maandag 18 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u00
 

Belg.be

Verbergen Tonen
17/11 19u00  Vakantiehuis in de Ardennen boeken? Ook voor 12  personen! Op zoek naar  vakantiehuis Ardennen 12 personen??  Bijvoorbeeld voor een familieweekend of vriendenweekend?  De Ardennen zijn de groenste plek om tot rust te komen of genieten van een actieve vakantie.  Of je nu wilt gaan wandelen, fietsen, vissen of mountainbiken, er is voor iedereen wat wils. Ook voor een schoolkamp of vakantie met huisdier is […] Het bericht Vakantiehuis in de Ardennen boeken? Ook voor 12  personen! verscheen eerst op Belg.be.
17/11 18u00  De toekomst van elektrisch rijden De toekomst van elektrisch rijden Verschillende landen zijn hard op weg om fossiele brandstoffen vaarwel te zeggen en de elektrische auto te omarmen. Van alle landen is de elektrische auto in Noorwegen veruit het populairste, want daar was in 2018 al meer dan de helft van de verkochte auto’s elektrisch. België blijft nog een beetje […] Het bericht De toekomst van elektrisch rijden verscheen eerst op Belg.be.
15/11 16u30  CD&V Dilbeek heeft vragen bij testopstelling (pestopstelling?) Kasterlindenstraat Tijdens de gemeenteraad van 22 oktober stelde CD&V-raadslid Frank De Clerck enkele vragen naar aanleiding van de testopstelling in de Kasterlindenstraat die ingaat op 18 november: gedurende 3 maanden geldt een eenrichtingsverkeer vanuit het Brussels Gewest richting Dilbeek. CD&V-Dilbeek vindt deze test-opstelling eerder een pest-opstelling, om de eenvoudige reden dat de resultaten van deze testperiode […] Het bericht CD&V Dilbeek heeft vragen bij testopstelling (pestopstelling?) Kasterlindenstraat verscheen eerst op Belg.be.
15/11 15u45  Info-avond ‘reizen naar Thailand Op woensdag 11 december om 19u30 organiseren Néry Crokaert en Erwin Ghekiere in Kasteel La Motte een info avond over reizen naar Thailand. Dit is een top bestemming in Azië. Jaarlijks trekken meer dan 150.000 Belgische toeristen naar deze idyllische plek. 70% van de mensen die Thailand bezoeken gaan er ooit terug heen. Dit hoge percentage toont aan dat Thailand […] Het bericht Info-avond ‘reizen naar Thailand verscheen eerst op Belg.be.
15/11 15u15  Sofie verwerkt verdriet in debuutsingle ‘Als er een hemel zou bestaan’ Sofie verwerkt verdriet om overleden grootmoeder in beklijvende debuutsingle ‘Als er een hemel zou bestaan’ Hoewel muziek voor de 32-jarige Sofie Jacobs uit Sint-Job-In-‘t-Goor al jarenlang een passie is en ze ook als zangeres reeds enige ervaring heeft, brengt ze nu pas haar eerste single uit en daarin legt ze meteen haar ziel en diepste […] Het bericht Sofie verwerkt verdriet in debuutsingle ‘Als er een hemel zou bestaan’ verscheen eerst op Belg.be.
15/11 15u00  Herbert nieuwe kerstsingle ‘Koud en eenzaam’ Herbert verwerkt verhaal van fan in pakkende  kerstsingle ‘Koud en eenzaam’ “De eindejaarsperiode is niet voor iedereen ‘the most wonderful time of the year'” Hoewel Herbert met zijn vorige single, het swingende ‘Dans met mij’, nog mooi staat te pronken in de hogere regionen van de Vlaamse hitlijsten, pakt de minzame West-Vlaming met de warme stem nu […] Het bericht Herbert nieuwe kerstsingle ‘Koud en eenzaam’ verscheen eerst op Belg.be.
15/11 10u15  Ergonomie op kantoor wordt steeds populairder Ergonomie op kantoor wordt steeds populairder Ergonomisch werken is enorm belangrijk en steeds meer bedrijven krijgen dat besef. Ergonomie op kantoor wordt steeds populairder en tegenwoordig zien we steeds vaker compleet ergonomisch ingerichte kantoren. Maar wat is ergonomisch werken eigenlijk? En welke kantoormeubelen zijn ergonomisch? Lees het in dit artikel! Wat is ergonomisch werken? Ergonomisch […] Het bericht Ergonomie op kantoor wordt steeds populairder verscheen eerst op Belg.be.
14/11 22u15  Wat is een creditcard en wat zijn de voordelen? Wat is een creditcard en wat zijn de voordelen? Een creditcard is vergelijkbaar met een bankpas, echter krijg je maandelijks achteraf pas een rekening thuisgestuurd van je betalingen. Zo betaal je dus eigenlijk achteraf met een creditcard. Bij een creditcardbetaling wordt er dus niet meteen geld van je rekening afgeschreven, maar pas aan het einde […] Het bericht Wat is een creditcard en wat zijn de voordelen? verscheen eerst op Belg.be.
14/11 18u15  Een hond meebrengen naar het werk – HOGENT start pilootproject HOGENT start pilootproject waarbij zes collega’s hun hond meebrengen naar het werk Onderzoek toont aan dat honden op de werkvloer het welbevinden van werknemers ten goede komt en de sociale cohesie tussen collega’s verbetert. Dat is bij enkele HOGENT-collega’s niet in dovemansoren gevallen. Na een grondige casestudie bij bedrijven als Mars Belgium en Nestlé Purina […] Het bericht Een hond meebrengen naar het werk – HOGENT start pilootproject verscheen eerst op Belg.be.
14/11 17u00  5x waarom Heylen Vastgoed inschakelen bij (ver)koop van je woning in Antwerpen 5x waarom Heylen Vastgoed inschakelen bij (ver)koop van je woning in Antwerpen Een makelaar inhuren brengt de nodig kosten met zich mee. Veel mensen denken vooral aan de kosten bij het inschakelen van een makelaar voor het kopen of verkopen van een woning. Maar wat zijn de voordelen van een makelaar inschakelen? Heylen Vastgoed, de […] Het bericht 5x waarom Heylen Vastgoed inschakelen bij (ver)koop van je woning in Antwerpen verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Winter moments with flowers WINTER MOMENTS WITH FLOWERS – EEN FEEST EN KLEUR SPEKTAKEL VAN 21 TOT EN MET 25 NOVEMBER IN HET KASTEEL VAN GROOT-BIJGAARDEN Geen idee wat je in deze koude tijden moet doen? Is je inspiratie als sneeuw voor de zon verdwenen? Kom dan de warmte voor bloemen opzoeken tijdens Winter Moments with Flowers. Op enkele kilometers […] Het bericht WINTER MOMENTS WITH FLOWERS verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Het Fotografencollectief “DE PAJOT” stelt tentoon De Lennikse fotoclub – of het Fotografencollectief De Pajot – bestaat 10 jaar.Dat wordt op een passende wijze gevierd met een prachtige fototentoonstelling in de zittingzaal van het Vredegerecht, Alfred Algoetstraat 31 te Lennik. De tentoonstelling zal toegankelijk zijn op: –          vrijdag 22 november 2019 vanaf 20:00 uur (vernissage), –          zaterdag 23 november 2019 van 10:00 tot 18:00 uur, […] Het bericht Het Fotografencollectief “DE PAJOT” stelt tentoon verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Prima Donna Events presenteert magisch sprookjesballet ‘Sneeuwwitje’ Prima Donna Events presenteert magisch sprookjesballet ‘Sneeuwwitje’ in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent Uniek ballet voor kinderen (vanaf 3 jaar) met Jeremy Vandoorne (ROX) als verteller en live symfonisch orkest! 15 december 2019 – Stadsschouwburg Antwerpen 26 en 27 december 2019 – Capitole Gent  Prima Donna Events tovert het eeuwenoude sprookje over de beeldschone prinses Sneeuwwitje […] Het bericht Prima Donna Events presenteert magisch sprookjesballet ‘Sneeuwwitje’ verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Acteur Stefaan Degand in zijn eerste opera ‘MACHO’ Acteur Stefaan Degand stapt in zijn eerste opera ‘MACHO’ uit zijn comfortzone Op dinsdag 3 (try-out), woensdag 4 (première), donderdag 5 en vrijdag 6 december 2019 kan je in de Art Nouveau Zaal van de Antwerpse Horta terecht voor ‘MACHO’. De eerste Nederlandstalige opera van de gelauwerde dirigent-componist Robert Groslot en zijn 6-koppige team. Dat […] Het bericht Acteur Stefaan Degand in zijn eerste opera ‘MACHO’ verscheen eerst op Belg.be.
14/11 16u45  Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten… Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten… tot duetsingle ‘Jij hoort bij mij’ Na de felgesmaakte carnavalskraker ‘Hé Jacqueline (waar is de vaseline?)’ met de onnavolgbare Zuster Vaseline en het sfeervolle ‘Ga jij vanavond met me mee?’ met zijn Nederlandse ‘partner in ambiance’ José Sep, wist polonaisekoning Steve Tielens ook voor zijn nieuwe single weer een opmerkelijke dame te verleiden tot een duet. In de videoclip […] Het bericht Steve Tielens verleidt Wendy Van Wanten… verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: zondag 17 november 2019, 19u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/11 16u45  Winterland Hasselt en ‘Winter in Hasselt’Winterland Hasselt en ‘Winter in Hasselt’ zorgen samen voor beleving en brengen mensen dichter bij elkaar!  HASSELT – 12deWinterland Hasselt opent met ‘Atje voor de sfeer’, bouwt met Lego, zingt met Sasha & Davy, Nick & Simon, danst met DJ Rikky, lacht met Stiepke Jos en Bert Gabriëls. Singles en werkzoekenden worden ook niet vergeten, […] Het bericht Winterland Hasselt en ‘Winter in Hasselt’ verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u15  Sasha & Davy stellen hun ‘Christmas’-album voorSasha & Davy stellen hun ‘Christmas’-album voor op Winterland Hasselt  Op het Hasseltse Kolonel Dusartplein wordt er momenteel volop gebouwd aan Winterland Hasselt. De 12de editie van het reuze kerstdorp staat in de stijgers en loopt van vrijdag 22 november 2019 tot zondag 5 januari 2020. Met ‘Winter in Hasselt’ bieden de stad – naast de […] Het bericht Sasha & Davy stellen hun ‘Christmas’-album voor verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u15  Nostalgie-DJ maakt podcast over vergeten vrouwenNaar aanleiding van nationale vrouwendag op 11 november lanceert Nostalgie-DJ Shalini Van den Langenbergh de eerste aflevering van haar podcast ‘Vergeten Vrouwen’. Daarin komen vrouwen aan bod die de geschiedenisboeken niet hebben gehaald of door het grote publiek zijn vergeten. Naast Van den Langenbergh lenen ook andere Nostalgie-DJ’s hun stem aan het project.  Shalini Van […] Het bericht Nostalgie-DJ maakt podcast over vergeten vrouwen verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u15  CAVALLUNA komt terug met ‘Legend of the Desert’Paardenspektakel CAVALLUNA komt terug met de gloednieuwe show: ‘Legend of the Desert’ Tijdens de krokusvakantie kan je in het weekend van 29 februari en 1 maart 2020 in het Antwerpse Sportpaleis terecht voor ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’. Een gloednieuwe show, waarin de Emmy-genomineerde componist zijn eerdere successen voortzet en een wervelend spektakel vol nieuwe […] Het bericht CAVALLUNA komt terug met ‘Legend of the Desert’ verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u15  Brandweerman Sam trekt met Hannes en Phaedra op kampeeravontuurNa het megasucces en de uitverkochte voorstellingen van ‘Sam redt het Circus’, keert Brandweerman Sam™ terug naar het theater met een gloednieuwe voorstelling: ‘Brandweerman Sam Live! Het Grote Kampeeravontuur’. De tournee langs alle Vlaamse culturele centra start op 16 november 2019. Cultuurcentrum Zwanenberg in Heist-op-den-Berg bijt de spits af en aansluitend blust Sam brandjes in […] Het bericht Brandweerman Sam trekt met Hannes en Phaedra op kampeeravontuur verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u15  Dilbeek ontvangt 10.000 voorjaarsbollen van het kasteel van Groot-Bijgaarden-Dilbeek 7 november 2019- Door de goede relatie met de gemeente Dilbeek, schonk het kasteel van Groot-Bijgaarden vandaag 10 000 voorjaarsbollen. De organisator van de Floraliën zegt: ‘Dit is om onze mooie gemeente nog meer op te fleuren en kleur te geven in de lente. Het is tevens ook een mooi uithangbord voor onze jaarlijkse […] Het bericht Dilbeek ontvangt 10.000 voorjaarsbollen van het kasteel van Groot-Bijgaarden verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u15  Yo Yo Men neemt ‘A Brave Heart’ op van wijlen Tony Joe WhiteDe bejubelde singer-songwriter Tony Joe White overleed vorig jaar op 74-jarige leeftijd.  Eén jaar na zijn dood zorgt de Belgische band YO YO Men voor een stunt met de release van ‘A Brave Heart’. Een nummer dat Tony componeerde en dat door zijn weduwe Leann als demo werd doorgestuurd naar Wilfried Brits, manager van de […] Het bericht Yo Yo Men neemt ‘A Brave Heart’ op van wijlen Tony Joe White verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u15  Comedian Bert Gabriëls verrast met zijn boeken top 10Comedian Bert Gabriëls verrast met zijn boeken top 10: “Over hoeren? Awel, da’s toch chance.” Vanaf 14 november 2019 is stand-up comedian Bert Gabriëls op pad in Vlaanderen met zijn #Eindejaars conference. Hoogtepunt wordt de feestelijke voorstelling op vrijdag 27 december 2019 in de Antwerpse Arenbergschouwburg. “In januari ben ik begonnen met #Eindemaands, try-outs waar ik […] Het bericht Comedian Bert Gabriëls verrast met zijn boeken top 10 verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u15  Rodger Hodgson komt naar het Nostalgie Beach Festival!Vandaag wordt de eerste naam bekendgemaakt voor de 7e editie van het Nostalgie Beach Festival. Roger Hodgson brengt op 8 augustus de typische Wurlitzer-sfeer van de ‘seventies’ naar het festivalterrein in Middelkerke. Hodgson stond mee aan de wieg van Supertramp. Hij was bepalend voor de unieke sound van de band. Classics als Breakfast in America, The […] Het bericht Rodger Hodgson komt naar het Nostalgie Beach Festival! verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u00  Comedian Bert Gabriëls is klaar voor zijn eerste eindejaarsshowComedian Bert Gabriëls is klaar voor zijn eerste #Eindejaars: “Weet iemand nog wat er voor de verkiezingen allemaal is beloofd door onze politici? “Nu pas besef ik hoe moeilijk het is om een #Eindejaarsconference neer te zetten. Het respect voor Michael Van Peel en Geert Hoste is alleen maar toegenomen”, zegt stand-up comedian Bert Gabriëls […] Het bericht Comedian Bert Gabriëls is klaar voor zijn eerste eindejaarsshow verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u00  Wie spot Snelle z’n bus vandaag in Antwerpen, Hasselt of Leuven en wint toffe prijzen?Met ‘Reünie’ (top 10)  én de duetsingle ‘Lippenstift’ – die hij opnam met Marco Borsato – staat Snelle bij ons momenteel hoog genoteerd in de hitlijsten en hoor je hem aan hoge snelheid op zowat alle radiostations voorbijkomen. Beide liedjes zijn ook terug te vinden op zijn nieuwe album ‘Vierentwintig’, dat vandaag verschijnt in Nederland […] Het bericht Wie spot Snelle z’n bus vandaag in Antwerpen, Hasselt of Leuven en wint toffe prijzen? verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u00  Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries,Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ op te lossen Na het succes van vorig jaar kunnen bezoekers tijdens de herfstvakantie bij Bilzen Mysteries opnieuw terecht voor de actie ‘Speur mee met een bv’. Op dinsdag 29 oktober helpt de populairste TikTok-ster van de Benelux Stien Edlund Het Complot op te lossen. Eén dag later […] Het bericht Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries, verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u00  De Wieze Oktoberfeesten gaan crescendo-Wieze 18/19 oktober 2019- De Wieze oktoberfeesten gaan crescendo, dat is het minste wat je kan zeggen. Na een afwezigheid van 32 jaar mocht deze 2e editie terugkijken op een groeiend aantal toeschouwers. Spraken we vorige editie nog van duizend personen dan spreken we nu over 3600 toeschouwers verspreid over de twee dagen. Op vrijdagavond […] Het bericht De Wieze Oktoberfeesten gaan crescendo verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u00  Miniatuurtreintjes in WZC OLVr Roosdaal.Enkele maanden geleden gaf  Wzc Olvr Roosdaal de aanzet tot de nieuwe werking rond wonen en leven. In samenwerking met enkele externe organisaties werd een heus Oldtimertreffen op poten gezet dat uitgroeide tot een groot succes. Het smaakte naar meer en  daarom worden de handen in elkaar geslagen voor een nieuw project.  Er wordt oa […] Het bericht Miniatuurtreintjes in WZC OLVr Roosdaal. verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u00  Marco Kimsen met nieuwe single ‘Twee keer jou’Marco Kimsen gaat voor dubbel plezier met nieuwe single ‘Twee keer jou’ Na het succes van ‘Als ik morgen niet meer wakker word’, haalde Marco Kimsen alles uit de kast voor een zomerse opvolger ‘De Zon’. De single werd gretig opgepikt door vele radiozenders in Vlaanderen en Nederland, de bijhorende clip was veelvuldig te zien op Ment TV en de single stond ook […] Het bericht Marco Kimsen met nieuwe single ‘Twee keer jou’ verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u00  Glennis Grace brengt Whitney-tributeGlennis Grace brengt Whitney-tribute in uitverkochte Lotto Arena “Wauw, dit had ik echt niet verwacht!” Afgelopen zondag opende de Nederlandse superster Glennis Grace op fenomenale wijze ‘Dancing with the Stars’ (VIER) en bracht live, ondersteund door de professionele dansers, ‘Higher Love’, de single van Whitney Houston die in de Kygo-remix momenteel wereldwijd hoge toppen scheert in de hitlijsten. Glennis etaleerde nog maar eens […] Het bericht Glennis Grace brengt Whitney-tribute verscheen eerst op Belg.be.
13/11 00u00  Soulsister op 20 maart 2020 in Capitole GentMet nieuw werk en al hun grote successen Jan Leyers en Paul Michiels vieren de 30e verjaardag van hun tweede Soulsister-album ‘Heat’ met een tournee die hen op vrijdag 20 maart naar Capitole Gent brengt. Ze zullen er hun vele fans trakteren op al hun grote successen én nieuw werk. Chemie en magie: Jan Leyers […] Het bericht Soulsister op 20 maart 2020 in Capitole Gent verscheen eerst op Belg.be.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Soulsister op 20 maart 2020 in Capitole Gent13/11 00u00 - Belg.be: Met nieuw werk en al hun grote successen Jan Leyers en Paul Michiels vieren de 30e verjaardag van hun tweede Soulsister-album ‘Heat’ met een tournee die hen op vrijdag 20 maart naar Capitole Gent brengt. Ze zullen er hun vele fans trakteren op al hun grote successen én nieuw werk. Chemie en magie: Jan Leyers […] Het bericht Soulsister op 20 maart 2020 in Capitole Gent verscheen eerst op Belg.be.
0x Glennis Grace brengt Whitney-tribute13/11 00u00 - Belg.be: Glennis Grace brengt Whitney-tribute in uitverkochte Lotto Arena “Wauw, dit had ik echt niet verwacht!” Afgelopen zondag opende de Nederlandse superster Glennis Grace op fenomenale wijze ‘Dancing with the Stars’ (VIER) en bracht live, ondersteund door de professionele dansers, ‘Higher Love’, de single van Whitney Houston die in de Kygo-remix momenteel wereldwijd hoge toppen scheert in de hitlijsten. Glennis etaleerde nog maar eens […] Het bericht Glennis Grace brengt Whitney-tribute verscheen eerst op Belg.be.
0x Marco Kimsen met nieuwe single ‘Twee keer jou’13/11 00u00 - Belg.be: Marco Kimsen gaat voor dubbel plezier met nieuwe single ‘Twee keer jou’ Na het succes van ‘Als ik morgen niet meer wakker word’, haalde Marco Kimsen alles uit de kast voor een zomerse opvolger ‘De Zon’. De single werd gretig opgepikt door vele radiozenders in Vlaanderen en Nederland, de bijhorende clip was veelvuldig te zien op Ment TV en de single stond ook […] Het bericht Marco Kimsen met nieuwe single ‘Twee keer jou’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Miniatuurtreintjes in WZC OLVr Roosdaal.13/11 00u00 - Belg.be: Enkele maanden geleden gaf  Wzc Olvr Roosdaal de aanzet tot de nieuwe werking rond wonen en leven. In samenwerking met enkele externe organisaties werd een heus Oldtimertreffen op poten gezet dat uitgroeide tot een groot succes. Het smaakte naar meer en  daarom worden de handen in elkaar geslagen voor een nieuw project.  Er wordt oa […] Het bericht Miniatuurtreintjes in WZC OLVr Roosdaal. verscheen eerst op Belg.be.
0x De Wieze Oktoberfeesten gaan crescendo13/11 00u00 - Belg.be: -Wieze 18/19 oktober 2019- De Wieze oktoberfeesten gaan crescendo, dat is het minste wat je kan zeggen. Na een afwezigheid van 32 jaar mocht deze 2e editie terugkijken op een groeiend aantal toeschouwers. Spraken we vorige editie nog van duizend personen dan spreken we nu over 3600 toeschouwers verspreid over de twee dagen. Op vrijdagavond […] Het bericht De Wieze Oktoberfeesten gaan crescendo verscheen eerst op Belg.be.
0x Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries,13/11 00u00 - Belg.be: Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries, Het Complot’ op te lossen Na het succes van vorig jaar kunnen bezoekers tijdens de herfstvakantie bij Bilzen Mysteries opnieuw terecht voor de actie ‘Speur mee met een bv’. Op dinsdag 29 oktober helpt de populairste TikTok-ster van de Benelux Stien Edlund Het Complot op te lossen. Eén dag later […] Het bericht Bekende Vlamingen helpen ‘Bilzen Mysteries, verscheen eerst op Belg.be.
0x Wie spot Snelle z’n bus vandaag in Antwerpen, Hasselt of Leuven en wint toffe prijzen?13/11 00u00 - Belg.be: Met ‘Reünie’ (top 10)  én de duetsingle ‘Lippenstift’ – die hij opnam met Marco Borsato – staat Snelle bij ons momenteel hoog genoteerd in de hitlijsten en hoor je hem aan hoge snelheid op zowat alle radiostations voorbijkomen. Beide liedjes zijn ook terug te vinden op zijn nieuwe album ‘Vierentwintig’, dat vandaag verschijnt in Nederland […] Het bericht Wie spot Snelle z’n bus vandaag in Antwerpen, Hasselt of Leuven en wint toffe prijzen? verscheen eerst op Belg.be.
0x Comedian Bert Gabriëls is klaar voor zijn eerste eindejaarsshow13/11 00u00 - Belg.be: Comedian Bert Gabriëls is klaar voor zijn eerste #Eindejaars: “Weet iemand nog wat er voor de verkiezingen allemaal is beloofd door onze politici? “Nu pas besef ik hoe moeilijk het is om een #Eindejaarsconference neer te zetten. Het respect voor Michael Van Peel en Geert Hoste is alleen maar toegenomen”, zegt stand-up comedian Bert Gabriëls […] Het bericht Comedian Bert Gabriëls is klaar voor zijn eerste eindejaarsshow verscheen eerst op Belg.be.
0x Rodger Hodgson komt naar het Nostalgie Beach Festival!13/11 00u15 - Belg.be: Vandaag wordt de eerste naam bekendgemaakt voor de 7e editie van het Nostalgie Beach Festival. Roger Hodgson brengt op 8 augustus de typische Wurlitzer-sfeer van de ‘seventies’ naar het festivalterrein in Middelkerke. Hodgson stond mee aan de wieg van Supertramp. Hij was bepalend voor de unieke sound van de band. Classics als Breakfast in America, The […] Het bericht Rodger Hodgson komt naar het Nostalgie Beach Festival! verscheen eerst op Belg.be.
0x Comedian Bert Gabriëls verrast met zijn boeken top 1013/11 00u15 - Belg.be: Comedian Bert Gabriëls verrast met zijn boeken top 10: “Over hoeren? Awel, da’s toch chance.” Vanaf 14 november 2019 is stand-up comedian Bert Gabriëls op pad in Vlaanderen met zijn #Eindejaars conference. Hoogtepunt wordt de feestelijke voorstelling op vrijdag 27 december 2019 in de Antwerpse Arenbergschouwburg. “In januari ben ik begonnen met #Eindemaands, try-outs waar ik […] Het bericht Comedian Bert Gabriëls verrast met zijn boeken top 10 verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
27095
Gelezen:
52
Aantal lezers nu:
27


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven