zaterdag 24 augustus 2019, week 34


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u00
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
23/08 15u15  Beleef het boerenbestaan in Farmers Dynasty Bigben en Toplitz Productions presenteren met plezier een nieuwe gameplayvideo van Farmer’s Dynasty. Deze game laat je het echte boerenbestaan beleven in grote open gebieden vol boerderij-activiteiten. Na de positieve ontvangst van Steam-spelers bij de ‘vroegtijdige toegang’-lancering op Steam, komt de game op 7 november 2019 beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4 en later voor de Nintendo Switch. Droom je al jaren van een leven op het platteland? Die droom kan werkelijkheid worden met Farmer’s Dynasty: keer terug naar de natuur en word een boer.Je begint met eenvoudig boerengereedschap maar kunt al snel genieten van diepgaande gameplay, waarin je moet bouwen, repareren en oogsten. Verbeter je opbrengst door nieuwe landbouwfaciliteiten aan te schaffen, zoals kassen en silo’s, en doe je best om een van de beste boeren in het dorp te worden.Het sociale aspect speelt ook een belangrijke rol in deze game. Aan het eind van je werkdag kun je deelnemen aan dorpsactiviteiten om te ontspannen en je sociale leven te ontwikkelen. Maak kennis met je buren en breng tijd met ze door. Deze interacties kunnen leiden tot een romantische relatie en gezinsleven op het platteland.Geniet van het boerenleven: bouw je boerderij, begin een gezin en bewerk je land. Speel een unieke mix van een boerderijsimulator, levenssimulatie en managementgame. Bouw en repareer je boerderij en breid hem naar eigen wens uit. Ga waar je wilt in de open plattelandswereld. Help je buren in verschillende missies om sociale punten te verdienen. Een realistische simulatie: leer hoe je verschillende boerderijmachines gebruikt en verdiep je in groeicycli om de opbrengst van je gewassen te maximaliseren.
23/08 14u15  Eerste TAG TEAM-trio maakt opwachting in nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Hidden Fates, vanaf vandaag verkrijgbaar Vanaf vandaag kunnen fans van de Pokémon Trading Card Game hun hart ophalen in Hidden Fates. Deze speciale uitbreiding introduceert het allereerste TAG TEAM-trio, dat bestaat uit Moltres & Zapdos & Articuno-GX. Daarnaast bevat het kaarten met Shiny Pokémon, zoals Mewtwo-GX en Charizard-GX. The Pokémon Company International heeft de collectie Hidden Fates-speldjes uitgebracht. Dit is het eerste product in de Hidden Fates-serie. Het bevat één foliepromokaart met de Legendarische Pokémon Mewtwo of de Mythische Pokémon Mew, een speldje met deze Pokémon en drie Hidden Fates booster packs. Fans kunnen binnenkort ook de volgende Hidden Fates-producten verwachten: • Hidden Fates-blik (verkrijgbaar vanaf 6 september) — Drie speciale blikken die Charizard-GX, Gyarados-GX of Raichu-GX in de spotlights zetten. In elk blik zitten een Pokémon-GX-foliekaart en vier Hidden Fates booster packs• Hidden Fates Elite Trainer-doos (verkrijgbaar vanaf 20 september) — Bevat één artwork-foliepromokaart met Moltres & Zapdos & Articuno-GX, tien Hidden Fates booster packs en verschillende Pokémon TCG-accessoires Daarnaast zal vanaf 4 oktober de Hidden Fates Poké Ball-collectie verkrijgbaar zijn en vanaf 15 november de Hidden Fates Premium Power-collectie.
23/08 14u15  Nieuw artikel: Life is Strange 2 - Episode 4 Lees meer >
23/08 08u45  Ontwerp van PlayStation 5-devkit bevestigd en getoond Codemasters heeft bevestigd dat er momenteel dev kits van de PlayStation 5 bij developers aanwezig zijn. Dat is op zich niet onverwacht maar wel interessant is het design van de units. Op de Gamefront lezen we dat de PS5-ontwerpen die onlangs werden ontdekt in een ontwerpoctrooi van LetsGoDigital echt zijn. Matthew Stott van Codemasters heeft dit gezegd. 'Het is inderdaad een ontwikkelkit. We hebben er een paar van op ons kantoor. Het ontwerp van een devkit is vaak anders dan van de uiteindelijke hardware voor de consument. Het valt nog te bezien hoe de hardware er straks uit zal komen te zien.'
23/08 08u45  Kleine 10 minuten gameplay voor GreedFall Op de Gamescom zijn 9 minuten aan gameplay verschenen van de game GreedFall. Het spel komt binnenkort uit voor diverse platformen.
23/08 08u45  TGS line-up van Koei Tecmo Koei Tecmo heeft de line-up bekend gemaakt voor de Tokyo Game Show die op 12 september plaatsvindt. Het concern komt met onderstaande lijst met titels:Video- Dead or Alive 6 (PS4, Xbox One)- Monster Rancher (Switch)Speelbaar- Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout (PS4, Switch)- Nioh 2 (PS4)- Romance of the Three Kingdoms XIV (PS4)
23/08 08u30  GTA Online: Vulcar Classic Car, Race Series, gratis T-shirts en meer Deze week in GTA Online, de nieuwe Vulcar Nebula Turbo Sports Classic vekrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos, met Dubbele Beloningen bij de nieuwste Race Serie, inclusief de onlangs verschenen tracks; Scenic Route, Rancho Rivalry of Grapeseed Circuit. Bovendien kunnen spelers gratis Street Crimes Box Art en Invade and Persuade Invader t-shirts ophalen, en gratis drankjes zijn verkrijgbaar in The Diamond's Casino Bar en in de persoonlijke Penthouse Bar en Party Area van de speler. Spelers die hun Penthouse willen upgraden, ontvangen 30% korting op de Bar en Party Area, evenals 50% korting op Members Party, allemaal tot en met 28 augustus, samen met de nieuwste Lucky Wheel-prijs van deze week, de Benefactor Schlagen GT.
22/08 16u45  Nieuw artikel: GamesCom 2019 - Deliver us the moon, The Blair Witch en No straight roads Lees meer >
22/08 15u30  Oninaki nu wereldwijd verkrijgbaar Square Enix Ltd.,maakt bekend dat ONINAKI, de nieuwste action-RPG van het getalenteerde Tokyo RPG Factory-team, nu verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en STEAM.ONINAKI is ontwikkeld onder leiding van creative producer Takashi Tokita (Chrono Trigger, Parasite Eve) en vertelt het verhaal van Kagachi, een jonge Watcher die verloren zielen naar de volgende wereld moet begeleiden. Wanneer hij kennismaakt met het mysterieuze meisje Linne, raakt zijn lot verstrengeld met bloed en dood. Door de kracht van Daemons tegen zijn vijanden te gebruiken, kan Kagachi krachtige skills en eigenschappen benutten.Met zeer aanpasbare skill trees voor elke Daemon, snelle en boeiende action-RPG-mechanics en een mysterieus, meeslepend verhaal dat spelers meeneemt naar een wereld zoals ze die nog nooit hebben gezien, biedt ONINAKI spelers een heel nieuw avontuur, waarin de dood slechts het begin is.ONINAKI is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, het PlayStation 4-systeem en STEAM. Daarnaast is in beperkte oplage nu ook een fysieke versie van de game verkrijgbaar, zowel voor het Nintendo Switch-systeem als het PlayStation 4-systeem. Deze versie heeft een prachtige omkeerbare hoes met stijlvol artwork van de helden uit de game.
22/08 14u30  Nieuw artikel: GamesCom 2019 - DOOM en Dying Light 2 Lees meer >
22/08 14u30  Nieuw artikel: GamesCom 2019 - FFVII: Remake, Contra en Disintegration Lees meer >
22/08 14u30  Nieuw artikel: GamesCom 2019 - WRC8, The Outer Worlds, Cyberpunk 2077 Lees meer >
22/08 14u30  Nieuw artikel: GamesCom 2019 - TT Isle of Man, Ghost Recon en NFS Lees meer >
22/08 14u30  Nieuw artikel: Gamescom 2019 - FIFA 20 en PES 2020 Lees meer >
22/08 11u30  Nieuw artikel: GamesCom 2019 - Asterix, Borderlands 3, Caliber Lees meer >
Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019, 15u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
22/08 11u30  Nieuw artikel: GamesCom - FFVII: Remake, Contra en DisintegrationLees meer >
22/08 11u30  Nieuw artikel: GamesCom - WRC8, The Outer Worlds, Cyberpunk 2077Lees meer >
22/08 07u15  Nieuwe hits Just Dance 2020 onthuldJust Dance 2020, de nieuwste game in de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden, onthult een aantal nieuwe hits, waaronder ‘Old Town Road (Remix)’ van Lil Nas & Billy Ray Cyrus en ‘Baby Shark’ van Pinkfong. Just Dance 2020 is vanaf 5 november verkrijgbaar, met meer dan 40 nieuwe toptracks en meer dan 500 tracks met Just Dance Unlimited. De nieuwe hits die zijn onthuld:• Taki Taki - DJ Snake Ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B• Old Town Road (Remix) – Lil Nas X Ft. Billy Ray Cyrus• I Am The Best (내가 제일 잘 나가) – 2NE1• Con Altura - ROSALÍA & J Balvin Ft. El Guincho• 365 – Zedd & Katy Perry• The Time (Dirty Bit) – Black Eyed Peas• Bassa Sababa – Netta• Tel Aviv - Omer Adam Ft. Arisa• Fit But You Know It – The Streets• Just An Illusion – Equinox Stars• My New Swag '我的新衣' – VAVA Ft. Ty. & Nina Wang• Só Depois Do Carnaval – Lexa• Baby Shark – Pinkfong Just Dance 2020 is vanaf 5 november verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Wii, onder meer in de Ubisoft Store.
22/08 07u15  Private Division en Star Theory Games kondigen Kerbal Space Program 2 aan!Private Division en Star Theory Games hebben vandaag aangekondigd dat Kerbal Space Program 2, het vervolg op de geliefde, originele ruimtesim, in het voorjaar van 2020 zal verschijnen op PC via Steam en kort daarna op PlayStation 4 en verschillende Xbox One-consoles, waaronder de Xbox One X.Assets: http://bit.ly/KSP2AnnouncementPressKitKerbal Space Program 2 biedt een scala aan manieren waarop spelers hun ruimteavonturen kunnen voortzetten, met een uitgebreid aantal nieuwe planeten om te verkennen, nieuwe technologieën waarmee naar de sterren gereisd kan worden en de mogelijkheid om koloniën te stichten, allemaal op basis van bestaande wetenschap. Voor het eerst kunnen spelers bouwen zonder gehinderd te worden door planetaire zwaartekracht, waardoor constructies nog groter en complexer kunnen worden dan ooit tevoren, tot zelfs interstellaire ruimteschepen aan toe. Daarnaast kunnen spelers voor het eerst in de geschiedenis van de serie deze ervaringen via multiplayer samen met anderen beleven.Kerbal Space Program 2 bevat ook een hoop nieuwe verbeteringen, waaronder verbeterde planeten en onderdelen, extra ondersteuning voor mods en een verbeterde tutorial om nieuwe spelers te helpen door de dampkring te breken. Deze aanpassingen helpen aan de ene kant nieuwelingen op weg bij het onder de knie krijgen van feitelijke raketwetenschap, terwijl aan de andere kant de uitdaging voor ervaren spelers onverminderd groot blijft. “KSP draaide altijd al om het verleggen van grenzen voor innovatie en technologie en met Kerbal Space Program 2 voeren we die insteek nog verder door,” vertelt Nate Simpson, Creative Director bij Star Theory. “We introduceren meerdere nieuwe manieren waarop spelers zichzelf kunnen uitdagen, zoals nieuwe natuurkundige puzzels om op te lossen, nieuwe planetaire bestemmingen om te veroveren en nieuwe manieren om hun eigen ruimteprogramma te ontwikkelen. Dit is en blijft een spel over ontdekking, verbeeldingskracht en het begrijpen van natuurwetten rondom raketlanceringen... met alle ongelukken die daarbij horen.” “Met Star Theory kunnen we een nieuwe gameplay-basis opbouwen die vele malen groter is en ons de ruimte laat ontdekken tot ver buiten de grenzen van het sterrenstelsel uit het eerste spel. Dit is een geweldig moment, omdat we de Kerbal-franchise verder uitbreiden terwijl we trouw blijven aan het idee van KSP en wat deze serie zo speciaal maakt,” aldus Michael Cook, Executive Producer bij Private Division. “Kerbal Space Program 2 zal een passie doen ontwaken in hele nieuwe generatie ruimteverkenners, toekomstige astronauten en astronomen. En dat is precies de reden waarom wij dit met hart en ziel maken.”Kerbal Space Program 2 zal digitaal verschijnen voor €59,99, op PC via Steam in voorjaar 2020 tijdens het fiscale jaar van Take-Two (eindigd 31 Maart 2020) en later op PlayStation 4 en verschillende Xbox One-consoles, waaronder de Xbox One X. Kerbal Space Program 2 heeft nog geen classificatie van de ESRB ontvangen.
22/08 07u00  Final Fantasy VIII Remastered verschijnt op 3 septemberSquare Enix Ltd., heeft vandaag bekendgemaakt dat de bij fans zo geliefde role-playing game FINAL FANTASY VIII Remastered op 3 september 2019 digitaal verschijnt voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten en STEAM.FINAL FANTASY VIII Remastered viert zijn twintigste verjaardag door de geliefde RPG naar moderne platformen te brengen, inclusief opnieuw gerenderde graphics die de personages als nooit tevoren tot leven wekken. In deze game stappen spelers in de schoenen van SeeD-rekruut Squall Leonhart en verzetsstrijder Rinoa Heartilly die samen de wereld moeten redden van de militaire natie Galbadia.De geremasterde versie verrijkt de ervaring met de volgende vernieuwingen:• Battle Assist: De mogelijkheid om altijd maximale HP en ATB te hebben, en op elk moment Limit Breaks te kunnen gebruiken.• No Encounters: Een optie die confrontaties met vijanden uitschakelt, voor spelers die ongestoord van het verhaal willen genieten. Terwijl confrontaties met vijanden zijn uitgeschakeld, kunnen spelers nog wel genieten van de event battles in het verhaal.• 3x Speed Boost: Doorloop het spel drie keer zo snel.• De STEAM-versie krijgt ook extra opties, inclusief All Items (ontvang alle items, enkele items uitgezonderd), All Abilities, GF Max Level, Max Gil, Max Magic, All Limit Breaks, en All Cards (ontvang het maximale aantal Triple Triad Cards, uitgezonderd Rare Cards).
22/08 07u00  For Honor Gratis op UplayFor Honor is vanaf vandaag tot en met 27 augustus gratis beschikbaar via Uplay op Windows PC. Hierbij hebben spelers ook toegang tot het nieuwe Year 3 Season 3, waarin de Jormungandr is geïntroduceerd. Geleid door Hulda en Gretar, respectievelijk de vrouwelijke en mannelijke versie van de nieuwe Held, richt deze Viking-factie zich op het vernietigen van de zwakken voordat Ragnarok arriveert. Voeg je bij de meer dan 20 miljoen geregistreerde spelers en duik in de actie. For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook gaat For Honor onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.
22/08 07u00  The Two Colonels - De eerste Story DLC voor Metro Exodus is nu uitDeep Silver en 4A Games kondigen vandaag aan dat The Two Colonels, de eerste verhaal-DLC van Metro Exodus, vanaf nu beschikbaar is. The Two Colonels volgt het verhaal van Colonel Khlebnikov in de laatste dagen van zijn leven in Novosibirsk, wat Colonel Miller later navolgt. Een korte waarschuwing: als je Metro Exodus nog niet uitgespeeld hebt zal je hieronder spoilers lezen. Onder het oppervlakte van de dode stad Novosibirsk is Khlebnikov op weg naar zijn zoon Kirill op oudjaarsdag. Niet alles gaat goed voor de mensen daar: het slijm neemt langzaam de tunnels over, mutanten vallen veel vaker aan en het waardevolle ‘green stuff’ dat de mensen tegen stralingsvergiftiging beschermt begint op te raken. Om ervoor te zorgen dat de mensen het overleven, moet de leiding drastische maatregelen nemen… The Two Colonels bevat de klassieke Metro-gameplay waarin je de claustrofobische omgeving van Novosibirks verkent, met alle huiveringwekkende spanning die spelers van de Metro-serie verwachten. Het verhaal heeft ook een gloednieuw wapen voor het bevechten van het slijm en de wormen in de tunnels; de dodelijke vlammenwerper. Het moet net zoals de Tikhar opgepompt worden om te gerbruiken, maar kan wel een ruimte in vuur en vlam zetten. The Two Colonels is nu te koop op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Het is onderdeel van de Metro Exodus Expansion Pass die eigenaren ook toegang geeft tot de tweede DLC ‘Sam’s Story’, gepland voor een release in voorjaar 2020.
22/08 07u00  Extra beloningen bij daily challenges Red Dead OnlineDe Daily Challenges van Red Dead Online betalen tot en met 2 september Dubbel Gold uit, samen met een geschenk van 30x Explosive Repeater Ammo en 10x Poison Throwing Knives voor degenen die binnen de komende zeven dagen 10 Daily Challenges voltooien. Bovendien krijgen deelnemers aan alle Showdown-modi een XP-boost van 40%.Er zijn ook nieuwe kortingen beschikbaar bij Tailors die de rank vereisten voor alle outfits verlagen naar rank 10 met een korting van 25%, terwijl de Wheeler, Rawson & Co. catalogus 35% korting biedt op alle Tonics & Provisions en 30% korting op alle Action/Greet Emotes.Ondertussen worden de Ability Card Upgrades ook met 25% verlaagd en krijgen Twitch Prime members die hun Social Club accounts vóór 15 augustus hebben gekoppeld een extra 10% korting op de eerder genoemde afgeprijsde items en meer.
22/08 07u00  Koel vervolg op Mudrunner onthuld op GamescomSnowRunner, het langverwachte vervolg op de trucking simulator hit MudRunner, ontwikkeld door Saber Interactive en gepubliceerd door Focus Home Interactive, werd vandaag onthuld op Gamescom. SnowRunner, eerder benoemd als MudRunner 2, is de ultieme off-road ervaring, nu nog groter en beter met prachtige visuals, geavanceerde simulatie fysica, enorme maps, voertuigen en de introductie van besneeuwd terrein. SnowRunner zet je achter het stuur van een groot rooster van aanpasbare heavy-duty voertuigen van fabrikanten zoals Pacific, Navistar en meer in enkele van de meest ongetemde, meedogenloze omgevingen ter wereld. Er zijn meer dan 15 nieuwe sandbox maps om te verkennen, sommigen tot vier keer groter dan in de originele MudRunner. Overmeester extreme gevaren zoals sneeuwstormen, ijs, rivieren en modder – elk met zijn eigen unieke uitdagingen – om je lading zo snel mogelijk naar zijn bestemming te brengen. Neem het solo op tegen de elementen of met je vrienden online in de volledig synchrone co-op multiplayer (tot vier spelers)! SnowRunner komt naar verwachting uit in 2020 op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store.
21/08 07u15  Disintegration komt uit in 2020!Private Division en V1 Interactive hebben vandaag de eerste details bekendgemaakt over de verwachte sciencefiction shooter Disintegration, waaronder een aangrijpende singleplayercampagne, multiplayer met drie verschillende speltypen en een eerste blik op de spelwereld. Disintegration komt digitaal uit voor €49,99 op PC, PlayStation 4 en de verschillende Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X. Het spel werd ontwikkeld door V1 Interactive, een onafhankelijke studio bestaande uit zo'n 30 veteranen uit de industrie en nieuw talent dat betrokken is geweest bij titels als Halo, Destiny, SOCOM US Navy Seals en meer. Het team wordt geleid door Marcus Lehto, medebedenker van Halo en voormalig creative director bij Bungie.In Disintegration reizen spelers naar de nabije toekomst, waarin de mensheid op het punt van uitsterven staat en zijn hoop op de technologie heeft gevestigd om te kunnen overleven. Het menselijke brein wordt verwijderd en operatief in een robotarmatuur geplaatst, door middel van een proces dat Integratie heet. Een dictatoriale vijandelijke supermacht, de Rayonne, tot waanzin gedreven door hun pas ontdekte superioriteit, doet zich gelden en begint de restanten van de mensheid gevangen te nemen om ze te dwingen te Integreren als robot.'Disintegration is niet een standaard first-person shooter en het spel zal je begrip van wat battlespace inhoudt op de proef stellen,' aldus Marcus Lehto, President en Game Director van V1 Interactive. 'Je gaat een wereld verkennen die voor altijd veranderd is door een constant wereldwijd conflict. De enige manier om het leven zoals wij dat kennen te redden is door in elk vuurgevecht strategische beslissingen te nemen, zowel als piloot van een bewapende Gravcycle en als commandant van je bemanning.
21/08 07u15  Kerbal Space Program 2 aangekondigd!Private Division en Star Theory Games hebben vandaag aangekondigd dat Kerbal Space Program 2, het vervolg op de geliefde, originele ruimtesim, in het voorjaar van 2020 zal verschijnen op PC via Steam en kort daarna op PlayStation®4 en verschillende Xbox One-consoles, waaronder de Xbox One X.Kerbal Space Program 2 biedt een scala aan manieren waarop spelers hun ruimteavonturen kunnen voortzetten, met een uitgebreid aantal nieuwe planeten om te verkennen, nieuwe technologieën waarmee naar de sterren gereisd kan worden en de mogelijkheid om koloniën te stichten, allemaal op basis van bestaande wetenschap. Voor het eerst kunnen spelers bouwen zonder gehinderd te worden door planetaire zwaartekracht, waardoor constructies nog groter en complexer kunnen worden dan ooit tevoren, tot zelfs interstellaire ruimteschepen aan toe. Daarnaast kunnen spelers voor het eerst in de geschiedenis van de serie deze ervaringen via multiplayer samen met anderen beleven.Kerbal Space Program 2 bevat ook een hoop nieuwe verbeteringen, waaronder verbeterde planeten en onderdelen, extra ondersteuning voor mods en een verbeterde tutorial om nieuwe spelers te helpen door de dampkring te breken. Deze aanpassingen helpen aan de ene kant nieuwelingen op weg bij het onder de knie krijgen van feitelijke raketwetenschap, terwijl aan de andere kant de uitdaging voor ervaren spelers onverminderd groot blijft.'KSP draaide altijd al om het verleggen van grenzen voor innovatie en technologie en met Kerbal Space Program 2 voeren we die insteek nog verder door,' vertelt Nate Simpson, Creative Director bij Star Theory. 'We introduceren meerdere nieuwe manieren waarop spelers zichzelf kunnen uitdagen, zoals nieuwe natuurkundige puzzels om op te lossen, nieuwe planetaire bestemmingen om te veroveren en nieuwe manieren om hun eigen ruimteprogramma te ontwikkelen. Dit is en blijft een spel over ontdekking, verbeeldingskracht en het begrijpen van natuurwetten rondom raketlanceringen... met alle ongelukken die daarbij horen.'Met Star Theory kunnen we een nieuwe gameplay-basis opbouwen die vele malen groter is en ons de ruimte laat ontdekken tot ver buiten de grenzen van het sterrenstelsel uit het eerste spel. Dit is een geweldig moment, omdat we de Kerbal-franchise verder uitbreiden terwijl we trouw blijven aan het idee van KSP en wat deze serie zo speciaal maakt,' aldus Michael Cook, Executive Producer bij Private Division. 'Kerbal Space Program 2 zal een passie doen ontwaken in hele nieuwe generatie ruimteverkenners, toekomstige astronauten en astronomen. En dat is precies de reden waarom wij dit met hart en ziel maken.'Kerbal Space Program 2 zal digitaal verschijnen voor €59,99, op PC via Steam in voorjaar 2020 tijdens het fiscale jaar van Take-Two (eindigd 31 Maart 2020) en later op PlayStation 4 en verschillende Xbox One-consoles, waaronder de Xbox One X. Kerbal Space Program 2 heeft nog geen classificatie van de ESRB ontvangen.
21/08 07u00  Releasedatum Iron Harvest onthuld!KING Art Games en Deep Silver hebben de releasedatum onthuld voor de langverwachte klassieke RTS Iron Harvest onthuld tijdens de Opening Night Live ceremonie van gamescom 2019 in Keulen. De game, die zich afspeelt in het geweldige Diesel-punk universum gebaseerd op het werk van de Poolse artiest Jakub Rozalski, staat gepland voor release op 1 september 2020 op PlayStation®4, de Xbox One familie apparaten inclusief de Xbox One X en PC. Tijdens de conferentie heeft het team ook bevestigd dat de game naar pc komt op verschillende platformen waaronder Steam en GOG bij launch. De game is nu ook beschikbaar voor wishlishting. Gamescom 2019 Hands-on: Spelers die dit jaar aanwezig zijn op gamescom kunnen het slagveld overnemen en leiding nemen over hun troepen en gigantische Diesel-Punk mechs bij het Deep Silver & Friends gebied in Hall 9 vanaf vandaag tot en met zaterdag 24 augustus. Fans van de bekende tekeningen uit de game krijgen vanavond dinsdag 10 augustus om 17:00 een speciale kans wanneer Jakub Rozalski de booth bezoekt om met gasten te praten en een signeersessie houdt. Over Iron Harvest In het begin van de 20e eeuw, kort na het einde van de Grote Oorlog, is de wereld vol geheimen, kansen en uitdagingen. Traditie botst met technologische en wetenschappelijke vooruitgang terwijl Europa aan het bijkomen is van de brute Eerste Wereldoorlog. Iron Harvest is een real-time strategy game (RTS) die zich afspeelt in een alternatief 1920+ vlak na het einde van de Grote Oorlog. Om de best mogelijke RTS-ervaring te creëren heeft het team sinds de succesvolle Kickstarter-campagne samengewerkt met wereldwijde RTS-fans.
21/08 07u00  The Settlers in 2020 verkrijgbaarTijdens gamescom is aangekondigd dat The Settlers in 2020 verkrijgbaar is voor Windows PC. Ruim 25 jaar na het debuut van de eerste Settlers keert de build-up strategieserie terug met gemoderniseerde elementen van eerdere edities, maar ook met gloednieuwe features en gameplaymogelijkheden.Speel The Settlers in PvE en PvP en kies uit drie modi: Campaign, Skirmish en Multiplayer. Aangedreven door Ubisofts eigen Snowdrop engine zet The Settlers een nieuwe visuele benchmark in het build-up strategiegenre met een kleurrijke open wereld en talrijke details van de bruisende levens van de inwoners.Een van de nieuwe features van de game is de mogelijkheid om verschillende strategieën te gebruiken om uitdagingen te overwinnen, namelijk:· De Combat-strategie waarbij spelers een compleet leger aansturen om gebieden over te nemen of te beschermen.· De Glory-strategie waarbij spelers een held tegen een vijand laten vechten in de arena.· De Faith-strategie waarbij spelers hoop verspreiden onder de bevolking. Details over deze strategie volgen later.Ook werd bekendgemaakt dat er twee edities van de game verkrijgbaar gaan zijn:· The Settlers Standard Edition bevat de game.· The Settlers Gold Edition bevat naast de game tevens de Monumenten en Kooplui-uitbreinding en twee aanvullende decoratieve gebouwen: Het Prieel van Rust en De Wensput. Ook krijgen spelers drie dagen eerder toegang tot de game.Spelers die The Settlers pre-orderen, ontvangen een exclusief item: Het Standbeeld van de Eerste Settlers.
21/08 07u00  Trials Rising Crash and Sunburn uitbreiding beschikbaar vanaf 10 septemberTrials Rising is terug met een tweede uitbreiding, Crash & Sunburn, die beschikbaar is vanaf 10 september op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC. Ook gaat Crash & Sunburn onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.Crash & Sunburn neemt spelers mee op reis onder de evenaar om onder andere het Amazone regenwoud, de Inca ruïnes, een safari en Antartica te ontdekken op 37 nieuwe tracks verspreid over Zuid-Amerika, Afrika, Australië en Antartica. Spelers rijden in stijl met de Jungle Explorer outfit, perfect voor elk avontuur op het zuidelijk halfrond. De uitbreiding bevat ook twee nieuwe fun bikes speciaal ontworpen om spelers op de proef te stellen: de Turtle en de Alpaca. Crash & Sunburn is los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van de Expansion Pass. De Expansion Pass van Trials Rising bevat tevens de Sixty-Six – Expansion I, het Stuntman Rider Pack en het Samurai Pack.Trials Rising is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook gaat Trials Rising onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.
21/08 07u00  Ontdek het belang van Companions in nieuwe GreedFall TrailerGreedFall, de nieuwe RPG van Spiders Studio, zal je op een tocht naar onbekende landen zetten wanneer het uitkomt op 10 september voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Op het eiland Teer Fradee bepaal jij je eigen lot, maar dat doe je niet alleen. In de nieuwste Companions Trailer laten Spiders en Focus Home Interactive het belang zien van jouw Companions, jullie relaties en de verhalen die ze met zich meebrengen.In GreedFall ben je bovenal een diplomaat. Jouw personage wordt gedefinieerd door hoe je omgaat met de unieke situaties waarin jij je bevindt en met wie je omgaat. Denk goed over je keuzes na, want elke Companion hoort bij één van de vele facties of gilden inclusief alle vooroordelen en ambities die dit met zich mee kan brengen.Elke Companion heeft naast de invloed van de factiedoelen ook hun eigen persoonlijke quests. Ze kunnen besluiten je te verlaten wanneer je deze quests te lang negeert. Besluit je ze te helpen, dan kan je een bondgenoot (of minnaar) voor het leven hebben. Je Companions weten wat je zegt en doet, dus houd rekening met hun reacties voor je een keuze maakt.Denk goed na welke twee Companions je meeneemt, gezien elke unieke vaardigheden biedt. Als je een uitdagend gevecht verwacht, overweeg dan om Coin Guard-huurling Kurt mee te nemen, die kan worden uitgerust als een stoere frontlinie-krijger. Wees buiten gevechten voorzichtig met het bedrijven van diplomatiek met een factie waar één van je Companions vijandig tegen is. Jouw keuzes zullen de wereld vormen, samen met het leven van de mensen erin.
21/08 07u00  Nieuw artikel: GamesCom - TT Isle of Man, Ghost Recon en NFSLees meer >
21/08 07u00  Nieuw artikel: Gamescom - FIFA 20 en PES 2020Lees meer >
19/08 22u15  Sony koopt Insomniac Games overSony heeft bekend gemaakt dat het een flinke slag heeft geslagen. Het concern heeft namelijk ontwikkelaar Insomniac Games overgekocht. De developer kennen we van diverse games waaronder de franchise Resistance. Fall of Man was de eerste launch game voor de PlayStation 3. Daarnaast bracht het later ook Ratchet & Clank uit en kwam het onlangs nog met Spider-Man, welke erg populair bleek. Vooralsnog maakte men al diverse games voor PlayStation-platformen. Nu zal men waarschijnlijk games voor de PlayStation 5 gaan produceren.
19/08 22u15  Nieuwe games voor Xbox Game PassMicrosoft heeft bekend gemaakt dat er weer enkele games voor de Xbox Game Pass beschikbaar zijn gesteld. Ook staan er enkele gepland voor later deze week:- Devil May Cry 5- Stellaris: Console EditionVanaf 22-08-19- Kingdom Come: Deliverance- Ape Out
19/08 22u15  Nieuw artikel: Anno 1800 - Sunken TreasuresLees meer >
19/08 22u00  Cyberpunk 2077 komt ook naar Google StadiaCD Projekt heeft aangekondigd dat de game Cyberpunk 2077 ook naar Google Stadia zal gaan komen. Het spel zal op 16 april 2020 gaan verschijnen op alle platformen. De Google Stadia-versie loopt dus geen extra vertraging op.Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure story set in Night City, a megalopolis obsessed with power, glamour and body modification. You play as V, a mercenary outlaw going after a one-of-a-kind implant that is the key to immortality. You can customize your character’s cyberware, skillset and playstyle, and explore a vast city where your choices shape the story and the world around you.
19/08 21u45  Lionbite Games kondigt Rain of Reflections aanIndie studio Lionbite Games maakt vandaag bekend dat de verhaal gedreven avonturengame Rain of Reflections op 20 september 2019 verschijnt voor Windows PC via Steam. Duik in de gelaagde dystopische wereld, overleef zenuwslopende turn-based confrontaties, hack systemen om verder te komen, ontmoet een cast van personages met een sterke eigen wil en maak beslissingen die de toekomst bepalen. Rain of Reflections: Chapter 1 – getiteld “Set Free” – volgt Wilona, een wetenschapper die werkt aan een oplossing voor de wereldwijde onvruchtbaarheid-epidemie. Wanneer Wilona begint te twijfelen aan de moraliteit van de experimenten die zij uitvoert op het laatst geboren kind, begint ze een levensgevaarlijke reis die haar brengt naar de onberispelijke torens van de rijke elite, de overvolle sloppenwijken van de onderklasse en de koude, steriele laboratoria van de regering. Gedurende haar tocht ga je turn-based confrontaties aan met een reeks aan tactische opties, zoals stealth, dialoog en gevecht. Je breekt in computersystemen, kraakt sloten en luistert radio communicatie af in een gevarieerde mix van hack puzzels. Jouw woorden tellen. Met keuzes in de dialogen kun je andere personages overtuigen, ontmantelen of te slim af zijn. De volledig ingesproken gesprekken hebben serieuze consequenties naarmate het spel vordert. De dialogen kunnen ook de motivatie van jouw bondgenoten en vijanden bij gevechten beïnvloeden en hiermee de uitkomst veranderen op kritieke momenten. Het ambitieuze verhaal van Rain of Reflections bevat meerdere hoofdstukken, welke elk afzonderlijk een volledig verhaal vertellen, die verdieping in het verhaal brengen en compleet nieuwe en frisse locaties en gameplay bieden op verschillende gebieden.  Chapter 2 – “Open Eye” – volgt een privé detective in een cyberpunk district genaamd The Cluster en Chapter 3 – “Undercurrent” – schijnt licht op de ondergrondse verzetsbeweging en zijn belangrijkste figuur: Imra
19/08 21u45  Ghost Recon Breakpoint onthult meer info over de Ghost War multiplayermodusGhost War, de multiplayermodus van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, is bij de lancering van de game op 4 oktober 2019 direct beschikbaar voor alle spelers en ontvangt daarna reguliere contentupdates. Ghost War is ook onderdeel van de bèta die plaatsvindt van 5 tot en met 8 september 2019 op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers met een pre-order hebben gegarandeerd toegang, andere spelers maken kans op deelname door zich aan te melden voor de bèta via ghostrecon.com/beta.Ghost War is een 4v4-ervaring gebouwd op het tactische teamspel van de Ghost Recon-franchise, waar strategie en samenwerking net zo belangrijk zijn als individuele kwaliteiten. Spelers kiezen uit vier verschillende klassen: Assault, Panther, Sharpshooter en Medic. Elke klasse heeft een specifieke rol op het slagveld waar ze strijden tegen het vijandige team in open omgevingen op zes unieke maps. Ghost War profiteert bovendien van nieuwe mogelijkheden uit de campagnemodus, zoals het nieuwe dekkingssysteem, invloed van het terein en het nieuwe verwondingssysteem.Spelers gaan bij de lancering van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint aan de slag met twee compleet verschillende multiplayermodi in Ghost War: ·         Elimination: een intense team deathmatch waarbij spelers op de tegenstander jagen en deze moeten elimineren. Elimination introduceert ook een krimpende gevechtszone in de laatste fase van een ronde, waardoor spelers gedwongen worden de strijd met elkaar aan te gaan.·         Sabotage: een asymmetrische bommodus, waar aanvallers een bom moeten laten ontploffen bij één van de bomplaatsen, terwijl de verdedigers die onschadelijk proberen te maken.Voor de eerste keer, dankzij het gedeelde progressiesysteem van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, gebruiken spelers hetzelfde karakter in zowel de campagnemodus als de multiplayermodus en behouden ze hun ontgrendelde klassen, vaardigheden, aanpassingsitems en wapens in beide modi. Om de ervaring eerlijk en skill-based te houden voor alle spelers, worden bepaalde statistieken in Ghost War aangepast. Ghost War is verder voorzien van dedicated servers en kent minder lange laadtijden en verbeterde matchmaking ten opzichte van Tom Clancy’s Ghost Recon Widllands. Tot slot gaat Ghost War enorme post-launch ondersteuning krijgen. Naast de gebruikelijke balancing updates en verbeteringen, kunnen spelers na de lancering van de game nieuwe maps, klassen, wapens en zelfs nieuwe modi en events verwachten.
19/08 16u15  Pokemon wereldkampioenschappen 2019 bekendHet Pokémon Wereldkampioenschap 2019 is gisteren afgesloten na drie dagen intense en vriendschappelijke strijd in Washington D.C. De beste Trainers ter wereld konden voor de 16e keer deelnemen aan dit belangrijkste toernooi van het jaar voor Pokémon videogames en de Pokémon Trading Card Game (TCG). Dit jaar draaide het om de videogames Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon én Pokkén Tournament DX. Meer dan 7000 spelers en fans van over de hele wereld verzamelden zich in de Amerikaanse hoofdstad voor het grootste Pokémon-evenement ter wereld.Het Pokémon Wereldkampioenschap is een evenement waarvoor je als deelnemer uitgenodigd moet worden en dat elk jaar op een andere locatie wordt gehouden. Spelers kunnen zich kwalificeren via verschillende lokale, regionale en internationale toernooien. Dit jaar kregen de kampioenen een unieke Pokémon WK-trofee, een uitnodiging voor het Pokémon Wereldkampioenschap 2020 en een geldprijs in de vorm van een beurs, een bedrag of een reischeque. The Pokémon Company International reikte meer dan$ 500.000 aan prijzen uit aan de beste spelers van het Pokémon Wereldkampioenschap 2019.De Pokémon-wereldkampioenen 2019 zijn:Wereldkampioen juniordivisie Pokémon TCG 2019 Haruki Miyamoto [JPN]Wereldkampioen seniordivisie Pokémon TCG 2019 Kaya Lichtleitner [DEU]Wereldkampioen masterdivisie Pokémon TCG 2019 Henry Brand [AUS]Wereldkampioen juniordivisie Pokémon-videospel 2019 Pi Wu [TWN]Wereldkampioen seniordivisie Pokémon-videospel 2019 Ko Tsukide [JPN]Wereldkampioen masterdivisie Pokémon-videospel 2019 Naoto Mizobuchi [JPN]Wereldkampioen seniordivisie Pokkén Tournament 2019 ashninja1 [USA]Wereldkampioen masterdivisie Pokkén Tournament 2019 Subutan [JPN]WERELDKAMPIOENSCHAP POKÉMON TRADING CARD GAME 2019Finalisten in juniordivisie Wereldkampioen: Haruki Miyamoto [JPN]Tweede plaats: Isaac Terceira [USA]Finalisten in seniordivisie Wereldkampioen: Kaya Lichtleitner [DEU]Tweede plaats: Grant Shen [USA]Finalisten in masterdivisieWereldkampioen: Henry Brand [AUS]Tweede plaats: Shintaro Ito [JPN]WERELDKAMPIOENSCHAP POKÉMON-VIDEOGAME 2019Finalisten in juniordivisie Wereldkampioen: Pi Wu [TWN]Tweede plaats: Teddy French [GBR]Finalisten in seniordivisieWereldkampioen: Ko Tsukide [JPN]Tweede plaats: Lewis Tan [AUS]Finalisten in masterdivisie Wereldkampioen: Naoto Mizobuchi [JPN]Tweede plaats: Hirofumi Kimura [JPN]WERELDKAMPIOENSCHAP POKKÉN TOURNAMENT 2019Finalisten in seniordivisie Wereldkampioen: ashninja1 [USA]Tweede plaats: Kato [JPN]Finalisten in masterdivisieWereldkampioen: Subutan [JPN]Tweede plaats: Haruyuki [JPN]
19/08 11u45  Iconische Syberia-franchise krijgt nieuw deel: Syberia: The World BeforeMindscape, Microïds en Benoît Sokal kondigen vol trots de voortzetting van de iconische adventure-franchise Syberia aan met een splinternieuwe titel: Syberia: The World Before. In deze game reis je als Kate Walker naar verschillende continenten en tijdsperiodes, en ervaar je de chaos en tragedies uit de twintigste eeuw.Syberia: The World Before biedt fans de unieke atmosfeer waar de Syberia-reeks bekend om staat, met een spannend verhaal dat wordt gekenmerkt door mysterie, poëzie en emotie. Daarnaast zijn reizen, ontdekken en creatieve mechanics zeer belangrijke aspecten van Syberia: The World Before en kun je genieten van het oogstrelende artwork van de Belgische ontwerper Benoît Sokal. Zijn dromerige, besneeuwde landschappen, automatons en sympathieke, extravagante personages zullen zowel fans van het eerste uur als nieuwe spelers kunnen bekoren.‘De fans zijn, twee jaar na de release van de laatste episode in de Syberia-franchise, ontzettend nieuwsgierig naar de voortzetting van het avontuur van de geliefde Kate Walker. De game is al in ontwikkelingsfase en we zijn ontzettend trots om weer verenigd te worden met het magistrale universum van Benoît Sokal. Dit splinternieuwe avontuur geeft spelers de kans om onze heldin nog beter te leren kennen en zich opnieuw te begeven in de atmosfeer waar de eerste games zo geliefd door zijn geworden’, zegt Elliot Grassiano, Vice-President van Microïds.Benoît Sokal, artistic director en auteur van het verhaal, vult aan: ‘Ik ben ontzettend blij dat Kate’s avontuur wordt voortgezet, evenals de samenwerking met het geweldige team van Microïds. We willen de fans een even mysterieus verhaal geven als eerder, maar met nog meer automatons om te bedienenen, puzzels om op te lossen en unieke personages om te ontmoeten. Ik kan niet wachten om jullie meer van de game en het universum te laten zien.'
19/08 09u30  Slots - Meer dan het draaien van de rollenGokkasten bestaan sinds eind negentiende eeuw. In de Verenigde Staten zijn in de periode de eerste gokkasten gemaakt en sindsdien hebben ze al een enorme transformatie ondergaan. We kennen allemaal wel de gokkast bij de plaatselijke snackbar, maar natuurlijk zijn de zogenaamde slots onmisbaar in zowel het fysieke als het online casino. Gokken is natuurlijk erg populair in Las Vegas, maar ook in Nederland maken mensen graag kans op de jackpot! Slots zijn razend spannend, populair en betekenen veel meer dan alleen het laten draaien van de rollen.Waarom zijn gokkasten zo populair?De ontwikkeling van de gokkasten en de komst van de videoslots hebben er deels voor gezorgd dat er een aanzienlijke stijging aan populariteit is geweest. Casino’s maken overigens vrij makkelijk winst op gokkasten en dat zal dan ook zeker een van de redenen zijn waarom je in vrijwel ieder casino een grote hoeveelheid verschillende gokkasten zult tegenkomen. Voor de liefhebbers van casino’s overigens geen probleem, want het spelen op gokkasten is populairder dan ooit. Dit komt vooral door de lage inzet en de hoge jackpots die je er mee kunt winnen. De winsten bij gokkasten zijn wel lager dan bij tafelspelen en je speelt sneller, maar voor de snelle gokker een uitgelezen kans. Overigens kun je zowel de tafelspelen als de gokkasten ook heel goed online spelen. Enorm handig wanneer je wilt spelen, waar en wanneer je wilt, bijvoorbeeld via Slottyvegas casino online waar je de meest uiteenlopende spellen kunt. Verschillende thema’sHet spelen met slots is niet alleen maar aan een hendel trekken om de rollen te laten draaien en vervolgens te hopen dat ze op een gunstig punt stoppen met draaien. Er zijn natuurlijk simpel vormgegeven gokkasten, maar er zijn ook gokkasten met een heel uitgebreid thema er omheen. En dat is in sommige gevallen meer dan een paar leuke plaatjes en grappige symbolen. Immortal RomanceEen voorbeeld van een gokkast/slot met meer diepgang, is Immortal Romance. Immortal Romance is een van de pareltjes onder de slots. Deze gokkast is gebaseerd op de populaire Twilight Saga serie en je kan aan alles zien dat de ontwikkelaars van deze slot kosten noch moeite hebben gespaard om Immortal Romance te ontwerpen en uit te brengen. Deze videoslot ziet er super gelikt uit en biedt je de kans om flink te winnen. De stijl waarin Immortal Romance is vormgegeven is natuurlijk volledig afgeleid van Twilight the Saga en ook de symbolen op de rollen ken je van de populaire filmreeks. Je start al met een inzet van 30 cent en het uitkeringspercentage van 96,86% is hoger dan gemiddeld. Bonusprogramma’sVeel online casino’s werken met bonusprogramma’s en ook bij het spelen van (video)slots kun je hiervoor in aanmerking komen. Het zijn vaak bonussen voor nieuwe spelers, maar ook voor trouwe klanten zijn er loyaliteitpogramma’s. Je krijgt bijvoorbeeld free spins waarmee je met ‘gratis’ geld misschien de jackpot wint! Wel moet je vaak aan bepaalde rondspeelvoorwaarden voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Dit betekent dat je eerst een bepaald aantal keer moet inzetten.
19/08 08u45  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthult Operation Ember RiseTom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Ember Rise introduceert een nieuwe aanvaller en verdediger, respectievelijk Amaru uit Peru en Goyo uit Mexico. Ook is de map Kanal opnieuw ontworpen met onder andere verbeterde navigatie tussen alle delen. Tot slot wordt er een Battle Pass geïntroduceerd in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege beginnend met een gratis eerste fase genaamd ‘Call Me Harry’ later in het seizoen. Dit derde seizoen van het vierde jaar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege brengt met Amaru en Goyo verticaliteit en vuur naar de game. Amaru, gewapend met een G8A I en een Supernova shotgun, is in staat elke hoge positie in een recordtijd te bereiken met haar Garra-haak en ze maakt het af met een Garra-trap die een tegenstander in één keer uitschakelt als diegene bij een raam staat. De Mexicaanse Goyo, gewapend met de Vector .45 ACP en TCSG 12 shotgun, gebruikt het gevaarlijke Volcán-schild. Net als het bekende, normale schild, biedt de Volcán dekking en blokkeert het paden. Goyo heeft echter de mogelijkheid de bijgevoegde brandbom bij het schild te laten ontvlammen en aanvallers zo uit te schakelen of te vertragen. Naast de twee nieuwe Operators verkennen spelers de volledig opnieuw ontworpen versie van de map Kanal. Het is nu makkelijker om te bewegen tussen het oostelijke en westelijke gebouw door middel van een nieuw pad. Twee nieuwe trappenhuizen zijn toegevoegd om de map extra verticaliteit te bieden en de hoeveelheid speelbare gebieden te vergroten, met tevens een aantal kamers die een uitbreiding krijgen. Als laatste verschuiven alle bomplaatsen van de keuken naar de beveiligingskamer en de bomplaats van de radiokamer is nu te vinden in de uitgebreide loungekamer. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert ook een Battle Pass, startende met de Mini Battle Pass ‘Call Me Harry’. Dit is de eerste fase van de Battle Pass in Year 4 en lanceert helemaal gratis in Season 3. Door Battle Points te verdienen, spelen spelers tiers en unieke beloningen vrij en ontvangen ze een exclusieve Harry Chibi charm bij het voltooien van deze eerste fase. Verdere updates dit seizoen bevatten een nieuwe unranked playlist, een modus met dezelfde regels als Ranked. Er komt ook een geheel nieuwe Champions rank, nieuwe maprotaties in alle modi, updates rondom spelersgedrag om in-game toxiciteit tegen te gaan, een nieuwe versie van het Operatormenu en een verbeterde shopinterface. De Test Server voor Operation Ember Rise gaat vandaag live op PC. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook gaat Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.
19/08 08u30  Farming Simulator 19 Platinum: Pre-order nu en krijg bonusvoertuigenBreid de schat aan content in Farming Simulator 19 nog meer uit met de Platinum Expansion die meer dan 35 voertuigen en hulpmiddelen van CLAAS toevoegt, één van ’s werelds grootste landbouwbedrijven. Krijg het CLAAS Dominator & Torion Pack wanneer je Faming Simulator 19 Platinum Edition of Expansion pre-ordert. Farming Simulator 19 Platinum is beschikbaar als de alleenstaande Platinum Edition inclusief de game en uitbreiding, of de Platinum Expansion als upgrade voor een bestaande Farming Simulator 19 versie. De basis Farming Simulator 19-ervaring komt inclusief twee gebieden, 350 voertuigen en gereedschappen, tientallen gewassen en dieren om jouw droomboerderij waar te maken. Season Pass-eigenaren op PlayStation 4 en Xbox One kunnen de Platinum Expansion downloaden als deel van de Season Pass. Als je een nieuwe PS4 of Xbox One speler bent kun je de Platinum Expansion krijgen als deel van de Season Pass, of de Farming Simulator 19 Premium Edition. Vergeet ook niet dat gamescom bijna om de hoek komt kijken, een belangrijke tijd voor de Farming Simulator familie en fans. De Platinum Edition zal op de show zelf aanwezig zijn, naast CLAAS. Het tweede Farming Simulator League Toernooi zal ook plaatsvinden; kan Team Trelleborg de verwachtingen waarmaken, of zal iemand de eerste winnaars van de troon stoten? Volg en kijk het toernooi op Twitch, YouTube en Mixer tijdens gamescom. Farming Simulator 19 Platinum Edition en Expansion komen uit op 22 oktober. Platinum Edition zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One en PC via retail en digitaal. Platinum Expansion zal op alle platformen digitaal beschikbaar en via retail op PC. Beide digitale versies van de game ondersteunen Mac.
19/08 08u30  Red Dead Redemption 2: Original Soundtrack Vinyl nu gelimiteerd verkrijgbaarWe zijn verheugd om een gelimiteerde vinyleditie van The Music of Red Dead Redemption 2 aan te kondigen: Original Soundtrack is nu gelimiteerd beschikbaar voor pre-order in de Lakeshore Records Online Store en zal vanaf 20 september te koop zijn bij alle grote vinylretailers.Vlak na de recente release op digitale muziekplatforms, zal de 2 x LP-set worden geperst op 180-gram, doorschijnend rood vinyl in een klaphoes met bedrukte hoezen.De muziek van Red Dead Redemption 2: Original Soundtrack, geproduceerd door de multi-platina artiest en 11-jarige Grammy Award-winnaar, Daniel Lanois, is een krachtige, emotionele reis door de laatste dagen van het Amerikaanse outlaw-tijdperk en bevat muziek die exclusief voor de game is gemaakt door een reeks bekroonde artiesten, waaronder D'Angelo, Willie Nelson, Rhiannon Giddens en Josh Homme.
18/08 18u45  Klassieker Commandos 2 krijgt video van HD RemasterUitgever Kalpyso Media en developer Yippee Entertainment hebben een nieuwe trailer uitgebracht van de game Commandos 2 HD Remaster. Het betreft de klassieker die in een nieuw jasje is gestoken en naast de PC ook op de console zal gaan komen. In het spel heb je de controle over enkele militairen die je commando's kunt geven. Echter is het belangrijk dat je de missie succesvol afsluit met zo min mogelijk slachtoffers. Elke unit heeft z'n eigen specialiteiten, waarmee je dus moet anticiperen op de omgeving en tegenstanders.
18/08 18u30  Weinig games van Activision op de GamescomDe line-up van Activision is bescheiden dit jaar. Het concern komt onder andere met Call of Duty: Modern Warfare, maar daar blijft het onderhand ook bij. Alleen Spyro: Reignited Triology zal de game namelijk vergezellen op het evenement. De Gamescom begint dinsdag voor de pers en retailers. Woensdag is ook publiek welkom op het jaarlijkse event.
18/08 18u30  EDGE waardeert Wolfenstein en Fire EmblemDe EDGE heeft weer enkele games beoordeeld de afgelopen maand. Het gaat onder andere om Wolfenstein en Fire Emblem.Wolfenstein: Youngblood (PS4/Xbox One/Switch, Bethesda): 6Fire Emblem: Three Houses (Switch, Nintendo): 9Dragon Quest Builders 2 (PS4/Switch, Square Enix): 8Sky: Children of the Light (iOS, TheGameCompany): 8Dr. Mario World (Mobile, Nintendo): 4Stranger Things 3: The Game (PS4/Xbox One/Switch, Netflix): 3Fantasy Strike (PS4/Switch, Sirlin Games): 7
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x EDGE waardeert Wolfenstein en Fire Emblem18/08 18u30 - EvilGamerz: De EDGE heeft weer enkele games beoordeeld de afgelopen maand. Het gaat onder andere om Wolfenstein en Fire Emblem.Wolfenstein: Youngblood (PS4/Xbox One/Switch, Bethesda): 6Fire Emblem: Three Houses (Switch, Nintendo): 9Dragon Quest Builders 2 (PS4/Switch, Square Enix): 8Sky: Children of the Light (iOS, TheGameCompany): 8Dr. Mario World (Mobile, Nintendo): 4Stranger Things 3: The Game (PS4/Xbox One/Switch, Netflix): 3Fantasy Strike (PS4/Switch, Sirlin Games): 7
0x Weinig games van Activision op de Gamescom18/08 18u30 - EvilGamerz: De line-up van Activision is bescheiden dit jaar. Het concern komt onder andere met Call of Duty: Modern Warfare, maar daar blijft het onderhand ook bij. Alleen Spyro: Reignited Triology zal de game namelijk vergezellen op het evenement. De Gamescom begint dinsdag voor de pers en retailers. Woensdag is ook publiek welkom op het jaarlijkse event.
0x Klassieker Commandos 2 krijgt video van HD Remaster18/08 18u45 - EvilGamerz: Uitgever Kalpyso Media en developer Yippee Entertainment hebben een nieuwe trailer uitgebracht van de game Commandos 2 HD Remaster. Het betreft de klassieker die in een nieuw jasje is gestoken en naast de PC ook op de console zal gaan komen. In het spel heb je de controle over enkele militairen die je commando's kunt geven. Echter is het belangrijk dat je de missie succesvol afsluit met zo min mogelijk slachtoffers. Elke unit heeft z'n eigen specialiteiten, waarmee je dus moet anticiperen op de omgeving en tegenstanders.
0x Red Dead Redemption 2: Original Soundtrack Vinyl nu gelimiteerd verkrijgbaar19/08 08u30 - EvilGamerz: We zijn verheugd om een gelimiteerde vinyleditie van The Music of Red Dead Redemption 2 aan te kondigen: Original Soundtrack is nu gelimiteerd beschikbaar voor pre-order in de Lakeshore Records Online Store en zal vanaf 20 september te koop zijn bij alle grote vinylretailers.Vlak na de recente release op digitale muziekplatforms, zal de 2 x LP-set worden geperst op 180-gram, doorschijnend rood vinyl in een klaphoes met bedrukte hoezen.De muziek van Red Dead Redemption 2: Original Soundtrack, geproduceerd door de multi-platina artiest en 11-jarige Grammy Award-winnaar, Daniel Lanois, is een krachtige, emotionele reis door de laatste dagen van het Amerikaanse outlaw-tijdperk en bevat muziek die exclusief voor de game is gemaakt door een reeks bekroonde artiesten, waaronder D'Angelo, Willie Nelson, Rhiannon Giddens en Josh Homme.
0x Farming Simulator 19 Platinum: Pre-order nu en krijg bonusvoertuigen19/08 08u30 - EvilGamerz: Breid de schat aan content in Farming Simulator 19 nog meer uit met de Platinum Expansion die meer dan 35 voertuigen en hulpmiddelen van CLAAS toevoegt, één van ’s werelds grootste landbouwbedrijven. Krijg het CLAAS Dominator & Torion Pack wanneer je Faming Simulator 19 Platinum Edition of Expansion pre-ordert. Farming Simulator 19 Platinum is beschikbaar als de alleenstaande Platinum Edition inclusief de game en uitbreiding, of de Platinum Expansion als upgrade voor een bestaande Farming Simulator 19 versie. De basis Farming Simulator 19-ervaring komt inclusief twee gebieden, 350 voertuigen en gereedschappen, tientallen gewassen en dieren om jouw droomboerderij waar te maken. Season Pass-eigenaren op PlayStation 4 en Xbox One kunnen de Platinum Expansion downloaden als deel van de Season Pass. Als je een nieuwe PS4 of Xbox One speler bent kun je de Platinum Expansion krijgen als deel van de Season Pass, of de Farming Simulator 19 Premium Edition. Vergeet ook niet dat gamescom bijna om de hoek komt kijken, een belangrijke tijd voor de Farming Simulator familie en fans. De Platinum Edition zal op de show zelf aanwezig zijn, naast CLAAS. Het tweede Farming Simulator League Toernooi zal ook plaatsvinden; kan Team Trelleborg de verwachtingen waarmaken, of zal iemand de eerste winnaars van de troon stoten? Volg en kijk het toernooi op Twitch, YouTube en Mixer tijdens gamescom. Farming Simulator 19 Platinum Edition en Expansion komen uit op 22 oktober. Platinum Edition zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One en PC via retail en digitaal. Platinum Expansion zal op alle platformen digitaal beschikbaar en via retail op PC. Beide digitale versies van de game ondersteunen Mac.
0x Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthult Operation Ember Rise19/08 08u45 - EvilGamerz: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Ember Rise introduceert een nieuwe aanvaller en verdediger, respectievelijk Amaru uit Peru en Goyo uit Mexico. Ook is de map Kanal opnieuw ontworpen met onder andere verbeterde navigatie tussen alle delen. Tot slot wordt er een Battle Pass geïntroduceerd in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege beginnend met een gratis eerste fase genaamd ‘Call Me Harry’ later in het seizoen. Dit derde seizoen van het vierde jaar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege brengt met Amaru en Goyo verticaliteit en vuur naar de game. Amaru, gewapend met een G8A I en een Supernova shotgun, is in staat elke hoge positie in een recordtijd te bereiken met haar Garra-haak en ze maakt het af met een Garra-trap die een tegenstander in één keer uitschakelt als diegene bij een raam staat. De Mexicaanse Goyo, gewapend met de Vector .45 ACP en TCSG 12 shotgun, gebruikt het gevaarlijke Volcán-schild. Net als het bekende, normale schild, biedt de Volcán dekking en blokkeert het paden. Goyo heeft echter de mogelijkheid de bijgevoegde brandbom bij het schild te laten ontvlammen en aanvallers zo uit te schakelen of te vertragen. Naast de twee nieuwe Operators verkennen spelers de volledig opnieuw ontworpen versie van de map Kanal. Het is nu makkelijker om te bewegen tussen het oostelijke en westelijke gebouw door middel van een nieuw pad. Twee nieuwe trappenhuizen zijn toegevoegd om de map extra verticaliteit te bieden en de hoeveelheid speelbare gebieden te vergroten, met tevens een aantal kamers die een uitbreiding krijgen. Als laatste verschuiven alle bomplaatsen van de keuken naar de beveiligingskamer en de bomplaats van de radiokamer is nu te vinden in de uitgebreide loungekamer. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert ook een Battle Pass, startende met de Mini Battle Pass ‘Call Me Harry’. Dit is de eerste fase van de Battle Pass in Year 4 en lanceert helemaal gratis in Season 3. Door Battle Points te verdienen, spelen spelers tiers en unieke beloningen vrij en ontvangen ze een exclusieve Harry Chibi charm bij het voltooien van deze eerste fase. Verdere updates dit seizoen bevatten een nieuwe unranked playlist, een modus met dezelfde regels als Ranked. Er komt ook een geheel nieuwe Champions rank, nieuwe maprotaties in alle modi, updates rondom spelersgedrag om in-game toxiciteit tegen te gaan, een nieuwe versie van het Operatormenu en een verbeterde shopinterface. De Test Server voor Operation Ember Rise gaat vandaag live op PC. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook gaat Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.
0x Slots - Meer dan het draaien van de rollen19/08 09u30 - EvilGamerz: Gokkasten bestaan sinds eind negentiende eeuw. In de Verenigde Staten zijn in de periode de eerste gokkasten gemaakt en sindsdien hebben ze al een enorme transformatie ondergaan. We kennen allemaal wel de gokkast bij de plaatselijke snackbar, maar natuurlijk zijn de zogenaamde slots onmisbaar in zowel het fysieke als het online casino. Gokken is natuurlijk erg populair in Las Vegas, maar ook in Nederland maken mensen graag kans op de jackpot! Slots zijn razend spannend, populair en betekenen veel meer dan alleen het laten draaien van de rollen.Waarom zijn gokkasten zo populair?De ontwikkeling van de gokkasten en de komst van de videoslots hebben er deels voor gezorgd dat er een aanzienlijke stijging aan populariteit is geweest. Casino’s maken overigens vrij makkelijk winst op gokkasten en dat zal dan ook zeker een van de redenen zijn waarom je in vrijwel ieder casino een grote hoeveelheid verschillende gokkasten zult tegenkomen. Voor de liefhebbers van casino’s overigens geen probleem, want het spelen op gokkasten is populairder dan ooit. Dit komt vooral door de lage inzet en de hoge jackpots die je er mee kunt winnen. De winsten bij gokkasten zijn wel lager dan bij tafelspelen en je speelt sneller, maar voor de snelle gokker een uitgelezen kans. Overigens kun je zowel de tafelspelen als de gokkasten ook heel goed online spelen. Enorm handig wanneer je wilt spelen, waar en wanneer je wilt, bijvoorbeeld via Slottyvegas casino online waar je de meest uiteenlopende spellen kunt. Verschillende thema’sHet spelen met slots is niet alleen maar aan een hendel trekken om de rollen te laten draaien en vervolgens te hopen dat ze op een gunstig punt stoppen met draaien. Er zijn natuurlijk simpel vormgegeven gokkasten, maar er zijn ook gokkasten met een heel uitgebreid thema er omheen. En dat is in sommige gevallen meer dan een paar leuke plaatjes en grappige symbolen. Immortal RomanceEen voorbeeld van een gokkast/slot met meer diepgang, is Immortal Romance. Immortal Romance is een van de pareltjes onder de slots. Deze gokkast is gebaseerd op de populaire Twilight Saga serie en je kan aan alles zien dat de ontwikkelaars van deze slot kosten noch moeite hebben gespaard om Immortal Romance te ontwerpen en uit te brengen. Deze videoslot ziet er super gelikt uit en biedt je de kans om flink te winnen. De stijl waarin Immortal Romance is vormgegeven is natuurlijk volledig afgeleid van Twilight the Saga en ook de symbolen op de rollen ken je van de populaire filmreeks. Je start al met een inzet van 30 cent en het uitkeringspercentage van 96,86% is hoger dan gemiddeld. Bonusprogramma’sVeel online casino’s werken met bonusprogramma’s en ook bij het spelen van (video)slots kun je hiervoor in aanmerking komen. Het zijn vaak bonussen voor nieuwe spelers, maar ook voor trouwe klanten zijn er loyaliteitpogramma’s. Je krijgt bijvoorbeeld free spins waarmee je met ‘gratis’ geld misschien de jackpot wint! Wel moet je vaak aan bepaalde rondspeelvoorwaarden voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Dit betekent dat je eerst een bepaald aantal keer moet inzetten.
0x Iconische Syberia-franchise krijgt nieuw deel: Syberia: The World Before19/08 11u45 - EvilGamerz: Mindscape, Microïds en Benoît Sokal kondigen vol trots de voortzetting van de iconische adventure-franchise Syberia aan met een splinternieuwe titel: Syberia: The World Before. In deze game reis je als Kate Walker naar verschillende continenten en tijdsperiodes, en ervaar je de chaos en tragedies uit de twintigste eeuw.Syberia: The World Before biedt fans de unieke atmosfeer waar de Syberia-reeks bekend om staat, met een spannend verhaal dat wordt gekenmerkt door mysterie, poëzie en emotie. Daarnaast zijn reizen, ontdekken en creatieve mechanics zeer belangrijke aspecten van Syberia: The World Before en kun je genieten van het oogstrelende artwork van de Belgische ontwerper Benoît Sokal. Zijn dromerige, besneeuwde landschappen, automatons en sympathieke, extravagante personages zullen zowel fans van het eerste uur als nieuwe spelers kunnen bekoren.‘De fans zijn, twee jaar na de release van de laatste episode in de Syberia-franchise, ontzettend nieuwsgierig naar de voortzetting van het avontuur van de geliefde Kate Walker. De game is al in ontwikkelingsfase en we zijn ontzettend trots om weer verenigd te worden met het magistrale universum van Benoît Sokal. Dit splinternieuwe avontuur geeft spelers de kans om onze heldin nog beter te leren kennen en zich opnieuw te begeven in de atmosfeer waar de eerste games zo geliefd door zijn geworden’, zegt Elliot Grassiano, Vice-President van Microïds.Benoît Sokal, artistic director en auteur van het verhaal, vult aan: ‘Ik ben ontzettend blij dat Kate’s avontuur wordt voortgezet, evenals de samenwerking met het geweldige team van Microïds. We willen de fans een even mysterieus verhaal geven als eerder, maar met nog meer automatons om te bedienenen, puzzels om op te lossen en unieke personages om te ontmoeten. Ik kan niet wachten om jullie meer van de game en het universum te laten zien.'
0x Pokemon wereldkampioenschappen 2019 bekend19/08 16u15 - EvilGamerz: Het Pokémon Wereldkampioenschap 2019 is gisteren afgesloten na drie dagen intense en vriendschappelijke strijd in Washington D.C. De beste Trainers ter wereld konden voor de 16e keer deelnemen aan dit belangrijkste toernooi van het jaar voor Pokémon videogames en de Pokémon Trading Card Game (TCG). Dit jaar draaide het om de videogames Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon én Pokkén Tournament DX. Meer dan 7000 spelers en fans van over de hele wereld verzamelden zich in de Amerikaanse hoofdstad voor het grootste Pokémon-evenement ter wereld.Het Pokémon Wereldkampioenschap is een evenement waarvoor je als deelnemer uitgenodigd moet worden en dat elk jaar op een andere locatie wordt gehouden. Spelers kunnen zich kwalificeren via verschillende lokale, regionale en internationale toernooien. Dit jaar kregen de kampioenen een unieke Pokémon WK-trofee, een uitnodiging voor het Pokémon Wereldkampioenschap 2020 en een geldprijs in de vorm van een beurs, een bedrag of een reischeque. The Pokémon Company International reikte meer dan$ 500.000 aan prijzen uit aan de beste spelers van het Pokémon Wereldkampioenschap 2019.De Pokémon-wereldkampioenen 2019 zijn:Wereldkampioen juniordivisie Pokémon TCG 2019 Haruki Miyamoto [JPN]Wereldkampioen seniordivisie Pokémon TCG 2019 Kaya Lichtleitner [DEU]Wereldkampioen masterdivisie Pokémon TCG 2019 Henry Brand [AUS]Wereldkampioen juniordivisie Pokémon-videospel 2019 Pi Wu [TWN]Wereldkampioen seniordivisie Pokémon-videospel 2019 Ko Tsukide [JPN]Wereldkampioen masterdivisie Pokémon-videospel 2019 Naoto Mizobuchi [JPN]Wereldkampioen seniordivisie Pokkén Tournament 2019 ashninja1 [USA]Wereldkampioen masterdivisie Pokkén Tournament 2019 Subutan [JPN]WERELDKAMPIOENSCHAP POKÉMON TRADING CARD GAME 2019Finalisten in juniordivisie Wereldkampioen: Haruki Miyamoto [JPN]Tweede plaats: Isaac Terceira [USA]Finalisten in seniordivisie Wereldkampioen: Kaya Lichtleitner [DEU]Tweede plaats: Grant Shen [USA]Finalisten in masterdivisieWereldkampioen: Henry Brand [AUS]Tweede plaats: Shintaro Ito [JPN]WERELDKAMPIOENSCHAP POKÉMON-VIDEOGAME 2019Finalisten in juniordivisie Wereldkampioen: Pi Wu [TWN]Tweede plaats: Teddy French [GBR]Finalisten in seniordivisieWereldkampioen: Ko Tsukide [JPN]Tweede plaats: Lewis Tan [AUS]Finalisten in masterdivisie Wereldkampioen: Naoto Mizobuchi [JPN]Tweede plaats: Hirofumi Kimura [JPN]WERELDKAMPIOENSCHAP POKKÉN TOURNAMENT 2019Finalisten in seniordivisie Wereldkampioen: ashninja1 [USA]Tweede plaats: Kato [JPN]Finalisten in masterdivisieWereldkampioen: Subutan [JPN]Tweede plaats: Haruyuki [JPN]
0x Ghost Recon Breakpoint onthult meer info over de Ghost War multiplayermodus19/08 21u45 - EvilGamerz: Ghost War, de multiplayermodus van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, is bij de lancering van de game op 4 oktober 2019 direct beschikbaar voor alle spelers en ontvangt daarna reguliere contentupdates. Ghost War is ook onderdeel van de bèta die plaatsvindt van 5 tot en met 8 september 2019 op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers met een pre-order hebben gegarandeerd toegang, andere spelers maken kans op deelname door zich aan te melden voor de bèta via ghostrecon.com/beta.Ghost War is een 4v4-ervaring gebouwd op het tactische teamspel van de Ghost Recon-franchise, waar strategie en samenwerking net zo belangrijk zijn als individuele kwaliteiten. Spelers kiezen uit vier verschillende klassen: Assault, Panther, Sharpshooter en Medic. Elke klasse heeft een specifieke rol op het slagveld waar ze strijden tegen het vijandige team in open omgevingen op zes unieke maps. Ghost War profiteert bovendien van nieuwe mogelijkheden uit de campagnemodus, zoals het nieuwe dekkingssysteem, invloed van het terein en het nieuwe verwondingssysteem.Spelers gaan bij de lancering van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint aan de slag met twee compleet verschillende multiplayermodi in Ghost War: ·         Elimination: een intense team deathmatch waarbij spelers op de tegenstander jagen en deze moeten elimineren. Elimination introduceert ook een krimpende gevechtszone in de laatste fase van een ronde, waardoor spelers gedwongen worden de strijd met elkaar aan te gaan.·         Sabotage: een asymmetrische bommodus, waar aanvallers een bom moeten laten ontploffen bij één van de bomplaatsen, terwijl de verdedigers die onschadelijk proberen te maken.Voor de eerste keer, dankzij het gedeelde progressiesysteem van Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, gebruiken spelers hetzelfde karakter in zowel de campagnemodus als de multiplayermodus en behouden ze hun ontgrendelde klassen, vaardigheden, aanpassingsitems en wapens in beide modi. Om de ervaring eerlijk en skill-based te houden voor alle spelers, worden bepaalde statistieken in Ghost War aangepast. Ghost War is verder voorzien van dedicated servers en kent minder lange laadtijden en verbeterde matchmaking ten opzichte van Tom Clancy’s Ghost Recon Widllands. Tot slot gaat Ghost War enorme post-launch ondersteuning krijgen. Naast de gebruikelijke balancing updates en verbeteringen, kunnen spelers na de lancering van de game nieuwe maps, klassen, wapens en zelfs nieuwe modi en events verwachten.

Statistieken

Artikels:
27873
Gelezen:
1
Aantal lezers nu:
27


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven