zondag 17 november 2019, week 46


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u00
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
16/11 00u00  Win een Tile Essentials-pakket met o.a. twee Tile Stickers Wanneer het op bluetooth-trackers aankomt, is Tile al een poosje een gevestigde naam. Binnen het assortiment van dit merk is de Tile Sticker nu nieuw, rechtsonder op bovenstaande foto.
15/11 10u30  Remote ID-app van DJI helpt drones identificeren Wanneer je een drone ziet vliegen, weet je vaak niet van wie die is of wat ermee wordt gefilmd. Drone-maker DJI werkt dan ook aan een app waarmee dit soort informatie inzichtelijk wordt gemaakt, met de naam Remote ID.
14/11 14u15  Ivy Rec-camera laat zich eenvoudig bevestigen Een cameraatje om mee op avontuur te nemen, zo adverteert Canon zijn Ivy Rec-camera. Langs het vierkante gat is het kleinood te bevestigen aan een tas of aan de broek, net als een sleutelbos.
14/11 10u15  Casio komt met Pikachu-horloge voor de Pokémon-fan Horloge-specialist Casio slaat de handen ineen met The Pokémon Company voor dit nieuwe, digitale klokje: voluit Baby-G Pikachu Collaboration Model genoemd.
14/11 00u00  Trend Micro-werknemer verkocht klantgegevens aan criminelen Sommige klanten van Trend Micro zijn telefonisch benaderd door oplichters, nadat die hun klantgegevens in handen hadden gekregen. Niet door een hack, maar via een medewerker van de antivirus-firma.
14/11 00u00  Malwarebytes 4.0 met nieuwe interface nu te downloaden Malwarebytes 4.0 is uit en deze versie van het bekende antivirusprogramma kenmerkt zich door een hele nieuwe interface. De software ziet er daardoor frisser en overzichtelijker uit.
14/11 00u00  Website overspoelt Firefox met eindeloze pop-ups Cybercriminelen misbruiken een kwetsbaarheid in Firefox via een website die de bezoeker met eindeloze pop-ups bestookt. Op die manier hopen ze potentiële slachtoffers naar hun 'helpdesk' te lokken.
13/11 10u15  Betaaldienst Facebook Pay kijkt mee met al je aankopen Facebook lanceert in de Verenigde Staten Facebook Pay, een nieuwe betaaldienst om binnen apps van Facebook snel en eenvoudig mee af te rekenen. Dat gemak heeft alleen wel een prijs. Facebook houdt precies bij wat je koopt.
13/11 00u00  Leuk: gratis cursus Programmeren in Scratch! Met programmeren kun je niet vroeg genoeg beginnen. Speciaal voor kinderen is er Scratch, een programmeertaal die ze heel snel onder de knie krijgen en waarmee ze op een speelse manier kennismaken met ... programmeren dus. Zeiden we kinderen? Eigenlijk is Scratch voor iederéén leuk om te leren. En dat hoeft niets te kosten: in de online Tech Academy staat nu een gratis cursus Scratch klaar!
13/11 00u00  Echo Loop is slimme ring van Amazon Bij wearables denken we automatisch aan horloges en polsbandjes, maar daar blijft het niet bij. De Echo Loop van Amazon is weer wat onopvallender, het betreft namelijk een ring.
12/11 14u15  Skullcandy Vert Clip-Anywhere-dopjes raak je niet zomaar kwijt Skullcandy richt zich doorgaans op hippe jongeren maar met de Vert Clip-Anywhere Wireless Earbuds komt men nu ook met oordoppen voor actievelingen.
12/11 10u15  Eminent EM6410-camera op afstand te draaien Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een beveiligingscamera alles in beeld krijgt. Op afstand kunnen draaien en kantelen is dan een welkome toevoeging.
12/11 00u00  Slimme speaker Amazon mogelijk getuige in moordzaak Een slimme speaker van Amazon speelt mogelijk een cruciale rol in het oplossen van een Amerikaanse moordzaak. Opgenomen geluidsfragmenten zouden meer inzicht moeten geven in wat er die dag precies gebeurde.
11/11 11u30  XS4All-aanhangers lanceren nieuwe provider: Freedom Internet Nederland is sinds vandaag een internetprovider rijker: Freedom Internet. Deze is opgericht door tegenstanders van KPN's plannen om XS4All als zelfstandige provider op te doeken, het actiecomité XS4ALL Moet Blijven.
11/11 10u15  Dit jaar 200 nepwebshops offline gehaald door politie De Nederlandse politie heeft dit jaar rond de 200 nepwebshops offline gehaald. Wel is dat een stuk minder dan vorig jaar, omdat men selectiever te werk gaat en zich nu vooral op de 'grote jongens' richt.
Laatste update: zaterdag 16 november 2019, 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Malwarebytes 4.0 met nieuwe interface nu te downloaden14/11 00u00 - Computeridee.nl: Malwarebytes 4.0 is uit en deze versie van het bekende antivirusprogramma kenmerkt zich door een hele nieuwe interface. De software ziet er daardoor frisser en overzichtelijker uit.
0x Dit jaar 200 nepwebshops offline gehaald door politie11/11 10u15 - Computeridee.nl: De Nederlandse politie heeft dit jaar rond de 200 nepwebshops offline gehaald. Wel is dat een stuk minder dan vorig jaar, omdat men selectiever te werk gaat en zich nu vooral op de 'grote jongens' richt.
0x XS4All-aanhangers lanceren nieuwe provider: Freedom Internet11/11 11u30 - Computeridee.nl: Nederland is sinds vandaag een internetprovider rijker: Freedom Internet. Deze is opgericht door tegenstanders van KPN's plannen om XS4All als zelfstandige provider op te doeken, het actiecomité XS4ALL Moet Blijven.
0x Slimme speaker Amazon mogelijk getuige in moordzaak12/11 00u00 - Computeridee.nl: Een slimme speaker van Amazon speelt mogelijk een cruciale rol in het oplossen van een Amerikaanse moordzaak. Opgenomen geluidsfragmenten zouden meer inzicht moeten geven in wat er die dag precies gebeurde.
0x Eminent EM6410-camera op afstand te draaien12/11 10u15 - Computeridee.nl: Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een beveiligingscamera alles in beeld krijgt. Op afstand kunnen draaien en kantelen is dan een welkome toevoeging.
0x Skullcandy Vert Clip-Anywhere-dopjes raak je niet zomaar kwijt12/11 14u15 - Computeridee.nl: Skullcandy richt zich doorgaans op hippe jongeren maar met de Vert Clip-Anywhere Wireless Earbuds komt men nu ook met oordoppen voor actievelingen.
0x Echo Loop is slimme ring van Amazon13/11 00u00 - Computeridee.nl: Bij wearables denken we automatisch aan horloges en polsbandjes, maar daar blijft het niet bij. De Echo Loop van Amazon is weer wat onopvallender, het betreft namelijk een ring.
0x Leuk: gratis cursus Programmeren in Scratch!13/11 00u00 - Computeridee.nl: Met programmeren kun je niet vroeg genoeg beginnen. Speciaal voor kinderen is er Scratch, een programmeertaal die ze heel snel onder de knie krijgen en waarmee ze op een speelse manier kennismaken met ... programmeren dus. Zeiden we kinderen? Eigenlijk is Scratch voor iederéén leuk om te leren. En dat hoeft niets te kosten: in de online Tech Academy staat nu een gratis cursus Scratch klaar!
0x Betaaldienst Facebook Pay kijkt mee met al je aankopen13/11 10u15 - Computeridee.nl: Facebook lanceert in de Verenigde Staten Facebook Pay, een nieuwe betaaldienst om binnen apps van Facebook snel en eenvoudig mee af te rekenen. Dat gemak heeft alleen wel een prijs. Facebook houdt precies bij wat je koopt.
0x Website overspoelt Firefox met eindeloze pop-ups14/11 00u00 - Computeridee.nl: Cybercriminelen misbruiken een kwetsbaarheid in Firefox via een website die de bezoeker met eindeloze pop-ups bestookt. Op die manier hopen ze potentiële slachtoffers naar hun 'helpdesk' te lokken.

Statistieken

Artikels:
29983
Gelezen:
35221
Aantal lezers nu:
31


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven