zondag 19 januari 2020, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Emerce

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u15
 

Emerce

Verbergen Tonen
18/01 10u15  Amazon naar Nederland: ‘pay to play’ De grootste webwinkel op aarde komt officieel naar Nederland. Amazon bereidt volgens gelekte mails op LinkedIn de lancering begin 2020 voor van een Nederlandse webwinkel via Amazon.nl, waar nu nog e-books worden aangeboden. In elk Europees land waar het de markt betrad is het Amerikaanse bedrijf inmiddels marktleider. En er is geen twijfel over mogelijk dat de relatieve rust waarin bol.com en Coolblue konden opereren definitief voorbij is. Wat staat ons te wachten?
18/01 07u30  Infographic: tech en travel trends De manier waarop reizigers zoeken, boeken en op reis gaan, verandert. Hoe beïnvloeden technologie en de reiziger zelf het reizen in 2020? KLM zet het op een rijtje.
18/01 06u30  Floryn krijgt PSD2-vergunning Floryn, dat met behulp van innovatieve technologie razendsnel kredietaanvragen beoordeelt, wordt opgenomen in het openbaar register van DNB en de European Banking Authority (EBA).
17/01 16u30  Shopify verstrekt starterskrediet beginnende webwinkels Webwinkelplatform Shopify gaat in de VS microkredieten verstrekken aan startende ondernemers die een webwinkel willen beginnen.
17/01 15u00  Shell investeert in online logistieke marktplaats Shell Ventures neemt voor een onbekend bedrag een belang in de Duitse bemiddelaar in vervoerscapaciteit InstaFreigt. De investeringstak van de oliemaatschappij gaat helpen met de Europese uitrol van de dienst.
17/01 14u00  WhizPR en Clipit bieden klanten inzicht in ontwikkelingen rond merk of thema PR- en digital marketingbureau voor technologie- en lifestylemerken WhizPR lanceert met Clipit het Whizpr Realtime Brand Dashboard. Het geeft real time inzicht geeft in de ontwikkelingen van een merk of thema in online en printmedia.
17/01 13u15  Verdachten aangehouden in onderzoek naar gestolen wachtwoorden Het cybercrimeteam Oost-Nederland heeft in nauwe samenwerking met het team digitale ondersteuning Oost-Nederland een 22-jarige inwoner aangehouden op verdenking van het online aanbieden van omstreeks 12 miljard inlognamen en gestolen wachtwoorden. Gebruikers konden deze tegen betaling inzien en downloaden.
17/01 13u00  Shopify vertrekt starterskrediet beginnende webwinkels Webwinkelplatform Shopify gaat in de VS microkredieten verstrekken aan startende ondernemers die een webwinkel willen beginnen.
17/01 12u00  Europa dubt over tijdelijk verbod gezichtsherkenning De Europese Commissie overweegt om automatische gezichtsherkenning met kunstmatige intelligentie te verbieden voor een periode van drie à vijf jaar.
17/01 12u00  ‘5G ready abonnement’ T-Mobile toch vooral een wassen neus T-Mobile introduceert vandaag een 5G ready abonnement in Nederland. Naast direct toegang tot het 5G netwerk 'zodra dit beschikbaar' is, belooft het bedrijf zorgeloos bellen in Nederland en veiliger internetten.
17/01 11u00  ‘Ziekenhuizen schieten tekort op digitale toegankelijkheid’ Bijna alle ziekenhuizen zijn niet digitaal toegankelijk. Hiermee zijn ze in overtreding van de wetgeving die in 2018 is ingevoerd om te voorkomen dat mensen met een functiebeperking digitaal worden buitengesloten. Dat stelt Stuurlui Online Marketing.
17/01 10u15  Aanhoudingen in grootschalig oplichtingsonderzoek Marktplaats Het Cybercrimeteam van de politie Oost-Nederland heeft meerdere aanhoudingen verricht in een onderzoek naar oplichting van verkopers via de verkoopsite Marktplaats. De hoofdverdachte, een man van 28 uit Enschede, is aangehouden en zit momenteel vast.
17/01 10u15  Googles marktaandeel Nederlands onderwijs: 50-70% Tussen de vijftig en zeventig procent van de software en hardware in het Nederlands basisonderwijs komt uit de stal van Google.
17/01 10u00  Frankrijk veilt 5G frequenties in april, tijdelijke oplossing Belgische impasse Frankrijk gaat midden april de frequenties voor 5G-netwerken veilen. De winnende partijen krijgen dan in juni de uitslag te horen.
17/01 09u45  Samsung Xcover Pro krijgt vier jaar lang updates Samsung geeft zijn nieuwe Xcover Pro-smartphone vier jaar lang updates en upgrades. Kom daar maar eens om bij andere smartphonefabrikanten.
Laatste update: zaterdag 18 januari 2020, 10u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/01 09u00  Netflix verhoogt prijzen in VlaanderenNetflix heeft voor Belgische abonnees een prijsverhoging aangekondigd. De verwachting is dat die ook zal gelden voor Nederland.
17/01 08u30  Netbeheerder Liander zet VR in voor wervingNetbeheerder Liander is onder haar medewerkers een effectief aanbrengprogramma gestart. Daarvoor worden onder meer virtual reality-films ingezet.
17/01 08u15  HelloFresh verrast door hogere omzetHelloFresh heeft het afgelopen jaar beter gepresteerd dan verwacht. Het Duitse bedrijf rekent op een omzet van tussen de 1,808 en 1,811 miljard euro. Dat komt neer op een groei van 36 procent op jaarbasis bij constante wisselkoersen.
17/01 08u00  Voorlopig geen reclame bij WhatsAppEr komen voorlopig toch geen advertenties in WhatsApp. Het team dat hiervoor verantwoordelijk was is ontbonden, zo weet The Wall Street Journal.
17/01 07u45  Beurswaarde Alphabet naar 1 biljoen dollarDe beurswaarde van Alphabet, het moederbedrijf van Google, is donderdag door de grens van 1 biljoen (1000 miljard) dollar geschoten. Alphabet is daarmee het vierde bedrijf door die magische grens heenbreekt.
17/01 06u30  Nike investeert in grote e-sportscompetitieNike wordt sponsor van e-sportsteams en -spelers van de T1 Entertainment & Sports organisatie uit Zuid-Korea en gaat hen ook letterlijk aan het sporten helpen.
17/01 06u15  Mobiele games dit jaar goed voor 100 miljard dollarMobiele games brengen dit jaar zeker 100 miljard dollar op aan omzet, tegen 90 miljard vorig jaar. Dat voorspelt onderzoeker App Annie in zijn State of Mobile 2020 rapport.
16/01 18u30  NPO staat open voor samenwerking rond hoogstaande dramaseriesDe Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama. De NPO wil vijf producties zien te realiseren met partijen als Netflix, Videoland, Disney Plus en Amazon.
16/01 14u45  Ontslagen bij Firefox organisatie MozillaMozilla, de organisatie achter browser Firefox en mailprogramma Thunderbird, heeft zeventig mensen op straat moeten zetten om de kosten te drukken.
16/01 14u15  Miele met digitale oplossing voor wasruimtesMiele introduceert een digitale oplossing voor wasruimtes. Tot op heden werken veel van deze zelfbedieningswasruimtes met munten of kaarten. Gebruikers kunnen de appWash-app downloaden en hun prepaid saldo aanvullen met PayPal, creditcard of via iDEAL.
16/01 13u45  Happyslider wint ‘Beste Reisidee 2020’Start-up Happyslider uit Amersfoort heeft gisteren op de Vakantiebeurs-vakdag de prijs 'Beste Reisidee 2020' gewonnen na een eindbeoordeling door een jury.
16/01 13u00  Booking.com publiceert stedengidsen in mobiele appBooking.com wordt uitgever van stedengidsen en begint daartoe vandaag met testen in Amsterdam, Londen en Parijs.
16/01 12u00  Nieuw platform dat bedrijven rechtstreeks koppelt aan ontwikkelaarsRecruitmentprofessional Jeroen Jansen uit Amsterdam lanceert het nieuwe platform DefDev, dat ontwikkelaars koppelt aan bedrijven in Nederland. Het platform zorgt ervoor dat er geen externe recruiters meer aan het wervingsproces te pas hoeven te komen.
16/01 11u00  Felix Tenniglo (InShared) nieuwe CEO IndependerFelix Tenniglo volgt de huidige directeur van Independer, Coen de Ruiter, per 1 maart 2020 op. Tenniglo is medeoprichter en voormalig directeur van verzekeringsmerk InShared.
16/01 11u00  Malafide apps uit Google Play Store verwijderdOnderzoekers van antivirusbedrijf Bitdefender hebben zeventien Android apps ontdekt die op agressieve wijze malwaretechnieken gebruiken. De apps zijn inmiddels uit de Play Store verwijderd.
16/01 10u45  Sony slaat gamebeurs E3 opnieuw overSony slaat opnieuw de grote gamebeurs E3 in Los Angeles over. De Japanse fabrikant gaat eigen evenementen organiseren rond de lancering van de PlayStation 5.
16/01 10u15  Stadsdistributie GLS bezorgt pakketten emissievrijGLS begint met volledig duurzame pakketdistributie in vier Nederlandse binnensteden, 'geruisloos en emissievrij'. In Apeldoorn, Den Haag, Utrecht en Zwolle worden daarvoor elektrische voertuigen ingezet.
16/01 10u00  Maaltijdbezorger Grubhub in de etalageDe Amerikaanse maaltijdbezorger Grubhub zou op zoek zijn naar een koper, weet The Wall Street Journal. Het bedrijf verloor 30 procent marktaandeel in november, en dat is al de helft van wat het twee jaar geleden was.
16/01 09u00  ‘Historisch succes voor Nederlandse techbedrijven op techbeurs CES’Nederland heeft zijn meest succesvolle Consumer Electronics Show (CES) ooit beleefd. Op de afgelopen editie van de grootste techbeurs ter wereld in Las Vegas deden vijftig Nederlandse startups onder leiding van startup-ambassadeur Constantijn van Oranje en staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) 'waardevolle connecties' op, sloten ze overeenkomsten en vielen ze in de prijzen. Welke overeenkomsten melden de betrokkenen niet.
16/01 08u30  Amazon.nl, marktplaatsen, Bijenkorf en Jumbo op Emerce RetailDe komst van Amazon naar Nederland, dat wordt een van de belangrijkste thema's van Emerce Retail, op 12 maart in Inn Style te Maarssen. De retailer heeft gisteren officieel zijn eigen Nederlandse webwinkel aangekondigd en dat gaan de belangrijkste rivalen bol en Coolblue zeker merken.
16/01 08u00  Candid Group start het nieuwe decennium met opening Rotterdams kantoorCandid Group, het platform voor media-, technologie- en creatieve bureaus, nam woensdag haar nieuwe kantoorruimte in het centrum van Rotterdam in gebruik. Tegelijk komt de naam Group te vervallen.
16/01 06u30  Koninklijke Horeca Nederland wil rechtvaardige aanpak huizenverhuurplatformenKoninklijke Horeca Nederland (KHN) wil strengere wetgeving voor huizenverhuurplatformen als Airbnb. Volgens de brancheorganisatie moet dit zorgen voor een betere controle en handhaving van onder andere de belastingplicht, brandveiligheidswetgeving en legionellapreventie. Vandaag presenteert de Tweede Kamer een schriftelijk verslag over de wetgeving.
16/01 06u30  ‘Cyberaanval vanuit Iran zeer waarschijnlijk’Online beveiliger Check Point houdt rekening met een mogelijke cyberaanval vanuit Iran. Ruim anderhalve week na de Amerikaanse raketaanval is er volgens de meest recente cijfers nog geen Iraanse reactie in de cyberwereld vastgesteld.
15/01 19u00  Microsoft rolt Chromium Edge uitMicrosoft heeft zojuist de stabiele versie van Chromium Edge vrijgegeven voor alle platforms: macOS, Windows 7, 8 en 10 en iOS en Android. Op Windows 10 wordt de oude versie van Edge verborgen, al zijn er trucjes om dat te voorkomen.
15/01 15u15  LinkedIn breidt Europees hoofdkantoor uitLinkedIn breidt zijn Europese campus in Dublin uit met drie kantoren. Het contract heeft een looptijd van 25 jaar. Vorig […]
15/01 14u15  Visa test betalen met nfc smartphonesVisa heeft Tap to Phone aangekondigd, software waarmee retailers contactloze betalingen met Android smartphones kunnen accepteren, zonder de noodzaak van extra hardware.
15/01 12u30  Adobe Experience Manager nu ook in de cloudAdobe biedt zijn Adobe Experience Manager (AEM) nu ook aan als clouddienst. Dat was voorheen niet het geval. De software draaide lokaal bij bedrijven.
15/01 12u30  Hostingbedrijf Alphamega naar PCextreme, Sitebytes naar RealHostingHostingbedrijf Alphamega is voor een onbekend bedrag overgenomen door PCextreme, onderdeel van Total Webhosting Solutions. Het is de tweede acquisitie in korte tijd door PCextreme.
15/01 11u00  PVV Overijssel wil opheldering over financiële steun aan bezorger SuperBuddyPVV Overijssel wil opheldering over de financiële steun aan de Zwolse boodschappenbezorger SuperBuddy. Dat bedrijf is na vijf jaar failliet.
15/01 10u30  Tijdschrift WENDY gaat voor ‘digital first’Het tijdschrift WENDY rond tv presentatrice Wendy van Dijk neemt grotendeels afscheid van papier. Wendy van Dijks management bevestigt aan VillaMedia dat het bedrijf 'digital first' zal gaan.
15/01 10u00  Jumbo levert via Thuisbezorgd.nl in Utrecht en AmsterdamSupermarktketen Jumbo gaat in navolging van Groningen ook in Utrecht en Amsterdam versbereide maaltijden bezorgen bij klanten thuis en op het werk.
15/01 09u15  Google Nest Hub Max: venster op de wereldDe voice assistent kennen we ondertussen wel en ook de smart speakers beginnen een plekje te verwerven in huishoudens wereldwijd. Er dient zich echter een nieuwe vormfactor aan.
15/01 09u00  Google wil ondersteuning cookies van derden in Chrome beperkenGoogle zal binnen twee jaar de ondersteuning voor cookies van derden stopzetten. Dat maakte Google dinsdag bekend op het blog voor Chromium, de open source browser waarop Chrome is gebaseerd.
15/01 07u45  Fraude via internet fors gestegenIn vergelijking met 2018 werden er vorig jaar 20.000 meer online fraudegevallen genoteerd. De fraude met handel via internet nam […]
15/01 07u15  Amazon.nl nu officieel aangekondigdAmazon heeft nu zelf aangekondigd fat het later dit jaar nieuwe categorieën lanceert op Amazon.nl. Zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven die hun producten willen aanbieden via Amazon.nl, kunnen zich vanaf vandaag registreren als partner op Services.amazon.nl .
15/01 07u15  Online omzet in november 6,5 procent hogerDe online omzet was in november 6,5 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Webwinkels hebben 7 procent meer omgezet.
15/01 06u30  Amazon aan de slag met voetbalstatistieken BundesligaDe Duitse voetbalcompetitie Bundesliga kiest Amazon AWS als de cloudprovider achter zijn nieuwe statistiekenplatform. Het resultaat daarvan moet bij elke voetbalwedstrijd op tv te zien zijn.
14/01 16u00  ‘KPN draait met integratie van XS4ALL klanten rad voor ogen’Actiecomité XS4ALL Moet Blijven is naar eigen zeggen geschrokken van het plan van KPN om het merk XS4All te behouden, maar de techniek te integreren met die van KPN.
14/01 15u15  Verplichte keuring voor Mac apps vanaf februariApple gaat apps voor macOS Catalina strenger controleren. Deze apps moeten vóór 3 februari 2020 zijn goedgekeurd. Dat geldt met name voor apps die buiten de App Store worden aangeboden.
14/01 14u15  Consumentenorganisaties: Stop illegale handel in dataDe Consumentenbond en 23 andere consumentenorganisaties willen dat de 'illegale handel in data' wordt stopgezet. Aanleiding is een rapport van de Noorse consumentenbond Forbrukerrådet over systematische privacyschendingen door de online advertentie-industrie.
14/01 14u15  Ransomware aanval Picanol grootste in BelgiëDe cyberaanval op alle vestigingen van de Belgische weefgetouwenbouwer Picanol, van Ieper tot China, is de grootste in België tot nu toe. Het bedrijf, wereldmarktleider in weefmachines, lag als gevolg van ransomware volledig plat.
14/01 13u00  Proximus en Orange moeten wachten met joint ventureMobiele aanbieders Proximus en Orange mogen voorlopig hun mobiele infrastructuur niet delen. Dat heeft het Belgische Mededingingscollege van de Belgische Mededingingsautoriteit bepaald na klachten van Telenet.
14/01 12u45  Apple verlaagt inruilwaarde van gebruikte iPhonesApple heeft de maximale inruilwaarde voor iPhones en andere producten fors verlaagd. Via het Trade In-programma kunnen Apple gebruikers korting krijgen als ze hun oude iPhone inleveren.
14/01 12u30  Plein bundelt webwinkelsDe aparte webwinkels die onder de naam Plein vielen gaan verdwijnen. Drogistplein, Tandartsplein, Huisdierplein, Babyplein, Huishoudplein en Scheerplein zijn ondergebracht bij het domein Plein.nl, en voor Belgische klanten Plein.be.
14/01 12u30  Google blijft Chrome ondersteunen op Windows 7Hoewel Windows 7 door Microsoft niet langer wordt ondersteund, blijft Googles browser Chrome zeker werken tot 15 juli 2021.
14/01 12u00  Yogoma op de vingers getikt voor misleidende verkooppraktijkDe Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft Yogoma op de vingers getikt voor misleidende verkooppraktijken. Het bedrijf biedt online verzorgings- en gezondheidsproducten aan met namen als Artichoke Slim, Hydrodermal, Hydroduo, Konjac Plus, Shimendu.com en Swiss Pharma Lab.
14/01 11u15  Joop Drechsel stapt in Berlijns ComtravoDe voormalig topman van BCD Travel en investeerder Walvis Group Joop Drechsel investeert in het Duitse Comstravo en krijgt daar ook een toezichthoudende rol.
14/01 10u30  Duitsland grootste markt voor Takeaway.comDuitsland is sinds vorig jaar de grootste markt voor Takeaway.com in het aantal orders dat het helpt bezorgen voor restaurants. Meer dan veertig procent van alle orders die het het bedrijf verwerkt zijn op deze oostelijke markt.
14/01 09u00  YoungOnes realiseert 1000% omzetgroei in 2019Online freelanceplatform YoungOnes heeft in 2019 naar eigen zeggen een recordgroei van 1000 procent weten te realiseren en ging van 5 ton omzet in 2018 naar 5,5 miljoen euro omzet.
14/01 08u15  Woensdag krijgen alle Windows 10-gebruikers een nieuwe browserWoensdag lanceert Microsoft zijn nieuwe Chromium browser, waarmee het bedrijf verloren marktaandeel hoopt terug te winnen.
14/01 08u00  China lanceert dit jaar eigen GPSChina lanceert in de eerste helft van dit jaar Beidou, zijn eigen versie van een plaatsbepalingssysteem via de satelliet. Het land wil zich daarmee minder afhankelijk maken van het door de VS beheerde GPS.
14/01 06u45  TikTok overweegt nieuwe feed, geschikt voor merkenDe makers van de mobiele app TikTok overwegen om een nieuwe, extra contentfeed te ontwikkelen die veilig is voor merken om in te adverteren.
14/01 06u15  Salesforce: A.I. ondersteunde digitale verkoop feestdagen, maar mobiel is de baasDe digitale verkoop in de aanloop van de feestdagen van 2019 is met 8 procent is toegenomen en was wereldwijd goed voor een omzet van 723 miljard dollar. Dat blijkt uit het Holiday Shopping Report van Salesforce.
13/01 14u00  Jasper Eenhorst nieuwe CFO Shop Apotheke Europe (Venlo)Jasper Eenhorst, de financiële man van Albert Heijn Online, gaat vanaf 1 februari aan de slag bij het in Venlo gevestigde Shop Apotheke Europe.
13/01 14u00  TReNT Glasvezel naar netbeheerder AllianderTReNT Glasvezel uit Enschede komt in handen van netbeheerder Alliander. TReNT beheert ruim 2.000 kilometer glasvezelinfrastructuur in Oost Nederland, die gebruikt wordt door bedrijven, onderwijsinstellingen en (semi) overheidsorganisaties.
13/01 13u30  Philips dient octrooiklacht in tegen Fitbit en GarminThe US International Trade Commission (USITC) gaat onderzoeken of Fitbit, Garmin en andere fabrikanten van wearables octrooien van Philips hebben geschonden.
13/01 12u00  Grootschalige overtreding cookiewet houdt aanNog geen twaalf procent van de websites past de privacywet AVG wat cookies betreft goed toe. Bijna negentig procent van de onderzochte sites is in ovetreding en voldoet nog niet eens aan de minimumeisen die wettelijk worden gesteld.
13/01 10u30  In-housing bureau Admanager van startDigitalmediaveteranen Steven Pieneman en Jeffrey Zanoni beginnen het nieuwe bureau Admanager. Ze helpen adverteerders bij de transitie naar het zelf uitvoeren van programmatic advertising en data-driven online campagnes.
13/01 10u15  PayByPhone nu ook in NederlandPayByPhone, reeds in 12 landen actief, is nu ook in Nederland, is nu ook in Nederland begonnen met mobiele parkeerdiensten.
13/01 09u30  Deutsche Telekom investeert in e-sportsDeutsche Telekom neemt een belang van 25 procent in het Duitse SK Gaming en investeert daarmee fors in e-sports. Sinds vorig jaar was het telecombedrijf al hoofdsponsor en technologiepartner.
13/01 08u30  Nederlandse universiteiten willen Internet of TrustTU Delft wil met Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit van Amsterdam en andere partners een internetgebaseerd systeem ontwerpen dat allerlei transacties betrouwbaar en conform Europese wetgeving opslaat in de blockchain door inzichten uit de informatica, economie en rechten te combineren.
13/01 08u00  CES: Spraaktechnologie in steeds meer apparatenEr zijn wereldwijd inmiddels 80 tot 85 aanbieders van slimme luidsprekers, en alleen al zo'n 215 modellen. Het aantal aanbieders kan makkelijk oplopen naar 100 voordat er weer partijen afvallen, zo verwachten experts die vorige week tijdens CES werden geraadpleegd.
13/01 07u45  CES: slim slot van YaleSleutelmaker Yale heeft in Las Vegas de Linus aangekondigd. Dit slimme slot wordt bediend met de Yale Access-app.
13/01 06u45  Amazon stapt in tv-reclameAmazon wil een wereldspeler worden als exploitant van digitale tv-kanalen die via over the top-apparaten en apps worden uitgezonden. Hiertoe voert het in de VS verkennende gesprekken.
13/01 06u30  Thuiswinkel.org: Duurzaamheid op agenda webwinkelsWebwinkels moeten nadenken over hun rol in de wereld en aan klanten vertellen over wat ze doen aan duurzaamheid. Thuiswinkel.org signaleert nakende interesse voor dit thema.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

4x Amazon naar Nederland: ‘pay to play’18/01 10u15 - Emerce: De grootste webwinkel op aarde komt officieel naar Nederland. Amazon bereidt volgens gelekte mails op LinkedIn de lancering begin 2020 voor van een Nederlandse webwinkel via Amazon.nl, waar nu nog e-books worden aangeboden. In elk Europees land waar het de markt betrad is het Amerikaanse bedrijf inmiddels marktleider. En er is geen twijfel over mogelijk dat de relatieve rust waarin bol.com en Coolblue konden opereren definitief voorbij is. Wat staat ons te wachten?
2x Aanhoudingen in grootschalig oplichtingsonderzoek Marktplaats17/01 10u15 - Emerce: Het Cybercrimeteam van de politie Oost-Nederland heeft meerdere aanhoudingen verricht in een onderzoek naar oplichting van verkopers via de verkoopsite Marktplaats. De hoofdverdachte, een man van 28 uit Enschede, is aangehouden en zit momenteel vast.
1x ‘Ziekenhuizen schieten tekort op digitale toegankelijkheid’17/01 11u00 - Emerce: Bijna alle ziekenhuizen zijn niet digitaal toegankelijk. Hiermee zijn ze in overtreding van de wetgeving die in 2018 is ingevoerd om te voorkomen dat mensen met een functiebeperking digitaal worden buitengesloten. Dat stelt Stuurlui Online Marketing.
1x ‘5G ready abonnement’ T-Mobile toch vooral een wassen neus17/01 12u00 - Emerce: T-Mobile introduceert vandaag een 5G ready abonnement in Nederland. Naast direct toegang tot het 5G netwerk 'zodra dit beschikbaar' is, belooft het bedrijf zorgeloos bellen in Nederland en veiliger internetten.
0x Thuiswinkel.org: Duurzaamheid op agenda webwinkels13/01 06u30 - Emerce: Webwinkels moeten nadenken over hun rol in de wereld en aan klanten vertellen over wat ze doen aan duurzaamheid. Thuiswinkel.org signaleert nakende interesse voor dit thema.
0x Amazon stapt in tv-reclame13/01 06u45 - Emerce: Amazon wil een wereldspeler worden als exploitant van digitale tv-kanalen die via over the top-apparaten en apps worden uitgezonden. Hiertoe voert het in de VS verkennende gesprekken.
0x CES: slim slot van Yale13/01 07u45 - Emerce: Sleutelmaker Yale heeft in Las Vegas de Linus aangekondigd. Dit slimme slot wordt bediend met de Yale Access-app.
0x CES: Spraaktechnologie in steeds meer apparaten13/01 08u00 - Emerce: Er zijn wereldwijd inmiddels 80 tot 85 aanbieders van slimme luidsprekers, en alleen al zo'n 215 modellen. Het aantal aanbieders kan makkelijk oplopen naar 100 voordat er weer partijen afvallen, zo verwachten experts die vorige week tijdens CES werden geraadpleegd.
0x Nederlandse universiteiten willen Internet of Trust13/01 08u30 - Emerce: TU Delft wil met Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit van Amsterdam en andere partners een internetgebaseerd systeem ontwerpen dat allerlei transacties betrouwbaar en conform Europese wetgeving opslaat in de blockchain door inzichten uit de informatica, economie en rechten te combineren.
0x Deutsche Telekom investeert in e-sports13/01 09u30 - Emerce: Deutsche Telekom neemt een belang van 25 procent in het Duitse SK Gaming en investeert daarmee fors in e-sports. Sinds vorig jaar was het telecombedrijf al hoofdsponsor en technologiepartner.

Statistieken

Artikels:
29643
Gelezen:
28472
Aantal lezers nu:
55


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven