zaterdag 24 augustus 2019, week 34


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u00
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
24/08 00u00  Google-extensie houdt bij of je wachtwoorden gekaapt zijn Met gestolen wachtwoorden kunnen cybercriminelen eenvoudig inbreken op je accounts. Maar hoe weet je of jouw gegevens in het verleden zijn buitgemaakt? De Password Checkup-extensie van Google helpt daarbij.
24/08 00u00  Win een Voyager-smartphonehoesje van Cellularline Stranden zijn nu niet bepaald de ideale omgeving voor smartphones. Lang niet alle modellen zijn waterdicht en zandkorrels bivakkeren maar wat graag tussen de naden van de behuizing.
23/08 10u00  Android Q wordt Android 10: Toetjes voortaan cijfers Google maakt bekend dat het aankomende Android Q voortaan door het leven gaat als Android 10. Android-versies die daarna uitkomen, worden ook aangeduid met een cijfer. Daarmee komt er een einde aan een jarenlange traditie.
22/08 14u30  Nextbase-dashcam belt alarmdiensten In het geval van een auto-ongeluk ben je mogelijk niet meer zelf in staat om hulp in te schakelen. Nieuwe dashcams van het merk Nextbase hebben hiervoor een Emergency SOS-functie.
22/08 10u15  Nokia 105 kost ongeveer een tientje Je vindt waarschijnlijk niet snel een goedkopere telefoon dan de nieuwe Nokia 105. We zeggen bewust niet 'smartphone', want er zijn geen apps op te installeren.
22/08 00u00  Slim toilet op Lowlands geeft p(l)assend voedingsadvies Toiletteren op een festival is doorgaans niet iets om naar uit te kijken. Ga je het aankomende weekend naar Lowlands? Dan zijn de 'smart toilets' wellicht een optie voor je.
21/08 11u30  Aan de slag met de compleet vernieuwde Edge-browser Microsoft is druk bezig met het vernieuwen van de Edge-browser. Men stapt af namelijk over op Chromium, de engine waar ook Chrome op draait. Er is nu een testversie uit, die stabiel genoeg zou zijn voor dagelijks gebruik. Laten we een kijkje nemen.
21/08 10u15  Netflix brengt Bill Gates-documentaire uit Vanaf 20 september is er op Netflix een documentaire-serie te zien over Microsoft-oprichter Bill Gates. Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates bestaat uit drie afleveringen en focust op de jaren nadat Gates bij Microsoft vertrok.
21/08 00u00  Vaoi SX12 zit niet om aansluitingen verlegen De dunste laptops hebben vaak het minste aantal poorten. Maar dat het ook anders kan, bewijst de Vaoi SX12.
21/08 00u00  Muizen als wapen tegen deepfake video Kunstmatige intelligentie is intussen zo geavanceerd dat nepvideo’s, waarbij bijvoorbeeld de gezichten van beroemdheden worden gemanipuleerd om ze onzin of leugens te laten zeggen, nauwelijks meer van echt te onderscheiden zijn. Onderzoekers denken nu de oplossing te hebben gevonden om dit soort deepfakes wél te herkennen: muizen!
21/08 00u00  Nuki Opener: Slim slot voor appartementencomplex Met een slim slot op de deur heb je geen traditionele sleutel meer nodig. Bediening daarvan gaat via een smartphone-app. Maar woon je in een appartementencomplex, dan is er ook nog een centrale voordeur om rekening mee te houden.
20/08 10u30  Met Mokibo-toetsenbord is geen muis meer nodig Mokibo is een toetsenbord van een Zuid-Koreaanse startup met opvallende functionaliteit. Het hele oppervlak is namelijk ook een touchpad, zoals je dat van laptop kent.
20/08 00u00  Analyseren van sociale media moet schietpartijen voorkomen Afgezanten van onder meer Google, Facebook en Twitter hebben op uitnodiging van Trump een bijeenkomst bijgewoond over recente schietpartijen en de rol die sociale media daarbij spelen.
20/08 00u00  Onderzoekers laden ransomware op Canon-camera Onderzoekers van beveiligingsbedrijf Check Point zijn er in geslaagd een Canon-camera te infecteren met ransomware. Gedupeerden zouden na besmetting geen toegang meer hebben tot de foto's op hun sd-kaart.
19/08 11u15  Spannende dag voor Huawei: Wel of geen handelsverbod? Een spannende dag voor Huawei vandaag. Gaat het handelsverbod alsnog in, of toch niet? De uitslag bepaalt onder meer de toekomst van Android op Huawei-smartphones. En het blijft tot het laatste moment spannend.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Microsoft vindt nieuw thuis op Samsung-smartphones17/08 00u00 - Computeridee.nl: Windows Mobile moest het afleggen tegen Android, maar Microsoft heeft de smartphone-markt nog niet helemaal opgegeven. En daarom breidt de samenwerking met Samsung de komende tijd nog verder uit.
0x Huawei onthult Android-vervanger HarmonyOS17/08 00u00 - Computeridee.nl: Mocht Huawei in de toekomst Android niet meer mogen aanbieden op zijn smartphones, dan is er nu een alternatief voor handen. De Chinese firma onthult vandaag een eigen mobiel besturingssysteem onder de naam HarmonyOS.
0x Spannende dag voor Huawei: Wel of geen handelsverbod?19/08 11u15 - Computeridee.nl: Een spannende dag voor Huawei vandaag. Gaat het handelsverbod alsnog in, of toch niet? De uitslag bepaalt onder meer de toekomst van Android op Huawei-smartphones. En het blijft tot het laatste moment spannend.
0x Onderzoekers laden ransomware op Canon-camera20/08 00u00 - Computeridee.nl: Onderzoekers van beveiligingsbedrijf Check Point zijn er in geslaagd een Canon-camera te infecteren met ransomware. Gedupeerden zouden na besmetting geen toegang meer hebben tot de foto's op hun sd-kaart.
0x Analyseren van sociale media moet schietpartijen voorkomen20/08 00u00 - Computeridee.nl: Afgezanten van onder meer Google, Facebook en Twitter hebben op uitnodiging van Trump een bijeenkomst bijgewoond over recente schietpartijen en de rol die sociale media daarbij spelen.
0x Met Mokibo-toetsenbord is geen muis meer nodig20/08 10u30 - Computeridee.nl: Mokibo is een toetsenbord van een Zuid-Koreaanse startup met opvallende functionaliteit. Het hele oppervlak is namelijk ook een touchpad, zoals je dat van laptop kent.
0x Nuki Opener: Slim slot voor appartementencomplex21/08 00u00 - Computeridee.nl: Met een slim slot op de deur heb je geen traditionele sleutel meer nodig. Bediening daarvan gaat via een smartphone-app. Maar woon je in een appartementencomplex, dan is er ook nog een centrale voordeur om rekening mee te houden.
0x Muizen als wapen tegen deepfake video21/08 00u00 - Computeridee.nl: Kunstmatige intelligentie is intussen zo geavanceerd dat nepvideo’s, waarbij bijvoorbeeld de gezichten van beroemdheden worden gemanipuleerd om ze onzin of leugens te laten zeggen, nauwelijks meer van echt te onderscheiden zijn. Onderzoekers denken nu de oplossing te hebben gevonden om dit soort deepfakes wél te herkennen: muizen!
0x Vaoi SX12 zit niet om aansluitingen verlegen21/08 00u00 - Computeridee.nl: De dunste laptops hebben vaak het minste aantal poorten. Maar dat het ook anders kan, bewijst de Vaoi SX12.
0x Netflix brengt Bill Gates-documentaire uit21/08 10u15 - Computeridee.nl: Vanaf 20 september is er op Netflix een documentaire-serie te zien over Microsoft-oprichter Bill Gates. Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates bestaat uit drie afleveringen en focust op de jaren nadat Gates bij Microsoft vertrok.

Statistieken

Artikels:
27873
Gelezen:
1
Aantal lezers nu:
27


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven