maandag 24 juni 2019, week 26


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u45
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
24/06 21u15  Holly Mae Brood en Soy Kroon moeten seks plannen door volle agenda Holly Mae Brood en Soy Kroon hebben beiden dermate volle agenda's dat ze zich het afgelopen half jaar genoodzaakt voelen intieme momenten te plannen. Dat vertellen ze in het LINDA.meiden Zomerboek.10 
24/06 18u15  Anna Nooshin had verloving met Nassim Zeta liever niet gedeeld Als het aan Anna Nooshin had gelegen, had ze haar verloving met Nassim Zeta helemaal niet gedeeld met de buitenwereld. De vlogger vond het heerlijk toen nog niemand het wist.
24/06 11u30  Zangeres Susan Boyle denkt na over pleegmoederschap Susan Boyle zou graag een gezin willen starten, maar de 58-jarige zangeres kan wegens haar leeftijd geen kinderen meer adopteren. Ze denkt daarom na om pleegmoeder te worden.
24/06 09u15  Zangeres Krystl vond nieuwe vriend dankzij programma Sophie Hilbrand Krystl heeft, ruim een jaar na haar breuk met radiodj Paul Rabbering, een nieuwe vriend. Ze besloot met hem af te spreken nadat ze hem zag in het programma Liefde Is, waaraan de 35-jarige zangeres zelf ook meedeed.
24/06 08u00  Cabaretier Guido Weijers geeft zijn leven een 9+ Guido Weijers is over het algemeen een gelukkig mens. De cabaretier, die momenteel toert met Masterclass Geluk, zou zijn eigen leven een 9+ geven.12 
23/06 16u15  Marc Anthony schikt met ex-schoonmaker die half miljoen dollar eiste Marc Anthony heeft een schikking getroffen met de schoonmaker die beweerde dat ze nog 500.000 dollar (bijna 440.000 euro) aan achterstallig loon tegoed had.
23/06 12u45  Realityster Teairra Marí aangehouden met drank achter het stuur Realityster en zangeres Teairra Marí is in New York gearresteerd voor rijden onder invloed. De Amerikaanse viel niet alleen op door haar rijstijl, maar ook doordat er vonken uit de voorkant van haar auto schoten.
23/06 11u30  Soulja Boy niet aangeklaagd voor vermeende kidnap Soulja Boy wordt niet aangeklaagd voor het vermeend kidnappen en vastbinden van een vrouw, schrijft TMZ.
23/06 06u00  Realityster Teairra Mari aangehouden met drank achter het stuur Realityster Teairra Mari is gearresteerd in New York voor rijden onder invloed. De Amerikaanse viel echter niet op bij agenten vanwege alleen haar rijstijl, maar ook omdat er vonken uit de voorkant van haar auto schoten.
22/06 21u15  Boef geeft twee vakanties weg aan fans dankzij tiende nummer 1-hit Boef heeft besloten om twee vakanties cadeau te doen aan zijn fans omdat hij tien officiële nummer 1-hits heeft. De twee winnaars mogen allebei iemand meenemen.
22/06 20u45  Marc Anthony schikt met ex-huishoudster die half miljoen dollar wilde Marc Anthony heeft een schikking getroffen met de huishoudster die beweerde dat ze nog een half miljoen dollar (bijna 440.000 euro) aan achterstallig loon tegoed had.
22/06 16u30  Man probeert sloten van huis Halle Berry te laten veranderen De politie van Los Angeles heeft een man opgepakt die probeerde om de sloten van het huis van Halle Berry te laten veranderen, schrijft TMZ.
22/06 13u30  Katja Schuurman en Freek van Noortwijk geven elkaar het jawoord Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn zaterdag in het huwelijk getreden. De presentatrice en de chefkok trouwen in de provincie Flevoland.
22/06 11u00  Olcay Gulsen: 'Relatie met Ruud voorbij omdat ik tijd voor mezelf nodig had' De relatie tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild is sinds begin juni voorbij. De relatie liep stuk omdat Gulsen merkte dat zij tijd voor zichzelf nodig had, nadat haar ex-vriend James was overleden aan een hartaanval.
22/06 08u15  Olcay Gulsen: 'Relatie met Ruud liep stuk omdat ik tijd voor mezelf nodig had' De relatie tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild is sinds begin juni voorbij. De relatie liep stuk omdat Gulsen merkte dat zij tijd voor zichzelf nodig had, nadat haar ex-vriend James was overleden aan een hartaanval.
Laatste update: vandaag om 21u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/06 21u00  Kevin Spacey verzoekt rechter aanrandingszaak te verwerpenKevin Spacey heeft de rechter verzocht de rechtszaak waarin hij beschuldigd wordt van aanranding, te verwerpen. Dat zou blijken uit documenten die in het bezit zijn van entertainmentwebsite The Blast.
21/06 20u45  Op Instagram: 'Paardengate' Douwe Bob | Katy en Taylor herenigd?Op NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. Deze week hebben veel paardenliefhebbers kritiek op Douwe Bob naar aanleiding van een filmpje, we bespreken de vermeende affaire van Humberto Tan en hoe kan het dat Katy Perry en Taylor Swift geen ruzie meer hebben? Lara Zevenberg en Laura Cuppen praten je helemaal bij.
21/06 17u30  Cardi B aangeklaagd voor vechtpartij in New Yorkse stripclubCardi B is vrijdag officieel aangeklaagd voor een vechtpartij die in augustus 2018 plaatsvond in een New Yorkse stripclub, meldt TMZ.
21/06 15u45  Roddeloverzicht: 'Affaire 2.0 voor Humberto' en Songfestivalwoede'Humberto Tan weer de fout in', Yolanthe Sneijder-Cabau keert terug op sociale media na relatieperikelen en Cornald Maas haalt uit naar Songfestival-profiteurs. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
21/06 15u30  Dit weten we over de bruiloft van Katja Schuurman en Freek van NoortwijkKatja Schuurman en Freek van Noortwijk treden zaterdag in het huwelijk. Hoewel ze de ceremonie strikt privé willen houden, zijn er wel een aantal details naar buiten gekomen over hun bruiloft.
21/06 15u15  Roddeloverzicht: Affaire 2.0 voor Humberto en SongfestivalwoedeHumberto Tan weer de fout in, Yolanthe Sneijder-Cabau keert terug op sociale media na relatieperikelen en Cornald Maas haalt uit naar Songfestival-profiteurs. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
21/06 11u15  Ariana Grande houdt Europese tour kort wegens gezondheidAriana Grande voegt niet meer data aan haar Europese tour toe, omdat ze haar mentale gezondheid voorop stelt. Dit laat de zangeres weten via Twitter in een reactie op een fan.
20/06 19u00  Acteur Kit Harington weer thuis na verblijf in afkickkliniekGame of Thrones-acteur Kit Harington heeft de afkickkliniek waar hij een tijdje verbleef weer verlaten.
20/06 17u00  Froukje de Both wilde anderen altijd gelukkig makenPresentatrice Froukje de Both (47) ging zichzelf in het verleden regelmatig voorbij om anderen gelukkig te maken, vertelt ze in een interview met Libelle.
20/06 15u30  Meghan Markle en prins Harry stappen uit stichting met William en KatePrins Harry en Meghan Markle hebben besloten om niet langer door te gaan met de liefdadigheidsinstelling, the Royal Foundation, die ze samen met prins William en Kate Middleton besturen. In plaats daarvan richten ze een eigen stichting op.
20/06 13u15  Nicky Romero en vriendin Lisa zijn uit elkaarNicky Romero en zijn vriendin Lisa zijn niet langer samen. De manager van de dj bevestigt aan RTL Boulevard dat de liefde tussen de twee voorbij is.
20/06 10u45  Topmodel Bar Refaeli in verwachting van derde kindHet Israëlische topmodel Bar Refaeli (34) is in verwachting. Samen met zakenman Adi Ezra kondigt zij donderdag op Instagram aan dat er een derde kind op komst is.
20/06 09u45  Franse producent en dj Philippe Zdar (50) overleden na val uit raamDe Franse producent en dj Philippe Zdar is op vijftigjarige leeftijd overleden nadat hij uit een raam is gevallen. De artiest maakte deel uit van het danceduo Cassius, dat ook succes boekte in Nederland.
20/06 09u30  Franse producent en dj Philippe Zdar (50) overleden na val van gebouwDe Franse producent en dj Philippe Zdar is op vijftigjarige leeftijd overleden nadat hij uit een raam is gevallen. De artiest maakte deel uit van het danceduo Cassius, dat ook succes boekte in Nederland.
20/06 08u00  Aanklager Kevin Spacey in misbruikzaak is telefoon met bewijs kwijtDe man die beweert dat Kevin Spacey hem in juli 2016 in een bar in het Amerikaanse Nantucket onzedelijk heeft betast, is de telefoon kwijt die hij moest inleveren bij de advocaten van Spacey, waarmee volgens hen de onschuld van de acteur aangetoond kan worden. Dit heeft de advocaat van het vermeende slachtoffer laten weten, meldt USA Today.
20/06 06u00  Aanklager Spacey in misbruik-rechtszaak is telefoon met bewijs kwijtDe jongen die beweert dat Kevin Spacey hem in juli 2016 in een bar in Nantucket onzedelijk heeft betast, is de telefoon kwijt die hij moest inleveren bij de advocaten van Spacey, waarmee volgens hen de onschuld van de acteur aangetoond kan worden. Dit heeft de advocaat van het vermeende slachtoffer laten weten, meldt USA Today.
20/06 03u45  Angelina Jolie wordt redacteur bij Amerikaans opinieblad TimeAngelina Jolie gaat artikelen schrijven voor het Amerikaanse tijdschrift Time. Dat liet hoofdredacteur Edward Felsenthal in een statement weten, meldt The Blast.
19/06 21u45  In de bladen: Estavana zwanger? | Conflicten Dionne StaxOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Redacteuren Lara Zevenberg en Laura Cuppen praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
19/06 20u00  Loek 'Lieve Mona' Kessels op 87-jarige leeftijd overledenLoek Kessels, beter bekend als 'Lieve Mona' van haar gelijknamige probleemrubriek in het tijdschrift Story, is op 87-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt haar dochter Katinka woensdag aan De Telegraaf.
19/06 19u30  'Lieve Mona' Loek Kessels op 87-jarige leeftijd overledenLoek Kessels, beter bekend als 'Lieve Mona' van haar gelijknamige probleemrubriek in het tijdschrift Story, is op 87-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt haar dochter Katinka woensdag aan De Telegraaf.
19/06 17u00  Taylor Swift is weer 'vriendinnen' met Katy PerryTaylor Swift en Katy Perry zijn weer goed bevriend met elkaar en hebben hun ruzie voorgoed bijgelegd, vertelt Swift woensdag in een Brits radioprogramma.
19/06 16u00  Patricia Paay hoeft ook restbedrag niet terug te betalen aan schuldeisersOok de 10.000 euro, die Patricia Paay volgens schuldeisers Osuro hen verschuldigd was, mag zij houden. De rechtbank in Zeeland-West-Brabant bepaalde woensdag dat het bedrag als een gift kan worden gezien.
19/06 15u30  Voetballer John Heitinga en vrouw Charlotte-Sophie krijgen een dochterOud-voetballer John Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie hebben het geslacht van hun derde kindje bekendgemaakt. Ze krijgen een dochter.
19/06 14u45  Jacques D'Ancona (81) vreest dementie en ziekte van ParkinsonJournalist Jacques D'Ancona heeft in een gesprek met de Nieuwe Revu gezegd bang te zijn voor dementie en alzheimer. De recensent wil graag zo oud mogelijk worden met zijn volle verstand.
19/06 12u15  Voetballer John Heitinga en vrouw Charlotte-Sophie krijgen een meisjeOud-voetballer John Heitinga en zijn vrouw Charlotte-Sophie hebben het geslacht van hun derde kindje bekendgemaakt. Ze krijgen een meisje.
19/06 12u00  Gers Pardoel maakte studiefinanciering op aan designerkledingGers Pardoel (38) maakte toen hij nog studeerde zijn studiefinanciering op aan designerkleding, vertelt de artiest in een interview met tijdschrift Beau Monde.
19/06 10u45  Jim Carrey zou met fans liever normaal gesprek voeren dan selfies makenJim Carrey zou liever hebben dat fans een normaal gesprek zouden aanknopen, dan dat ze om selfies vragen. Dat vertelt de acteur in een interview met The Hollywood Reporter.
19/06 09u45  Jacques D'Ancona (81) vreest dementie en ParkinsonJournalist Jacques D'Ancona heeft in een gesprek met de Nieuwe Revu gezegd bang te zijn voor dementie en alzheimer. De recensent wil graag zo oud mogelijk worden met zijn volle verstand.
19/06 08u45  Rechter bemoeit zich met voogdijstrijd Touriya HaoudTouriya Haoud en haar ex-man Greg Vaughan worden het niet eens over de voogdij over hun gezamenlijke drie zoons. Het model vertelt Shownieuws dat er inmiddels een rechter bij betrokken is.
19/06 08u15  Sylvie Meis zoekt nog naar manier voor omgaan met 'aanvallen in de media'Sylvie Meis werkt al jaren in de media, maar de inmiddels 41-jarige presentatrice merkt dat ze de laatste jaren vaker met 'aanvallen' te maken heeft. Een manier van daarmee omgaan heeft ze nog niet gevonden, schrijft ze in haar column in Grazia.
19/06 08u00  Sylvie Meis zoekt nog naar manier om om te gaan met 'aanvallen in de media'Sylvie Meis werkt al jaren in de media, maar de inmiddels 41-jarige presentatrice merkt dat ze de laatste jaren vaker met 'aanvallen' te maken heeft. Een manier van daarmee omgaan heeft ze nog niet gevonden, schrijft ze in haar column in Grazia.
18/06 23u00  Yolanthe Sneijder-Cabau bedankt volgers voor 'lieve berichten'Yolanthe Sneijder-Cabau heeft via Instagram Stories laten weten dat ze erg blij is met haar volgers.
18/06 22u30  Yolanthe Sneijder-Cabau bedankt volgers voor lieve berichtenYolanthe Sneijder-Cabau heeft via Instagram Stories laten weten dat ze erg blij is met haar volgers.
18/06 17u30  Ferri Somogyi zegt dj-carrière vaarwel vanwege dochtertjeActeur Ferri Somogyi wil niet langer bijklussen als dj. Hij draaide acht jaar lang in binnen- en buitenland.
18/06 15u15  Nikkie Plessen is 'neuroot' op gebied van veranderingNikkie Plessen is naar eigen zeggen een gewoontedier. Wanneer zich onverwacht veranderingen voordoen in haar leven, ervaart ze onrust en stress.
18/06 13u00  Advocaat Harvey Weinstein vraagt rechtbank om hem van zaak af te halenAdvocaat José Baez heeft aan een rechter in Manhattan gevraagd hem te ontheffen van de verdediging van filmproducent Harvey Weinstein, meldt Page Six.
18/06 03u15  Advocaat Harvey Weinstein vraagt rechtbank hem van zaak af te halenDe advocaat van Harvey Weinstein, José Baez, heeft aan een rechter in Manhattan gevraagd hem te ontheffen van de verdediging van de filmproducent, meldt Page Six.
17/06 14u45  Boer zoekt Vrouw-deelnemer Marnix woont samen met vriendin EmmieMarnix Knetemann, die deelnam aan het recentste seizoen van Boer zoekt Vrouw, is gaan samenwonen met zijn vriendin. Hij leerde Emmie kennen na de opnames van het datingprogramma.
17/06 14u30  Pasgetrouwde Daley Blind wordt voor het eerst vaderDaley Blind, die afgelopen weekend trouwde met zijn vriendin Candy Rae Fleur, wordt voor het eerst vader. De 29-jarige verdediger van Ajax vertelt maandag dat zijn gezin wordt uitgebreid.
17/06 10u45  Boer zoekt Vrouw-Marnix woont samen met vriendin EmmieMarnix Knetemann, die meedeed aan het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw, woont samen met zijn vriendin. Hij leerde Emmie kennen na de opnames van het datingprogramma.
17/06 10u45  Waylon en Bibi nemen beiden tatoeage met naam van dochterVlogster Bibi Breijman en zanger Waylon hebben zondag - op Vaderdag - beiden een tatoeage met de naam van hun dochter Teddy laten zetten.
17/06 10u00  Voetballer Daley Blind getrouwd met Candy-Rae FleurVoetballer Daley Blind is dit weekend getrouwd met Candy-Rae Fleur, maakt hij zondag bekend op zijn Instagram-pagina. Op de gedeelde foto is ze in een bruidsjurk te zien.
17/06 08u00  Art Rooijakkers vindt zichzelf door vaderschap minder belangrijkArt Rooijakkers noemt zijn twee dochters Puk en Keesje 'wandelende relativeringen': sinds de geboorte van de tweeling is de presentator zichzelf minder belangrijk gaan vinden.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Cabaretier Guido Weijers geeft zijn leven een 9+24/06 08u00 - Nu.nl: Achterklap: Guido Weijers is over het algemeen een gelukkig mens. De cabaretier, die momenteel toert met Masterclass Geluk, zou zijn eigen leven een 9+ geven.
10x Holly Mae Brood en Soy Kroon moeten seks plannen door volle agenda24/06 21u15 - Nu.nl: Achterklap: Holly Mae Brood en Soy Kroon hebben beiden dermate volle agenda's dat ze zich het afgelopen half jaar genoodzaakt voelen intieme momenten te plannen. Dat vertellen ze in het LINDA.meiden Zomerboek.
9x Zangeres Krystl vond nieuwe vriend dankzij programma Sophie Hilbrand24/06 09u15 - Nu.nl: Achterklap: Krystl heeft, ruim een jaar na haar breuk met radiodj Paul Rabbering, een nieuwe vriend. Ze besloot met hem af te spreken nadat ze hem zag in het programma Liefde Is, waaraan de 35-jarige zangeres zelf ook meedeed.
7x Zangeres Susan Boyle denkt na over pleegmoederschap24/06 11u30 - Nu.nl: Achterklap: Susan Boyle zou graag een gezin willen starten, maar de 58-jarige zangeres kan wegens haar leeftijd geen kinderen meer adopteren. Ze denkt daarom na om pleegmoeder te worden.
6x Anna Nooshin had verloving met Nassim Zeta liever niet gedeeld24/06 18u15 - Nu.nl: Achterklap: Als het aan Anna Nooshin had gelegen, had ze haar verloving met Nassim Zeta helemaal niet gedeeld met de buitenwereld. De vlogger vond het heerlijk toen nog niemand het wist.
1x Op Instagram: 'Paardengate' Douwe Bob | Katy en Taylor herenigd?21/06 20u45 - Nu.nl: Achterklap: Op NU.nl bespreken we elke week de opvallendste berichten op de sociale media. Deze week hebben veel paardenliefhebbers kritiek op Douwe Bob naar aanleiding van een filmpje, we bespreken de vermeende affaire van Humberto Tan en hoe kan het dat Katy Perry en Taylor Swift geen ruzie meer hebben? Lara Zevenberg en Laura Cuppen praten je helemaal bij.
1x Kevin Spacey verzoekt rechter aanrandingszaak te verwerpen21/06 21u00 - Nu.nl: Achterklap: Kevin Spacey heeft de rechter verzocht de rechtszaak waarin hij beschuldigd wordt van aanranding, te verwerpen. Dat zou blijken uit documenten die in het bezit zijn van entertainmentwebsite The Blast.
1x Soulja Boy niet aangeklaagd voor vermeende kidnap23/06 11u30 - Nu.nl: Achterklap: Soulja Boy wordt niet aangeklaagd voor het vermeend kidnappen en vastbinden van een vrouw, schrijft TMZ.
1x Marc Anthony schikt met ex-schoonmaker die half miljoen dollar eiste23/06 16u15 - Nu.nl: Achterklap: Marc Anthony heeft een schikking getroffen met de schoonmaker die beweerde dat ze nog 500.000 dollar (bijna 440.000 euro) aan achterstallig loon tegoed had.
0x Art Rooijakkers vindt zichzelf door vaderschap minder belangrijk17/06 08u00 - Nu.nl: Achterklap: Art Rooijakkers noemt zijn twee dochters Puk en Keesje 'wandelende relativeringen': sinds de geboorte van de tweeling is de presentator zichzelf minder belangrijk gaan vinden.

Statistieken

Artikels:
35057
Gelezen:
47213
Aantal lezers nu:
60


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven