dinsdag 25 juni 2019, week 26


U bent nu hier: Meer nieuws van Emerce

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u45
 

Emerce

Verbergen Tonen
24/06 16u15  Google pompt 1 miljard euro extra in Nederlandse datacentra Googlegaat1miljardeuroinvestereninNederlandsedatacentra.Debouwvaneennieuwedatacentrumlevertalleenalduizendextrabanenop.
24/06 15u15  BREIN werkt met deurwaarders om niet betalende inbreukmakers achter de broek aan te zitten Stichting BREIN werkt sinds kort samen met een deurwaarders en een incasso kantoor om niet betalende inbreukmakers achter de broek aan te zitten. Kennelijk is dat nodig.
24/06 14u00  Nederlandse universitaire incubators verbinden zich aan Fundsup De incubators van zes Nederlandse universiteiten gaan samenwerken met Fundsup, een app waar starters en informal investors elkaar kunnen vinden.
24/06 13u30  Voortaan metingen naar besmette IoT-apparaten De TU Delft gaat met financiële steun vanuit het ministerie van EZK tot en met 2021 metingen verrichten naar onveilige en al gehackte IoT-apparaten in Nederland. Dat doen zij door bijvoorbeeld netwerken van besmette apparaten in kaart te brengen, botnets.
24/06 13u15  Vivaldi-browser blokkeert misleidende advertenties op websites Vivaldi Technologies heeft een nieuwe versie van zijn Vivaldi-browser uitgebracht met als belangrijkste bijzonderheid een adblocker die misleidende advertenties moeten tegenhouden.
24/06 12u00  JD.com geeft zichzelf 29 miljard dollar cadeau De Chinese marktplaats JD.com hield op 18 juni speciaal voor zijn verjaardag een online koopjesfestijn. Resultaat: een recordomzet van 29,2 miljard dollar op die ene dag.
24/06 10u30  ‘Apple Pay vanaf woensdag in Portugal, Griekenland en Slowakije’ Er zijn sterke aanwijzingen dat de betaaldienst van Apple komende woensdag live gaat in Portugal, Griekenland en Slowakije.
24/06 09u45  Klantenservice Intertoys vanuit Paramaribo De eerste- en tweedelijns Klantenservice van Intertoys wordt voortaan door Alembo uitgevoerd. De Alembo medewerkers verzorgen vanuit Paramaribo de verwerking van telefoon, chat en e-mail.
24/06 09u15  Digital Marketing Live!: de pioniers van Parkmobile De Parkmobile app was een van de eerste Nederlandse smartphone apps en is inmiddels met meer dan 5 miljoen downloads de meest gebruikte parkeerapp. Hoe is Parkmobile zo hard gegroeid? Je hoort er meer over tijdens Emerce Digital Marketing Live! in de Beurs van Berlage komende donderdag.
24/06 09u00  Emerce Research publiceert de Nationale CRO Monitor 2019 Emerce Research brengt vandaag de eerste Nationale CRO Monitor 2019 uit, een kwalitatief onderzoek onder meer dan 100 specialisten en beslissers op het gebied van conversie-optimalisatie.
24/06 08u00  Waymo vormt alliantie met Renault-Nissan Waymo, onderdeel van Google-moederbedrijf Alphabet, heeft samen met Renault en Nissan een nieuwe alliantie opgericht om autonome mobiliteitsdiensten te realiseren.
24/06 07u30  Alweer derde versie van Kindle Oasis Amazon brengt, in eerste instantie voor de Amerikaanse markt, een alweer derde model uit van zijn vlaggenschip Kindle Oasis. Deze Kindle is wat duurder dan de standaardmodellen, want 249 dollar, maar je kunt er dan ook flink meer mee.
24/06 06u45  Spotify voor klassieke muziek begint wereldwijde uitrol Primephonic, de Spotify voor klassieke muziek, slaat de vleugels uit. Vanaf maandag opent het Amsterdamse bedrijf vestigingen in New York en Londen.
24/06 06u45  Microsoft verbiedt intern gebruik Slack Microsoft lijkt anno 2019 toch niet meer het bedrijf dat concurrenten de markt uit wil drukken. Het heeft macOS en Android omarmd, om maar eens wat te noemen. Maar chatapp Slack ziet het bedrijf toch liever niet of de werkvloer.
22/06 10u15  Marketplaces: keerpunt in e-commerce of wil de consument uiteindelijk toch anders? Groei en professionalisering zetten de toon binnen e-commerce. Zowel in ons land als internationaal. Onder andere logistiek, personalisatie en verduurzaming eisen aandacht op. Maar één trend waarin vrijwel alle ontwikkelingen samenkomen, overheerst: de opkomst van grote marketplaces. Buigen of barsten, klinkt het, nu steeds meer shoppers hun weg naar de platformen vinden. Onder jongere consumenten groeit echter een ander sentiment. En ook merken roeren zich.
Laatste update: maandag 24 juni 2019, 16u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
22/06 08u00  Infographic: Tegen heersende trend in van digitaliseren en centraliserenSNSgooithetroerdrastischomengaathaardienstverleningdecentralisereneninzettenoppersoonlijkcontactmetdeklant,zomaaktedebankafgelopenweekbekend.Debankgaathiermeetegendeheersendetrendinomklantcontactalleenmaartedigitaliserenentecentraliseren.
22/06 06u30  Topman Foxconn adviseert Apple: verplaats productie naar TaiwanOprichter en grootaandeelhouder Terry Gou van Foxconn, de Chinese fabrikant van iPhones, heeft Apple aangeraden om de productie naar Taiwan […]
21/06 15u00  Google stopt met ontwikkeling Android-tabletsGoogle stopt met het zelf ontwikkelen van Android-tablets en zal zich verder enkel bezighouden met telefoons en laptops. Derde partijen kunnen wel tablets met Android blijven bouwen en OS-support verwachten.
21/06 14u00  Oprichter Gadero.nl in vrachtwagenreclameDe eigenaar van online houthandel Gadero, Henk Jan Bijmolt, heeft er met de oprichting van Trayler.nl weer een spin-off bij.
21/06 13u00  AD.nl: ‘400.000 streamstarts per uitzending’Sinds een klein half jaar verzorgt AD.nl iedere ochtend live online 'tv-nieuwsuitzendingen' en die worden dagelijks honderdduizenden keren bekeken.
21/06 12u15  50 miljoen euro voor startups in nanotech en IoT via investeringsfonds van KBCHet Vlaamse KBC Focus Fund gaat zo'n 50 miljoen euro investeren in startups en scale-ups actief in deep tech. Deep tech omvat onder andere nanotechnologie, micro-electronica en het Internet of Things.
21/06 11u00  MediaMonks koopt Australisch BiztechDigitaal productiebureau MediaMonks uit Hilversum neemt marketingbedrijf Biztech uit Australië over en krijgt daarmee expertise rondom Adobes marketingcloud in huis.
21/06 11u00  1,3 miljoen euro voor data-analist DaltixDe Belgische data-analist Daltix heeft 1,3 miljoen euro opgehaald om verdere groei te kunnen financieren. Het technologiebedrijf helpt retailers en […]
21/06 10u15  ‘Amazon doet 10,2 miljard euro bruto-omzet in Duitsland’Amazon.de zou bijna een derde van de volledige Duitse e-commercemarkt voor zijn rekening nemen en daarmee twee keer zo groot zijn als Zalando. Dat kan worden afgeleid uit een reclamemailing gericht aan Duitse handelspartners.
21/06 10u00  ‘Amazon 10,2 miljard euro bruto-omzet in Duitsland’Amazon.de zou bijna een derde van de volledige Duitse e-commercemarkt voor zijn rekening nemen en daarmee twee keer zo groot zijn als Zalando. Dat kan worden afgeleid uit een reclamemailing gericht aan Duitse handelspartners.
21/06 09u15  De toekomst van betalen bij E-Commerce Live!Future of Payment heet een van de evenementen op E-Commerce Live! komende woensdag in de Beurs van Berlage. Met sessies over disruptie bij banken, conversiekansen en het betalingsverkeer van 2020.
21/06 08u45  ‘Europese Commissie akkoord met overname Red Hat door IBM’IBM mag open source-specialist Red Hat overnemen. Volgens Reuters gaat de Europese Commissie akkoord met de overname.
21/06 08u15  Gemeenten doen proef met schuldpreventie-appAcht gemeentes en de Rabobank lanceren de Buddy-app, een nieuwe bankierenapp die mensen moet helpen om financiële problemen te voorkomen. De gemeenten Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Almere, Enschede, Maastricht, Leiden en Alkmaar starten als eerste met de proef.
21/06 08u00  Incubator opent op Universiteit TwenteUniversiteit Twente, Novel-T en de Student Union starten op 1 november Incubase, een locatie waar studenten hun start-up kunnen ontwikkelen. […]
21/06 07u45  Rings vijfde videodeurbelRing introduceert zijn alweer vijfde videodeurbel: de Ring Door View Cam. Het is een draadloze videodeurbel die eenvoudig te installeren is op de plek van een bestaand spionnetje of kijkgaatje.
21/06 06u45  Onderzoek: Bedrijven doen minder e-mailcampagnesDe DDMA Nationale E-mail Benchmark 2019 laat zien dat bedrijven gemiddeld twintig procent minder e-mailcampagnes hebben verstuurd. Ondanks de invoering van de AVG blijven de gemiddelde open ratio’s gelijk en zijn CTR en CTO zelfs wat gestegen.
21/06 06u30  Tikkie met eigen WhatsApp stickersBetaalapp Tikkie introduceert vandaag zelfontworpen WhatsApp stickers. De meer dan vijf miljoen Nederlandse gebruikers reageren vaak nog even na het betalen of sturen van een Tikkie via WhatsApp. Dat kan volgens de makers een stuk leuker met 'snelle Tikkie emoji'.
20/06 16u15  Tempo-Team wint DDMA award voor Beste E-mail Campagne van 2019De DDMA award voor Beste E-mail Campagne 2019 is vanmiddag gewonnen door Tempo-Team. Het bedrijf liet concurrenten KPN en Pathé achter zich. De award werd uitgereikt tijdens de Email Summit.
20/06 15u30  Mobiele tak van Spil Games naar AzerionHet Nederlandse Azerion neemt voor een onbekend bedrag de mobiele tak van het Nederlandse Spil Games over. Spil Games zelf gaat zich concentreren op zijn webportaal.
20/06 15u15  Senaat wil uitleg over cryptomunt FacebookDe Amerikaanse Senaat wil uitleg over de deze week aangekondigde cryptomunt Libra van Facebook. Het sociale netwerk moet zich op 16 juli al verantwoorden voor het U.S. Senate Banking Committee. Daarbij zal de Senaat vooral inzoomen op de privacy.
20/06 14u15  Actito neemt branchegenoot SmartFocus overActito, een expert op het gebied van marketing automation uit Louvain-la-Neuve, neemt SmartFocus over. Die doet ongeveer hetzelfde, maar hanteert een Software-as-a-Service (SaaS) model.
20/06 14u15  Shopify opent eigen fulfillmentnetwerkShopify heeft verspreid over de VS contracten gesloten met magazijnen en logistiek dienstverleners voor vierkante meters opslagruimte en verwerkingscapaciteiten. Het internetbedrijf opent een eigen fulfillmentnetwerk dat het verhuurt aan shops die zijn software gebruiken.
20/06 13u00  Delivery Hero verhoogt omzetverwachtingMaaltijdbezorger Delivery Hero verhoogt de omzetverwachting voor 2019 met tweehonderd miljoen euro. Dankzij de onverwachte groei in Azië komt het jaartotaal rond de 1,3 miljard euro uit.
20/06 12u00  ‘Nederland loopt achter met digitale gezondheidstechnologie’Nederland loopt achter als het gaat om het gebruik van digitale gezondheidstechnologie. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek ‘Future Health Index’ van Philips.
20/06 11u30  ‘Rocket Internet van de beurs’De Duitse seriële bouwer van internetbedrijven Rocket Internet zou overwogen om zich terug te trekken van de beurs in Frankfurt.
20/06 11u00  Mogelijk LiFi in vliegtuigen AirFranceOledcomm uit Abu Dhabi en Air France willen LiFi in passagiersvliegtuigen integreren. Lifi is een variant van mobiel internet, maar dan met behulp van infrarood of ultraviolet licht.
20/06 10u15  Bezorgdienst McDonald’s naar Breda en TilburgDe bezorgdienst van McDonalds breidt uit naar Breda en Tilburg. Klanten kunnen hun maaltijd bestellen via de Uber Eats-app. De dienst is, met deze uitbreiding, beschikbaar in veertien Nederlandse en drie Brabantse steden.
20/06 10u15  Sociaal platform Bebo naar TwitchGameplatform Twitch heeft Bebo ingelijfd, een sociale tool waarmee gebruikers onderling met elkaar kunnen communiceren. Naar verluidt is voor de tien personeelsleden en het intellectueel eigendom zo'n 25 miljoen dollar neergeteld.
20/06 09u15  Vier ton voor marketingplatform HelloMaasHelloMaaS, het platform voor marketing on demand, krijgt een investering van 400.000 euro van het Amsterdamse Tablomonto Ventures. Dat geld […]
20/06 09u00  Kunstmatige intelligentie voert boventoon bij Emerce NextKunstmatige intelligentie mag natuurlijk niet ontbreken op Emerce Next, volgende week dinsdag in de Beurs van Berlage.
20/06 09u00  Youfone gaat 4G snelheid beperkenYoufone gaat de 4G snelheid via het KPN netwerk voortaan beperken tot 25Mbit/s. Voor een meerprijs van 1 euro per maand gaat de snelheid weer omhoog naar 256Mbit/s.
20/06 08u15  E-commercesector wil minder lucht in pakkettenSamen met webwinkels en toeleveranciers heeft branche-organisatie Thuiswinkel.org zich het doel gesteld om de lucht in pakketten met 10 procent te reduceren in 2022. Al eerder bepleitte de organisatie het weglaten van verzendverpakkingen, waar dat mogelijk is. Deze doelen zijn inmiddels vastgesteld in het Brancheverduurzamingsplan Verpakken 2019-2022.
20/06 08u00  Verplichte leeftijdscheck voor pornosites UK uitgesteldDe verplichte leeftijdscheck die Groot Brittannië half juli had willen invoeren voor pornosites is uitgesteld.
20/06 07u00  Slack vandaag naar de beursHet Amerikaanse bedrijf achter het zakelijke chatprogramma Slack krijgt vandaag een notering aan de New York Stock Exchange, maar dan wel als een zogeheten direct listing. Daarbij worden de bestaande aandelen in één keer publiek verhandelbaar gemaakt en worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.
20/06 06u45  E-commerce Live!: Hoe bol.com een marktplaats wordtHoe staat het met de kanteling van bol.com van winkel naar marktplaats? Topman Huub Vermeulen vertelt het volgende week dinsdag tijdens E-commerce Live! in Amsterdam.
19/06 15u15  Signify wil internetten met licht breder beschikbaar makenSignify, de voormalige lichtdivisie van Philips, rolt zijn Trulifi product de komende tijd breder uit. Trulifi is internetten met licht. De afgelopen maanden heeft Signify het product met dertig bedrijven getest.
19/06 13u00  Amazon: zeventig eigen 737’s per 2021Amazon.com breidt zijn luchtvloot uit met nog eens vijftien Boeing 737-800-toestellen. De gigant verwacht dat hij over twee jaar een vloot van zeventig toestellen heeft.
19/06 13u00  Europese steden vrezen meer overlast van Airbnb na advies advocaat-generaal van het Europees Hof van JustitieGrote Europese steden vrezen grootschalige verhuur via platforms als Airbnb nu de advocaat-generaal van het Europees Hof van Justitie heeft geconcludeerd dat de verhuurplatforms een informatieve dienst verlenen. Zij hebben daarmee geen directe verantwoordelijkheid voor de naleving van de regels.
19/06 12u00  MijnGeldzaken.nl nieuwe eigenaar AFAS PersonalHet onafhankelijke platform voor financiële planning en advies MijnGeldzaken.nl neemt op 1 juli AFAS Personal over van AFAS Software. Het online huishoudboekje telt 600.000 geregistreerde gebruikers.
19/06 11u30  Mobiele versie Dr. Mario volgende maand uitNintendo brengt volgende maand, op 10 juli, Dr. Mario uit op iOS en Android. Het Japanse bedrijf had de mobiele versie van het bekende spel begin dit jaar al aangekondigd.
19/06 11u00  Amazon brengt IMDb TV naar EuropaAmazon voegt duizenden nieuwe titels toe aan IMDb TV en brengt de gratis videodienst voor het einde van 2019 ook in Europa uit.
19/06 10u00  Bol.com opent partnerkantoor in Antwerpenbol.com heeft maandag zijn kantoor in Antwerpen geopend. Dit wordt de ontmoetingsplek voor huidige en toekomstige partners van het bedrijf. Het kantoor bevindt zich in het Post X-kantorencomplex in Berchem.
19/06 09u15  Runnersalaris Picnic kwart omhoogWebsuper Picnic heeft het uurloon van jonge medewerkers in korte tijd met zo’n 25 procent verhoogd. Een 18-jarige verdient er nu meer dan bij Albert Heijn, zo blijkt uit een analyse van Distrifood.
19/06 09u00  KPN versnelt uitrol glasvezel in Den HaagKPN gaat de uitrol van glasvezel in Den Haag versnellen. Tot eind 2021 worden ten minste 80.000 huishoudens in verschillende wijken van Den Haag aangesloten. In Benoordenhout en Ypenburg is reeds eerder glasvezel aangelegd en begin juli starten de werkzaamheden in het Regentessekwartier.
19/06 08u15  Al 79 belangstellenden voor online kansspelvergunning79 partijen hebben tot nu toe aangegeven interesse te hebben in een online kansspelvergunning voor Nederland. De Kansspelautoriteit (Ksa) startte op 5 juni, tijdens het congres Gaming in Holland, de zogeheten belangstellingsregistratie.
19/06 08u00  ABN: Vervoersmarkt staat voor een rigoureuze ommekeerBijna de helft van de Nederlanders staat open voor Mobility as a Service (MaaS): een vervoersabonnement waarmee zij voor een […]
19/06 07u00  Gratis stroom voor je gadgetsGratis stroom voor je smartphone? Dat kan met de Window Solar Charger van Grouphug. Die zet je voor het raam en de accu wordt automatisch opgeladen.
19/06 06u45  Beslist.nl naar het buitenlandProductvergelijker Beslist.nl treft voorbereidingen om zijn diensten per 2020 op andere markten aan te bieden.
19/06 06u15  Adobe verwacht recordjaarDe koers van het aandeel Adobe is dinsdag nabeurs met 4 procent gestegen na beter dan verwachte kwartaalresultaten. Het gaat om het tweede kwartaal dat 31 mei werd afgesloten.
18/06 15u00  Verzekeraars willen aanpassing AVGVerzekeraars hebben problemen ervaren door de veelal complexe, vergaande en te vage normen en bepalingen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dat blijkt uit een een dezer dagen door Insurance Europe (IE) gepubliceerd verslag over de ervaringen van verzekeraars met de Europese AVG.
18/06 14u00  Google begint zelf uitrol van RCS naar telefoonsGoogle heeft geen zin te wachten totdat mobiele telecomaanbieders de opvolger van SMS, RCS geheten, uitrollen over hun netwerken. De zoekgigant brengt de RCS-client zelf naar de markt via een softwarepush naar mobieltjes.
18/06 13u45  Thuiswinkel.org zet widget in tegen nepsitesOm te voorkomen dat niet-gecertificeerde webwinkels het logo van het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk gebruiken, komt Thuiswinkel.org met de Thuiswinkel Widget.
18/06 12u15  Mail.ru, telecombedrijf Megafon en Alibaba bundelen krachten voor Russische marktMail.ru, telecombedrijf Megafon en Alibaba bundelen onder de noemer AliExpress Russia de krachten om de Russische consument met e-commerce te kunnen bedienen. De samenwerking was vorig jaar september al aangekondigd.
18/06 11u45  Nieuwe munt Facebook heet LibraFacebook heeft ruim voor de opening van de Amerikaanse beurs details bekend gemaakt over zijn cryptomunt. Die gaat zoals werd verwacht Libra heten en is te gebruiken met de digitale portemonnee Calibra.
18/06 11u45  Airbnb lanceert Adventures voor avontuurlijke reizigerAirbnb is Airbnb Adventures begonnen, een programma voor vakantiegangers die iets avontuurlijks willen, zoals een safaritrip naar Kenia.
18/06 11u30  Vijf miljoen euro groeigeld voor online versmarkt CrispOnline versmarkt Crisp krijgt 5 miljoen euro van onder meer Robert van der Wallen (Opportunity Partners) en Alexander Ribbink (oprichter Keen Venture Partners en voormalig TomTom), die ook plaatsnemen in de Raad van Commissarissen van Crisp.
18/06 11u00  Vijf miljoen euro groeigeld voor online versiemarkt CrispOnline versmarkt Crisp krijgt 5 miljoen euro van onder meer Robert van der Wallen (Opportunity Partners) en Alexander Ribbink (oprichter Keen Venture Partners en voormalig TomTom), die ook plaatsnemen in de Raad van Commissarissen van Crisp.
18/06 10u00  Retailers Shopify bereiken 62 miljoen klantenDe webwinkels van Shopify hebben 62 miljoen internationale bezoekers die vorig jaar tenminste twee aankopen bij dezelfde shop hebben gedaan. […]
18/06 09u00  Europees initiatief pakt internethandel van bedreigde soorten aanEen nieuw project, gesubsidieerd door de Europese Unie (EU), wil het criminelen moeilijker maken om via internet-, post- of andere pakketdiensten wilde dier- en plantensoorten te smokkelen in of via de EU.
18/06 08u45  ‘fonQ AR-app laat tot 16 procent conversieverbetering zien’Meubelverkoper fonQ claimt een aanzienlijke conversieverhoging tot 16 procent met de vorige maand gelanceerde AR-app.
18/06 08u15  Hoge verwachtingen van cryptomunt FacebookNaar verwachting zal later vandaag meer bekend worden over de cryptomunt die Facebook wil lanceren. Niet dat die munt die in de wandelgang Libra is gedoopt al meteen beschikbaar is, dat wordt op zijn vroegst volgend jaar. Wel hebben onder meer Visa, Mastercard, PayPal, Booking.com, Uber en Stripe elk 10 miljoen dollar ingelegd. Facebook wil 2 miljard dollar vergaren als onderpand voor de munt.
18/06 08u15  Voorstel voor Europees keurmerk veilige clouddiensten gepresenteerdEr komt een Europees keurmerk voor veilige clouddiensten. Dit is onderdeel van bredere Europese wetgeving voor cybersecurity certificering van ICT-producten en diensten. De publiek-private CSPCERT-werkgroep heeft haar voorstel voor één Europees certificeringsysteem voor veilige clouddiensten gepresenteerd aan de Europese Commissie en aan Focco Vijselaar van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
18/06 08u00  3,5 miljoen klanten voor mobiele bank N26N26 bedient inmiddels 3,5 miljoen klanten in 24 Europese markten, die 16 miljoen transacties per maand verrichten. Dit staat gelijk aan zo’n 400 transacties per minuut, met een waarde van meer dan 2 miljard euro per maand.
18/06 06u30  Nederland kijkt meer on demand tv dan liveNieuw onderzoek van Multiscope laat zien dat het aandeel in kijkminuten voor video on demand groter is dan lineaire televisie. 'Een kantelpunt in de mediawereld', aldus John Kivit.
18/06 06u30  Rabo en ABN delen betaalrekeningenABN AMRO en Rabobank delen voortaan hun gegevens. Particuliere ABN AMRO klanten die ook een betaalrekening bij Rabobank hebben, kunnen die gegevens inladen in Mobiel Bankieren en Internet Bankieren van ABN AMRO. Ze moeten daarvoor Rabobank opdracht geven hun rekeninginformatie te delen, zoals saldo en transacties.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Vivaldi-browser blokkeert misleidende advertenties op websites24/06 13u15 - Emerce: Vivaldi Technologies heeft een nieuwe versie van zijn Vivaldi-browser uitgebracht met als belangrijkste bijzonderheid een adblocker die misleidende advertenties moeten tegenhouden.
1x BREIN werkt met deurwaarders om niet betalende inbreukmakers achter de broek aan te zitten24/06 15u15 - Emerce: Stichting BREIN werkt sinds kort samen met een deurwaarders en een incasso kantoor om niet betalende inbreukmakers achter de broek aan te zitten. Kennelijk is dat nodig.
0x Rabo en ABN delen betaalrekeningen18/06 06u30 - Emerce: ABN AMRO en Rabobank delen voortaan hun gegevens. Particuliere ABN AMRO klanten die ook een betaalrekening bij Rabobank hebben, kunnen die gegevens inladen in Mobiel Bankieren en Internet Bankieren van ABN AMRO. Ze moeten daarvoor Rabobank opdracht geven hun rekeninginformatie te delen, zoals saldo en transacties.
0x Nederland kijkt meer on demand tv dan live18/06 06u30 - Emerce: Nieuw onderzoek van Multiscope laat zien dat het aandeel in kijkminuten voor video on demand groter is dan lineaire televisie. 'Een kantelpunt in de mediawereld', aldus John Kivit.
0x 3,5 miljoen klanten voor mobiele bank N2618/06 08u00 - Emerce: N26 bedient inmiddels 3,5 miljoen klanten in 24 Europese markten, die 16 miljoen transacties per maand verrichten. Dit staat gelijk aan zo’n 400 transacties per minuut, met een waarde van meer dan 2 miljard euro per maand.
0x Voorstel voor Europees keurmerk veilige clouddiensten gepresenteerd18/06 08u15 - Emerce: Er komt een Europees keurmerk voor veilige clouddiensten. Dit is onderdeel van bredere Europese wetgeving voor cybersecurity certificering van ICT-producten en diensten. De publiek-private CSPCERT-werkgroep heeft haar voorstel voor één Europees certificeringsysteem voor veilige clouddiensten gepresenteerd aan de Europese Commissie en aan Focco Vijselaar van het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
0x Hoge verwachtingen van cryptomunt Facebook18/06 08u15 - Emerce: Naar verwachting zal later vandaag meer bekend worden over de cryptomunt die Facebook wil lanceren. Niet dat die munt die in de wandelgang Libra is gedoopt al meteen beschikbaar is, dat wordt op zijn vroegst volgend jaar. Wel hebben onder meer Visa, Mastercard, PayPal, Booking.com, Uber en Stripe elk 10 miljoen dollar ingelegd. Facebook wil 2 miljard dollar vergaren als onderpand voor de munt.
0x ‘fonQ AR-app laat tot 16 procent conversieverbetering zien’18/06 08u45 - Emerce: Meubelverkoper fonQ claimt een aanzienlijke conversieverhoging tot 16 procent met de vorige maand gelanceerde AR-app.
0x Europees initiatief pakt internethandel van bedreigde soorten aan18/06 09u00 - Emerce: Een nieuw project, gesubsidieerd door de Europese Unie (EU), wil het criminelen moeilijker maken om via internet-, post- of andere pakketdiensten wilde dier- en plantensoorten te smokkelen in of via de EU.
0x Retailers Shopify bereiken 62 miljoen klanten18/06 10u00 - Emerce: De webwinkels van Shopify hebben 62 miljoen internationale bezoekers die vorig jaar tenminste twee aankopen bij dezelfde shop hebben gedaan. […]

Statistieken

Artikels:
30911
Gelezen:
3876
Aantal lezers nu:
47


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven