maandag 24 juni 2019, week 26


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u30
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
24/06 11u30  Kabinet start onderzoek naar beveiliging slimme apparaten Het kabinet wil de beveiliging van slimme apparatuur in Nederland in kaart brengen en schakelt daarvoor de Technische Universiteit Delft in. Men krijgt daar financiĆ«le steun om hier tot en met 2021 onderzoek naar te doen.
24/06 10u15  Raspberry Pi 4 onthuld: Sneller met meer aansluitingen De Raspberry Pi Foundation kondigt de Raspberry Pi 4 aan als opvolger van de vorig jaar gelanceerde Raspberry Pi 3 Model B+. Vrijwel ieder onderdeel is verbeterd, van de chips tot de aansluitingen. Toch kost deze vierde variant van de populaire knutselcomputer evenveel als zijn voorganger.
22/06 00u00  Geen programmeerkennis nodig voor Game Builder van Google Google wil het ontwerpen van games toegankelijker maken en lanceert daarom Game Builder. De software laat je op speelse wijze je eigen spellen bouwen, alleen of met vrienden.
21/06 10u00  Apple roept MacBook Pro's met brandgevaarlijke accu terug Ben je in het bezit van een MacBook Pro met een 15-inch-scherm? Dan bestaat er een kans dat de accu daarvan brandgevaarlijk is. Apple roept bezitters van deze laptops dan ook op om ze terug te sturen voor een kosteloze reparatie.
21/06 00u00  Intuos Pro Small is compacte tekentablet van Wacom Wacom brengt een nieuwe tekentablet uit die speciaal geschikt is voor creatievelingen die niet specifiek een vaste werkplek hebben. Door de compacte vorm past de Intuos Pro Small met gemak in je tas.
20/06 13u00  Harry Potter: Wizards Unite nu beschikbaar Harry Potter: Wizards Unite, de Augmented Reality Harry Potter game van Niantic, is nu beschikbaar. Nog niet officieel, dus als je hem wil downloaden en installeren moet dat wel met een kleine omweg. Zo zet je Harry Potter: Wizards Unite op je Android smartphone, iPhone en iPad.
20/06 11u30  Google start uitrol zoekmachine- en browserkeuze-menu op Android Bezitters van een Android smartphones krijgen een keuzemenu gepresenteerd voor hun browser en zoekmachine. Google is de uitrol van dit keuzescherm in Nederland gestart.
20/06 00u00  Driekwart mobiele bestedingen gaat op aan games Mobiele games zijn een lucratieve business. Driekwart van de bestedingen in app stores wereldwijd worden aan games uitgegeven. Toch spenderen we relatief weinig tijd aan het gamen zelf, blijkt uit onderzoek.
19/06 11u30  Chrome gaat waarschuwen bij typefouten in urls Een typefoutje maken is meestal geen ramp, maar bij het intikken van een url kan het wel eens nare gevolgen hebben. Voor je het weet, kom je op een schimmige site terecht die zich voordoet als de website die je eigenlijk wilde bezoeken. De Chrome-browser gaat in deze gevallen voortaan ingrijpen.
19/06 11u00  Krijgen toetsenborden straks een speciale Office-toets? Microsoft denkt na over een nieuwe toets op keyboards, waarmee snel de verscheidene Office-programma's zijn te openen. Deze Office-toets zou een andere toets kunnen vervangen, zoals de extra Windows-toets aan de rechterkant.
19/06 00u00  DJI Osmo Action is actiecamera voor vloggers De DJI Osmo Action is een actiecamera met dubbel scherm. Het extra display aan de voorkant is bedacht voor vloggers, die zo zichzelf makkelijker kunnen vastleggen.
18/06 10u30  Overheid kondigt Europees keurmerk voor veilige clouddiensten aan We werken steeds vaker in de cloud en we bewaren steeds meer in de cloud. Maar hoe weet je of de dienst die je daarvoor gebruikt betrouwbaar is? Een nieuw Europees keurmerk moet aan die twijfel een einde maken.
18/06 10u15  Janus-tablet is stiekem ook e-reader E-readers hoeven minder vaak aan de lader dan tablets, omdat schermen van e-inkt veel energiezuiniger zijn dan lcd-schermen. Met de Janus-tablet hoef je niet te kiezen.
17/06 12u15  Ouderen verwachten gratis computerhulp van jongeren Vier op de tien ouders vragen hun kinderen wel eens om hulp bij computerproblemen. En in veel gevallen krijgen ze die ook. Meer dan de helft van zogeheten millennials (twintigers en dertigers) voelt zich namelijk te bezwaard om te weigeren.
17/06 10u45  Samsung zaait paniek met antivirus-advies voor smart-tv's Samsung adviseert eigenaars van zijn smart-tv's om de toestellen regelmatig op malware te scannen. Daarvoor is namelijk een antivirus-optie ingebouwd. De goedbedoelde boodschap valt online alleen niet helemaal in goede aarde.
Laatste update: vandaag om 11u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

7x Kabinet start onderzoek naar beveiliging slimme apparaten24/06 11u30 - Computeridee.nl: Het kabinet wil de beveiliging van slimme apparatuur in Nederland in kaart brengen en schakelt daarvoor de Technische Universiteit Delft in. Men krijgt daar financiƫle steun om hier tot en met 2021 onderzoek naar te doen.
3x Raspberry Pi 4 onthuld: Sneller met meer aansluitingen24/06 10u15 - Computeridee.nl: De Raspberry Pi Foundation kondigt de Raspberry Pi 4 aan als opvolger van de vorig jaar gelanceerde Raspberry Pi 3 Model B+. Vrijwel ieder onderdeel is verbeterd, van de chips tot de aansluitingen. Toch kost deze vierde variant van de populaire knutselcomputer evenveel als zijn voorganger.
1x Samsung zaait paniek met antivirus-advies voor smart-tv's17/06 10u45 - Computeridee.nl: Samsung adviseert eigenaars van zijn smart-tv's om de toestellen regelmatig op malware te scannen. Daarvoor is namelijk een antivirus-optie ingebouwd. De goedbedoelde boodschap valt online alleen niet helemaal in goede aarde.
1x Ouderen verwachten gratis computerhulp van jongeren17/06 12u15 - Computeridee.nl: Vier op de tien ouders vragen hun kinderen wel eens om hulp bij computerproblemen. En in veel gevallen krijgen ze die ook. Meer dan de helft van zogeheten millennials (twintigers en dertigers) voelt zich namelijk te bezwaard om te weigeren.
1x Janus-tablet is stiekem ook e-reader18/06 10u15 - Computeridee.nl: E-readers hoeven minder vaak aan de lader dan tablets, omdat schermen van e-inkt veel energiezuiniger zijn dan lcd-schermen. Met de Janus-tablet hoef je niet te kiezen.
1x Overheid kondigt Europees keurmerk voor veilige clouddiensten aan18/06 10u30 - Computeridee.nl: We werken steeds vaker in de cloud en we bewaren steeds meer in de cloud. Maar hoe weet je of de dienst die je daarvoor gebruikt betrouwbaar is? Een nieuw Europees keurmerk moet aan die twijfel een einde maken.
1x DJI Osmo Action is actiecamera voor vloggers19/06 00u00 - Computeridee.nl: De DJI Osmo Action is een actiecamera met dubbel scherm. Het extra display aan de voorkant is bedacht voor vloggers, die zo zichzelf makkelijker kunnen vastleggen.
1x Krijgen toetsenborden straks een speciale Office-toets?19/06 11u00 - Computeridee.nl: Microsoft denkt na over een nieuwe toets op keyboards, waarmee snel de verscheidene Office-programma's zijn te openen. Deze Office-toets zou een andere toets kunnen vervangen, zoals de extra Windows-toets aan de rechterkant.
1x Chrome gaat waarschuwen bij typefouten in urls19/06 11u30 - Computeridee.nl: Een typefoutje maken is meestal geen ramp, maar bij het intikken van een url kan het wel eens nare gevolgen hebben. Voor je het weet, kom je op een schimmige site terecht die zich voordoet als de website die je eigenlijk wilde bezoeken. De Chrome-browser gaat in deze gevallen voortaan ingrijpen.
1x Driekwart mobiele bestedingen gaat op aan games20/06 00u00 - Computeridee.nl: Mobiele games zijn een lucratieve business. Driekwart van de bestedingen in app stores wereldwijd worden aan games uitgegeven. Toch spenderen we relatief weinig tijd aan het gamen zelf, blijkt uit onderzoek.

Statistieken

Artikels:
35037
Gelezen:
46773
Aantal lezers nu:
54


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven