dinsdag 21 januari 2020, week 04


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u45
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
21/01 18u45  Hoger beroep in zaak rijontzegging rapper Boef uitgesteld tot 27 mei Het hoger beroep dat Boef heeft aangespannen om zijn rijontzegging vanwege meerdere snelheidsovertredingen in 2016 aan te vechten, is op verzoek van zijn advocaten uitgesteld. In plaats van op 27 januari wordt de zaak op 27 mei inhoudelijk behandeld, bevestigt een woordvoerder van het gerechtshof van Den Bosch dinsdag aan NU.nl.
21/01 17u30  Prins Harry en Meghan manen roddelpers om hen met rust te laten Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben via hun advocaten de roddelpers gemaand om hen met rust te laten. De waarschuwing komt nadat in de media foto's verschenen van Markle die met haar zoon een wandeling maakte op het Canadese Vancouver Island, meldt Sky News dinsdag.
21/01 17u00  Pamela Anderson in het geheim getrouwd met jeugdliefde Pamela Anderson is maandag getrouwd met filmproducent Jon Peters, meldt The Hollywood Reporter dinsdag. Het is voor beiden het vijfde huwelijk.
21/01 15u00  Ozzy Osbourne (71) gediagnosticeerd met ziekte van Parkinson Ozzy Osbourne, die al langere tijd kampt met gezondheidsklachten, heeft dinsdag in een interview met Good Morning America verteld te lijden aan de ziekte van Parkinson. De 71-jarige rocker zegt dat hij de diagnose in februari 2019 te horen kreeg.
21/01 14u00  Frank van der Lende vindt imago van nonchalante flierefluiter 'tof' Radio-dj Frank van der Lende vindt het imago van nonchalante flierefluiter dat aan hem kleeft fijn. Het moet juist de bedoeling zijn radioprogramma spontaan is, vertelt de 3FM-dj in gesprek met Beau Monde.
21/01 11u00  DJ Khaled is vader geworden van tweede kind DJ Khaled is maandag vader geworden van zijn tweede kind. De muziekproducent deelt op Instagram foto's van zichzelf terwijl hij op de komst van de baby wacht.
21/01 10u00  Zangeres Christina Milian bevallen van eerste zoontje Christina Milian is moeder geworden. De zangeres en actrice maakt op Instagram bekend dat ze is bevallen van zoontje Isaiah.
21/01 09u00  Bridget Maasland noemt jarige André Hazes liefde van haar leven Bridget Maasland heeft haar partner André Hazes dinsdag via Instagram gefeliciteerd met zijn verjaardag. De presentatrice noemt de zanger de liefde van haar leven.
21/01 08u30  Dotan zocht geen roem maar bevestiging met trollenleger Dotan heeft het trollenleger dat hij en zijn team jarenlang hebben ingezet nooit gebruikt om beroemd te worden. De zanger zegt in gesprek met VIVA dat hij op zoek was naar bevestiging, omdat hij weinig zelfwaarde had.10 
21/01 08u15  Miss Universe 2017 getrouwd met voormalige American footballer Demi-Leigh Nel-Peters is maandag getrouwd met Tim Tebow. Miss Universe 2017 en de Amerikaanse voormalige American football-speler zijn in bruiloftskleding te zien op het Instagram-account van het Zuid-Afrikaanse model.
21/01 07u15  Bridget Maasland noemt jarige André Hazes 'liefde van mijn leven' Bridget Maasland heeft haar partner André Hazes dinsdag via Instagram gefeliciteerd met zijn verjaardag. De presentatrice noemt de zanger de liefde van haar leven.10 
21/01 06u15  Oud-wielrenner Thomas Dekker ontliep 'zwart gat' door reis naar Bali Voormalig wielrenner was bang na zijn in begin 2019 stukgelopen relatie met Nathalie Marciano in een door hem als 'zwart gat' omschreven situatie te belanden. Een trip naar Bali hielp hem op de weg terug, vertelt de oud-wielrenner dinsdag aan De Volkskrant.10 
21/01 06u00  Miss Universe 2017 getrouwd met voormalig American Footballspeler Demi-Leigh Nel-Peters is maandag getrouwd met Tim Tebow. De Zuid-Afrikaanse Miss Universe 2017 en de Amerikaanse voormalig American Footballspeler zijn in bruiloftskleding te zien via Tebows Instagramaccount.10 
21/01 00u30  Familie van Prince ziet af van rechtszaken over schuldvraag rond dood Familieleden van Prince hebben hun rechtszaken tegen diverse personen die bij de dood van de popster betrokken zouden zijn geweest in de afgelopen maanden ingetrokken. Dat meldt Associated Press maandag.24 
20/01 23u46  Model Ashley Graham is bevallen van haar eerste kind Het Amerikaanse model Ashley Graham en haar echtgenoot Justin Ervin hebben hun eerste kind gekregen. Graham maakte dit maandag bekend via Instagram.18 
Laatste update: vandaag om 18u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/01 21u45  Model Ashley Graham heeft een kind gekregenHet Amerikaanse model Ashley Graham en haar echtgenoot Justin Ervin hebben hun eerste kind gekregen. Graham maakte dit maandag bekend via Instagram.
20/01 20u00  Lil' Kleine uitgeroepen tot Dom Bontje van het jaarLil' Kleine is maandag verkozen tot 'Dom Bontje', de jaarlijkse prijs die door de Bont voor Dieren wordt uitgereikt aan bekende Nederlanders die bont dragen.
20/01 09u45  Monique Westenberg ontkent relatie met Tino MartinMonique Westenberg heeft geen relatie met Tino Martin. De laatste twee weken ontstonden er geruchten dat de twee sinds kort met elkaar zouden daten, maar de ex van André Hazes ontkent dat maandag op Instagram.
20/01 09u30  Pitt en Aniston voor het eerst in tijden samen vastgelegdBrad Pitt en Jennifer Aniston zijn zondag tijdens de SAG Awards in Los Angeles voor het eerst in tijden samen vastgelegd. Dit voedt de geruchten dat de exen nog gevoelens voor elkaar hebben.
20/01 08u45  Actrice Dilan Yurdakul verwijdert Instagram van telefoon als ze somber isActrice Dilan Yurdakul verwijdert Instagram van haar telefoon wanneer ze zich somber voelt. Als ze met depressie worstelt, maken sociale media het lastig voor haar om met verdrietige gevoelens om te gaan, zegt Yurdakul in een maandag verschenen interview met De Telegraaf.
20/01 08u00  Topmodel Bar Refaeli bevallen van derde kind in 3,5 jaar tijdHet Israëlische topmodel Bar Refaeli is bevallen van haar derde kind. Op Instagram deelt ze een foto vanuit het ziekenhuis.
20/01 07u30  Actrice Dilan Yurdakul verwijdert Instagram van telefoon bij somberheidActrice Dilan Yurdakul verwijdert Instagram van haar telefoon wanneer ze zich somber voelt. Sinds ze een depressie kreeg, maakt sociale media voor haar het omgaan met verdrietige gevoelens een uitdaging, zegt Yurdakul maandag in gesprek met De Telegraaf.
20/01 07u30  Prins Harry reageert op breuk met koningshuis: 'Ik had geen andere keus'Prins Harry heeft zondag voor het eerst in het openbaar gereageerd op de breuk met het Britse koningshuis. Dat deed hij tijdens een speech bij een liefdadigheidsinstelling, die gedeeld is op het gezamenlijke Instagram-account van hem en zijn vrouw Meghan Markle.
20/01 06u30  Dilan Yurdakul verwijdert Instagram van telefoon bij somberheidActrice Dilan Yurdakul verwijdert Instagram van haar telefoon wanneer ze zich somber voelt. Sinds ze een depressie kreeg, maakt sociale media voor haar het omgaan met verdrietige gevoelens een uitdaging, zegt Yurdakul maandag in gesprek met De Telegraaf.
19/01 19u15  Topmodel Bar Refaeli bevallen van derde kind in drieënhalf jaar tijdHet Israëlische topmodel Bar Refaeli is bevallen van haar derde kind. Op Instagram deelt ze een foto vanuit het ziekenhuis.
19/01 16u30  Autocollectie Paul Walker onder de hamer voor 2,3 miljoen dollarEen collectie auto's, trucks en motors van de overleden acteur Paul Walker, heeft bij een veiling 2,3 miljoen dollar (2,1 miljoen euro) opgeleverd. Dat meldt The Hollywood Reporter zondag.
19/01 16u00  Actrice Carolien Spoor bevallen van zoonCarolien Spoor is bevallen van een zoon, meldt de actrice zondag op Instagram.
19/01 15u45  Tatum Dagelet herkent steeds meer van zichzelf in verliefde dochterTatum Dagelet herkent steeds meer van zichzelf in haar dochter. Dat vertelde ze zondag in De Perstribune op Radio1.
19/01 13u15  Carolien Spoor bevallen van zoonCarolien Spoor is bevallen van een zoon, meldt de actrice zondag op Instagram.
19/01 11u15  Paris Hilton komt in mei met YouTube-documentaire This Is ParisParis Hilton brengt in mei de documentaire This Is Paris uit via YouTube, meldt Billboard zondag. De documentaire zal een intieme blik geven in haar privéleven, vertelt de realityster.
19/01 11u00  Vanessa Hudgens onthult bijnaam die Snoop Dogg haar gafActrice Vanessa Hudgens vertelt Jimmy Fallon over de bijnaam die Snoop Dogg haar gaf en over de vele cadeaus die ze van Martin Lawrence en Will Smith ontving op de set van Boys For Life.
18/01 20u15  Meghan en Harry doen afstand van koninklijke titels en toelagePrins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle zullen vanaf komende lente hun koninklijke titels niet meer gebruiken. Ook zullen ze geen publiek geld meer ontvangen. Dit meldt Buckingham Palace via een verklaring die zaterdag naar buiten is gebracht.
18/01 20u00  Clouseau-zanger Koen Wauters gaat scheidenDe Belgische zanger Koen Wauters gaat scheiden van zijn vrouw, presentatrice Valerie de Booser (40). Dit maakt Wauters (52) zaterdag bekend via Instagram. Het stel was zeventien jaar bij elkaar.
18/01 18u00  BNNVARA stopt programma na vermeend seksueel wangedrag Kaj van der ReeHet televisieprogramma Proefkonijnen met Kaj van der Ree wordt per direct stopgezet, meldt omroep BNNVARA. Ook zijn radioshow op 3FM zal niet meer worden uitgezonden. De 28-jarige presentator is beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag jegens minderjarige meisjes.
18/01 17u00  Oud-gitarist Guns N' Roses krijgt taakstraf voor autorijden onder invloedDJ Ashba is veroordeeld tot een taakstraf van dertig uur wegens rijden onder invloed. Ook moet de oud-gitarist van Guns N' Roses een boete betalen en een behandeling ondergaan om beter met alcohol om te gaan, meldt TMZ.
18/01 17u00  BN'ers over 'dry january' en goede voornemens: 'Gaat niet goed'De concertreeks Vrienden van Amstel LIVE is losgebarsten in Rotterdam Ahoy. De artiesten die dit jaar optreden, vertellen aan NU.nl onder meer of ze zich hebben gehouden aan hun goede voornemens.
18/01 16u45  Programma Proefkonijnen Kaj van der Ree stopgezet na beschuldiging seksueel wangedragHet televisieprogramma Proefkonijnen met Kaj van der Ree wordt per direct stopgezet, meldt omroep BNNVARA. Ook zijn radioshow op 3FM zal niet meer worden uitgezonden. De presentator is beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag jegens minderjarige meisjes.
18/01 16u30  Vrienden van Amstel over 'dry january' en voornemens: 'Niet gelukt'De concertreeks Vrienden van Amstel LIVE is losgebarsten in Rotterdam Ahoy. De artiesten die dit jaar optreden, vertellen aan NU.nl onder meer of ze zich hebben gehouden aan hun goede voornemens.
18/01 16u30  Kaj van der Ree-programma 'Proefkonijnen' per direct stopgezetHet televisieprogramma Proefkonijnen met Kaj van der Ree wordt per direct stopgezet, meldt omroep BNNVARA. Ook zijn radioshow op 3FM zal niet meer worden uitgezonden. De presentator is beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag jegens minderjarige meisjes.
18/01 16u15  BNNVARA stopt per direct met radio-en tv-show Kaj van der ReeDe radio-en tv-show van Kaj van der Ree worden per direct stopgezet, meldt omroep BNNVARA. De presentator is beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag jegens minderjarige meisjes.
18/01 15u15  BNNVARA en Rode Kruis willen onderzoek naar Kaj van der ReeBNNVARA en het Rode Kruis willen als opdrachtgevers van YouTuber, dj en presentator Kaj van der Ree dat er een diepgravend onderzoek komt naar de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag van diverse (ook minderjarige) vrouwen aan zijn adres. BNNVARA laat zaterdag aan NU.nl weten later met een aanvullend statement te komen.
18/01 13u00  Ares-actrice Lisa Smit zou nooit lid worden van een studentenverenigingIn de nieuwe Netflix-serie Ares speelt Lisa Smit (26) de rol van Carmen Zwanenburg, die een hooggeplaatst lid is van een behoorlijk sinister studentengenootschap. Zelf zou Smit niet zo snel bij een studentenvereniging gaan. 'Ik zou bij de ontgroening al afhaken.'
18/01 09u45  YouTuber Kaj van der Ree neemt advocaat in de arm na beschuldigingenYouTuber Kaj van der Ree neemt een advocaat in de arm nadat hij vrijdag beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag door meerdere vrouwen. Dat laat het management van Van der Ree aan RTL Boulevard weten.
18/01 08u30  André van Duin stelt lichaam na overlijden beschikbaar aan wetenschapMartin Elfrerink, de partner van André van Duin, die maandag overleed, stelde zijn lichaam ter beschikking aan de wetenschap. De komiek zelf heeft besloten om dat ook te doen. Dat vertelt Van Duin (72) zaterdag in een interview met De Telegraaf.
17/01 22u00  YouTuber Kaj Van der Ree neemt advocaat in de arm na reeks beschuldigingenYouTuber Kaj van der Ree neemt een advocaat in de arm nadat hij vrijdag beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag door meerdere vrouwen. Dat laat het management van Van der Ree aan RTL Boulevard weten.
17/01 21u45  YouTuber Kaj Van der Ree neemt advocaat in arm na beschuldigingen wangedragYouTuber Kaj van der Ree neemt een advocaat in de arm nadat hij vrijdag beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag door meerdere vrouwen. Dat laat het management van Van der Ree aan RTL Boulevard weten.
17/01 20u00  Acteur Dwayne Johnson rouwt om verlies van zijn vaderDwayne Johnson, ook wel The Rock genoemd, heeft het zwaar met het verlies van zijn vader. De acteur schreef op Instagram een eerbetoon aan zijn vader Rocky Johnson.
17/01 16u00  Barack Obama feliciteert jarige vrouw Michelle met fotoreeks op TwitterBarack Obama heeft zijn jarige vrouw Michelle vrijdag met haar 56e verjaardag gefeliciteerd door op sociale media vier persoonlijke foto's van hen samen te delen. De voormalige president van de Verenigde Staten noemt zijn echtgenote 'een ster'.
17/01 15u45  Roddeloverzicht: Yolanthe door het slijk en Frits van de wodka afYolanthe Cabau wordt uitgemaakt voor 'kat met Down', Monique Westenberg lijkt klaar voor een nieuwe (bekende) liefde en Frits Wester neemt afscheid van de fles. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
17/01 14u30  Op Insta: Channing op knieën voor Nederlandse | Werd Nikkie geout?Op NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op sociale media. Deze week: Channing Tatum gaat op zijn knieën voor de Nederlandse Iris van den Ende en probeerde Kaj van der Ree NikkieTutorials te 'outen'?
17/01 12u45  Nikkie de Jager ziet op tegen uitgaan na coming-outvideoNikkie de Jager, beter bekend als YouTuber NikkieTutorials, vindt het spannend om 's avonds de straat op te gaan nadat ze eerder deze week een veelbesproken video plaatste waarin ze vertelde te zijn geboren als jongen. De YouTuber zegt dat het in haar hoofd speelde om voorlopig niet meer uit te gaan.
17/01 10u00  Vrienden van Amstel: 'Kraantje Pappie grootste 'partyboy' onder ons'De concertreeks Vrienden van Amstel LIVE is losgebarsten in Rotterdam Ahoy. De artiesten die dit jaar optreden, vertellen aan NU.nl wie volgens hen de grootste feestbeesten van het gezelschap zijn.
16/01 21u45  Duncan Laurence: 'Nick en Simon zijn stiekem feestbeesten'De concertreeks Vrienden van Amstel Live is losgebarsten in Ahoy Rotterdam. De artiesten die dit jaar optreden vertellen in een gesprek met NU.nl wie volgens hen de grootste feestbeest van het gezelschap is.
16/01 20u15  Robert De Niro kan zich leven zonder Martin Scorsese niet voorstellenRobert De Niro kan zich niet indenken dat hij het zonder de vriendschap van Martin Scorsese zou moeten stellen. De acteur, die de regisseur bijna vijftig jaar kent, vindt het fijn al zo lang met hem bevriend te zijn.
16/01 16u45  Model Gigi Hadid toch niet in jury tijdens proces tegen Harvey WeinsteinGigi Hadid mag niet plaatsnemen in de jury van het proces tegen filmproducent Harvey Weinstein, schrijft TMZ donderdag.
16/01 12u30  'Jersey Shore-ster Ronnie Ortiz-Magro wil straatverbod voor vriendin'Ronnie Ortiz-Magro, bekend van de realityserie Jersey Shore, heeft een tijdelijk straatverbod voor zijn vriendin Jennifer Harley aangevraagd. Volgens Ortiz-Magro heeft zij hem mishandeld, schrijft TMZ.
16/01 10u30  Eric Corton (51) heeft weinig moeite met ouder wordenEric Corton vierde deze maand zijn 51e verjaardag, maar de presentator en acteur heeft weinig moeite met ouder worden. Dat zegt hij in een interview in De Gelderlander.
16/01 09u45  Guido Weijers achterdochtiger na rechtszaak met ex-managerGuido Weijers gaat achterdochtiger door het leven, nadat hij tien jaar geleden een rechtszaak met zijn voormalig manager uitvocht. Dat zegt hij in een interview in Psychologie Magazine.
16/01 06u15  Kate Middleton zegt dat prins William niet nog meer kinderen wilKate Middleton en prins William zijn niet van plan om hun gezin verder uit te breiden. Het Britse koningspaar is gelukkig met dochter Charlotte en hun zoons Louis en George. Dat meldt People op basis van uitlatingen die Kate woensdag deed bij het bezoek dat ze samen met haar echtgenoot bracht aan de Engelse stad Bradford.
15/01 23u15  Actrice Robin Martens ging door zware periode na mishandeling agentActrice Robin Martens ging door een zware periode nadat zij veroordeeld werd voor het mishandelen van een agent eind vorig jaar. Dat zegt de 27-jarige actrice in een interview met Shownieuws.
15/01 21u15  Rosanna Kluivert 'erg verward' door kort geding tegen Opgelicht?!Rosanna Kluivert voelt zich 'erg verward' door de commotie die is ontstaan na een uitzending van Opgelicht?!. Volgens Kluivert is zij door het programma van AVROTROS ten onrechte afgeschilderd als oplichter en spande ze daarom een kort geding aan tegen de omroep.
15/01 19u30  Uitspraak kort geding Opgelicht?!-uitzending Rossana Kluivert op 29 januariDe uitspraak in het kort geding dat Rossana Kluivert aanspande tegen de AVROTROS, volgt op 29 januari. Dat werd woensdag in de rechtbank van Lelystad bekendgemaakt. Kluivert spande de rechtszaak aan omdat zij vond dat het programma haar ten onrechte afschilderde als oplichter.
15/01 18u00  In de bladen: BN'ers en Adele vallen af | Tegenslag voor YolantheOp NU.nl bespreken we elke week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Deze keer bespreken Jesse en Sjan de transformatie van Adele en de tegenslag die het bedrijf van Yolanthe moest verwerken.
15/01 15u15  Kim Feenstra kreeg veel steun na openheid over vruchtbaarheidsprobleemKim Feenstra heeft veel steunbetuigingen ontvangen nadat ze in haar docuserie Life of Kim over haar vruchtbaarheidsprobleem vertelde. Dat zegt ze in een interview in Grazia.
15/01 12u15  Oprichter make-upbedrijf ontslaat zus na opmerking over NikkieTutorialsJerrod Blandino, oprichter van het make-upbedrijf Too Faced waarmee NikkieTutorials in het verleden heeft samengewerkt, heeft zijn zus ontslagen nadat zij zich negatief uitliet over de YouTuber. Blandino stelt dat de uitlatingen niet overeenkomen met de waarden van zijn bedrijf.
15/01 11u45  Eigenaar make-upbedrijf ontslaat zus na opmerking over NikkieTutorialsJerrod Blandino, eigenaar van het make-upbedrijf Too Faced, heeft zijn zus ontslagen nadat zij zich negatief uitliet over NikkieTutorials. Blandino stelt dat de uitlatingen niet overeenkomen met de waarden van zijn bedrijf.
15/01 11u00  Leontine Borsato gebruikt geen botox en fillers meerLeontine Borsato zegt in een interview in LINDA. dat ze geen botox en fillers meer gebruikt. De 52-jarige presentatrice heeft het ouder worden omarmd.
15/01 10u15  Anchorman-acteur David Koechner wil na twintig jaar huwelijk scheidenActeur David Koechner en zijn vrouw Leigh gaan na twintig jaar huwelijk scheiden, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.
14/01 19u45  Joaquin Phoenix rouwt nog steeds om overleden broerJoaquin Phoenix heeft het nog steeds moeilijk met de dood van zijn broer River Phoenix, vertelt hij in het programma 60 Minutes.
14/01 19u00  Jennifer Lopez fantaseert over een eenvoudiger levenJennifer Lopez fantaseert over een eenvoudiger leven, vertelt ze in een interview aan Vanity Fair.
14/01 17u30  Arie Boomsma en zijn vrouw Romy krijgen nog een dochterArie Boomsma en zijn vrouw Romy krijgen opnieuw een dochter. Het stel maakte vorige maand bekend een derde kind te verwachten.
14/01 16u45  Arie Boomsma en vrouw Romy krijgen nog een dochterArie Boomsma en zijn vrouw Romy krijgen opnieuw een dochter. Het stel maakte vorige maand bekend een derde kind te verwachten.
14/01 15u30  Lauren Verster en vriend ouders geworden van dochter MeggyLauren Verster heeft een tweede dochter gekregen. De 39-jarige presentatrice en haar vriend Jasper Diepeveen hebben haar de naam Meggy gegeven, zo laat ze weten op Facebook.
14/01 13u45  Selena Gomez raakt meelwormen aan bij spel tijdens talkshowSelena Gomez was te gast bij de talkshow The Tonight Show with Jimmy Fallon. De zangeres speelde een spel waarin zij en de gastheer moesten raden welke mysterieuze objecten er voor hun stonden. Het duo kon de objecten niet zien en moest ze aanraken.
14/01 13u00  Joshua Feytons van Temptation Island na ongeluk: 'Blij dat ik nog leef'Joshua Feytons, realityster bekend van Temptation Island, zegt blij te zijn dat hij nog leeft nadat hij vorige week betrokken raakte bij een zwaar auto-ongeval. Op Instagram laat hij zijn volgers weten dat hij aan zijn herstel werkt.
14/01 12u15  Nikkie de Jager had liefdevolle reacties na coming-out niet durven dromenNikkie de Jager is onder de indruk van de liefdevolle reacties die ze krijgt nadat ze maandagavond onthulde transgender te zijn. De beautyvlogger zegt dinsdag op Instagram Stories dat ze niet had durven dromen dat ze zo veel steun zou krijgen.
14/01 11u30  Lauren Verster en vriend Jasper ouders geworden van tweede dochter MeggyLauren Verster heeft een tweede dochter gekregen. De 39-jarige presentatrice en haar vriend Jasper Diepeveen hebben haar de naam Meggy gegeven, zo laat ze weten op Facebook.
14/01 10u15  Reacties op coming-out: 'NikkieTutorials maakt me trots Nederlands te zijn'Make-upartiest Nikkie de Jager, bekend als NikkieTutorials, maakte maandag op haar YouTube-kanaal bekend dat ze transgender is en werd geboren als man. Een greep uit de reacties van BN'ers en prominenten over het nieuws over De Jager.
14/01 09u30  Zangeres Sia moeder geworden van adoptiezoonZangeres Sia is moeder geworden van een adoptiezoon, maakt de Australische zangeres bekend in een interview met GQ.
14/01 08u00  Vriendin verlaat R. Kelly en keert terug bij familieDe 22-jarige vriendin van zanger R. Kelly, Azriel Clary, heeft het appartement van Kelly in de Trump Tower waar ze woonde, verlaten en is weer teruggekeerd bij haar familie. Dat meldt PEOPLE.
14/01 07u15  Reacties op coming-out NikkieTutorials: 'Zo trots op mijn vriendin'Make-upartiest Nikkie de Jager, bekend als NikkieTutorials, maakte maandag op haar YouTube-kanaal bekend dat ze transgender is en werd geboren als man. Een greep uit de reacties van BN'ers en prominenten over het nieuws over De Jager.
14/01 02u30  Reacties op coming out NikkieTutorials: 'Zo absurd trots op mijn vriendin'Het nieuws dat make-upartiest NikkieTutorials als man is geboren en is getransformeerd tot vrouw is maandag bekend geworden. Een greep uit de reacties van BN'ers en prominenten op het nieuws over de vrouw die als Nikkie de Jager door het leven gaat.
14/01 02u30  Frits Wester ontkende lange tijd dat hij een alcoholprobleem hadFrits Wester, die dinsdag weer aan de slag gaat als politiek verslaggever bij RTL, zegt dat hij lange tijd voor zichzelf en richting de buitenwereld heeft ontkend dat hij een alcoholprobleem had.
14/01 01u00  Reacties op bekentenis NikkieTutorials: 'Zo absurd trots op mijn vriendin'Het nieuws dat make-upartiest NikkieTutorials als man is geboren en is getransformeerd tot vrouw is maandag bekend geworden. Een greep uit de reacties van BN'ers en prominenten op het nieuws over de vrouw die als Nikkie de Jager door het leven gaat.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

24x Familie van Prince ziet af van rechtszaken over schuldvraag rond dood21/01 00u30 - Nu.nl: Achterklap: Familieleden van Prince hebben hun rechtszaken tegen diverse personen die bij de dood van de popster betrokken zouden zijn geweest in de afgelopen maanden ingetrokken. Dat meldt Associated Press maandag.
18x Model Ashley Graham is bevallen van haar eerste kind20/01 23u46 - Nu.nl: Achterklap: Het Amerikaanse model Ashley Graham en haar echtgenoot Justin Ervin hebben hun eerste kind gekregen. Graham maakte dit maandag bekend via Instagram.
10x Miss Universe 2017 getrouwd met voormalig American Footballspeler21/01 06u00 - Nu.nl: Achterklap: Demi-Leigh Nel-Peters is maandag getrouwd met Tim Tebow. De Zuid-Afrikaanse Miss Universe 2017 en de Amerikaanse voormalig American Footballspeler zijn in bruiloftskleding te zien via Tebows Instagramaccount.
10x Oud-wielrenner Thomas Dekker ontliep 'zwart gat' door reis naar Bali21/01 06u15 - Nu.nl: Achterklap: Voormalig wielrenner was bang na zijn in begin 2019 stukgelopen relatie met Nathalie Marciano in een door hem als 'zwart gat' omschreven situatie te belanden. Een trip naar Bali hielp hem op de weg terug, vertelt de oud-wielrenner dinsdag aan De Volkskrant.
10x Bridget Maasland noemt jarige André Hazes 'liefde van mijn leven'21/01 07u15 - Nu.nl: Achterklap: Bridget Maasland heeft haar partner André Hazes dinsdag via Instagram gefeliciteerd met zijn verjaardag. De presentatrice noemt de zanger de liefde van haar leven.
10x Dotan zocht geen roem maar bevestiging met trollenleger21/01 08u30 - Nu.nl: Achterklap: Dotan heeft het trollenleger dat hij en zijn team jarenlang hebben ingezet nooit gebruikt om beroemd te worden. De zanger zegt in gesprek met VIVA dat hij op zoek was naar bevestiging, omdat hij weinig zelfwaarde had.
9x Zangeres Christina Milian bevallen van eerste zoontje21/01 10u00 - Nu.nl: Achterklap: Christina Milian is moeder geworden. De zangeres en actrice maakt op Instagram bekend dat ze is bevallen van zoontje Isaiah.
9x Ozzy Osbourne (71) gediagnosticeerd met ziekte van Parkinson21/01 15u00 - Nu.nl: Achterklap: Ozzy Osbourne, die al langere tijd kampt met gezondheidsklachten, heeft dinsdag in een interview met Good Morning America verteld te lijden aan de ziekte van Parkinson. De 71-jarige rocker zegt dat hij de diagnose in februari 2019 te horen kreeg.
8x DJ Khaled is vader geworden van tweede kind21/01 11u00 - Nu.nl: Achterklap: DJ Khaled is maandag vader geworden van zijn tweede kind. De muziekproducent deelt op Instagram foto's van zichzelf terwijl hij op de komst van de baby wacht.
8x Prins Harry en Meghan manen roddelpers om hen met rust te laten21/01 17u30 - Nu.nl: Achterklap: Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben via hun advocaten de roddelpers gemaand om hen met rust te laten. De waarschuwing komt nadat in de media foto's verschenen van Markle die met haar zoon een wandeling maakte op het Canadese Vancouver Island, meldt Sky News dinsdag.

Statistieken

Artikels:
32174
Gelezen:
71796
Aantal lezers nu:
57


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven