw spelelement dat garant staat voor bloedstollende gevechten die een hoge risicofactor hebben maar bij winst veel opleveren. De kaarten hebben een ongeëvenaarde kracht en ongekende Hit Points, waardoor sommige TAG TEAM GX-aanvallen een Pokémon-GX op de bank van de tegenstander met één klap uitschakelen. Ze kunnen er echter ook toe leiden dat de tegenstander drie Prize-kaarten krijgt als een TAG TEAM uitgeschakeld is. [img:1]   Deze nieuwste uitbreiding wordt op 1 februari wereldwijd gelanceerd en beschikt over dynamische gevechtsteams zoals Pikachu & Zekrom-GX, extra Pokémon-GX zoals Lycanroc-GX, Hoopa-GX en Cobalion-GX en nog veel meer.  Sun & Moon—Team Up bevat: Meer dan 180 kaarten Zes gloednieuwe TAG TEAM Pokémon-GX Zes extra Pokémon-GX Vier Prism Star-kaarten Meer dan 25 Trainer-kaarten Fans kunnen Sun & Moon—Team Up vóór de lancering uitproberen door mee te doen aan een van de vele try-outtoernooien die van 19 tot 27 januari overal in het land plaatsvinden.
08/12 08u30  Botsen mag in The Crew 2 Demolition Derby launch trailer In de nieuwe Demolition Derby-discipline neem je het in twee gloednieuwe arena’s op tegen andere spelers om een plek in de top drie. Dit door binnen een bepaalde tijd de hoogste score te behalen. In de Bonneville Salt Flat-arena rijden spelers vol op tegenstanders in terwijl ze moeten voorkomen zelf een prooi te worden van andere racers of obstakels. Op het nieuwe circuit in het hartje van de vliegtuigbegraafplaats in Tucson is het aan spelers om hun tegenstanders compleet van het parcours te beuken. Ook worden er vier nieuwe Demolition Derby-auto’s geïntroduceerd, die bovendien ook buiten deze modus gebruikt kunnen worden en volledig verwoestbaar zijn. De gratis update brengt de multiplayermodus naar The Crew 2. Spelers nemen het op tegen maximaal 7 andere tegenstanders in diverse disciplines en met een constant evoluerende selectie events verdeeld over de hele map van de Verenigde Staten. De PvP-leagues zijn dan weer ideaal voor competitieve spelers die willen bewijzen dat zij de allerbeste zijn, uiteraard met daarbij passende beloningen. Daarbovenop worden er ook nog meerdere exclusieve Drift-, Alpha Grand Prix- en Rally Cross-uitdagingen, extra vaardigheden en in-game-activiteiten aan The Crew 2 toegevoegd. Als onderdeel van de maandelijkse nieuwe voertuigen, zijn daarnaast de Audi RS3 LMS - 2017 en de Aeroboat - VS12 - 2018 nu voor alle spelers toegankelijk.
08/12 08u00  Launch trailer The Last Remnant Remastered The Last Remnant verscheen oorspronkelijk in 2008 en veroverde toen de harten van gamers met zijn boeiende verhaal, kleurrijke personages en diepgaande vechtsysteem. In een wereld vol Remnants – oude artefacten die hun dragers mysterieuze krachten geven – gaan spelers op reis met Rush, die vastbesloten is om de waarheid te ontdekken achter de mysteriën die hem omringen. The Last Remnant Remastered is nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4 voor € 19,99. Daarnaast is er een exclusief nieuw PlayStation 4-thema beschikbaar bij aanschaf van The Last Remnant Remastered.
07/12 18u15  Civilization VI Switch "Je krijgt op Switch een Civilization-game die draait zoals je zou verwachten"Waarom niet Controls maar zo-zo Laat me beginnen met de minpunten, zodat ik deze review op een positieve noot kan eindigen. Mijn grootste zorg voor deze port waren - hoe kan het ook anders - de controls. Een strategiegame genre Civilization besturen, vraagt veel verschillende functies. En die heb je nu eenmaal niet zomaar met een controller. Ik moet zeggen dat Civ VI een verdienstelijke poging doet om de complexe controls van de game te vertalen naar een spelconsole. Met de rechter stick beweeg je de camera, met de linker beweeg je de cursor die je acties laat uitvoeren tile voor hexagonische tile. De schouderknoppen dienen dan weer voor enkele quick access menu’s naar zaken zoals Governmental Policies en de Civics Tree. Aan de andere kant heb je zo ook snelle toegang naar de andere wereldleiders en stadstaten die je kan benaderen. Met een druk op de R3-toets kan je dan weer een menuutje oproepen om specifieke units te selecteren. Die geef je dan weer commando’s in een menuutje dat je enkel met de D-pad kan navigeren.
Laatste update: maandag 10 december 2018, 16u45
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
10/12 11u45  Je speelt een game in een game in Mini-Mech Mayhem Ben jij dol op tabletop games, maar slaag je er maar niet in genoeg vrienden op dezelfde plek te verzamelen? Dan is VR alicht wel de oplossing voor je probleem, zoals de nieuwe trailer van Mini-Mech Mayhem bewijst. In deze game van Velocity-ontwikkelaar Futurlab kruip je in de huid van een eigengemaakte avatar, om samen met drie vrienden een digitaal bordspel te spelen. En juist omdat het digitaal is, is het interactiever dan ooit tevoren, zonder dat aanvoelt als een traditionele videogame. Wanneer krijgen we Monopoly, Dungeons & Dragons en UNO?
10/12 07u45  Tales of the Rays toont een bizarre nieuwe aanval Schrijven over trailers van Tales of the Rays is altijd een beetje een uitdaging. Ze duren immers zelden langer dan een seconde of vijftien. In het geval van deze video weten we echter überhaupt niet wat te vertellen, puur door hoe bizar hij is voor een Tales-game. Kijk zelf maar:
10/12 07u30  Square Enix toont de opening cinematic van Kingdom Hearts III aan de wereld Nu de ontwikkeling van Kingdom Hearts III nagenoeg compleet is en de release van 29 januari in zicht komt, is Square Enix bezig om de hypetrain op stoom te brengen. Het zal daarom deze maand drie verschillende trailers uit gaan brengen. De eerste van deze video's is nu beschikbaar en toont de opening cinematic van het spel, waarin karakters als Roxas, Xehanort en natuurlijk onze helden in rap tempo de revue passeren terwijl Utada Hikaru en Skrillexs Face Your Fears op de achtergrond speelt.
10/12 07u30  Profiteer van korting met de Winter Sale van MangaGamer Nu de Sint weer het land uit is en de Kerstman langzaam maar zeker zijn intrede maakt, maken wij ons op voor de laatste sales van het jaar. Maar waar we hadden verwacht vandaag of morgen over Steam te mogen schrijven, daar bijt MangaGamer nu het spits af. De verkoper van erotische videogames liet vanmorgen weten dat diens Winter Sale direct van start gaat en loopt tot en met tweede kerstdag. Gedurende die periode kunnen klanten profiteren van kortingen tot wel 70% op games als Da Capo, Orion Heart, Sisterly Bliss en A Kiss for the Petals. De volledige lijst vind je hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
09/12 12u00  Bekijk A Fold Apart in nieuwe screenshots Lees meer >
09/12 10u15  FunQuarter #237                                                                  So much butthurt                                                                        Mr. Mime used Mirror Move                                                           Dit is absurd herkenbaar                                                                         Well ain't that the through                                                                Een oudje                                                                            BURN!                                                             Ze hebben ons gewaarschuwd!                                                                     Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                            Omdat subtiliteit niets is            
09/12 01u00  Column: Geen pre-order? Geen oplossing! De recente launch van Fallout 76 is op zijn zachtst gezegd hobbelig verlopen. Gamers klagen steen en been over bugs en glitches, de game zelf zou erg zwak zijn en het fiasco met de draagtas in de Power Armor Edition zal nog een héél lang staartje gaan krijgen. Maar vandaag wil ik het niet specifiek hebben over de fouten van Bethesda. Ik wil het hebben over een beweging op het internet die deze launch aangrijpt om hun ‘’oplossing’’ te verkondigen, niet begrijpende dat wat zij willen nooit zal gaan gebeuren.De beweging waar ik het over heb is geen organisatie, samenwerkingsverband of anderzijds georganiseerde groep, maar een hele hoop individuen die op sites als 9Gag, YouTube, Reddit en Twitter rondhangen en elk schandaal aangrijpen om te roepen dat pre-orders de wortel van al het kwaad zijn en dat dé oplossing is om simpelweg geen games meer te reserveren. Daar ben ik het echter om meerdere redenen niet mee eens. Maar voordat ik uitleg waarom ik het niet eens ben met de No Pre-Order movement, zal ik eerst moeten uitleggen waar die voor staat. Immers zal lang niet iedereen hiermee in aanraking zijn gekomen. Het argument Grote game-uitgevers hebben zich in het afgelopen decennium meermaals niet van hun beste kant laten zien. Bethesda’s Fallout 76 noemde ik daarbij al, maar is verre van het enige voorbeeld. Star Wars: Battlefront 2 heeft Electronic Arts heel veel hoofdpijn bezorgd, Assassin’s Creed: Unity is nog altijd een smet op het blazoen van Ubisoft en No Man’s Sky is pas nu de game die het beloofde bij de launch te zijn. En dat zijn slechts enkele van de voorbeelden waar vaak mee geschermd wordt. Het No Pre-Orders-volk is van mening dat het niet reserveren van spellen de massale teleurstelling van gamers wereldwijd had kunnen voorkomen én dat het uitgevers laat zien dat we kwaliteit willen! Gamers zouden, door geduldig op de release te wachten, uitgevers scherp houden en bovendien reviews of de reactie op internet kunnen afwachten alvorens te besluiten wel of niet over te gaan tot een aankoop. Die redenering bevat echter niet enkel meer gaten dan sommige soorten kaas, maar is ook – áls het al werkt – slechts een oplossing die enkel op de korte termijn effect zal hebben. Graag leg ik uit waarom, door de vier genoemde voorbeelden te analyseren. Fallout 76 en Horizon: Zero Dawn Laten we beginnen met iedereens favoriete pispaal van dit moment: Fallout 76. De multiplayer-game van Bethesda heeft kort samengevat momenteel twee grote problemen, zijnde de game zelf en de inhoud van de Power Armor Edition. En beide zijn niet op te lossen door het niet reserveren van de game. Bethesda is een van de weinige uitgevers die zelfs de grootste outlets in de game-industrie pas op de dag van launch van een review-exemplaar van hun games voorziet, waardoor het feitelijk onmogelijk is om een degelijke recensie van spellen als DOOM, Dishonored en Fallout op de release klaar te hebben staan. Alleen dit al haalt het geen pre-orders-beleid onderuit. Want als er geen review klaar staat bij de release, kun je ook geen geïnformeerde keuze maken. Natuurlijk, er staan altijd wel een paar reviews op de eerste dag online, maar niet zelden zijn dit artikelen die puur voor de clicks zijn afgeraffeld en waar je als gamer niet op kunt vertrouwen. Dat is niet goed voor de websites in kwestie, die inboeten aan geloofwaardigheid als fouten aan het licht komen, en niet goed voor gamers, die daardoor verkeerd zijn voorgelicht. Het argument kan worden gemaakt dat je in zo’n situatie simpelweg nog even langer geduld moet hebben, zodat je wel de reviews of de reactie van je medegamers kunt afwachten. Maar ook dat is vaak niet realistisch. Spelers die al jaren wachten op The Elders Scrolls 6 gaan echt niet nog een week of twee duimdraaien terwijl het spel klaarligt in de winkel. Die willen nú met die game aan de slag. Allicht dat ze om een punt te maken geen reservering plaatsen, maar reken er maar op dat het gros de game dan wel op dag een koopt en dan het liefst zodra de winkeldeuren openen. Dan hadden ze toch net zo goed de reservering kunnen plaatsen en zo zichzelf kunnen verzekeren van een exemplaar? Last but not least is er de kwestie met de nylon zak in de Power Armor Edition. Deze zak werd voor de release geadverteerd als zijnde gemaakt van katoen; een veel degelijker, mooier en duurder materiaal dan nylon. Logisch dus, dat spelers die € 199,99 hebben neergelegd voor deze editie, zich opgelicht voelen. Maar juist in deze is niet reserveren geen optie. De kwaliteit van het spel in de Power Armor Edition, of welke special edition van ook, speelt in dit geval even geen rol. Immers reserveer je een dergelijke editie juist voor hetgeen dat er náást de game bij zit. In het geval van deze nylon zak staat buiten kijf dat Bethesda niet heeft geleverd wat het verkocht heeft. Het heeft consumenten bewust verkeerd voorgelicht en doet dat nu af als een kleine miscommunicatie waar we ons met zijn allen veel te druk om maken. En daarvoor moeten ze zich heel diep schamen. Maar wederom, wetende dat ik in herhaling val, stel ik dat het resoluut weigeren van pre-orderen dat niet oplost, juist omdat elke munt twee kanten heeft. Laten we daarom een ander voorbeeld nemen: Horizon: Zero Dawn. Deze game is door iedereen met lof overspoelt en kreeg tijdens de release, net als Fallout 76, een luxe editie met een al net zo luxe prijskaartje. Maar slechts weinigen zullen achteraf zeggen dat die het geld niet waard was. Guerilla Games heeft niet enkel geleverd wat het beloofde, maar bundelde de goodies in deze editie met een van de beste games van de afgelopen jaren…waar je naar kon fluiten als je geen reservering had geplaatst. Een limited edition is immers exact dat: limited. Het wordt slechts in beperkte oplages uitgegeven en is enkel voor de grootste fans van een franchise, die het geld erin willen en durven te steken. Die ga je niet overtuigen om niet te reserveren zolang als dat de kans erin zit dat ze daardoor naast de pot pissen als de game en de content wel goed blijken te zijn. Ik zeg niet dat Bethesda’s miscommunicatie over de draagtas uit proportie is geblazen en geloof al helemaal niet in het argument dat dit nu eenmaal het risico is van reserveren. Het bedrijf heeft objectief gezien diens klanten doelbewust misleid, hetgeen strafbaar is in veruit de meeste landen. Wat daarop moet volgen is geen halfbakken statement door het halsstarrig weigeren van pre-orders, maar strafrechtelijke vervolging of beboeting door de daarvoor aangestelde internationale instanties. Tussen het schrijven van dit artikel en de plaatsing ervan, heeft Bethesda zich coulant opgesteld en toegezegd alsnog de beloofde tassen te gaan leveren. Dit zal mogelijk deels te wijten zijn aan de ophef en de woede van de fanbase, maar de timing van hun verklaring wijst erop dat ze vooral legale acties vreesden. Verschillende instanties en advocaten in de VS hadden zich namelijk al gebogen over de kwestie met de Power Armor Edition en er was sprake van een dreigende class action lawsuit, waar de meeste uitgevers snel voor terugdeinzen, hetgeen ons brengt bij ons volgende voorbeeld: Electronic Arts. Battlefront, FIFA en gokken Uitgever EA heeft een hele hoop dingen gedaan waarmee het gamers tegen zich in het harnas heeft gejaagd. De gefaalde online pass, het sluiten van studios als Westwood en Visceral Games en de mobiele spin-offs van Dungeon Keeper en Command & Conquer zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Van elk van deze voorbeelden kun je het zijne denken, maar als puntje bij paaltje komt zijn het keuzes die te verantwoorden zijn vanuit het standpunt van een bedrijf dat graag financieel gezond wilt blijven in de komende jaren en die hooguit als onwenselijk of onprettig kunnen worden bestempeld. Ronduit schofterig werd het pas toen het bedrijf loot boxes omarmde. Het hele debacle rondom de loot boxes in, met name, Star Wars: Battlefront II heeft ondertussen zo ontzettend veel aandacht gehad in de media, dat ik er niet teveel ruimte aan wil besteden. Het zijn de gevolgen ervan die ik een stuk interessanter vind. EA heeft waarschijnlijk gehuild toen het de verkoopcijfers van SW:BF2 zag, want na alle ophef, boosheid en meer dan terechte kritiek deden gamers eindelijk waar ze zo graag mee dreigen: iets niet kopen. Dat is niet hetzelfde als iets niet reserveren, maar voor de beurs van de uitgever zal dat geen verschil maken. Heeft dat echter een verandering teweeggebracht? Natuurlijk niet! Zelfs nu België dreigt met juridische stappen, Nederland, Australië en zelfs de VS met soortgelijke maatregelen bezig zijn én EA nagenoeg uitsluitend negatief in het nieuws wordt gebracht, weigert het bedrijf zijn koers bij te stellen. Ja, na de gigantische trammelant rondom Battlefront 2 zijn de loot boxes verwijderd, maar dat was omdat de game op dat punt al niet meer te redden was. Het zal de game-gigant er echt niet toe aanzetten om hun spellen structureel te wijzigen om de koers te volgen die hun zelfbenoemde ‘’morale kompas’’ uitstippelt. En als dat nog niet genoeg is, zal een paar procent minder pre-orders ook geen indruk maken. Ten slotte Assassin’s Creed: Unity en No Man’s Sky maakten zich schuldig aan verschillende dingen, maar werden desondanks schuldig bevonden aan dezelfde misstap: het niet waarmaken van de verwachtingen die ze zelf geschapen hadden. Unity deed dit doordat de game buggy was, terwijl No Man’s Sky inhoudelijk tekortschoot tekort schoot aan wat men beloofde. En in het geval van beide games resulteerde dit in een kortstondige daling van de verkoopcijfers, die aan het eind van de rit eigenlijk wel te overzien viel omdat de bedrijven zich hebben ingezet om hun beschadigde imago op te vijzelen. Ja, Syndicate verkocht door de misstappen met Unity slechter dan gehoopt, maar Origins en Odyssey vliegen weer als warme broodjes over de toonbank, ondanks dat het nog steeds geen volledig zuivere koffie is. En natuurlijk gebeurt dat gewoon mét pre-orders. Hier! Een spiegel! Wat gamers niet willen zien, is dat uitgevers in deze kwestie niet de enige zijn die met de billen bloot moeten. Natuurlijk heeft Ubisoft microtransacties van dubieuze aard in Odyssey gestopt en vecht EA als een beer voor zijn geliefde gokdoosjes onder het mom van ‘’player choice’’. Gamers kiezen er immers massaal voor om die games te spelen en dat voor lief te nemen en houden daardoor dit alsmaar giftiger wordende klimaat in stand. Klagen is makkelijk, maar verandering komt pas wanneer men actie onderneemt. Niet met tirades op het internet, memes van kale kerels in een rood shirt en het eenmalig weigeren van een aankoop, maar door de hakken in het zand te zetten. Als iedereen die klaagt over microtransacties resoluut weigert om games die ze bevatten te kopen, hoe goed ze ook verder mogen zijn, dan wordt een duidelijk signaal afgegeven naar de game-industrie. Maar dat gebeurt niet. Want een hele hoop boze stieren, voor wie Battlefront 2 de rode lap was, waren als makke lammetjes eens de nieuwste FIFA in de winkel lag. En als dat het limiet is van hoever hun overtuiging reikt, dan is het niet moeilijk om te zien waarom uitgevers over ze heen lopen. Ik ben ook een gamer en ook ik heb games die ik NU wil spelen. Maar of ik ze reserveer hangt niet af van een beweging of de fouten van sommige uitgevers. Dat hangt af van in hoeverre ik vertrouwen heb in een specifieke game en diens uitgever. NIS, Atlas en Nintendo (om slechts enkele voorbeelden te noemen) hebben ook wel eens games gemaakt die niet zo goed bleken te zijn als dat ik had gehoopt. En dan bracht ik ze gewoon terug naar de winkel of vermaakte ik me nog steeds, alleen dan net iets minder. Daarvoor weiger ik niet hun games te reserveren als die mij interessant lijken.   Wat ik wil zeggen is dat de No Pre-Order-beweging gebaat zou zijn bij een beetje nuance. De game-industrie heeft zo zijn rotte appels, dat valt niet te ontkennen. Maar de oogst is niet verpest als een appelboom of twee ziek blijkt te zijn. Dan verwijder je de planten gewoon en geef je ze vooral niet meer water nadat je ertegen geschreeuwd hebt. Videogames zijn niet anders. Niet de gehele industrie kan worden gestraft omdat een selecte minderheid het verpest en het kan niet zo zijn dat wij die minderheid ondertussen ook nog blijven voeden. Dat is echter wel wat nu gebeurt en daardoor zijn wij als gamers collectief meer een onderdeel van het probleem, dan van de oplossing. Hoe vervelend dat ook is om te moeten horen.  Let op: Deze column reflecteert de mening van de auteur, niet van GameQuarter in zijn geheel. De inhoud van dit artikel is gebaseerd op feiten en onderzoek, maar wordt vergezeld door de subjectieve kijk van de auteur en dient daarom als dusdanig te worden gelezen.
09/12 00u15  Het einde is nabij: hier is de eerste trailer van Avengers: Endgame The Game Awards mag dan wel het woord game in de titel hebben zitten, maar dat betekent niet dat dat het enige is wat er getoond werd. Ook de vierde Avengers-film kreeg een trailer en die laten we het best voor zichzelf spreken.
08/12 23u30  De screenshots van Hades' Early Access lijken wel een tekenfilm Lees meer >
08/12 17u45  Farming Simulator 19 passeert nu al een miljoen exemplaren Farming Simulator weet jaar na jaar opnieuw te verrassen. Niet alleen met verbeteringen en nieuwe features, maar ook met de alsmaar groeiende fanbase. Het is dankzij deze groep gamers, dat Farming Simulator 19 nu al 1 miljoen exemplaren heeft verkocht. Ter illustratie: de game was pas tien dagen beschikbaar toen de mijlpaal werd bereikt, waardoor het volop in het vaarwater van games als Red Dead Redemption 2 en Battlefield V heeft gezeten. En hoewel die laatste allicht niet zijn voorgangers kon evenaren, is het nog steeds een blockbuster-titel met een gigantische marketingcampagne. Deze indrukwekkende verkoopcijfers zorgen ervoor dat de game van GIANTS Software bovenaan de verkoopcharts stond in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland én de Verenigde Staten. De ontwikkelaar zelf is vanzelfsprekend dan ook meer dan blij hiermee. ''Het is ongelofelijk om de impact van ons team zijn harde werk te mogen zien. Farming Simulator 19 biedt zoveel nieuwe mogelijkheden en onze spelers zijn daar opgewonden over. Nooit tevoren heeft een Farming Simulator-game zo snel een miljoen exemplaren bereikt en we zijn trots en blij dat zoveel spelers ons vergezellen op dit geweldige avontuur,'' aldus GIANTS Software CEO Christian Amman. Natuurlijk is niet enkel GIANTS Software blij met deze cijfers. Ook Focus Home Interactive, die het spel uitgaf, is erg tevreden en doet daarom een duit in het zakje. ''We zijn extreem trots dat we GIANTS Software ondersteunen bij de ontwikkeling van de Farming Simulator-serie,'' vertelt COO John Bert. ''Farming Simulator 19 is simpelweg buitengewoon en de verkoopcijfers reflecteren dat. GIANTS heeft het ongelofelijke talent van hun studio om grote hoeveelheden mensen te bereiken wederom gedemonstreerd. Dit bevestigt ook de kennis van de Focus Home Interactive-teams, die franchises naar nieuwe en grotere doelgroepen brengen en het fantastische werk dat de studio met elke nieuwe game heeft afgeleverd ondersteunen.
07/12 23u45  World of Final Fantasy: Maxima Net als bijna elke langlopende videogameserie heeft Final Fantasy de nodige spin-offs gekregen door de jaren heen. Sommige hiervan zijn geliefd, zoals de Tactics-games, terwijl andere meer richting het bizarre neigen (denk Chocobo Racing). De meeste games liggen echter ergens in het midden en worden vooral gespeeld door zij die de hoofdserie een warm hart toedragen. Het in 2016 verschenen World of Final Fantasy is niet anders. Natuurlijk schrijven we niet nu nog een review over een game die al jaren uit is. In plaats daarvan nemen we het recent verschenen World of Final Fantasy: Maxima onder de loep. Deze re-release brengt de game namelijk niet enkel voor het eerst naar Xbox One en Nintendo Switch, maar voegt ook nieuwe content toe in de vorm van nieuwe cameo’s, een handjevol nieuwe mirages en een gloednieuw mechaniek. Maar voor we het over de nieuwigheden gaan hebben, moeten we het eerst even hebben over wat de originele World of Final Fantasy nu precies is. Back to basics In deze spin-off van Square Enixs populaire serie maken we kennis met Lann en Reynn; een tweeling die woont in het vredige Nine Wood Hills. Normaal zie je al aankomen dat een monster of leger deze vrede verstoort of dat een andere ramp hun leven op zijn kop zet. Maar niet in WoFF. Daar ontdekken onze hoofdpersonen namelijk dat het leven dat ze dachten te leven weinig meer is dan een illusie en dat hun herinneringen niets meer zijn dan hersenspinsels. Maar de vrouw die dit hun vertelt, heeft ook een oplossing voor handen…in een andere wereld. Deze zelfverklaarde God vertelt ons duo dat ze hun herinneringen en ongespecificeerde verloren krachten terug kunnen winnen door af te reizen naar deze wereld als Mirage Keepers. Dit zijn mensen met de gave om Final Fantasy-monsters als Moogles, Chocobo en Flans te temmen door ze te vangen in vierkanten genaamd Prismariums. En dat is waar het spel vreemd begint te worden. Wie dacht dat je de monsters in kunt zetten om gevechten á la Pokémon te voeren, zit er namelijk mijlenver vanaf. Jenga! In plaats van dat je jouw monsters aanstuurt op het slagveld, vecht je aan hun zijde tegen andere Mirages, al is dat niet helemaal de juiste verwoording. Lann en Reynn vechten namelijk door middel van stacking, hetgeen betekent dat zij en hun monsters letterlijk op elkaars hoofd gaan staan alsof ze een totempaal imiteren. En hoewel dat er belachelijk uitziet, heeft het wel nut. In deze magische wereld combineren de vaardigheden van wezens die op elkaar staan zich, waardoor een stapel sterker is dan de som der delen. Zo worden niet enkel stats als HP en verdediging bij elkaar opgeteld, maar kunnen twee monsters die Fire kunnen gebruiken samen Fira ontgrendelen. Natuurlijk is het stapelen van je vechters geen verplichting. Je kunt je stapel van maximaal drie karakters ten alle tijden opbreken, wat zowel voor- als nadelen met zich meebrengt. Zo heb je nu geen toegang meer tot de betere skills en moet je het doen met lagere stats, maar kun je wel profiteren van drie aanvallen per beurt, in plaats van een. In veruit de meeste gevallen is een omgevallen stapel echter het gevolg van het incasseren van een aanval of twee teveel. Jenga! Om het geheel nog net even zotter te maken, kunnen onze helden zelf ook nog van vorm veranderen. Als reguliere mensen torenen ze uit boven de Mirages en staan ze aan de onderkant van een stapel. Maar met een druk op de knop veranderen ze in chibi-versies van zichzelf, die passen bij de bewoners van deze vreemde wereld. En dan staan ze opeens in het midden van de stapel, waardoor je andere combinaties kunt maken. Want verandering van spijs zou moeten doen eten. Maar wat de boer niet kent… Tijdens je reis door World of Final Fantasy kom je tientallen Mirages tegen die je kunt toevoegen aan je collectie en kunt trainen om nieuwe skills, boosts en vormen te ontgrendelen, waarbij het idee is dat je een breed arsenaal opbouwt dat je kunt aanpassen om op de situatie aan te sluiten. In de praktijk komt daar echter niets van terecht. Tijdens de ruim dertig uur die ik nodig had om het einde te bereiken, wisselde ik slechts zelden van samenstelling, waarbij het vooral omgevingselementen waren die mijn hand forceerden wanneer dat wel gebeurde. Maxima is namelijk heel wat laagdrempeliger dan veel van de hoofddelen.  Deze lage moeilijkheidsgraad zorgt er niet enkel voor dat je niet bijster diep in de mechanieken van het Mirage trainen hoeft te duiken, maar zorgt er tevens voor dat vele andere systemen feitelijk niet uit de verf komen. Zo heb ik enkel voor reviewdoeleindes een keer gebruikt gemaakt van de summoning van een Mega Mirage en een Champion en heb ik om dezelfde reden slechts even gestoeid met de nieuwe Champions-mechaniek, waarin Lann of Reynn de vorm aannemen van Final Fantasy-helden als Cloud, Lightning en Squall en hun vaardigheden kunnen gebruiken. Een simpele optie voor de moeilijkheidsgraad zou dit probleem grotendeels kunnen verhelpen, maar de keuze van Square Enix om het tempo erin te willen houden is begrijpelijk. Immers is WoFF ook verhalenderwijs een heel ander beestje dan de games waar het de mosterd haalt. Grappen en grollen Games als Final Fantasy VII en Final Fantasy X zijn berucht en geliefd om hun dramatische verhaalvertelling en emotionele momenten, en dat is ook exact wat mensen verwachten als ze de naam horen. World of Final Fantasy is echter ook op dit gebied heel wat luchtiger. Lann is een flapdrol eerste klas, terwijl Reynns voorhoofd een permanente handafdruk heeft van alle denkbeeldige facepalms die ze maakt wanneer haar broer weer zijn eetgat opentrekt. Hierdoor is het best een grappige ervaring, maar niet een die je aandacht lang genoeg weet vast te houden om een flinke grind voor een moeilijke baas te verantwoorden. En dat is ook zo ongeveer de mindset waarmee je het spel moet benaderen om niet teleurgesteld te worden. De groep die echter echt teleurgesteld zal worden, is die die de game al gespeeld heeft en € 16,99 uitgeeft voor de Maxime upgrade. Een paar nieuwe cameo’s, een verwaarloosbaar aantal nieuwe Mirages, vormverandering van je helden en een nieuwe baas kunnen dit prijskaartje immers echt niet verantwoorden. Maar als je de game nog niet had, kun je net zo goed direct de Maxime-versie pakken, al is het maar omdat die marginaal beter is. Conclusie:  Hoewel de naam Final Fantasy groots prijkt in de titel, heeft World of Final Fantasy: Maxima maar een heel beperkt aantal raakvlakken met de serie van Square Enix. De karakters en monsters zijn direct herkenbaar, maar de toon en battle mechanics liggen mijlenver verwijderd van het bronmateriaal. Dat is niet direct een probleem, ware het niet dat met deze nieuwe benadering ook de productiewaarde een heel stuk lager ligt, waardoor WoFF hooguit aardig of grappig kan worden genoemd. En voor een Final Fantasy-titel is dat een flinke stap terug. De echte domper is echter de meerwaarde van de Maxima-upgrade, die nagenoeg niet bestaand is.
07/12 22u45  New World Interactive nodigt jullie allen uit voor de open beta van Insurgency: Sandstorm Aankomende woensdag, op 12 december, verschijnt Insurgency: Sandstorm. Maar voor het zover is organiseert New World Interactive nog een laatste beta, waaraan iedereen mag deelnemen. Tot aankomende maandag 18:00 uur is de volledige game gratis te proberen via Steam, zodat spelers zelf kunnen inschatten of het spel iets voor ze is. NWI en uitgever Focus Home Interactive hopen natuurlijk van wel en daarom maken het kopen van het spel direct ook wat verleidelijker, met een korting van 10% op de prijs van € 29,99. Een snelle rekensom leert ons dat dat neerkomt op een prijs van € 26,99. Deze prijs is beschikbaar tot de launch van de game. Wie echter de eerste Insurgency ook heeft, krijg nog eens 10% extra korting en is dus al voor € 23,99 klaar. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door New World Interactive, Valve of Focus Home Interactive, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
07/12 22u15  Mortal Kombat is terug en bruter dan ooit tevoren Gevechten in Mortal Kombat zijn bruut en bloederig; dat is al zo sinds het eerste deel. In recente jaren probeerde men echter nieuwe hoogtes te bereiken met werkelijk absurde fatality's. En daarvoor worden nu speeltjes bovengehaald. In onderstaande trailer zien we hoe Raiden en Scorpion het tegen elkaar opnemen in een bloederig gevecht tot de dood. Daarbij gebruiken de heren niet enkel hun vuisten, maar ook speren, zwaarden, dolken en meer. Het lijkt er dus op dat we een beetje Soul Calibur in de elfde MK gaan krijgen. De video toont ons echter meer dan dat. De onthulling van het spel op The Game Awards ging namelijk gepaard met de onthulling van Shao Kahn en beta-toegang als pre-order bonussen en een verwachte release in april van komend jaar. Dat noem ik pas een allesomvattende video!
07/12 13u30  Truck Driver komt voorbijgereden met een nieuwe trailer Het lijkt erop dat gamers en masse hun roeping als chauffeur hebben gemist. Een andere verklaring hebben we niet voor de vele games als Eurotruck Simulator, Spintires: Mudrunner en Farming Simulator, waarin je achter het stuur van massale voertuigen kruipt. Truck Driver is ook zo'n game en plaatst je achter het stuur van een traditionele vrachtwagen, welke je volgens een nieuwe gameplay trailer naar smaak kunt aanpassen. Zo kun je niet enkel je eigen kleur kiezen, maar natuurlijk ook je oplegger aanpassen aan het type vracht dat je vervoert.
07/12 07u45  Het volgende DLC-karakter voor Super Smash Bros. Ultimate is bekend Mensen waren al massaal verbaasd toen Mario's Piranha Plant werd aangekondigd als een extra speelbaar personage voor Super Smash Bros. Ultimate. Maar nu blijkt het volgende DLC-karakter al net zo'n vreemde keuze te zijn. Ditmaal is het de hoofdpersoon van Persona 5, die onder de codenaam Joker door het leven gaat, die zich bij de nu al gigantische cast mag voegen. Dat blijkt uit een teaser die werd onthuld op The Game Awards. Helaas mochten we nog geen gameplay zien, maar met de toevoeging van Joker lijkt de toon gezet en geeft men de boodschap af dat alles kan.
Laatste update: maandag 10 december 2018, 11u45
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
10/12 17u15  Panzer Dragoon and Panzer Dragoon II Zwei krijgen remakes Forever Entertainment en Sega hebben aangekondigd dat ze bezig zijn met remakes van Panzer Dragoon en Panzer Dragoon II Zwei. De remake van Panzer Dragoon, een RPG die oorspronkelijk in 1995 ...
10/12 17u15  Positieve quotes voor Darksiders III Darksiders III heeft geen al te beste reviews gekregen, maar wie zoekt, die vindt en dus werden hier en daar toch nog wat positieve quotes gevonden om in een trailer te proppen. Onze review mogen jullie ...
10/12 17u00  25 jaar DOOM wordt gevierd met extraatjes DOOM mag 25 kaarsjes uitblazen en dat viert Bethesda met een Year of DOOM. Concreet betekent dit dat we ons het komende jaar mogen verwachten aan allerlei extraatjes, waaronder nieuwe informatie omtrent ...
10/12 17u00  Streamer mishandelt zwangere vriendin terwijl camera draait Er zijn schokkende beelden opgedoken van DrDeadMoth, een Fortnite streamer, waarop te zien en vooral te horen is hoe hij zijn zwangere vriendin verbaal en fysiek mishandelt. Ook zijn dochtertje is ...
10/12 16u15  Opnieuw ontslagen bij Daybreak Games Er zijn opnieuw ontslagen gevallen bij Daybreak Games, het voormalige Sony Online Entertainment, de studio achter H1Z1. Het zou gaan om zo'n 70 ontslagen, maar dat is officieel niet bevestigd. ...
10/12 16u15  Mini-Mech Mayhem op weg naar PlayStation VR FuturLab, de studio achter Coconut Dodge, de Velocity games en Tiny Trax, heeft met Mini-Mech Mayhem zijn tweede VR-game uit de doeken gedaan. De game was al een tijdje geleden aangekondigd, ...
10/12 16u00  Witchfire geeft teken van leven Sinds de aankondiging van Witchfire een jaar geleden is het erg stil geworden rond de game, die werd omschreven als een first-person Dark Souls shooter. Nu echter heeft The Astronauts, de studio achter ...
10/12 16u00  RTS-game Conan Unconquered aangekondigd Funcom heeft Conan Unconquered aangekondigd als een Conan RTS-game. Ontwikkelaar van dienst is Petroglyph Games, dat zich ook ontfermt over de Command & Conquer remasters. Spelers krijgen de ...
10/12 15u45  Derde episode The Walking Dead: The Final Season verschijnt volgende maand Broken Toys, de derde aflevering van The Walking Dead: The Final Season, heeft een releasedatum gekregen, zijnde 15 januari 2019. Het laatste seizoen van de reeks werd afgetrapt door Telltale, maar omwille ...
10/12 15u45  Super Meat Boy Forever verschijnt in april 2019 Super Meat Boy Forever verschijnt in april 2019 voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch, zo is aangekondigd. Voor pc zal de game een jaar lang exclusief zijn voor de nieuwe Epic Games Store, dus op ...
10/12 15u45  Operencia: The Stolen Sun is nieuwe dungeon crawler van Zen Studios Zen Studios, dat we vooral kennen van zijn pinball games, heeft Operencia: The Stolen Sun aangekondigd. De game wordt omschreven als een klassieke first-person dungeon crawler die folklore en legendes ...
10/12 15u30  Sonic film laat zich voor het eerst zien Via een zogenaamde motion poster krijgen we voor het eerst wat te zien van de Sonic film die in november 2019 verschijnt en die live-action en CGi combineert. 
10/12 12u30  Productie van Metro 2033 film stopgezet De productie van de Metro 2033 film, waar eigenlijk al sinds 2012 aan werd gewerkt, is stopgezet. MGM, dat destijds de filmrechten had verkregen, heeft die rechten nu teruggegeven aan Dmitry Glukhovsky, ...
10/12 12u00  Kingdom Hearts: VR Experience verschijnt later deze maand Enkele maanden geleden al werd een VR Experience voor Kingdom Hearts aangekondigd, maar een releasedatum werd toen nog niet vermeld. Nu is aangekondigd dat die VR Experience op 25 december verschijnt ...
10/12 12u00  Project Judge komt als Judgement naar het Westen Project Judge, de nieuwe game van de makers van Yakuza, komt in de zomer van 2019 naar het Westen, zo is aangekondigd. Hier bij ons zal de game door het leven gaan als Judgement en Engels stemmenwerk ...
Laatste update: maandag 10 december 2018, 17u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
11/12 00u00  Persona Q2: New Cinema Labyrinth onthuld [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2[/url] is eindelijk offici�el uit de doeken gedaan en blijkt bekend te gaan staan als Persona Q2: New Cinema Labyrinth. De eerste beelden van de dungeon crawler werden getoond door middel van onderstaande [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/...11 
04/12 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
04/12 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
04/12 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
04/12 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
04/12 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
04/12 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
04/12 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
04/12 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
04/12 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
04/12 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
04/12 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
04/12 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
04/12 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
04/12 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
10/12 17u15  Bekijk de nieuwe trailer van Once Upon A Deadpool Deadpool-acteur Ryan Reynolds heeft op zijn YouTube-kanaal een nieuwe trailer gedeeld van de opkomende Deadpool 2-remake, Once Upon A Deadpool. In de nieuwe trailer zien we hoe Deadpool discussieert met Fred Savage over het succes van Nickelback.
10/12 15u00  Anthem-speler breekt EA embargo en verliest alle games Spelers die de gesloten Alpha-versie van BioWare's Anthem mochten spelen van EA, hebben daarvoor een contract moeten ondertekenen waarin stond dat ze niets naar buiten mochten brengen over de game. Spelers die dat wel zouden doen namen een groot risico, zoals één speler heeft ondervonden.
10/12 13u00  Celeste en Windjammers krijgen fysieke versies In een tweet van Limited Run Games werd bekendgemaakt dat Celeste en Windjammers een eigen fysieke versie krijgen. Windjammers staat gepland voor eind december en Celeste voor nieuwjaarsdag 2019.
10/12 12u45  De Bioscoopstoel #98 –Avengers: Endgame, Game of Thrones en Brightburn De laatste film- en serienieuwtjes vind je in De Bioscoopstoel, de wekelijkse rubriek op InsideGamer waarin redacteur Michel de interessantste nieuwtjes en trailers behandelt.
10/12 11u45  Nintendo vraagt nieuwe handelsmerken aan voor Wii-games Nintendo heeft twee nieuwe handelsmerken aangevraagd voor de Nintendo Wii-games: Super Mario Galaxy en Metroid: Other M. Binnen deze handelsmerken vallen het programmeren voor mobiele apparaten en smartphone en downloadbare-content.
10/12 09u45  Dit kun je verwachten van InsideGamer in december Het is alweer december en dus sluiten we binnenkort het jaar 2018 af. Het was een mooi gamejaar, dus daar gaan we in december lekker op terugblikken. Dit kun je deze maand van InsideGamer verwachten.
10/12 09u00  Bekijk het introfilmpje van Kingdom Hearts 3 Square Enix heeft het openingsfilmpje van Kingdom Hearts 3 online geplaatst.
09/12 10u00  LEGO Harry Potter Collection review - Het is zo fijn op Zweinstein Een remaster van het vrolijke LEGO Harry Potter. Eindelijk weer ronddolen op Zweinstein en eindelijk de twee games op één schijfje, zoals het hoort. Een visuele upgrade kon deze game goed gebruiken, maar heeft deze remaster ook extra content gekregen?
09/12 09u00  Q-n-A: Wat was je favoriete moment van The Game Awards? Tijdens de Game Awards zijn veel prijzen uitgereikt aan onder andere God of War als beste game van het jaar. Ook werd ons nieuwe games beloofd en grote aankondigingen. Dit rest de vraag voor deze Q-n-A: Wat was je favoriete moment van de Game Awards?
09/12 09u00  Toy Story 4: een romantisch speelgoedverhaal kan slagen Het was al een tijdje bekend dat Toy Story een vierde film ging krijgen. De releasedatum voor de film staat vast en eerder deze maand hebben we zelfs twee eerste teasers kunnen zien van Toy Story 4. Het volgende speelgoedverhaal wordt daarentegen een losstaande romantische film.
08/12 12u00  Dit heb je Gemist op InsideGamer - The Game Awards en Super Smash Bros. Ultimate Deze week stond in het teken van de grootste cross-overs in entertainmentmedia. Dit heb je gemist op InsideGamer.
08/12 10u00  Crackdown 101: alles wat je moet weten over de serie Als je dacht dat Fallout de koning van de dystopische toekomst is, dan presenteren we hier nog een gamereeks die eenzelfde setting heeft: Crackdown. De sfeer is een beetje minder rauw en iets idioter, maar ook in Crackdown zoeken we de verre onfortuinlijke toekomst op. Eentje waarin supersoldaten van The Agency het opnemen tegen de enorme criminaliteit die in Pacific City is ontstaan. Bendes moeten worden bevochten en het is aan jou en je mede-agenten om de vrede terug te brengen naar de stad. Maar, eigenlijk is er iets anders aan de hand.
08/12 10u00  WTF-update: Van der Linde Gang zijn beste vrienden In deze WTF-update is Thanos ook King of Games in Yu-Gi-Oh!, zijn de leden van de Van Der Linde Gang echte vrienden en ontmoeten we een buidelrat genaamd Pikachu.
07/12 17u30  De week van de cross-overs - Commentaar Dit was de week van de grootste cross-overs binnen entertainmentmedia. Martin en Jacco nemen het nieuws over Super Smash Bros. Ultimate en The Game Awards door. Ook wordt iedereen gillend gek vanwege de Avengers: Endgame-trailer.
07/12 17u00  Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 december The Game Awards zijn uitgereikt, nieuwe games zijn aangekondigd en dan is er ook nog Super Smash Bros. Ultimate uitgekomen vandaag! Met andere woorden het wordt een druk weekend om het allemaal te verwerken. Wat spelen we dit weekend? In ieder geval heel veel Super Smash!
Laatste update: maandag 10 december 2018, 17u15
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: zondag 9 december 2018, 0u03
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u32
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
11/12 07u30  Multiplayer-update Stardew Valley morgen uit voor Nintendo Switch Ontwikkelaar Chucklefish brengt morgen (12 december) update 1.3 voor Stardew Valley ook uit voor de Nintendo Switch. Vanaf dat moment is de boerderij-sim in online multiplayer te spelen. Je kunt daarvoor een nieuwe boerderij starten of gewoon verder gaan waar je mee bezig was.In de multiplayer-modus voor maximaal 4 spelers volgt iedereen dezelfde verhaallijn, maar elke speler heeft wel zijn eigen thuisbasis en inventaris. Geld wordt wel gedeeld. Door een trouwring te craften en deze aan een andere speler te geven, kun je met elkaar trouwen.Offline co-op is tevens een optie, maar niet op een enkele Switch. Wil je zonder een Nintendo Online-abonnement met elkaar spelen in dezelfde ruimte, dan kan dat zodra vrienden hun eigen Switch-console met daarop hun eigen exemplaar van Stardew Valley meenemen. Read more…
11/12 07u15  Gratis Monster Hunter World-demo onthuld Capcom maakt bekend dat er vanaf morgen (12 december) een gratis demo te downloaden is van Monster Hunter World. Daarin kun je alle klassen en bijbehorende wapens uitproberen op monsters tot maximaal rank 3. Onder andere de giftige Pukei-Pukei, de bikkelharde Barroth en de elektrische wyvern Tobi-Kadachi wachten je op. Ze zijn in je eentje te tackelen, maar je kunt ook online spelen. Alle voortgang blijft behouden wanneer je na de proefperiode besluit de volledige game aan te schaffen.Voorlopig lijkt de demo nog niet uit te komen voor de pc, maar wel voor de PlayStation 4 en Xbox One. Gister onthulde de ontwikkelaar tevens de uitbreiding Iceborne, die eind volgend jaar lanceert. Met daarin een nieuw continent en uiteraard nieuwe monsters om uit te dagen.Read more…
11/12 07u00  PS4-controller op PlayStation Classic met adapter 8Bitdo Hardware-fabrikant 8Bitdo brengt binnenkort een adapter uit voor de PlayStation Classic, zodat je er andere controllers op aan kunt sluiten. Waaronder de DualShock 4, wat van belang is omdat de standaard PlayStation Classic-controllers geen analoge sticks bezitten.De mini-console wordt namelijk geleverd met de originele versie van de PlayStation Controller, destijds nog zonder sticks. Met de 8Bitdo Wireless Bluetooth Adapter for PlayStation Classic los je dit probleem op. Andere controllers die bluetooth ondersteunen, zijn tevens te koppelen.De adapter heeft een adviesprijs van 19,99 dollar en wordt eind december verwacht. De PlayStation Classic zelf kwam eerder deze maand uit en bevat twintig klassieke PlayStation-games, waaronder Final Fantasy 7, Tekken 3 en Metal Gear Solid. Vind hier alle PlayStation Classic-games. Read more…
10/12 18u15  Monster Hunter World krijgt Iceborne uitbreiding Capcom heeft een eerste uitbreiding voor Monster Hunter World aangekondigd. Iceborne lanceert in de herfst van 2019 en introduceert onder andere nieuwe monsters, nieuwe gebieden en een nieuwe monster rank.Volgens hoofdontwikkelaar Ryozo Tsujimoto is Iceborn qua inhoud en omvang vergelijkbaar met de Ultimate of G-Editions van eerdere Monster Hunter games. De uitbreiding lanceert eerst voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt later.In afwachting krijgt Monster Hunter World nog nieuwe content. Zo komt Geralt of Rivia begin volgend jaar naar de game. Tussen 19 december en 3 januari zet je in de game ook de jacht in op Kulve Taroth.Read more…
10/12 09u30  The Walking Dead: The Final Season - Episode 3 release bekend Ontwikkelaar Skybound Games maakt The Walking Dead: The Final Season - Episode 3 release bekend. Het verhaal van Clementine gaat op 15 januari verder. De episode met de titel 'Broken Toys' komt op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One uit.Het inmiddels failliete Telltale Games probeerde The Walking Dead: The Final Season zelf af te maken. De ontwikkeling wordt echter afgerond door Skybound Games, het bedrijf van The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman.Hoewel de ontwikkeling van The Walking Dead: The Final Season officieel is hervat en de releasedatum van episode 3 bekend is, blijft het nog wachten op de laatste episode om het verhaal volledig af te ronden. Er is geen indicatie wanneer die lanceert. Read more…
10/12 09u00  Gerucht: Red Dead Online krijgt Gun Rush-modus Reddit-gebruiker Donajello1 kreeg in het Red Dead Online menu tijdelijk een nieuwe Gun Rush-modus te zien. De modus is zowel alleen als in teamverband te spelen. Inmiddels is de optie verdwenen, maar niet voordat er een screenshot op de sociale nieuwssite werd gepost.Gun Rush is mogelijk een variant op de Kill Quota-modus uit Grand Theft Auto Online. Daarin begin je met zware wapens die na iedere ronde vervangen worden door minder krachtige varianten. De laatste ronde wordt met een mêlee gevecht beslecht.Inmiddel is bekend dat Rockstar niet van plan is om je Red Dead Online progressie te wissen. Het bedrijf past eerst de in-game economie van Red Dead Online aan zodat alle activiteiten 'belonend en leuk' zijn om te spelen.Read more…
10/12 08u30  Retrofiel - Doom is de grondlegger van de FPS Vroeger, toen alles beter was... Toen je nog met computers en kabels moest slepen om tegen je vrienden te kunnen spelen. In Retrofiel gaat een van de redacteurs van Eurogamer Benelux terug naar de goede oude tijd. Met het oog op het vijfentwintig jarige jubileum van Doom blikt Johnny terug op het eerste deel uit de serie.Daar sta je dan als tienjarig ventje in de supermarkt. In mijn handen heb ik het nieuwste nummer van de Power Unlimited. Zoals altijd blader ik er even doorheen, terwijl mijn moeder de boodschappen doet. Ineens zie ik de review van de originele Doom staan. De screenshots toveren direct een glimlach op mijn gezicht. Demonen, bloed en grof geweld. Ik ben gelijk verkocht en ja, ik ben er vroeg bij. Maar helaas voor mij komt de game exclusief op de pc uit en die hebben we thuis niet staan.Opgeven komt echter niet in mijn woordenboek voor. Geen van mijn vrienden heeft een pc, maar dat verandert zodra ik in de stad naar de middelbare school ga. Daar leer ik iemand kennen wiens ouders wel een pc met daarop Doom hebben staan. Opportunistisch als ik ben, grijp ik mijn kans om ondanks de verre fietsreis een keer na schooltijd bij hem te gaan spelen. Uiteraard beginnen we met onschuldige games op de Super Nintendo of Mega Drive. Maar zodra zijn ouders ons alleen laten, zetten we stiekem de pc aan en starten we Doom op.Read more…
09/12 13u45  Id Software:'Rage 2 heeft een beter einde' In interview met het blad Game Informer belooft regisseur Magnus Nedfors dat Rage 2 een beter einde heeft dan het origineel. Zowel id Software als Avalanche Studios erkennen dat Rage abrupt voorbij was en dat veel spelers daardoor teleurgesteld waren.'Wij zijn overtuigd dat het hoofdverhaal een passend einde heeft waardoor spelers hun avontuur met een goed gevoel kunnen afsluiten. Daarnaast is de game niet gelijk afgelopen, maar kun je gewoon verder spelen in de open wereld', aldus Nedfors. Daarnaast bevat het wapenarsenaal van Rage 2 een Gravity Gun. Onlangs is de Rage 2 release onthuld. Ontwikkelaar id Software heeft inmiddels ook de eerste Rage 2 details bekendgemaakt. Zo hanteert Rage 2 een 'games-as-a-service'-model. Read more…
09/12 13u30  CS:GO is free-to-play en heeft battle royale modus Danger Zone Valve heeft Counter-Strike: Global Offensive gratis gemaakt. Daarnaast is er een battle royale-modus met de naam Danger Zone.Nieuwe CS:GO-spelers hebben gratis toegang tot alle content, terwijl oude CS:GO-spelers automatisch Prime Status krijgen met onder meer toegang tot exclusieve items en weapon cases. Die status behaal je ook door rank 21 te behalen of als upgrade in de in-game store aan te schaffen.De nieuwe modus Danger Zone is als update aan CS:GO toegevoegd. Net als andere battle royale-modi word je op een map gedropt, zijn wapens random in de map te vinden en kan er maar één speler of team overleven. Read more…
09/12 12u45  Old school FPS Blood krijgt een re-release Old school FPS Blood uit 1997 krijgt een re-release. Ontwikkelaar Nightdive Studios voert verschillende verbeteringen en compatibiliteit updates aan de game toe. Monolith Productions (F.E.A.R, Shadow of Mordor) was verantwoordelijk voor het origineel.'De game is goed met de tijd meegegaan en heeft weinig nodig om een betere ervaring te bieden. Daarom richten we ons vooral op ondersteuning voor moderne netwerken om de game naar meer spelers te brengen', aldus producent Daniel Grayshon.Volgens Johnny brengt Blood je innerlijke sadist naar boven. In zijn Blood Retrofiel lees je meer over de bloederige avonturen van de antiheld Caleb. Zo te lezen komt zijn wens om Caleb ooit weer eens de woorden 'I live again' te horen zeggen uit.Read more…
09/12 12u15  Id Software:'Rage 2 heeft een betere einde' In interview met het blad Game Informer belooft regisseur Magnus Nedfors dat Rage 2 een beter einde heeft dan het origineel. Zowel id Software als Avalanche Studios erkennen dat Rage abrupt voorbij was en dat veel spelers daardoor teleurgesteld waren.'Wij zijn overtuigd dat het hoofdverhaal een passend einde heeft waardoor spelers hun avontuur met een goed gevoel kunnen afsluiten. Daarnaast is de game niet gelijk afgelopen, maar kun je gewoon verder spelen in de open wereld', aldus Nedfors. Daarnaast bevat het wapenarsenaal van Rage 2 een Gravity Gun. Onlangs is de Rage 2 release onthuld. Ontwikkelaar id Software heeft inmiddels ook de eerste Rage 2 details bekendgemaakt. Zo hanteert Rage 2 een 'games-as-a-service'-model. Read more…
09/12 11u45  Strategy game Conan Unconquered aangekondigd Ontwikkelaar Petroglyph kondigt strategy game Conan Unconquered aan. De game voert massale gevechten in de wereld van Robert E. Howard op. Het doel is om je nederzetting uit te bouwen en te beschermen tegen aanvallen.Je kunt Conan Unconquered alleen of in co-op spelen. Petroglyph vergelijkt de game met They Are Billions. De aanvallen blijven komen en het is aan jou om zo lang mogelijk zien stand te houden. De actie is in real-time, maar je kunt op elk moment pauzeren.Verder beschik je over krachtige eenheden zoals Conan die speciale vaardigheden heeft. In de aankondigingstrailer is ook te zien dat je gigantische eenheden kunt op te roepen die vervolgens voor je kunnen vechten.Read more…
09/12 11u15  Wapenarsenaal Rage 2 bevat Gravity Gun Het wapenarsenaal in Rage 2 bevat onder meer een Gravity Gun, echter werkt het geweer anders dan je verwacht. Dat legt id Software-topman Tim Willits uit in een gesprek met het blad Game Informer.Met de Gravity Gun uit Half-Life 2 pak je willekeurige voorwerpen op die je vervolgens naar je tegenstander lanceert. In Rage 2 werkt de Gravity Gun aanvankelijk als een normaal geweer doordat je eerst op de vijand moet schieten.Daarna mik je op een willekeurige plek en door de alternatieve vuurknop in te drukken word je tegenstander naar desbetreffende plek gelanceerd. Hoe meer kogels je gebruikt om de vijand te taggen, des te krachtiger de aanval is.Read more…
07/12 20u45  Ontwikkelaar Giant Squid Studios kondigt adventure The Pathless aan Ontwikkelaar Giant Squid Studios kondigt adventure The Pathless aan. De game komt volgend jaar op de pc en PlayStation 4 uit. Daarbij valt het op dat Steam niet als platform wordt genoemd, alleen de Epic Games Store die onlangs is gelanceerd.Je speelt de game als Hunter, een bazin in boogschieten die een vloek probeert te stoppen. Je band met je adelaar staat centraal en samen verken je de wereld, los je puzzels in oude ruïnes op en ga je grootse gevechten aan.Ontwikkelaar Giant Squid Studios bracht in 2016 de onderwatergame Abzû uit. Oprichter Matt Nava werkte voorheen bij Thatgamecompany aan Flower en Journey. Overigens brengt ontwikkelaar Thatgamecompany Journey binnenkort ook naar de Epic Games Store. Read more…
07/12 15u00  Journey komt naar de pc Adventure game Journey komt binnenkort naar de pc. De game van ontwikkelaar Thatgamecompany was tot nu toe enkel beschikbaar voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer Journey precies uitkomt voor de pc.Journey lanceerde oorspronkelijk in 2012 en laat je ronddwalen in een bevreemdende woestijn. Regelmatig kom je andere spelers tegen waarmee je communiceert op basis van een beperkte reeks woorden, geluiden en bewegingen.Journey lanceert via de Epic Games Store. Die Epic Games Store is gisteren officieel gelanceerd en gaat de concurrentie aan met platformen als Steam en GOG. Het is momenteel nog onduidelijk of Journey ook naar die concurrerende platformen komt.Read more…
Laatste update: vandaag om 7u30
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
11/12 07u30  Sony: Vraag naar singleplayer games is groot Volgens Sony is de vraag naar singleplayer games groter dan menig een denkt op dit moment. Games als Spider-Man en God of War hebben dat wel bewezen. Volgens SIE Europe's VP en managing director van de UK, Warwick Light, laat via de PS Lifestyle weten dat 2018 het jaar was van Fortnite, maar dat ook de focus meer is komen te liggen op singleplayer games.'Exclusieve titels als God of War, Spider-Man, Detroit en VR titels als Astro Bot deden het erg goed. Er is nog altijd een groot publiek dat graag singleplayer games eist. Spider-Man en God of War hebben dat wel bewezen in de charts. God of War won niet voor niets 5 Golden Joysticks dit jaar.'
11/12 07u30  Tijden veranderen, DOOM is Eternal. Een kwarteeuw is verstreken sinds DOOM uitkwam voor de nietsvermoedende massa. Meer dan twee decennia later heeft de franchise meerdere vervolgen, spin-off’s, films en stripverhalen gekend en heeft het zich kunnen vestigen als onderdeel van de hedendaagse popcultuur. Het komende jaar vieren we 25 jaar openrijten en verscheuren. Vijfentwintig jaar vol mods, gibs, wapens en de meest gepassioneerde, onwrikbare en vurige fanbase aan deze zijde van Phobos. Of je nu je tanden stuk beet in 1993 of als DOOM (2016) je eerste trip naar de hel was, we vragen aan alle DOOM-Slayers uit het verleden, heden en toekomst om samen te komen en één van de entertainment’s meest iconische franchises te vieren.
11/12 07u15  Hikaru Utada en Skrillex bundelen krachten voor opening theme song Kingdom Hearts III Square Enix Ltd., en Disney onthulden vandaag de nieuwe opening movie trailer van KINGDOM HEARTS III, die verschijnt in aanloop naar de release van de game op 29 januari 2019.De opening movie trailer wordt ondersteund door een soundtrack van de wereldberoemde singer-songwriter Hikaru Utada en Skrillex, winnaar van acht Grammy Awards.De trailer bereidt spelers voor op de gebeurtenissen in KINGDOM HEARTS III waarin de ultieme strijd voor licht en leven een episch slot krijgt. Met hulp van zijn trouwe vrienden Donald en Goofy werkt Sora samen met iconische Disney- en Pixar-personages om de duisternis te verslaan en het universum te redden.Skrillex, al voor lange tijd een zelfverklaarde fan van de KINGDOM HEARTS-serie, wilde aanvankelijk een remix verzorgen van Don’t Think Twice, een eerder uitgebrachte track van Hikaru Utada. Maar dankzij de vriendschap van de twee, leidde de samenwerking tot een nieuwe, originele track, Face My Fears, om de release van de game te vieren.Face My Fears verschijnt op 18 januari 2019 en is geproduceerd in samenwerking met Poo Bear, de beroemde platenproducent die eerder de multi-platinum verkopende single What Do You Mean? van Justin Bieber produceerde.KINGDOM HEARTS III laat spelers het avontuur van hun leven beleven in uiteenlopende werelden, die onder andere zijn gebaseerd op Big Hero 6 en Frozen van Walt Disney Animation Studios en Toy Story en Monsters, Inc. van Pixar Animation Studios. Elke wereld is goed voor zijn eigen magische momenten, unieke gameplay-ervaringen en zowel oude als nieuwe, wereldberoemde personages.
11/12 07u15  Ghost Recon Wildlands brengt eerbetoon aan Ghost Recon Future Soldier in Special Operation 3 Als onderdeel van Special Operation 3 introduceert Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands een speciale gratis missie in het thema van Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier, inclusief iconische personages Scott Mitchell en John Kozak. In deze derde grote update van Year 2 van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands vormen spelers een team met Mitchell en Kozak voor een gratis tweedelig event dat vanaf morgen, 11 december, beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en PC.De update brengt ook exclusieve Ghost Recon Future Soldier-content voor de hoofdverhaallijn en de Ghost War PvP-modus, waaronder de twee nieuwe Ghost War-klassen Vanguard en Sharpshooter, naar Wildlands. Vanguard gebruikt sensorgranaten om verborgen vijanden weer te geven en te markeren voor zijn teamgenoten, terwijl Sharpshooter dankzij zijn Long Range Specialist vaardigheid de baan van de kogel kan beïnvloeden. Naast deze twee nieuwe klassen worden er ook twee nieuwe PvP-mappen, Lithium Mine en Outskirts, toegevoegd.Ook de nieuwe PvE-missie Operation Silent Spade maakt zijn intrede. In deze missie doet Ghost-leider Scott Mitchell beroep op Nomad en zijn team om nieuweling John Kozak een complot te helpen onderzoeken dat het Santa Blanca kartel aan een nucleaire dreiging linkt. Deze speciale uitdaging is zowel solo als met maximaal vier spelers in coöp speelbaar.
10/12 14u15  Judgment komt met Dual Audio naar het westen in de zomer van 2019 Judgment (voorheen Project JUDGE) komt in de zomer van 2019 naar het westen! Tijdens de Kinda Funny Games Showcase op 8 december ging een nieuwe trailer voor Judgment in première, waarbij de kijker een wereldprimeur kreeg van Judgment’s Engelse nasynchronisatie. De Engelse VO trailer is nu beschikbaar op het YouTube-kanaal van SEGA. Een met sterren bezaaide voice cast brengt Judgment tot leven. Greg Chun neemt de rol aan van Takayuki Yagami, de protagonist van Judgment, ondersteund door Crispin Freeman, Matthew Mercer, Cherami Leigh, Yuri Lowenthal, James Hong, Ed O’Ross, Amy Walker, Matt Yang King, Fred Tatasciore, Brian Mcnamara, en gastoptredens van SungWon Cho, Cristina Vee, Max Mittleman en nog veel meer. Een Engelse dub in een Yakuza-game? Judgment is de eerste game in het universum van de Yakuza-serie die in meer dan 12 jaar een engelse dub heeft gekregen voor de westerse versie, de laatste was Yakuza voor PlayStation 2 (2006). Als gevolg is er wat extra werk van gemaakt om de engelse dub in Judgment wat ingewikkelder te maken dan de meesten. We wilden ervoor zorgen dat het oorspronkelijke Japanse script van Judgment zo getrouw mogelijk werd overgenomen. Hierbij een overzicht van de functies voor dub/ondertiteling van Judgment:• Dual Audio: Spelers kunnen op elk moment tijdens het spel schakelen tussen de Japanse en Engelse VO-tracks. Ervaar Judgment met de taal van je keuze. • Dubbele ondertitels: ondertitels veranderen op basis van welk audiospoor is geselecteerd – Japans of Engels. Japanse stemondertitelingen worden gepresenteerd op een manier die de traditionele Yakuza-ervaring weergeeft, terwijl Engelse stemondertiteling overeenkomt met het Engelse script. • Lokalisatie Pedigree: de lokalisatie van Judgment is in eigen beheer gedaan door het talentvolle Yakuza-serie lokalisatieteam van SEGA America.
10/12 13u00  Daybreak Studio neemt wederom ontslag van veel medewerkers Er is weer een ontslagronde bij de ontwikkelaar Daybreak Studios, bekend van H1Z1. Het gaat om zo'n 60 tot 70 medewerkers waarvan afscheid genomen wordt. Het aantal mensen dat op straat wordt gezet moet nog wel bevestigd worden door de studio. Het is de tweede ontslagronde dit jaar van het bedrijf. In april werd namelijk ook al een groot aantal mensen op straat gezet. Wat de exacte reden nu is, is niet bekend. Destijds wilde men een betere positie voor de organisatie bewerkstelen voor de toekomst.
10/12 11u00  Nieuw seizoen met gratis content voor COD: Black Ops 4 start 11 december Activision en Treyarch kondigen aan dat het nieuwe content seizoen dinsdag 11 december van start gaat voor alle PS4 spelers, waarbij andere platforms later volgen. De nieuwe content, verspreid over alle verschillende modi in de game, bestaat onder andere uit het volgende: Nieuwe Specialists - Spelers kunnen het gevecht herprogrammeren met Zero, een nieuwe Specialist voor de Multiplayer en Blackout modes. Zero is een gevaarlijke hacker die de vijand kan afleiden of dwarsbomen in de Multiplayer, waardoor ze de loop van het gevecht geheel om kan gooien op cruciale momenten. Spelers kunnen Zero vrijspelen door Tier 1 in de Black Market te voltooien. Nieuwe Blackout locaties en updates - Hijacked is de nieuwste bestemming in Blackout, geïnspireerd op de klassieke multiplayer map uit Black Ops 2. Fans kunnen een luxe yacht plunderen om uitrusting te verzamelen en zich voor te bereiden op een vuurgevecht, op weg naar de eindcirkel. Wanneer spelers weer op het droge zijn kunnen ze ook een nieuw pantservoertuig besturen, genaamd de ARAV. Nieuwe Zombies updates - Een hele reeks nieuwe Zombies-functies worden toegevoegd, waaronder Daily Callings: nieuwe gameplay uitdagingen die spelers bij voltooiing belonen met bonus XP en Nebulium Plasma. Fans kunnen dagelijks de Zombies Barracks bezoeken voor een nieuwe uitdaging om zo hun inkomsten te maximaliseren, sneller te levellen en nog meer Elixers en Talismannen te verzamelen. Vernieuwde Black Market en nieuwe uitrusting - Operatie Absolute Zero vernieuwt de Black Market waar spelers items op nieuwe manieren kunnen verdienen. Ook is er een krachtige nieuw Assault Rifle en een snelvurende SMG toegevoegd aan de collectie die spelers kunnen bemachtigen door de Contraband-stream te spelen. Bovendien kunnen fans nieuwe tactische outfits, personalisatie accessoires, nieuwe Blackout personages en speciale met cadeaupapier ingeplakte wapens verzamelen, net op tijd voor de feestdagen. Nieuw feestdagen evenement - Met Operation Absolute Zero komen ook de feestdagen naar Blackout, met thematische, seizoensgebonden items en de mogelijkheid om sneeuwballen te gooien, zodat spelers feestelijk in de aanval kunnen gaan.
10/12 07u30  Real time strategy game Conan Unconquered aangekondigd Uitgever Funcom en developer Petroglyph hebben aangekondigd dat de real time strategy game Conan Unconquered voor de PC zal gaan uitkomen. Het spel moet in kwartaal 2 van volgend jaar lanceren. Ontwikkelaars van Star Wars: Empire at War en veteranen bekend van de Command & Conquer franchise zullen werken aan het spel. De game speelt zich af in de barbaarse wereld van Conan the Barbarian. Kenmerkende features zullen zijn dat je kunt spelen in 2-speler co-op, legendary heroes kunt unlocken en basissen kunt bouwen.
10/12 07u15  Crash Team Racing Nitro Fueled nu verkrijgbaar als pre-order Crash is terug en sneller dan ooit in Crash Team Racing Nitro-Fueled, een in HD-geremasterde versie van Crash Team Racing. Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt op 21 juni 2019 en laat spelers voor het eerst ook online tegen elkaar racen. Spelers kunnen uitkijken naar heel veel scheur en powerslide plezier op de PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Nintendo Switch en de Xbox One.Crash Team Racing Nitro-Fueled is ontwikkeld door Beenox en wordt uitgegeven door Activision. De game is een volledige remaster van de originele Crash racing game en brengt alle bekende personages, karts, tracks en arena’s naar moderne consoles in HD. Fans zien de capriolen van Crash en zijn vrienden in glasheldere graphics terwijl ze door de bochten van alle originele racetracks heen scheuren.De spanning loopt hoog op tijdens races met diverse personages uit de originele serie. Crash, Coco en Dr. Neo Cortex nemen het op tegen het personage Nitros Oxide om onze planeet van de vernietiging te redden. Deze nieuwe versie brengt alle bekende spelstanden terug, inclusief Adventure, Arcade Single Race, Arcade Cup Race, Time Trials en Battle Mode. Je kunt Crash Team Racing Nitro-Fueled zowel online als offline spelen in single- en multiplayer modus.“De liefde die fans voelen voor Crash Team Racing maakt duidelijk dat het meer is dan gewoon een leuke kart racing game en we vinden het geweldig dat we fans eindelijk kunnen laten zien waar we aan hebben gewerkt voor het twintigste jubileum,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “We hebben Crash Team Racing helemaal opnieuw gemaakt, met alle personages en tracks die spelers zich herinneren, maar dan met nieuwe animaties en details die op het originele platform gewoon niet mogelijk waren. We kunnen niet wachten om te zien hoe fans in de online-multiplayer het tegen elkaar gaan opnemen.”Spelers die snel aan de slag willen kunnen als pre-order Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros Oxide Edition bestellen. In deze digitale deluxe editie is het personage Nitros Oxide direct speelbaar in alle spelstanden. Naast de volledige Crash Team Racing Nitro-Fueled game krijgen spelers met deze versie ook o.a. Oxide’s Hovercraft kart en space skins voor Crash, Coco en Cortex. Spelers die niet in het bezit zijn van Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros Oxide Edition kunnen het personage Nitros Oxide en Oxide’s Hovercraft kart vrijspelen door de uitdagingen aan te gaan in de Adventure Mode. Crash Team Racing Nitro-Fueled en de Crash Team Racing Nitro-Fueled Nitros Oxide Edition zijn vanaf vandaag beschikbaar als pre-order.
10/12 07u15  Ontketen je kracht in de VIP-demo van Anthem vanaf 25 januari Afgelopen weekend heeft Electronic Arts Inc. de data aangekondigd voor de VIP-demo van Anthem en de open demo. Fans die Anthem pre-orderen en leden van EA Access en Origin Access krijgen toegang tot de VIP-demo op 25 januari 2019†, en alle spelers krijgen de kans om in hun Javelins te stappen en Anthem zelf te ervaren op 1 februari 2019. Beide demo’s zullen beschikbaar zijn op Origin voor PC, Xbox One en PS4.Spelers in de VIP-demo zijn de eerste Freelancers die het op mogen nemen tegen de gevaren in de wereld van Anthem en ze ontvangen een in-game voorwerp als dank voor hun vooruitstrevendheid.'Het is tijd dat de fans aan de slag kunnen met Anthem en om deze ongelooflijke wereld zelf te ervaren', zegt Mike Gamble, Lead Producer van Anthem. 'We hopen dat iedereen geniet van het vliegen en vechten in deze gloednieuwe wereld, waar ons team al zo lang mee bezig is.'
09/12 21u00  Stranger Things 3: The Game aangekondigd Stranger Things 3: The Game is aangekondigd op de Game Awards. Het gaat om een beat-em-up game met lichte puzzelelementen gebaseerd op de welbekende Netflix-serie. Het spel komt uit met cross-play voor de Xbox One, Switch en PC. Of de PS4-versie ook cross-play zal hebben is nog niet duidelijk. Een releasedatum voor het spel is nog niet genoemd.
09/12 21u00  Fallout 76 update uitgesteld op console Bethesda heeft aangekondigd dat update 1.0.2.0 uitgesteld is voor de console. Het gaat om de update voor Fallout 76 die gepland stond voor 11 december maar nu pas op 13 december zal verschijnen. Volgens Bethesda heeft men meer tijd nodig om de update te testen op de Xbox One en PlayStation 4. De update zal onder andere de performance en stabiliteit verder verbeteren. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht bij het craften, bij het bouwen van je C.A.M.P. en bij workshops. Ook de balans is verder verbeterd. Zo is de damage van automatisch weapons verhoogd met 20% en is de Scorchbeast Queen damage wat verlaagd. De XP-rewards voor high-level creatures is daarnaast verlaagd.
09/12 21u00  Eerste gameplay voor PS4-exclusive Falcon Age Outerloop Games heeft een eerste gameplay video uitgebracht van de game Falcon Age. Het spel werd in augustus al aangekondigd en is een first person singleplayer action adventure game voor de PS4. De game heeft onder andere ondersteuning voor PlayStation VR en komt volgend jaar uit voor de genoemde console.
07/12 14u00  Farming Simulator 19 verkoopt wereldwijd één miljoen exemplaren in slechts 10 dagen Farming Simulator 19, ontwikkeld door GIANTS Software, heeft zijn status als videogame-fenomeen opnieuw bevestigd door wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren te verkopen, in digitale en fysieke vorm, slechts 10 dagen na de release van het spel. Ondanks een releaseperiode die wordt gedeeld met meerdere blockbuster-releases heeft Farming Simulator de top van de lijst bereikt in de VS, VK, Frankrijk, Duitsland en meer. Met de toenemende kwaliteit van de game, grafische vernieuwingen, nieuwe gameplaymogelijkheden en de toevoeging van John Deere aan het rijtje voertuigen, heeft de franchise nieuwe hoogten bereikt om de meest complete landbouwervaring ooit naar oude en nieuwe fans te brengen. “Het is ongelooflijk om de impact van het harde werk van het team te zien. Farming Simulator 19 biedt zoveel nieuwe kansen en onze spelers zijn enthousiast. Nooit eerder heeft een Farming Simulator-spel zo snel dit punt bereikt en we zijn trots en blij dat er zoveel spelers meedoen aan deze geweldige reis”, zegt Christian Amman, CEO van GIANTS Software. “We zijn extreem trots om GIANTS Software te ondersteunen bij de ontwikkeling van de Farming Simulator-franchise. Farming Simulator 19 is eenvoudigweg uitzonderlijk en de verkoop komt daarmee overeen. Giants heeft opnieuw het ongelooflijke talent van de studio getoond om nog meer spelers te bereiken. Dit bevestigt ook de knowhow van de teams bij Focus Home Interactive om franchises naar een nieuw en groter publiek te brengen, waardoor het fantastische werk van de studio voor elk nieuw spel wordt versterkt”, aldus John Bert, COO van Focus Home Interactive.
07/12 14u00  Nieuw artikel: Just Cause 4 Lees meer >
Laatste update: vandaag om 7u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
11/12 00u30  Nieuwe gameplay van Beyond Good and Evil 2 en John Romero komt met Doom-mod Je kon al eerder op Pu.nl lezen dat er een Doom-aankondiging aan zat te komen, maar ook gameplay van Beyond Good and Evil 2. Laat je Wacht dat nou allebei voor je hebben. Lets-a go!
10/12 17u30  Avengers: Endgame-trailer geanalyseerd! - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks het meest geeky film- en serie-nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag kijken we eens goed naar de trailer van Avengers: Endgame, is er veel nieuws over Spider-Man: Far From Home en zijn de opnames van Joker afgerond.
10/12 17u15  Een Zak Vol Monsters – Deel 11: voorbereiden op Pokémon Go-PVP en koppelen met Let’s Go doe je zo PVP komt deze maand waarschijnlijk nog naar Pokémon Go en Marvin heeft alles wat je ter voorbereiding kunt doen voor je op een rijtje gezet. Verder vermaakte hij zich uitstekend met Pokémon Let’s Go, een speciaal Community Weekend en maar liefst drie (full odds) Shiny’s. Een prima afsluiter van het Pokémon Go-jaar.
10/12 11u15  Quiz: Ben jij net zo snel als de Samsung 970 EVO? De Samsung 970 EVO SSD maakt van je PC een echt snelheidsmonster en wij nodigen je graag uit bij ons op de redactie voor de 'snelste quiz ooit' waar je kans maakt op een Samsung 970 EVO! Maar om kans te maken op die supersnelle SSD moet je wel bewijzen dat je hem verdient. Kun jij de EVO 970 aan?
10/12 00u15  Wordt Doom 5 vandaag aangekondigd? John Romero kondigt later vandaag zijn nieuwe project aan. De Wachtster is hoopvol voor Doom 5! Ander nieuws in deze N8W8 over: de opening cinematic van Kingdom Hearts III, ontslagen bij ontwikkelaar Daybreak, in-game-advertenties voor Street Fighter 5 en de Operation Absolute Zero-update voor Call of Duty: Black Ops 4.
09/12 16u15  Smash Bros. Ultimate fever! Lees meer >
09/12 14u00  The Walking Dead – The Final Season Episode 3 verschijnt 15 januari Live terwijl ik uit het scherm wordt geslagen door een Captain Falcon uit Frankrijk, rapporteert de Weekendwacht zich! Met een Persona 5 gerucht, nieuwe episode voor Telltale’s The Walking Dead, meer Anthem info en Conan Unconquered!
09/12 10u15  Smash Bros. Ultimate DLC fighters geruchten en speculatie Super Smash Bros. Ultimate is uit en bevat alle fighters die we ooit in de game wilden hebben! Dus uhm… wie gaan de DLC-fighters van de Season Pass worden? PeterKoelewijn speurde het internet af voor de laatste geruchten en wildste speculaties!
08/12 16u15  Het Hete Hangijzer: Nintendo games illegaal downloaden is soms een noodzakelijk kwaad Super Smash Bros. Ultimate is sinds vrijdag uit maar je kon hem 2 weken geleden al illegaal downloaden en op je homebrew Switch spelen. Dat maakt PeterKoelewijn boos… maar hij is zeker ook boos op Nintendo zelf…
08/12 14u45  Eerste screenshots Mortal Kombat 11 en Custom Character-info In deze Weekendwacht uitgebreid de aandacht voor extra info over de Game Awards-aankondigingen. Mortal Kombat 11-screenshots, de Dragon Age 4-onthulling, een Anthem-trailer en veel meer. Goedemiddag!
08/12 10u15  De beste platform-games voor Nintendo Switch – Smack My Switch Up! In de Serial Smack My Switch Up! geeft PeterKoelewijn kooptips voor de beste Nintendo Switch-games per genre. Deze keer het genre waarmee Nintendo groot is geworden: platform-games!
07/12 15u30  Hardware Hitjes: Tussen kunst en gaming Moet jij ook in een muf hokje gamen omdat je computer niet bij het interieur van de woonkamer past? Lees dan snel deze Hardware Hitjes, want misschien heeft In Win een oplossing voor je. Verder is er nieuws over de ray-tracing prestaties in Battlefield 5 en vindt Nvidia dat videokaarten nog wel wat duurder kunnen dan de RTX 2080 Ti.
07/12 15u15  10 dingen die je nog niet wist over Pokémon In deze Serial vind je 10 dingen die je nog niet wist over een game, gameserie of gamepersonage. Dit deel staat in het teken van partyfeitjes over Pokémon. Wist je bijvoorbeeld dat Uri Geller Pokémon ooit aangeklaagd heeft? Of dat smog een grote inspiratie is geweest voor twee Pocket Monsters?
07/12 03u00  Red Dead Online economie aangepast Goedemorgen, lieve kijkbuiskindertjes! Terwijl jullie allemaal nog met smart zitten te wachten op de Game Awards, of inmiddels alle naar verluidt gestoorde aankondingen aan het terugkijken zijn, heeft de Wacht het laatste non-game award nieuws voor je op een rij. Enjoy!
06/12 16u45  Alles over Fortnite seizoen 7 Bereid je voor op winterse gekte in Fortnite, want het zevende seizoen bedekt een deel van de map onder een flink pak sneeuw! Vanaf vandaag is het nieuwe seizoen live en dat betekent een hoop nieuwe toevoegingen en talloze leuke events in het vooruitzicht. Wat heeft Epic allemaal voor je in petto?
Laatste update: vandaag om 0u30
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Persona Q2: New Cinema Labyrinth onthuld11/12 00u00 - GamersNET.nl: [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2[/url] is eindelijk offici�el uit de doeken gedaan en blijkt bekend te gaan staan als Persona Q2: New Cinema Labyrinth. De eerste beelden van de dungeon crawler werden getoond door middel van onderstaande [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/...
10x FOK!Kerstprijsvraag: 11 december11/12 00u32 - FOK!Games: Lees meer >
9x Nieuwe gameplay van Beyond Good and Evil 2 en John Romero komt met Doom-mod11/12 00u30 - Power Unlimited: Je kon al eerder op Pu.nl lezen dat er een Doom-aankondiging aan zat te komen, maar ook gameplay van Beyond Good and Evil 2. Laat je Wacht dat nou allebei voor je hebben. Lets-a go!
4x Gratis Monster Hunter World-demo onthuld11/12 07u15 - Eurogamer: Capcom maakt bekend dat er vanaf morgen (12 december) een gratis demo te downloaden is van Monster Hunter World. Daarin kun je alle klassen en bijbehorende wapens uitproberen op monsters tot maximaal rank 3. Onder andere de giftige Pukei-Pukei, de bikkelharde Barroth en de elektrische wyvern Tobi-Kadachi wachten je op. Ze zijn in je eentje te tackelen, maar je kunt ook online spelen. Alle voortgang blijft behouden wanneer je na de proefperiode besluit de volledige game aan te schaffen.Voorlopig lijkt de demo nog niet uit te komen voor de pc, maar wel voor de PlayStation 4 en Xbox One. Gister onthulde de ontwikkelaar tevens de uitbreiding Iceborne, die eind volgend jaar lanceert. Met daarin een nieuw continent en uiteraard nieuwe monsters om uit te dagen.Read more…
3x PS4-controller op PlayStation Classic met adapter 8Bitdo11/12 07u00 - Eurogamer: Hardware-fabrikant 8Bitdo brengt binnenkort een adapter uit voor de PlayStation Classic, zodat je er andere controllers op aan kunt sluiten. Waaronder de DualShock 4, wat van belang is omdat de standaard PlayStation Classic-controllers geen analoge sticks bezitten.De mini-console wordt namelijk geleverd met de originele versie van de PlayStation Controller, destijds nog zonder sticks. Met de 8Bitdo Wireless Bluetooth Adapter for PlayStation Classic los je dit probleem op. Andere controllers die bluetooth ondersteunen, zijn tevens te koppelen.De adapter heeft een adviesprijs van 19,99 dollar en wordt eind december verwacht. De PlayStation Classic zelf kwam eerder deze maand uit en bevat twintig klassieke PlayStation-games, waaronder Final Fantasy 7, Tekken 3 en Metal Gear Solid. Vind hier alle PlayStation Classic-games. Read more…
3x Sony: Vraag naar singleplayer games is groot11/12 07u30 - EvilGamerz: Volgens Sony is de vraag naar singleplayer games groter dan menig een denkt op dit moment. Games als Spider-Man en God of War hebben dat wel bewezen. Volgens SIE Europe's VP en managing director van de UK, Warwick Light, laat via de PS Lifestyle weten dat 2018 het jaar was van Fortnite, maar dat ook de focus meer is komen te liggen op singleplayer games.'Exclusieve titels als God of War, Spider-Man, Detroit en VR titels als Astro Bot deden het erg goed. Er is nog altijd een groot publiek dat graag singleplayer games eist. Spider-Man en God of War hebben dat wel bewezen in de charts. God of War won niet voor niets 5 Golden Joysticks dit jaar.'
2x Hello Games maakt The Last Campfire07/12 10u30 - InsideGamer: Tijdens de Game Awards is een eerste trailer van de nieuwste game van Hello Games getoond. De game heet The Last Campfire en is een 'Hello Games short'-game.
2x Msi gf63 8rd10/12 13u15 - 9lives: Mobiel gamen met een beperkter budgetLicht geprijsd – naar gamingnormen alleszins – en bovendien een heus lichtgewicht: met de GF63 richt MSI zich volledig op de mobiele gamers die hun laptop effectief dagelijks heen en weer sleuren. Niet enkel om te werken, ook om te gamen. Bovendien mag het geheel ook mooi ogen. Klinkt die omschrijving je prachtig in de oren? Deze laptop is inderdaad geen lelijk eendje in de bijt, getuige de quasi onbestaande schermrand, de slanke omkadering en het totaalgewicht dat niet eens de 2 kilogram overstijgt. Het gevaar schuilt zich bij deze compacte laptopmodellen steevast in de potentiële overhitting en laten we maar meteen enkele ongeruste zielen geruststellen: op dat vlak moet je je geen al te grote zorgen maken. Prijs-kwaliteit scoort dit toestel eigenlijk op alle vlakken meer dan behoorlijk; lees dus gerust verder. De motorkap Een BMW of Mercedes kan langs de buitenkant briljant ogen, wanneer een louche garagist er mee geprutst heeft, de motor misschien door een goedkoper alternatief heeft vervangen, ben je er niks mee. Hetzelfde geldt hier in dit geval: coole looks en crappy hardware, het zou teleurstellende resultaten opleveren. Gelukkig heeft MSI haar uiterste best gedaan om de schaarse ruimte met krachtige hardware te bekleden. Geen GTX 1080, de top van de top betaal je niet met een dikke duizend euro, maar wat je aantreft ligt in de lijn der verwachtingen met het vooropgestelde budget.
2x Just Cause 410/12 15u15 - 9lives: Bij aanvang van de game word ik gedropt in Solis; een eilandengroep waar kleurrijke fauna en flora hoogtij vieren. Als Rico Rodriguez krijg ik te horen dat ik het tegen een rebellenleger, genaamd de Black Hand, moet opnemen. Deze organisatie valt of staat met het prestigieuze Illapa Project dat ik - uiteraard - moet vernietigen. Laat me meteen met de deur in huis vallen; het verhaal is gewoon een flauw excuus om belachelijk extreme stunts en brutale explosies te hanteren. De missies die je tot de uiteindelijke Illapa Project-missies leiden, hangen eerlijk gezegd weinig tot niet samen. Verwacht je dus niet aan sublieme plottwisten, secundaire verhaallijnen of andere verhalende lekkernijen. Vliegen en slingeren Ik herinner me nog dat de speler in de gamescom-demo zich door de wereld verplaatste zonder ook maar één voet aan grond te zetten. Coole racewagens, gepantserde tanks en hippe vliegtuigen werden ingeruild voor een combinatie van parachute, wingsuit en grappling hook. Dit zijn meteen ook drie aspecten uit Just Cause 3 die in de nieuwe telg werden verbeterd en geïntegreerd. Ikzelf speelde de derde telg niet, dus een vergelijking maken met het verleden kan ik niet. Wat ik wel kan zeggen is dat voorgaande combinatie extreem lekker aanvoelt. Ik zweef naar alle uithoeken van Solis door mijn grappling hook ergens aan vast te klampen, veel snelheid te maken om vervolgens mijn parachute open te trekken en metershoog de lucht in te worden gekatapulteerd. Voertuigen gebruiken voelt gewoonweg minder leuk aan. Nieuwe troepen verzamelen doe je door de chaosmeter te vullen. 
2x RTS-game Conan Unconquered aangekondigd10/12 16u00 - 4Gamers: Funcom heeft Conan Unconquered aangekondigd als een Conan RTS-game. Ontwikkelaar van dienst is Petroglyph Games, dat zich ook ontfermt over de Command & Conquer remasters. Spelers krijgen de ...

Statistieken

Artikels:
32285
Gelezen:
9581
Aantal lezers nu:
52


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven