dinsdag 21 januari 2020, week 04


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u45
 

Belg.be

Verbergen Tonen
21/01 18u00  Dit zijn de 3 mooiste nationale parken van West-Amerika  Dit zijn de 3 mooiste nationale parken van West-Amerika  Wanneer je een rondreis door Amerika onderneemt zal je er niet omheen kunnen dat het landschap in het westen van het land aanzienlijke verschillen vertoont. Tijdens een bepaalde dag van de rondreis zal je dan ook in de woestijn staan terwijl je de volgende dag zomaar […] Het bericht Dit zijn de 3 mooiste nationale parken van West-Amerika  verscheen eerst op Belg.be.
21/01 12u00  Totaal succes voor het 98ste Autosalon van Brussel Meer dan een half miljoen bezoekers! De 98ste editie van de Brussels Motor Show, die geopend was voor het publiek van 10 tot 19 januari, sloot zondag 19 januari om 19 uur de deuren. Hoewel het definitieve aantal bezoekers van het evenement pas laat die avond bekend zal zijn, kan FEBIAC – de Belgische en […] Het bericht Totaal succes voor het 98ste Autosalon van Brussel verscheen eerst op Belg.be.
21/01 11u15  Tom, Dick en Harry nieuwste productie van ernstenleute Blankenberge Op zaterdag 1 februari 2020 gaat de nieuwste productie van Ernst&Leute ”Tom, Dick& Harry” van Ray en Michael Cooney in première. De regie is in handen van Martine Derycke met als acteurs: Valerie Govaert, Dirk Decoster, Bjorn Goethals, Tim Brouckaert, Barbara Wille, Guido Deruddere, Pieter Floryn, Gerlinde Floryn en Gisèle De Bruyne.  Er zijn ook […] Het bericht Tom, Dick en Harry nieuwste productie van ernstenleute Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.10 
21/01 10u15  Hanny-d pakt uit met nieuwe bewerking van het vliegerlied Met een splinternieuwe bewerking van ‘Het Vliegerlied’ doet Hanny-D een nieuwe gooi naar de hoogste regionen van de hitparade. Een kanjer van een commerciële en kwalitatieve productie met een zangeres in topvorm. Met de carnaval -en après-ski periode in het vooruitzicht komt deze cd perfect op tijd om de Vlaamse feestzalen en discotheken fameus op […] Het bericht HANNY-D PAKT UIT MET NIEUWE BEWERKING VAN HET VLIEGERLIED verscheen eerst op Belg.be.
21/01 10u00  Nieuwe single Danny Fabry Moviestar Nieuwe single ‘Moviestar’ doet Danny Fabry zorgen om gezondheid even vergeten. Danny Fabry staat bijna 50 jaar op de planken. De geboren Leuvenaar en inwoner van Scherpenheuvel staat nog steeds bekend om zijn ambiancevolle, energieke optredens en immer positieve ingesteldheid, maar sinds kort maakt de sympathieke zanger zich toch serieuze zorgen over zijn gezondheid. Het plotse overlijden […] Het bericht Nieuwe single Danny Fabry Moviestar verscheen eerst op Belg.be.10 
21/01 09u30  Mathias Vergels lanceert zijn debuut Waar is Mathi? Met ‘Wij alleen’, een melodieuze Nederlandstalige popsong die hij als eerste release uitbracht bij het legendarische H.K.M-label van platenbaas Hans Kusters, ontdekker van o.a. Clouseau en nog een rits ronkende namen, nam zanger, componist en acteur Mathias Vergels vorig jaar een nieuwe start. Nauwelijks een jaar later blinken de ogen van de sympathieke jongeman uit […] Het bericht Mathias Vergels lanceert zijn debuut Waar is Mathi? verscheen eerst op Belg.be.
20/01 14u30  nieuwe versie van Sneeuwwitje, de musical Maureen krijgt mooi gezelschap in een volledig nieuwe versie van “Sneeuwwitje, de musical”. Vanaf 22 februari kan je in Antwerpen (Theater Elckerlyc), Gent (Capitole), Plopsa De Panne (Proximus Theater) én Hasselt (Ethias Theater) gaan kijken naar een gloednieuwe versie van de musical ‘Sneeuwwitje’, met radiopresentatrice, musicalactrice (‘Troep’) en voormalige Ketnet-‘Held’ Maureen Vanherberghen in haar eerste grote hoofdrol. […] Het bericht nieuwe versie van Sneeuwwitje, de musical verscheen eerst op Belg.be.
20/01 12u30  Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in Madagascar Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in beestig familiespektakel ‘Madagascar Elke Buyle, Leendert De Vis, Mike Wauters, Florian Avoux, Brent Pannier en Rogier Komproe vormen hoofdcast beestige, Nederlandstalige feelgood musical ‘Madagascar’  Lieven Scheire, Jean-Marie Dedecker, Dominique Persoone en Gunter Lamoot leveren stemmen voor “West-Vlaamse” pinguïns! Capitole Gent (van  27 februari t/m 1 maart) en de Koningin Elisabethzaal […] Het bericht Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in Madagascar verscheen eerst op Belg.be.
17/01 01u45  Alicante, de parel van de Costa Blanca  Alicante, de parel van de Costa Blanca  Elk jaar opnieuw kiezen heel wat vakantiegangers er voor om een reis te ondernemen naar het Spaanse Alicante. Deze kuststad is terug te vinden aan de Costa Blanca en is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Alicante is op tal van verschillende vlakken erg belangrijk voor de regio […] Het bericht Alicante, de parel van de Costa Blanca  verscheen eerst op Belg.be.
16/01 15u30  4 redenen waarom jij met je vrienden naar Sevilla moet reizen 4 redenen waarom jij met je vrienden naar Sevilla moet reizen Sevilla is één van de meest populaire steden van Spanje. Door de jaren heen is ze dan ook uitgegroeid tot een uitermate geliefde citytripbestemming bij mensen van over de hele wereld. Ondanks het feit dat Sevilla nog steeds in de schaduw staat van Barcelona […] Het bericht 4 redenen waarom jij met je vrienden naar Sevilla moet reizen verscheen eerst op Belg.be.
16/01 00u15  Oversluiten lening: besparen kan iedereen Oversluiten lening: besparen kan iedereen Met het oversluiten van de bestaande lening kun je veel besparen. Helaas weet niet iedereen hier vanaf, waardoor we op de eindstreep nog veel te veel betalen. Heb je een persoonlijke lening of doorlopend krediet lopen? Bespaar tot duizenden euro’s met het oversluiten van de huidige lening. Lening bij de […] Het bericht Oversluiten lening: besparen kan iedereen verscheen eerst op Belg.be.
15/01 12u30  Rieu begint wereldtournee in Antwerpen -Antwerpen 12 januari 2020- Rieu begint traditiegetrouw zijn wereldtournee altijd in het Sportpaleis van Antwerpen, zo ook dit jaar. Wie André Rieu zegt denkt onmiddellijk aan muziek, sfeer en een uitverkocht Sportpaleis. Dat was dit jaar ook niet anders, de man is ondertussen zeventig maar op het podium is daar nog niks van te merken. […] Het bericht Rieu begint wereldtournee in Antwerpen verscheen eerst op Belg.be.
15/01 01u45  Een unieke rondreis beleven? Kies voor deze bestemmingen! Een unieke rondreis beleven? Kies voor deze bestemmingen! Rondreizen zijn tegenwoordig ongelofelijk populair. Dat is ook helemaal niet zo vreemd. Tijdens één enkele reis is het op deze manier namelijk mogelijk om meteen kennis te maken met heel wat verschillende absolute hoogtepunten van het land dat je bezoekt. Zou jij ook graag een op en […] Het bericht Een unieke rondreis beleven? Kies voor deze bestemmingen! verscheen eerst op Belg.be.
14/01 17u30  Drie redenen om jaarlijks de schoorsteen te laten vegen Drie redenen om jaarlijks de schoorsteen te laten vegen Heb je thuis een houtkachel? Dan maak je hier ongetwijfeld veelvuldig gebruik van. Met name op koude herfstdagen en in de winter maakt zo’n kachel vaak overuren. Niet gek ook, want je kunt er een lekkere warme temperatuur mee creëren in huis. Vergeet echter niet om […] Het bericht Drie redenen om jaarlijks de schoorsteen te laten vegen verscheen eerst op Belg.be.
14/01 12u30  Dj-duo GodZijDrank zet de aanval in op de hitlijsten Dj-duo GodZijDrank zet de aanval in op de hitlijsten met après-ski versie van de volksdansklassieker ‘Bal in de straat’! De sirtaki, de indianendans, de macarena, de hucklebuck,… Bij geen enkele feestdj ontbreken ze in de platenbak, iedereen kent ze al generaties lang en op elke feest toveren ze de dansvloer vol met synchroon dansende mensen. […] Het bericht Dj-duo GodZijDrank zet de aanval in op de hitlijsten verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 18u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x Nieuwe single Danny Fabry Moviestar21/01 10u00 - Belg.be: Nieuwe single ‘Moviestar’ doet Danny Fabry zorgen om gezondheid even vergeten. Danny Fabry staat bijna 50 jaar op de planken. De geboren Leuvenaar en inwoner van Scherpenheuvel staat nog steeds bekend om zijn ambiancevolle, energieke optredens en immer positieve ingesteldheid, maar sinds kort maakt de sympathieke zanger zich toch serieuze zorgen over zijn gezondheid. Het plotse overlijden […] Het bericht Nieuwe single Danny Fabry Moviestar verscheen eerst op Belg.be.
10x Tom, Dick en Harry nieuwste productie van ernstenleute Blankenberge21/01 11u15 - Belg.be: Op zaterdag 1 februari 2020 gaat de nieuwste productie van Ernst&Leute ”Tom, Dick& Harry” van Ray en Michael Cooney in première. De regie is in handen van Martine Derycke met als acteurs: Valerie Govaert, Dirk Decoster, Bjorn Goethals, Tim Brouckaert, Barbara Wille, Guido Deruddere, Pieter Floryn, Gerlinde Floryn en Gisèle De Bruyne.  Er zijn ook […] Het bericht Tom, Dick en Harry nieuwste productie van ernstenleute Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
9x Dit zijn de 3 mooiste nationale parken van West-Amerika 21/01 18u00 - Belg.be: Dit zijn de 3 mooiste nationale parken van West-Amerika  Wanneer je een rondreis door Amerika onderneemt zal je er niet omheen kunnen dat het landschap in het westen van het land aanzienlijke verschillen vertoont. Tijdens een bepaalde dag van de rondreis zal je dan ook in de woestijn staan terwijl je de volgende dag zomaar […] Het bericht Dit zijn de 3 mooiste nationale parken van West-Amerika  verscheen eerst op Belg.be.
8x Hanny-d pakt uit met nieuwe bewerking van het vliegerlied21/01 10u15 - Belg.be: Met een splinternieuwe bewerking van ‘Het Vliegerlied’ doet Hanny-D een nieuwe gooi naar de hoogste regionen van de hitparade. Een kanjer van een commerciële en kwalitatieve productie met een zangeres in topvorm. Met de carnaval -en après-ski periode in het vooruitzicht komt deze cd perfect op tijd om de Vlaamse feestzalen en discotheken fameus op […] Het bericht HANNY-D PAKT UIT MET NIEUWE BEWERKING VAN HET VLIEGERLIED verscheen eerst op Belg.be.
7x Mathias Vergels lanceert zijn debuut Waar is Mathi?21/01 09u30 - Belg.be: Met ‘Wij alleen’, een melodieuze Nederlandstalige popsong die hij als eerste release uitbracht bij het legendarische H.K.M-label van platenbaas Hans Kusters, ontdekker van o.a. Clouseau en nog een rits ronkende namen, nam zanger, componist en acteur Mathias Vergels vorig jaar een nieuwe start. Nauwelijks een jaar later blinken de ogen van de sympathieke jongeman uit […] Het bericht Mathias Vergels lanceert zijn debuut Waar is Mathi? verscheen eerst op Belg.be.
3x Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in Madagascar20/01 12u30 - Belg.be: Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in beestig familiespektakel ‘Madagascar Elke Buyle, Leendert De Vis, Mike Wauters, Florian Avoux, Brent Pannier en Rogier Komproe vormen hoofdcast beestige, Nederlandstalige feelgood musical ‘Madagascar’  Lieven Scheire, Jean-Marie Dedecker, Dominique Persoone en Gunter Lamoot leveren stemmen voor “West-Vlaamse” pinguïns! Capitole Gent (van  27 februari t/m 1 maart) en de Koningin Elisabethzaal […] Het bericht Musicaltalent en verrassende pinguïnstemmen in Madagascar verscheen eerst op Belg.be.
3x Totaal succes voor het 98ste Autosalon van Brussel21/01 12u00 - Belg.be: Meer dan een half miljoen bezoekers! De 98ste editie van de Brussels Motor Show, die geopend was voor het publiek van 10 tot 19 januari, sloot zondag 19 januari om 19 uur de deuren. Hoewel het definitieve aantal bezoekers van het evenement pas laat die avond bekend zal zijn, kan FEBIAC – de Belgische en […] Het bericht Totaal succes voor het 98ste Autosalon van Brussel verscheen eerst op Belg.be.
2x nieuwe versie van Sneeuwwitje, de musical20/01 14u30 - Belg.be: Maureen krijgt mooi gezelschap in een volledig nieuwe versie van “Sneeuwwitje, de musical”. Vanaf 22 februari kan je in Antwerpen (Theater Elckerlyc), Gent (Capitole), Plopsa De Panne (Proximus Theater) én Hasselt (Ethias Theater) gaan kijken naar een gloednieuwe versie van de musical ‘Sneeuwwitje’, met radiopresentatrice, musicalactrice (‘Troep’) en voormalige Ketnet-‘Held’ Maureen Vanherberghen in haar eerste grote hoofdrol. […] Het bericht nieuwe versie van Sneeuwwitje, de musical verscheen eerst op Belg.be.
1x Cora van Mora brengt feestnummer14/01 09u00 - Belg.be: Snackkoningin wordt ook koningin van de après-ski Cora van Mora brengt feestnummer ‘Knallen met die Ballen’ uit Eindhoven, 10 januari 2020 – Hét Nederlandse reclame-icoon slaat een nieuwe weg in; Cora van Mora gaat in de muziek. De snackkoningin met de zachte ‘g’ en de brede glimlach lanceert vandaag de feestkraker ‘Knallen met die Ballen’. […] Het bericht Cora van Mora brengt feestnummer verscheen eerst op Belg.be.
1x Rob de Nijs staat op 16 januari 2021 in het Antwerpse Sportpaleis14/01 12u15 - Belg.be: Rob de Nijs staat op 16 januari 2021 met ‘Voor het Laatst’ voor het eerst in het Antwerpse Sportpaleis Het is een traditie dat Rob de Nijs bij het begin van het nieuwe jaar nog even zijn verjaardag viert. Vanavond doet hij dat in de Antwerpse Elisabethzaal samen met zijn Pur Sang Band en volgend jaar wordt heel bijzonder, want zaterdag 16 januari 2021 staat […] Het bericht Rob de Nijs staat op 16 januari 2021 in het Antwerpse Sportpaleis verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
32174
Gelezen:
71796
Aantal lezers nu:
53


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven