vrijdag 18 januari 2019, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u15
 

Belg.be

Verbergen Tonen
18/01 21u45  Boekingskantoor van House of Entertainment officieel gestart! Boekingskantoor van House of Entertainment officieel gestart! De boekingsafdeling van het allround entertainmentbedrijf House of Entertainment(HOE) is deze week officieel gestart. Het enthousiaste team, dat bulkt van de nationale en internationale ervaring en marktkennis, zet voluit in op klantvriendelijkheid,, een open communicatie en bereikbaarheid. Andere sterke troeven zijn, naast het zeer uitgebreide aanbod, de exclusieve artiesten en gezichten die verbonden […] Het bericht Boekingskantoor van House of Entertainment officieel gestart! verscheen eerst op Belg.be.
18/01 19u30  Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single: “Ik zing zolang muziek in mij klinkt” Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single: “Ik zing zolang muziek in mij klinkt” (Foto: Boep.be) Danny Fabry moet zowat de meest energieke zeventiger van België en omstreken zijn. De sympathieke zanger en eeuwige optimist blijft ook na 48 jaar op de planken enthousiast nieuwe nummers maken en het land doorkruisen om op te treden. Zijn eerste worp van […] Het bericht Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single: “Ik zing zolang muziek in mij klinkt” verscheen eerst op Belg.be.
18/01 18u45  Marco Kimsen – ‘Als ik morgen niet meer wakker word’ Na het succes van zijn zomersingle, ‘Ik hou van alles wat je doet’, wil Marco Kimsen ook dit keer alles uit de kast halen voor zijn nieuwe single ‘Als ik morgen niet meer wakker word’. Daarvoor wist hij ook nu weer de weg te vinden naar professionele vakmensen voor dit, ondanks dat de titel anders doet vermoeden, vrolijk en […] Het bericht Marco Kimsen – ‘Als ik morgen niet meer wakker word’ verscheen eerst op Belg.be.
18/01 18u30  Bart peeters gecharmeerd door ticket tsunami BART PEETERS STELT NIEUWE SINGLE VOOR EN KONDIGT TWEE EXTRA DELUXE-CONCERTEN AAN IN DE LOTTO ARENA Bart Peeters voegde – na de stormloop op tickets voor zijn eerste eigen avondvullende arenashow in november 2019 – zonet vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 toe aan de Deluxe-concertreeks in de Lotto Arena in Antwerpen. De Deluxe-show in […] Het bericht BART PEETERS GECHARMEERD DOOR TICKET TSUNAMI verscheen eerst op Belg.be.
18/01 01u30  N-VA maakt prominente plaatsen voor verkiezingen 2019 bekend N-VA maakt prominente plaatsen voor verkiezingen 2019 bekend door N-VA op 18 januari 2019, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2019, N-VA Het Nationaal Kiescollege van de N-VA heeft de prominente plaatsen voor de verkiezingen van 26 mei 2019 vastgelegd. Dit voorstel wordt daarna voorgelegd aan de Provinciale Kiescolleges. Op 9 februari volgt dan de definitieve goedkeuring […] Het bericht N-VA maakt prominente plaatsen voor verkiezingen 2019 bekend verscheen eerst op Belg.be.13 
18/01 00u00  Theesommelier Jessica Van Humbeeck is ‘Beloftevolle Onderneemster en nationale finaliste Theesommelier Jessica Van Humbeeck is ‘Beloftevolle Onderneemster van Vlaams-Brabant’ en nationale finaliste ‘Belofte van het jaar 2018’ (Foto: House Of Entertainment) “Ik ben fier, sprakeloos eigenlijk. Ik klink erop met een theetje”, was de eerste reactie van de bekende Aarschotse theesommelier Jessica Van Humbeeck, toen ze van sectororganisaties Markant, UNIZO en het Agentschap Innoveren en […] Het bericht Theesommelier Jessica Van Humbeeck is ‘Beloftevolle Onderneemster en nationale finaliste verscheen eerst op Belg.be.19 
18/01 00u00  Extra voorstellingen ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ Extra voorstellingen ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ op 27 en 28 april 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen Afgelopen zondag vloeiden er in Stadsschouwburg Antwerpen enkele traantjes bij de cast van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’. Na succesvolle doortochten van deze gloednieuwe, superleuke familievoorstelling eerder dit seizoen in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende, mocht de fantastische cast met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse […] Het bericht Extra voorstellingen ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ verscheen eerst op Belg.be.19 
18/01 00u00  Davy gilles voor het eerst met al zijn kinderen op tv Davy Gilles voor het eerst met al zijn kinderen op tv Groeten Uit, donderdag 10 januari om 20.35 (Foto: VTM) Davy Gilles, die Vlaanderen voornamelijk kent als één derde van De Romeo’s en de helft van het duo Davy & Sasha, is voor het eerst met zijn volledige gezin te zien in Groeten Uit. Zowel […] Het bericht DAVY GILLES VOOR HET EERST MET AL ZIJN KINDEREN OP TV verscheen eerst op Belg.be.18 
16/01 00u00  Uitverkocht Sportpaleis voor nieuwjaarsconcert André Rieu -Antwerpen zondag 6 januari 2019- Het nieuwjaarsconcert van André Rieu in het Sportpaleis was afgelopen zondag volledig uitverkocht. Duizenden fans hielden eraan om aanwezig te zijn bij zijn eerste concert op Vlaamse- en bij uitbreiding op Belgische bodem. Het concept van André en zijn Johan Strauss orkest is zowel eenvoudig als subliem; “Klassieke muziek op […] Het bericht Uitverkocht Sportpaleis voor nieuwjaarsconcert André Rieu verscheen eerst op Belg.be.
12/01 20u30  Nieuwjaarsspeech 2019 Bart De Wever Nieuwjaarsspeech 2019 Bart De Wever Beste Vrienden, Gelukkig nieuwjaar! Laat me beginnen met wat écht belangrijk is: ik ben blij u hier in 2019 te zien en ik hoop nu al van u terug te zien op ons volgend nieuwjaarsfeest. Gezond en wel, en gelukkig. En lid van een partij die ook gezond en gelukkig […] Het bericht Nieuwjaarsspeech 2019 Bart De Wever verscheen eerst op Belg.be.
12/01 12u00  Boyzone neemt afscheid van Belgisch publiek in Hasselt Nineties-senstatie Boyzone neemt afscheid van Belgisch publiek op I Love the 90’s in Hasselt 25 Jaar na hun doorbraak met de wereldhit ‘Love Me For A Reason’, neemt de Ierse boysband Boyzone met de ‘Thank You & Goodnight’-tournee officieel afscheid van het publiek. Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy en Mikey Graham nemen op zaterdag 13 […] Het bericht Boyzone neemt afscheid van Belgisch publiek in Hasselt verscheen eerst op Belg.be.
12/01 00u00  Annelien Troch versterkt de eventafdeling van House of Entertainment als marketingmanager. Allround entertainmentbedrijf House of Entertainment begint goed aan het nieuwe jaar en versterkt de eigen eventafdeling met marketingmanager Annelien Troch. De Aalsterse twintiger behaalde een Bachelor Communicatie op de Gentse Arteveldehogeschool én een Bachelor Toerisme bij Thomas More Mechelen. Annelien werkte de voorbije vijf jaar bij Medialaan. Als account executive sales kids ondersteunde ze de account- […] Het bericht Annelien Troch versterkt de eventafdeling van House of Entertainment als marketingmanager. verscheen eerst op Belg.be.
12/01 00u00  Weihnachtsfest der Volksmusik voor het eerst in Hasselt -Hasselt Zaterdag 22 december- Het Weihnachtsfest der Volksmusik was voor het eerst te gast in het Ethias theater in Hasselt. Weihnachtsfest der Volksmusik maakt in december opnieuw een kersttournee langs de mooiste theaterzalen van Nederland en kwam voor het eerst ook naar Vlaanderen. Het Ethias theater in Hasselt viel deze eer te beurt om deze […] Het bericht Weihnachtsfest der Volksmusik voor het eerst in Hasselt verscheen eerst op Belg.be.
11/01 00u00  Sonja Kimpen lanceert het boek ‘De 10 synergieprincipes’ ‘De beste vorm, op elke leeftijd, zonder dieet’ Sonja Kimpen, dé motivatiecoach van Vlaanderen, inspireert elke dag. Januari is de maand van de goede voornemens en in het jaar waarin Sonja haar 60ste verjaardag viert (ze is jarig op 10 april), lanceert ze haar nieuwe boek, ‘De 10 Synergieprincipes’. “Dit boek biedt een spiksplinternieuwe kijk […] Het bericht Sonja Kimpen lanceert het boek ‘De 10 synergieprincipes’ verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 21u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

19x Extra voorstellingen ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’18/01 00u00 - Belg.be: Extra voorstellingen ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ op 27 en 28 april 2019 in Stadsschouwburg Antwerpen Afgelopen zondag vloeiden er in Stadsschouwburg Antwerpen enkele traantjes bij de cast van ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’. Na succesvolle doortochten van deze gloednieuwe, superleuke familievoorstelling eerder dit seizoen in Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende, mocht de fantastische cast met o.a. Ianthe Tavernier, Wout Verstappen, Ilse […] Het bericht Extra voorstellingen ‘Hans en Grietje, de sprookjesmusical’ verscheen eerst op Belg.be.
19x Theesommelier Jessica Van Humbeeck is ‘Beloftevolle Onderneemster en nationale finaliste18/01 00u00 - Belg.be: Theesommelier Jessica Van Humbeeck is ‘Beloftevolle Onderneemster van Vlaams-Brabant’ en nationale finaliste ‘Belofte van het jaar 2018’ (Foto: House Of Entertainment) “Ik ben fier, sprakeloos eigenlijk. Ik klink erop met een theetje”, was de eerste reactie van de bekende Aarschotse theesommelier Jessica Van Humbeeck, toen ze van sectororganisaties Markant, UNIZO en het Agentschap Innoveren en […] Het bericht Theesommelier Jessica Van Humbeeck is ‘Beloftevolle Onderneemster en nationale finaliste verscheen eerst op Belg.be.
18x Davy gilles voor het eerst met al zijn kinderen op tv18/01 00u00 - Belg.be: Davy Gilles voor het eerst met al zijn kinderen op tv Groeten Uit, donderdag 10 januari om 20.35 (Foto: VTM) Davy Gilles, die Vlaanderen voornamelijk kent als één derde van De Romeo’s en de helft van het duo Davy & Sasha, is voor het eerst met zijn volledige gezin te zien in Groeten Uit. Zowel […] Het bericht DAVY GILLES VOOR HET EERST MET AL ZIJN KINDEREN OP TV verscheen eerst op Belg.be.
13x N-VA maakt prominente plaatsen voor verkiezingen 2019 bekend18/01 01u30 - Belg.be: N-VA maakt prominente plaatsen voor verkiezingen 2019 bekend door N-VA op 18 januari 2019, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2019, N-VA Het Nationaal Kiescollege van de N-VA heeft de prominente plaatsen voor de verkiezingen van 26 mei 2019 vastgelegd. Dit voorstel wordt daarna voorgelegd aan de Provinciale Kiescolleges. Op 9 februari volgt dan de definitieve goedkeuring […] Het bericht N-VA maakt prominente plaatsen voor verkiezingen 2019 bekend verscheen eerst op Belg.be.
9x Bart peeters gecharmeerd door ticket tsunami18/01 18u30 - Belg.be: BART PEETERS STELT NIEUWE SINGLE VOOR EN KONDIGT TWEE EXTRA DELUXE-CONCERTEN AAN IN DE LOTTO ARENA Bart Peeters voegde – na de stormloop op tickets voor zijn eerste eigen avondvullende arenashow in november 2019 – zonet vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 toe aan de Deluxe-concertreeks in de Lotto Arena in Antwerpen. De Deluxe-show in […] Het bericht BART PEETERS GECHARMEERD DOOR TICKET TSUNAMI verscheen eerst op Belg.be.
7x Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single: “Ik zing zolang muziek in mij klinkt”18/01 19u30 - Belg.be: Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single: “Ik zing zolang muziek in mij klinkt” (Foto: Boep.be) Danny Fabry moet zowat de meest energieke zeventiger van België en omstreken zijn. De sympathieke zanger en eeuwige optimist blijft ook na 48 jaar op de planken enthousiast nieuwe nummers maken en het land doorkruisen om op te treden. Zijn eerste worp van […] Het bericht Danny Fabry maakt belofte in nieuwe single: “Ik zing zolang muziek in mij klinkt” verscheen eerst op Belg.be.
6x Marco Kimsen – ‘Als ik morgen niet meer wakker word’18/01 18u45 - Belg.be: Na het succes van zijn zomersingle, ‘Ik hou van alles wat je doet’, wil Marco Kimsen ook dit keer alles uit de kast halen voor zijn nieuwe single ‘Als ik morgen niet meer wakker word’. Daarvoor wist hij ook nu weer de weg te vinden naar professionele vakmensen voor dit, ondanks dat de titel anders doet vermoeden, vrolijk en […] Het bericht Marco Kimsen – ‘Als ik morgen niet meer wakker word’ verscheen eerst op Belg.be.
6x Boekingskantoor van House of Entertainment officieel gestart!18/01 21u45 - Belg.be: Boekingskantoor van House of Entertainment officieel gestart! De boekingsafdeling van het allround entertainmentbedrijf House of Entertainment(HOE) is deze week officieel gestart. Het enthousiaste team, dat bulkt van de nationale en internationale ervaring en marktkennis, zet voluit in op klantvriendelijkheid,, een open communicatie en bereikbaarheid. Andere sterke troeven zijn, naast het zeer uitgebreide aanbod, de exclusieve artiesten en gezichten die verbonden […] Het bericht Boekingskantoor van House of Entertainment officieel gestart! verscheen eerst op Belg.be.
0x Sonja Kimpen lanceert het boek ‘De 10 synergieprincipes’11/01 00u00 - Belg.be: ‘De beste vorm, op elke leeftijd, zonder dieet’ Sonja Kimpen, dé motivatiecoach van Vlaanderen, inspireert elke dag. Januari is de maand van de goede voornemens en in het jaar waarin Sonja haar 60ste verjaardag viert (ze is jarig op 10 april), lanceert ze haar nieuwe boek, ‘De 10 Synergieprincipes’. “Dit boek biedt een spiksplinternieuwe kijk […] Het bericht Sonja Kimpen lanceert het boek ‘De 10 synergieprincipes’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Weihnachtsfest der Volksmusik voor het eerst in Hasselt12/01 00u00 - Belg.be: -Hasselt Zaterdag 22 december- Het Weihnachtsfest der Volksmusik was voor het eerst te gast in het Ethias theater in Hasselt. Weihnachtsfest der Volksmusik maakt in december opnieuw een kersttournee langs de mooiste theaterzalen van Nederland en kwam voor het eerst ook naar Vlaanderen. Het Ethias theater in Hasselt viel deze eer te beurt om deze […] Het bericht Weihnachtsfest der Volksmusik voor het eerst in Hasselt verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
36581
Gelezen:
48997
Aantal lezers nu:
60


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven