zondag 17 november 2019, week 46


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u00
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
17/11 17u45  Geliefde Kingdom Hearts-serie komt in 2020 naar Xbox One-familie Tijdens het Microsoft X019-evenement in Londen hebben Square Enix Ltd., en Disney gisteren aangekondigd dat klassieke games in de best-selling KINGDOM HEARTS-serie in 2020 worden uitgebracht voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. Volgend op de lancering van KINGDOM HEARTS III eerder dit jaar, die goed was voor ruim 5 miljoen verscheepte exemplaren en digitale verkopen wereldwijd, kunnen spelers binnenkort beleven hoe het allemaal is begonnen met de volgende twee compilaties:- KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX KINGDOM HEARTS FINAL MIXKINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories KINGDOM HEARTS 358/2 Days (in hd geremasterde filmpjes)KINGDOM HEARTS II FINAL MIXKINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX KINGDOM HEARTS Re:coded (in hd geremasterde filmpjes)- KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter PrologueKINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD KINGDOM HEARTS 0.2: Birth by Sleep – A fragmentary passage – KINGDOM HEARTS X Back Cover (film) Voor iedereen die de magie van KINGDOM HEARTS III nog niet heeft ervaren is nu een gratis demo beschikbaar met de magische werelden van Hercules en Toy Story. De demo is beschikbaar als gratis download voor de Xbox One-familie van apparaten en het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem. In de demo kunnen spelers het opnemen tegen de formidabele Rock Titan in de even fraaie als gevaarlijke wereld van Olympus uit Disney’s Hercules. Spelers kunnen ook samenwerken met de geliefde personages Buzz en Woody uit Toy Story om samen de Heartless te bestrijden en Galaxy Toys te verkennen.Spelers die na het einde van de demo graag hun avontuur willen voortzetten, kunnen de opgeslagen gegevens tot het eind van de Hercules-sectie overzetten naar de volledige retailversie van KINGDOM HEARTS III. Daarnaast biedt de demo spelers toegang tot de “Memory Archive”-video’s, een verzameling van essentiële filmpjes die spelers op de hoogte brengen van het verhaal van KINGDOM HEARTS.
17/11 17u30  Bungie Foundation haalt meer dan 1,6 miljoen dollar op voor kinderen in ziekenhuizen De Bungie Foundation kondigt met trots aan dat haar eerste Game2Give-liefdadigheidsevenement een groot succes was. Er werd maar liefst 1,6 miljoen dollar opgehaald ter ondersteuning van het Bungie Foundation iPads for Kids Program en het Children’s Miracle Network. Beide goede doelen zetten zich in ten behoeve van kinderen in ziekenhuizen in de Verenigde Staten en Canada. Destiny-fans hebben hun inzet en vrijgevigheid bewezen door middel van 40.000 individuele bijdragen en de steun van 5.500 streamers in 104 landen.'Bij Bungie is het ons doel om werelden te creëren die vriendschap inspireren en we zijn dankbaar dat onze community dit zo sterk omarmt. We zien dit elke dag opnieuw gebeuren wanneer nieuwe levenslange vriendschappen ontstaan en Guardians elkaar zowel binnen als buiten de game ondersteunen, maar ook wanneer onze community samenkomt voor ongelooflijk mooie doelen zoals het ondersteunen van kinderen in ziekenhuizen”, verklaarde Christine Edwards, Senior Manager bij Bungie Foundation.
17/11 17u30  Overwatch-stemacteur Boris Hiestand te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con Naast een indrukwekkende lijst aan getalenteerde filmsterren en comic artists, breidt de organisatie van Heroes Dutch Comic Con haar line-up uit met een stemacteur. Niemand minder dan de Nederlandse Boris Hiestand, de stemacteur achter het populaire Overwatch-personage Sigma, is aanwezig als special guest tijdens de wintereditie op 23 & 24 november in de Jaarbeurs Utrecht. Boris zal op beide dagen zijn Overwatch collega Jonny Cruz vergezellen tijdens een Q&A op het Gaming Stage. Daarnaast nemen de twee voice actors het tegen elkaar op in een showmatch. Ieder krijgt 5 bezoekers in zijn team die samen met hen strijden om de overwinning. Dit vindt eveneens plaats op het Gaming stage in de Gaming Hall. Bezoekers kunnen ook met Boris op de foto. Hiervoor hebben zij naast een entreeticket ook een Photobooth-ticket nodig.
16/11 10u15  De lessen zijn begonnen met De Sims 4 Studentenleven, vanaf nu verkrijgbaar De Sims 4 gaat terug naar de schoolbanken met het nieuwste Expansion Pack, Studentenleven, vanaf vandaag verkrijgbaar op PC en Mac. Deze uitbreiding is EA’s meest verzochte content en brengt de uitgebreide studentenwereld van Britechester tot leven met tal van nieuw materiaal voor Simmers om van te genieten. Begin aan een gloednieuw hoofdstuk in de levens van je Sims beginnen door ze in te schrijven aan hun droomuniversiteit. Studeer verschillende vakken, kleed je studentenkamer aan, geniet van verschillende buitenschoolse activiteiten en maak eeuwige herinneringen met nieuwe vrienden.De Sims 4 Studentenleven introduceert twee nieuwe campusbelevingen in de wereld van Britechester waar Sims hun hoger onderwijs kunnen vervolgen: ofwel aan de historische Universiteit van Britechester voor kunst en geesteswetenschappen, of aan het moderne Foxbury Instituut voor een carrière in wetenschap of technologie. Beide campussen bieden Sims de kans zich voor te bereiden op de echte wereld met nieuwe carrières in onderwijs, rechten en techniek. Daarnaast krijgen ze ook de hulpmiddelen aangereikt om uit te blinken in hun bestaande carrière. Spelers kunnen kiezen hoe hun Sims van het studentenleven genieten. Of ze nu keihard blokken om die cijfers op peil te houden, of met vrienden chillen in de gemeenschappelijke studentenruimte.Simmers kunnen aan tal van 'universitaire' activiteiten deelnemen, zoals:De show stelen in nieuwe campuskleding Interessante vakken volgen Deelnemen aan buitenschoolse activiteiten, zoals robotica, kunst en debat Studentenkamers aankleden met nieuwe decoraties die de persoonlijkheid van een Sim weerspiegelen Vrienden optrommelen voor een potje sappong Een grap uithalen met een rivaliserende school Al fietsend de campus verkennen en chillen in de gemeenschappelijke ruimte De mogelijkheden zijn eindeloos en Sims hebben heel wat te leren, zowel binnen als buiten de collegezaal. Wat voor invulling spelers ook aan hun tijd in de collegebanken geven, De Sims 4 Studentenleven geeft Sims de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen en een toekomstig carrièrepad uit te stippelenHet De Sims 4 Studentenleven Expansion Pack is nu verkrijgbaar voor €39.99 op PC en Mac via Origin, en is vanaf 17 december beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One consoles.
15/11 17u30  Harvest Moon: Mad Dash vanaf vandaag in Europese winkels Rising Star Games, de ster in Japanse games, maakt bekend dat de fysieke versie van Harvest Moon: Mad Dash vandaag in Europese winkels ligt. Fans van Harvest Moon kunnen nu dus een ‘Mad Dash’ naar hun favoriete winkel maken om een exemplaar op te pikken van Harvest Moon: Mad Dash voor PlayStation 4 of Nintendo Switch. Speel in je eentje of geniet samen met vrienden van de hectische actie! Ga oogsten, vissen, melken en meer om aan de bestellingen te voldoen en elk level te voltooien! Het begint misschien makkelijk, maar hoe verder je komt, via strand, boerderij en zelfs de onderwereld, hoe groter de uitdaging. Heb je ooit geprobeerd om gewassen te verbouwen terwijl er gloeiende lava op regent?! Deze en andere obstakels wachten jou en je vrienden… zal het je lukken alle levels te voltooien en de verwoeste vuurtoren te herstellen?
15/11 16u45  Terminator: Resistance vanaf vandaag verkrijgbaar! De Amerikaanse comic-uitgever Dark Horse Comics en Engelse uitgever Reef Entertainment hebben de handen ineen geslagen voor een bundel van twee exclusieve digitale comics, TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2! Deze digitale comics-bundel wordt geleverd bij fysieke lanceringsversies* van de TERMINATOR: RESISTANCE-videogame en gaat dieper in op de gebeurtenissen die zich voordoen in het verhaal van de game. TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit is geschreven door Arvid Nelson (Rex Mundi, Rage: After the Impact), met art van Andy MacDonald (The Terminator: 2029 to 1984,) en Pete Woods (Cryptocracy, Terminator Salvation: The Final Battle). De inkleuring is verzorgd door Dan Jackson (Stranger Things: Zombie Boys, Aliens), terwijl de lettertypes zijn ontworpen door Nate Piekos van Blambot (The Mask: I Pledge Allegiance to the Mask, The Umbrella Academy). De cover van TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2 is getekend door Raymond Swanland (Alien vs. Predator, Predator). TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2 doen dienst als uitbreiding van de game en vertellen de verhalen van de hoofdrolspelers van de Resistance South Division - Commander Jessica Baron en Dr. Edwin Mack. TERMINATOR: RESISTANCE Zero Day Exploit Part 1 & Part 2 zal dieper ingaan op de voornaamste verhaallijnen en personages van de game, en vooruit verwijzen naar gebeurtenissen die zich in de game voltrekken. Deel 1 focust op Commander Jessica Baron – de leider van de Resistance South Division. Ze is net zo koud en meedogenloos als de machines die ze koste wat kost wil verslaan, maar ook een inspirerende en effectieve leider. In deel 2 ligt de focus op Dr. Edwin Mack, het voormalig hoofd wetenschap van de Resistance South Division. Na een fatale fout, die de vorige leider het leven heeft gekost, is hij verbannen en gedwongen om in zijn eentje te overleven. Maar ondanks zijn afnemende sociale vaardigheden is hij nog steeds hoogst intelligent en het meest bekwaam om de innerlijke werking van SKYNET-technologie te doorgronden.
15/11 16u00  Star Wars Jedi: Fallen Order is nu verkrijgbaar Electronic Arts Inc., Respawn Entertainment en Lucasfilm hebben vandaag de langverwachte verhaalgedreven action adventure game Star Wars Jedi: Fallen Order uitgebracht. Star Wars Jedi: Fallen Order volgt Cal Kestis, gespeeld door Cameron Monaghan (Gotham, Shameless), op een ongelofelijke reis vol gedenkwaardige metgezellen, villains, diverse planeten, spannende lightsabergevechten, indrukwekkende Force-capaciteiten en filmische momenten, en dat alles binnen het geliefde Star Wars-universum.Star Wars Jedi: Fallen Order is nu wereldwijd beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en PC via Origin en Steam. Ook is Star Wars Jedi: Fallen Order, zoals eerder aangekondigd, beschikbaar in de Epic Games Store, hierdoor krijgen spelers die geïnteresseerd zijn in dit gloednieuwe Star Wars-avontuur meer opties om de game te kunnen spelen.'Werken aan Star Wars Jedi: Fallen Order is een droom die voor mij en veel mensen in het team is uitgekomen', zei Stig Asmussen, Game Director bij Respawn Entertainment. 'We kunnen niet enthousiaster zijn om de game in de handen van fans over de hele wereld te krijgen, zodat ze de ultieme fantasie van hoe je een Jedi wordt kunnen beleven. Om deze ervaring te creëren hebben we een nieuw team samengesteld dat bestaat uit veteranen uit het action-adventure-genre en we hebben gedurende de ontwikkeling nauw samengewerkt met Lucasfilm om een zeer authentiek verhaal, personages en een unieke gameplay-ervaring neer te zetten. Een die zal voortleven als onderdeel van het Star Wars-universum.'In Star Wars Jedi: Fallen Order nemen de spelers de rol aan van Cal Kestis, een voormalige Padawan die zich verstopt nadat de Jedi bijna volledig zijn weggevaagd toen Orde 66 door The Emperor was geëxecuteerd. Als hij gedwongen wordt op de vlucht te gaan, wordt Cal al snel vergezeld door zijn metgezellen Cere Junda en Greez. Cere Junda is een voormalig Jedi Knight gespeeld door Debra Wilson, Greez is een Latero-piloot die vliegt met het schip van de crew dat bekend staat als de Stinger Mantis en wordt ingesproken door Daniel Roebuck. BD-1, Cal's trouwe droid die net zo charmant is als hij, zal spelers helpen navigeren en diverse planeten te verkennen, waaronder de thuiswereld van Wookiee, Kashyyyyyk en de nooit eerder getoonde planeet Zeffo. Cal en zijn metgezellen proberen de Empire en zijn nieuwe vijand, de Second Sister van de Inquisition, een stap voor te blijven, terwijl ze een mysterie ontrafelen. Dit mysterie houdt verband met een oude buitenaardse beschaving die kan helpen bij de wederopbouw van de Jedi Order.In een tijd waarin het voor Jedi steeds gevaarlijker wordt, gaan spelers Cal's reis van een jonge Padawan naar een Jedi Knight ervaren. Cal's lightsaber en Force-vaardigheden staan centraal in de dynamische gevechten van Star Wars Jedi: Fallen Order. Elk gevecht is uniek en spelers gaan het gevecht aan met een scala aan vijanden, van wezens en droids tot stormtroopers en elite Purge Troopers tot showdowns met AT-ST's en machtige bazen. Tijdens zijn zoektocht zal Cal zijn verbinding met de Force versterken en nieuwe vaardigheden aanleren die van cruciaal belang zijn in de strijd, maar ook voor het oversteken en openen van nieuwe paden op deze prachtige, maar gevaarlijke locaties.
15/11 14u45  Klassieke Final Fantasy-titels beschikbaar met Xbox Game Pass, vanaf 2020 Tijdens het Microsoft X019-evenement in London heeft  Square Enix Ltd., gisteren aangekondigd dat vanaf 2020 een aantal geliefde FINAL FANTASY-titels beschikbaar komt via de Xbox Game Pass voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X, en voor Windows 10.Shinji Hashimoto, brand manager van FINAL FANTASY, betrad tijdens het evenement het podium. Hij kondigde aan dat, beginnend in 2020, de volgende hooggeprezen titels uit de FINAL FANTASY-serie beschikbaar komen voor alle spelers met een lidmaatschap op Xbox Game Pass, waardoor werelden vol fantasie en avonturen worden geopend voor spelers van over de hele wereld:FINAL FANTASY VII FINAL FANTASY VIII Remastered FINAL FANTASY IX FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE FINAL FANTASY XIII FINAL FANTASY XIII-2 LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY XIII FINAL FANTASY XV
15/11 10u00  Releasedatum Wasteland 3 onthuld, pre-orders geopend en nieuwe trailer getoond tijdens X019 inXile entertainment — de studio van Brian Fargo, oprichter van Interplay en één van de scheppers van Wasteland — maakt in samenwerking met Deep Silver bekend dat Wasteland 3 op 19 mei 2020 verschijnt, zowel digitaal als in fysieke vorm. De game is nu beschikbaar voor pre-orders, deze worden beloond met bonusitems die spelers een voorsprong in het wasteland bieden. Dit zijn de bonusitems voor pre-orders: Ranger General’s Hat and Glasses Polished Ranger Badge Snow Camo Weapons Wasteland 3 werd getoond tijdens het X019 Xbox-evenement in Londen, waar Brian Fargo het podium betrad om een nieuwe trailer te introduceren, de releasedatum van 19 mei aan te kondigen, en het officiële startschot voor de pre-orders te geven. Wasteland 3 verschijnt op 19 mei 2020 voor Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 4, Windows, Mac en Linux. De legendarische serie, die pionierswerk verrichtte voor het post-apocalyptische genre in videogames, laat spelers als Desert Rangers de wet handhaven en de beschaving opnieuw opbouwen in een post-nucleaire wereld. In Wasteland 3 wordt de droge, stoffige hitte van het zuidwesten van de Verenigde Staten ingewisseld voor het permanent bevroren Colorado. Spelers kunnen uitzien naar nieuwe locaties, een aanpasbaar voertuig, gestroomlijnde gevechten en – voor het eerst in de serie – coöp-gameplay voor twee spelers.
15/11 09u45  Verken de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator Bigben en Varsav Studio maken met plezier bekend dat Bee Simulator nu verkrijgbaar is voor pc, Xbox One, PS4 en Nintendo Switch.Verken de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator! In deze leerzame game voor het hele gezin, vlieg je als een bestuiverbij door een stadspark dat is geïnspireerd door het iconische Central Park in New York. Verzamel stuifmeel, vecht met wespen, communiceer met de andere bijen en trotseer diverse bedreigingen. Wanneer de mensen besluiten de boom om te hakken die jij thuis noemt, wordt je hele bijenkorf opeens bedreigt. Het lot van je volk rust in jouw minuscule pootjes!Bee Simulator is ontwikkeld in nauwe samenwerking met imkers voor een even leuke als leerzame ervaring die spelers van alle leeftijden iets bijbrengt over het milieu. De uitgestrekte, realistische omgeving biedt alle ruimte om elk hoekje te verkennen en je te ontwikkelen. Tijdens je avontuur verschijnen ook tips en informatieblokjes die het geheime leven van bijen uitleggen. Daarnaast biedt Bee Simulator multiplayermodes voor twee tot vier speler, zodat het hele gezin met en tegen elkaar kan spelen!Even leuk als leerzaam – ontdek de manieren waarop bijen communiceren, hoe ze in hun bijenkorf samenleven, waardoor ze bedreigd worden, en hoe ze zich daartegen beschermen.Een realistische open wereld.Co-op- en PvP-multiplayer-modes voor twee tot vier spelers Er is samengewerkt met Yann Arthus Bertrand's GoodPlanet Foundation om spelers meer bewust te maken van de noodzaak om bijen en het milieu te beschermen. Als deel van deze samenwerking, wordt € 1,- van elke verkochte game aan deze stichting gedoneerd.
15/11 08u30  Desperados III is verschoven naar volgend fiscale jaar De game Desperados III is uitgesteld naar het volgende fiscale jaar. Daarmee komt de game pas na 1 april 2020 uit. Het fiscale jaar eindigt op 31 maart 2021. De ontwikkelaar van de tactische game heeft meer tijd nodig om de ontwikkeling te voltooien.
15/11 08u15  Old School RuneScape krijgt nieuwe competitieve modus Old School RuneScape is nog competitiever geworden met de toevoeging van Leagues. Leagues zijn speelbaar op zowel PC als mobile. De eerste League, Twisted League, is speelbaar vanaf vandaag tot en met 14 januari 2020. In Twisted League race je tegen andere spelers om verschillende taken te volbrengen, grote power-ups vrij te spelen en zo snel mogelijk te levelen om bovenaan de League te eindigen.Om deel te nemen aan een League, start je met een gloednieuw Ironman- of Ironwoman-karakter en ga je op een nieuw avontuur om krachtige Relics te verzamelen door taken te volbrengen. Iedere taak heeft een moeilijkheidsgraad en is verdeeld in Easy, Medium, Hard, Elite en Master tiers. Hoe meer Relics je hebt vrijgespeeld, hoe sneller je taken kan volbrengen en hoe groter de kans wordt dat jij de eerste bent die de grootste Old School-achievements behaalt en exclusieve beloningen ontvangt. Deze beloningen kunnen gebruikt worden voor toekomstige Leagues, of worden overgezet naar de main game waar je ze als valuta kan uitgeven in een League reward store.Het pad naar glorie is niet gemakkelijk en iedere tijdelijke League heeft zijn eigen regels. Twisted League verplicht je om binnen de gebieden van Kourend en Kebos te blijven en wie probeert te ontsnappen, wordt terug geteleporteerd naar het respawnpunt.Rob Hendry, Executive Producer bij Old School RuneScape zegt: “We kijken ernaar uit om onze community aan de slag te zien gaan met Twisted League. We hebben de core gameplay van Old School RuneScape in een nieuwe richting gestuurd, waardoor spelers op gelijke voet beginnen en strijden voor unieke beloningen. We zijn erg benieuwd hoe spelers de Relics zullen gebruiken om hun speelstijl aan te passen en nieuwe strategieën te vormen in deze nieuwe, tijdelijke, versnelde versie van Old School.”
15/11 08u15  Het mysterie van Blacksad: Under the Skin vanaf nu te ontrafelen op PlayStation 4, Xbox One en PC Mindscape, Pendulo Studios en YS Interactive vieren dat de detectivegame Blacksad: Under the Skin - die gebaseerd is op de gelijknamige comicbookserie van Juan Diaz Canales en Juanjo Guarnido - nu beschikbaar is op consoles. Dit doen zij door een launchtrailer uit brengen waarin de game in ieder opzicht de karakteristieke 50's ademt. Blacksad: Under the Skin is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.Over Blacksad: Under the SkinDe game neemt de speler mee naar het New York City uit de jaren 50', wanneer Joe Dunn, de eigenaar van een boksclub, dood wordt aangetroffen. Terwijl de speler op jacht gaat naar hints neemt zijn dochter, Sonia Dunn, de gym van haar vader over en worstelt ze met de financiële ellende die is ontstaan. Daarnaast verdwijnt 'rising star' Bobby Yale op mysterieuze wijze, nét op het moment dat hij zich klaarmaakt voor het belangrijkste gevecht in zijn bokscarriëre. De game is ook verkrijgbaar als Limited Edition en Collector's Edition die een gedetailleerde, figurine van hars van Blacksad, een artbook en uiteraard de game bevat. Blacksad: Under the Skin is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game komt op 28 november ook uit voor Nintendo Switch.
14/11 22u15  Bethesda opent nieuwe developer studio Bethesda Softworks heeft een nieuwe developer studio geopend – Roundhouse Studios - in Madison, Wisconsin. Bemand door het team van het onlangs gesloten Human Head Studios, begint Roundhouse Studios onmiddellijk te werken aan onaangekondigde projecten bij Bethesda.“Spijtig genoeg moesten we het werk neerleggen en de deuren sluiten van Human Head Studios, wat vooral verschrikkelijk was voor alle passie en creativiteit die verloren zou gaan van het team dat we verzameld hebben,” zei Chris Rhinehart, Creative Director van Roundhouse Studios. “We hebben hulp ingeroepen van onze vrienden bij Bethesda en die zagen diezelfde passie en creativiteit in ons team. Met de oprichting van Roundhouse Studios, heeft Bethesda elke werknemer van Human Head een plaats gegeven in het nieuwe bedrijf. We zijn erg blij dat ons team samen blijft, dat we het werk waarvan we houden kunnen verderzetten als onderdeel van een bedrijf dat we kennen en bewonderen.”De ontwikkelaars bij Roundhouse Studios vertegenwoordigen meer dan twee decennia van samenwerkingen aan verschillende games en genres, waaronder RPG’s, shooters, action-adventure games en meer. Naast als originele developer van Prey, is het team ook bekend als ontwikkelaar van titels als Dead Man’s Hand, Rune en Rune II en Lost Within en heeft het meegewerkt aan blockbuster-releases als Batman: Arkham Origins en BioShock Infinite.“Terwijl het ons pijn deed om te horen wat voor uitdaging hen te wachten stond als Human Head Studios, zijn we verheugd over de mogelijkheid om dit getalenteerde, gevestigde ontwikkelteam onder de Bethesda-paraplu te brengen,” zei Todd Vaugh, Senior Vice President of Development bij Bethesda. “We vinden het fantastisch dat de volledige staff samen blijft en nu onderdeel uitmaakt van de Bethesda-familie.”Roundhouse Studios is het tweede ontwikkelteam dat zich voegt bij Bethesda in de afgelopen maand, na de recente overname van Alpha Dog Games, een mobiele gamesstudio die gevestigd is in Nova Scotia, Canada.
14/11 22u15  WRC 8 is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch Na het commerciële succes en de hoge beoordelingen van de versies voor pc, PS4 en Xbox One die op 5 september verschenen, arriveert WRC 8 – de officiële game van het FIA World Rally Championship – vandaag in Europa op de Nintendo Switch. Nadat zowel fans als pers de game hebben bestempeld als de nieuwe standaard voor rallygames, kunnen nu ook Nintendo Switch-bezitters achter het stuur kruipen om de kick van rally-racen te ervaren.WRC 8 biedt spelers realistische, simulatiegebaseerde gameplay met gloednieuwe physics voor wagens en ondergronden, en unieke, dynamische weersomstandigheden voor elk land.Met 52 internationale rallyteams, 100 speciale stages in 14 landen en een selectie van legendarische wagens uit de WRC-geschiedenis, is dit de meest complete rallysimulatie ooit gemaakt. De Career-modus is van de grond af opnieuw gemaakt voor een nog meeslependere ervaring. Deze modus plaatst spelers in de schoenen van een rallycoureur en manager die in de loop van verschillende seizoenen in de WRC-categorie moet vorderen om wereldkampioen te worden. Als lid van een team moeten spelers hun kalender plannen, de crew managen, nieuwe leden rekruteren en een strategie ontwikkelen om de top te bereiken.Het eSports WRC Championship is het enige dat de werkelijke races weerspiegelt. Dit jaar namen negen wereldfinalisten het tegen elkaar op in het Service Park van de Wales Rally GB in Llandudno. Daar wist de Franse coureur Lohan 'NEXL' Blanc op 5 oktober te zegevieren, om vervolgens naar huis te rijden in de Hyundai i20 die hij daarmee had gewonnen. Hij heeft ook nog de Nintendo Switch-versie van de game gespeeld als co-coureur van Dani Sordo.Het eSports WRC Championship keert terug in 2020. Wekelijkse uitdagingen bieden spelers de kans om tegen elkaar te racen en hun vaardigheden te beproeven. De race naar de wereldfinale van 2020 begint tijdens de Rally van Monte-Carlo in januari 2020.
Laatste update: vandaag om 17u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/11 09u45  Nieuwe Asterix & Obelix game tijdelijk verkrijgbaar voor 2 euroMindscape organiseert ter ere van de 60ste verjaardag van Asterix de Galliër een ludieke actie, waarbij de nieuwe game Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir voor slechts 2 euro verkrijgbaar is! In ruil voor de speciale 2-euromunt van Asterix (hierboven afgebeeld) kunnen fans een Limited Edition van de game ter waarde van € 49,99 ophalen op het kantoor van Mindscape in Amstelveen.In zijn zestigjarig bestaan is Asterix uitgegroeid tot een held van wereldformaat. Om dit te herdenken werden er eerder dit jaar 310.000 munten van Asterix geslagen. Mindscape zet de Gallische held in het zonnetje en stelt de langverwachte game Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir beschikbaar in ruil voor deze 2-euromunt. Tot en met 20 december 2019 kunnen er in totaal zestig munten worden ingeleverd en iedere munt wordt door Mindscape omgeruild voor een Limited Edition van de game ter waarde van €49,99.In Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir kunnen spelers voor het eerst samen spelen, nooit eerder bevatte deze franchise een coöperatieve modus. Na 60 jaar kun je dus voor het eerst in de XXL-games samen spelen.De 2-euromunt kan nog tot en met 20 december 2019 worden verzilverd op het kantoor van Mindscape. Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir is vanaf 21 november verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.
14/11 08u15  Destiny 2: Shadowkeep Accolades Trailer nu beschikbaarOnafhankelijke studio Bungie heeft vandaag de officiële Accolades Trailer voor Destiny 2: Shadowkeep onthuld. Destiny 2: Shadowkeep is de meest recente uitbreiding voor Destiny 2. In Shadowkeep keer je terug naar de maan en werk je samen met Eris om de nachtmerries onder het maanoppervlak te verslaan, voordat ze de mensheid voorgoed in een tijdperk van duisternis storten. Destiny 2: Shadowkeep is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC (Steam).
14/11 08u00  Diablo IV toont gameplay van het spelEr is nieuwe gameplay verschenen van de gameplay van Diablo IV verschenen. In de gameplay zien we onder andere eeb eindbaas voorbij komen.
14/11 08u00  Famitsu becijfert Call of Duty en meerHet magazine Famitsu heeft deze week weer de nodige games beoordeeld. Het gaat om de volgende titels.Call of Duty: Modern Warfare (PS4/Xbox One, Activision): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)Super Dodgeball Beats (PS4/Switch, Chorus Worldwide): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)Mononoke Slashdown (Switch, Arc System Works): 7 / 7 / 6 / 7 - (27/40)Dark Devotion (PS4/Switch, The Arcade Crew): 7 / 6 / 7 / 7 - (27/40)Mutant Year Zero: Road to Eden Deluxe Edition (PS4/Switch, Funcom): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Deemo Reborn (PS4, Sony): 8 / 9 / 8 / 7 - (32/40)Nekketsu Kouha Kunio-kun Gaiden Ikasuze! Kobayashi-san (PS4/Xbox One/Switch, Arc System Works): 7 / 7 / 6 / 7 - (27/40)Shin Jatta! Kedo, Necromancer ni Fukkatsu Shite Moratta! (Switch, BotHul): 7 / 8 / 7 / 6 - (28/40)
14/11 08u00  Gratis update The Crew 2, Blazing Shots, nu beschikbaarBlazing Shots, de vierde grote gratis update voor The Crew 2, is nu beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en Windows PC. Naast nieuwe en unieke LIVE Summit-evenementen, wordt ook een gloednieuwe categorie van accessoires, Underglows, geïntroduceerd.De gratis update introduceert nieuwe en unieke LIVE Summit-evenementen waarbij spelers hun vaardigheden testen in negen uitdagingen binnen alle verschillende facetten van The Crew 2. Daarnaast brengt de update 78 nieuwe aanpassingsitems en twaalf nieuwe voertuigen met zich mee, waaronder de iconische Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse en de Mazda RX-8.The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is The Crew 2 onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.
13/11 13u30  Wolfenstein: Youngblood update 1.0.7 vrijgegevenMachineGames en Arkane Studios Lyon geven vandaag update 1.0.7 vrij voor Wolfenstein: Youngblood, en bevat de nieuwe Treasure Hunt-missie, nieuwe maps, nieuwe vaardigheden, nieuwe types vijanden, nieuwe Pep Signals en nog veel meer.Nieuwe missie: Treasure Hunt – Het bestuderen van artefacten uit Lab X heeft de locatie onthuld van een tweede Da’at Yichud-kamer. De nazi’s die de kamer al geclaimd hebben, moeten nog diens mysteries ontrafelen, maar misschien dat enkele nazi-jagende badasses dat wel kunnen? Dit is een endgame missie en er wordt geadviseerd minstens level 40 te zijn, zodat je je aan een uitdaging mag wagen!Nieuw missie-type: Treasure Maps – Wanneer je de Treasure Hunt-missie aangaat, ontgrendel je de mogelijkheid om Da’at Yichud Artefacten te zien in de spelwereld. Een aantal verspreide schatkaarten onthullen de locatie van een artefact, dat spelers een paar beloningen oplevert.Nieuwe vaardigheden – Of je nu de nieuwe Silent Killer-vaardigheid neemt om stilletjes terug in de schaduwen te verdwijnen na een moord of de Resilience-vaardigheid om schade van ontploffingen van je af te schudden; update 1.0.7 bevat enkele nieuwe vaardigheden om in je speelstijl te integreren.Nieuwe types vijanden – Neem het op tegen de teleporterende Wurmlochsoldat, de van een turret voorziene Turmhund en de Electrodrohne Tesla drone tijdens je zoektocht naar de recent-onthulde Da’at Yichud-kamer.
13/11 05u30  Final Fantasy XIV Shadowbringers Patch 5.11 vanaf vandaag verkrijgbaarVandaag verschijnt Patch 5.11 voor FINAL FANTASY XIV Online: Shadowbringers. Deze patch moedigt de Warriors of Light aan om samen te werken en de glorie van de stad Ishgard in ere te herstellen.Volgend op de recente release van Patch 5.1, Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, kenmerkt Patch 5.11 zich door de Ishgard Restoration-content — een nieuwe gameplay-ervaring die spelers uit verschillende werelden oproept om op diverse manieren samen te werken en de Holy See of Ishgard tot nieuw leven te wekken.Patch 5.11 voegt onder andere de volgende nieuwe uitdagingen en content toe:Nieuwe Ultimate Difficulty-raid, “The Epic of Alexander” – Geïnspireerd door het tragische verhaal van een mechanische god die in een enkele sterfelijke ziel vertrouwde, zal de nieuwste raid op Ultimate-niveau zelfs de meest ervaren spelers zwaar op de proef stellen tijdens hun strijd tegen de vele vijanden uit de Alexander-raid-serie. Nieuwe crafter- en verzamelaar-content, “Ishgard Restoration”  – Spelers van verschillende werelden kunnen samenwerken om het Firmament-district in zijn oude glorie te herstellen. Door het verzamelen en craften van bouwmaterialen of door het voltooien van diverse opdrachten, kan elke speler op zijn eigen, unieke manier bijdragen en diverse beloningen ontvangen voor zijn of haar bijdrages aan het restoratieproject. Nieuwe mounts, minions, emotes, meubels voor huizen, kapsels, en meer. Spelers kunnen de komende maanden nog meer nieuwe content verwachten. Zo zal patch 5.15 deze patch-serie vervolgen met de volgende updates:Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair (Danshig Naadam)” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om te laten zien wat zij waard zijn in de Danshig Naadam. Blue Mage-updates (Patch 5.15) – De level cap van deze limited job wordt verhoogd naar 60. Daarnaast krijgt de Blue Mage nieuwe job-quests, Masked Carnivale-stages en een nieuwe job log.
13/11 05u30  Red Dead Online: Nieuwste Legendary Bounty, Wekelijkse CollectionDeze week in Red Dead Online, beruchte scherpschutter en bendeleider Red Ben Clempson staat op de Bounty Boards als de nieuwste legendary Bounty voor gelicentieerde Bounty Hunters, terwijl Collectors nu kunnen uitkijken naar de Blood Flower, Chocolate Daisy en Creek Plum om Madam Nazar's nieuwe Herbalist's Collection te voltooien, terwijl ze ook een bonus van 25% ontvangen op RDO$ uitbetalingen bij alle Collector Sets.Ondertussen heeft de Wheeler, Rawson & Co. catalogus nieuwe tijdelijke kleding voor spelers om te checken, waaronder het nieuwe Cardozo Vest, en nieuwe permanente toevoegingen zoals de Dunaway Coat en de Purkiss en Pearrow Hats.Een gratis geheel wit Cardozo Vest wacht op Xbox One- en PlayStation 4-spelers die Club Rank 70 of hoger hebben bereikt, en spelers moeten er rekening mee houden dat 18 november de einddatum markeert voor zowel de Wheeler, Rawson & Co. Club als de Outlaw Pass ' exclusieve beloningen op Xbox One en PlayStation 4.
13/11 05u30  Ervaar het grootste voedselgevecht van je leven in PvZ: De strijd om NeighborvilleHet wordt feest in Neighborville, want EA en PopCap lanceren vandaag de Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Season’s Eatingz Edition-bundel voor de feestdagen. De bundel bevat de volledige game, en de Season’s Eatingz Edition bevat een aantal voorwerpen met een speciaal thema voor de feestdagen, zoals: Superzeldzaam Wikkelmaïs-kostuum voor Kolonel Maïs Superzeldzaam Bergafwaartse-glijder-kostuum voor Elektrodanser Feestelijke beukers Feestelijke overwinningsplaat De Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Season’s Eatingz Edition kan digitaal worden aangeschaft voor € 49,99 en bevat het volledige spel en content voor de feestdagen. Voor fans die het spel al hebben, kan de Season’s Eatingz Upgrade worden aangeschaft voor € 9,99 om toegang te krijgen tot alle feestelijke content.Maar wacht, we zijn één ding vergeten! Het voedselgevecht-festival is nu live en de sociale hub Prettig Park is volledig versierd met voedselpracht en praal. Spelers kunnen de prijzenkaart van het voedselgevecht bereiken via de tent van Feestmuts bij het multiplayer-portaal en voorwerpen als emoji's, gebaren, kostuums en meer verdienen. Spelers die tot de helft komen op de kaart, verdienen het superzeldzame sprinkelkostuum voor de wetenschapper, en spelers die het festival geheel voltooien, verdienen de legendarisch Kattenhoed.
13/11 05u30  Nieuw artikel: Need for Speed: HeatLees meer >
12/11 14u00  Hooggeprezen RPG-klassieker Romancing Saga 3 nu verkrijgbaar op moderne platformenSquare Enix Ltd., maakt bekend dat de RPG-klassieker Romancing SaGa 3 nu digitaal te koop is voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, het PlayStation Vita-handheld-entertainmentsysteem, Windows 10, STEAM, de App Store, Google Play, en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X.24 jaar na de oorspronkelijke release in Japan, is Romancing Saga 3 nu voor het eerst in het Westen verkrijgbaar, en op moderne platformen. Romancing Saga 3 biedt spelers de vrijheid hun eigen weg te banen door acht verschillende verhaallijnen met acht verschillende hoofdrolspelers, elk met hun eigen motieven en unieke persoonlijkheden. Deze hd-remaster is ontwikkeld door veteranen uit de industrie, inclusief de beroemde ontwikkelaar Akitoshi Kawazu (FINAL FANTASY, Romancing SaGa, SaGa Frontier) en biedt geoptimaliseerde graphics, de nieuwe dungeon “Phantom Maze” om te verkennen en een NEW GAME+ functie. Romancing Saga 3 heeft ook nieuwe verhaallijnen gekregen, waardoor dit de perfecte kans is voor zowel oude fans als nieuwe spelers om van de SaGa-serie te genieten.Om de lancering van Romancing Saga 3 te vieren en nieuwe spelers hartelijk te verwelkomen in dit epische avontuur, is de game tot 4 december 2019 met 20% korting te koop*.
12/11 14u00  PS Now voegt deze maand Persona 5, Middle-earth: Shadow of War en Hollow Knight toe aan streamingserviceDeze maand worden gamers met een PlayStation Now-abonnement verwend met drie hits: Persona 5, Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight. PS Now maakte vorige maand bekend dat de service voor cloudgaming wordt aangeboden tegen lagere prijzen en wordt uitgebreid met meer kaskrakers. PlayStation Now-abonnementen zijn nu verkrijgbaar vanaf € 9,99 per maand en er worden exclusieve titels tijdelijk toegevoegd.Persona 5, Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight zijn deze maand toegevoegd aan de service, waarvan Persona 5 en Shadow of War op 4 februari 2020 worden verwijderd. Hollow Knight blijft vooralsnog beschikbaar op het streamingplatform. • Persona 5: Is met meer dan 2.7 miljoen sales en meerdere Game of The Year awards een meeslepende JRPG van de hoogste kwaliteit.• Middle-Earth: Shadow of War: In de game uit 2017 beland je als speler in een episch avontuur waarin je Mordor moet domineren, het gevecht met je vijanden aangaat en forten verovert. • Hollow Knight: Een Sucker Punch Productions game en een van de best verkochte PlayStation 4-games tot nu toe. PS Now beschikbaar bij geselecteerde retailersPS Now is al langer beschikbaar via de PlayStation Store, maar sindskort zowel online als offline te vinden bij geselecteerde retailers als MediaMarkt, Game Mania, Startselect, bol.com en Primera. PS Now kan hierdoor cadeau gedaan worden via een cadeaukaart of aangeschaft worden als online voucher code, waarbij een creditcard of PayPal geen vereiste meer is. Dit maakt de service toegankelijk voor een breed publiek. PlayStation NowPlayStation Now is geïntroduceerd in 2014 en geeft gamers de keuze in hoe zij toegang tot hun gamecontent willen hebben. Gamers kunnen ervoor kiezen honderden beschikbare PlayStation 4- (PS4), PlayStation 3- en PlayStation 2-games op hun PS4-systeem of pc's te streamen, of meer dan 300* PS4-games op hun PS4-systeem te downloaden. Sommige gedownloade games ondersteunen DLC en andere door de gebruiker aangeschafte add-ons, evenals verbeteringen voor PS4 Pro. Voor nieuwe klanten is er een gratis proefversie van zeven dagen beschikbaar.
12/11 13u15  Cities: Skylines - Parklife Edition – Vanaf vandaag verkrijgbaarKoch Media en Paradox hebben hun krachten gebundeld om de bekroonde stadsbouwgame Cities: Skylines weer in de winkels te krijgen. Cities: Skylines - Parklife Edition is nu verkrijgbaar bij een beperkt aantal partners voor PlayStation@4, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X en pc. De Parklife Edition bevat naast de hoofdgame ook alle gratis DLC en patches, alsmede de Park Life-uitbreiding. Cities: Skylines is een moderne interpretatie van de klassieke stadssimulaties. Het spel introduceert een heleboel nieuwe elementen die je als speler nog beter laten aanvoelen wat de uitdaging van het uitbouwen van een echte stad inhoudt. Belangrijkste kenmerken : Uitdagende simulatie op meerdere niveaus: je eigen stad ontwerpen is makkelijk, maar uitdagend om tot een goed einde te brengen en leefbaar te houden. Als burgemeester ben je verantwoordelijk om op zoek te gaan naar een evenwicht tussen de verschillende basisvoorzieningen (onderwijs, water, elektriciteit, politie, brandweer, gezondheid en vele anderen) en de economie van de stad. De inwoners van je stad reageren realistisch op elke beslissing die je neemt. Uitgebreide verkeerssimulatie: ontwerp en beheer alle transportsystemen te land, ter zee en in de lucht. Zorg voor een efficiënt wegen- en spoornet, bepaal de routes van de bussen en trams, zorg voor een goed bereikbare luchthaven en zo veel meer. Wijken en beleid: wees meer dan alleen maar een ambtenaar op het stadhuis. Door delen van je stad als een wijk te ontwikkelen, ontstaat er een bepaald beleid, waardoor je een ware burgemeester van je eigen stad kunt worden. After Dark: deze uitbreiding draait met name om entertainment en toerisme. Maak gebruik van de dag- en nacht-cyclus en benader het beheer van je stad eens van een andere kant. Bouw je een bruisende stad die 's nachts volledig tot leven komt, of een stad die ten onder gaat aan de gevaren en tegenslagen van de late uurtjes? Parklife: in de nieuwe speelse uitbreiding Parklife, breng je je stad tot leven met nieuwe pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen. Geef je lege land een nieuwe bestemming met speciaal gemaakte parken en tuinen. Parklife voegt nieuwe manieren toe om te spelen, met een nieuwe parkfunctie en niveaus die de waarde van je parken verhogen, evenals vijf nieuwe maps en een berg nieuwe onderdelen. • Gebruik de nieuwe parkfunctie om parkdistricten aan te leggen op lege grond, en nieuwe stadsdiensten als parkonderhoud, die geluk en effectiviteit vergroot en het niveau van parken verhoogt. • Pas je stad aan met nieuwe gebouwen en onderdelen, waaronder een nieuwe toeristische buslijn, nieuwe dienstgebouwen, nieuwe unieke gebouwen waaronder pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen • Pas de routes en ticketprijzen aan voor nieuwe rondleidingen is een van de vele toeristische verbeteringen. • Voer drie nieuwe stedelijke beleidsplannen en acht nieuwe parkbeleidsplannen in.
12/11 12u45  Sonic the Hedgehog-film krijgt releaseSonic the Hedgehog, de film, heeft een release gekregen. De film zal in theaters te zien zijn op 14 februari van het volgende jaar. Daarnaast is er een trailer verschenen, welke je beneden kunt bekijken:
12/11 12u00  Sonic Mania dev annuleert projectEen hoofdontwikkelaar bekend van de Sonic Mania studio heeft een kickstarter opgezet om een game te ontwikkelen genaamd Vertebreaker, een 2D 16-bit graphics game. Hij heeft echter het project geannuleerd. Op Kickstarter bleek er namelijk weinig animo te zijn voor zijn project. In een week tijd werd er namelijk slechts 5% van het doel opgehaald. Simon Thomley, noemt het een gefaald project en bedankt de bijna 500 backers die toch geld hebben gestoken in het project. Hij moest 275.000 Dollar ophalen om te kunnen starten met de ontwikkeling van het spel.
12/11 08u45  Little Witch in the Woods krijgt videoSunny Side Up heeft een nieuwe video van de game Little Witch in the Woods uitgebracht. Het spel komt uit voor de PlayStation 4 en Switch en heeft nog geen releasedatum gekregen.
12/11 08u45  Rockstar op zoek naar ontwikkelaars voor open-wereld gameRockstar Games is op zoek naar ontwikkelaars die mee willen werken aan meerdere projecten. In een omschrijving laat men weten te zoeken naar een animated systems programmer die mee wil werken aan grote open wereld character-based games. Het gaat om titels voor de volgende generatie consoles. Op de website van Rockstar lezen we onder andere:We are looking for an experienced, talented engineer to help us in developing advanced animation systems for large open world character-based games. We are a global team of programmers and researchers who collaborate on pushing the boundaries of character animation on next generation hardware.
12/11 08u30  Line-up van Stadia bekend gemaaktGoogle heeft de line-up van haar game streaming dienst Stadia bekend gemaakt. Het gaat om de games die vanaf 15 november bij de lancering beschikbaar zullen zijn.Assassin's Creed Odyssey (Ubisoft)Destiny 2: The Collection (Bungie)GYLT (TequilaWorks)Just Dance 2020 (Ubisoft)Kine (Gwen Frey)Mortal Kombat 11 (Warner)Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games)Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (Square Enix)Samurai Shodown (SNK)Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (Square Enix)Thumper (Drool)Tomb Raider: Definitive Edition (Square Enix)2019Attack on Titan 2: Final Battle (Koei Tecmo)Borderlands 3 (2K Games)Darksiders Genesis (THQ Nordic)Dragon Ball Xenoverse 2 (Bandai Namco)Farming Simulator 19 (Focus Home Interactive)Final Fantasy XV (Square Enix)Football Manager 2020 (Sega)Ghost Recon: Breakpoint (Ubisoft)GRID (Codemasters)Metro Exodus (Deep Silver)NBA 2K20 (2K Games)Rage 2 (Bethesda Softworks)Trials Rising (Ubisoft)Wolfenstein: Youngblood (Bethesda Softworks)
11/11 16u45  Sony laat kracht van PS4 Pro zien in commercialSony heeft een nieuwe commercial uitgebracht van de PlayStation 4. Het laat de kracht van de PlayStation 4 Pro zien. De console is al enige tijd uit en is momenteel de meest krachtige console van Sony.
11/11 16u45  The Outer Worlds-patch gaat font size vergrotenUser interfaces worden af en toe steeds kleiner in RPG's, zo ook in The Outer Worlds. In een aankomende patch zal de ontwikkelaar echter de font size gaan vergroten. Dat heeft de ontwikkelaar, Obsidian, bekend gemaakt. Daarnaast zal patch 1.1.1.0 ook crashes oplossen in Tartarus. Developer Obsidian zegt dat de update volgende week moet gaan lanceren voor het spel.The Board would like to bring to your attention information for the upcoming Patch 1.1.1.0. We are expecting to release this patch next week to implement some changes and bug fixes. Please visit our forums for the details: https://t.co/oO5lCB2AVv pic.twitter.com/NZ8AwqE1ot— The Outer Worlds (@OuterWorlds) 7 november 2019
11/11 10u00  Orangeblood uitgesteld naar 2020Playism heeft besloten om de release van Orangeblood uit te stellen naar begin 2020. Het spel zou normaal gesproken in deze maand nog verschijnen maar dit wordt niet meer gehaald. De uitgever laat weten een game met de hoogste kwaliteitsstandaard te willen uitleveren. Het spel staat gepland voor de PC via Steam en komt ook uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en Switch.
10/11 21u15  Evilgamerz streamt Need for Speed HeatEvilgamerz heeft de game Need for Speed Heat in handen. Tijd dus om de game te streamen op de PlayStation 4 console:
10/11 21u15  Sony patenteert cartridges voor de PlayStation 5Sony Interactive Entertainment heeft een PlayStation Cartridge patent aangevraagd bij het Instituto Nacitional da Propriedada Industria (INPI) in Brazilië. Dat meldt de LetsGoDigital. Het design van de cartridge werd door Yujin Morisawa aangemeld. Hij is senior art director bij Sony. Hij werkte onder andere aan ook de Xperia Agent Roboter. Waarschijnlijk staat het patent met de PlayStation 5 in verbinding, al is niet duidelijk waarvoor deze precies zal worden gebruikt. Of Sony dan ook cartridges als media gaat ondersteunen is onduidelijk. Daarnaast bevestigde Sony eerder al dat men een Blu-Ray optisch loopwerk in de console zal stoppen.
10/11 21u00  Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition toont launch trailer - verkrijgbaar vanaf 14 novemberMindscape, Microïds en Eden Games hebben vandaag een speciale Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition aangekondigd. In deze speciale nieuwe editie van de game zijn tal van iconische auto's van de beroemde Duitse fabrikant speelbaar en is een gloednieuwe campagnemodus genaamd 'Porsche Series' toegevoegd. Daarnaast bevat het alle DLC van Gear.Club Unlimited 2. De nieuwe editie ligt vanaf 14 november in de winkels en is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.Dankzij de verder uitgebreide samenwerking met de wereldberoemde autofabrikant, race je met nog meer Porsche-auto's door de adembenemende omgevingen van Gear.Club Unlimited 2. De DLC-content inbegrepen bij Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition bestaat uit:Arrows PackFord Mustang PoliceAlfa Romeo 8C Competizione AhoyJaguar F-Type R Elite GTSStickers Board 'Arrows'Checker PackBMW M4 Coupe WaveDodge Challenger Menthol GreenLotus Exige S English RacingStickers Board 'Checker'Hazard PackChallenger SherifBMW Z4 Rodster Red CamoMercedes-AMG C 63 S Coupé Paint StrokeSticker Board 'Hazard'Wings PackBMW M4 Coupé Loyal 1McLaren 570S Humble BeeRuf CTR 3 Model 03Sticker Board 'Wings'Free PackDodge Challenger Shark FinFord Mustang GT 2015 GT 300Gear.Club Unlimited 2In Gear.Club Unlimited 2 race je in meer dan 250 races, verdeeld over kampioenschappen, missies en uitdagingen. Verken maar liefst 3000 kilometer aan routes en koers door de Alpen, het Yellowstone Park, woestijnen en langs de Middellandse Zee. De game bevat ook de meest prestigieuze auto's van toonaangevende merken en een garage waarmee spelers hun voertuigen compleet kunnen aanpassen. De Gear.Club Unlimited-serie was de allereerste serie die het mogelijk maakte om met realistische wagens van grote merken te racen op de Nintendo Switch en wist daarmee het racing genre op de console nieuw leven in te blazen.Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition wordt ontwikkeld door Eden Games en in de Benelux uitgegeven door Mindscape. De game is vanaf 14 november exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
10/11 21u00  Rainbow Six Siege Operation Shifting Tides onthuldOperation Shifting Tides, het laatste seizoen van het vierde jaar van Tom Clancy's Rainbow Six Siege, introduceert een nieuwe aanvaller en verdediger, respectievelijk Kali uit India en Wamai uit Kenia en een opnieuw ontworpen versie van de map Theme Park.De aanvaller Kali en verdediger Wamai zijn de twee nieuwe Operators die worden toegevoegd aan Tom Clancy's Rainbow Six Siege met Operation Shifting Tides. Kali is gewapend met het gloednieuwe CSRX 300 scherpschuttersgeweer. Dit wapen breekt barricades en luiken met één schot. Verder is één schot in de torso genoeg om de tegenstander neer te halen (injure). De gadget van Kali is onder de loop van de CSRX 300 te vinden: de LV Explosive Lance, die alle gadgets vernietigt aan beide kanten van een breekbare of verstevigde oppervlakte. Wamai beschikt op zijn beurt over een gadget genaamd het Mag-NET Systeem. De gadget trekt vijandelijke projectielen aan en laat ze afgaan op de locatie van de geplaatste Mag-NET. Wamai maakt granaten en andere projectielen nutteloos of beter nog, hij keert ze tegen hun gebruikers.Naast deze twee nieuwe Operators, ontdekken spelers de opnieuw ontworpen map Theme Park. In deze nieuwe versie is het gehele spoorplatform verwijderd en zijn de oost- en westkant van de map dichter bij elkaar gebracht. De bomplaats 'Waterspuwer en het Griezelige Restaurant' zijn vervangen door 'de Troonzaal en Wapenopslag'. De Gongkamer in dit gebied is de nieuwe hoofdingang, terwijl de Arcade-ingang (voorheen de hoofdingang) voortaan geblokkeerd is.Overige updates die met Operation Shifting Tides naar Tom Clancy's Rainbow Six Siege komen:- Een vernieuwd penetratiesysteem voor ledematen (kogels gaan nu door ledematen heen en raken mogelijk ook het hoofd of de torso met de bijbehorende schade)- Om te stoppen met het abseilen aan de zijkant van gebouwen moet voortaan een knop ingedrukt worden, om ongewenste acties te voorkomen- De prijzen van verschillende Operators worden verlaagd (Hibana, Echo, Dokkaebi, Vigil, Zofia, Nomad en Kaid)De Test Server van Operation Shifting Tides gaat live op maandag 11 november (uitsluitend op Windows PC).Tom Clancy's Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy's Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x Geliefde Kingdom Hearts-serie komt in 2020 naar Xbox One-familie17/11 17u45 - EvilGamerz: Tijdens het Microsoft X019-evenement in Londen hebben Square Enix Ltd., en Disney gisteren aangekondigd dat klassieke games in de best-selling KINGDOM HEARTS-serie in 2020 worden uitgebracht voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. Volgend op de lancering van KINGDOM HEARTS III eerder dit jaar, die goed was voor ruim 5 miljoen verscheepte exemplaren en digitale verkopen wereldwijd, kunnen spelers binnenkort beleven hoe het allemaal is begonnen met de volgende twee compilaties:- KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX KINGDOM HEARTS FINAL MIXKINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories KINGDOM HEARTS 358/2 Days (in hd geremasterde filmpjes)KINGDOM HEARTS II FINAL MIXKINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX KINGDOM HEARTS Re:coded (in hd geremasterde filmpjes)- KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter PrologueKINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD KINGDOM HEARTS 0.2: Birth by Sleep – A fragmentary passage – KINGDOM HEARTS X Back Cover (film) Voor iedereen die de magie van KINGDOM HEARTS III nog niet heeft ervaren is nu een gratis demo beschikbaar met de magische werelden van Hercules en Toy Story. De demo is beschikbaar als gratis download voor de Xbox One-familie van apparaten en het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem. In de demo kunnen spelers het opnemen tegen de formidabele Rock Titan in de even fraaie als gevaarlijke wereld van Olympus uit Disney’s Hercules. Spelers kunnen ook samenwerken met de geliefde personages Buzz en Woody uit Toy Story om samen de Heartless te bestrijden en Galaxy Toys te verkennen.Spelers die na het einde van de demo graag hun avontuur willen voortzetten, kunnen de opgeslagen gegevens tot het eind van de Hercules-sectie overzetten naar de volledige retailversie van KINGDOM HEARTS III. Daarnaast biedt de demo spelers toegang tot de “Memory Archive”-video’s, een verzameling van essentiële filmpjes die spelers op de hoogte brengen van het verhaal van KINGDOM HEARTS.
8x Overwatch-stemacteur Boris Hiestand te gast tijdens Heroes Dutch Comic Con17/11 17u30 - EvilGamerz: Naast een indrukwekkende lijst aan getalenteerde filmsterren en comic artists, breidt de organisatie van Heroes Dutch Comic Con haar line-up uit met een stemacteur. Niemand minder dan de Nederlandse Boris Hiestand, de stemacteur achter het populaire Overwatch-personage Sigma, is aanwezig als special guest tijdens de wintereditie op 23 & 24 november in de Jaarbeurs Utrecht. Boris zal op beide dagen zijn Overwatch collega Jonny Cruz vergezellen tijdens een Q&A op het Gaming Stage. Daarnaast nemen de twee voice actors het tegen elkaar op in een showmatch. Ieder krijgt 5 bezoekers in zijn team die samen met hen strijden om de overwinning. Dit vindt eveneens plaats op het Gaming stage in de Gaming Hall. Bezoekers kunnen ook met Boris op de foto. Hiervoor hebben zij naast een entreeticket ook een Photobooth-ticket nodig.
8x Bungie Foundation haalt meer dan 1,6 miljoen dollar op voor kinderen in ziekenhuizen17/11 17u30 - EvilGamerz: De Bungie Foundation kondigt met trots aan dat haar eerste Game2Give-liefdadigheidsevenement een groot succes was. Er werd maar liefst 1,6 miljoen dollar opgehaald ter ondersteuning van het Bungie Foundation iPads for Kids Program en het Children’s Miracle Network. Beide goede doelen zetten zich in ten behoeve van kinderen in ziekenhuizen in de Verenigde Staten en Canada. Destiny-fans hebben hun inzet en vrijgevigheid bewezen door middel van 40.000 individuele bijdragen en de steun van 5.500 streamers in 104 landen.'Bij Bungie is het ons doel om werelden te creëren die vriendschap inspireren en we zijn dankbaar dat onze community dit zo sterk omarmt. We zien dit elke dag opnieuw gebeuren wanneer nieuwe levenslange vriendschappen ontstaan en Guardians elkaar zowel binnen als buiten de game ondersteunen, maar ook wanneer onze community samenkomt voor ongelooflijk mooie doelen zoals het ondersteunen van kinderen in ziekenhuizen”, verklaarde Christine Edwards, Senior Manager bij Bungie Foundation.
1x Cities: Skylines - Parklife Edition – Vanaf vandaag verkrijgbaar12/11 13u15 - EvilGamerz: Koch Media en Paradox hebben hun krachten gebundeld om de bekroonde stadsbouwgame Cities: Skylines weer in de winkels te krijgen. Cities: Skylines - Parklife Edition is nu verkrijgbaar bij een beperkt aantal partners voor PlayStation@4, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X en pc. De Parklife Edition bevat naast de hoofdgame ook alle gratis DLC en patches, alsmede de Park Life-uitbreiding. Cities: Skylines is een moderne interpretatie van de klassieke stadssimulaties. Het spel introduceert een heleboel nieuwe elementen die je als speler nog beter laten aanvoelen wat de uitdaging van het uitbouwen van een echte stad inhoudt. Belangrijkste kenmerken : Uitdagende simulatie op meerdere niveaus: je eigen stad ontwerpen is makkelijk, maar uitdagend om tot een goed einde te brengen en leefbaar te houden. Als burgemeester ben je verantwoordelijk om op zoek te gaan naar een evenwicht tussen de verschillende basisvoorzieningen (onderwijs, water, elektriciteit, politie, brandweer, gezondheid en vele anderen) en de economie van de stad. De inwoners van je stad reageren realistisch op elke beslissing die je neemt. Uitgebreide verkeerssimulatie: ontwerp en beheer alle transportsystemen te land, ter zee en in de lucht. Zorg voor een efficiënt wegen- en spoornet, bepaal de routes van de bussen en trams, zorg voor een goed bereikbare luchthaven en zo veel meer. Wijken en beleid: wees meer dan alleen maar een ambtenaar op het stadhuis. Door delen van je stad als een wijk te ontwikkelen, ontstaat er een bepaald beleid, waardoor je een ware burgemeester van je eigen stad kunt worden. After Dark: deze uitbreiding draait met name om entertainment en toerisme. Maak gebruik van de dag- en nacht-cyclus en benader het beheer van je stad eens van een andere kant. Bouw je een bruisende stad die 's nachts volledig tot leven komt, of een stad die ten onder gaat aan de gevaren en tegenslagen van de late uurtjes? Parklife: in de nieuwe speelse uitbreiding Parklife, breng je je stad tot leven met nieuwe pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen. Geef je lege land een nieuwe bestemming met speciaal gemaakte parken en tuinen. Parklife voegt nieuwe manieren toe om te spelen, met een nieuwe parkfunctie en niveaus die de waarde van je parken verhogen, evenals vijf nieuwe maps en een berg nieuwe onderdelen. • Gebruik de nieuwe parkfunctie om parkdistricten aan te leggen op lege grond, en nieuwe stadsdiensten als parkonderhoud, die geluk en effectiviteit vergroot en het niveau van parken verhoogt. • Pas je stad aan met nieuwe gebouwen en onderdelen, waaronder een nieuwe toeristische buslijn, nieuwe dienstgebouwen, nieuwe unieke gebouwen waaronder pretparken, natuurreservaten, stadsparken en dierentuinen • Pas de routes en ticketprijzen aan voor nieuwe rondleidingen is een van de vele toeristische verbeteringen. • Voer drie nieuwe stedelijke beleidsplannen en acht nieuwe parkbeleidsplannen in.
0x Rainbow Six Siege Operation Shifting Tides onthuld10/11 21u00 - EvilGamerz: Operation Shifting Tides, het laatste seizoen van het vierde jaar van Tom Clancy's Rainbow Six Siege, introduceert een nieuwe aanvaller en verdediger, respectievelijk Kali uit India en Wamai uit Kenia en een opnieuw ontworpen versie van de map Theme Park.De aanvaller Kali en verdediger Wamai zijn de twee nieuwe Operators die worden toegevoegd aan Tom Clancy's Rainbow Six Siege met Operation Shifting Tides. Kali is gewapend met het gloednieuwe CSRX 300 scherpschuttersgeweer. Dit wapen breekt barricades en luiken met één schot. Verder is één schot in de torso genoeg om de tegenstander neer te halen (injure). De gadget van Kali is onder de loop van de CSRX 300 te vinden: de LV Explosive Lance, die alle gadgets vernietigt aan beide kanten van een breekbare of verstevigde oppervlakte. Wamai beschikt op zijn beurt over een gadget genaamd het Mag-NET Systeem. De gadget trekt vijandelijke projectielen aan en laat ze afgaan op de locatie van de geplaatste Mag-NET. Wamai maakt granaten en andere projectielen nutteloos of beter nog, hij keert ze tegen hun gebruikers.Naast deze twee nieuwe Operators, ontdekken spelers de opnieuw ontworpen map Theme Park. In deze nieuwe versie is het gehele spoorplatform verwijderd en zijn de oost- en westkant van de map dichter bij elkaar gebracht. De bomplaats 'Waterspuwer en het Griezelige Restaurant' zijn vervangen door 'de Troonzaal en Wapenopslag'. De Gongkamer in dit gebied is de nieuwe hoofdingang, terwijl de Arcade-ingang (voorheen de hoofdingang) voortaan geblokkeerd is.Overige updates die met Operation Shifting Tides naar Tom Clancy's Rainbow Six Siege komen:- Een vernieuwd penetratiesysteem voor ledematen (kogels gaan nu door ledematen heen en raken mogelijk ook het hoofd of de torso met de bijbehorende schade)- Om te stoppen met het abseilen aan de zijkant van gebouwen moet voortaan een knop ingedrukt worden, om ongewenste acties te voorkomen- De prijzen van verschillende Operators worden verlaagd (Hibana, Echo, Dokkaebi, Vigil, Zofia, Nomad en Kaid)De Test Server van Operation Shifting Tides gaat live op maandag 11 november (uitsluitend op Windows PC).Tom Clancy's Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy's Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.
0x Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition toont launch trailer - verkrijgbaar vanaf 14 november10/11 21u00 - EvilGamerz: Mindscape, Microïds en Eden Games hebben vandaag een speciale Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition aangekondigd. In deze speciale nieuwe editie van de game zijn tal van iconische auto's van de beroemde Duitse fabrikant speelbaar en is een gloednieuwe campagnemodus genaamd 'Porsche Series' toegevoegd. Daarnaast bevat het alle DLC van Gear.Club Unlimited 2. De nieuwe editie ligt vanaf 14 november in de winkels en is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.Dankzij de verder uitgebreide samenwerking met de wereldberoemde autofabrikant, race je met nog meer Porsche-auto's door de adembenemende omgevingen van Gear.Club Unlimited 2. De DLC-content inbegrepen bij Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition bestaat uit:Arrows PackFord Mustang PoliceAlfa Romeo 8C Competizione AhoyJaguar F-Type R Elite GTSStickers Board 'Arrows'Checker PackBMW M4 Coupe WaveDodge Challenger Menthol GreenLotus Exige S English RacingStickers Board 'Checker'Hazard PackChallenger SherifBMW Z4 Rodster Red CamoMercedes-AMG C 63 S Coupé Paint StrokeSticker Board 'Hazard'Wings PackBMW M4 Coupé Loyal 1McLaren 570S Humble BeeRuf CTR 3 Model 03Sticker Board 'Wings'Free PackDodge Challenger Shark FinFord Mustang GT 2015 GT 300Gear.Club Unlimited 2In Gear.Club Unlimited 2 race je in meer dan 250 races, verdeeld over kampioenschappen, missies en uitdagingen. Verken maar liefst 3000 kilometer aan routes en koers door de Alpen, het Yellowstone Park, woestijnen en langs de Middellandse Zee. De game bevat ook de meest prestigieuze auto's van toonaangevende merken en een garage waarmee spelers hun voertuigen compleet kunnen aanpassen. De Gear.Club Unlimited-serie was de allereerste serie die het mogelijk maakte om met realistische wagens van grote merken te racen op de Nintendo Switch en wist daarmee het racing genre op de console nieuw leven in te blazen.Gear.Club Unlimited 2 Porsche Edition wordt ontwikkeld door Eden Games en in de Benelux uitgegeven door Mindscape. De game is vanaf 14 november exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
0x Sony patenteert cartridges voor de PlayStation 510/11 21u15 - EvilGamerz: Sony Interactive Entertainment heeft een PlayStation Cartridge patent aangevraagd bij het Instituto Nacitional da Propriedada Industria (INPI) in Brazilië. Dat meldt de LetsGoDigital. Het design van de cartridge werd door Yujin Morisawa aangemeld. Hij is senior art director bij Sony. Hij werkte onder andere aan ook de Xperia Agent Roboter. Waarschijnlijk staat het patent met de PlayStation 5 in verbinding, al is niet duidelijk waarvoor deze precies zal worden gebruikt. Of Sony dan ook cartridges als media gaat ondersteunen is onduidelijk. Daarnaast bevestigde Sony eerder al dat men een Blu-Ray optisch loopwerk in de console zal stoppen.
0x Evilgamerz streamt Need for Speed Heat10/11 21u15 - EvilGamerz: Evilgamerz heeft de game Need for Speed Heat in handen. Tijd dus om de game te streamen op de PlayStation 4 console:
0x Orangeblood uitgesteld naar 202011/11 10u00 - EvilGamerz: Playism heeft besloten om de release van Orangeblood uit te stellen naar begin 2020. Het spel zou normaal gesproken in deze maand nog verschijnen maar dit wordt niet meer gehaald. De uitgever laat weten een game met de hoogste kwaliteitsstandaard te willen uitleveren. Het spel staat gepland voor de PC via Steam en komt ook uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en Switch.
0x The Outer Worlds-patch gaat font size vergroten11/11 16u45 - EvilGamerz: User interfaces worden af en toe steeds kleiner in RPG's, zo ook in The Outer Worlds. In een aankomende patch zal de ontwikkelaar echter de font size gaan vergroten. Dat heeft de ontwikkelaar, Obsidian, bekend gemaakt. Daarnaast zal patch 1.1.1.0 ook crashes oplossen in Tartarus. Developer Obsidian zegt dat de update volgende week moet gaan lanceren voor het spel.The Board would like to bring to your attention information for the upcoming Patch 1.1.1.0. We are expecting to release this patch next week to implement some changes and bug fixes. Please visit our forums for the details: https://t.co/oO5lCB2AVv pic.twitter.com/NZ8AwqE1ot— The Outer Worlds (@OuterWorlds) 7 november 2019

Statistieken

Artikels:
29983
Gelezen:
35221
Aantal lezers nu:
32


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven