vrijdag 18 januari 2019, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u45
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
18/01 11u15  Cambodja wil niet dat u nog langer uw toiletbril versiert met afbeeldingen van Angkor Wat Cambodja heeft de e-commercegigant Amazon opgeroepen om niet langer toiletbeschermers, badmatten en andere accessoires voor de badkamer te verkopen met illustraties van de Cambodjaanse vlag en het tempelcomplex Angkor Wat. De producten ‘beschadigen de reputatie van het land’.
18/01 09u00  Meghan wordt 'fat lady' genoemd, maar kan erom lachen Meghan Markle bezocht woensdag een dierenwelzijnsorganisatie in Londen. Ze ontmoette er een paar bejaarde vrouwen. Een van hen had duidelijk het hart op de tong.
18/01 00u00  Kunstenaar verliest kameel door vuurwerk Hij wil niemand het plezier afnemen, benadrukt hij. Want hij is ‘de eerste die van tijd tot tijd graag eens een feestje houdt’. Maar sinds nieuwjaarsvuurwerk het leven heeft gekost aan zijn kameel, vindt kunstenaar Koen Vanmechelen dat de tijd rijp is voor maatregelen.16 
18/01 00u00  Man onderkoeld nadat hij urenlang op granaat ligt Twee en een half uur heeft een man uit Venlo op een granaat gelegen om te voorkomen dat hij zou ontploffen.20 
18/01 00u00  Amerikaans leger excuseert zich voor tweet op oudjaar Het US Strategic Command, de militaire eenheid die de nucleaire wapens controleert, heeft zich geëxcuseerd voor een nieuwjaarsboodschap die het op Twitter plaatste. De post stelde onder meer dat het leger ‘indien nodig klaar was om een bom te droppen’.18 
18/01 00u00  Poetin rolt zijn spieren op ijshockeyveld De Russische president Vladimir Poetin speelt ijshockey op het Rode Plein in hoofdstad Moskou. Door het late werkschema van de president vindt het toernooi noodgedwongen 's avonds plaats.18 
17/01 13u30  Meghan wordt 'fat lady' genoemd, maar kan er mee lachen. Meghan Markle bezocht woensdag een dierenwelzijnsorganisatie in Londen. Ze ontmoette er een paar bejaarde vrouwen. Een van hen had duidelijk het hart op de tong.
17/01 00u00  Jan Peumans 'photobombt' Vlaamse regering tijdens groepsfoto Lydia Peeters werd woensdag de nieuwe minister van Energie in de Vlaamse regering voor Open VLD. Het was echter parlementsvoorzitter Jan Peumans die tijdens het nemen van een nieuwe groepsfoto met de aandacht ging lopen.
17/01 00u00  Is een van de bekendste Leuvense beelden fout geplaatst? Staat het beeld van Fiere Margriet op de Leuvense Dijleterrassen wel correct zoals in de legende? Alleszins niet volgens de wetten van de fysica. Of zit er een fout in het beeld?
17/01 00u00  Noorse autodief belt politie vanuit auto die hij probeerde te stelen Een zeventienjarige jongeman kwam maandagochtend vast te zitten in de Volvo die hij net had proberen te stellen. Ten einde raad belde hij dan maar de politie.
16/01 09u30  'Ideale Wereld'-woordvoerder reageert op Europese plaats Bourgeois: 'Opdracht luidt: 8.000 euro verdienen en niet te veel doen' Antwerps burgemeester Bart De Wever wil Vlaams minister-president worden, terwijl Geert Bourgeois voor de N-VA Europees lijsttrekker wordt. In de 'Ideale Wereld' reageert zijn woordvoerder op de nieuwe uitdaging.
16/01 09u00  'Ideale Wereld'-woordvoerder reageert op Europese plaats Bourgeois: 'Opdracht luidt: 8000 euro verdienen en niet te veel doen' Antwerps burgemeester Bart De Wever wil Vlaams minister-president worden, terwijl Geert Bourgeois voor de N-VA Europees lijsttrekker wordt. In de 'Ideale Wereld' reageert zijn woordvoerder op de nieuwe uitdaging.
16/01 00u00  Virtuele assistent niet akkoord met wat over haar gezegd wordt tijdens presentatie De virtuele assistent Alexa ging maandag niet akkoord met wat er gezegd werd op het podium van de CES-beurs. Toen een topman van Qualcomm een nieuw wagenplatform voorstelde, greep Alexa in. De zaal lag plat van het lachen, zoals uit bovenstaande beelden blijkt.
16/01 00u00  Astrid Coppens is zwanger: ‘Beste kerstcadeau ooit’ Fantastisch nieuws voor Astrid Coppens. Niet lang nadat ze met haar Bram haar tweede huwelijksverjaardag mocht vieren, kondigt ze aan dat de twee in blijde verwachting zijn van hun eerste kindje. ‘Beste kerstcadeau ooit.’
15/01 00u00  Josje is bevallen van kerstkindje: 'Mijn kleine prins!' Voormalige K3-zangeres Josje Huisman is bevallen van een kerstkindje. Op 25 december kon ze samen met haar vriend Clé Gyiamah haar zoon verwelkomen.
Laatste update: vandaag om 11u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
15/01 00u00  's Werelds enige albino orang-oetan terug vrijgelatenOp het Indonesische eiland Kalimantan is Alba terug vrijgelaten. Alba is voor zover bekend de enige albino orang-oetan ter wereld.
14/01 13u15  'Anger room' is groot succes bij gefrustreerde zielenIedereen kent het gevoel: soms wil je gewoon iets kapot slaan. Voor die gefrustreerde momenten is er in Peking een oplossing: een anger room. Voor een prijsje kan je naar hartelust kapot slaan wat je maar wil.
14/01 11u45  Even afreageren? Dat kan in een 'anger room'Iedereen kent het gevoel: soms wil je gewoon iets kapot slaan. Voor die gefrustreerde momenten is er in Peking een oplossing: een anger room. Voor een prijsje kan je naar hartelust kapot slaan wat je maar wil.
14/01 09u45  Foto van ei verpulvert Instagram-record Kylie JennerEen foto van een ei heeft het record van meeste likes op Instagram gebroken. De vorige recordhouder was Kylie Jenner.
14/01 08u30  België heeft een nieuw prinsjeOns land is weer een prinsje rijker. Prins Edouard de Ligne de la Trémoille, telg van een van de oudste Belgische adellijke geslachten, is vader geworden van een zoontje.
14/01 00u00  Koninklijke familie bezoekt Egyptische piramidesKoning Filip en koningin Mathilde hebben met hun gezin een bezoek gebracht aan de piramides van Gizeh in Egypte.
14/01 00u00  Militaire inlichtingendienst maakt ‘moeilijkste puzzel van België’Iedereen klaar voor de eindejaarsquiz van de militaire inlichtingendienst Adiv? Daar gaan we! Opgave 1: Vind de vraag en geef het antwoord.
14/01 00u00  Macaulay Culkin na bijna dertig jaar weer Home alone in reclamespotVoormalige kindster Macaulay Culkin (38) is na bijna dertig jaar weer even in de huid gekropen van Kevin McCallister voor een reclamespot van Google.
14/01 00u00  Eva De Roo en Jan Paternoster gaan trouwenDe Warmste Week is voor een van de presentatoren net een tikkeltje warmer: Eva De Roo (30) is verloofd met Jan Paternoster (30), frontman van rockband Black Box Revelation.
13/01 00u00  Speciaal opgerichte boysband roept Britten op nog eens na te denken over BrexitDe speciaal daarvoor opgerichte boysband Breunion Boys roept in zijn eerste single en videoclip de Britten op om nog eens na te denken over de Brexit.
12/01 00u00  Na 65 jaar duikt onbekende dochter van Clint Eastwood opVan Clint Eastwood was bekend dat hij minstens zeven kinderen had, uit relaties met vijf vrouwen. Maar er is ook een achtste kind: Laurie, 64, het resultaat van een vluchtige ­relatie die de jonge acteur had terwijl hij verloofd was met zijn latere eerste vrouw.
11/01 00u00  Is dit de domste fietsdief ooit?Een Amerikaanse man wilde eind 2018 een fiets stelen, maar koos de verkeerde locatie om zijn slag te slaan. Al na enkele tientallen seconden werd de man op heterdaad betrapt en gearresteerd.
11/01 00u00  Jacht acht jaar na redding zeilmeisje teruggevondenHet zeiljacht waarmee de Amerikaanse tiener Abby Sunderland de wereld wou rondvaren is na bijna negen jaar teruggevonden. Na een storm moest ze in 2010 gered worden.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

20x Man onderkoeld nadat hij urenlang op granaat ligt18/01 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Twee en een half uur heeft een man uit Venlo op een granaat gelegen om te voorkomen dat hij zou ontploffen.
18x Poetin rolt zijn spieren op ijshockeyveld18/01 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Russische president Vladimir Poetin speelt ijshockey op het Rode Plein in hoofdstad Moskou. Door het late werkschema van de president vindt het toernooi noodgedwongen 's avonds plaats.
18x Amerikaans leger excuseert zich voor tweet op oudjaar18/01 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Het US Strategic Command, de militaire eenheid die de nucleaire wapens controleert, heeft zich geëxcuseerd voor een nieuwjaarsboodschap die het op Twitter plaatste. De post stelde onder meer dat het leger ‘indien nodig klaar was om een bom te droppen’.
16x Kunstenaar verliest kameel door vuurwerk18/01 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Hij wil niemand het plezier afnemen, benadrukt hij. Want hij is ‘de eerste die van tijd tot tijd graag eens een feestje houdt’. Maar sinds nieuwjaarsvuurwerk het leven heeft gekost aan zijn kameel, vindt kunstenaar Koen Vanmechelen dat de tijd rijp is voor maatregelen.
6x Cambodja wil niet dat u nog langer uw toiletbril versiert met afbeeldingen van Angkor Wat18/01 11u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Cambodja heeft de e-commercegigant Amazon opgeroepen om niet langer toiletbeschermers, badmatten en andere accessoires voor de badkamer te verkopen met illustraties van de Cambodjaanse vlag en het tempelcomplex Angkor Wat. De producten ‘beschadigen de reputatie van het land’.
5x Meghan wordt 'fat lady' genoemd, maar kan erom lachen18/01 09u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Meghan Markle bezocht woensdag een dierenwelzijnsorganisatie in Londen. Ze ontmoette er een paar bejaarde vrouwen. Een van hen had duidelijk het hart op de tong.
2x Meghan wordt 'fat lady' genoemd, maar kan er mee lachen.17/01 13u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Meghan Markle bezocht woensdag een dierenwelzijnsorganisatie in Londen. Ze ontmoette er een paar bejaarde vrouwen. Een van hen had duidelijk het hart op de tong.
1x Is dit de domste fietsdief ooit?11/01 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een Amerikaanse man wilde eind 2018 een fiets stelen, maar koos de verkeerde locatie om zijn slag te slaan. Al na enkele tientallen seconden werd de man op heterdaad betrapt en gearresteerd.
1x Militaire inlichtingendienst maakt ‘moeilijkste puzzel van België’14/01 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Iedereen klaar voor de eindejaarsquiz van de militaire inlichtingendienst Adiv? Daar gaan we! Opgave 1: Vind de vraag en geef het antwoord.
1x België heeft een nieuw prinsje14/01 08u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Ons land is weer een prinsje rijker. Prins Edouard de Ligne de la Trémoille, telg van een van de oudste Belgische adellijke geslachten, is vader geworden van een zoontje.

Statistieken

Artikels:
36531
Gelezen:
48301
Aantal lezers nu:
59


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven