vrijdag 18 januari 2019, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u15
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
18/01 22u30  René van Kooten 'nederig en dankbaar' na vroege geboorte dochter De veel te vroege geboorte van zijn tweede dochter heeft René van Kooten 'nederig en dankbaar' gemaakt. 
18/01 19u45  'Platenmaatschappij Sony en R. Kelly werken niet langer samen' R. Kelly en zijn platenmaatschappij Sony zouden samen overeengekomen zijn om niet langer samen te werken, vertellen ingewijden aan Billboard.
18/01 19u15  'Platenmaatschappij Sony en R. Kelly stoppen samenwerking' R. Kelly en zijn platenmaatschappij Sony zouden samen overeengekomen zijn om niet langer samen te werken.
18/01 18u30  Roddeloverzicht: Prins Bernhard 'betrapt' en Gordon is boos Prins Bernhard is gezien met een andere vrouw, Linda de Mol en Wendy van Dijk nemen afscheid van RTL en Gordon is woedend. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
18/01 18u30  Hanna Verboom in verwachting van eerste kind Hanna Verboom, die zich eind vorig jaar verloofde met Ralf Roex, is in verwachting van haar eerste kind. 
18/01 18u15  Hans Klok vertrekt later naar Los Angeles wegens verbouwing theater Hans Klok stelt zijn verhuizing naar Los Angeles uit, omdat het MGM-theater waar hij de komende jaren gaat optreden, wordt verbouwd. 
18/01 18u15  Hanna Verboom (35) in verwachting van eerste kind Hanna Verboom, die zich eind vorig jaar verloofde met Ralf Roex, is in verwachting van haar eerste kind. 
18/01 18u00  Hans Klok vertrekt later naar LA wegens verbouwing theater Hans Klok stelt zijn verhuizing naar Los Angeles uit omdat het MGM-theater waar hij de komende jaren gaat optreden, wordt verbouwd. 
18/01 17u30  Oud-stagiaire: 'Ik had als zestienjarige seksuele relatie met R. Kelly' Tracy Sampson, een oud-stagiaire van platenmaatschappij Epic Records, claimt dat zij als zestienjarige een seksuele relatie met R. Kelly had.
18/01 17u15  Oud-stagiaire: 'Ik had als 16-jarige seksuele relatie met R. Kelly' Tracy Sampson, een oud-stagiaire van platenmaatschappij Epic Records. claimt dat zij als 16-jarige een seksuele relatie had met R. Kelly.
18/01 16u00  Veldhuis en Kemper zamelen sokken in voor daklozen Het cabaretduo Veldhuis & Kemper gaat sokken inzamelen voor daklozen in Noord-Holland, maken ze vrijdag bekend in het programma June tot Twaalf op NH Radio.
18/01 15u45  RTL Boulevard-deskundige Aran Bade gaat trouwen met vriend Aran Bade, bekend van zijn reportages voor RTL Boulevard, gaat trouwen. Op vakantie in Vietnam heeft hij zijn vriend Jeroen ten huwelijk gevraagd.
18/01 15u45  Ex-manager R. Kelly geeft zichzelf aan bij politie James Mason, een voormalige manager van R. Kelly, heeft zichzelf aangegeven bij de politie. De man, waartegen een arrestatiebevel uitgevaardigd is, wordt beschuldigd van het bedreigen van familieleden van een vermeend slachtoffer van de r&b-zanger.
18/01 15u30  Paul de Leeuw ondergaat knieoperatie Paul de Leeuw is vrijdag geopereerd aan zijn knie, maakt hij op Facebook bekend aan zijn volgers.
18/01 10u45  Mike Sorrentino dankbaar voor steunbetuigingen om gevangenisstraf Volgens Lauren, de vrouw van Mike 'The Situation' Sorrentino gaat het prima met haar man in de gevangenis. De MTV Jersey Shore-ster moet acht maanden de cel in vanwege belastingontduiking.
Laatste update: vandaag om 22u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/01 10u15  Reinout en Danielle Oerlemans verkopen villa in LarenDe riante villa van Reinout en Danielle Oerlemans in Laren stond al sinds 2015 te koop, maar nu doet het echtpaar ook echt afstand van het Gooise huis.
18/01 09u15  Monique Smit in verwachting van tweede kindMonique Smit en haar vriend Martijn Molleman verwachten een tweede kind. Dat maakte de 29-jarige zangeres bekend in de videoclip van haar nieuwe single Gebarentaal.
18/01 09u00  Monique Smit hint op zwangerschap in videoclipMonique Smit en haar vriend Martijn Molleman zouden een tweede kind verwachten. Daar hint de 29-jarige zangeres op in de videoclip van haar nieuwe single Gebarentaal.
18/01 07u15  Mike Sorrentino dankbaar voor steunbetuigingenVolgens Lauren, de vrouw van Mike 'The Situation' Sorrentino gaat het 'prima met haar man in de gevangenis'. De MTV Jersey Shore-ster moet acht maanden de cel in vanwege belastingontduiking.11 
18/01 07u15  Harvey Weinstein en advocaat Benjamin Brafman uit elkaarHarvey Weinstein heeft inderdaad afscheid genomen van zijn advocaat Benjamin Brafman. Eerder deze week gingen al geruchten dat de wegen van de twee zich zouden scheiden.11 
18/01 06u30  The Situation dankbaar voor steunbetuigingenVolgens Lauren, de vrouw van Mike 'The Situation' Sorrentino gaat het 'prima met haar man in de gevangenis'. De MTV Jersey Shore-ster moet acht maanden de cel in vanwege belastingontduiking, maar krijgt  veel steunbetuigingen en fanmail nu hij achter tralies zit.10 
18/01 03u30  Reinout en Danielle verkopen villa LarenHun riante villa in Laren stond al sinds 2015 te koop, maar nu doen Reinout en Danielle Oerlemans dan ook echt afstand van het Gooise huis waar ze zoveel gelukkige jaren met hun gezin hebben gekend.17 
17/01 23u15  Harvey Weinstein neemt inderdaad afscheid van advocaat Benjamin BrafmanHarvey Weinstein heeft inderdaad afscheid genomen van zijn advocaat Benjamin Brafman. Eerder deze week gingen al geruchten dat de wegen van de twee zich zouden scheiden.
17/01 20u30  Nikkie de Jager bedankt fans voor leuke reacties op nieuwe relatieNikkie de Jager, bekend van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, heeft haar fans bedankt voor alle leuke reacties na de onthulling dat ze weer een relatie heeft.
17/01 19u45  Nikkie de Jager bedankt fans voor leuke reacties op relatie-onthullingNikkie de Jager, bekend van haar YouTube-kanaal NikkieTutorials, heeft haar fans bedankt voor alle leuke reacties na de onthulling dat ze weer verkering heeft. 
17/01 19u30  Britse prins Philip (97) ongedeerd na auto-ongelukDe Britse prins Philip is donderdag betrokken geraakt bij een auto-ongeluk in de buurt van zijn landgoed Sandringham House, bij Norfolk.
17/01 17u30  'Justin en Hailey Bieber geven elkaar nog eens jawoord'Justin en Hailey Bieber zijn naar verluidt van plan om hun bruiloft nog eens over te doen.
17/01 13u00  Filemon Wesselink en vriendin Michaela na ruim tien jaar uit elkaarFilemon Wesselink en zijn vriendin Michaela, met wie hij drie kinderen heeft, zijn na een relatie van ruim tien jaar uit elkaar.
17/01 09u30  Paris Jackson weerspreekt 'overdreven' verhalen over opname in kliniekHet nieuwsbericht dat Paris Jackson zich in een kliniek zou laten opnemen om aan haar psychische problemen te werken, is erg overdreven, laat ze in een Instagram-post weten.
17/01 09u30  Assistent klaagt nu zelf Mariah Carey aan om fysiek en emotioneel geweldLianna Azarian, de voormalige persoonlijk assistent van Mariah Carey, klaagt de zangeres aan omdat ze meent slachtoffer te zijn geweest van geweld dat plaatsvond in de periode waarin ze voor Carey werkte.
17/01 08u00  Paris Jackson: 'De media overdrijven weer eens'Het nieuwsbericht dat Paris Jackson zich zou laten opnemen in een kliniek om aan haar psychische problemen te werken, is volgens haarzelf erg overdreven. Dat laat ze weten in een Instagram-post.
17/01 03u30  Assistent klaagt nu zelf Mariah Carey aanLianna Azarian, de voormalig persoonlijk assistent van Mariah Carey, slaat terug en klaagt de zangeres aan omdat ze meent slachtoffer te zijn geweest van geweld dat plaatsvond in de periode waarin ze voor Carey werkte. 
17/01 03u15  Paris Jackson: De media overdrijven weer eensHet nieuwsbericht dat Paris Jackson zich zou laten opnemen in een kliniek om aan haar psychische problemen te werken, is volgens haarzelf erg overdreven. Dat laat ze weten in een Instagram-post.
16/01 22u45  Macaulay Culkin had 'heel normale vriendschap' met Michael JacksonMacaulay Culkin vond de vriendschap die hij als kind had met Michael Jackson heel normaal. De Home Alone-acteur en de zanger scheelden 22 jaar met elkaar. 
16/01 22u30  Macaulay Culkin had 'hele normale vriendschap' met Michael JacksonMacaulay Culkin vond de vriendschap die hij als kind had met Michael Jackson heel normaal. De Home Alone-acteur en de zanger scheelden 22 jaar met elkaar. 
16/01 19u15  Realityster Amanda Balk gaat scheidenAmanda Balk (31) gaat scheiden van Stavros T., met wie ze sinds 2018 getrouwd was. Maandag bekende de 44-jarige echtgenoot van de realityster dat hij betrokken is geweest bij de wietkwekerijen in de kelders van drie villa's in Wassenaar.
16/01 18u00  In de bladen: 'Bonje rond comeback Luv' | Ging Nicolette vreemd?Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Wat is er toch aan de hand bij Luv en is overspel de reden dat de relatie van Nicolette Kluijver in zwaar zit? Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
16/01 15u15  Officier van justitie eist geldboete en 2,5 jaar rijontzegging voor rapper BoefRapper Boef, die zich woensdag bij de rechtbank van Tilburg moest verantwoorden voor drie snelheidsovertredingen, blijkt vaker te hard gereden te hebben dan werd aangenomen. De officier van justitie eist daarom een geldboete van 7.000 euro, 2,5 jaar rijontzegging en twee weken voorwaardelijke hechtenis. 
16/01 15u15  Mariah Carey klaagt voormalige persoonlijke assistent aan om chantageMariah Carey klaagt haar voormalige persoonlijke assistent aan, omdat die haar zou chanteren met in het geheim gemaakte beelden.
16/01 14u30  Rapper Boef beging 'veel meer' snelheidsovertredingen dan werd aangenomenRapper Boef, die zich woensdag bij de rechtbank van Tilburg moest verantwoorden voor drie snelheidsovertredingen, blijkt vaker te hard gereden te hebben gereden dan werd aangenomen. De artiest beriep zich op zijn zwijgrecht. 
16/01 13u45  'Oud-manager R. Kelly gaat zich bij politie aangeven vanwege bedreiging'James Mason, een voormalige manager van R. Kelly, gaat zichzelf aangeven bij de politie. Hij wordt beschuldigd van het bedreigen van familieleden van een vermeend slachtoffer van Kelly. Een rechter vaardigde onlangs een bevelschrift voor zijn arrestatie uit.
16/01 13u30  Mariah Carey klaagt voormalig persoonlijke assistent aan om chantageMariah Carey klaagt haar voormalig persoonlijke assistent aan omdat die haar zou chanteren met in het geheim gefilmde beelden.
16/01 13u00  Saskia Noort en Kluun hebben relatie verbrokenSaskia Noort en Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun, zijn uit elkaar. Na enkele maanden hebben de twee schrijvers besloten om 'verder te gaan als vrienden, zoals daarvoor'.
16/01 11u45  Ex-vrouw PVV-Kamerlid Graus doet aangifte van mishandelingDe ex-vrouw van PVV-Kamerlid Dion Graus, Joyce, heeft aangifte tegen hem gedaan vanwege psychische mishandeling en omdat hij haar zou hebben gedwongen seks te hebben met andere mannen. Graus ontkent dat. 
16/01 11u30  PVV-Kamerlid Graus ontkent ex-vrouw te hebben gedwongen tot seksDe ex-vrouw van PVV-Kamerlid Dion Graus, Joyce, heeft aangifte tegen hem gedaan vanwege psychische mishandeling en omdat hij haar zou hebben gedwongen seks te hebben met andere mannen. Graus ontkent dat. 
16/01 11u30  Johan Vlemmix moet Patricia Paay 2.000 euro betalen in zaak rond sekspopJohan Vlemmix moet Patricia Paay een schadevergoeding van 2.000 euro betalen. 
16/01 10u30  'The Situation' meldt zich bij gevangenisMike 'The Situation' Sorrentino, die deel uitmaakt van de Jersey Shore-cast, is begonnen aan zijn celstraf. De realityster meldde zich dinsdag bij een gevangenis in de staat New York, waar hij acht maanden moet zitten.
16/01 10u15  'Oud-manager R. Kelly gaat zich aangeven bij politie om bedreiging'James Mason, een voormalig manager van R. Kelly, gaat zichzelf aangeven bij de politie nu hij wordt beschuldigd van het bedreigen van de familie van een vermeend slachtoffer van Kelly. Mason doet dit nadat een rechter onlangs een bevelschrift had uitgevaardigd voor zijn arrestatie.
16/01 10u00  'Voormalig manager R. Kelly gaat zichzelf aangeven bij politie om bedreiging'James Mason, een voormalig manager van R. Kelly, gaat zichzelf aangeven bij de politie nu hij wordt beschuldigd van het bedreigen van de familie van een vermeend slachtoffer van Kelly. Mason doet dit nadat een rechter onlangs een bevelschrift had uitgevaardigd voor zijn arrestatie.
16/01 08u15  Fajah Lourens: 'Geluk zit niet in een perfect lijf'Ook Fajah Lourens zegt wel eens onzeker te zijn over haar lichaam. Inmiddels heeft ze zich gerealiseerd hoe belangrijk zelfacceptatie is.
16/01 07u45  'Paris Jackson in kliniek vanwege psychische problemen'Paris Jackson heeft zich laten opnemen in een kliniek om aan haar psychische problemen te werken. 
16/01 03u15  The Situation meldt zich bij gevangenisJersey Shore-castlid Mike 'The Situation' Sorrentino is begonnen aan zijn celstraf. De realityster meldde zich dinsdag bij een gevangenis in de staat New York, waar hij acht maanden moet zitten.
15/01 20u30  Rihanna klaagt eigen vader aan wegens misbruik van haar naamRihanna klaagt haar eigen vader aan. Volgens de zangeres doen hij en een andere man zich ten onrechte voor als haar managers.
15/01 20u15  Rihanna klaagt eigen vader aan wegens uitbuitingRihanna klaagt haar eigen vader aan. Volgens de zangeres doen hij en een andere man zich ten onrechte voor als haar managers.
15/01 15u30  Boer zoekt Vrouw-kandidaat Maarten vindt samenwonen 'opluchting'Het Boer zoekt Vrouw-koppel Michelle van Asseldonk en Maarten Bos woont sinds deze week officieel samen. Maarten, die bij zijn vriendin is ingetrokken, ervaart de stap in hun relatie als een 'hele opluchting'.
15/01 15u00  Uitspraak in drugszaak Frank Masmeijer verplaatst naar februariHet hof van beroep in Antwerpen doet niet op 17 januari, maar op 8 februari uitspraak in de strafzaak tegen Frank Masmeijer. De voormalig presentator wordt verdacht van betrokkenheid bij cocaïnesmokkel.
15/01 14u45  Maarten van Rossem vindt Pieter Broertjes jaren na ontslag nog een 'lul'Maarten van Rossem werd in 2002 aan de kant gezet als columnist van De Volkskrant. Hoewel het inmiddels bijna twintig jaar geleden is, vindt hij toenmalig hoofdredacteur Pieter Broertjes nog steeds een 'lul'.
15/01 13u45  Kate Middleton verzorgt gedeelte van Britse bloemententoonstellingKate Middleton, hertogin van Cambridge, is dit jaar aan de beurt om een van de tuinen in te richten van de Chelsea Flower Show. De beroemde Britse bloemen- en plantententoonstelling kan elk jaar rekenen op veel aandacht van de koninklijke familie.
15/01 12u00  Boer zoekt Vrouw-kandidaat Maarten: 'Samenwonen is opluchting'Het Boer zoekt Vrouw-koppel Michelle van Asseldonk en Maarten Bos woont sinds deze week officieel samen. Maarten, die bij zijn vriendin is ingetrokken, ervaart de stap in hun relatie als een opluchting.
15/01 11u45  Boer zoekt Vrouw-kandidaat Maarten: 'Samenwonen met Michelle is opluchting'Het Boer zoekt Vrouw-koppel Michelle van Asseldonk en Maarten Bos woont sinds deze week officieel samen. Maarten, die bij zijn vriendin is ingetrokken, ervaart de stap in hun relatie als een opluchting.
15/01 10u15  Yolanda Hadid is 'klaar met cosmetische ingrepen'Yolanda Hadid (55) is helemaal klaar met botox, extensions en borstimplantaten die ze nodig dacht te hebben om als een sexy vrouw te worden gezien.
15/01 10u00  Kim Kardashian bevestigt vierde kind te krijgen via draagmoederKim Kardashian heeft bevestigd dat zij en haar echtgenoot Kanye 'Ye' West via een draagmoeder een vierde kind krijgen. De realityster zegt dat het een jongetje wordt.
15/01 08u00  Famke Louise wil voorbeeldfunctie vervullenFamke Louise ziet het moment dat ze overstapte van vlogs naar muziek maken, als het moment dat ze een voorbeeldfunctie kon gaan vervullen.
15/01 07u30  Kim Kardashian bevestigt zwangerschap surrogaat van vierde kindKim Kardashian heeft bevestigd dat zij en haar echtgenoot Kanye 'Ye' West via een surrogaat een vierde kind krijgen. De realityster zegt dat het een jongetje wordt.
15/01 02u15  Selena Gomez terug op Instagram na behandeling in kliniekDrie maanden nadat ze haar social media-stilte had aangekondigd, keerde Selena Gomez maandag terug op Instagram. De zangeres poste drie foto's van zichzelf en wenste haar 144 miljoen volgers een gelukkig nieuw jaar.
14/01 17u30  Halfbroer Meghan Markle betuigt spijt na arrestatie om beschonken rijdenThomas Markle jr. (52), de halfbroer van de hertogin van Sussex, heeft zijn excuses aangeboden aan Meghan en de rest van zijn familie. Hij werd vrijdag dronken van de weg werd gehaald in de Amerikaanse staat Oregon en zegt maandag spijt te hebben van de schande die hij zijn familie heeft bezorgd.
14/01 17u00  Man realityster Amanda Balk bekent betrokkenheid bij wietkwekerijenStavros T. (44), de man van realityster Amanda Balk, heeft maandag deels bekend dat hij betrokken is geweest bij de wietkwekerijen in de kelders van drie villa's in Wassenaar.
14/01 16u45  'Baby Meghan Markle en Britse prins Harry in april verwacht'De eerste baby van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle wordt naar verluidt in april verwacht.
14/01 15u15  Halfbroer Meghan Markle betuigt spijt na arrestatieThomas Markle jr. (52), de broer van de hertogin van Sussex, heeft zijn excuses aangeboden aan Meghan en de rest van zijn familie. Hij werd vrijdag dronken van de weg werd gehaald in de Amerikaanse staat Oregon, en zegt maandag spijt te hebben van de schande die hij zijn familie heeft bezorgd.
14/01 14u30  'Advocaat Harvey Weinstein dreigt op te stappen'Met slechts iets meer dan vier maanden te gaan tot Harvey Weinstein (66) terechtstaat voor seksueel geweld, staat hij op het punt zijn strafrechtadvocaat Benjamin Brafman te verliezen, zo melden bronnen.
14/01 13u30  Vijftienduizend bezoekers voor Fabeltjeskrant-tentoonstellingDe tentoonstelling Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant is zondag afgesloten. Er kwamen in ruim drie maanden tijd meer dan vijftienduizend belangstellenden op af. 
14/01 13u00  Tot vijf jaar cel geëist tegen overvallers woning Raymond van BarneveldHet Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag tot vijf jaar cel geëist tegen de drie mannen die worden verdacht van de overval op de Haagse woning van darter Raymond van Barneveld.
14/01 11u45  Miley Cyrus staat stil bij verjaardag man Liam HemsworthLiam Hemsworth wordt maandag 29 jaar en zijn vrouw Miley Cyrus staat op Instagram stil bij Hemsworths verjaardag, waarin ze in een notitie onder andere benoemt dat ze elkaar inmiddels tien jaar kennen. 
14/01 11u00  Overvallers Raymond van Barneveld ontkennen geweld te hebben gebruiktDe drie mannen die worden verdacht van de overval op de Haagse woning van darter Raymond van Barneveld ontkennen dat zij geweld hebben gebruikt. De bedoeling was een inbraak, aldus de drie Amsterdammers. Zij dachten dat er niemand thuis was.
14/01 09u45  Miley Cyrus feliciteert man Liam Hemsworth met brief op InstagramLiam Hemsworth wordt maandag 29 jaar en zijn vrouw Miley Cyrus staat op Instagram stil bij Hemsworths verjaardag, waarin ze in een brief onder andere benoemd dat ze elkaar inmiddels tien jaar kennen. 
14/01 09u30  Oud-journalist Henk Blanken ondanks Parkinson 'gelukkiger dan ooit'Schrijver en oud-journalist Henk Blanken (59) kreeg acht jaar geleden de diagnose Parkinson en is desondanks gelukkiger dan ooit, zegt hij maandag in een interview met de Volkskrant.
14/01 09u15  Chris Pratt en Katherine Schwarzenegger zijn verloofdChris Pratt en Katherine Schwarzenegger gaan trouwen. De acteur laat weten dat zijn vriendin positief op zijn huwelijksaanzoek heeft gereageerd.
14/01 09u00  15.000 bezoekers voor Fabeltjeskrant-tentoonstellingDe tentoonstelling Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant is zondag afgesloten. Er kwamen in ruim drie maanden tijd meer dan 15.000 belangstellenden op af. 
14/01 02u30  Peter Andre verzweeg jarenlang mentale problemenDe Britse zanger Peter Andre kampte jarenlang met psychische problemen. De zanger werd meerdere keren opgenomen in ziekenhuizen vanwege paniekaanvallen, zo onthulde hij in de Ierse talkshow The Ray D'Arcy Show.
13/01 15u15  Koninklijk gezin neemt intrek in gerenoveerd Paleis Huis ten BoschKoning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zijn zondag ingetrokken in hun nieuwe woning, Paleis Huis ten Bosch in Den Haag, zo laat het Koninklijk Huis weten. Het paleis werd sinds 2014 gerenoveerd.
13/01 13u15  Tom Hardy vader geworden van derde kindTom Hardy is weer vader geworden. Zijn vrouw Charlotte Riley is recent bevallen van een kleintje, melden verschillende Britse en Amerikaanse media. Of het om een jongen of meisje gaat, is niet bekend.
13/01 11u30  Koning neemt intrek in Paleis Huis ten Bosch in Den HaagKoning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zijn zondag ingetrokken in hun nieuwe woning, Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Dat laat het Koninklijk Huis weten. Het paleis werd sinds 2014 gerenoveerd.
12/01 19u45  Nicolette Kluijver en Joost Staudt 'knokken' voor huwelijkHet huwelijk van Nicolette Kluijver en Joost Staudt verkeert momenteel in slecht weer. Het management van de presentatrice meldt dat de twee voor hun relatie vechten.
12/01 16u00  Ziekenhuisopname Piers Morgan veroorzaakt door maag- en darmproblemenPiers Morgan heeft een maagslijmvliesontsteking opgelopen na het, naar eigen zeggen, eten van een vegetarisch worstenbroodje. Dat zegt de Britse presentator zaterdag op Twitter.
12/01 15u30  Jan de Hoop verlaat radioshow wegens 'veel te hoge bloeddruk' manJan de Hoop heeft zijn radioprogramma op Omroep Gelderland zaterdagochtend onverhoopt moeten onderbreken. De presentator moest weg vanwege een 'noodsituatie' met zijn echtgenoot Coen Lievaart, die last bleek te hebben van zijn bloeddruk.
12/01 14u30  Jan de Hoop verlaat radioshow wegens 'noodsituatie'Jan de Hoop heeft zijn radioprogramma op Omroep Gelderland zaterdagochtend onverhoopt moeten onderbreken. De presentator moest weg wegens een 'noodsituatie' met zijn echtgenoot Coen Lievaart.
12/01 13u45  Woning R. Kelly in Chicago doorzocht door agentenAgenten hebben vrijdag een woning van R. Kelly in de Trump Tower in Chicago doorzocht. De zanger zou er twee vrouwen tegen hun wil vasthouden, maar de politie kon daar geen bewijs voor vinden.
12/01 13u30  Bobbi Eden had eerste date met man in saunaBobbi Eden had haar eerste afspraakje met haar man Mark Laurenz, met wie ze inmiddels acht jaar getrouwd is, in de sauna. 'Ik wilde dat hij me als mezelf zag, zonder make-up en tierelantijnen.'
12/01 12u45  Relatie Winston en Renate Gerschtanowitz 'niet het hele jaar spannend'Volgens Winston Gerschtanowitz is zijn relatie met zijn vrouw Renate de laatste jaren beter geworden. Desondanks is het bij hen 'niet 365 dagen van het jaar spannend'.
12/01 12u00  Jochem van Gelder werd bij Willem Wever vaak geconfronteerd met angstenHet presenteren van het programma Willem Wever heeft Jochem van Gelder van diverse angsten afgeholpen. 
12/01 11u45  Klubbb3-collega Jan Smit geopereerd aan hartDe Belgische zanger Christoff De Bolle, in Nederland vooral bekend als lid van het schlagertrio Klubbb3, is geopereerd aan zijn hart. Hij moest onder het mes vanwege een lekkende hartklep.
12/01 11u45  Jörgen Raymann blijft voortaan uit discussies over diversiteitJörgen Raymann voelde zich naar eigen zeggen altijd geroepen om zich te roeren wanneer er een discussie werd gevoerd over diversiteit, maar de komiek wil deze gesprekken niet meer in de media voeren.
12/01 10u15  Gerard Joling: 'Ik was jaar of vijf bestbetaalde presentator van SBS'Gerard Joling heeft naar eigen zeggen 'altijd fantastische contracten' gehad. Hij erkent jarenlang meer te hebben verdiend dan Gordon, vertelde hij vrijdagavond aan tafel bij Jinek.
12/01 01u00  Gerard Joling: 'Ik was jaar of vijf best betaalde presentator van SBS'Gerard Joling heeft naar eigen zeggen 'altijd fantastische contracten' gehad. En ja, hij verdiende jarenlang meer dan Gordon, vertelde hij vrijdagavond aan tafel bij Jinek.
11/01 20u30  Britse presentator Piers Morgan opgenomen in het ziekenhuisPiers Morgan is opgenomen in het ziekenhuis. Vrijdag twitterde de Britse presentator vanuit zijn ziekenhuisbed. Wat er precies met de tv-presentator aan de hand is, is vooralsnog onduidelijk.
11/01 16u00  Roddeloverzicht: Wendy 'viel voor collega' en 'spanningen' bij AndréWendy van Dijk en Erland Galjaard hebben relatieproblemen, Albert Verlinde koopt toch weer een huis met Onno Hoes en het loopt wederom niet lekker tussen André Hazes en Monique. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
11/01 15u45  Man die Sylvana Simons met dood bedreigde krijgt taakstrafDe dertigjarige Nick J. moet een taakstraf van veertig uur doen, waarvan de helft voorwaardelijk, voor het met de dood bedreigen van Sylvana Simons. 
11/01 14u15  Catfish-presentator Nev Schulman vader geworden van zoonPresentator Nev Schulman is voor de tweede keer vader geworden. De host van Catfish en zijn vrouw Laura Perlongo kregen zoon Beau Bobby Bruce.
11/01 11u45  Ontwerpen Yves Saint Laurent voor Deneuve worden geveildVeilinghuis Christie's verkoopt eind deze maand de garderobe die de beroemde Franse couturier Yves Saint Laurent ontwierp voor zijn landgenote Catherine Deneuve. Hij bedacht de meer dan 130 outfits voor de filmster in een periode van veertig jaar.
11/01 08u15  Dochter R. Kelly noemt onder vuur liggende zanger 'monster'Voor het eerst sinds het verschijnen van de documentaire Surviving R. Kelly, over de van onder meer seksueel misbruik verdachte zanger R. Kelly, heeft een van zijn kinderen via sociale media op alle ontstane commotie gereageerd. Zijn dochter Joann Lee Kelly, beter bekend als Buku Abi, deelde donderdag een emotionele verklaring op haar Instagram Stories.
11/01 08u00  Soulzangeres Aretha Franklin vlak voor overlijden bestolenAretha Franklin overleed in augustus, maar in de maanden daarvoor zou The Queen of Soul bestolen zijn door een nog onbekende dader. Deze persoon zou op ongepaste wijze gebruik hebben gemaakt van haar geld.
11/01 06u30  Michael J. Fox (57) laat tatoeage van zeeschildpad op arm zettenOp zijn 57e heeft Michael J. Fox zijn lichaam voor het eerst in z'n leven voorzien van een tatoeage. De acteur liet een zeeschildpad zetten bij Bang Bang Tattoos in New York en plaatste het eindresultaat op Instagram.
11/01 05u00  Kinderen R. Kelly hebben al jaren geen contact meer met hun vaderVoor het eerst sinds het verschijnen van de documentaire Surviving R. Kelly heeft een van zijn kinderen via sociale media gereageerd op alle ontstane commotie. Dochter Joann Lee Kelly, beter bekend als Buku Abi, deelde donderdag een emotioneel statement op haar Instagram Stories.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x Reinout en Danielle verkopen villa Laren18/01 03u30 - Nu.nl: Achterklap: Hun riante villa in Laren stond al sinds 2015 te koop, maar nu doen Reinout en Danielle Oerlemans dan ook echt afstand van het Gooise huis waar ze zoveel gelukkige jaren met hun gezin hebben gekend.
11x Harvey Weinstein en advocaat Benjamin Brafman uit elkaar18/01 07u15 - Nu.nl: Achterklap: Harvey Weinstein heeft inderdaad afscheid genomen van zijn advocaat Benjamin Brafman. Eerder deze week gingen al geruchten dat de wegen van de twee zich zouden scheiden.
11x Mike Sorrentino dankbaar voor steunbetuigingen18/01 07u15 - Nu.nl: Achterklap: Volgens Lauren, de vrouw van Mike 'The Situation' Sorrentino gaat het 'prima met haar man in de gevangenis'. De MTV Jersey Shore-ster moet acht maanden de cel in vanwege belastingontduiking.
10x The Situation dankbaar voor steunbetuigingen18/01 06u30 - Nu.nl: Achterklap: Volgens Lauren, de vrouw van Mike 'The Situation' Sorrentino gaat het 'prima met haar man in de gevangenis'. De MTV Jersey Shore-ster moet acht maanden de cel in vanwege belastingontduiking, maar krijgt  veel steunbetuigingen en fanmail nu hij achter tralies zit.
9x 'Platenmaatschappij Sony en R. Kelly stoppen samenwerking'18/01 19u15 - Nu.nl: Achterklap: R. Kelly en zijn platenmaatschappij Sony zouden samen overeengekomen zijn om niet langer samen te werken.
8x Oud-stagiaire: 'Ik had als 16-jarige seksuele relatie met R. Kelly'18/01 17u15 - Nu.nl: Achterklap: Tracy Sampson, een oud-stagiaire van platenmaatschappij Epic Records. claimt dat zij als 16-jarige een seksuele relatie had met R. Kelly.
8x Hanna Verboom in verwachting van eerste kind18/01 18u30 - Nu.nl: Achterklap: Hanna Verboom, die zich eind vorig jaar verloofde met Ralf Roex, is in verwachting van haar eerste kind. 
8x Roddeloverzicht: Prins Bernhard 'betrapt' en Gordon is boos18/01 18u30 - Nu.nl: Achterklap: Prins Bernhard is gezien met een andere vrouw, Linda de Mol en Wendy van Dijk nemen afscheid van RTL en Gordon is woedend. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
7x Monique Smit hint op zwangerschap in videoclip18/01 09u00 - Nu.nl: Achterklap: Monique Smit en haar vriend Martijn Molleman zouden een tweede kind verwachten. Daar hint de 29-jarige zangeres op in de videoclip van haar nieuwe single Gebarentaal.
7x Mike Sorrentino dankbaar voor steunbetuigingen om gevangenisstraf18/01 10u45 - Nu.nl: Achterklap: Volgens Lauren, de vrouw van Mike 'The Situation' Sorrentino gaat het prima met haar man in de gevangenis. De MTV Jersey Shore-ster moet acht maanden de cel in vanwege belastingontduiking.

Statistieken

Artikels:
36581
Gelezen:
48997
Aantal lezers nu:
60


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven