zaterdag 24 augustus 2019, week 34


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u15
 

Belg.be

Verbergen Tonen
24/08 00u00  Kindercast ‘Annie, de Musical’ bekend!   Music Hall brengt vanaf 14 november 2019 de avonturen van het dappere weesmeisje Annie op de planken. De nieuwe Vlaamse versie van deze gekoesterde Broadway-klassieker zal spelen in Kursaal Oostende, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.  Dat Josefien Derijcke (12 jaar – Kalmthout) en Chaya Van Mol (12 jaar – Ittre) afwisselend in de huid van […] Het bericht Kindercast ‘Annie, de Musical’ bekend! verscheen eerst op Belg.be.
24/08 00u00  Lokale bakkersvrouw opent Wieze Oktoberfeesten 2019! Mayke Vanes deelt op vrijdag 18 oktober het podium met o.a. Yves Segers, Jean-Marie Pfaff, Die Verdammte Spielerei en Eveline Cannoot “Ik zal de bakkerij wat vroeger moeten sluiten op 18 oktober, want ik word bij de buren verwacht”  Na de zeer succesvolle herlancering van de legendarische Wieze Oktoberfeesten vorig jaar, worden de deuren van de Oktoberhallen in Wieze op 18 en 19 […] Het bericht Lokale bakkersvrouw opent Wieze Oktoberfeesten 2019! verscheen eerst op Belg.be.
23/08 23u00  Angelo Martinez lanceert debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ Angelo Martinez lanceert debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ “De Vlaamse André Hazes? Een hele eer, maar zeg toch maar gewoon Angelo Martinez”  De zenuwen stonden woensdagvond net iets strakker gespannen dan anders bij Angelo Martinez (Michael Van Brabant). De 22-jarige West-Vlaming, die nu al enige tijd met zijn vriendin Lisa en hun […] Het bericht Angelo Martinez lanceert debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ verscheen eerst op Belg.be.
23/08 22u45  Christoff in groots kerstspektakel in de Lotto Arena Christoff in groots kerstspektakel in de Lotto Arena Ook Hans Peter Janssens en Wannes Lacroix (The Voice) schitteren in ‘The Christmas Show’ Voor het 2de jaar op rij kan je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor ‘The Christmas Show’. Producent Deep Bridge trekt op zondag 22 december 2019 opnieuw de kaart van de ultieme kerstbeleving voor […] Het bericht Christoff in groots kerstspektakel in de Lotto Arena verscheen eerst op Belg.be.
23/08 22u15  Willy Sommers en Wim Soutaer & Charles er opnieuw bij op Het Schlagerfestival Willy Sommers en Wim Soutaer & Charles Van Domburg zijn er ook bij op Het Schlagerfestival Volgend jaar kan je op 27, 28, 29 maart en 4 april terecht in de Hasseltse Ethias Arena voor de 15de  jaardag van Het Schlagerfestival. Na de aankondigingen van Raymond van het Groenewoud, De Romeo’s, Laura Lynn, Christoff en […] Het bericht Willy Sommers en Wim Soutaer & Charles er opnieuw bij op Het Schlagerfestival verscheen eerst op Belg.be.
23/08 00u00  ZOMERTOURNEE 2019 // GAIA sluit Herr Seele op in kooi Blankenberge, 14 augustus 2019 – Vandaag hield GAIA halt op de Zeedijk in Blankenberge. Het bezoek kadert in de jaarlijkse zomertournee waarbij de organisatie neerstrijkt in 12 steden. Dit jaar staat de campagne ‘Stop de kooien’ centraal binnen de tournee, een Europees burgerinitiatief met als doel een verbod op kooien in de veehouderij. Ambassadeur Herr Seele liet […] Het bericht ZOMERTOURNEE 2019 // GAIA sluit Herr Seele op in kooi verscheen eerst op Belg.be.
22/08 00u00  Music Hall Classics presenteert Verdi’s Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge Music Hall Classics presenteert Verdi’s operaklassieker ‘Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge. Music Hall Classics presenteert in oktober 2019 Giuseppe Verdi’s meest opgevoerde opera ‘Nabucco’ in Stadsschouwburg Antwerpen (12/10), Capitole Gent (13/10) en Concertgebouw Brugge (17/10). Het Bijbels drama ‘Nabucco’, dat door thema’s als macht, religie, vrijheidshunkering en liefde een verhaal van alle tijden is, wordt in het Italiaans […] Het bericht Music Hall Classics presenteert Verdi’s Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge verscheen eerst op Belg.be.
22/08 00u00  Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ In zijn vorige single ‘Zever, gezever’ bekeek Namelous de politieke wereld in België met een kritische blik. Nu gooit hij het over een lichtere boeg. Als MC De Wielertoerist, een alter ego, brengt hij het nummer ‘Trappe, trappe, trappe’ uit. Het liedje lijkt wel een ode aan de typisch Vlaamse wielertoerist, […] Het bericht Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ verscheen eerst op Belg.be.
21/08 16u45  Sterilisatie katten – Gratis waardebonnen in Haaltert Gratis waardebonnen voor sterilisatie katten in Haaltert Vanaf 1 september zijn er weer 50 kattenbonnen t.w.v. 25 euro verkrijgbaar voor de sterilisatie van katten. Met deze bonnen kunnen katteneigenaars terecht bij een dierenarts naar keuze om de kat te laten steriliseren of castreren. Verplicht Dankzij de bonnen worden ongewenste nestjes kittens vermeden. Maar het is […] Het bericht Sterilisatie katten – Gratis waardebonnen in Haaltert verscheen eerst op Belg.be.
20/08 14u30  Ronan keating en 10cc komen naar night of the proms RONAN KEATING EN 10CC KOMEN NAAR NIGHT OF THE PROMS IN ANTWERPEN ANTWERPEN – Ook Ronan Keating en 10cc maken dit jaar hun opwachting op de 35e editie van Night of the Proms in het Sportpaleis. Zij voegen zich op 22 en 23 november bij de eerder aangekondigde artiesten Maxi Jazz (Faithless), Natalie Choquette, John […] Het bericht RONAN KEATING EN 10CC KOMEN NAAR NIGHT OF THE PROMS verscheen eerst op Belg.be.
20/08 00u00  Ondanks winderig weer toch 15.000 festivalgangers op Nostalgie Beach -Middelkerke 10 augustus 2019- Het Nostalgie Beach Festival streek zaterdag weer neer in Sportpark de Krokodiel.  “Elk jaar voelen we dat het festival groeit aldus sales manager Vincent Vinck. Met onze radiozender zijn we zelfs de sterkste groeier in onze doelgroep van 30- tot 54-jarigen. Dit succes hebben we mede te danken aan de realisatie […] Het bericht Ondanks winderig weer toch 15.000 festivalgangers op Nostalgie Beach verscheen eerst op Belg.be.
18/08 00u00  Ambiance aan zee een geslaagde variétéshow -Blankenberge 16 augustus 2019- De revueshow imagination in het Witte Paard te Blankenberge hadden we reeds bezocht op de premiére-avond 19 juli (https://www.belg.be/61574/nieuws/geslaagde-premiere-immagination-en-staande-ovatie-voor-overgebleven-strangers/). Deze keer was het de beurt aan de variétéshow “Ambiance aan zee” van en met Jacky Lafon. We zagen Jacky weer schitteren in de typetjes die ze opnieuw schitterend neerzette. Zo zagen […] Het bericht Ambiance aan zee een geslaagde variétéshow verscheen eerst op Belg.be.
17/08 00u00  Mayken & Mayken Een kijk op Bruegel HET THEATERSTUK VAN HET BRUEGELJAAR Een theatrale Bruegel-vertelling, met pijpzak en zang, waarin de twee Maykens, Verhulst en Coecke, uit de schaduw treden van hun schoonzoon en echtgenoot om een en ander uit te klaren. Want wat was er van Pieter Bruegel geworden zonder hen? Wie bracht hem werkelijk de knepen van ‘t schildersvak bij? Wie […] Het bericht Mayken & Mayken Een kijk op Bruegel verscheen eerst op Belg.be.
17/08 00u00  HELLE VANDERHEYDEN vervoegt de cast van ‘LA CAGE AUX FOLLES’, de musical HELLE VANDERHEYDEN vervoegt de cast van ‘LA CAGE AUX FOLLES’, de musical – Extra voorstellingen – Op 16 oktober gaat in Theater Elckerlyc de Broadway musical ‘La Cage Aux Folles’ in première. Koen Crucke en Johny Voners spelen de hoofdrol in deze musicalkomedie naast onder andere Greet Rouffaer, Manou Kersting, Daisy Thys en Matthew Michel. […] Het bericht HELLE VANDERHEYDEN vervoegt de cast van ‘LA CAGE AUX FOLLES’, de musical verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

5x Lokale bakkersvrouw opent Wieze Oktoberfeesten 2019!24/08 00u00 - Belg.be: Mayke Vanes deelt op vrijdag 18 oktober het podium met o.a. Yves Segers, Jean-Marie Pfaff, Die Verdammte Spielerei en Eveline Cannoot “Ik zal de bakkerij wat vroeger moeten sluiten op 18 oktober, want ik word bij de buren verwacht”  Na de zeer succesvolle herlancering van de legendarische Wieze Oktoberfeesten vorig jaar, worden de deuren van de Oktoberhallen in Wieze op 18 en 19 […] Het bericht Lokale bakkersvrouw opent Wieze Oktoberfeesten 2019! verscheen eerst op Belg.be.
5x Kindercast ‘Annie, de Musical’ bekend!24/08 00u00 - Belg.be:   Music Hall brengt vanaf 14 november 2019 de avonturen van het dappere weesmeisje Annie op de planken. De nieuwe Vlaamse versie van deze gekoesterde Broadway-klassieker zal spelen in Kursaal Oostende, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.  Dat Josefien Derijcke (12 jaar – Kalmthout) en Chaya Van Mol (12 jaar – Ittre) afwisselend in de huid van […] Het bericht Kindercast ‘Annie, de Musical’ bekend! verscheen eerst op Belg.be.
0x HELLE VANDERHEYDEN vervoegt de cast van ‘LA CAGE AUX FOLLES’, de musical17/08 00u00 - Belg.be: HELLE VANDERHEYDEN vervoegt de cast van ‘LA CAGE AUX FOLLES’, de musical – Extra voorstellingen – Op 16 oktober gaat in Theater Elckerlyc de Broadway musical ‘La Cage Aux Folles’ in première. Koen Crucke en Johny Voners spelen de hoofdrol in deze musicalkomedie naast onder andere Greet Rouffaer, Manou Kersting, Daisy Thys en Matthew Michel. […] Het bericht HELLE VANDERHEYDEN vervoegt de cast van ‘LA CAGE AUX FOLLES’, de musical verscheen eerst op Belg.be.
0x Mayken & Mayken Een kijk op Bruegel17/08 00u00 - Belg.be: HET THEATERSTUK VAN HET BRUEGELJAAR Een theatrale Bruegel-vertelling, met pijpzak en zang, waarin de twee Maykens, Verhulst en Coecke, uit de schaduw treden van hun schoonzoon en echtgenoot om een en ander uit te klaren. Want wat was er van Pieter Bruegel geworden zonder hen? Wie bracht hem werkelijk de knepen van ‘t schildersvak bij? Wie […] Het bericht Mayken & Mayken Een kijk op Bruegel verscheen eerst op Belg.be.
0x Ambiance aan zee een geslaagde variétéshow18/08 00u00 - Belg.be: -Blankenberge 16 augustus 2019- De revueshow imagination in het Witte Paard te Blankenberge hadden we reeds bezocht op de premiére-avond 19 juli (https://www.belg.be/61574/nieuws/geslaagde-premiere-immagination-en-staande-ovatie-voor-overgebleven-strangers/). Deze keer was het de beurt aan de variétéshow “Ambiance aan zee” van en met Jacky Lafon. We zagen Jacky weer schitteren in de typetjes die ze opnieuw schitterend neerzette. Zo zagen […] Het bericht Ambiance aan zee een geslaagde variétéshow verscheen eerst op Belg.be.
0x Ondanks winderig weer toch 15.000 festivalgangers op Nostalgie Beach20/08 00u00 - Belg.be: -Middelkerke 10 augustus 2019- Het Nostalgie Beach Festival streek zaterdag weer neer in Sportpark de Krokodiel.  “Elk jaar voelen we dat het festival groeit aldus sales manager Vincent Vinck. Met onze radiozender zijn we zelfs de sterkste groeier in onze doelgroep van 30- tot 54-jarigen. Dit succes hebben we mede te danken aan de realisatie […] Het bericht Ondanks winderig weer toch 15.000 festivalgangers op Nostalgie Beach verscheen eerst op Belg.be.
0x Ronan keating en 10cc komen naar night of the proms20/08 14u30 - Belg.be: RONAN KEATING EN 10CC KOMEN NAAR NIGHT OF THE PROMS IN ANTWERPEN ANTWERPEN – Ook Ronan Keating en 10cc maken dit jaar hun opwachting op de 35e editie van Night of the Proms in het Sportpaleis. Zij voegen zich op 22 en 23 november bij de eerder aangekondigde artiesten Maxi Jazz (Faithless), Natalie Choquette, John […] Het bericht RONAN KEATING EN 10CC KOMEN NAAR NIGHT OF THE PROMS verscheen eerst op Belg.be.
0x Sterilisatie katten – Gratis waardebonnen in Haaltert21/08 16u45 - Belg.be: Gratis waardebonnen voor sterilisatie katten in Haaltert Vanaf 1 september zijn er weer 50 kattenbonnen t.w.v. 25 euro verkrijgbaar voor de sterilisatie van katten. Met deze bonnen kunnen katteneigenaars terecht bij een dierenarts naar keuze om de kat te laten steriliseren of castreren. Verplicht Dankzij de bonnen worden ongewenste nestjes kittens vermeden. Maar het is […] Het bericht Sterilisatie katten – Gratis waardebonnen in Haaltert verscheen eerst op Belg.be.
0x Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’22/08 00u00 - Belg.be: Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ In zijn vorige single ‘Zever, gezever’ bekeek Namelous de politieke wereld in België met een kritische blik. Nu gooit hij het over een lichtere boeg. Als MC De Wielertoerist, een alter ego, brengt hij het nummer ‘Trappe, trappe, trappe’ uit. Het liedje lijkt wel een ode aan de typisch Vlaamse wielertoerist, […] Het bericht Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Music Hall Classics presenteert Verdi’s Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge22/08 00u00 - Belg.be: Music Hall Classics presenteert Verdi’s operaklassieker ‘Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge. Music Hall Classics presenteert in oktober 2019 Giuseppe Verdi’s meest opgevoerde opera ‘Nabucco’ in Stadsschouwburg Antwerpen (12/10), Capitole Gent (13/10) en Concertgebouw Brugge (17/10). Het Bijbels drama ‘Nabucco’, dat door thema’s als macht, religie, vrijheidshunkering en liefde een verhaal van alle tijden is, wordt in het Italiaans […] Het bericht Music Hall Classics presenteert Verdi’s Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
27898
Gelezen:
195
Aantal lezers nu:
28


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven