maandag 18 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u30
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
16/11 00u00  CDA-plan om pensioenspaarders te beschermen, is zinloos Lees meer >
14/11 00u00  Duitse steun voor EU-spaargarantie onbegrijpelijk Lees meer >
13/11 12u30  Elbers (KLM): Groei luchtvaart nodig voor duurzame ontwikkeling Lees meer >
13/11 00u00  Lek bij Funda: fraudeurs stalen data van huizenzoekers Internetcriminelen zijn erin geslaagd om persoonsgegevens van huizenzoekers op zoeksite Funda te stelen. De internetcriminelen hebben zichzelf met phishingmails toegang verschaft tot de beveiligde omgeving van Funda die bedoeld is voor makelaars. Dat melden gedupeerden aan Elsevier Weekblad. Een woordvoerder van Funda bevestigt het incident. Servaas van der Laan houdt u op de hoogte van … Continued The post Lek bij Funda: fraudeurs stalen data van huizenzoekers appeared first on Elsevierweekblad.nl.
13/11 00u00  Jaag houders aflossingsvrije hypotheek niet op kosten! Lees meer >
12/11 22u45  Elbers (KLM): Groei luchtvaart is randvoorwaarde voor duurzame ontwikkeling Lees meer >
12/11 20u30  Toeslagensysteem moet snel worden afgeschaft Het toeslagencircus duwt jaarlijks tienduizenden armen in nog grotere armoede, en het doet de Belastingdienst wankelen. Daarom moet het in 2005 ingevoerde systeem van huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag zo snel mogelijk worden afgeschaft, schrijft Jeroen van Wensen. Jaarlijks keert de Belastingdienst 13 miljard euro uit, in de vorm van 7,5 miljoen toeslagen aan 5 miljoen … Continued The post Toeslagensysteem moet snel worden afgeschaft appeared first on Elsevierweekblad.nl.
12/11 00u00  Waarom de Hudson?s Bay het niet redt? Simpel: het is geen V&D! Retail als branche is bezig aan een opmars. Een grote bloeiperiode is nakende. Er is kans van slagen voor de V&D-2.0, schrijft Hans van Tellingen. Action. Een gigantisch succes. Een formule die niet alleen fors uitbreidt. Maar ook enorme winsten behaalt. Action is in feite een warenhuis. Want ?alles? kun je er kopen. Zelfs kleren. … Continued The post Waarom de Hudson?s Bay het niet redt? Simpel: het is geen V&D! appeared first on Elsevierweekblad.nl.
12/11 00u00  ?Nederland moet 25 procent heffen op iPhones? De Verenigde Staten voeren importheffingen van 25 procent op een reeks Europese goederen in. Het gaat onder meer om Nederlandse kaas, varkensvlees en boter, blijkt uit een lijst die de Amerikaanse handelsgezant Robert Lighthizer woensdagavond publiceerde. Bekijk de volledige lijst hier. Ook mosselen en peren uit Nederland en andere EU-landen worden getroffen door de importheffingen. … Continued The post ‘Nederland moet 25 procent heffen op iPhones’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: zaterdag 16 november 2019, 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x ?Nederland moet 25 procent heffen op iPhones?12/11 00u00 - Elsevier.nl: De Verenigde Staten voeren importheffingen van 25 procent op een reeks Europese goederen in. Het gaat onder meer om Nederlandse kaas, varkensvlees en boter, blijkt uit een lijst die de Amerikaanse handelsgezant Robert Lighthizer woensdagavond publiceerde. Bekijk de volledige lijst hier. Ook mosselen en peren uit Nederland en andere EU-landen worden getroffen door de importheffingen. … Continued The post ‘Nederland moet 25 procent heffen op iPhones’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Waarom de Hudson?s Bay het niet redt? Simpel: het is geen V&D!12/11 00u00 - Elsevier.nl: Retail als branche is bezig aan een opmars. Een grote bloeiperiode is nakende. Er is kans van slagen voor de V&D-2.0, schrijft Hans van Tellingen. Action. Een gigantisch succes. Een formule die niet alleen fors uitbreidt. Maar ook enorme winsten behaalt. Action is in feite een warenhuis. Want ?alles? kun je er kopen. Zelfs kleren. … Continued The post Waarom de Hudson?s Bay het niet redt? Simpel: het is geen V&D! appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Toeslagensysteem moet snel worden afgeschaft12/11 20u30 - Elsevier.nl: Het toeslagencircus duwt jaarlijks tienduizenden armen in nog grotere armoede, en het doet de Belastingdienst wankelen. Daarom moet het in 2005 ingevoerde systeem van huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag zo snel mogelijk worden afgeschaft, schrijft Jeroen van Wensen. Jaarlijks keert de Belastingdienst 13 miljard euro uit, in de vorm van 7,5 miljoen toeslagen aan 5 miljoen … Continued The post Toeslagensysteem moet snel worden afgeschaft appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Elbers (KLM): Groei luchtvaart is randvoorwaarde voor duurzame ontwikkeling12/11 22u45 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Jaag houders aflossingsvrije hypotheek niet op kosten!13/11 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Lek bij Funda: fraudeurs stalen data van huizenzoekers13/11 00u00 - Elsevier.nl: Internetcriminelen zijn erin geslaagd om persoonsgegevens van huizenzoekers op zoeksite Funda te stelen. De internetcriminelen hebben zichzelf met phishingmails toegang verschaft tot de beveiligde omgeving van Funda die bedoeld is voor makelaars. Dat melden gedupeerden aan Elsevier Weekblad. Een woordvoerder van Funda bevestigt het incident. Servaas van der Laan houdt u op de hoogte van … Continued The post Lek bij Funda: fraudeurs stalen data van huizenzoekers appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Elbers (KLM): Groei luchtvaart nodig voor duurzame ontwikkeling13/11 12u30 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Duitse steun voor EU-spaargarantie onbegrijpelijk14/11 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x CDA-plan om pensioenspaarders te beschermen, is zinloos16/11 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
30265
Gelezen:
29402
Aantal lezers nu:
65


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven