zaterdag 23 maart 2019, week 12


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u45
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
23/03 13u15  Saskia de Coster vond coming-out tegenover ouders moeilijk Saskia de Coster, schrijver van het boek Nachtouders, vond het vroeger moeilijk om aan haar ouders te vertellen dat ze lesbisch is.
23/03 11u45  Najib Amhali was 'niet zichzelf' tijdens eerdere voorstellingen Cabaretier Najib Amhali stond naar eigen zeggen niet als zichzelf op het podium tijdens eerdere voorstellingen.
22/03 20u15  BZV-boerin Bertie Steur heeft zetel in de Provinciale Staten Bertie Steur, die bekend werd door haar deelname aan Boer zoekt Vrouw en Expeditie Robinson, heeft een zetel in de provinciale Staten, meldt RTL Boulevard.
22/03 17u45  Eva Simons deelt foto van nieuwe vriend op Instagram Eva Simons heeft weer een relatie. Op haar Instagram Stories deelt de zangeres een foto van zichzelf en een man met dezelfde tatoeage op hun armen. Tegenover De Telegraaf bevestigt Simons' manager dat ze inderdaad een nieuwe liefde heeft.
22/03 16u30  Roddeloverzicht: Nooit meer Geer & Goor en toch hoop voor Wes en Yo? Gerard Joling en Gordon nooit meer een duo, Bertie heeft toch spijt van Boer zoekt Vrouw en is er hoop voor Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau? Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
22/03 14u30  Özcan Akyol: 'Ik neem het op voor de mensen die mij bedreigen' Özcan Akyol heeft nog steeds te maken met bedreigingen uit verschillende hoeken. Volgens de auteur, columnist en programmamaker neemt de intensiteit ervan toe.
22/03 04u15  Roseanne Barr geeft Sara Gilbert schuld van einde tv-carrière Volgens actrice Roseanne Barr, is het de schuld van haar televisiedochter Sara Gilbert dat haar tv-carrière tot een einde is gekomen. De comédienne liet in een interview met The Washington Post weten dat een tweet van Gilbert haar fataal is geworden.
21/03 20u45  'Eerbetoon aan Michael Jackson blijft in Hall of Fame ondanks controverse' Ondanks de controverse die recentelijk is ontstaan door de documentaire Leaving Neverland, blijft Michael Jackson zijn plek in de Rock & Roll Hall of Fame behouden. Bronnen binnen het Amerikaanse museum melden dat het eerbetoon aan de van misbruik beschuldigde zanger niet wordt verwijderd.
21/03 19u45  Actrice Emilia Clarke onderging twee levensreddende hersenoperaties Emilia Clarke, vooral bekend van haar rol als Daenerys Targaryen in Game of Thrones, onderging in de afgelopen acht jaar twee keer een hersenoperatie. De actrice moest onder het mes, omdat ze twee keer te maken kreeg met een aneurysma in haar hersenen.
21/03 19u30  Actrice Emilia Clarke onderging twee 'levensreddende' hersenoperaties Emilia Clarke, vooral bekend van haar rol als Daenerys Targaryen in Game of Thrones, onderging in de afgelopen acht jaar twee keer een hersenoperatie. De actrice moest onder het mes omdat ze twee keer te maken kreeg met een aneurysma in haar hersenen.
21/03 18u45  Kylie Jenner voelde meer druk om rolmodel te zijn na geboorte dochter Nadat haar dochter Stormi (1) begin 2018 werd geboren, voelde Kylie Jenner naar eigen zeggen een grotere druk om een rolmodel te zijn.
21/03 16u45  VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff krijgt een tweede kind VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff krijgt een tweede kind, heeft een woordvoerder van de bewindsman aan Shownieuws laten weten.
21/03 14u45  VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff wordt voor tweede keer vader VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff wordt voor de tweede keer vader. Dat heeft een woordvoerder bevestigd tegenover Shownieuws.
21/03 14u30  Klaas Dijkhoff wordt voor tweede keer vader VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff wordt voor de tweede keer vader. Dat heeft een woordvoerder bevestigd tegenover Shownieuws.
21/03 12u15  Douwe Bob krijgt boete van 1.500 euro wegens bedreiging Douwe Bob heeft van de politierechter in Amsterdam een boete van 1.500 euro opgelegd gekregen. De rechter acht bewezen dat de zanger twee beveiligers van het Amsterdamse ziekenhuis OLVG heeft bedreigd.
Laatste update: vandaag om 13u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/03 11u45  Vrouw Raymond van Barneveld hoorde via media over nieuwe liefde darterSilvia van Barneveld, nu nog de echtgenote van darter Raymond van Barneveld, moest via de media vernemen dat haar man een nieuwe liefde heeft. Het stel maakte onlangs bekend na een huwelijk van bijna 25 jaar te gaan scheiden.
21/03 10u00  Vrouw Raymond van Barneveld hoorde over nieuwe liefde darter via mediaSilvia van Barneveld, nu nog de echtgenote van darter Raymond van Barneveld, moest via de media vernemen dat haar man een nieuwe liefde heeft. Het stel maakte onlangs bekend na een huwelijk van bijna 25 jaar te gaan scheiden.
21/03 08u30  Actrice en regisseur Greta Gerwig bevallen van eerste kindGreta Gerwig heeft haar eerste kind gekregen. Dat melden verschillende Amerikaanse media, waaronder Page Six.
21/03 08u00  Thomas Acda mist broederschap met Paul de MunnikThomas Acda mist het broederschap met oud-compagnon Paul de Munnik. Dat vertelt de zanger en acteur donderdag in een interview met De Telegraaf.
20/03 21u30  Dochter Birdie Mae derde kind voor zangeres Jessica SimpsonJessica Simpson is dinsdag bevallen van haar derde kind. De 38-jarige zangeres en haar man Eric Johnson verwelkomden dochter Birdie Mae.
20/03 19u00  'Tweetal uit Leaving Neverland wil Michael Jackson opnieuw aanklagen'Wade Robson en James Safechuck, de twee mannen die Michael Jackson in de documentaire Leaving Neverland beschuldigen van seksueel misbruik, willen een nieuwe rechtszaak tegen de overleden zanger beginnen. Een eis voor de rechtszaak is nog niet bekend.
20/03 18u15  YouTuber Shane Dawson verloofd met vriend Ryland AdamsShane Dawson en Ryland Adams zijn verloofd. De YouTuber vroeg zijn vriend drie jaar nadat ze een relatie met elkaar kregen ten huwelijk.
20/03 18u15  'R. Kelly wil naar Dubai kunnen vliegen voor optreden'De van seksueel misbruik beschuldigde R. Kelly, die zijn paspoort moest inleveren en de staat Illinois niet mag verlaten wegens het strafrechtelijk onderzoek dat momenteel loopt, wil aan de rechter toestemming vragen om toch te kunnen reizen naar Dubai. De zanger wil daar een aantal shows geven.
20/03 18u00  'R. Kelly wil naar Dubai vliegen te kunnen optreden'De van seksueel misbruik beschuldigde R. Kelly, die zijn paspoort moest inleveren en de staat Illinois niet mag verlaten wegens het strafrechtelijk onderzoek dat momenteel loopt, wil aan de rechter toestemming vragen om toch te kunnen reizen naar Dubai. De zanger wil daar een aantal shows geven.
20/03 16u45  Deze BN'ers hebben hun eigen horecagelegenheidWoensdag werd bekend dat Robert ten Brink het Amsterdamse Café Heuvel aan de Prinsengracht heeft gekocht. Hij is niet de eerste bekende Nederlander die een bar of eetgelegenheid begint. Een overzicht van BN'ers en hun horecaondernemingen.
20/03 15u15  Bertie Steur heeft gemengde gevoelens over Boer zoekt Vrouw-deelnameBertie Steur, die in 2014 meedeed met Boer zoekt Vrouw, zou met de wetenschap van nu waarschijnlijk niet meedoen met het datingprogramma. De boerin vertelt in gesprek met Flair dat de impact van haar deelname veel groter bleek dan zij dacht.
20/03 11u15  Bertie Steur kijkt met gemengde gevoelens terug op Boer zoekt Vrouw-deelnameBertie Steur, die in 2014 meedeed met Boer zoekt Vrouw, zou met de wetenschap van nu waarschijnlijk niet meedoen met het datingprogramma. De boerin vertelt in gesprek met Flair dat de impact van haar deelname veel groter bleek dan zij dacht.
20/03 10u15  Barrie Stevens wil Nederlandse nationaliteit vanwege Brexit-problematiekNa 55 jaar in ons land te hebben gewerkt, heeft Barrie Stevens voor het eerst een Nederlands paspoort aangevraagd. In een interview met de Nieuwe Revu vertelt hij dat de Brexit-problematiek de directe aanleiding is geweest.
20/03 09u30  Op de Socials: 'Koning' Lil' Kleine | Fred van Leer boos op 'Gijp'Op NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. We kijken naar het luxe leven van Lil' Kleine op vakantie en de ruzie tussen Manon Meijers en René van der Gijp. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek Op de Socials.
20/03 09u15  Op de Socials: 'Koning' Lil' Kleine | Fred van Leer boos op Van der GijpOp NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. We kijken naar het luxe leven van Lil' Kleine op vakantie en de ruzie tussen Manon Meijers en René van der Gijp. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek Op de Socials.
20/03 09u00  Monica Lewinsky blij dat ze naam niet veranderde na Clinton-affaireMonica Lewinsky is blij dat ze nooit haar naam veranderde na de affaire met Bill Clinton. Dat vertelt ze in het tv-programma Last Week Tonight.
20/03 08u30  Monica Lewinsky overwoog nooit naamsverandering na Clinton-affaireMonica Lewinsky overwoog haar naam te veranderen nadat ze door haar affaire met Bill Clinton geen baan kon krijgen, vertelt ze in het tv-programma Last Week Tonight.
20/03 08u00  Willeke van Ammelrooy wil aan het werk na hartoperatieDe hartoperatie van Willeke van Ammelrooy is geslaagd en nu denkt de actrice een week later alweer aan werken. Van Ammelrooy kampte met een lekkende hartklep, maar voelt zich nu een stuk beter.
20/03 06u15  Ariana Grande roept Amerikaanse fans op om te gaan stemmen in 2020Ariana Grande spoort haar fans aan zich te laten registeren, om zo in 2020 hun stem uit te brengen tijdens de presidentiële verkiezingen. Ze richtte een initiatief op om jongeren bewust te maken van het belang van stemmen.
19/03 19u00  Op de Socials: Staredown Rutte-Verhoeven | 'Mevrouw' Meeuwis boosOp NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. We kijken naar het luxe leven van Lil' Kleine op vakantie, de ruzie tussen Manon Meijers en Rene van der Gijp en we zien wie de winnaar is van de staredown tussen Mark Rutte en Rico Verhoeven. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek Op de socials.
19/03 17u15  Harry en Meghan tekenen condoleance voor slachtoffers ChristchurchPrins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle hebben een onaangekondigd bezoek gebracht aan de Nieuw-Zeelandse ambassade in Londen. Ze tekenden daar een condoleanceregister voor de slachtoffers van de aanslag in Christchurch. Dat meldt de Britse koninklijk verslaggever Rebecca English op Twitter.
19/03 17u15  Op de socials: Lil' Kleine leeft als koning | Staredown RutteOp NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. We kijken naar het luxe leven van Lil' Kleine op vakantie, de ruzie tussen Manon Meijers en Rene van der Gijp en we zien wie de winnaar is van de staredown tussen Mark Rutte en Rico Verhoeven. Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek Op de socials.
19/03 15u45  'Justin Bieber stelt bruiloftsfeest uit vanwege mentale problemen'Justin Bieber en Hailey Baldwin zouden de plannen voor hun huwelijksfeest hebben uitgesteld vanwege mentale worstelingen van de zanger. Dat meldt People dinsdag op basis van bronnen.
19/03 15u15  Bibian Mentel krijgt langzaam gevoel in benen weer terugBibian Mentel is bezig te herstellen van twee operaties en begint weer gevoel in haar benen te krijgen. 'Op dit moment is er ongeveer 5 a 10% herstel', zegt echtgenoot Edwin Spee op Facebook.
19/03 11u30  Carolien Karthaus-Spoor vindt meningen van 'moedermaffia' heftigCarolien Karthaus-Spoor is nu bijna twee jaar moeder van zoon Otis en moest erg wennen aan de meningen van andere ouders. De actrice zegt 'nog nooit zoveel maffiagroeperingen' te hebben gezien als onder moeders.
19/03 02u45  Fries Museum neemt objecten op van oud-militair en opa Jochem MyjerHet Kazemattenmuseum in het Friese Kornwerderzand heeft drie objecten in de collectie opgenomen die eigendom zijn geweest van de opa van cabaretier Jochem Myjer.
18/03 21u00  Monica Lewinsky overwoog naam te veranderen na Clinton-affaireMonica Lewinsky overwoog haar naam te veranderen nadat ze door haar affaire met Bill Clinton geen baan kon krijgen, vertelt ze in het tv-programma Last Week Tonight.
18/03 20u45  Monica Lewinsky overwoog naam te veranderen na Clinton-schandaalMonica Lewinsky overwoog haar naam te veranderen nadat ze door haar affaire met Bill Clinton geen baan kon krijgen, vertelt ze in het tv-programma Last Week Tonight.
18/03 18u15  Anna Drijver vindt leven niet erg veranderd sinds komst dochterAnna Drijver vindt dat haar leven niet zo veel is veranderd sinds de geboorte van dochter Lea. 'Je moet een oppas regelen, maar voor de rest?'
18/03 15u00  'Kylie Jenner en Travis Scott hebben moeite met oplossen relatieproblemen'Kylie Jenner en Travis Scott zouden nog steeds problemen hebben in hun relatie. De realityster en de rapper zouden elkaar sinds geruchten dat hij vreemdgaat amper gezien hebben en geen tijd hebben om de problemen te bespreken.
18/03 14u45  Van fraude beschuldigde actrices Loughlin en Huffman wissen sociale mediaDe van fraude beschuldigde actrices Lori Loughlin (foto) en Felicity Huffman hebben hun sociale mediaprofielen afgelopen week leeggehaald.
18/03 14u30  'Kylie Jenner en Travis Scott hebben moeite met relatieproblemen oplossen'Kylie Jenner en Travis Scott zouden nog steeds problemen hebben in hun relatie. De realityster en de rapper zouden sinds geruchten dat hij vreemdgaat, elkaar amper gezien hebben en geen tijd hebben om de problemen te bespreken.
18/03 14u15  Van fraude beschuldigde Loughlin en Huffman wissen sociale mediaDe van fraude beschuldigde actrices Lori Loughlin (foto) en Felicity Huffman hebben hun sociale mediaprofielen afgelopen week leeggehaald.
18/03 12u30  Moeder Frenkie de Jong vooral trots dat voetballer 'zo gewoon is gebleven'Frenkie de Jong heeft net een contract getekend bij FC Barcelona en gooit hoge ogen bij voetbalkenners, maar zijn moeder is toch vooral trots dat hij 'een fijne jongen' is.
18/03 04u00  Hollywoodsterren doneren geld voor slachtoffers aanslag ChristchurchVerschillende Hollywoodsterren hebben geld gedoneerd om slachtoffers en nabestaanden te helpen na de aanslag in Christchurch. De inzamelingsactie is opgezet door Guy Oseary, de manager van Madonna.
17/03 17u00  Mark Ronson vond schrijven van hitnummer Shallow therapeutischMark Ronson vond het schrijven van de hit Shallow, die mede bekend is van de film A Star is Born, therapeutisch. Volgens de muziekproducent hielp het nummer, dat dit jaar een Oscar won, hem en Lady Gaga met het verwerken van relatiebreuken. Dat zegt Ronson zondag in WSJ Magazine.
17/03 16u00  René Froger fietst om geld op te halen voor onderzoek lymfeklierkankerRené Froger stapt zondag op de fiets tijdens het schaats- en fietsevenement De Hollandse 100 in Heerenveen. De zanger fietst 90 kilometer om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar lymfeklierkanker. Froger vormt een team met zoon Maxim, die 10 kilometer schaatst.
17/03 07u30  Dochter Michael Jackson ontkent zelfmoordpoging op TwitterParis Jackson, de twintigjarige dochter van Michael Jackson, zou zaterdag volgens TMZ zijn opgenomen in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Zelf ontkent ze het nieuws op Twitter.
16/03 21u45  Dochter Michael Jackson ontkent op Twitter zelfmoordpogingParis Jackson, de twintigjarige dochter van Michael Jackson, zou zaterdag volgens TMZ zijn opgenomen in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Zelf ontkent ze op Twitter het nieuws.
16/03 21u30  Dochter Michael Jackson ontkent op Twitter opname na zelfmoordpogingParis Jackson, de twintigjarige dochter van Michael Jackson, zou zaterdag volgens TMZ zijn opgenomen in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Zelf ontkent ze op Twitter het nieuws.
16/03 21u15  'Dochter Michael Jackson opgenomen in ziekenhuis na zelfmoordpoging'Paris Jackson, de twintigjarige dochter van Michael Jackson, is zaterdag opgenomen in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging, meldt TMZ op basis van haar familie. Ze verkeert buiten levensgevaar.
16/03 14u30  Demi Lovato doet overdosis drugs af als fout en heeft geen spijtDemi Lovato heeft zich uitgelaten over haar overdosis van afgelopen juli. De zangeres laat vrijdag op haar Instagram Stories weten nergens spijt van te hebben, aldus Glamour.
16/03 14u00  Demi Lovato heeft geen spijt na drugoverdosisDemi Lovato heeft zich uitgelaten over haar overdosis van afgelopen juli. De zangeres laat vrijdag op haar Instagram Stories weten nergens spijt van te hebben, aldus Glamour.
16/03 13u00  Sam Smith identificeert zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijkSam Smith ziet zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijk. De zanger weet sinds kort dat hij non-binair oftewel genderqueer is, zo onthult hij in de Instagram-talkshow I Weigh Interviews.
16/03 11u30  Sam Smith ziet zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijkSam Smith ziet zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijk. De zanger weet sinds kort dat hij non-binary oftewel genderqueer is, zo onthult hij in de Instagram-talkshow I Weigh Interviews.
16/03 10u45  Rihanna spant rechtszaak tegen Duitse schoonheidssalon aan om naamZangeres Rihanna heeft volgens het Duitse persbureau DPA een rechtszaak aangespannen tegen een schoonheidssalon in het Duitse Hamburg die de naam Rihana Lami draagt.
16/03 09u00  Louis Vuitton trekt Michael Jackson-kleding terug uit collectieLouis Vuitton heeft alle kleding met een Michael Jackson-thema teruggetrokken uit de herenzomercollectie. Het Franse modehuis heeft dat besloten na het verschijnen van de documentaire Leaving Neverland, waarin de in 2009 overleden popster wordt beschuldigd van misbruik.
16/03 08u00  Louis Vuitton trekt Michael Jackson-kleding uit collectie terugLouis Vuitton heeft alle kleding met een Michael Jackson-thema uit de herenzomercollectie teruggetrokken. Het Franse modehuis heeft dat besloten na het verschijnen van de documentaire Leaving Neverland, waarin de popster wordt beschuldigd van misbruik.
16/03 03u45  Rihanna spant rechtszaak aan tegen salon in Hamburg om naamZangeres Rihanna heeft een rechtszaak aangespannen tegen een schoonheidssalon in het Duitse Hamburg die de naam 'Rihana Lami' draagt. Dit meldt het Duitse persbureau DPA.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

6x Najib Amhali was 'niet zichzelf' tijdens eerdere voorstellingen23/03 11u45 - Nu.nl: Achterklap: Cabaretier Najib Amhali stond naar eigen zeggen niet als zichzelf op het podium tijdens eerdere voorstellingen.
3x Saskia de Coster vond coming-out tegenover ouders moeilijk23/03 13u15 - Nu.nl: Achterklap: Saskia de Coster, schrijver van het boek Nachtouders, vond het vroeger moeilijk om aan haar ouders te vertellen dat ze lesbisch is.
1x Rihanna spant rechtszaak aan tegen salon in Hamburg om naam16/03 03u45 - Nu.nl: Achterklap: Zangeres Rihanna heeft een rechtszaak aangespannen tegen een schoonheidssalon in het Duitse Hamburg die de naam 'Rihana Lami' draagt. Dit meldt het Duitse persbureau DPA.
1x Louis Vuitton trekt Michael Jackson-kleding uit collectie terug16/03 08u00 - Nu.nl: Achterklap: Louis Vuitton heeft alle kleding met een Michael Jackson-thema uit de herenzomercollectie teruggetrokken. Het Franse modehuis heeft dat besloten na het verschijnen van de documentaire Leaving Neverland, waarin de popster wordt beschuldigd van misbruik.
1x Louis Vuitton trekt Michael Jackson-kleding terug uit collectie16/03 09u00 - Nu.nl: Achterklap: Louis Vuitton heeft alle kleding met een Michael Jackson-thema teruggetrokken uit de herenzomercollectie. Het Franse modehuis heeft dat besloten na het verschijnen van de documentaire Leaving Neverland, waarin de in 2009 overleden popster wordt beschuldigd van misbruik.
1x Rihanna spant rechtszaak tegen Duitse schoonheidssalon aan om naam16/03 10u45 - Nu.nl: Achterklap: Zangeres Rihanna heeft volgens het Duitse persbureau DPA een rechtszaak aangespannen tegen een schoonheidssalon in het Duitse Hamburg die de naam Rihana Lami draagt.
1x Sam Smith ziet zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijk16/03 11u30 - Nu.nl: Achterklap: Sam Smith ziet zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijk. De zanger weet sinds kort dat hij non-binary oftewel genderqueer is, zo onthult hij in de Instagram-talkshow I Weigh Interviews.
1x Sam Smith identificeert zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijk16/03 13u00 - Nu.nl: Achterklap: Sam Smith ziet zichzelf niet als mannelijk of vrouwelijk. De zanger weet sinds kort dat hij non-binair oftewel genderqueer is, zo onthult hij in de Instagram-talkshow I Weigh Interviews.
1x Demi Lovato heeft geen spijt na drugoverdosis16/03 14u00 - Nu.nl: Achterklap: Demi Lovato heeft zich uitgelaten over haar overdosis van afgelopen juli. De zangeres laat vrijdag op haar Instagram Stories weten nergens spijt van te hebben, aldus Glamour.
1x Demi Lovato doet overdosis drugs af als fout en heeft geen spijt16/03 14u30 - Nu.nl: Achterklap: Demi Lovato heeft zich uitgelaten over haar overdosis van afgelopen juli. De zangeres laat vrijdag op haar Instagram Stories weten nergens spijt van te hebben, aldus Glamour.

Statistieken

Artikels:
32700
Gelezen:
45591
Aantal lezers nu:
56


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven