vrijdag 18 januari 2019, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u45
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
18/01 13u30  Deze maand wordt The Vault van Origin Access uitgebreid met nieuwe titels voor PC-spelers Origin Access-leden kunnen het gevecht aangaan in het Star Wars-universum en nog veel meer. Zo zijn onder andere de onderstaande games beschikbaar via Origin Access deze maand:• Unravel Two: Trek vriendschapsbanden aan in een co-op puzzelplatformer met niet één, maar twee Yarny’s.• STAR WARS Empire at War - Gold Pack: Herstel of verstoor juist de balans in het universum, van Kashyyyk tot Dagobah, in real-time strategie.• Dead in Vinland: Bouw een nieuw thuis en overleef de gevaren van een mysterieus eiland in deze turn-based simulatie.• Deponia Doomsday: Volg Rufus in een vreemd avontuur vol profetische dromen, tijdreizigers... en meer.• Judgment: Apocalypse Survival Simulation: Bouw en bestuur een kolonie om te overleven in de aanloop naar de Dag des Oordeels.• The Flame in the Flood: Zoek, bouw en overleef tijdens een reis door de afgelegen gebieden van een vergeten Amerika. Daarnaast krijgen Origin Access Premier-leden exclusieve toegang tot They Are Billions om zich de horden geïnfecteerden van het lijf te houden en hun kolonie en de laatste hoop van de mensheid te beschermen.Met een Origin Access Basic-lidmaatschap kunnen spelers volledig gebruikmaken van een groeiende verzameling van meer dan 130 games en 10 uur lange Play First-proefversies spelen voor nieuwe en aankomende EA-games, dagen voordat ze officieel uitkomen. Origin Access Premier-leden krijgen alles in Basic en daarnaast kunnen ze zolang ze lid zijn nieuwe EA-games voor PC als eerste onbeperkt spelen, de volledige game dus geen proefversie.
18/01 11u00  Finale Just Dance World Cup vindt plaats in Brazilië op 30 maart De finale van de vijfde editie van de Just Dance World Cup vindt plaats in São Paulo, Brazilië op 30 maart 2019 in de Webedia Esports Arena. Tijdens de finale komen de 18 beste Just Dancers ter wereld, na maanden van intense training en wedstrijden, bij elkaar voor de ultieme Just Dance Battle. Nederland wordt vertegenwoordigd door Dion ‘Dionvisserrr’ Visser die zich wederom heeft gekwalificeerd tijdens de online kwalificaties. Hij neemt het onder andere op tegen Umutcan Tütüncü, de tweevoudig wereldkampioen uit Turkije, die in São Paulo zijn wereldtitel verdedigt. De competitie wordt op 30 maart live uitgezonden via YouTube, Facebook en Twitch.De 18 finalisten die dit jaar deelnemen aan de finale van de Just Dance World Cup zijn:Gekwalificeerd tijdens de live evenementen:• LicornusMoluskus, Frankrijk• Pachuco McPower, Duitsland• Dancer280, Italië• Robert00robert, Spanje• Fuzzyduck99, Verenigd Koninkrijk• Diamond_B, Rusland• TarcisioJr99, Brazilië• CamistylesJD18, Argentinië• IeFerDz, MexicoGekwalificeerd tijdens de online kwalificaties:• Dionvisserrr, Nederland• JustDenz95, Australië• Stormex, Canada• TheAllu97, Scandinavië• Fineasz.U, Polen• Aazzlano, Verenigde Staten• Manujon27, Oezbekistan• Alexandresa1000, PortugalDe huidige kampioen:• Umutcan Tütüncü, TurkijeDe winnaar van de finale krijgt de kans om de Just Dance-ontwikkelstudio in Parijs te bezoeken, de ontwikkelaars achter de game te ontmoeten en onderdeel te worden van een gloednieuwe Just Dance-choreografie.
18/01 08u30  Westworld Mobile gaat offline De filmserie Westworld is erg populair maar helaas is het lot van de ontwikkelaar van de mobiele game bezegeld. Bethesda klaagde ontwikkelaar Behavior Interactive en Warner Bros. namelijk aan nadat bleek dat Westworld Mobile de broncode gebruikte van Fallout Shelter. Nadat de rechtzaak werd gewonnen door Bethesda is besloten dat het spel uit de stores gehaald wordt op Android en iOS. Vanaf 16 april zal het spel niet langer meer speelbaar zijn wanneer je de game al op je mobiele telefoon had staan. Fallout Shelter werd ook door Behavior Interactive gemaakt, waardoor men de broncode van het spel kon overnemen. Dit was echter niet echt de bedoeling volgens Bethesda, wat het juridische spelletje dus aan het rollen bracht.
18/01 08u00  PS4-exclusive The Hong Kong Massacre laat zich zien Vreski heeft bekend gemaakt dat ze de top-down shooter The Hong Kong Massacre voor de PS4 gepland hebben. Het spel moet op 22 januari 2019 uit gaan komen voor de PlayStation 4. In de game loop je door de straten van Hong Kong. De speler neemt de rol van een voormalig politieagent aan en wil de moordenaars van zijn partner wreken.
18/01 07u45  Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Trial vanaf nu gratis beschikbaar Blackout, de populaire battle royal modus van Call of Duty: Black Ops 4, is vanaf vandaag tijdelijk gratis te downloaden op alle platformen. De Blackout Free Trial loopt vanaf vandaag t/m 24 januari en biedt toegang tot dezelfde actie als die van de Battle Royal modus, waarin personages, locaties, wapens en uitrusting uit de hele serie samenkomen in de grootste map uit het franchise, met de kenmerkende Black Ops gameplay. “De reacties op Blackout vanuit de community zijn geweldig en we vinden het fantastisch om te zien hoe spelers de modus eigen hebben gemaakt en de gameplay naar een nieuw level hebben gebracht,” zegt Dan Bunting, co-studiohoofd van Treyarch. “We kunnen niet wachten om nieuwe spelers kennis te laten maken met de Black Ops battle royale stijl van Blackout.' In Blackout kunnen spelers solo of samen met vrienden in duo’s of quads spelen, strijden doe je zowel te land, ter zee of in de lucht. Spelers kunnen met diverse personages de strijd aangaan, met locaties die zijn geïnspireerd door maps als Nuketown, Firing Range, Raid, Cargo en meer. 'Het is prachtig om te zien hoe creatief spelers zijn en hoeveel plezier de game ze bezorgt,' zegt Mark Gordon, Co-Studio Hoofd, Treyarch. 'Als game ontwikkelaar is het fascinerend om in clips en streams fans te zien spelen en we kunnen niet wachten op de nieuwe lichting spelers.' Alle vorderingen en in de game verdiende items worden opgeslagen en zijn direct toegankelijk wanneer een speler vanuit de Blackout Free Trial upgrade naar de volledige game. Tijdens de trial komt ook een nieuwe playlist beschikbaar, genaamd 'Down But Not Out'. Deze modus voor quads laat bij elke nieuwe cirkel, op de laatste na, gesneuvelde teamgenoten door middel van een wingsuit terugkeren in de game. Down But Not Out is nu beschikbaar op PlayStation 4, andere platforms volgen.
18/01 07u45  The Division 2 – Multiplayer Trailer Er is een nieuwe multiplayer trailer uitgebracht van The Division 2. De game komt in maart uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
17/01 16u30  De oude kunst van espionage in Total War: Three Kingdoms Spionnen stappen uit de schaduw en staan in de schijnwerpers in de nieuwste video van Total War: THREE KINGDOMS. Ontdek hoe de nieuwe, geavanceerde functie je helpt om te misleiden op weg naar de macht. In THREE KINGDOMS sluipen je meest sluwe karakters achter de vijandelijke linies om te vergiftigen, vermoorden of zelfs tot oorlog aan te zetten. Eerst behouden ze een laag profiel waarbij ze kleinere geheimen delen zoals de stappen van vijandige troepen. Zodra ze door de rangen stijgen kunnen ze je vijanden tot hun knieën brengen! Wees gewaarschuwd: verraad is niet zonder gevaren. Als een spion wordt gepakt, riskeert hij een brutale executie, maar hij kan er ook voor kiezen je te verraden om zijn huid te redden en een bijzonder slinkse dubbelagent te worden. Vecht je sterkste generaal voor je glorie of is er nog een andere hand die aan de touwtjes trekt? Ze hebben nooit gezegd dat het verenigen van China makkelijk zou zijn… Total War: THREE KINGDOMS komt uit op 7 maart 2019.
17/01 12u15  IO Interactive opent tweede studio De Deense studio, IO Interactive, vooral bekend van de Hitman-franchise, heeft een nieuwe, tweede studio geopend. De studio komt in Zweden, te weten in Malmö. Wat voor projecten men precies aan de studio gaat geven is niet bekend. In ieder geval gaan ze onder andere content maken voor de Hitman-reeks. Ook wil men nieuwe franchises ontwikkelen om het portfolio verder uit te breiden. Sinds de Hitman-reeks heeft de ontwikkelaar niets anders meer geproduceerd, behalve Kane & Lynch 2, dat in 2010 uit kwam.
17/01 12u00  Vanaf morgen nieuwe Sword Art Online game verkrijgbaar SWORD ART ONLINE: Fatal Bullet Complete Edition verschijnt morgen op PlayStation 4, Xbox One en PC. SWORD ART ONLINE: Hollow Realization Deluxe Edition verschijnt in de lente voor de Nintendo Switch.SWORD ART ONLINE: Fatal Bullet Complete EditionDe Complete Edition is vanaf morgen digitaal verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en PC en bevat naast de volledige game ook alle reeds verschenen DLC-content en de nieuwe Dissonance of the Nexus-uitbreiding die nieuwe scenario’s en personages introduceert. De Nintendo Switch-versie verschijnt later dit jaar. In deze third-person shooter/RPG betreden spelers de wereld van Gun Gale Online. In deze nieuwe virtuele wereld gebruiken spelers vuurwapens tijdens gevechten en ontwikkelen personages nieuwe vaardigheden, terwijl zij het verhaal beleven. SWORD ART ONLINE: Hollow Realization Deluxe EditionSpelers kunnen binnenkort voor het eerst op de Nintendo Switch met de volledige game (en alle DLC) aan de slag, nadat deze eerder al verscheen op PlayStation®4 en Playstation Vita. SWORD ART ONLINE: Hollow Realization Deluxe Edition kent een uitbreide wereld met een MMORPG-achtige interface, heftige raid Boss battles en een uniek verhaal bedacht onder toezicht van de auteur van SWORD ART ONLINE: Reki Kawahara. De game verschijnt in de lente van 2019.
17/01 07u00  Private Beta The Division 2 van 7 tot 11 februari De Private Beta van Tom Clancy’s The Division 2 vindt plaats van 7 tot 11 februari 2019 en is toegankelijk voor iedereen die de game heeft gepre-orderd. Overige spelers maken kans op toegang door zich in te schrijven via thedivisiongame.com/beta. Tom Clancy’s The Division 2 is vanaf 15 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, maar is reeds te pre-orderen in de Ubisoft Store.
17/01 07u00  The Occupation uitgesteld met een maand White Paper Games heeft de game The Occupation uitgesteld van 5 februari naar 5 maart aanstaande. Eerder stond het spel gepland voor oktober 2018. Het is daarmee al het tweede uitstel in korte tijd. The Occupation is een first person game die zich in de jaren 80 afspeelt. Het moet een thriller worden waarin spelers zelf keuzes moeten maken welke zorgen voor verschillende uitkomsten.
17/01 07u00  Open wereld RPG Dysmantle aangekondigd 10tons heeft een nieuwe open wereld actie role playing game aangekondigd voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het spel heeft nog geen releasedatum gekregen maar wel enkele details. Zo kun je 99% van alle objecten voor materialen breken, moet je vechten in een wereld vol creatures in een post apocalyptische wereld en kun je gebieden voor jezelf opeisen door de beesten die hier zitten uit te roeien. Verder kun je zelf wapens craften net als tools en outfits.
17/01 07u00  Story trailer voor The Division 2 Ubisoft heeft een nieuwe story trailer uitgebracht voor de game The Division 2. Het spel komt op 15 maart aanstaande uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
17/01 06u45  Ontdek de nieuwe uitdagingen van Etrian Odyssey Nexus in de Challenge Trailer Etrian Odyssey Nexus komt op 5 februari 2019 naar de Nintendo 3DS™! Terwijl je de labyrinten op het continent Lemuria voorzichtig ontdekt, moet je leren om je aan te passen aan de uitdagingen die je tegenkomt. Doe je dit niet, zal je bijna zeker verslagen worden door de handen (of kaken) van de beesten die op de loer liggen. Ontdek meer in de nieuwste trailer! Als onderdeel van de update van vandaag lanceren we trots de officiële website voor Etrian Odyssey Nexus! Hier zijn meer details te vinden over de speelbare klassen, belangrijke personages en de systemen in Etrian Odyssey Nexus de we in de nieuwste trailer bespreken. Kenmerken Etrian Odyssey Nexus: • De Etrian Odyssey Experience – Met meer klassen, personages, gameplay systemen en labyrinten dan in elk ander spel van de serie, is Etrian Odyssey Nexus het ultieme dungeon-crawling avontuur. • Je perfecte verkennings party – Creëer en pas personages uit 19 speelbare klassen aan en neem het op tegen gevaarlijke wezens uit de labyrinten van Lemuria. • Geschikt voor nieuwkomers en veteranen! – Met de mogelijkheid om te wisselen tussen vier verschillende moeilijkheidsgraden, auto-mapping instellingen en een groot standalone verhaal, is er voor elk wat wils, van nieuwkomers in de serie tot de ervaren veteranen. • Een liefdesbrief voor Etrian – Yuji Himukai (Character Designer), Shin Nagasawa (Monster Designer) en Yuzo Koshiro (Componist) zijn bij elkaar gekomen om de meest vooraanstaande Etrian ervaring te creëren voor de laatste aflevering van de serie op de Nintendo 3DS.
16/01 17u30  For Honor Year 3 Season 1 start 31 januari Year 3 Season 1 van For Honor gaat op 31 januari 2019 van start op PlayStation 4, Xbox One en PC. Als onderdeel van dit nieuwe seizoen voegt een gloednieuwe Dark Hero, de Black Prior, zich bij het roster Helden. Dit nieuwe seizoen vormt de start van het derde jaar ondersteuning voor For Honor met vier nieuwe Helden, nieuwe maps, seizoensgebonden in-game events en regelmatige gameplayupdates.Black Priors zijn grote, zware Helden die vechten met grote schilden en lange zwaarden. Black Priors zijn Ridders, maar ze houden zich niet aan de ridderlijke gebruiken en gaan blind voor de overwinning. Ooit vochten ze voor Apollyon, tegenwoordig is Vortiger hun leider. Spelers die in het bezit zijn van de For Honor Year 3 Pass krijgen direct toegang tot de Black Prior op 31 januari. Overige spelers spelen de Black Prior vanaf 7 februari vrij met 15.00 Staal.
Laatste update: vandaag om 13u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
16/01 10u30  2019 Brengt draken en nieuwe hoofdstuk Elsweyr naar Elder Scrolls OnlineGisteravond, live op Twitch, onthulden we de plannen voor 2019 van ZeniMax Online Studio’s prijswinnende online RPG The Elder Scrolls Online. Er valt heel wat uit te pakken, dus houd ons in de gaten. Hier alvast de hoogtepunten: • DRAKEN! : Voor het eerst komen er draken naar ESO en elke held van Tamriel zal nodig zijn om deze gevleugelde dreiging te stoppen.• JAARLANGE VERHAALLIJN: Season of the Dragon is de jaarlange met elkaar verbonden verhaallijn en het episch Elder Scrolls-epos dat de vier 2019 updates met elkaar verbindt in een gigantisch avontuur dat fans niet willen missen.• ELSWEYR: Het hoofdstuk van 2019, Elsweyr, staat gepland om in juni te lanceren met nóg meer content dan de voorgaande hoofdstukken, waaronder het reusachtige gebied van Elsweyr, thuis van de Khajiit, en een nieuwe klasse – de Necromancer.The Elder Scrolls Online: Elsweyr is vanaf 4 juni verkrijgbaar voor PC/Mac, PlayStation 4 en Xbox One. De versie voor PC/Mac zal op 20 mei in Early Access beschikbaar zijn voor klanten die pre-orderen.
16/01 08u30  Just Dance zal verflimd gaan wordenGoed nieuws voor de liefhebbers van Just Dance. Er komt namelijk een verfilming van deze game franchise. De website van Deadline laat weten dat er geboden wordt door diverse partijen om de rechten voor een verfilming te bemachtigen. Uiteindelijk is Sony's Screen Gems ervan door gegaan met de rechten. Ubisoft Film and Television zal samen gaan werken met Olive Bridge Entertainment om de productie te realiseren. Details over het verhaal zijn er nog niet.
16/01 07u00  Shadow of the Tomb Raider DLC The Nightmare krijgt datumDe downloadbare content voor Shadow of the Tomb Raider genaamd 'The Nightmare' zal gaan verschijnen op 22 januari aanstaande. Dat heeft uitgever Square-Enix bekend gemaakt. De add-on geeft spelers de taak om Croft Manor te gaan verkennen. Shadow of the Tomb Raider kwam vorig jaar uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 en beleefde een succesvolle launch.
16/01 06u45  Cijfers voor Resident Evil 2 van FamitsuHet Japanse Famitsu heeft cijfers gegeven aan diverse games, waaronder deze week Resident Evil 2.Alvastia Chronicles (PS4, Xbox One, Switch) – 8/7/8/8 [31/40]Asdivine Hearts II (PS4, Xbox One, Switch) – 7/7/7/7 [28/40]Resident Evil 2 (PS4, Xbox One) – 9/9/10/9 [37/40]
16/01 06u45  GTA Online: Declasse Tulip Muscle car, bonussen en cargo salesDe Declasse Tulip Muscle Car arriveert deze week in GTA Online naast uitgebreide bonussen inclusief Dubbele GTA$ bij alle Smuggler’s Run Cargo Sales, Dubbele GTA$ & RP bij Tiny Racers, Dawn Raid, Overtime Rumble en Power Mad.Spelers kunnen hun steun aan het nieuwste voertuig tonen met de gratis Declasse Girl T-Shirt, makkelijk te unlocken door tussen nu en 21 januari in te loggen.TINY RACERSTiny Racers channels the spirit of classic GTA titles with a shifting, bird’s-eye perspective and retro-styled vehicle combat — so you can reminisce about the good old days while you hysterically race to avoid bursting into flames.DAWN RAIDParachute from a chopper in the dead of night directly into a crossfire, using thermal and night vision to identify and gun down the opposition, and work with your team to track down the crate containing your tax-exempt profit margin.OVERTIME RUMBLEImagine the calm, rigorous fun of launching yourself through the sky at the center of a distant target in a Ruiner 2000 with only the onboard parachute separating a top score from a deadly fireball. Well, Overtime Rumble is just like that, only you and every other adrenaline junkie in Los Santos are all hitting the accelerator at the same time. This can only end well.POWER MADIn Power Mad, teams fight for possession of the vital Juggernaut power-up, which turns its wielder into a heavily armored menace with one main objective: stay alive long enough to fill the meter and score a point. If the Juggernaut dies before filling the meter, the power-up is dropped and ready for a new would-be king to try their luck.
16/01 06u45  Blue Mage job vanaf vandaag in Final Fantasy XIVVandaag, een week na de release van Patch 4.5, introduceert FINAL FANTASY XIV Online met de release van de Blue Mage job een nieuwe en unieke manier om de wereld van Hydaelyn te ervaren. Deze eerste limited job in FINAL FANTASY XIV Online is beschikbaar voor alle spelers met een level 50 Disciple of War of Magic-class/job die de hoofdscenario-missie “The Ultimate Weapon” voor A Realm Reborn hebben voltooid.De veelgevraagde Blue Mage leert nieuwe acties door tijdens gevechten met monsters hun vaardigheden te kopiëren. De Blue Mage heeft in eerste instantie een maximum level van 50 en kan bij release 49 unieke monstervaardigheden leren – zowel de level cap als het aantal te leren vaardigheden zal door toekomstige updates toenemen. Spelers kunnen zich ook uitdagen met een Blue Mage-exclusieve taak, getiteld The Masked Carnivale. Deze spannende nieuwe solo-uitdaging plaatst spelers in 25 stages tegenover diverse tegenstanders die ze kunnen verslaan om wekelijkse beloningen te verdienen. Spelers krijgen toegang tot The Masked Carnivale wanneer ze level 50 hebben bereikt met de Blue Mage. Neem het op tegen tal van uitdagende vijanden in The Masked CarnivaleHet slot van de Stormblood-verhaallijn arriveert eind maart met Patch 4.56, waarmee de weg wordt geplaveid voor het Shadowbringers expansion pack dat begin zomer 2019 verschijnt. Daarnaast zijn regelmatige updates gepland voor de Patch 4.5-serie, met extra functies en content voor alle spelers.
16/01 06u45  Tweede episode Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade nu beschikbaarShadow Heritage, de tweede episode van Legacy of the First Blade, de eerste post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey, is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In Shadow Heritage trekken spelers op onderzoek uit naar aanleiding van een brief van Darius. Zo komen ze oog in oog te staan met een nieuwe dreiging: The Tempest. Zij is een genie op het gebied van zeeslagen en opperbevelhebber van haar eigen vloot. Met haar superieure scheepstechnieken en een dodelijk arsenaal aan wapens doet ze er alles aan om spelers op de knieën te krijgen. Elke episode van Legacy of the First Blade bevat een nieuwe vaardigheid voor elke tak van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin. In deze tweede episode ontdekken spelers Rapid Fire, een nieuwe vaardigheid voor de Hunter-tak. Deze vaardigheid laat spelers toe om snel pijlen af te schieten zonder te moeten herladen. Om toegang te krijgen tot Shadow Heritage moeten spelers Hunted - de eerste episode van Legacy of the First Blade - en de Naxos-missie in hoofdstuk 7 van de algemene verhaallijn van de game hebben voltooid met een personage van level 28 of hoger.
16/01 06u45  Team Eggman en zijn slechte handlangers voegen zich bij Team Sonic Racing Eggman, Metal Sonic en Zavok werken samen in de Sonic Arcade Racing GameVandaag heeft SEGA de rotte leden van Team Eggman aangekondigd, met deze duivelse ploeg zijn de speelbare teams in Team Sonic Racing compleet. Fans kunnen het spel zowel fysiek als digitaal bestellen voor Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One en Nintendo Switch. Voor PC is alleen een digitale editie beschikbaar. Maak kennis met de snelheidsduivels in Team Eggman: • Eggman (Techniek) – a.k.a. Dr. Ivo Robotnik, is de belangrijkste aartsvijand van Sonic, met een persoonlijk doel om de wereld te overheersen. • Metal Sonic (Snelheid) – een van de dodelijke creaties van Eggman, deze koude, gewelddadige machine wil bewijzen dat hij de betere egel is tussen hem en Sonic. • Zavok (Kracht) – de leider van de Deadly Six, een demonachtig wezen dat het gevecht aangaat met Sonic en zijn vrienden wanneer de gelegenheid zich voordoet.
15/01 15u45  Steam client ondergaat flinke veranderingen dit jaarValve heeft bekend gemaakt dat er eind dit jaar een redesign van Steam zal gaan komen. Het is een mijlpaal die dit jaar gerealiseerd moet worden. Met zo'n 90 miljoen actieve gebruikers elke maand is er wat werk nodig aan de client volgens het concern. Wat er precies gaat wijzigen wilde men nog niet zeggen, maar onder andere zal Steam chat ook mobile gaan. Ook zal er meer aandacht besteed worden aan livestreams op de store pages. Meer details worden in de loop van het jaar bekend gemaakt.
15/01 11u15  Super Dragon Ball Heroes World Mission aangekondigd voor Switch en Steam in EuropeaBANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft de wereldwijde release van het langverwachte SUPER DRAGON BALL HEROES WORLD MISSION aangekondigd voor Nintendo Switch en PC via STEAM. De game verschijnt op 5 april 2019 en is de eerste game van de serie die wordt uitgebracht in het Westen. SUPER DRAGON BALL HEROES WORLD MISSION vindt plaats in Hero Town, een alternatieve wereld waar een Dragon Ball kaartgame de populairste vorm van entertainment is. Spelers nemen de rol aan van Beat, de hoofdrolspeler in SUPER DRAGON BALL HEROES WORLD MISSION, en volgen zijn reis om de wereldkampioen van Super Dragon Ball Heroes te worden. Wanneer de slechteriken uit de virtuele gamewereld verschijnen in Hero Town en een ravage aanrichten, duikt Beat in de wereld van de game en vormt hij een team met de beroemde Dragon Ball personages om de vrede te herstellen in de echte wereld.SUPER DRAGON BALL HEROES WORLD MISSION is een card battle game met vechters van alle Dragon Ball universums, nog nooit eerder vertoonde transformaties en een gloednieuw personage ontworpen door Toyotarou; de mangaka (manga maker) van Dragon Ball Super. De game bevat een gigantische line-up met 350 vechters en meer dan 1000 kaarten om te verzamelen.SUPER DRAGON BALL HEROES WORLD MISSION is verkrijgbaar vanaf 5 april 2019 voor de Nintendo Switch en PC via STEAM.
15/01 11u00  Xbox Game Pass krijgt deze week en volgende week weer toevoegingenMicrosoft heeft weer enkele games aangekondigd voor de Xbox Game Pass. Het gaat om onderstaande lijst met titels:Deze week- We Happy Few oder Walking Dead- Lego Movie VideogameVolgende week- Middle-earth: Shadow of Mordor- Saints Row The Third
15/01 06u45  Nieuwe trailer van Left AliveSquare-Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Left Alive. De game komt op 28 februari uit voor de PS4 in Japan en op de PC en PS4 op 5 maart in Europa.
15/01 06u45  PS4-bezitter zou gemiddeld bijna 10 games in huis hebbenDe PlayStation 4 doet het goed deze generatie. De console leidt het aantal verkochte exemplaren maar ook het gemiddeld aantal games per bezitter van de console is hoog. Colin Moriarty heeft op Twitter namelijk gemeld dat een PS4-eigenaar gemiddeld zo'n 8 tot 10 games in bezit heeft. Het exacte gemiddelde zou liggen op 9.6 games per PS4-owner. Aangezien er zo'n 90 miljoen PS4-consoles zijn verkocht komt het aantal verkochte games neer op dik 80 miljoen exemplaren. Sony zelf heeft de cijfers niet officieel bevestigd.
15/01 06u30  Ace Combat 7: Skies Unknown krijgt launch trailerDe flight actie game Ace Combat 7: Skies Unknown lanceert eind deze week dan eindelijk voor de PC en console. Inmiddels heeft Bandai Namco een launch trailer van het spel uitgebracht.
15/01 06u30  Director 10 Cloverfield Lane gaat aan Uncharted-film werkenDe Uncharted-film lijkt nu eindelijk in productie. Nadat director Shawn Levy zich terug trok van de film is er een nieuwe director gevonden, namelijk die van 10 Cloverfield Lane. Dan Trachtenberg is ingehuurd voor de film en zal grotendeels dus de leiding op zich nemen. De bedoeling zou zijn om in april van dit jaar te gaan filmen maar door het vertrek van de eerdere director lijkt dit weer licht uitgesteld te gaan worden. Wanneer de film precies uit zal komen is niet bekend.
15/01 06u30  Battlefield V Chapter 2: Lightning Strikes content en update notes onthuldWelkom bij onze eerste update van 2019! We trappen het jaar af met Battlefield V Chapter 2: Lightning Strikes en deze update bevat onder andere Squad Conquest, een intense versie van Conquest die tactische gameplay stimuleert tussen twee teams van 16 spelers op de Arras, Rotterdam en Hamada maps.Daarnaast worden er vier nieuwe wapens toegevoegd (Onde andere de Zk-383 SMG voor de Medic class, de Modele 1944 semi-automatic rifle voor de Assault class en de M1922 MMG voor de Support class) die spelers kunnen unlocken door Weekly Challenges te voltooien. Deze challenges zijn beschikbaar tijdens de periode waarin Chapter 2: Lightning Strikes live is.Ook zijn er verschillende veranderingen en fixes doorgevoerd op basis van feedback vanuit de Battlefield™ community. In de bijlage zijn alle details te vinden. Met Chapter 2: Lightning Strikes wordt er nog meer content toegevoegd, waaronder de terugkeer van de geliefde Rush mode, een nieuwe Grand Operation en een co-op modus voor vier spelers. De update gaat live op 15 januari 2019. 
14/01 15u45  Roller Coaster Tycoon 2 achtbaanrit duurt 12 jarenRoller Coaster Tycoon, wie kent het niet? Deel 2 was ook een leuke game en baseerde zich grotendeels op de eerste game. Marcel Vos kreeg het klaar om een rollercoaster te bouwen waarin je 232 dagen zou zitten. Nu heeft iemand een achtbaan gemaakt waarin je 18 keer zo lang zit. Het gaat namelijk om een ritje die 12 jaren duurt om te voltooien. In een video zien we hoe de rit er ongeveer uit komt te zien, al is dit uiteraard een klein deel van de gehele rit. Je moet er maar zin in hebben...
14/01 13u30  Freeplay open world gameplay voor AnthemEr is een freeplay video verschenen van de game Anthem. Het spel komt volgende maand uit en belooft een interessante titel te worden van Bioware.
14/01 06u45  Bioware herhaalt: Geen microtransacties in AnthemBioware's lead producer, Michael Gamble, heeft op Twitter enkele vragen van de community beantwoord. Op de vraag of de game microtransacties bevat is de man duidelijk; Dit zal niet het geval zijn. Pay-to-win zal dan ook geen onderdeel zijn van de game. 'Het heeft geen doel, dus we hebben geen microtransacties in de game zitten.' Eerder maakte Bioware ook al bekend dat er geen microtransactie mogelijkheden toegevoegd worden. Hiermee wordt dit dus nogmaals bevestigd. Anthem komt volgende maand uit voor de PC en console.
14/01 06u45  Final Fantasy games komen naar Xbox One en SwitchSquare Enix Ltd., maakt bekend dat Nintendo Switch- en Xbox One-spelers binnenkort kunnen genieten van legendarische RPG-avonturen, met de release van FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster op 16 april 2019 en FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE™ op 30 april 2019.Over FINAL FANTASY X / X-2 HD RemasterFINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster bevat zowel FINAL FANTASY X als het vervolg FINAL FANTASY X-2. Beide games behoren tot de populairste titels uit de hele FINAL FANTASY-serie en worden alom geprezen om hun emotionerende verhalen en verbluffende graphics. FINAL FANTASY X volgt het verhaal van de sportheld Tidus, die samen met de beeldschone summoner Yuna een allesbepalende reis onderneemt om de wereld Spira te redden. FINAL FANTASY X-2 vindt twee jaar later plaats en volgt de verhalen van Yuna, Rikku en Paine die op avontuur gaan om oude geheimen te ontrafelen en machtige vijanden te overwinnen. FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster is wereldwijd goed voor 14 miljoen verscheepte exemplaren en nodigt nieuwe spelers uit om een verbluffend RPG-avontuur te ontdekken dat ze nog lang bij zal blijven.Over FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGEFINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is een verbeterde versie van het twaalfde genummerde deel in de populaire FINAL FANTASY-serie, dat wereldwijd meer dan 6 miljoen keer is verkocht. Speciaal voor deze versie is het ontwerp van de game aangepast en zijn de graphics geremasterd in full-hd, waarbij de kracht van de huidige generatie hardware is benut om de kwaliteit van graphics en audio te optimaliseren voor een ultieme speelervaring. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE vindt plaats in de adembenemende wereld van Ivalice, waar magie alom aanwezig is en luchtschepen de hemel vullen. Wanneer het kleine koninkrijk Dalmasca wordt overweldigd door de strijdende rijken Archadia en Rozarria, organiseert Prinses Ashe, de enige erfgenaam van de Dalmascaanse troon, het verzet om haar vaderland te bevrijden. Het verhaal begint op het moment dat Ashe kennis maakt met Vaan, een jonge dief die ervan droomt om vrij door de hemel te vliegen. Uiteindelijk zal hun avontuur het lot van ‘s werelds grootste naties bepalen.Ter ere van de aankondigingen van de Nintendo Switch- en Xbox One-versies van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE, heeft SQUARE ENIX prachtig nieuw artwork van Akihiko Yoshida onthuld. FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster komt op 16 april 2019 beschikbaar voor de Nintendo Switch en Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE komt op 30 april 2019 voor deze systemen beschikbaar.
13/01 20u45  Meest gedownloade games op de PS Store op een rij gezetSony heeft bekend gemaakt welke games het meeste zijn gedownload op de Europese PlayStation Store in 2018. Het gaat om titels als FIFA 19, Call of Duty en Red Dead Redemption 2 die het meest zijn binnen gehengeld. Ook oudere titels als GTA V en Gran Turismo Sport doen het nog altijd goed.PS4FIFA 19Call of Duty: Black Ops 4Red Dead Redemption 2Grand Theft Auto VGod of WarMarvel’s Spider-ManFIFA 18Gang BeastsRocket LeagueFar Cry 5Battlefield 1Horizon Zero DawnMinecraftTom Clancy’s Rainbow Six SiegeBattlefield VMonster Hunter: WorldNeed for Speed PaybackGran Turismo SportA Way OutAssassin’s Creed OdysseyPS VRBeat SaberJob SimulatorSuperhot VRThe Elder Scrolls V: Skyrim VRBatman: Arkham VRAstro Bot Rescue MissionRobinson: The JourneyMossRick and Morty: Virtual Rick-alityArizona SunshineFarpointDoom VFRRollerCoaster LegendsUntil Dawn: Rush of BloodEverest VRStatikFirewall Zero HourCreed: Rise to GlorySurgeon Simulator: Experience RealityBravo Team
13/01 20u45  Devotion verschijnt 13 februari voor PCDevotion, de first person horror game die in juli 2018 werd aangekondigd, zal gaan verschijnen op 13 februari aanstaande. Het spel zal voor de PC uit gaan komen en werd ontwikkeld door Red Candle Games. De titel zal via Steam beschikbaar gesteld worden. De game speelt zich af in de jaren 80 van de vorige eeuw in Taiwan. Het verhaal draait om een ordinaire familie van 3 personen die leven in een oud appartement. In een horrorachtige setting beleef je allerlei avonturen waarbij ook diverse puzzels opgelost dienen te worden.
13/01 20u30  Diverse SNES-klassiekers in de planning voor de SwitchDataminer KapuccinoHeck heeft enkele games gevonden die binnenkort voor de Nintendo Switch Online service zullen verschijnen. Het gaat om Super Nintendo games die in de komende maanden en zelfs weken zullen verschijnen. Nintendo heeft ze zelf niet bevestigd.Super Mario KartSuper SoccerLegend of Zelda: Link to the PastDemon's CrestYoshi's IslandStunt Race FXKirby's Dream CoursePop'n TwinbeeStar FoxContra 3Kirby Super StarSuper Ghouls 'n GhostsKirby's Dream Land 3Super MetroidSuper Mario WorldPilotwingsF-ZEROStar Fox 2Super Punch-Out!!The Legend of the Mystical NinjaSuper Mario All-StarsBreath of Fire 2
11/01 18u45  Hitman HD Enhanced Collection nu verkrijgbaarWarner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive lanceren vandaag de Hitman HD Enhanced Collection, met Hitman: Blood Money en Hitman: Absolution in 4K-resolutie met 60 frames per seconde (fps). De twee geremasterde klassiekers zijn nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro en de Xbox One-consoles, waaronder de Xbox One X.Hitman HD Enhanced Collection bevat 4K visuals met 60 frames per seconde (fps), samen met een verbeterde textuurresolutie, verbeterde textuurindelingen, supersampling, upscale support, verhoogde shadowmap en spiegelresoluties, verbeterde verlichting en bijgewerkte besturingselementen voor een meer vloeiende ervaring.Beleef een aantal van Agent 47’s meest iconische hits in Hitman: Blood Money opnieuw en ervaar een wereldwijd avontuur, van de wijngaarden van Chili, naar het Parijse operagebouw en zelfs het Witte Huis in een gevecht tegen een groep huurmoordenaars die bekend staan als “The Franchise.”  Ontdek het filmische verhaal van Hitman: Absolution en ervaar het diepe en persoonlijke verhaal van Agent 47 terwijl hij verlossing nastreeft in 20 intense missies. Geniet van een kenmerkende kunststijl die gecombineerd wordt met een rijke dialoog en uitvoeringen door een indrukwekkende Hollywood-cast om een unieke gameplay-ervaring te creëren.
11/01 14u00  Eindejaarsactie - De winnaarsDe eindejaarsacties zijn voorbij! De actie was een groot succes met de grootste prijzenpot ooit. Uitgevers als EA, Ubisoft, 2K Games, Warner Bros., Square-Enix, Bethesda en Koch Media maakten het mogelijk om vette games en goodies weg te geven. We geven die niet alleen weg op onze website maar ook op onze Facebook-pagina!Inmiddels zijn de winnaars bekend. Een greep uit de lijst vind je beneden.FIFA 19 – GalacticoNHL 19 – QbicCarnaval Games – raadvanelfSurviving Mars – DungeonkeeperLEGO DC Super Villians (Xbox One) - KoetjeCities Skylines (PS4) - UnitDivinity II Original Sin - Definitive Edition (PS4) - XGIFinal Fantasy XV - Royal Edition (Xbox One) - JbutterMonster Supercross (Xbox One) - TherockBurnout Paradise Remastered (Xbox One) - PieterBatman: Arkham Knight (Xbox One) -Shadow of War (Xbox One) - Stuutje1979MotoGP 18 (PS4) - VertigoalHitman 2 (PS4) - M.NooyenAssassin’s Creed goodies - SupervisorSurviving Mars (PS4) - MargotKCities Skylines (PS4) - AR2ROOW De overige winnaars op de website of op Facebook worden via email op de hoogte gebracht of krijgen een PM (Facebook). Diverse (compacte) goodies zullen toegevoegd worden aan de pakketten van de winnaars.Veel plezier met jullie games en goodies!
11/01 11u00  Weer drietal games backwards compatibel met Xbox OneMicrosoft heeft bekend gemaakt dat er weer enkele klassiekers speelbaar zijn op de Xbox One. De games zijn backwards compatibel gemaakt met de console. Het gaat om de onderstaande lijst met titels:- Battlestations Pacific- FUEL- Rayman Raving Rabbids
11/01 10u45  Race met Sonic en zijn vrienden langs het strand op de nieuwste racebaan en muziek voor Team Sonic RacingPak je zonnebril, Sonic fans! Vandaag heeft SEGA een nieuwe video uitgebracht met hierin een voorproefje van een gloednieuwe racebaan en muzieknummer uit de aankomende game, Team Sonic Racing. Het luchtige “Ocean View” nummer vergezelt Sonic en zijn vrienden op de racebaan langs het strand, terwijl in de verte de golven tegen kust beuken. Om de nieuwe racebaan te begeleiden heeft de iconische Sonic componist Jun Senoue samengewerkt met artiesten Richard Jaques & S.A.M.E. om een strandachtig nummer te creëren die de kust zal temmen. Zet je surfboard klaar om mee te deinen op de golven en luister hier naar het nummer! Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo en is de ultieme arcade ervaring met een snelle competitieve racestijl, met je favoriete personages en omgevingen van het hele Sonic Universe. Race samen en win in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuig-aanpassingsfuncties om als eerste over de finish line te racen. Team Sonic Racing zal zowel fysiek als digitaal op 21 mei 2019 op Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One en Nintendo Switch verschijnen, met een digitale release op PC.
11/01 08u15  Geen Alien Isolation 2 in de maakEr is momenteel geen Alien Isolation 2 in de maak. Dat heeft TQ Jefferson, Vice President van External Development bij FoxNext gezegd. Er gingen felle geruchten dat een nieuwe Alien game in de maak zou zijn, daar waar het al enige tijd geleden is dat we een game in die franchise hebben mogen verwelkomen. Voorlopig hoeven we echter alsnog geen nieuwe titel te verwachten.
11/01 08u15  Fallout 76 update verlaagt repair kosten en brengt meer stabiliteitBethesda heeft de nieuwe patch notes uitgebracht voor de update die volgende week uit zal gaan komen in de game. Zo is er een vermindering in de kosten voor het repareren in de game. Dit schaalt nu mee met je level in de game. Verder zijn er ook ingame performance verbeteringen doorgevoerd en moeten de servers nog stabieler zijn dan voorheen. Ook het gewicht van de bobby pins is verlaagd. De gehele patch notes vind je beneden:GENERALPower Armor: The Power Armor light has been made brighter.Performance: Several improvements have been made to in-game performance.Stability: The Fallout 76 game client and servers have received additional stability improvements.BALANCECharging Barrels mod: Increased the Gatling Laser’s damage bonus from the Charging Barrels mod.Glowing Ones : Glowing Ones will no longer grant erroneous large amounts of XP. DevNote: Glowing Ones were granting Large Boss XP rewards, making them highly exploitable when combined with Nuke Zones.Crafting: Lowered chance of Power Generators of spawning fusion cores.Crafting: Set minimum component cost of workshop buildings requiring steel, wood or plastic to 2.Bobby Pins: Reduced the weight value of Bobby Pins from 0.1 to 0.001.SOCIALTeams: Players now receive a notification that “Players cannot form teams from within Vault 76” if an Invite is sent to a friend still in Vault 76.SYSTEMSPvP: Opening Player-owned, locked containers will now be considered a PVP action as expected.Alle bugfixes kun je hier bekijken.
11/01 08u00  Neem een kijkje achter de schermen bij 4A Games met The Making of Metro!Deep Silver en 4A Games releasen vandaag het eerste deel van The Making of Metro Exodus – een driedelige documentaireserie die is opgenomen binnen de twee studio’s van 4A Games in Kiev en op Malta, waar ze de laatste hand leggen aan het komende Metro Exodus. De serie geeft fans inzicht in het creatieve proces achter 4A Games’ meest ambitieuze project tot op heden. Kijkers kunnen genieten van interviews met belangrijke ontwikkelaars van 4A Games en archiefbeelden en foto’s, inclusief nooit eerder vertoond beeldmateriaal, van de vijf jaar durende ontwikkeling van Metro Exodus, van de conceptfase tot het voltooide product. In Episode One ontmoeten we het team ‘Spartans’ die 4A Games oprichten met slechts één doel voor de ogen – om op te klimmen uit de gelederen van de ‘underdogs’ en de studio te vormen die de Metro-romans van Dmitry Glukhovsky tot leven kan wekken.
11/01 08u00  THQ Nordic koopt Outcast-merkTHQ Nordic heeft besloten om de rechten te kopen van de Outcast-franchise. Daarmee is het voor het bedrijf nu dus mogelijk om games te maken met het Outcast IP. Wat de exacte plannen zijn is niet bekend, maar het lijkt wel aannemelijk dat er een nieuwe game in de komende tijd uit zal gaan komen.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

8x The Division 2 – Multiplayer Trailer18/01 07u45 - EvilGamerz: Er is een nieuwe multiplayer trailer uitgebracht van The Division 2. De game komt in maart uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
8x Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Trial vanaf nu gratis beschikbaar18/01 07u45 - EvilGamerz: Blackout, de populaire battle royal modus van Call of Duty: Black Ops 4, is vanaf vandaag tijdelijk gratis te downloaden op alle platformen. De Blackout Free Trial loopt vanaf vandaag t/m 24 januari en biedt toegang tot dezelfde actie als die van de Battle Royal modus, waarin personages, locaties, wapens en uitrusting uit de hele serie samenkomen in de grootste map uit het franchise, met de kenmerkende Black Ops gameplay. “De reacties op Blackout vanuit de community zijn geweldig en we vinden het fantastisch om te zien hoe spelers de modus eigen hebben gemaakt en de gameplay naar een nieuw level hebben gebracht,” zegt Dan Bunting, co-studiohoofd van Treyarch. “We kunnen niet wachten om nieuwe spelers kennis te laten maken met de Black Ops battle royale stijl van Blackout.' In Blackout kunnen spelers solo of samen met vrienden in duo’s of quads spelen, strijden doe je zowel te land, ter zee of in de lucht. Spelers kunnen met diverse personages de strijd aangaan, met locaties die zijn geïnspireerd door maps als Nuketown, Firing Range, Raid, Cargo en meer. 'Het is prachtig om te zien hoe creatief spelers zijn en hoeveel plezier de game ze bezorgt,' zegt Mark Gordon, Co-Studio Hoofd, Treyarch. 'Als game ontwikkelaar is het fascinerend om in clips en streams fans te zien spelen en we kunnen niet wachten op de nieuwe lichting spelers.' Alle vorderingen en in de game verdiende items worden opgeslagen en zijn direct toegankelijk wanneer een speler vanuit de Blackout Free Trial upgrade naar de volledige game. Tijdens de trial komt ook een nieuwe playlist beschikbaar, genaamd 'Down But Not Out'. Deze modus voor quads laat bij elke nieuwe cirkel, op de laatste na, gesneuvelde teamgenoten door middel van een wingsuit terugkeren in de game. Down But Not Out is nu beschikbaar op PlayStation 4, andere platforms volgen.
8x Finale Just Dance World Cup vindt plaats in Brazilië op 30 maart18/01 11u00 - EvilGamerz: De finale van de vijfde editie van de Just Dance World Cup vindt plaats in São Paulo, Brazilië op 30 maart 2019 in de Webedia Esports Arena. Tijdens de finale komen de 18 beste Just Dancers ter wereld, na maanden van intense training en wedstrijden, bij elkaar voor de ultieme Just Dance Battle. Nederland wordt vertegenwoordigd door Dion ‘Dionvisserrr’ Visser die zich wederom heeft gekwalificeerd tijdens de online kwalificaties. Hij neemt het onder andere op tegen Umutcan Tütüncü, de tweevoudig wereldkampioen uit Turkije, die in São Paulo zijn wereldtitel verdedigt. De competitie wordt op 30 maart live uitgezonden via YouTube, Facebook en Twitch.De 18 finalisten die dit jaar deelnemen aan de finale van de Just Dance World Cup zijn:Gekwalificeerd tijdens de live evenementen:• LicornusMoluskus, Frankrijk• Pachuco McPower, Duitsland• Dancer280, Italië• Robert00robert, Spanje• Fuzzyduck99, Verenigd Koninkrijk• Diamond_B, Rusland• TarcisioJr99, Brazilië• CamistylesJD18, Argentinië• IeFerDz, MexicoGekwalificeerd tijdens de online kwalificaties:• Dionvisserrr, Nederland• JustDenz95, Australië• Stormex, Canada• TheAllu97, Scandinavië• Fineasz.U, Polen• Aazzlano, Verenigde Staten• Manujon27, Oezbekistan• Alexandresa1000, PortugalDe huidige kampioen:• Umutcan Tütüncü, TurkijeDe winnaar van de finale krijgt de kans om de Just Dance-ontwikkelstudio in Parijs te bezoeken, de ontwikkelaars achter de game te ontmoeten en onderdeel te worden van een gloednieuwe Just Dance-choreografie.
6x PS4-exclusive The Hong Kong Massacre laat zich zien18/01 08u00 - EvilGamerz: Vreski heeft bekend gemaakt dat ze de top-down shooter The Hong Kong Massacre voor de PS4 gepland hebben. Het spel moet op 22 januari 2019 uit gaan komen voor de PlayStation 4. In de game loop je door de straten van Hong Kong. De speler neemt de rol van een voormalig politieagent aan en wil de moordenaars van zijn partner wreken.
6x Deze maand wordt The Vault van Origin Access uitgebreid met nieuwe titels voor PC-spelers18/01 13u30 - EvilGamerz: Origin Access-leden kunnen het gevecht aangaan in het Star Wars-universum en nog veel meer. Zo zijn onder andere de onderstaande games beschikbaar via Origin Access deze maand:• Unravel Two: Trek vriendschapsbanden aan in een co-op puzzelplatformer met niet één, maar twee Yarny’s.• STAR WARS Empire at War - Gold Pack: Herstel of verstoor juist de balans in het universum, van Kashyyyk tot Dagobah, in real-time strategie.• Dead in Vinland: Bouw een nieuw thuis en overleef de gevaren van een mysterieus eiland in deze turn-based simulatie.• Deponia Doomsday: Volg Rufus in een vreemd avontuur vol profetische dromen, tijdreizigers... en meer.• Judgment: Apocalypse Survival Simulation: Bouw en bestuur een kolonie om te overleven in de aanloop naar de Dag des Oordeels.• The Flame in the Flood: Zoek, bouw en overleef tijdens een reis door de afgelegen gebieden van een vergeten Amerika. Daarnaast krijgen Origin Access Premier-leden exclusieve toegang tot They Are Billions om zich de horden geïnfecteerden van het lijf te houden en hun kolonie en de laatste hoop van de mensheid te beschermen.Met een Origin Access Basic-lidmaatschap kunnen spelers volledig gebruikmaken van een groeiende verzameling van meer dan 130 games en 10 uur lange Play First-proefversies spelen voor nieuwe en aankomende EA-games, dagen voordat ze officieel uitkomen. Origin Access Premier-leden krijgen alles in Basic en daarnaast kunnen ze zolang ze lid zijn nieuwe EA-games voor PC als eerste onbeperkt spelen, de volledige game dus geen proefversie.
5x Westworld Mobile gaat offline18/01 08u30 - EvilGamerz: De filmserie Westworld is erg populair maar helaas is het lot van de ontwikkelaar van de mobiele game bezegeld. Bethesda klaagde ontwikkelaar Behavior Interactive en Warner Bros. namelijk aan nadat bleek dat Westworld Mobile de broncode gebruikte van Fallout Shelter. Nadat de rechtzaak werd gewonnen door Bethesda is besloten dat het spel uit de stores gehaald wordt op Android en iOS. Vanaf 16 april zal het spel niet langer meer speelbaar zijn wanneer je de game al op je mobiele telefoon had staan. Fallout Shelter werd ook door Behavior Interactive gemaakt, waardoor men de broncode van het spel kon overnemen. Dit was echter niet echt de bedoeling volgens Bethesda, wat het juridische spelletje dus aan het rollen bracht.
3x Open wereld RPG Dysmantle aangekondigd17/01 07u00 - EvilGamerz: 10tons heeft een nieuwe open wereld actie role playing game aangekondigd voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het spel heeft nog geen releasedatum gekregen maar wel enkele details. Zo kun je 99% van alle objecten voor materialen breken, moet je vechten in een wereld vol creatures in een post apocalyptische wereld en kun je gebieden voor jezelf opeisen door de beesten die hier zitten uit te roeien. Verder kun je zelf wapens craften net als tools en outfits.
2x Tweede episode Assassin’s Creed Odyssey Legacy of the First Blade nu beschikbaar16/01 06u45 - EvilGamerz: Shadow Heritage, de tweede episode van Legacy of the First Blade, de eerste post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey, is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In Shadow Heritage trekken spelers op onderzoek uit naar aanleiding van een brief van Darius. Zo komen ze oog in oog te staan met een nieuwe dreiging: The Tempest. Zij is een genie op het gebied van zeeslagen en opperbevelhebber van haar eigen vloot. Met haar superieure scheepstechnieken en een dodelijk arsenaal aan wapens doet ze er alles aan om spelers op de knieën te krijgen. Elke episode van Legacy of the First Blade bevat een nieuwe vaardigheid voor elke tak van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin. In deze tweede episode ontdekken spelers Rapid Fire, een nieuwe vaardigheid voor de Hunter-tak. Deze vaardigheid laat spelers toe om snel pijlen af te schieten zonder te moeten herladen. Om toegang te krijgen tot Shadow Heritage moeten spelers Hunted - de eerste episode van Legacy of the First Blade - en de Naxos-missie in hoofdstuk 7 van de algemene verhaallijn van de game hebben voltooid met een personage van level 28 of hoger.
2x Ontdek de nieuwe uitdagingen van Etrian Odyssey Nexus in de Challenge Trailer17/01 06u45 - EvilGamerz: Etrian Odyssey Nexus komt op 5 februari 2019 naar de Nintendo 3DS™! Terwijl je de labyrinten op het continent Lemuria voorzichtig ontdekt, moet je leren om je aan te passen aan de uitdagingen die je tegenkomt. Doe je dit niet, zal je bijna zeker verslagen worden door de handen (of kaken) van de beesten die op de loer liggen. Ontdek meer in de nieuwste trailer! Als onderdeel van de update van vandaag lanceren we trots de officiële website voor Etrian Odyssey Nexus! Hier zijn meer details te vinden over de speelbare klassen, belangrijke personages en de systemen in Etrian Odyssey Nexus de we in de nieuwste trailer bespreken. Kenmerken Etrian Odyssey Nexus: • De Etrian Odyssey Experience – Met meer klassen, personages, gameplay systemen en labyrinten dan in elk ander spel van de serie, is Etrian Odyssey Nexus het ultieme dungeon-crawling avontuur. • Je perfecte verkennings party – Creëer en pas personages uit 19 speelbare klassen aan en neem het op tegen gevaarlijke wezens uit de labyrinten van Lemuria. • Geschikt voor nieuwkomers en veteranen! – Met de mogelijkheid om te wisselen tussen vier verschillende moeilijkheidsgraden, auto-mapping instellingen en een groot standalone verhaal, is er voor elk wat wils, van nieuwkomers in de serie tot de ervaren veteranen. • Een liefdesbrief voor Etrian – Yuji Himukai (Character Designer), Shin Nagasawa (Monster Designer) en Yuzo Koshiro (Componist) zijn bij elkaar gekomen om de meest vooraanstaande Etrian ervaring te creëren voor de laatste aflevering van de serie op de Nintendo 3DS.
2x Story trailer voor The Division 217/01 07u00 - EvilGamerz: Ubisoft heeft een nieuwe story trailer uitgebracht voor de game The Division 2. Het spel komt op 15 maart aanstaande uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Statistieken

Artikels:
36531
Gelezen:
48301
Aantal lezers nu:
59


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven