maandag 18 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u45
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
18/11 12u45  Sylvana IJsselmuiden zingt favoriete liedje in een stuntvliegtuig Sylvana IJsselmuiden werd in een stuntvliegtuig het vuur aan de schenen gelegd. Ook zong de presentatrice haar favoriete liedje.10 
18/11 10u30  Rapper Josylvio vader geworden van een zoon Josylvio heeft op 17 november een zoon gekregen. De rapper deelt zondag een foto van zichzelf en zijn eerste kind op Instagram.
18/11 10u00  Rapper Josylvio heeft een zoon gekregen Josylvio heeft op 17 november een zoon gekregen. De rapper deelt zondag een foto van zichzelf en zijn eerste kind op Instagram.12 
18/11 07u45  Peter R. de Vries: 'André Hazes klaagt Privé aan om afbeelding zoon' Volgens Peter R. de Vries gaat André Hazes roddelblad Privé aanklagen omdat het blad de driejarige zoon van de zanger op de voorpagina heeft gezet. Hazes vindt dat hiermee het portretrecht van zijn kind is geschonden. De zoon van De Vries gaat hem juridisch bijstaan, vertelt de misdaadverslaggever zondag in Shownieuws.
18/11 06u30  Peter R. de Vries: 'André Hazes klaagt Privé aan om portretrecht zoon' Volgens Peter R. de Vries gaat André Hazes roddelblad Privé aanklagen omdat het blad de zoon van de zanger op de voorpagina heeft gezet. De zoon van De Vries gaat Hazes vertegenwoordigen omdat Hazes vindt dat het portretrecht van zijn zoon is geschonden, vertelt de misdaadverslaggever zondag in Shownieuws.12 
17/11 20u15  Bonnie St. Claire drinkt al vijftien maanden geen alcohol meer Bonnie St. Claire heeft al vijftien maanden geen alcohol meer gedronken. De zangeres, die aanstaande maandag zeventig jaar wordt, stopte in augustus met drinken, vertelt ze in gesprek met de Telegraaf.
17/11 16u45  Ruud de Wild: 'Mijn vriendin Olcay kent me het beste' Ruud de Wild is ervan overtuigd dat zijn vriendin Olcay Gulsen hem het beste kent van iedereen.
17/11 16u30  Enzo Knol breekt teen tijdens taekwondoles Enzo Knol heeft zijn teen gebroken tijdens een taekwandoles, meldt de vlogger zondag op Instagram.
17/11 16u15  Enzo Knol breekt teen tijdens taekwondo-les Enzo Knol heeft zijn teen gebroken tijdens een taekwando-les, meldt de vlogger zondag op Instagram.
17/11 13u30  Zanger James Arthur stopt met Twitter vanwege kwetsende opmerkingen James Arthur wil geen Twitter meer gebruiken, omdat hij te veel kwetsende opmerkingen voorbij ziet komen, meldt de X-factor-winnaar zondag in zijn laatste tweet.
17/11 12u15  Kim Kardashian was bij Rodney Reed toen zijn doodstraf werd uitgesteld Kim Kardashian bevond zich vrijdag in een ruimte met de terdoodveroordeelde gevangene Rodney Reed toen die het bericht ontving dat de voltrekking van zijn vonnis werd uitgesteld. De realityster kreeg toestemming om hem te bezoeken omdat ze, naast haar rechtenstudie, het vak in de praktijk aan het leren is, meldt TMZ zaterdag.
17/11 11u30  Kim Kardashian laat zich negatief uit over Zwarte Piet Kim Kardashian laat zaterdag via Twitter weten dat ze de figuur Zwarte Piet choquerend vindt. Ze voegt zich daarmee bij een groeiende groep internationale beroemdheden die hun afschuw uitspreken over de zwart geschminkte Piet.
17/11 11u15  Kim Kardashian spreekt zich negatief uit over Zwarte Piet Kim Kardashian laat via Twitter weten dat ze de figuur van Zwarte Piet shockerend vindt. Ze voegt zich daarbij bij een groeiende groep van internationale beroemdheden die hun afschuw uitspreken over de zwartgeschminkte Piet.
17/11 08u30  Prins Andrew ontkent seks met tiener: 'Ik kon niet zweten' De Britse prins Andrew ontkent dat hij twintig jaar geleden seks heeft gehad met een tiener, mede 'omdat ik door een medische aandoening niet kon zweten'. Dat zei de tweede zoon van koningin Elizabeth en broer van prins Charles in een uur durend door de BBC zaterdagavond uitgezonden televisie-interview over zijn banden met Jeffrey Epstein.
17/11 08u15  Ariana Grande moet misschien concerten afzeggen vanwege ziekte Ariana Grande heeft last van een sinusinfectie. Via haar Instagram Stories laat ze zaterdagavond weten dat het niet zeker is of haar geplande concerten kunnen doorgaan.
Laatste update: vandaag om 12u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/11 02u00  Prins Andrew ontkent seks met tiener: 'Ik kan niet zweten'De Britse prins Andrew ontkent dat hij twintig jaar geleden seks heeft gehad met een tiener, mede 'omdat ik door een medische aandoening niet kan zweten'. Dat zei de tweede zoon van koningin Elizabeth en broer van prins Charles in een uur durend televisie-interview over zijn banden met Jeffrey Epstein dat door de BBC zaterdagavond werd uitgezonden.
16/11 17u45  Diddy staat stil bij eerste sterfdag van ex-vrouw met zoon QuincySean 'Diddy' Combs en zijn zoon Quincy staan stil bij de eerste sterfdag van hun ex-vrouw en moeder Kim Porter. Op Instagram betuigen ze vrijdag via sociale media hun liefde voor het voormalig model, dat op 15 november 2018 op 47-jarige leeftijd overleed aan een longontsteking.
16/11 16u15  Kim Kardashian was bij Rodney Reed tijdens bericht uitstel doodstrafKim Kardashian bevond zich vrijdag in een ruimte met de terdoodveroordeelde gevangene Rodney Reed toen die het bericht ontving dat de voltrekking van zijn vonnis werd uitgesteld. De realityster kreeg toestemming om hem te bezoeken omdat ze, naast haar rechtenstudie, het advocatenvak in de praktijk aan het leren is, meldt TMZ zaterdag.
16/11 15u00  Bizzey neemt rust op doktersadvies na diagnose ontstoken hartzakBizzey neemt op doktersadvies rust. De muzikant heeft medicijnen gekregen nadat zijn arts hem heeft gediagnosticeerd met een ontstoken hartzakje en rekent op een voorspoedig herstel, deelt hij met zijn volgers op Instagram.
16/11 13u15  Raymond van Barneveld werd geraakt door negatieve reacties op relatieRaymond van Barneveld (52) is bezig aan zijn laatste maanden als professioneel darter. Maar de ontwikkelingen in zijn privéleven grijpen hem meer aan dan de sportieve teloorgang. Dat vertelt de darter zaterdag in het AD.
16/11 13u00  Raymond van Barneveld zegt dat hij er niet genoeg was voor zijn gezinRaymond van Barneveld (52) is bezig aan zijn laatste maanden als professioneel darter. Maar de ontwikkelingen in zijn privéleven grijpen hem meer aan dan de sportieve teloorgang. Dat vertelt de darter zaterdag in het AD.
16/11 12u30  Raymond van Barneveld baalt dat hij er niet genoeg was voor zijn gezinRaymond van Barneveld (52) is bezig aan zijn laatste maanden als professioneel darter. Maar de ontwikkelingen in zijn privéleven grijpen hem meer aan dan de sportieve teloorgang. Dat vertelt de darter zaterdag in het AD.
16/11 00u30  Prins Andrew over Jeffrey Epstein: 'Ik heb mijn familie teleurgesteld'Prins Andrew vindt dat hij zijn familie heeft teleurgesteld door te logeren bij de voor seksueel wangedrag veroordeelde multimiljonair Jeffrey Epstein. Dit gedrag 'is onbetamelijk voor een lid van de Britse koninklijke familie', aldus de Britse hertog van York in een vrijdag vrijgegeven fragment van een donderdag opgenomen interview met de BBC, dat die omroep zaterdag uitzendt.
15/11 22u15  Bizzey naar het ziekenhuis en zegt optreden af vanwege hartklachtenBizzey heeft het ziekenhuis bezocht vanwege hartklachten. Hierdoor heeft de muzikant en producer zijn optreden tijdens de modeshow van Nikkie Plessen in de Efteling, dat deze vrijdag gepland stond, moeten afzeggen, meldt RTL Boulevard vandaag.
15/11 21u15  Kensington-gitarist Casper Starreveld is vader gewordenCasper Starreveld is ongeveer drie maanden geleden vader geworden van een zoontje, vertelde hij vrijdag in RTL Boulevard.
15/11 21u15  Op Insta: BN'ers boos om Zwarte Piet | De 'ballen' van Bas SmitOp NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op sociale media. Deze week: BN'ers verdeeld over Zwarte Piet en de vriend van Nicolette van Dam verkoopt zijn 'ballen' voor het goede doel.
15/11 21u00  Op Insta: BN'ers en Pietendiscussie | De 'ballen' van Bas SmitOp NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op sociale media. Deze week: BN'ers verdeeld over Zwarte Piet en de vriend van Nicolette van Dam verkoopt zijn 'ballen' voor het goede doel.
15/11 19u30  Op Insta: Zwarte Piet-verdeeldheid | Bas Smit verkoopt 'ballen'Op NU.nl bespreken we iedere week de opvallendste berichten op sociale media. Deze week: BN'ers verdeeld over Zwarte Piet en de vriend van Nicolette van Dam verkoopt zijn 'ballen' voor het goede doel.
15/11 15u30  Roddeloverzicht: Programma's 'te soft' voor André en bedrog bij ExpeditieRTL Boulevard en Shownieuws houden André Hazes en Bridget Maasland de hand boven het hoofd, pijnlijke ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden, en bedriegt Expeditie Robinson de kijkers? Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
15/11 14u30  Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn uit elkaarDe relatie van Monica Geuze en Lars Veldwijk, die samen ouders zijn van dochter Zara-Lizzy, is voorbij.
15/11 10u45  André Hazes snapt niet waarom Nederland over nieuwe relatie vielAndré Hazes snapt de commotie over zijn nieuwe relatie met Bridget Maasland niet, vertelt hij vrijdagochtend in een interview met Frank Dane op Radio 538.
15/11 07u30  Merel Westrik bevestigt relatie met oud-collega Pepijn CroneMerel Westrik heeft een relatie met RTL Nieuws-presentator Pepijn Crone. De presentatrice laat aan RTL Boulevard weten dat de liefde tussen de twee nog pril is.
15/11 00u15  Splinter Chabot door Esquire uitgeroepen tot Best Geklede Man 2019De 23-jarige Splinter Chabot, presentator en oud-voorzitter van de JOVD, mag zich de Best Geklede Man van 2019 noemen, aldus Esquire. Hij is tevens de jongste kandidaat ooit die er met deze titel vandoor gaat.
14/11 21u30  Lange Frans zou gooier van ijsblokjes nog steeds klappen gevenLange Frans heeft er geen spijt van dat hij in 2006 een bezoeker van zijn optreden die met ijsblokjes gooide, klappen heeft gegeven. De rapper vertelt in de podcast Podbast dat hij vindt dat hij daarmee niet de fout is ingegaan.
14/11 21u00  Connie Witteman verwacht spoedige oplossing voor zakelijk geschil met exConnie Witteman en haar voormalig partner Eugène van Dun stonden op donderdagmiddag tegenover elkaar in de rechtbank wegens een geschil over een lening. De voormalig zangeres zei na de hoorzitting tegen RTL Boulevard hoop te hebben dat er spoedig een goede oplossing komt.
14/11 19u45  Merel Westrik bevestigt relatie met haar oud-collega Pepijn CroneMerel Westrik heeft een relatie met RTL Nieuws-presentator Pepijn Crone. De presentatrice laat aan RTL Boulevard weten dat de liefde tussen de twee nog pril is.
14/11 16u15  Britse prins Harry deelt foto met zoon en vader op verjaardag CharlesDe Britse prins Harry heeft op het Instagram-account van zichzelf en zijn vrouw Meghan Markle een foto gedeeld waarop hij te zien is met zijn vader Charles en zoon Archie.
14/11 08u45  Marieke Elsinga had verdriet na opmerking Mattie Valk over liefdeslevenMarieke Elsinga voelde in eerste instantie verdriet toen Mattie Valk in een interview vertelde dat hij niet wist wat hij zou kunnen toevoegen aan haar leven. Haar radiocollega vertelde dit toen hij de vraag kreeg of hij op Elsinga zou kunnen vallen.
14/11 01u00  Ernst Daniël Smid heeft ziekte van ParkinsonErnst Daniël heeft de ziekte van Parkinson. Dat maakte hij vanavond bij PAUW bekend.
13/11 22u15  André Hazes: 'Mijn leven is in een hel veranderd'Het leven van André Hazes is volgens de zanger in een hel veranderd sinds bekend werd dat hij aan het daten is met Bridget Maasland. In een interview met Shownieuws stelt de zanger dat men het nieuws verkeerd heeft geïnterpreteerd.
13/11 20u45  Raymond van Barneveld opa geworden van derde kleinkindRaymond van Barneveld is voor de derde keer opa geworden. Zijn dochter Daisy beviel dinsdagmiddag van zoon Ròan James, vertelt de darter op Instagram.
13/11 18u30  Xander de Buisonjé bezocht instituut om aan mentale gezondheid te werkenXander de Buisonjé is een jaar geleden naar een Brits instituut geweest om oude trauma's te verwerken. De zanger vindt het belangrijk om aan zichzelf te blijven werken.
13/11 18u30  In de bladen: 'Bridget afgemaakt om beginnende relatie met André'Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week gaat het natuurlijk over de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg. Redacteuren Jesse Taat en Lara Zevenberg maken een overzicht van de afgelopen week en praten je helemaal bij over het laatste nieuws in de rubriek In de bladen.
13/11 14u30  Bij Kylie Jenners huis opgepakte indringer veroordeeld tot jaar celstrafDe man die onlangs probeerde toegang tot het huis van realityster Kylie Jenner in Hollywood te krijgen, is veroordeeld tot een jaar celstraf. Brandon Martinez zal zijn straf volgens TMZ uitzitten in een gevangenis in Los Angeles.
13/11 11u45  Froukje de Both durfde vriend bij eerste date niet aan te kijkenPresentatrice Froukje de Both was naar eigen zeggen 'bloednerveus' voor haar eerste date met haar nieuwe vriend Jordy, die ze leerde kennen via een datingapp.
13/11 11u30  Zangeres Demi Lovato en model Austin Wilson maken relatie bekendDemi Lovato heeft een relatie met het Amerikaanse model Austin Wilson. Dat maakt de Amerikaanse zangeres woensdag bekend via Instagram.
13/11 11u15  Bas Muijs en vriendin verwachten derde kindBas Muijs en zijn vriendin Sabine verwachten een derde kind. De presentator en acteur deelt dit nieuws woensdagochtend in zijn Omroep West-radioprogramma Muijs in de Morgen.
13/11 09u30  Bas Muijs en vriendin verwachten derde kindjeBas Muijs en zijn vriendin Sabine verwachten een derde kind. De presentator en acteur deelt dit nieuws woensdagochtend in zijn Omroep West-radioprogramma Muijs in de Morgen.
13/11 09u30  John Legend door People uitgeroepen tot meest sexy man ter wereldJohn Legend volgt Idris Elba volgens People op als meest sexy man ter wereld. Het Amerikaanse blad noemt de veertigjarige zanger 'een toegewijde vader en een van de grootste sterren, die desondanks toch ontzettend nuchter weet te blijven'.
13/11 09u15  Monica Geuze maakt zich niet meer druk over transfer Lars VeldwijkMonica Geuze maakte zich een tijd heel veel zorgen over een mogelijke transfer naar het buitenland voor haar vriend, voetballer Lars Veldwijk. Inmiddels heeft ze daar iets meer rust in gevonden en kan ze het een beetje loslaten.
13/11 09u00  Monica Geuze maakt zich niet meer druk over mogelijke transfer Lars VeldwijkMonica Geuze maakte zich een tijd heel veel zorgen over een mogelijke transfer naar het buitenland voor haar vriend, voetballer Lars Veldwijk. Inmiddels heeft ze daar iets meer rust in gevonden en kan ze het een beetje loslaten.
13/11 07u45  Ronnie Flex blij dat hij goede band heeft met moeder van zijn dochter NoriRonnie Flex is blij dat hij en Wafae Kefi, de moeder van zijn dochter Nori, zo goed met elkaar omgaan. Hoewel de twee geen koppel vormen, hebben ze een fijne manier gevonden om de zorg voor hun dochter te delen.
13/11 07u00  Landgoed Russell Crowe deels verwoest door bosbranden AustraliëEen deel van het landgoed van Russell Crowe is verloren gegaan door de bosbranden die Australië teisteren. De acteur is zelf niet in Australië, waar hij grotendeels woont, en zijn familie is in veiligheid bij vrienden, meldt hij dinsdag op Twitter.
12/11 21u45  Tony Junior liep na ADE wekenlang rond met gebroken voetTony Junior heeft zijn voet gebroken tijdens het Amsterdam Dance Event en heeft daar vervolgens wekenlang mee rondgelopen.
12/11 18u30  Pete Doherty veroordeeld tot voorwaardelijke celstraf van drie maandenZanger Pete Doherty is in de Franse hoofdstad Parijs veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van drie maanden. Hij kreeg een proeftijd van twee jaar opgelegd en moet een boete van 5.000 euro betalen, meldt Le Parisien dinsdag.
12/11 15u45  Roxeanne Hazes heeft zelfliefde ontwikkeld door aan zichzelf te werkenRoxeanne Hazes kampte jarenlang met faalangst en een laag zelfbeeld, maar heeft de laatste tijd veel aan zichzelf gewerkt. In dat proces heeft ze meer waardering voor zichzelf gekregen.
12/11 15u15  Matt Damon stapte op python tijdens vakantie met Chris HemsworthMatt Damon was maandag te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres. Daar vertelde hij over zijn rondreis door Australië samen met het gezin van Chris Hemsworth. Volgens Hemsworth heeft Damon altijd pech wanneer hij in Australië is. Zo stapte hij afgelopen zomer op een bijna 3 meter lange python.
12/11 12u15  Matt Damon heeft volgens Chris Hemsworth altijd pech in AustraliëMatt Damon was maandag te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres. Daar vertelde hij over zijn rondreis door Australië samen met het gezin van Chris Hemsworth. Volgens Hemsworth heeft Damon altijd pech wanneer hij in Australië is. Zo stapte hij afgelopen zomer op een bijna 3 meter lange python.
12/11 07u45  Alec Baldwins vrouw Hilaria krijgt late miskraamHilaria Baldwin heeft een late miskraam gehad. De vrouw van acteur Alec Baldwin deelt dinsdag met haar volgers op Instagram dat haar zwangerschap na vier maanden tot een einde is gekomen.
12/11 07u30  Alec Baldwins vrouw Hilaria krijgt miskraamHilaria Baldwin heeft een miskraam gehad. De vrouw van acteur Alec Baldwin deelt dinsdag met haar volgers op Instagram dat haar zwangerschap na vier maanden tot een einde is gekomen.
12/11 05u45  Zwangerschap Alec en Hilaria Baldwin eindigt in miskraamHilaria Baldwin heeft een miskraam gehad. De vrouw van acteur Alec Baldwin deelt dinsdag met haar volgers op Instagram dat haar zwangerschap na vier maanden tot een einde is gekomen.
11/11 20u45  Actrice Britt Scholte is uit GTST geschrevenHet personage Kimberly Sanders, gespeeld door Britt Scholte, komt niet meer voor in nieuwe afleveringen van GTST. Dit bevestigde Scholte maandag via haar Instagram.
11/11 20u45  Shakira ging naar Lourdes om haar stem terug te krijgenDoor een bloeding op haar stembanden kon Shakira niet meer zingen. Omdat de zangeres geen operatie wilde ondergaan, zocht ze naar alternatieve manieren om haar stem terug te krijgen, vertelt ze in een interview met The Guardian.
11/11 17u30  Actrice Anna Faris verloofd met cameraman Michael BarrettAnna Faris heeft bevestigd dat ze verloofd is met cameraman Michael Barrett. Eerder werd de 42-actrice al gezien met een nieuwe, diamanten ring om haar ringvinger.
11/11 17u30  Pete Doherty dag na vrijlating opnieuw gearresteerd in ParijsPete Doherty is zondag vanwege een dronken vechtpartij opnieuw gearresteerd in Parijs, meldt Le Point maandag. De Britse zanger was een dag eerder nog vrijgelaten uit voorarrest, waar hij in zat nadat hij met drugs op zak was opgepakt.
11/11 14u15  Govert Sweep in een stuntvliegtuig: 'Area 51 was het niet waard'Youtuber Govert Sweep werd in een stuntvliegtuig het vuur aan de schenen gelegd. Uiteraard ging het gesprek over het feit dat Sweep eerder dit jaar werd opgepakt bij Area 51 in de Amerikaanse staat Nevada.
11/11 13u45  Zussen OG3NE blij dat ze amper haatberichten krijgen op sociale mediaWaar sociale media bij veel bekende Nederlanders vollopen met haatreacties, ontspringen de zangeressen van OG3NE de dans. Onder hun foto's op Instagram staan, tot hun eigen opluchting, vooral positieve berichten.
11/11 13u30  Pepijn Lanen is vader geworden van dochter Liu LilianPepijn Lanen (37) en zijn echtgenote Coco hebben een derde kind verwelkomd. Het stel heeft een dochter gekregen die zij de naam Liu Lilian hebben gegeven, meldt de artiest in de podcast Faberyayo & de Moeders.
11/11 11u30  Tess Milne is opnieuw tegelijk zwanger met haar tweelingzusTess Milne is opnieuw tegelijk zwanger met haar eeneiige tweelingzus Lisa. De presentatrice is zelf uitgerekend in mei 2020, schrijft ze maandag bij een filmpje waarin ze het nieuws van haar eigen zwangerschap publiekelijk bekendmaakt op Instagram.
11/11 11u15  Drake verlaat podium in Los Angeles omdat publiek hem uitjoeltDrake is dit weekend uitgejoeld op het Camp Flog Gnaw Carnival in Los Angeles. De Canadees was als verrassingsact geboekt, maar het publiek hoopte op Frank Ocean. Na enkele nummers besloot Drake het podium te verlaten.
11/11 10u30  Kevin Hart voor het eerst sinds ongeluk verschenen bij publiek evenementKevin Hart is voor het eerst sinds hij bij een auto-ongeluk gewond is geraakt weer bij een publiek evenement verschenen. De komiek kreeg zondag bij de uitreiking van de E! People's Choice Awards een staande ovatie toen hij de prijs voor de beste comedyact in ontvangst nam.
11/11 06u45  Kevin Hart geeft eerste publiekelijke optreden sinds auto-ongelukKevin Hart heeft, voor het eerst sinds hij gewond raakte bij een auto-ongeluk, een publiekelijke activiteit ontplooid. De komiek nam zondag onder een staande ovatie van het publiek de prijs voor de beste comedy act in ontvangst bij de E! People's Choice Awards, meldt The Hollywood Reporter.
11/11 03u00  André Hazes: 'Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget'André Hazes benadrukt zaterdagavond op Instagram dat hij niet vreemd is gegaan op zijn ex-vriendin Monique Westenberg. 'Mijn relatie was al over met Monique', aldus de zanger. Zondag bleek dat Hazes een beginnende relatie heeft met presentator Bridget Maasland.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Peter R. de Vries: 'André Hazes klaagt Privé aan om portretrecht zoon'18/11 06u30 - Nu.nl: Achterklap: Volgens Peter R. de Vries gaat André Hazes roddelblad Privé aanklagen omdat het blad de zoon van de zanger op de voorpagina heeft gezet. De zoon van De Vries gaat Hazes vertegenwoordigen omdat Hazes vindt dat het portretrecht van zijn zoon is geschonden, vertelt de misdaadverslaggever zondag in Shownieuws.
12x Rapper Josylvio heeft een zoon gekregen18/11 10u00 - Nu.nl: Achterklap: Josylvio heeft op 17 november een zoon gekregen. De rapper deelt zondag een foto van zichzelf en zijn eerste kind op Instagram.
10x Sylvana IJsselmuiden zingt favoriete liedje in een stuntvliegtuig18/11 12u45 - Nu.nl: Achterklap: Sylvana IJsselmuiden werd in een stuntvliegtuig het vuur aan de schenen gelegd. Ook zong de presentatrice haar favoriete liedje.
8x Peter R. de Vries: 'André Hazes klaagt Privé aan om afbeelding zoon'18/11 07u45 - Nu.nl: Achterklap: Volgens Peter R. de Vries gaat André Hazes roddelblad Privé aanklagen omdat het blad de driejarige zoon van de zanger op de voorpagina heeft gezet. Hazes vindt dat hiermee het portretrecht van zijn kind is geschonden. De zoon van De Vries gaat hem juridisch bijstaan, vertelt de misdaadverslaggever zondag in Shownieuws.
7x Rapper Josylvio vader geworden van een zoon18/11 10u30 - Nu.nl: Achterklap: Josylvio heeft op 17 november een zoon gekregen. De rapper deelt zondag een foto van zichzelf en zijn eerste kind op Instagram.
1x Ronnie Flex blij dat hij goede band heeft met moeder van zijn dochter Nori13/11 07u45 - Nu.nl: Achterklap: Ronnie Flex is blij dat hij en Wafae Kefi, de moeder van zijn dochter Nori, zo goed met elkaar omgaan. Hoewel de twee geen koppel vormen, hebben ze een fijne manier gevonden om de zorg voor hun dochter te delen.
0x André Hazes: 'Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget'11/11 03u00 - Nu.nl: Achterklap: André Hazes benadrukt zaterdagavond op Instagram dat hij niet vreemd is gegaan op zijn ex-vriendin Monique Westenberg. 'Mijn relatie was al over met Monique', aldus de zanger. Zondag bleek dat Hazes een beginnende relatie heeft met presentator Bridget Maasland.
0x Kevin Hart geeft eerste publiekelijke optreden sinds auto-ongeluk11/11 06u45 - Nu.nl: Achterklap: Kevin Hart heeft, voor het eerst sinds hij gewond raakte bij een auto-ongeluk, een publiekelijke activiteit ontplooid. De komiek nam zondag onder een staande ovatie van het publiek de prijs voor de beste comedy act in ontvangst bij de E! People's Choice Awards, meldt The Hollywood Reporter.
0x Kevin Hart voor het eerst sinds ongeluk verschenen bij publiek evenement11/11 10u30 - Nu.nl: Achterklap: Kevin Hart is voor het eerst sinds hij bij een auto-ongeluk gewond is geraakt weer bij een publiek evenement verschenen. De komiek kreeg zondag bij de uitreiking van de E! People's Choice Awards een staande ovatie toen hij de prijs voor de beste comedyact in ontvangst nam.
0x Drake verlaat podium in Los Angeles omdat publiek hem uitjoelt11/11 11u15 - Nu.nl: Achterklap: Drake is dit weekend uitgejoeld op het Camp Flog Gnaw Carnival in Los Angeles. De Canadees was als verrassingsact geboekt, maar het publiek hoopte op Frank Ocean. Na enkele nummers besloot Drake het podium te verlaten.

Statistieken

Artikels:
30333
Gelezen:
30140
Aantal lezers nu:
61


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven