maandag 24 juni 2019, week 26


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u30
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
24/06 21u15  Daemon X Machina imponeert met screenshots Lees meer >
24/06 21u15  IndieGala geeft The Deed weg Je weet dat je als gamer verwend bent als je niet meer opkijkt van de giveaway van een game. Maar dankzij IndieGala's voortdurende stroom aan gratis spellen is dat wel wat wij nu ervaren. De nieuwste titel die wordt weggegeven is The Deed, een horrorspel die gemaakt is in de RPGMaker engine. En hoewel dit betekent dat het een vrij simpel spel is, is het er ook een die al jaren goed ontvangen wordt op Steam. Helaas is dit echter niet de Steam-versie maar een DRM-vrije download.
24/06 21u00  Vier de release van The Expression Amrilato met korting Update: Om te vieren dat The Expression Amrilato na enig gedoe ook op Steam is verschenen, is de korting op MangaGamer verlengt tot 28 juni. Hiernaast is de Steam-versie tot dezelfde datum te krijgen voor € 15,99 in plaats van € 19,99 The Expression Amrilato, een visual novel waarin spelers Esperanto leren, is sinds donderdag te koop op MangaGamer en Good Old Games. En dat betekent launchkorting! Wie het spel van SukeraSparo via MangaGamer koopt, betaalt nu tijdelijk geen $24.95, maar $19.96. Good Old Games daarentegen gaat van $22.30 naar $17.84. En daar beide versies DRM-vrij zijn, lijkt de keuze ons makkelijk gemaakt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer, SukeraSparo, Valve of CD Projekt, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
24/06 17u30  Steam Summer Sale staat voor de deur Geld moet rollen! Dat is dan ook wat de komende twee weken weer gaat gebeuren bij de Steam Summer Sale. Traditiegetrouw is de datum van het evenement uitgelekt, en daardoor zijn we te weten gekomen dat we vanaf morgenavond 19:00 kunnen browsen door de Steam Store. Welke titels dit jaar in de spotlight komen te staan is nog niet bekend, evenals het format dat zal worden gebruikt, al is de kans groot dat dit op het format van vorig jaar zal lijken. Zijn er titels die jullie graag in de uitverkoop zien?
24/06 17u30  Crash Team Racing: Nitro-Fueled lijkt een zekerheidje Crash Team Racing: Nitro-Fueled lijkt je geld meer dan waard te zijn. Dat blijkt uit de eerste recensies die online zijn verschenen. De remaster van het origineel, dat op de PS1 verscheen, doet oude gloriedagen herleven. Onder andere het gewaardeerde Eurogamer bombardeert het spel tot een 'essentiële titel'. IGN geeft het spel een 8.2, terwijl Gamespot het spel met een 8 beloont. Hiermee lijkt Crash Bandicoot een geslaagde terugkeer te beleven. Opvallend is dat het origineel alleen op de PlayStation verscheen, maar dat dit deel ook voor de Xbox One en Switch is uitgebracht. Toch wezen recente verkoopcijfers wel uit dat het vooral de oude fanbase is die het spel aanschaft: maarliefst 66% van de verkopen bij de lancering betrof de PS4 versie.
24/06 07u15  Krijg een voorproefje van de nieuwste aflevering van de Pokémon-anime Lezers van GameQuarter zullen bij het horen van Pokémon voornamelijk uitkijken naar de release van Pokémon: Sword & Shield. Maar sommige van jullie volgen waarschijnlijk ook nog wel de anime. Op het Japanse YouTube-kanaal van de serie is nu een teaser verschenen voor de nieuwste episode, waarin Team Skull de boel weer komt verzoeken. Onze helden lijken echter niet bijster onder de indruk.10 
24/06 07u15  De nieuwe teaser voor The Lion King geeft een voorproefje van een iconisch nummer Het bekendste nummer van The Lion King is zonder twijfel Hakuna Matata. Maar Can You Feel the Love Tonight is een goede opvolger. Een nieuwe versie van dit nummer, opgenomen door de nieuwe stemacteurs, zal ten gehore worden gebracht in deze CGI-versie van de film. Maar in onderstaande teaser krijgen we alvast een klein voorproefje.
24/06 07u00  Zelfs virussen worden ziek in Dr. Mario World Dat mensen, dieren en planten ziek worden is algemeen bekend en is iets waar niemand nog echt van opkijkt. Maar dat zelfs virussen de pineut kunnen zijn weet lang niet iedereen. Dit feitje leer je echter in deze korte video voor Dr. Mario World, de mobiele titel die spoedig op mobiele devices zal verschijnen. Al wagen we te betwijfelen of die kleine dingetjes in het echt om een ambulance vragen.  11 
24/06 00u00  Krijg je Final Fantasy-fix met deze screenshots van de remake Lees meer >14 
23/06 21u30  Zavvi verkoopt complete sets van zeldzame vintage Marvel Trading Cards Decennia geleden was het ondenkbaar dat iets wat populair was geen trading cards kreeg. Pokémon, Yu-Gi-Oh! en honkbalplaatjes zijn natuurlijk enkele van de bekendste voorbeelden, maar ook van Marvel verschenen kaartjes...in 1984. Hoe ze het geflikt hebben weten we niet, maar webwinkel Zavvi is erin geslaagd meerdere complete collecties van deze kaarten in handen te krijgen en biedt ze vanaf 28 juni aan via hun website. Geïnteresseerden kunnen echter nu al hier een pre-order plaatsen om verzekerd te zijn van een exemplaar. Voor € 22,99 krijg je dan de complete set van zestig kaarten, welke de cover van verschillende eerste nummers van series tonen. Denk hierbij aan grote namen als Spider-Man, Ghost Rider en Doctor Strange, maar ook namen als Red Wolf, Combat Kelly en The Cat, die de tand des tijds minder goed hebben doorstaan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Disney of Zavvi, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
23/06 21u15  Geniet van Fortnite op het hoogste niveau in de finales van week 10 Fortnite mag dan wel over zijn hoogtepunt heen zijn, maar de game van Epic is nog lang niet dood. Dat bewijst ook de eSports-tak van de community, die nog even fanatiek is altijd. In ruin negenenhalf uur zien we hieronder de beste Fortnite-spelers ter wereld het tegen elkaar opnemen, voorzien van professioneel commentaar. En hoewel niet iedereen dat interessant zal vinden, kan je als beginnende speler allicht wel wat tactieken oppikken om je spel te verbeteren.
23/06 21u15  The Expression Amrilato verschijnt alsnog op Steam Even leek het erop dat het niet meer zou gaan gebeuren, maar iets meer dan een week na diens release op MangaGamer en Good Old Games is The Expression Amrilato alsnog verschenen op Steam. In een blogpost laat MangaGamer weten dat het samengewerkt heeft met Valve om de release alsnog mogelijk te maken nadat de game was afgewezen op het platform. En daarvoor heeft men zelfs geen wijzigingen door hoeven voeren, waardoor iedereen nu van het spel kan genieten zoals het bedoeld was, ongeacht welk platform de voorkeur geniet. Helaas krijgen we echter geen inzage in wat zich achter de schermen nou precies heeft afgespeeld.
23/06 21u00  Kijk mee achter de schermen van Super Neptunia RPG Hoewel de Neptunia-games al in allerlei soorten en maten zijn verschenen, was er een ding wat alle spellen met elkaar gemeen hadden: ze waren in drie dimensies. Daar komt komende week verandering in met de launch van Super Neptunia RPG. De keuze om de game in 2D te maken, is er een die bewust gemaakt is door Artisan Studios, zo leren we in deze behind the scenes. Hierin vertellen Artisan Studios medeoprichter en CEO, Mario Rizzo, en medeoprichter en Game Director, Julien Bourgeois, verder over de samenwerking met Compile Heart, audiovisuele evenementen en wat ze met de game wilden bereiken. En natuurlijk zien we ook een hoop gameplay.
23/06 16u45  We krijgen het warm van de Super Naughty Maid 2-aanbieding Afgelopen vrijdag verscheen een driedimensionale visual novel die maar weinig aan de verbeelding overliet. Zowel qua visuals als qua naam...Super Naughty Maid 2. Aangezien de titel van de game in dit geval NSFW-boekdelen spreekt, gaan we jullie intelligentie niet beledigen met een uitleg over het spel. In plaats daarvan laten we direct weten dat het spel zowel op Steam als MangaGamer afgeprijsd is en dat je in plaats van respectievelijk € 13,29 en $17.95 nu tot 27 juni € 11,96 en $ 16.15 betaalt. Veel plezier ermee! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer, DenpaSoft of KENZsoft, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
23/06 16u15  De demo van Fling to the Finish levert mooie screenshots op Lees meer >
Laatste update: vandaag om 21u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
23/06 16u00  MangaGamer is nu ook te vinden op DiscordUitgever en verkoper van visual novels en erotische games MangaGamer heeft recent al laten weten dat het in gesprek was met Discord om diens games via het platform te gaan verkopen. En daarom was het vreemd dat het tot op heden geen Discord-kanaal had. Daar is nu verandering in gekomen, zo laat men weten via een blogpost. Fans van het bedrijf kunnen vanaf nu via hier deelnemen aan het kanaal en zo praten met gelijkgestemden én op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de games van MangaGamer en de webshop. GameQuarter heeft overigens ook een Discord-kanaal, waar we jullie graag verwelkomen.
23/06 12u30  Kyoshiro Senryo heeft geen genade in Samurai ShodownNu de release van Samurai Shodown steeds dichterbij komt, krijgen steeds meer deelnemers de kans om zich voor te stellen. Vandaag is de beurt aan Kyoshiro Senryo. Kyoshiro is misschien wel het meest Japanse karakter in een spel vol Japanse strijders. Zijn bodypaint en manier van bewegen zijn immers duidelijk geïnspireerd op traditionele kabuki-speler, terwijl de nagita vermoedelijk Japans bekendste wapen is na de katana. Maar of zijn vechtstijl nou waarheidsgetrouw te noemen is...
23/06 12u30  Je hoeft niet te vluchten voor Fanaticals Fugitive-bundelBen jij aan het bedenken wat je gaat doen op deze warme zondag? Heb je totaal geen spellen meer die je nog moet spelen? Dan wordt het tijd om nieuwe te kopen. Een goede optie is in dat geval de Fugitive-bundel van Fanatical. Want hier krijg je tot 3 juli al voor € 1.49 keys voor Devil Daggers, Blood Bowl: Chaos Edition en S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. Maar daar stopt het feest niet! De Fugitive-bundel is er namelijk een met meerdere tiers. Wie bereid is € 5.35 uit te geven krijg daarom nog een zes keys voor de spellen Mars: War Logs, Lust for Darkness, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, The Town of Light, Flashing Lights en Wings of Vi. Maar de echte hoofdprijs is natuurlijk de derde tier, welke je voor € 10,75 ook nog keys geeft voor Redout: Enchanced Edition, Cossacks 3 en diens Guardians of the Highlands-DLC. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
23/06 12u15  FunQuarter #265                                                               Die luxe hebben we niet                                                                          PR done right                                                             Amen!                                                                            Shots fired!                                                             Elizabeth toch!                                                                           Guilty as charged                                                              NBIJNIGROWNUEBEB!                                                                   Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                     Welke heb jij gespeeld?            
22/06 22u30  Er wordt regen voorspeld voor Gran Turismo SportHoewel Gran Turismo Sport bij release goed ontvangen werd door fans van racing games, was er ook enige teleurstelling te bespeuren eens men de game grondig onder handen kon nemen. Een auto die helaas ontbreekt of een baan die ditmaal in afwezigheid schittert is niet te voorkomen, maar het gebrek aan nattigheid in het spel was wat moeilijker te slikken. Gelukkig gaan we ditmaal niet van de regen in de drup, nu men een voorproefje heeft gegeven van zowel lichte als zware regen, welke later hun intrede zullen maken in het spel. Gedurende de reveal werd uitgelegd dat de twee enkel visueel van elkaar verschillen en geen invloed hebben op hoe de wagen reageert. Natuurlijk reageert een nat wegdek echter wel anders dan een droge.
22/06 14u30  Littlewood's screenshots doen ons denken aan vroegerLees meer >
22/06 13u30  1C Games krijgt zijn eigen bundel op DailyIndieGameDe bundels die tot op heden zijn verschenen via DailyIndieGame volgden een vast patroon: kleine prijs, negen games en voornamelijk willekeurige spellen van onbekende ontwikkelaars. Bundel #43 breekt hiermee. Hoewel deze bundel wel negen keys bevat en met $3.99 niet bepaald duur is te noemen, is een bundel vol spellen van 1C Games. En daarmee is het de eerste bundel van DIG met een thema. De games die je kunt vinden zijn: The Tomorrow War Star Wolves 3: Civil War XIII Century Theatre of War Theatre of War 2: Africa 1943 Theatre of War 2: Kursk 1943 Theatre of War 2: Centauro Theatre of War 2: Battle for Caen Theatre of War 3: Korea Mocht deze bundel jouw hart veroverd hebben, dan heb je nog een ruim een maand de tijd om het hier te kopen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door DailyIndieGame of 1C Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
22/06 13u30  De schoonmaak is begonnen in Dr. Mario WorldDr. Mario World, Nintendo's nieuwste toevoeging aan het mobiele gaming-landschap, verschijnt op 10 juli. En dat betekent dat de sterren zich klaar moeten maken. De virussen zijn daarom al begonnen met de grote schoonmaak, welke ze hebben vastgelegd op beeld. Al zegt iets ons dat ze allicht een beetje té grondig te werk zijn gegaan...
21/06 12u15  Fans vragen CD Projekt RED om ''You're Breathtaking''-achievement in Cyberpunk 2077Voor wie had gehoopt dat de ''You're Breathtaking''-meme na de E3 een stille dood zou sterven hebben we slecht nieuws. Een internetgebruiker die zich Roshan Warrier noemt, is namelijk een petitie begonnen om het moment te vereeuwigen in Cyberpunk 2077. Het idee van Roshan is dat de achievement / trophy die je krijgt wanneer je de game voor 100% voltooit de naam You're Breathtaking zal gaan krijgen om zo de grootste fans het ultieme Cyberpunk-compliment te geven. Dit kan natuurlijk normaal niet op Xbox One, waar geen Platinum Trophy-achtige taferelen zijn, maar een achievement van 0G kan worden toegevoegd om dit te simuleren. Roshan vraagt 35.000 mensen om de petitie te tekenen en het lijkt erop dat dit makkelijk gehaald zal gaan worden. De petitie is immers pas drie dagen bezig en tikt op het moment van schrijven bijna de 31.000 aan. Wil jij meedoen? Dan kun je de petitie hier tekenen.
21/06 12u00  Digital Foundry is onder de indruk van de Link's Awakening remakeOver slechts drie maanden verschijnt de remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening voor Nintendo Switch. En op de E3 kon een demo hiervan al gespeeld worden. Digital Foundry nam die daarom onder handen. In deze video wordt niet enkel gekeken hoe deze remake presteert op technisch vlak, maar ook hoe trouw die is aan het origineel aan de GameBoy. En hoewel op perfomance nog wat werk te doen is, imponeert Grizzo met diens oog voor detail. Nagenoeg niets aan het spel is veranderd en waar wel een wijziging is doorgevoerd, komt dit de game ten goede. Dat belooft dus veel goeds.
21/06 10u15  Pokémon: GO speel je het beste met dertig smartphonesDaar Pokémon: GO een best verslavend spelletje is, zijn er een hoop spelers die de game dagelijks spelen. Zelfs op onze eigen Discord is een kleine community die volop bezig is met het spel. Maar zo fanatiek als Chen San Yuan worden we daar echt niet. Deze zeventig jaar oude man prijkte afgelopen jaar al eens op onze homepage, toen hij met negen telefoons tegelijk het spel van Niantic speelde. Maar nu heeft hij zijn setup meerdere keren uitgebreid, waardoor hij met dertig devices tegelijk aan de slag kan. Het resultaat is even indrukwekkend als onveilig, dus laten we hopen dat hij nog wel het verkeer in het oog kan houden met zoveel schermen.
20/06 09u45  De Lass van Pokémon: Sword & Shield brengt Japanse harten op holTerwijl de commotie rondom het ontbreken van een National Dex in Sword en Shield in het Westen nog niet is gaan liggen, hebben ze zich in Japan al helemaal gefocust op andere dingen...zoals schattige meisjes! In sommige van de vele gameplay video die nu de rondte maken op YouTube is te zien hoe een speler het opneemt tegen een Lass en haar verslaat. En de animatie die daarbij speelt, doet de harten van Japanse spelers sneller kloppen daar ze het ontzettend schattig vinden. Oordeel echter vooral zelf:
20/06 09u45  My Friend Pedro is gearriveerdBlijdschap overheerst, want na lang wachten is het eindelijk zover: My Friend Pedro is hier. Natuurlijk ga ik hier niet schrijven dat een oude vriend op bezoek komt op de redactie van GameQuarter. Behalve als die in een videogame zit natuurlijk! En laat dat nou precies zijn waar Pedro uithangt. Ik zie een echt persoon immers nog niet de stunts uit deze launch trailer uithalen.
19/06 12u15  Die Young: Prologue vind je nu ook op SteamDie Young: Prologue, de gratis voorloper op Die Young, was al enige tijd te downloaden via IndieGala's freebies-programma. Maar na veel verzoeken is het spel nu ook op Steam te vinden. Daar DYP een gratis spel zonder microtransacties is, bevat het niet de geliefde Steam Trading Cards. Het bevat echter Steam achievements om de levensduur van het spel wat op te rekken. Daar zeggen we ook geen nee tegen!
19/06 12u15  IndieGala geeft Gateways wegGrijpers van gratis games opgelet. IndieGala geeft nu puzzle-platformer Gateways weg voor helemaal noppes. Onze vaste bezoekers zullen ongetwijfeld weten wat nu gaat komen, daar IndieGala recentelijk met games blijft smijten. Maar voor de nieuwkomers: giveaways van IndieGala zijn DRM-vrij en dus geen Steam keys. Dit betekent dus ook dat je geen Steam achievements binnen kunt halen als je het spel hier downloadt.
19/06 12u00  Speel als Baptiste en verdien epische beloningenHet probleem waar games als League of Legends, Rainbow Six: Siege en Overwatch, die draaien om specifieke helden met specifieke rollen, regelmatig tegenaan lopen, is dat nieuwe karakters lang niet altijd aanslaan. Soms is dat omdat de held in kwestie niet interessant is, maar vaak zijn het ook spelers die niet uit hun comfortzone willen stappen. Blizzard moedigt daarom spelers aan eens naar Baptiste te kijken. Speel de jongste held van Overwatch tot 1 juli en je verdient sprays, een skin en andere beloningen voor deze bewapende healer die je hierna niet meer kunt bemachtigen. Of kijk hoe andere spelers met hem aan de slag gaan en verdien weer andere leuke kleinigheidjes.
18/06 20u00  The Last of Us is de best verkochte franchise van SonyIn een presentatie aan aandeelhouders en investeerders heeft Sony wat cijfertjes uit de doeken gedaan  over haar franchises. Sony heeft aardig wat studios onder haar hoede die de nodige PlayStation exclusives hebben voortgebracht. Uiteindelijk blijkt The Last of Us het meest in de smaak te zijn gevallen met maarliefst 19 miljoen verkochte exemplaren. De Uncharted franchise die van dezelfde studio komt, doet het ook niet onverdienstelijk. Met 15 miljoen verkochte exemplaren van Uncharted 4 en zes miljoen verkochte exemplaren van Uncharted 3 zit de studio er warmpjes bij. Games als Bloodborne werden door de pers geprezen, maar blijken een kleiner publiek te bereiken. 'Slechts' drie miljoen exemplaren zijn daarvan verkocht.  
17/06 01u30  Vecht voor vrijheid in de screenshots van Captain StarShotLees meer >
17/06 00u45  The Elder Scrolls: Blades voelt zich helemaal thuis op Nintendo SwitchDe E3 mag dan wel afgelopen zijn, maar de beelden van allerlei outlets blijven YouTube overspoelen. Een voorbeeld hiervan is deze gameplay video van The Elder Scrolls: Blades, die werd geschoten door Nintendo Everything. Zoals je direct zult zien, is dit een over de schouder-opname, hetgeen logisch bij gebrek aan een capture card. Verwacht dus niet alles goed te kunnen zien en horen. Maar toch is direct duidelijk dat het spel prima speelt met traditionele controls.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

14x Krijg je Final Fantasy-fix met deze screenshots van de remake24/06 00u00 - Gamequarter.be: Lees meer >
11x Zelfs virussen worden ziek in Dr. Mario World24/06 07u00 - Gamequarter.be: Dat mensen, dieren en planten ziek worden is algemeen bekend en is iets waar niemand nog echt van opkijkt. Maar dat zelfs virussen de pineut kunnen zijn weet lang niet iedereen. Dit feitje leer je echter in deze korte video voor Dr. Mario World, de mobiele titel die spoedig op mobiele devices zal verschijnen. Al wagen we te betwijfelen of die kleine dingetjes in het echt om een ambulance vragen.  
10x Krijg een voorproefje van de nieuwste aflevering van de Pokémon-anime24/06 07u15 - Gamequarter.be: Lezers van GameQuarter zullen bij het horen van Pokémon voornamelijk uitkijken naar de release van Pokémon: Sword & Shield. Maar sommige van jullie volgen waarschijnlijk ook nog wel de anime. Op het Japanse YouTube-kanaal van de serie is nu een teaser verschenen voor de nieuwste episode, waarin Team Skull de boel weer komt verzoeken. Onze helden lijken echter niet bijster onder de indruk.
9x De nieuwe teaser voor The Lion King geeft een voorproefje van een iconisch nummer24/06 07u15 - Gamequarter.be: Het bekendste nummer van The Lion King is zonder twijfel Hakuna Matata. Maar Can You Feel the Love Tonight is een goede opvolger. Een nieuwe versie van dit nummer, opgenomen door de nieuwe stemacteurs, zal ten gehore worden gebracht in deze CGI-versie van de film. Maar in onderstaande teaser krijgen we alvast een klein voorproefje.
9x Crash Team Racing: Nitro-Fueled lijkt een zekerheidje24/06 17u30 - Gamequarter.be: Crash Team Racing: Nitro-Fueled lijkt je geld meer dan waard te zijn. Dat blijkt uit de eerste recensies die online zijn verschenen. De remaster van het origineel, dat op de PS1 verscheen, doet oude gloriedagen herleven. Onder andere het gewaardeerde Eurogamer bombardeert het spel tot een 'essentiële titel'. IGN geeft het spel een 8.2, terwijl Gamespot het spel met een 8 beloont. Hiermee lijkt Crash Bandicoot een geslaagde terugkeer te beleven. Opvallend is dat het origineel alleen op de PlayStation verscheen, maar dat dit deel ook voor de Xbox One en Switch is uitgebracht. Toch wezen recente verkoopcijfers wel uit dat het vooral de oude fanbase is die het spel aanschaft: maarliefst 66% van de verkopen bij de lancering betrof de PS4 versie.
9x Steam Summer Sale staat voor de deur24/06 17u30 - Gamequarter.be: Geld moet rollen! Dat is dan ook wat de komende twee weken weer gaat gebeuren bij de Steam Summer Sale. Traditiegetrouw is de datum van het evenement uitgelekt, en daardoor zijn we te weten gekomen dat we vanaf morgenavond 19:00 kunnen browsen door de Steam Store. Welke titels dit jaar in de spotlight komen te staan is nog niet bekend, evenals het format dat zal worden gebruikt, al is de kans groot dat dit op het format van vorig jaar zal lijken. Zijn er titels die jullie graag in de uitverkoop zien?
7x IndieGala geeft The Deed weg24/06 21u15 - Gamequarter.be: Je weet dat je als gamer verwend bent als je niet meer opkijkt van de giveaway van een game. Maar dankzij IndieGala's voortdurende stroom aan gratis spellen is dat wel wat wij nu ervaren. De nieuwste titel die wordt weggegeven is The Deed, een horrorspel die gemaakt is in de RPGMaker engine. En hoewel dit betekent dat het een vrij simpel spel is, is het er ook een die al jaren goed ontvangen wordt op Steam. Helaas is dit echter niet de Steam-versie maar een DRM-vrije download.
7x Daemon X Machina imponeert met screenshots24/06 21u15 - Gamequarter.be: Lees meer >
5x Vier de release van The Expression Amrilato met korting24/06 21u00 - Gamequarter.be: Update: Om te vieren dat The Expression Amrilato na enig gedoe ook op Steam is verschenen, is de korting op MangaGamer verlengt tot 28 juni. Hiernaast is de Steam-versie tot dezelfde datum te krijgen voor € 15,99 in plaats van € 19,99 The Expression Amrilato, een visual novel waarin spelers Esperanto leren, is sinds donderdag te koop op MangaGamer en Good Old Games. En dat betekent launchkorting! Wie het spel van SukeraSparo via MangaGamer koopt, betaalt nu tijdelijk geen $24.95, maar $19.96. Good Old Games daarentegen gaat van $22.30 naar $17.84. En daar beide versies DRM-vrij zijn, lijkt de keuze ons makkelijk gemaakt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer, SukeraSparo, Valve of CD Projekt, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
1x De demo van Fling to the Finish levert mooie screenshots op23/06 16u15 - Gamequarter.be: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
34989
Gelezen:
46181
Aantal lezers nu:
55


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven