donderdag 16 augustus 2018, week 33


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u45
 

9lives

Verbergen Tonen
14/08 18u45  Speel GRATIS Rainbow Six Siege Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is gratis speelbaar vanaf 16 tot en met 19 augustus. Spelers die de game uitproberen tijdens het Free Weekend hebben de mogelijkheid om hun voortgang over te dragen en ongestoord verder te spelen als ze de game aankopen. Ze profiteren ook van een korting tot 60% op de Standard, Advanced, Gold & Complete Editions tussen 16 en 27 augustus. Alle details betreffende het Free Weekend en de korting zijn hier terug te vinden: Het aankomende Operation Grim Sky bevat twee nieuwe operators: één Amerikaanse aanvaller en één Britse verdediger. De eerste volledig herwerkte map, Hereford Base, is eveneens beschikbaar. De volledige onthulling van het Year 3, Season 3 voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gebeurt tijdens de Six Major Paris, van 17 tot en met 19 augustus.
14/08 14u45  Titan Quest (Switch) Niet de titaan die ik verwacht hadHet gaat hier om een port én een remaster in één. In deze heruitgave van de semi-klassieker keren we terug naar een vaag en ongeïnspireerd plot waarin je niet alleen de Oud-Griekse, maar ook Egyptische en Chinese mythologie aandoet. Basically is het doel van de game voorkomen dat de immortals - ofwel Titans - van weleer voorgoed weten uit te breken. Als ze daar wel in slagen, is de kans groot dat de beschaving van wij ‘stervelingen’ aan een eind komt. [img:10] Uitverkorene Hoe kan het ook anders dan dat jij als eenzame held wordt aangewezen om eigenhandig de wereld van haar bedenkelijke lot te redden. Hoewel, je kan ook met een vriend of vriendin de game spelen in een (splitscreen) co-op modus, die verbazingwekkend goed werkt. Althans, zolang je niet op het relatief kleine scherm van de Switch speelt. Verder kan je ook online samenspelen met maximaal zes andere spelers. Maar samenspel is zeker geen vereiste, doordat je als speler niet één maar wel twee uiteenlopende classes kan belichamen met twee verschillende weapon loadouts. Dat wil zeggen: twee skill trees om te beklimmen en traditioneel gezien de mogelijkheid om zowel voor ranged als close quarters combat te verkiezen.  Daarnaast heb je nog class-specifieke vaardigheden, zoals spells en buffs die je tussen je standaard aanvallen door kan verwerken.
14/08 14u15  Super Bomberman R Bom van een game?De Bomberman-serie is al zo oud als de straat, want reeds in 1983 zag het allereerste Bomberman-spel het levenslicht voor computersystemen. Enkele jaren later volgden de NES, SEGA Saturn, Nintendo 64 en zo goed als elke console die is uitgebracht. Tientallen Bomberman-games werden geboren, ze werden in sneltempo op het gamende publiek afgevuurd, maar sinds 2010 heerste er een onverbiddelijke stilte. Pas zeven jaar later zou die stilte doorbroken worden. De 2010-versie was de laatste die ontwikkeld en uitgegeven werd door Hudson Soft, ondertussen heeft Konami de fakkel overgenomen. Maar gebeurde dat wel succesvol? [img:2] Niet geheel vlekkeloos De release van Super Bomberman R op Nintendo Switch verliep niet geheel vlekkeloos. Het spel kampte met heel wat problemen en Konami was zich daarvan bewust. Wat volgde was een hele reeks patches en updates die probleem na probleem als sneeuw voor de zon deden smelten. Goed nieuws voor de PS4- en Xbox One-spelers dus, want zij krijgen direct de complete versie, exclusief de reeks mankementen waar de game eerst mee kampte. Daarnaast werd er ook een extra versus modus toegevoegd, waardoor je net dat tikkeltje meer waar voor je geld krijgt. Al kan ik nu reeds vertellen dat veertig euro veel geld blijft voor een 'geval' als dit...
14/08 09u30  Hearthstone: The Boomsday Project (deel 1) The return of Dr. BoomNormaliter wacht ik de singleplayer-content van de uitbreiding af alvorens een review van de uitbreiding neer te pennen. Ditmaal besloot ik echter om dit artikel op te splitsen in twee delen. Blizzard heeft na the Witchwood en Journey to Un’Goro volgens mij bewezen dat de singleplayer-avonturen als een volledige aparte zijtak van de game kunnen worden beschouwd. Laat me dus beginnen met de nieuwe kaarten, verse meta en kakelverse mechanics. [img:2 title:De Boom Bots zijn terug onder de vorm van gelijkaardige Goblin Bombs.] Explosieve verrassingen Wie Hearthstone sinds dag 1 speelt, weet maar al te goed wie Dr. Boom is. De kaart werd geïntroduceerd in de eerste Hearthstone-uitbreiding; Goblins vs Gnomes. Dr. Boom werd als een behoorlijk onstabiele kaart beschouwd, daar zijn twee Boom Bots 1 tot 4 schadepunten konden aanrichten aan een willekeurige vijand als Deathrattle-effect. Met de introductie van de tweejarige Standard-cyclussen verdween Dr. Boom naar de achtergrond samen met zijn onstabiele gedragingen. Fans - waaronder ondergetekende - hadden graag een gelijkaardige kaart in de Standard-rotatie gezien. Blizzard had oor naar zijn community en wijdt nu een volledige uitbreiding aan de krankzinnige dokter. Dr. Boom trok namelijk naar zijn laboratorium in de Netherstorm en kwam met een hoop gekke kaarten en nieuwe mechanics op de proppen. Hoewel Journey to Un’Goro mijn persoonlijke favoriet blijft op vlak van artwork, zijn de personages en gekke Hearthstone-creaturen behoorlijk geslaagd. Vooral de robotische pinata is een karakter die zowel in de uitbreiding past en tegelijkertijd een leuke referentie naar Fortnite is. [img:1 title:Zilliax aan het werk.]
13/08 19u15  Actievolle launchtrailer voor Spider-Man Zoals gewoonlijk mag je je opnieuw verwachten aan heel wat actie in bovenstaande trailer. Spider-Man zal het dus opnieuw erg moeilijk krijgen en moeten afrekenen met een pak tegenstanders. In zijn huid kruipen kan je vanaf 7 september.
13/08 19u00  Forse snelheden in nieuwe F1 2018-trailer Nieuwe games verdienen uiteraard wat extra aandacht en uiteraard geldt dat ook voor Codemasters' nieuwste. Uiteraard zijn er in bovenstaande trailer weinig verrassende elementen te zien, maar dat weerhoudt de fans niet om vanaf 24 augustus met de game aan de slag te gaan.
13/08 15u00  Shadow of the Tomb Raider "Verhaal en gameplay worden op een hele krasse manier op elkaar afgestemd"Toen de Spaanse overheersers Cusco hadden veroverd, het laatste bastion van het ooit zo glorieuze Incarijk, troffen ze er een schrale buit aan. Alle goud, zo luidt de overlevering onder de vandaag nog levende Inca's tenminste, werd nog net op tijd verkast naar een stad ten oosten van Cusco, diep verscholen in het Amazonewoud, waar de rijkdommen van de verloren Zuid-Amerikaanse beschaving nog altijd opgeslagen liggen. De stad ging ook de Spaanse en Europese folklore in als El Dorado de stad van goud. Maar in de Zuid-Amerikaanse volksmond heeft ze een andere naam: Paititi. In de echte wereld zijn tal van archeologen en avonturiers keihard op zoek naar de stad, en er zijn aanwijzingen dat ze dichtbij zijn geraakt. Maar de weg ernaartoe is gevaarlijk door de toenemende druk van drugkartels, illegale ontbossingen en olieboringen in de buurt, waardoor een paar van die gelukszoekers ondertussen al de dood hebben gevonden tijdens hun zoektocht.[img:1] MacGuffin Ook in Shadow of the Tomb Raider, de nieuwe game rond avonturierster Lara Croft, komt Paititi voor. De stad maakt deel uit van de 'MacGuffin' die de bedenkers van de game deze keer centraal hebben gezet, het verder willekeurige element in ieder avonturenverhaal dat de actie voortdrijft: Lara Croft moet een Meso- en Zuid-Amerikaanse profetie zien te ontrafelen die het einde van de wereld inluidt. Net als de schimmige organisatie Trinity, in wier duistere plannen die apokalyps klaarblijkelijk goed uitkomt.
13/08 13u00  Quake Champions is vanaf nu compleet gratis! Quake Champions blijft in Early Access, maar nieuwe spelers zullen getrakteerd worden op een constant geüpdatete game-ervaring met nieuwe content, verbeteringen en toekomstige evenementen. De game ontving onlangs nog een gigantische content update met daarin een nieuwe Champion, Death Knight – maar ook nieuwe manieren om met bots te spelen en daarbovenop de roadmap met de onthulling van aankomende updates – waaronder nieuwe Champions, modes, cosmetische items en meer.“Onze free-to-play test op E3 zag meer dan een miljoen spelers hun skills tonen in Quake Champions en de feedback die we van de community kregen, heeft ons geholpen om tot dit punt – het lanceren van onze gratis versie voor iedereen - te geraken,” zei Tim Willits, Studio Director bij id Software. “Quake Champions brengt alle intense gameplay en skill-gebaseerde actie waar miljoenen fans al decennialang van houden, samen met opwindende nieuwe toevoegingen en twists, en stelt het ter beschikking voor iedereen, helemaal gratis. Geen betere plaats om Quake Champions gratis te lanceren dan op QuakeCon, een bijeenkomst van duizenden van onze diehard-fans met een groot esports toernooi met de beste FPS-spelers ter wereld.”
13/08 10u00  "Als we ooit een einde breien aan World of Warcraft? Wel..." Interview met Blizzard over Battle for AzerothDit is 'm. The Big One. Blizzard Entertainment heeft de afgelopen veertien jaar al wel een paar cataclysmische gebeurtenissen gepresenteerd in de verhalende uitbreidingen voor zijn World of Warcraft (niet voor niets heette eentje daarvan ook 'Cataclysm'), maar geen enkele ging zo knetterhard als wat er nu wordt beloofd in Battle for Azeroth. Expansie nummer zeven wil de overblijvende inwoners van Azeroth (Blizzard wil al enkele jaren niet meer zeggen hoevéél er dat zijn) weer bij de les brengen: het conflict tussen de Alliance en de Horde, de twee mogendheden die inmiddels al bijna een kwarteeuw op voet van oorlog stonden in de raamvertelling van de hele Warcraft-reeks. Met een opnieuw opgelaaide oorlog tussen de twee, dus.[img:2 title:Op 14 augustus lanceert de nieuwste uitbreiding voor World of Warcraft met de klinkende titel Battle for Azeroth.] 'We gaan helemaal terug naar het begin', vertelt Gary Platner, principal level designer bij Blizzards World of Warcraft-team, ons tijdens een interview voor het lanceringsfeest dat de Beneluxvesting van Blizzard Entertainment afgelopen vrijdag gaf in Amsterdam. 'Niet dat we dat ooit zouden doen, maar áls we een finaal einde zouden breien aan alles, dan zouden we per definitie terugkeren naar dat centrale conflict. Dus houdt het steek om ook ondertussen, terwijl de game nog actief is, al eens een stap terug te zetten naar hetgeen waarmee het allemaal begon.' Als we ooit een finaal einde zouden breien aan World of Warcraft, dan zouden we terugkeren naar dat centrale conflict tussen de Horde en de Alliance.
11/08 10u00  De hoofdrolspelers in World of Warcraft: Battle for Azeroth Geen slechteriken, want het is oorlog!Opgelet: spoilers! Vooraleer ik de verschillende hoofdrolspelers uit Battle for Azeroth aan jullie voorstel, weid ik graag kort uit over de reden waarom de Alliance en Horde na zoveel jaar van tamelijke vrede plotseling elkaars hoofdsteden vernielen. De Horde onder leiding van Sylvanas Windrunner hebben namelijk de Night Elves uit hun thuisstad Darnassus verjaagd door Teldrassil in brand te steken, terwijl de Alliance als revanche Undercity hebben verwoest. In normale omstandigheden mijden beide facties elkaars thuisregio’s, maar de neutralisering van Sargeras zette iets in gang dat grote gevolgen zal hebben. Net vooraleer de Pantheon, een groep titanen die de werelden uit Warcraft hebben vormgegeven, de aartsvijand Sargeras opsloten, penetreerde diens wapen de planeet Azeroth. Dat is de spelwereld in World of Warcraft en alle spelers konden de gapende wonde, die Silithus volledig van de kaart blies, aanschouwen. Iedereen heeft zijn Artifact-wapen moeten opofferen om Sargeras’ corruptie onder controle te houden, maar dat bleek niet voldoende te zijn om de verwondingen weg te toveren. Plotseling kwam er Azerite, het bloed van Azeroth, tevoorschijn en de Goblins merkten als eerste dat die materie hen krachtiger kon maken. Zij raceten natuurlijk naar de plek des onheils en niet veel later trok de Alliance een achtervolgend spurtje om hun vijanden aan de leiband te leggen. Hoofdrolspelers binnen beide facties zullen proberen hun dierbaren en volgelingen naar successen te leiden, maar daarvoor gaan ze allereerst op zoek naar geallieerden. [img:1]
11/08 09u00  DTM Race Driver RetromaniaHet is weer eens wat anders: een racegame waarvan de intro meteen al een dodelijk ongeval laat zien. In DTM Race Driver vormt die gebeurtenis een soort leidmotief voor het spel, dat zenuwslopende race-actie probeert te combineren met een goed uitgesponnen verhaalelement. De Britse studio Codemasters liet je in 2002 in deze PS2-, Xbox- en pc-game (op de Amerikaanse markt TOCA Race Driver genoemd, naar een verschillende race-organisatie) als speler ook hooguit de bijnaam van je hoofdpersonage kiezen. Voor het overige heette je Ryan McKane, een verbeten jonge stock car racer die, ondanks het feit dat hij als achtjarige knul zijn vader heeft zien verongelukken op het parcours, zelf de racebusiness wil instappen.[img:3 title:'Het is weer eens wat anders: een racegame waarvan de intro meteen al een dodelijk ongeval laat zien.'] Racegame met verhaal Om maar te zeggen: de carrièremodus in DTM Race Driver stond meer centraal dan in andere, soortgelijke games uit die tijd, volgde een zeer goed uitgekiende verhaallijn volgt. Hetzelfde kon overigens worden gezegd over de spelinterface, die was opgebouwd rond het kantoortje van je hoofdpersonage. Aan de muur kon je bijvoorbeeld je prestaties overschouwen op een wereldkaart waarop alle kampioenschappen stonden aangeduid, de opties zaten verscholen in een dossierkastje, en de carrière-optie sprak je aan via een computer, waarop je via e-mail je manager en je coach leerde kennen, en die ook het verhaal op gang hield. De soundtrack van het spel was overigens om een beetje lyrisch van te worden voor wie van de vettige gitaarmuziek is.
11/08 08u00  Nieuwe FIFA 19-trailer focust op gloednieuwe Kick Off-modus Alles over deze nieuwe Kick Off-mode lees je in onze hands-on special met FIFA 19 in Parijs.
11/08 08u00  Steampunk-RTS Iron Harvest toont eerste alpha gameplay Iron Harvest, een klassieke RTS-game die verschijnt op pc, PlayStation 4 en Xbox One, neemt ons mee naar een alternatieve realiteit in de jaren 1920. Waarom wij absoluut fan zijn van deze game lees je in onze Iron Harvest-special!
10/08 20u15  Eerste brute gameplay van gloednieuwe DOOM Eternal! Deel 1 van de gameplay kan je hierboven bekijken. Nog meer zien? Dan verwijs ik je graag door naar het tweede deel van de gameplay footage die je hieronder kan terugvinden. Meer info volgt nog!  
10/08 14u15  Duitsland is klaar voor Nazi-symboliek in videogames Duitsland is immers klaar om al deze Nazi-symbolen weet toe te laten, op voorwaarde dat de ontwikkelaars/uitgevers er geen gebruik van maken om de Nazi-ideologie te promoten of te misbruiken. Niet dat ontwikkelaars hun games nu vol met Nazi-tekens kunnen/mogen stoppen, laat dat duidelijk zijn. Voor de game in kwestie op de Duitse markt losgelaten zal worden, moet deze passeren langs de Entertainment Software Self-Regulation Body (USK). Zij moeten deze dan keuren, en er een leeftijd op plakken voor de game in de winkel komt te liggen. Iets wat trouwens ook het geval is bij films en series in Duitsland en reeds een aantal jaren 'normaal' is. Voor Felix Flak, MD of Game, het hoofd/voorzitter van de officiële Duitse videogamesorganisatie zeg maar, is dit een belangrijke stap in het erkennen van videogames als een cultureel medium. “We have long campaigned for games to finally be permitted to play an equal role in social justice, without exception,” zegt hij in een reactie op deze stelling.===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]
Laatste update: dinsdag 14 augustus 2018, 18u45
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
15/08 12u30  Feyenoord en Ajax krijgen eigen editie van FIFA 19 EA Sports heeft in samenwerking met AFC Ajax en Feyenoord bekendgemaakt met speciale edities te komen van FIFA 19. Beide voetbalclubs krijgen een eigen versie van het spel, waarbij vooral het doosje een heuse make-over krijgt. Verder bevat het spel nogal wat bonussen die gelijk staan aan de andere Champions Edities van het spel. Zo zul je tot twintig Jumbo Premium Goud-pakketten kunnen ontvangen (één per week voor twintig weken lang). Daarnaast mag je één UEFA Champions League gouden speler in ontvangst nemen (kies één van de vijf gouden spelers met 80-83 rating van gekwalificeerde teams). Ook beschik je voor zeven FUT-wedstrijden over C. Ronaldo en Neymard en heb je speciale kits tot je beschikking. De Champions Editie kost je een slordige 85 euro en geeft je de mogelijkheid om drie dagen voor de releasedatum te spelen. Er zijn ook goedkopere versies beschikbaar, mede afhankelijk van je console. De Feyenoord-editie is via deze link te bestellen. Voor de ajacieden onder ons kun je hierheen.
15/08 08u45  Swing mee met de Super Smash Bros. Ultimate-versie van Gangplank Galleon Toen vorige week de Super Smash Bros. Ultimate Direct voorbij was, draaiden fans massaal door. Sommige vanwege de toevoeging van Simon Belmont, sommige vanwege de vele nieuwe items en sommige vanwege de ruim negenhonderd nummers die in de game zitten. Mocht jij net als GameXplain het benauwd krijgen van de geremixte versie van Gangplank Galleon, de track die tijdens de reveal van King K. Rool werd gedraaid, dan hebben wij nu goed nieuws voor je. Het YouTube-kanaal heeft namelijk verschillende snippets aan elkaar gemixt. Swingen maar!
15/08 08u15  Fernz Gate doet denken aan de RPG's van vroeger Oldskool RPG Fernz Gate verscheen in 2017 voor mobiele devices en werd toen goed ontvangen. Het is dan ook niet vreemd dat uitgever Kemco hierop voort wilt bouwen met een port naar PC, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Om deze port kracht bij te zetten, werd een trailer in elkaar gezet, waarin de combat, wereld en karakters kort aan bod komen. En zoals je waarschijnlijk al had geraden, kun je die video hieronder vinden.
15/08 08u00  De nieuwste video van The Quiet Man is kort, maar krachtig Soms zeggen woorden meer dan daden, maar in veel gevallen is een flinke stoot in het eetorgaan met geen woorden te beschrijven. Zo ook in The Quiet Man, al heeft dat meer te maken met het gebrek aan geluid.
14/08 09u30  Ancient Planet Tower Defense is nu sterk in prijs verlaagd Als Steam ergens om bekend staat, dan zijn het wel diens vele sales met torenhoge kortingen op duizenden games. Maar zelfs wanneer er geen gigantische uitverkoop gaande is, is er altijd wel een leuke deal op de site te vinden. Zo ook met Ancient Planet Tower Defense. Deze ruim drie jaar oude tower defense game kost je normaal gesproken € 4,99; een schappelijke prijs voor een game die als erg positief wordt beoordeeld. Maar tot 20 augustus 2018 hoef je slechts € 1,69 paraat te hebben om het spel aan je collectie toe te voegen. Natuurlijk wel enkel wanneer je het hier koopt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Moonlight Mouse, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/08 09u15  Ubisoft teaset een nieuw karakter voor Rainbow Six: Siege Rainbow Six: Siege is op het moment dat wij dit nieuwsbericht schrijven al enkele jaren op de markt, maar weet desondanks relevant te blijven. Dit is voor een groot deel te wijten aan Ubisoft, die het spel maar blijft voorzien van nieuwe content en de goed inspeelt op de eSports-hype. En in het verlengde hiervan verschijnt ontstaande teaser. In de teaser zien we Clash, een nieuw speelbaar karakter dat spoedig naar het spel toe zal komen als de eerste defender die gebruik maakt van een schild. Niet bepaald iemand die je zomaar even neerhaalt dus, al weten we de details pas aan het eind van de week, wanneer de officiële reveal van Operation Grim Sky is.
14/08 09u00  Vlieg door de screenshots van Flying Souls Early Access Lees meer >
13/08 07u45  Lucioball keert tijdelijk terug naar Overwatch Het is geen geheim: Blizzard houdt van tijdelijke events organiseren in Overwatch. De fans zijn echter vaak niet zo blij met de tijdelijke aard. Zo waren gamers massaal teleurgesteld toen Lucioball uit de game verdween. Maar specifiek voor die groep is er nu goed nieuws. Blizzard brengt namelijk Lucioball terug met een gloednieuwe arena, welke je in onderstaande trailer kunt zien. Helaas is hij echter ook ditmaal tijdelijk. Spring dus snel in het spel en ontgrendel de Zomerse loot voor het feest op 31 augustus weer voorbij is.
13/08 07u30  Bunny Minesweeper krijgt een razendsnelle update Grote ontwikkelaars kunnen dingen doen waar indie-ontwikkelaars enkel van kunnen dromen. Zij hebben immers meer middelen en gelden beschikbaar dan een kleine studio. Hierdoor zijn echter ook minder buigbaar en kunnen ze minder snel reageren op problemen met hun games. Wat dat betreft hebben indie-ontwikkelaars het goed voor elkaar, zoals DillyFrame demonstreert met Bunny Minesweeper. Slechts twee dagen na release verschijnt immers al een patch die enkele veelgehoorde klachten van de game aanpakt. Dus wie de game nu opstart, kan genieten van de volgende verbeteringen: ''- UFO will appear only when a player totally loaded on a map- added 'close statistics' button for the client- added difficulty name in the statistics (if you forgot what you were playing)- now when you press 'build field' the button for choosing difficulty and building field will disapear- added background image for confirmation screens in the pause menu - network optimization''
13/08 07u15  Maak nu met korting kennis met OneShift Als er twee genres zijn waar indie-ontwikkelaars geen genoeg van krijgen, dan zijn het wel platformers en puzzelgames. Niet zelden combineert men de twee echter, zoals ook het geval is bij OneShift. Deze kersverse game verscheen afgelopen vrijdag op Steam en waarschijnlijk weet je wel wat dat betekent: welkomstkorting. Het spel, dat normaal gesproken € 3,99 kost, is tot 17 augustus 15% in prijs verlaagd, hetgeen betekent dat hij nu € 3,39 kost. Maar natuurlijk enkel wanneer je hem hier koopt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Mazen Games, Grab the Games of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
12/08 12u30  Crush Your Enemies Ironie heeft al meer dan eens de basis gevormd voor de inleiding van mijn recensies. En het lijkt erop dat daar voorlopig geen einde aan gaat komen. Nog geen maand geleden schreef ik over Mushroom Wars 2 voor de Nintendo Switch en benoemde ik het gebrek aan RTS-games op de console. Nu recenseer ik Crush Your Enemies, een RTS-game voor de Nintendo Switch. Laten we dus maar snel ontdekken welke van de twee games de betere optie is.In Crush Your Enemies krijg jij in de rol van Brog de leiding over een leger van barbaren op een missie om het land van hun voorvaderen te heroveren. Dit gebied, dat nu bekend staat als Generia, wordt echter niet zonder slag of stoot opgegeven en dus wordt de oorlog verklaard aan de aristocratische maatschappij; waarmee ik tevens alles heb gezegd wat van belang is. Het verhaal in Crush Your Enemies! is weinig meer dan een rode draad om de missies aan elkaar te verbinden, vermengd met wat botte humor en Deadpool-achtige grappen. Functioneel voldoende, maar weinig verrassend dus. Geduld is een schone zaak Hetzelfde gaat in eerste instantie op voor het gameplay-deel van het spel. Gevechten zijn weinig meer dan een uithoudingsstrijd waarin je troepen tactisch opoffert om een leger op te bouwen, waarmee je vervolgens over de gebouwen van je tegenstander heen walst. Dit is echter van korte duur. Vile Monarch heeft er namelijk voor gekozen om spelers stukje bij beetje bekend te maken met de mechanieken die CYE herbergt. De campaign van het spel bestaat uit een viertal verhalen, die samen goed zijn voor ongeveer tachtig levels. En tot aan het laatste verhaal worden nieuwe dingen aan het spel toegevoegd. Meerdere soorten units, resources verzamelen, gebouwen bouwen, voorwerpen gebruiken en meer zijn allen dingen die pas verschijnen naarmate de game vordert, wat het uitermate geschikt maakt voor de meer casual of beginnende speler van het RTS-genre. Met name omdat deze facetten van de game nooit diep genoeg gaan om hier uitleg te behoeven en elkaar afwisselen in plaats van dat ze gecombineerd worden. Dat het spel uitspelen nooit een bijzonder grote opgave is, zelfs wanneer je alle optionele doelen in een level wilt voltooien, mag dan ook eigenlijk niet verrassen. De grootste vijand die je tegenwerkt is de besturing, die bij vlagen frustrerend onlogisch is, en de analoge stick van de JoyCon die niet zo fijn werkt in een game die zich afspeelt op een grid. Retro Voor zij die het niet weten: een grid is een speelveld dat is opgedeeld in vakjes. Denk aan een schaakbord, maar dan zonder witte en zwarte kleurtjes. Dit type veld is in de meeste gevallen voorbehouden aan het TRPG-genre, maar werkt opvallend goed in combinatie met de pixelart-stijl van Crush Your Enemies! Wat echter wel jammer is, is dat de AI van het spel net zo retro aandoet. Tegenstanders reageren steevast hetzelfde op je actie, waardoor je de AI veel te makkelijk in de val kan lokken. Dit zorgt ervoor dat de spanning er zo richting einde van de game echt wel vanaf is. Dat past natuurlijk ergens wel bij het spel, waarvan we al eerder vaststelden dat die zich lijkt te richten op gamers met weinig RTS-ervaring, maar het voelt desondanks wat lui van het ontwikkelteam. Gelukkig is er echter nog altijd de online mode, waarin je het tegen andere spelers kan opnemen! Helaas heb ik die echter niet kunnen testen. Verdeeld over drie dagen heb ik ruim tien pogingen gedaan om een menselijke tegenspeler te vinden, maar helaas zonder succes. Dat mag echter niet verbazen, aangezien het minieme aantal spelers op de leaderboards. Conclusie:  Crush Your Enemies is niet de RTS die de honger van de fans zal stillen. Net als Mushroom Wars 2 een maand geleden is het hooguit iets voor in je holle kies, al smaakt dit wel beduidend beter. De diepgang mag immers dan wel ver te zoeken zijn, maar de game blijft gelukkig niet te lang hangen, noch is het eentonig genoeg om te gaan vervelen. En dat maakt het een best appetijtelijk tussendoortje.
12/08 09u30  PC-game LUXO Buddies lijkt UNO te plagiariseren Als je ergens succes mee hebt, dan zullen er altijd mensen zijn die proberen daarop mee te liften. En het blijkt dat UNO daar geen uitzondering op is. Het gisteren op Steam verschenen LUXO Buddies doet namelijk wel heel sterk denken aan het bekende kaartspel. Na het zien van slechts één screenshot zal het merendeel van jullie al begrijpen waarom wij zo onze bedenkingen hebben bij het spel van Myarcadegames Studios. Niet enkel doen de kaarten, de user interface en het LUXO! sterk denken aan de digitale versie van Mattels wereldberoemde kaartspel, maar hoe het spel gespeeld wordt lijkt een-op-een gekopieerd. We hebben het spel echter niet hoeven te kopen om daar verder bewijs voor te vinden. Op de Steam-pagina van het spel staat namelijk het volgende: One of the most Classic games which we all know and love! LUXO Buddies makes its return with an assortment of exciting new features. Match cards either by matching color or value and play action cards to change things up. Race against other players to empty your hand before everyone else. Try to be the first player to remove all the cards in this awesome four player LUXO Buddies game! The official rules for the game are: To win a match you must be the first player to get rid of all your cards. Players play in turn: either take a card from the pile or place one on the table if it matches the last card placed on top. Other moves are not allowed. Two cards are considered matching if they have the same color, same number or same symbol. There are 108 in the deck: normal ones with numbers 0 to 9 for each color(red, yellow, green blue) and special action cards: - Skip: next player in sequence misses a turn - Reverse card: order of play switches directions (clockwise to counterclockwise, or vice versa) - Draw Two (+2): next player in sequence draws two cards and misses a turn - Wild card: player determines the next color to be matched (may be used on any turn even if the player has matching color) - Wild Draw Four(+4 and wild): player determines next color to be matched; next player in sequence draws four cards and misses a turn; caution: may be legally played only if the player has no cards of the current color Zoiets iedereen die ooit UNO heeft gespeeld je zal vertellen, is dit een exacte beschrijving van hoe het spel gespeeld wordt, met als enige verschil dat UNO is vervangen door LUXO Buddies. Wij achten de kans dan ook groot dat UNO-eigenaar Mattel of Ubisoft, die de digitale versies van de game maakt, op korte termijn actie onderneemt tegen het spel.
12/08 09u00  Deze senior neemt Pokémon: GO wel heel serieus Met dank aan de vele events die in de afgelopen maanden voorbij zijn gekomen in Pokémon: GO, is onze redactie met regelmaat buiten te vinden met de smartphones in de aanslag om raids te doen en speciale Pokémon aan onze collectie toe te voegen. Zo serieus als deze Taiwanese man nemen we het echter echt niet. De zeventigjarige Chen San Yuan doorkruist zijn stad op zijn aangepaste fiets en maar liefst negen smartphones, waarmee hij echt werk maakt van de opdracht Gotta Catch 'Em All. Met deze set-up kan hij namelijk een kleine twintig uur non-stop spelen. San Yan is daar echter nog niet tevreden mee. Niet enkel biedt zijn huidige constructie ruimte voor twee extra schermen, maar de bejaarde is voornemens om zijn arsenaal in de nabije toekomst uit te breiden naar vijftien smartphones. Daar gaat die later vandaag heel wat Eevee's mee kunnen vangen.
12/08 08u45  FunQuarter #220                                                         Omdat Game Freak graag overdrijft                                                                          Hier heb ik niets aan toe te voegen                                                            That last one                                                                            Ook hallo daar beneden!                                                             Nope!                                                                         Wie kent deze nog?                                                              Je komt niet tekort                                                                Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                              Spot the power            
11/08 14u30  Nintendo Switch Online vanaf half september actief Nintendo heeft bekendgemaakt dat de online dienst voor de Nintendo Switch halverwege september zal worden opgestart. Hiermee heeft de uitgever de releasewindow voor de service iets verkleint. De service verplicht je om een abonnement te nemen om nog online te kunnen spelen. In ruil daarvoor zul je je savefiles online kunnen opslaan en gebruik kunnen maken van een bibliotheek van 20 NES-games. De service zal naar alle waarschijnlijkheid zo'n 20 euro per jaar gaan kosten.
Laatste update: woensdag 15 augustus 2018, 12u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
15/08 15u30  Bekijk hier LIVE de 5de aflevering van RageQuit Zoals eerder aangekondigd werkt 4Gamers mee aan een nieuwe gaming talkshow op Twitch genaamd RageQuit. Vandaag kan je de 5de aflevering live volgen vanaf 16:00, maar vanaf 15:30 ...
15/08 14u00  Hype! by RageQuit: Two Point Hospital Elke week nemen we in Hype! By RageQuit even een game onder de loep die misschien nog niet zo bekend is bij het grote publiek. Deze week hebben we het over Two Point Hospital, dat bij oudere gamers zeker ...
15/08 00u15  Oeps: #PS4share toont porno, Playboy en meer Jaren geleden, toen streaming eigenlijk nog maar in zijn kinderschoentjes stond, werden PS4-livestreams geplaagd door vrijende koppeltjes. Dat is inmiddels niet meer het geval, maar desondanks is ...
15/08 00u15  Moederdag: enkele memorabele moeders in games Moederdag wordt over de hele wereld op verschillende dagen gevierd en zelfs binnen één land kan het verschillen, zoals in België. In het Antwerpse immers wordt vaak 15 augustus als Moederdag genomen. Dat ...
15/08 00u00  4Gamers aan de slag met de Call of Duty: Black Ops 4 bèta Call of Duty: Black Ops 4 [geschreven door Jeugd] Een nieuw jaar, een nieuwe Call of Duty, zoals we dat ondertussen al jaren gewoon zijn. Dit jaar heeft developer Treyarch de touwtjes opnieuw in handen ...
14/08 18u00  Rainbow Six Siege dit weekend gratis te spelen Ubisoft laat weten dat Rainbow Six Siege dit weekend weer eens gratis te spelen is. Iedereen kan van 17 tot en met 19 augustus met de game aan de slag op zowel pc als consoles. Progressie wordt meegenomen ...
14/08 17u15  Patrick Söderlund verlaat EA Patrick Söderlund heeft besloten om na bijna 20 jaar EA te verlaten. Hij was recent nog aan de slag als chief design officer, maar had voorheen ook een boel andere rollen binnen het bedrijf. Hij is natuurlijk ...
14/08 17u15  Releasedatum en trailer voor uitbreiding Europa Universalis IV Paradox Interactive heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Dharma, de nieuwste uitbreiding voor Europa Universalis IV, waarin de focus wordt gelegd op India en het conflict tussen dat land en de Europese ...
14/08 16u30  Hi-Rez splitst zich op in drie studio's Hi-Rez Studios heeft zich opgesplitst in drie aparte studio's: Titan Forge Games, Evil Mojo Games en Heroic Leap Games. Elke studio zal zich op een aparte game focussen. Titan Forge richt zich op de third-person ...
14/08 16u15  Dark Souls Remastered op 19 oktober naar Switch Bandai Namco heeft aangekondigd dat Dark Souls Remastered op 19 oktober verschijnt voor de Nintendo Switch. Ook de Solaire of Astora amiibo wordt dan gelanceerd.
14/08 16u15  GameForce verwelkomt EpicHouse Studios Op 13 en 14 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal ...
14/08 16u15  GameForce verwelkomt Fun Tattoo Factory Op 13 en 14 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal ...
14/08 16u15  Patrick Stewart wordt verteller in game rond Holocaust Acteur Patrick Stewart, die we kennen als Professor X en Captain Picard, is de verteller in de game My Memory of Us, een Poolse platformgame die draait rond de Holocaust. Het spel verschijnt op 9 ...
14/08 16u00  Jagged Alliance: Rage! aangekondigd THQ Nordic heeft Jagged Alliance: Rage! aangekondigd, wat meteen de terugkeer betekent van de turn-based strategiegame, waarin je aan de slag kan gaan met een flink aantal huurlingen waar een klein beetje ...
14/08 14u30  World of Warcraft speler bereikt als eerste nieuwe level cap in minder dan 5 uur Gisterenavond werd Battle for Azeroth gelanceerd als nieuwste uitbreiding voor World of Warcraft. De level cap werd daarbij opgetrokken van 110 naar 120. Eén speler heeft die nieuwe level cap inmiddels ...
Laatste update: woensdag 15 augustus 2018, 15u30
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
14/08 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
14/08 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
14/08 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
14/08 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
14/08 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
14/08 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
14/08 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
14/08 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
14/08 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
14/08 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
14/08 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
14/08 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
14/08 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
14/08 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
14/08 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: dinsdag 14 augustus 2018, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
15/08 17u15  Nintendo Switch krijgt een vishengel voor de joy-cons Op de Duitse site van Amazon is een game getoond voor de Nintendo Switch waarbij een vishengel voor de joy-cons is inbegrepen. De game Bass Pro Shops: The Strike - Championship Edition staat volgens de website gepland om op 2 november 2018 uitgebracht te worden in Europa.
15/08 16u45  Teaser onthuld voor Battlefield V-trailer DICE heeft een teaser uitgebracht van Battlefield V waarin bekend is gemaakt dat er op donderdag 16 augustus een trailer getoond wordt. Een tijd is momenteel nog niet bekend. Het enige wat bekend is, is dat de titel van trailer Devastation of Rotterdam heet.
15/08 15u30  YouTuber bouwt een gamebrekend Sims-huis in Sims 4 Een Australische YouTuber genaamd James Turner heeft een huis gebouwd in de Sims 4 die zodanig vol met glitches zit dat het de game als het ware breekt.
15/08 11u00  Wat er nieuw is in Pokémon Go sinds je gestopt bent met spelen De vraag ‘wie speelt er nog Pokémon Go?’ is onlosmakelijk verbonden met elk nieuwtje over de game. Sinds Niantics mobiele titel doorbrak in 2016 is de game bijna onherkenbaar veranderd en hebben de talloze updates de Pokémon Go uiterst aangenaam gemaakt.
15/08 09u00  Arkane: "Dishonored-reeks is nu aan het rusten" Volgens ontwikkelaar Arkane Studios is de Dishonored serie 'nu aan het rusten'.
14/08 15u30  super smash bros. Ultimate krijgt mogelijk nieuwe modus In de afgelopen Nintendo Direct van 8 augustus werden nieuwe elementen getoond die verschijnen in de nieuwe Super Smash Bros.-game, van nieuwe personages en stages tot assist trophies. Toch zijn er wat vragen onbeantwoord gebleven. Zo kwam tijdens de presentatie een frame in beeld van het menu van de game. Linksonder van het hoofdmenu was een onderdeel vaag gemaakt en daardoor niet duidelijk te zien.
14/08 13u45  Speler haalt level 120 in nieuwe World of Warcraft-uitbreiding binnen 5 uur In de nieuwe uitbreiding van World of Warcaft: Battle for Azeroth heeft een speler in minder dan 5 uur het hoogste level bereikt. De speler in kwestie, Gingi, kreeg de hulp van twee teamgenoten om als eerste speler dit record te vestigen.
14/08 10u00  Wat moet ik kijken op Netflix? – Films en series van augustus 2018 Er verschijnen meer series en films op Netflix dan je realistisch gezien kunt consumeren. En laten we eerlijk zijn: lang niet alles is de moeite waard. Daarom hebben we een selectie gemaakt van films en series die je op z’n minst in de gaten moet houden deze augustus. Voornamelijk betreft de lijst Netflix Originals-series, maar in principe is er ruimte voor alle interessante releases.
14/08 09u00  Undertale komt in september naar Switch Toby Fox heeft aangekondigd dat de populaire indie-rpg Undertale op 15 september naar Switch komt.
13/08 15u00  Hardware Hitjes: 500 Million Limited Edition PlayStation 4 Pro Deze week in Hardware Hitjes lees je over een limited edition PS4 en super snelle SSD’s van Intel voor een hele nette prijs. Verder is er dubbel nieuws van AMD’s CPU-divisie: de Threadripper 2990WX is vanaf vandaag beschikbaar en Lenovo lekt informatie over de Ryzen 5 2500X en Ryzen 3 2300X.
13/08 13u45  Gratis Pokémon Quest sleept in één maand $8 miljoen binnen Volgens een rapport van SensorTower heeft de gratis game Pokémon Quest een opbrengst bereikt van 8 miljoen dollar. De game zelf bestaat net iets meer dan een maand en is beschikbaar op iOS, Android en Nintendo Switch.
13/08 11u00  De Bioscoopstoel #81 – The Equalizer 2, House of Cards en de allerlaatste Sharknado De laatste film- en serienieuwtjes vind je in De Bioscoopstoel, de wekelijkse rubriek op InsideGamer waarin redacteur Michel de interessantste nieuwtjes en trailers behandelt.
13/08 09u00  Japanse speciale editie Resident Evil 2 Remake bevat typemachine In Japan komt er een Premium Edition van Resident Evil 2 Remake uit waarbij een typemachine zit.
12/08 09u15  Q-n-A: Wat vond jij van de Red Dead Redemption 2 gameplay-trailer? Met een heerlijke aflopende teller knalde afgelopen donderdag de gameplay-trailer van Red Dead Redemption 2 online. Hier op de redactie hebben we allemaal rondom de tv gezeten en als kleine kinderen met open mond ons zitten vergapen. Toch was niet iedereen van ons 'blow away' van de beelden. En wat vond jij van de Read Dead Redemption 2-trailer?
12/08 09u00  Go Vacation review - Niet helemaal zichzelf Het is ondanks het mooie weer in Nederland best mogelijk dat je dit artikel leest op een zonnige bestemming. Misschien lekker op het strand? In Go Vacation is er geen tijd voor echte ontspanning, want er is veel te veel te doen! Gratis jetskiën en skydiven, daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Klinkt supervet, maar Go Vacation weet het dan weer net niet zo te brengen dat het echt leuk is om te doen.
Laatste update: woensdag 15 augustus 2018, 17u15
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: woensdag 15 augustus 2018, 11u42
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 1u12
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
15/08 13u00  Diverse FIFA 19 PS4 bundels onthuld Electronic Arts en Sony hebben diverse PlayStation 4-bundels met FIFA 19 onthuld. De Champions Edition-bundel is vanaf 25 september verkrijgbaar, terwijl de andere vijf bundels drie dagen later in de schappen liggen.Hieronder vind je een overzicht van alle bundels:1TB PS4 Pro #1Read more…
15/08 13u00  Overcooked 2 review - Om van te smullen Na enkele potjes Overcooked 2 begrijp je plots waarom Gordon Ramsay de hele tijd naar zijn keukenploeg schreeuwt. Een keuken runnen is complete chaos, en alle tandwieltjes moet perfect op elkaar afgestemd zijn om kwalitatieve gerechten op tijd af te leveren. Dat geldt evengoed voor de pittige opdrachten in Overcooked 2, die perfect teamwerk en vlekkeloze coördinatie vereisen om tot een goed einde te brengen. Het resultaat is een enorm intense kookpartij met vrienden, al lijkt het receptenboek wel heel hard op dat van het origineel.De basis is namelijk ongewijzigd. Je krijgt een keuken tot je beschikking met ingrediënten, kookgerei, een reeks orders en een klok die genadeloos aftelt. Klinkt simpel, maar in de praktijk is het absolute chaos. Voor een burrito moet je bijvoorbeeld rijst halen en koken, vlees halen, snijden en bakken, en vervolgens alles in een tortilla serveren. Snijplanken en kookpotten staan overal verspreid. En dan is het maar te hopen dat er nog propere borden zijn, want anders moet iemand snel de afwas doen. Elke stap kost tijd en doet je van hot naar her lopen. Speel je samen met vrienden, dan roep je steeds heen en weer om te vragen wie wat kan doen. Klinkt dat herkenbaar als je de eerste game hebt gespeeld? Dat is het ook. De gameplay is haast identiek aan die van zijn voorganger, en daardoor krijg je een stevige déjà-vu.Overcooked 2 maakt echter op twee manieren het verschil. Ten eerste is er nu de mogelijkheid om rauwe ingrediënten te gooien. Niet alleen kan het je kostbare seconden sparen, maar het is soms zelfs compleet noodzakelijk, zoals een memorabel level waarbij jij en je partner op verschillende vlotten op een rivier drijven. Dat leidt naar het tweede grote verschil: Overcooked 2 drukt meteen stevig op het gaspedaal, en schotelt je level na level bijzondere wendingen voor. Zo kook je op een bepaald moment in een luchtballon waar de lay-out wijzigt, tot die neerstort in een sushikeuken en je opdracht gewoon verdergaat. De oerdegelijke fundering van de game en je vermogen tot plannen en improviseren worden door dat heerlijk creatieve leveldesign tot het uiterste gedreven. Het resultaat is een zeer pittige game, die een absoluut plezier is om samen met vrienden te veroveren.Read more…
15/08 10u15  Datum Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta bekend Activision heeft via Twitter de datum van de Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Private Beta bekendgemaakt. De bèta van de battle royale-modus start op 10 september 2018 op de PlayStation 4. Een datum voor de pc en Xbox One is echter niet vrijgegeven. Tijdens de vorige bèta konden pc- en Xbox One-spelers een week later aan de slag, dus dat is met de Blackout Private Beta vermoedelijk weer zo.Blackout komt overigens in de vorm van een update van de vorige bèta. Dat houdt in dat je de client niet hoeft te verwijderen en de game opnieuw hoeft te downloaden.Read more…
15/08 10u00  Fallout 76 Perk Cards niet via microtransacties te koop Bethesda heeft tijdens de afgelopen QuakeCon meer details over het Perk-systeem in Fallout 76 vrijgegeven. De uitgever heeft inmiddels laten weten dat de nieuwe Perk Card Packs niet met echt geld te koop is. De Perk-kaarten zijn alleen middels in-game progressie verkrijgbaar. Tot en met de eerste tien levels krijg je elk level een nieuwe Perk Card Pack met vaardigheden voor het S.P.E.C.I.A.L.-systeem. Daarna krijg je bij elke vijfde level een nieuw setje Perk-kaarten. Read more…
14/08 17u30  Dark Souls Remastered release op de Switch bekend De Switch-versie van Dark Souls Remastered heeft een releasedatum gekregen. De game komt op 19 oktober 2018 uit. De lancering stond oorspronkelijk voor 25 mei 2018 gepland, maar toen werd Dark Souls Remastered voor de Switch uitgesteld. De remaster kwam toen wel voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Op de nieuwe dag van release is ook de Dark Souls Remasterd amiibo verkrijgbaar die de welbekende Praise the Sun-houding ontgrendelt. Verder is bekend dat de Switch-versie op 30 frames per seconde draait, met een resolutie van 1080p op de televisie en 720p op de tablet of handheld. Read more…
14/08 14u15  GTA Online update voegt nieuwe versie Oppressor hyperbike toe De nieuwste GTA Online update voegt een mobile command center, nieuwe client jobs en een nieuwe versie van de Oppressor hyperbike toe.Sinds de launch van de GTA Online: After Hours uitbreiding krijgt de game wekelijkse updates. Deze week valt vooral de nieuwe upgrade van de Oppressor hyperbike op.De originele Oppressor was een rocket-powered motor die dankzij zijn snelheid al snel erg populair werd. Het nieuwe Pegassi Oppressor Mk. II doet hier nog een schepje bovenop: de Mk. II wordt namelijk door een heuse jet engine aangedreven.Read more…
14/08 11u00  Fortnite giant rift is aan het krimpen, maar waarom? Sinds de nieuwe patch is de Fortnite giant rift aan het krimpen. Naar alle waarschijnlijkheid verdwijnt de rift volgende week volledig uit de game.De grote rift verscheen een dikke maand geleden, toen aan de start van Fortnite Season 5 een raket de lucht werd ingeschoten. Maar deze rift lijkt nu stelselmatig kleiner te worden.Twitterkanaal Fortnite: Battle Royale Leaks heeft berekend dat de grote rift tegen 21 augustus helemaal uit de game is verdwenen.Read more…
12/08 14u45  Griefing wordt in Fallout 76 hard aangepakt Regisseur Todd Howard laat op Quakecon 2018 weten dat griefing in Fallout 76 hard wordt aangepakt. Spelers die de multiplayer ervaring met opzet voor andere willen verpesten komen er niet zo makkelijk vanaf.Als een andere speler je uitdaagt, maar je wilt er niet op ingaan dan zijn er genoeg manieren om de confrontatie te vermijden. Toch is het mogelijk dat de uitdager je alsnog vermoordt, dat online onder meer bekend staat als 'griefing'.In Fallout 76 krijgt een griefer geen caps, ervaring of uitrusting. Er is dus geen enkele beloning. Daarnaast wordt het label van moordernaar toegekend en is er een beloning voor diegene die wraakt neemt. De griefer betaalt zelf automatisch de beloning.Read more…
11/08 18u30  Doom Eternal krijgt singleplayer DLC Doom Eternal krijgt singleplayer DLC. Dat laat id Software-topman Marty Stratton in een interview tijdens QuakeCon 2018 weten. Nieuwe uitbreidingen voor de campaign zijn reeds onderdeel van de post-launch plannen.'Er komt absoluut singleplayer DLC voor de game. Achteraf gezien hadden we dat ook bij de voorganger moeten doen. Nu gaan we de campaign herspeelbaarheid zo lang mogelijk verlengen door je constant redenen te geven om terug te keren', aldus Stratton.De nieuwe content houdt ook rekening met de multiplayer Invasion feature, die je in Doom Eternal als demoon laat spelen en waarin je andere hun campaign kunt binnendringen. De game heeft nog geen releasedatum, maar Doom Eternal lanceert ook op de Nintendo Switch.Read more…
11/08 13u00  Doom en Rage aan de Xbox Game Pass toegevoegd Tijdens QuakeCon 2018 maakt Bethesda bekend dat Doom en Rage aan de Xbox Game Pass zijn toegevoegd. Beide games zijn per direct voor geabonneerden beschikbaar. Afgelopen maand zijn ook Hitman en Ryse: Son of Rome in het aanbod opgenomen.In het geval van Doom is ook de multiplayer beschikbaar, inclusief alle maps die voorheen onderdeel waren van de Doom season pass. Veel maakt het niet uit, aangezien de multiplayer het minste onderdeel van de geslaagde reboot was en daarom al een lange tijd uitgestorven is.Inmiddels zijn ook de eerste Doom Eternal gameplaybeelden getoond. Terwijl nieuwe Rage 2 gameplaybeelden konvooi gevechten tonen. Onze Doom review lees je op de site. Read more…
11/08 12u15  Nieuwe Rage 2 gameplaybeelden tonen konvooi gevechten Bethesda heeft tijdens QuakeCon 2018 nieuwe Rage 2 gameplaybeelden getoond die onder meer gevechten met konvooien laat zien. Het betreft dezelfde Rage 2 missie die op de E3-beurs te spelen was, maar dan met een grotere nadruk op het vechten in voertuigen.Groepen zoals de Goon Squad en de Immortal Shrouded hebben uitgebreide konvooi netwerken in de open wereld van Rage 2. Je hebt de mogelijkheid die konvooien te vernietigen. Zodra je daar in slaagt, komt er een sterker konvooi voor terug.Afhankelijk van de groep kunnen voertuigen met een energieschild beschermd zijn. Ze beschikken ook over vallen en bijten stevig van zich af met mijnen, raketten en geweren. Het is te vergelijken met de Mad Max-game, maar dan met meer spektakel.Read more…
11/08 12u15  Week-eindbazen #32 De meeste redactieleden zijn terug van vakantie, dus er worden weer games gespeeld. Hieronder lees je nog welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij dit weekend gaat spelen!Met zo'n 35 uur op de teller zit ik nu ongeveer op de helft van Octopath Traveler. Dat komt mooi uit, want maandag ga ik op vakantie naar Frankrijk en heb dan alle vrije tijd om verder te spelen. Want net zoals de personages van deze retro-RPG met elkaar optrekken, zo laat ik de Switch natuurlijk niet alleen thuis. Ter afwisseling overweeg ik nog snel even een extra game op te pikken. Misschien wel Dead Cells, omdat een niet nader genoemde collega *kuch*Bert*kuch* er maar niet over ophoudt. Nu wil ik wel eens weten of dat terecht is.Omdat mijn gamedieet voornamelijk uit calorierijke shooters en action-adventures bestaat, ben ik als verantwoord tussendoortje maar eens totaal iets anders gaan spelen. Civilization 6 behoort tot een genre waar ik me zelden aan waag. Ik vermijd over het algemeen games waarbij ik me door urenlange tutorials moet worstelen, om erachter te komen wat dat ene blinkende icoontje in het zevende tabblad van het submenu inhoudt. Toch is de game een stuk toegankelijker dan ik dacht. Met vallen en opstaan - en hier en daar wat hulplijnen van collega's inschakelen - kom ik namelijk al een heel eind. Mijn doelstelling? Met mijn toekomstige nukes Nubië in een parkeerplaats transformeren. Stelletje backstabbers.Read more…
11/08 11u15  Dead Cells review - Een nieuwe klassieker in het sidescrollergenre In de Dead Cells review heeft Bert het niet over Gohans overwinning of een nummer van Papa Roach, maar wel over een geweldige game.Fans van sidescrollers zijn de afgelopen maanden wel op hun wenken bediend. Met releases en re-releases van games als Hollow Knight, Chasm, Yoku's Island Express, Salt and Sanctuary en La-Mulana 2 zie je door het bos de bomen niet meer. Maak je echter geen zorgen, want die keuzestress kun je nu vergeten. Als er namelijk één game in het genre is die je moet spelen, dan is het Dead Cells. Ontwikkelaar Motion Twin noemt de game zelf een - hou je vast - 'roguelite, metroidvania actieplatformer'. Maar je kunt het ook houden bij 'een van de beste sidescrollers ooit gemaakt'.De opzet van Dead Cells is simpel. Je begint als een hoopje groen slijm dat een vers lijk overneemt, en probeert met je nieuwe lichaam van een vervloekt eiland te ontsnappen. Daarbij baan je je een weg door verschillende, procedureel gegenereerde levels terwijl je allerlei monsters aan mootjes hakt, zoveel mogelijk loot en wapens verzamelt, en misschien zelfs enkele bosses verslaat... Tot je door overmoed of een domme fout sterft en je helemaal opnieuw moet beginnen. Dead Cells treedt namelijk in de voetsporen van onder andere de rogueliteklassieker Rogue Legacy: een run eindigt meestal in een gewisse dood, waarbij ervaring je voornaamste beloning is.Read more…
11/08 08u15  Doom Eternal lanceert ook op de Nintendo Switch Het officiële Doom Twitter-account bevestigt dat Doom Eternal ook op de Nintendo Switch lanceert. Eerder is Doom Eternal aangekondigd voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum voor de game is nog niet bekendgemaakt.De tweet is door ontwikkelaar Panic Button Games gedeeld. De studio is onder meer verantwoordelijk voor de Switch-versies van zowel Doom als Wolfenstein 2: The New Colossus. Het is dan ook aannemelijk dat de ontwikkelaar wederom voor de overzetting instaat.Sander zijn Doom review voor de Nintendo Switch lees je op de site. Onze originele Doom review vind je hier. Inmiddels heeft ontwikkelaar id Software laten weten dat je de mogelijkheid hebt om in Doom Eternal als demoon te spelen. Read more…
11/08 07u45  Quake Champions vanaf nu free-to-play Ontwikkelaar id Software laat tijdens QuakeCon 2018 weten dat Quake Champions vanaf nu free-to-play is. Voorheen had je alleen toegang indien je was uitgenodigd of wanneer je het Champions Pack had aangeschaft. De ontwikkelaar benadrukt wel dat de game Early Access nog niet verlaat.Alle maps en modi zijn vanaf nu gratis te spelen. Free-to-play spelers hebben toegang tot de Champions Ranger en Scalebearer. Tijdens het spelen verdien je Favor, waarmee je andere Champions kunt huren. Je kunt ook nieuwe Champions met Platinum kopen, een in-game munteenheid waar je echt geld voor betaalt.Iedere week wordt er tijdelijk een nieuwe gratis Champion gerouleerd. Het Champions Pack blijft ook beschikbaar en geeft toegang tot alle huidige en toekomstige Champions. Onlangs is de Quake Champions Death Knight geïntroduceerd. Read more…
Laatste update: woensdag 15 augustus 2018, 13u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
15/08 13u45  Nintendo Labo is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018 Vandaag is bekend gemaakt dat het Nintendo Labo - Mixpakket is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018 in de categorie 10 en 11 jaar. De vakjury van Verkiezing Speelgoed van het Jaar, bestaande uit een pedagoog, ontwikkelingspsycholoog, journalisten, inkopers, en speelgoed- en spellendeskundigen, heeft het pakket uitgebreid getest en beoordeeld op onder andere speelwaarde, originaliteit en technische kwaliteit. Ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers, die betrokken was bij de beoordeling van het product, geeft de volgende toelichting op de nominatie: “De toegevoegde waarde van Nintendo Labo zit vooral in de bouwpakketten. Aan de hand van de instructies op de Nintendo Switch worden de kartonnen onderdelen in elkaar gevouwen tot een driedimensionaal eindproduct. Dat vraagt en bevordert ruimtelijk inzicht, nauwkeurig werken, concentratie en vooral volgehouden aandacht en doorzettingsvermogen.” Hoewel de vakjury de nominaties bepaalt, zijn het de consumenten die uiteindelijk kiezen welk product wordt verkozen tot Speelgoed van het Jaar. mmen kan van 5 september tot en met 4 november via de website van Speelgoed van het Jaar, www.speelgoedvanhetjaar.nl.
15/08 10u30  THQ koopt rechten TimeSplitters en Second SIght THQ Nordic heeft bekend gemaakt dat ze de rechten hebben overgekocht van diverse franchises. Het gaat om de Second Sight-reeks en om de franchise van TimeSplitters. TimeSplitters was in de vroegere jaren van 2000 erg populair. Free Radical Design ontwikkelde de reeks eerder, daar waar Deep Silver Dambuster later verantwoordelijk was. Wat de plannen precies zijn voor de franchises is nog niet bekend.
15/08 07u15  Line-up van Koch Media voor de GamesCom bekend Deep Silver is op de proppen gekomen met haar line-up voor de GamesCom. Het concern komt met titels als Football Manager, Dakar 18, Metro Exodus en Persona. De GamesCom vindt volgende week plaats in Keulen.Dakar 18Dead or Alive 6F1 2018Fist of the North Star: Lost ParadiseFootball Manager 2019Insurgency: SandstormKingdom Come: Deliverance - From the AshesMetro: ExodusPathfinder: KingmakerPersona 3: Dancing in MoonlightPersona 5: Dancing in StarlightTeam Sonic RacingTotal War: Three KingdomsValkyria Chronicles 4
15/08 07u00  Nintendo verkocht 700 miljoen gaming devices sinds 1983 Nintendo heeft bekend gemaakt dat het de grens van 700 miljoen verkochte gaming systemen heeft bereikt. In de 35-jarige historie verkocht het tal van verschillende consoles en handhelds, waarbij de Nintendo Dual Screen de populairste bleek. In totaal verkocht Nintendo zo'n 20 miljoen Switch consoles, 13 miljoen Wii U's, 100 miljoen Wii's, 27 miljoen GameCubes, 33 miljoen Nintendo 64's, 50 miljoen SNES consoles en zo'n 62 miljoen NES-units. Wat betreft handhelds werden er 72 miljoen 3DS'en verkocht en 154 miljoen DS'en. De GameBoy Advance verkocht zichzelf zo'n 81 miljoen maal en de oudste GameBoy ging bijna 120 miljoen maal de deur uit. De aloude Virtual Boy verkocht het minst met zo'n 770.000.
15/08 07u00  Gameplay video van Strange Brigade Er is weer een nieuwe gameplay trailer verschenen van Strange Brigade, de co-op shooter van Rebellion Entertainment. De trailer is dik 6 minuten lang en geeft fans een betere indruk van hoe de game werkt. Onlangs werd bekend dat het spel 2 nieuwe modi zou krijgen, de horde en score attack mode. De titel staat gepland voor 28 augustus van dit jaar.
15/08 07u00  Twee Tomb Raider-games nu backwards compatibel Nu Shadow of the Tomb Raider bijna gaat releasen, heeft Microsoft gedachten; Laten we enkele oude Tomb Raider games herlanceren. Tomb Raider: Legend en Lara Croft Tomb Raider Anniversary zijn namelijk backwards compatibel gemaakt voor de Xbox One console. Beide titels zijn vanaf nu verkrijgbaar op de Microsoft console.
15/08 07u00  GTA Online: After Hours: De Black Madonna arriveert De beat goes on langs alle populaire nightclubs in Los Santos met de volgende DJ die mee doet aan After Hours, The Black Madonna. Zij arriveert vandaag voor residency bookings, terwijl After Hours alumni Solomun, Tale Of Us en Dixon’s full live sets nu te beluisteren zijn via LS-UR, Los Santos Underground Radio. En net als met Dixon’s optreden vorige week, onze nieuwste resident, The Black Madonna is ook live te volgen als ze haar full live set gaat draaien vanuit Los Santos vandaag om 18.00 uur als de volgende in onze serie van ‘s werelds eerste virtuele Nightclub livestreams in samenwerking met ‘s werelds leidende dance music community, Resident Advisor.Zoals gisteren geteased, de Oppressor MK II en Terrorbyte zijn allebei nu verkrijgbaar voor spelers, samen met zes nieuwe Freemode Client Jobs die gelijk opgstart kunnen worden vanaf het touchscreen terminal van het Terrorbyte's Nerve Center.
15/08 07u00  Grote finale eSports WRC Powered by Hyundai Line up coureurs schema en details onthuld Bigben en Hyundai Motor Company onthullen met trots de details van de grote finale van eSports WRC powered by Hyundai die zal plaatsvinden op 18 augustus in het Service Park van ADAC Rallye Deutschland (Bostalsee, Duitsland).Na 13 kwalificatierondes hebben 8 spelers uit 7 landen een plaats veroverd voor de finale van 2018: Rang Naam Land Totaal1 WED SUBEE203 Hongarije 2532 TX3 NEXL Frankrijk 2213 WED JON ARMSTRONG VK 1874 MIHALUR Finland 1605 CAR JONNO. VK 1566 TX3 RARES Roemenië 1377 WED GREEKMAN Griekenland 1358 TX3 GTKRYSPAPL Polen 122Na een fantastisch seizoen met 5 overwinningen en in totaal 10 podiumplaatsen bij 13 evenementen, is de Hongaarse coureur WED SUBEE203 de MVP van het seizoen, en met 253 punten een van de favorieten voor de eindzege. Subee had tijdens de finale van 2017 nog de vierde plaats gehaald. Opmerkelijk genoeg is dit ongeveer dezelfde route als Nexl vorig jaar aflegde naar de kampioenstitel. Zal de geschiedenis zich herhalen?In de finale van dit jaar moeten spelers twee kwalificatiefasen met elk drie stages doorlopen, voordat ze de kroon kunnen claimen. Aan het einde van de eerste fase zullen er slechts 6 spelers over zijn, dit wordt teruggebracht tot 4 na de tweede kwalificatiefase. In de grote finale zullen de 4 beste e-coureurs het tegen elkaar opnemen in 3 extra stages van wat een epische finale belooft te worden. De beste van deze coureurs gaat naar huis met de eSports WRC powered by Hyundai-trofee.Aan het einde van de finale worden de 3 beste spelers beloond met prijzen. De racer in polepositie mag vertrekken achter het stuur van een Hyundai i20, ter waarde van € 20.000,-.• 1e plaats: een Hyundai i20 coupé• 2e plaats: een officiële Playseat WRC-racestoel en een Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod-stuurwiel met een Rally Wheel Add-On Sparco R383 Mod.• 3e plaats: een officiële Playseat WRC-racestoel.• 8 finalisten: Een Nacon 2.1 set hoofdtelefoons en een Nacon-muismat.Net als vorig jaar wordt de MVP van het seizoen beloond voor zijn prestaties tijdens de 8 maanden van de intense competitie. Playseat en Thrustmaster bieden Subee met veel plezier een officiële Playseat WRC-racestoel aan, samen met een forse Thrustmaster-set, inclusief een wheelbase TS-XW Racer, T3PA PRO-pedalen, een Rally Wheel Add-on Sparco R383-mod, een TSS-handrem en een TM Racing Clamp. Gefeliciteerd Subee!Het beste team wordt ook beloond. Met veel plezier leveren Nacon en Thrustmaster een Pro-gamer Nacon-pakket (stoel, toetsenbord, muis en hoofdtelefoon) en een Thrustmaster®-pakket inclusief TSS-handrem Sparco-mod en TM Racing Clamp aan elk lid van de WRC EDRIVERS CLUB (WED): Subee203, Jon Armstrong, Greekman en Komatsu. Felicitaties aan iedereen voor hun fantastische prestaties dit seizoen!De deelnemers kunnen tijdens de finale racen in optimale omstandigheden dankzij de 9 simulators van Playseat (Sensation Pro) en Thrustmaster® (Rally Wheel Add-on Sparco® R383 Mod op een TS-XW Racer + T3PA PRO-pedalen + 2 TSS-handrem Sparco-mods, één als een progressieve handrem, de andere als sequentiële versnellingspook).Fans en spelers van over de hele wereld krijgen de kans om de finale te volgen, want die wordt live gestreamd op de Facebook-pagina van de game. Het schema is als volgt:- 18 augustus – 18:45 PM – 19:30 PM (CET): Livestream van de grote finale (4 spelers / 3 stages)Naast de competitie zijn er tal van andere activiteiten waar de finalisten en hun gasten aan kunnen deelnemen – om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Wie wordt de derde wereldkampioen WRC eSports en wint een Hyundai i20 met een waarde van €20,000? Ontdek het op 18 augustus!
14/08 18u45  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege dit weekend gratis te spelen Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is van 16 tot en met 19 augustus gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Geïnteresseerden sluiten zich aan bij de inmiddels meer dan 35 miljoen spelers in de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-community.Spelers die de game uitproberen tijdens het Free Weekend hebben de mogelijkheid om hun voortgang mee te nemen en ongestoord verder te spelen als ze de game kopen. Ze profiteren tussen 16 en 27 augustus bovendien van een korting tot wel 60% op de Standard, Advanced, Gold & Complete Editions.De aankomende Operation Grim Sky bevat twee nieuwe operators: één Amerikaanse aanvaller en één Britse verdediger. De eerste volledig opnieuw opgebouwde map, Hereford Base, is dan eveneens beschikbaar. De volledige onthulling van Year 3 Season 3 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vindt plaats tijdens de Six Major Paris van 17 tot en met 19 augustus. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.
14/08 15u15  NLZIET nu beschikbaar op PlayStation 4 NLZIET, het gezamenlijke online videoplatform van NPO, RTL en SBS, heeft vandaag haar PlayStation 4-app uitgebracht. Onlangs bracht NLZIET reeds een app uit voor de Apple TV. Met de nieuwe NLZIET-app hebben PlayStation 4-gebruikers nu ook de mogelijkheid om terug, live en soms vooruit te kijken. Daarnaast biedt de app een overzichtelijke tv-gids waaruit direct programma's te bekijken zijn. Niels Baas (directeur NLZIET): 'De PlayStation 4 is de belangrijkste gameconsole van Nederland, maar naast gaming wordt de spelcomputer ook gebruikt voor andere mediadiensten. Met de komst van de NLZIET-app voor de PlayStation maken we het online televisiekijken nog toegankelijker en bieden wij een volwaardig alternatief voor het vaste televisieabonnement.'Met NLZIET kijk je alle programma's van de Nederlandse tv in één app. Live of gemist. Daarnaast kijk je on demand zonder reclame terug of soms zelfs vooruit. Met een app op diverse Smart tv’s, maar ook via Google Chromecast en Apple TV waren er al veel mogelijkheden om NLZIET op het grote scherm te kijken. Met de PS4-app komt er nu een extra mogelijkheid bij om in hoge kwaliteit programma’s van NPO, RTL en SBS op tv te kijken.
14/08 13u15  Twin Mirror krijgt gameplay trailer From Dontnod, de studio bekend van Life is Strange, heeft een nieuwe video uitgebracht van Twin Mirror. In de game speel je als Sam, een man die terug keert naar Basswood, West Verginia, nadat hij gedumpt is door z'n vrouw. Hij bezoekt de begrafenis van een vriend. Echter, na een nacht slapen ontwaakt hij zonder enig idee wat er de nacht gebeurd is. De game verschijnt voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
14/08 08u45  EDGE geeft goede cijfers aan Hollow Knight en Dead Cells De EDGE heeft weer enkele games beoordeeld deze maand, waaronder Hollow Knight en Dead Cells.Octopath Traveler (Switch, Square Enix): 7The Banner Saga 3 (PS4/Xbox One/Switch, Versus Evil): 9Dead Cells (PS4/Xbox One/Switch, Motion Twin): 8Hollow Knight (Switch, Team Cherry): 9The Persistence (PS4, Firesprite): 8Pocket Rumble (Switch, Chucklefish): 7Radio Hammer Station (PS4/Switch/PS Vita, Arc System Works): 5Danger Zone 2 (PS4/Xbox One, Three Fields): 6
14/08 07u15  Uncharted-film is dicht bij productie De productie van de nieuwe Uncharted-film zal binnenkort van start gaan. Dat heeft Shawn Levy officieel gemeld via de Playlist. Daar waar het interview zich vooral focust op het nieuwe seizoen van Stranger Things, daar werd ook ingegaan op andere projecten. De productie van de nieuwe Uncharted-film ligt daarbij het dichtste bij, zo liet de man weten. 'Er is nu een heel goed script dat we gaan gebruiken en Tom Holland zal de hoofdrol vertolken.' Wanneer de film precies uit moet gaan komen is nog niet bekend.
14/08 07u00  Bethesda dwingt Sony om crossplay te ondersteunen Bethesda heeft duidelijk gemaakt dat ze met hun aankomende kaartgame The Elder Scrolls: Legends crossplay-ondersteuning moeten hebben. De uitgever legt daarmee extra druk op Sony om crossplay mogelijk te maken op de console. Hiermee moet het mogelijk zijn om verschillende consoles online met elkaar te laten samenwerken om multiplayer mogelijk te maken tussen de verschillende platformen. De game is al even verkrijgbaar maar later dit jaar komt een opgepoetste versie naar de Xbox One, PlayStation 4 en Switch. Bethesda wil crossplay mogelijk maken tussen al deze platformen, zo lezen we via de Game Informer. Pete Hines laat daar weten dat de game wellicht niet zal uitkomen op de PS4 wanneer Sony crossplay zal blokkeren. Het is nog niet bekend wat de beslissing van Sony zal gaan zijn.
14/08 07u00  Klassieke PS1 theme voor de PS4 gedemonstreerd Afgelopen week kondigde Sony aan dat het zo'n 500 miljoen PlayStation consoles heeft verkocht in de afgelopen periode. Het gaat daarbij om de verkoop van alle generatie consoles, waaronder dus de PS1, PS2, PS3 en PS4. Om dit te vieren hebben de mannen van Truant Pixels een dynamic theme voor de PS4 gemaakt, geïnspireerd op de originele PlayStation console. De theme is volledig functioneel en op een PS4 devkit gedraaid. Helaas is deze echter nog niet officieel verkrijgbaar. In een video kunnen we een demonstratie zien van het thema:
Laatste update: woensdag 15 augustus 2018, 13u45
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
15/08 14u00  TV Updates: De beste middenklasse TV’s van 2018 In de TV Updates Feature ging Florian vorige maand helemaal los op alle topmodellen, maar deze maand checkt hij wat de beste middenklasse gaming TV’s zijn. Da’s mooi, want deze TV’s zijn tenminste redelijk betaalbaar!
15/08 00u15  Geheime modus Super Smash ontdekt en release Dark Souls Remaster Switch bekend Yup, we hebben vandaag nieuws over Super Smash Bros. en Dark Souls Remastered op de Switch, maar er is ook een heleboel non-Nintendo-nieuws. Onder andere vette achter-de-schermenfilmpjes van Sony’s aankomende paradepaardjes.
14/08 15u00  Om 15:00 op Twitch: semi-speedrun Ocarina of Time Lees meer >
14/08 11u45  Films om in de stemming te komen voor Red Dead Redemption 2 Met nog iets meer dan 2 maanden te gaan tot Red Dead Redemption 2 verschijnt, begint het nu toch behoorlijk te kriebelen. En alsof je nog niet hyped genoeg was, beginnen we een serial om écht helemaal in de stemming komen. Met vandaag in het eerste deel: films!
14/08 01u30  Lekkage bij Ubisofts Rainbow Six Siege en stress bij Capcom Gamescom is over een weekje en schijnbaar zitten de games in een vat wat niet verzuurd, maar wel lekgeprikt kan worden aan alle kanten. Meer over Rainbow Six Siege en Monster Hunter: World in deze W8!
13/08 17u45  Kampioenen en kampioenen en kampioenen – eSport Hitjes De wereldkampioen FIFA is bekend en wie dat is zal je verbazen. Daarnaast was vorige week EVO 2018. Verder zijn er alvast twee nieuwe teams in de Overwatch League, gaat de AI eindelijk de wereld overnemen en begint The International over een week.
13/08 15u15  FIFA 19 - Preview part 2: Battle Royale-modus? Deel één van Graddus' FIFA 19 preview gelezen? Zo niet, snel doen. Dan ben je helemaal bij voor dit tweede deel dat over de nieuwe 'House Rules' (met een Battle Royale-mode?) en veranderingen in Ultimate Team gaat!
13/08 12u00  10 personages die niet in Smash Bros. Ultimate moeten zitten – Waarom Lees Ik Dit? Met Ridley, Simon Belmont en King K. Rool lijkt Super Smash Bros. Ultimate eindelijk het perfecte roster te krijgen. Dus PeterKoelewijn draait de eeuwenoude vraag om en kijkt nu naar 10 personages die hopelijk NIET Super Smash Bros. Ultimate halen!
13/08 02u15  Bethesda past stilletjes review policy aan De wacht van vandaag heeft pijn in z’n voeten van het lopen, want er moesten natuurlijk tientallen of misschien wel honderden Eevee’s gevangen worden dit weekend. Nu zit de wacht klaar om jou alle nieuwtjes te brengen waarmee jij de week fris kan starten in deze N8W8!
12/08 13u00  Alles wat je moet weten over World of Warcraft: Battle for Azeroth In deze Serial duikt Alie in de toppers van de maand. Ze vertelt je alles wat je moet weten over deze games. We zoomen in op een van de grootste releases van augustus: Battle for Azeroth. Wat weten we over deze alweer zevende uitbreiding voor de MMORPG World of Warcraft?
12/08 12u45  Kaartensysteem voor Fallout 76 aangekondigd en release Elder Scrolls: Wolfhunter bekend Zin in een nieuwe expansie van The Elder Scrolls, wat er gaat gebeuren met Sea of Thieves of wat je kunt verwachten van het kaartsysteem van Fallout 76? In deze WKNDW8 kom je alles te weten over die drie, plus een heleboel ander nieuws.
11/08 12u45  Quakecon is aan! Rage 2, Doom Eternal en Quake Champions QuakeCon is bezig en het is ook meteen AAN. De keynote was gewéldig, vooral Doom maakte mensen he-le-maal gek. Jou ook? Je kunt het bekijken in deze tjokvolle, goedgevulde, heerlijke N8W8, al zeggen we het zelf.
10/08 16u45  Update: De winnaar van de reis naar Gamescom in de Asus ROG VIP-bus Update: We hebben een winnaar! Bas gaat samen met iemand met de VIP ROG-bus naar Gamescom. Gefeliciteerd!
10/08 16u00  Shadow of the Tomb Raider – Preview Al ruim 20 jaar wordt Florian erg blij van Lara Croft en op een event kon hij al een paar uur stoeien met de nieuwste versie van de ultieme game babe, in Shadow of the Tomb Raider.
10/08 12u00  Next-gen console geruchten: Meerdere nieuwe Xbox consoles? Het lijkt er steeds meer op dat er meerdere next-gen Xbox consoles in de maak zijn en uiteraard bespreekt Florian in deze Feature de nieuwste geruchten! Daarnaast ook nog geruchten over de PlayStation 5 en de nieuwe DualShock-controller.
Laatste update: woensdag 15 augustus 2018, 14u00
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x [esports] 'Toronto krijgt Overwatch League-team'16/08 01u12 - FOK!Games: Lees meer >
11x Diablo III komt naar Nintendo Switch16/08 01u12 - FOK!Games: Lees meer >
1x Fallout 76 niet op Steam, Luigi niet dood en nieuwe Oscar bekend09/08 00u15 - Power Unlimited: Een laatste schreeuw vanuit het huis van Dracula. Was het het laatste wat we ooit zouden horen van Luigi? Gelukkig niet, want Luigi is OK. Verder is niet alles in de gamewereld oke, want er is wat minder leuk nieuws voor Steamjunkies die Fallout willen spelen.
1x Metro Exodus speelbaar op GamesCom09/08 07u30 - EvilGamerz: Deep Silver en 4A Games hebben bekend gemaakt dat de game Metro Exodus speelbaar zal zijn op de GamesCom en PAX West dit jaar. In Keulen op de GamesCom zal het spel voor het eerst verschijnen en haar speelbare debuut maken en wel van 22 tot en met 25 augustus. Het spel zal aanwezig zijn bij zowel de Deep Silver booths als de Xbox booths. De shooter vindt plaats in het jaar 2036, een kwart-eeuw nadat de nucleaire oorlog de aarde verwoeste. Er zijn enkele overlevenden, waaronder jij en je bevindt je in de tunnels van Moskou, waar je moet zien te overleven.
1x De screenshots van vridniX ogen...uniek09/08 07u30 - Gamequarter.be: Lees meer >
1x Nieuwe Call of Duty: Black Ops 4 multiplayermodus Heist onthuld10/08 13u45 - Eurogamer: Ontwikkelaar Treyarch heeft een nieuwe multiplayermodus voor Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd. In Heist nemen twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op. Het doel is als eerste een geldzak op te pikken en naar een inzamelpunt te brengen.In de nieuwe multiplayermodus vind je health en munitie op divers locaties in de map. Wapens, perks en andere gear schaf je met verdiend in-game geld aan. Elke speler begint uiteindelijk met niks, maar bouwt zijn loadout elke ronde verder uit. Read more…
1x Quakecon is aan! Rage 2, Doom Eternal en Quake Champions11/08 12u45 - Power Unlimited: QuakeCon is bezig en het is ook meteen AAN. De keynote was gewéldig, vooral Doom maakte mensen he-le-maal gek. Jou ook? Je kunt het bekijken in deze tjokvolle, goedgevulde, heerlijke N8W8, al zeggen we het zelf.
1x FunQuarter #22012/08 08u45 - Gamequarter.be:                                                         Omdat Game Freak graag overdrijft                                                                          Hier heb ik niets aan toe te voegen                                                            That last one                                                                            Ook hallo daar beneden!                                                             Nope!                                                                         Wie kent deze nog?                                                              Je komt niet tekort                                                                Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                              Spot the power            
1x Deze senior neemt Pokémon: GO wel heel serieus12/08 09u00 - Gamequarter.be: Met dank aan de vele events die in de afgelopen maanden voorbij zijn gekomen in Pokémon: GO, is onze redactie met regelmaat buiten te vinden met de smartphones in de aanslag om raids te doen en speciale Pokémon aan onze collectie toe te voegen. Zo serieus als deze Taiwanese man nemen we het echter echt niet. De zeventigjarige Chen San Yuan doorkruist zijn stad op zijn aangepaste fiets en maar liefst negen smartphones, waarmee hij echt werk maakt van de opdracht Gotta Catch 'Em All. Met deze set-up kan hij namelijk een kleine twintig uur non-stop spelen. San Yan is daar echter nog niet tevreden mee. Niet enkel biedt zijn huidige constructie ruimte voor twee extra schermen, maar de bejaarde is voornemens om zijn arsenaal in de nabije toekomst uit te breiden naar vijftien smartphones. Daar gaat die later vandaag heel wat Eevee's mee kunnen vangen.
1x PC-game LUXO Buddies lijkt UNO te plagiariseren12/08 09u30 - Gamequarter.be: Als je ergens succes mee hebt, dan zullen er altijd mensen zijn die proberen daarop mee te liften. En het blijkt dat UNO daar geen uitzondering op is. Het gisteren op Steam verschenen LUXO Buddies doet namelijk wel heel sterk denken aan het bekende kaartspel. Na het zien van slechts één screenshot zal het merendeel van jullie al begrijpen waarom wij zo onze bedenkingen hebben bij het spel van Myarcadegames Studios. Niet enkel doen de kaarten, de user interface en het LUXO! sterk denken aan de digitale versie van Mattels wereldberoemde kaartspel, maar hoe het spel gespeeld wordt lijkt een-op-een gekopieerd. We hebben het spel echter niet hoeven te kopen om daar verder bewijs voor te vinden. Op de Steam-pagina van het spel staat namelijk het volgende: One of the most Classic games which we all know and love! LUXO Buddies makes its return with an assortment of exciting new features. Match cards either by matching color or value and play action cards to change things up. Race against other players to empty your hand before everyone else. Try to be the first player to remove all the cards in this awesome four player LUXO Buddies game! The official rules for the game are: To win a match you must be the first player to get rid of all your cards. Players play in turn: either take a card from the pile or place one on the table if it matches the last card placed on top. Other moves are not allowed. Two cards are considered matching if they have the same color, same number or same symbol. There are 108 in the deck: normal ones with numbers 0 to 9 for each color(red, yellow, green blue) and special action cards: - Skip: next player in sequence misses a turn - Reverse card: order of play switches directions (clockwise to counterclockwise, or vice versa) - Draw Two (+2): next player in sequence draws two cards and misses a turn - Wild card: player determines the next color to be matched (may be used on any turn even if the player has matching color) - Wild Draw Four(+4 and wild): player determines next color to be matched; next player in sequence draws four cards and misses a turn; caution: may be legally played only if the player has no cards of the current color Zoiets iedereen die ooit UNO heeft gespeeld je zal vertellen, is dit een exacte beschrijving van hoe het spel gespeeld wordt, met als enige verschil dat UNO is vervangen door LUXO Buddies. Wij achten de kans dan ook groot dat UNO-eigenaar Mattel of Ubisoft, die de digitale versies van de game maakt, op korte termijn actie onderneemt tegen het spel.

Statistieken

Artikels:
28824
Gelezen:
4802
Aantal lezers nu:
19


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven