zaterdag 23 maart 2019, week 12


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u30
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
23/03 12u30  Brit kan ogen niet geloven wanneer hij ziet wie schuur opruimt Een Britse elektricien op rust merkte vorige maand dat zijn schuur er bijzonder netjes bij lag. Hij merkte dat schroeven, bouten en moeren niet verspreid op zijn werkbank lagen, maar netjes in een doosje. Bekijk in de video hierboven wie de onverwachte poetshulp is.
23/03 11u30  Man met rommelige schuur krijgt onverwachte poetshulp Een Britse elektricien op rust merkte vorige maand dat zijn schuur er bijzonder netjes bij lag. Hij merkte dat schroeven, bouten en moeren niet verspreid op zijn werkbank lagen, maar netjes in een doosje. Bekijk in de video hierboven wie de onverwachte poetshulp is.
22/03 14u45  Herr Seele is getrouwd Kunstenaar Herr Seele (59) en schrijfster Katia Belloy (50) zijn vrijdagmorgen in het huwelijksbootje gestapt in Oostende. Hij in een pak gevonden op Ebay, zij in een jurk van Oxfam Wereldwinkel.
21/03 15u45  Mysterieuze lichtflits schrikt Los Angeles op Woensdag was er in de Amerikaanse stad Los Angeles een felle lichtflits te zien. Op sociale media circuleerden heel wat theorieën over wat die flits zou kunnen zijn. In de video hierboven ziet u wat het was.
21/03 00u00  David Beckham gelooft zijn ogen niet als hij nieuw standbeeld ziet De Amerikaanse voetbalclub LA Galaxy heeft een standbeeld laten plaatsen ter ere van hun voormalige topspeler David Beckham. Voor presentator James Corden de ideale gelegenheid om Beckham eens goed beet te nemen.
21/03 00u00  Politie laat auto wegslepen die al zes jaar geparkeerd staat in Mortsel In de Bremveldlaan in Mortsel is een auto weggesleept die al zes jaar geparkeerd stond in de straat. Buurtbewoners hadden dat gemeld aan de politie.
21/03 00u00  Trump serveert opnieuw burgers, ondanks einde shutdown Begin januari serveerde president Trump fastfood aan een American Football-team in het Witte Huis. De reden toen? Besparingen omwille van de shutdown. Trump vond het blijkbaar een leuk idee, zoals in de video hierboven te zien is. Dus hij doet het gewoon opnieuw.
21/03 00u00  Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ verwachten tweede kindje Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova, die in 2015 trouwden in het eerste seizoen van ‘Blind getrouwd’, verwachten hun tweede kind.
20/03 00u17  Wereldberoemde egel is niet meer Met meer dan een miljoen volgers op Instagram kan Mr. Pokee gerust een internetfenomeen genoemd worden. Maar de tamme egel werd geveld door een infectie.
19/03 18u30  Reddingshonden gaan berg in de Alpen af op een slede Ook reddingshonden kampen in de Alpen soms met het slechte weer. Vorige week legde een winterstorm de skiliften plat, en dus zat er voor deze twee honden niks anders op dan met een slede de berg af te gaan.
19/03 18u30  Israëlische minister maakt reclame voor parfum ‘Fascism’ Ayeled Shaked, de Israëlische minister van Justitie, heeft een wel heel ongewone campagnevideo de wereld ingestuurd. In het kort zwart-witfilmpje maakt de politica reclame voor het fictieve parfum met de naam ‘Facism’.
19/03 14u15  Selah Sue bevallen van tweede kind Babynieuws ten huize Selah Sue (29): de Leuvense zangeres is voor de tweede keer mama geworden. Ze beviel van een zoontje, Mingus.
19/03 00u00  Waarom Trump topman Tim Cook liever Tim Apple noemde Ja, dat was even lachen toen de Amerikaanse president Donald Trump de ceo van Apple niet Tim Cook noemde, maar Tim Apple. Trump heeft nu uitgelegd waarom hij dat deed.
18/03 22u15  Franse minister geeft haar twijfelende kat een toepasselijke naam De Franse minister van Europese zaken Nathalie Loiseau zegt dat ze haar kat Brexit’ heeft genoemd vanwege het onzekere karakter van het beestje.
18/03 00u00  Paraglider opgewacht door agressieve kangoeroes bij landing Een paraglider die landde vlakbij de Australische hoofdstad Canberra kreeg bij zijn landing een onaangename verrassing. Hij werd aangevallen door twee agressieve kangoeroes, zoals u in de video hierboven ziet.
Laatste update: vandaag om 12u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/03 00u00  Zuid-Afrikaanse predikant ‘wekt dode tot leven’ (maar niet iedereen gelooft hem)In Zuid-Afrika veroorzaakte een predikant, Alph Lukau, nogal wat opschudding met zijn laatste stunt: hij zou een dode tot leven gewekt hebben. Ongeloof en hilariteit alom, weten Zuid-Afrikaanse media te melden. Maar als hij dan toch de doden kan laten herrijzen, dat hij dat dan maar doet met Nelson Mandela, dagen sommigen hem uit.
17/03 10u15  Rihanna klaagt salon aan dat (een beetje) haar naam draagtZangeres Rihanna (31) doet de eigenares van een Duits schoonheidssalon een proces aan omdat het salon haar naam draagt, of toch een beetje. Samia El Aidi noemde haar salon in Hamburg ‘Rihana Lami’, naar haar nichtje en haar dochter.
17/03 00u00  Meghan grapt over baby op vrouwendag: 'We hopen dat het een feminist is'Meghan Markle is intussen een achttal maanden zwanger van haar eerste kindje dat ze met prins Harry zal krijgen. Ze blijft tot nu nog erg actief en woonde vrijdag een panelgesprek in het kader van Internationale Vrouwendag bij. Of het nu een jongen of meisje is, Meghan hoopt dat het een feminist(e) wordt.
16/03 14u15  De ‘koelste’ surfplankEen gewaagd experiment nabij de Lofoten, een eilandengroep in Noorwegen. De Zweedse surfer Pontus Hallin dook er vorige maand het koude water in met een surfplank geslepen uit ijs. Met z’n zeventig kilogram woog het gevaarte zeker tien keer zoveel als een standaard surfplank. Maar, na dertig minuten was de pret voorbij en de ijsplank gesmolten.
16/03 11u15  Zieltogende zeehond zal het halen en heeft voortaan een naamOp het strand van Nieuwpoort is op 3 februari een zeehondje aangespoeld. Het stadsbestuur besliste om de zeehondenpup te adopteren.
16/03 00u00  Iedereen parkeert foutief op nagelnieuw pleinIn Ekeren zitten ze met een parkeerprobleem op het nieuw aangelegde plein in het centrum. Sinds kort zijn daar nieuwe parkeerplaatsen, maar bijna niemand laat zijn wagen er correct achter. De ene snapt niet hoe het moet, de andere vindt dat de parkeerplaatsen verkeerd aangelegd zijn.
16/03 00u00  David Hockney gered uit Amsterdamse liftDe Britse kunstenaar David Hockney heeft even vastgezeten in de lift van zijn hotel in Amsterdam. De 81-jarige artiest kon na een half uur bevrijd worden.
16/03 00u00  Lady Gaga verbreekt verlovingDe Amerikaanse zangeres Lady Gaga, die sinds 2017 verloofd was met Christian Carino, heeft een punt gezet achter haar relatie. Dat schrijft het Amerikaanse People Magazine en wordt bevestigd door haar management.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

8x Man met rommelige schuur krijgt onverwachte poetshulp23/03 11u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een Britse elektricien op rust merkte vorige maand dat zijn schuur er bijzonder netjes bij lag. Hij merkte dat schroeven, bouten en moeren niet verspreid op zijn werkbank lagen, maar netjes in een doosje. Bekijk in de video hierboven wie de onverwachte poetshulp is.
4x Brit kan ogen niet geloven wanneer hij ziet wie schuur opruimt23/03 12u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een Britse elektricien op rust merkte vorige maand dat zijn schuur er bijzonder netjes bij lag. Hij merkte dat schroeven, bouten en moeren niet verspreid op zijn werkbank lagen, maar netjes in een doosje. Bekijk in de video hierboven wie de onverwachte poetshulp is.
2x Reddingshonden gaan berg in de Alpen af op een slede19/03 18u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Ook reddingshonden kampen in de Alpen soms met het slechte weer. Vorige week legde een winterstorm de skiliften plat, en dus zat er voor deze twee honden niks anders op dan met een slede de berg af te gaan.
2x Politie laat auto wegslepen die al zes jaar geparkeerd staat in Mortsel21/03 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In de Bremveldlaan in Mortsel is een auto weggesleept die al zes jaar geparkeerd stond in de straat. Buurtbewoners hadden dat gemeld aan de politie.
1x Lady Gaga verbreekt verloving16/03 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Amerikaanse zangeres Lady Gaga, die sinds 2017 verloofd was met Christian Carino, heeft een punt gezet achter haar relatie. Dat schrijft het Amerikaanse People Magazine en wordt bevestigd door haar management.
1x David Hockney gered uit Amsterdamse lift16/03 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Britse kunstenaar David Hockney heeft even vastgezeten in de lift van zijn hotel in Amsterdam. De 81-jarige artiest kon na een half uur bevrijd worden.
1x Iedereen parkeert foutief op nagelnieuw plein16/03 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In Ekeren zitten ze met een parkeerprobleem op het nieuw aangelegde plein in het centrum. Sinds kort zijn daar nieuwe parkeerplaatsen, maar bijna niemand laat zijn wagen er correct achter. De ene snapt niet hoe het moet, de andere vindt dat de parkeerplaatsen verkeerd aangelegd zijn.
1x Zieltogende zeehond zal het halen en heeft voortaan een naam16/03 11u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Op het strand van Nieuwpoort is op 3 februari een zeehondje aangespoeld. Het stadsbestuur besliste om de zeehondenpup te adopteren.
1x De ‘koelste’ surfplank16/03 14u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een gewaagd experiment nabij de Lofoten, een eilandengroep in Noorwegen. De Zweedse surfer Pontus Hallin dook er vorige maand het koude water in met een surfplank geslepen uit ijs. Met z’n zeventig kilogram woog het gevaarte zeker tien keer zoveel als een standaard surfplank. Maar, na dertig minuten was de pret voorbij en de ijsplank gesmolten.
1x Meghan grapt over baby op vrouwendag: 'We hopen dat het een feminist is'17/03 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Meghan Markle is intussen een achttal maanden zwanger van haar eerste kindje dat ze met prins Harry zal krijgen. Ze blijft tot nu nog erg actief en woonde vrijdag een panelgesprek in het kader van Internationale Vrouwendag bij. Of het nu een jongen of meisje is, Meghan hoopt dat het een feminist(e) wordt.

Statistieken

Artikels:
32675
Gelezen:
45413
Aantal lezers nu:
63


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven