vrijdag 18 januari 2019, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u45
 

Nu.nl

Verbergen Tonen
18/01 22u30  'Waakhond VS overweegt recordboete voor Facebook om privacyschending' De Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) overweegt Facebook een recordboete op te leggen vanwege het schenden van privacy van gebruikers.
18/01 19u00  Privacygroep klaagt Amazon, Apple en Netflix aan om schenden AVG Privacyorganisatie noyb heeft grote techbedrijven aangeklaagd, omdat ze de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zouden schenden.
18/01 09u30  Grootste telecomprovider Zimbabwe offline na 'verzoek overheid' Econet Wireless, de grootste telecomprovider van Zimbabwe, zegt dat het gedwongen is om voorlopig zijn activiteiten stil te leggen na een verzoek van de overheid.10 
18/01 08u15  'Macedonisch familienetwerk bereikt miljoenen mensen met nepnieuws' In Macedonië is een netwerk van families en vrienden actief dat met de productie van nepnieuws miljoenen mensen heeft bereikt. Dat concluderen experts Peter Burger van de Universiteit Leiden en zijn Belgische collega Maarten Schenk na onderzoek.
17/01 23u00  Tegenvallende omzet voor Netflix, aandeel in de min Streamingdienst Netflix behaalde in het afgelopen kwartaal een omzet van 4,19 miljoen dollar. Dat is lager dan analisten vooraf hadden verwacht.
17/01 21u00  'Britse overheid ziet Huawei ook na aanpassingen als veiligheidsrisico' Huawei heeft zijn apparatuur en software volgens Britse autoriteiten niet genoeg aangepast. Daardoor zou het Chinese techbedrijf nog altijd een risico vormen voor de nationale veiligheid van het Verenigd Koninkrijk, meldt een ingewijde aan persbureau Bloomberg.
17/01 20u45  'Britse overheid vindt Huawei ook na aanpassingen veiligheidsrisico' Huawei heeft zijn apparatuur en software volgens Britse autoriteiten niet genoeg aangepast. Daardoor zou het Chinese techbedrijf nog steeds een risico vormen voor de nationale veiligheid van het land.
17/01 17u15  'Universiteit Oxford stopt onderzoeksdonaties Huawei voor drie maanden' De universiteit van Oxford stopt voor minstens drie maanden met het aannemen van onderzoekssubsidies en -donaties van het Chinese techbedrijf Huawei.
17/01 15u15  'Duitse federale recherche slachtoffer van hacker Duitse politici' Johannes S., de verdachte van het lekken van gegevens van honderden Duitse politici, journalisten en beroemdheden, zou in het verleden ook de Duitse federale recherche Bundeskriminalamt (BKA) hebben gehackt.
17/01 14u30  'EU beboet Google voor machtsmisbruik met advertenties' De Europese Commissie zou van plan zijn om Google binnenkort opnieuw een boete op te leggen. Dat zeggen ingewijden tegen persbureau Bloomberg.
17/01 11u00  Facebook verwijdert misleidende pagina's van Russische staatszender Facebook heeft meerdere pagina's, groepen en accounts verwijderd die gecoördineerd misleidend gedrag vertoonden. Het gaat om activiteit op zowel Facebook als Instagram, dat onderdeel is van de socialemediagigant.
17/01 10u45  Facebook verwijdert misleidende pagina's van Russische staatszender Sputnik Facebook heeft meerdere pagina's, groepen en accounts verwijderd die gecoördineerd misleidend gedrag vertoonden. Het gaat om activiteit op zowel Facebook als Instagram, dat onderdeel is van de socialemediagigant.
17/01 10u00  Database met 773 miljoen mailadressen en 21 miljoen wachtwoorden online Een database met 772,9 miljoen unieke e-mailadressen en 21,2 miljoen unieke wachtwoorden heeft voor onbekende tijd openbaar online gestaan. De collectie van gegevens is afkomstig uit meerdere bronnen.
17/01 09u15  China haalt uit naar VS om 'hysterie' wetgeving tegen Huawei en ZTE Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken heeft uitgehaald naar de Verenigde Staten vanwege de 'hysterie' rond Chinese telecombedrijven, zoals Huawei en ZTE.
17/01 08u30  773 miljoen e-mailadressen en 21 miljoen wachtwoorden online Een database met 772,9 miljoen unieke e-mailadressen en 21,2 miljoen unieke wachtwoorden heeft voor onbekende tijd openbaar online gestaan. De collectie van gegevens is afkomstig uit meerdere bronnen.
Laatste update: vandaag om 22u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/01 08u15  Database met 773 miljoen e-mailadressen en 21 miljoen wachtwoorden onlineEen database met 772,9 miljoen unieke e-mailadressen en 21,2 miljoen unieke wachtwoorden heeft voor onbekende tijd openbaar online gestaan. De collectie van gegevens is afkomstig uit meerdere bronnen.
17/01 08u00  Database met 773 miljoen e-mailadressen en 21,2 miljoen wachtwoorden onlineEen database met 772,9 miljoen unieke e-mailadressen en 21,2 miljoen unieke wachtwoorden heeft voor onbekende tijd openbaar online gestaan. De collectie van gegevens is afkomstig uit meerdere bronnen.
17/01 07u00  Portugees opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij Football LeaksEen 30-jarige Portugees is woensdagavond in Boedapest opgepakt op verdenking van onder meer chantage en het schenden van privacy. Volgens de Portugese omroep RPT gaat het om een man die Portugese voetbalclubs heeft gehackt en de gegevens heeft gepubliceerd op de website Football Leaks.
17/01 02u45  Storing Rabobank maakt transacties klanten online urenlang onzichtbaarDe Rabobank had woensdagmiddag last van een storing. Daardoor kunnen klanten hun transacties niet inzien. De problemen waren rond middernacht verholpen.
16/01 23u00  'Duitse hacker handelde mogelijk niet alleen'De Duitser die persoonlijke informatie van politici en anderen zou hebben verspreid, handelde mogelijk niet alleen. Hij legde een bekentenis af, maar tijdens verhoren kon hij rechercheurs niet laten zien hoe hij aan de informatie kwam.
16/01 22u15  'Strafzaak tegen Huawei begonnen in Verenigde Staten'Aanklagers in de Verenigde Staten zijn een strafzaak begonnen tegen de Chinese techgigant Huawei. Het bedrijf zou zich onder meer schuldig hebben gemaakt aan diefstal van handelsgeheimen van T-Mobile US.
16/01 20u15  Vimeo voor 8,5 miljoen euro beboet wegens online houden tv-beeldenVideodienst Vimeo moet het Italiaanse mediabedrijf Mediaset 8,5 miljoen euro betalen, omdat auteursrechtelijk beschermde beelden niet offline werden gehaald.
16/01 17u30  Storing Rabobank maakt transacties klanten online onzichtbaarDe Rabobank heeft woensdagmiddag last van een storing. Daardoor kunnen klanten hun transacties niet inzien.
16/01 14u15  Europese Unie gaat politieke partijen die privédata misbruiken beboetenPolitieke partijen die persoonlijke gegevens van burgers misbruiken om verkiezingen te beïnvloeden, kunnen een boete van 5 procent van hun jaarlijkse budget krijgen. Ook kunnen overtreders in het jaar dat de overtreding is vastgesteld geen EU-subsidies meer aanvragen.
16/01 11u30  VS klaagt twee Oekraïners aan voor hacken beursautoriteitDe Verenigde Staten hebben twee mannen uit Oekraïne aangeklaagd voor het hacken van de Securities and Exchange Commission (SEC). De verdachten zouden door het inzien van geheime documenten met voorkennis hebben gehandeld.
16/01 10u45  YouTube verbiedt Bird Box Challenge en andere risicovolle uitdagingenYouTube gaat gevaarlijke uitdagingen en streken op zijn platform verbieden. Het gaat om 'uitdagingen' waarbij mensen zichzelf filmen terwijl zij bijvoorbeeld wastabletten eten of geblinddoekt aan het verkeer deelnemen.
16/01 08u00  Oprichter Huawei verklaart nooit te zullen spioneren voor Chinese overheidRen Zhengfei, de oprichter en algemeen directeur van de Chinese smartphone- en telecomfabrikant Huawei, zegt dat zijn bedrijf nooit voor de Chinese overheid heeft gespioneerd en dat ook nooit zou doen.
16/01 08u00  Financieel directeur Snap treedt al na acht maanden terugDe financieel directeur van Snap, het bedrijf achter de populaire app Snapchat, treedt na acht maanden alweer terug. Tim Stone is de zoveelste topbestuurder die het bedrijf verlaat. Op Wall Street reageerden beleggers geschrokken van het nieuws en ging de koers van Snap hard omlaag.
16/01 07u45  VS klaagt twee Oekraïners aan voor hack op beursautoriteitDe Verenigde Staten hebben twee mannen uit Oekraïne aangeklaagd voor een hack op de Securities and Exchange Commission (SEC). De verdachten zouden door inzicht in geheime documenten hebben gehandeld met voorkennis.
16/01 07u15  YouTube verbiedt 'Bird Box Challenge' en andere risicovolle uitdagingenYouTube gaat gevaarlijke uitdagingen en streken op zijn platform verbieden. Het gaat om 'uitdagingen' waarbij mensen zichzelf filmen terwijl zij bijvoorbeeld wastabletten eten of geblinddoekt aan het verkeer deelnemen.
15/01 22u00  ING had problemen met internetbankieren en geldopnameING kampte dinsdagavond met een storing. Klanten hadden problemen met internetbankieren, mobiel bankieren en opnames bij geldautomaten.
15/01 21u30  ING meldt problemen met internetbankieren en geldopnameING kampt dinsdagavond met een storing. Er zijn problemen met internetbankieren, mobiel bankieren en opnames bij geldautomaten.
15/01 21u15  ING-klanten melden problemen met internetbankieren en geldopnameING kampt dinsdagavond met een storing. Er zijn problemen met internetbankieren, mobiel bankieren en opnames bij geldautomaten.
15/01 16u45  Amsterdammers krijgen tot 20 maanden cel voor drugsverkoop op dark webDrie Amsterdammers zijn door de rechtbank in Zwolle veroordeeld tot celstraffen tot 20 maanden. Het drietal verkocht drugs via dark web.
15/01 14u30  Grote storing Noordwest Ziekenhuisgroep dinsdag opgelostDe Noordwest Ziekenhuisgroep heeft zijn grootschalige ICT-storing dinsdagmiddag opgeslot. Door de storing konden patiënten niet terecht bij de ziekenhuizen en poliklinieken van de ziekenhuisgroep. Ook konden patiënten door de storing niet worden ingelicht.
15/01 13u30  Poliklinieken Noordwest Ziekenhuisgroep weer open na storingPoliklinieken van de Noordwest Ziekenhuisgroep zijn dinsdagmiddag weer open gegaan, patiënten die een afspraak hebben kunnen weer terecht. De ziekenhuizen van Noordwest hebben nog wel last van een grote computerstoring, waardoor afspraken van patiënten niet zijn in te zien.
15/01 09u15  Noordwest Ziekenhuisgroep staakt afspraken en operaties wegens storingZiekenhuizen van de Noordwest Ziekenhuisgroep hebben alle afspraken en operaties afgelast vanwege een grote computerstoring, laat de organisatie weten op haar website.
15/01 08u45  Afspraken en operaties Noordwest Ziekenhuisgroep afgelast door storingZiekenhuizen van de Noordwest Ziekenhuisgroep hebben alle afspraken en operaties afgelast wegens een grote computerstoring.
14/01 22u30  Rechter VS: 'Ontgrendelen smartphone met vingerafdruk niet afdwingbaar'Opsporingsautoriteiten in de Verenigde Staten mogen mensen die aanwezig zijn tijdens een huiszoeking niet zomaar dwingen om elektronische apparaten, zoals smartphones, te ontgrendelen met een vingerafdrukscan, gezichtsherkenning of een irisscan.
14/01 22u00  Noorwegen onderzoekt streamingdienst TIDAL om fraude met luistercijfersDe autoriteit voor economische delicten in Noorwegen doet onderzoek naar TIDAL. Het onderzoek richt zich op de vraag of de muziekstreamingdienst van rapper Jay-Z heeft gefraudeerd door luistercijfers kunstmatig te verhogen.
14/01 22u00  'Malafide code die computer kaapt jaar lang meest voorkomende malware'De malware Coinhive is volgens internetbeveiligingsbedrijf Check Point wereldwijd al een jaar lang de meest voorkomende malafide software.
14/01 21u45  Rechter VS: 'Politie mag ontgrendelen smartphone met vingerafdruk niet dwingen'Opsporingsautoriteiten in de Verenigde Staten mogen mensen die aanwezig zijn tijdens een huiszoeking niet dwingen om elektronische apparaten, zoals smartphones, te ontgrendelen met een vingerafdrukscan, gezichtsherkenning of irisscan.
14/01 20u30  Noorwegen onderzoekt streamingdienst TIDAL om fraude luistercijfersDe autoriteit voor economische delicten in Noorwegen doet onderzoek naar TIDAL. Het onderzoek richt zich op de vraag of de muziekstreamingdienst van rapper Jay-Z heeft gefraudeerd door luistercijfers kunstmatig te verhogen.
14/01 20u30  Waarom zijn abonnees boos dat XS4ALL verdwijnt?Telfort, Yes Telecom en XS4ALL verdwijnen. Moederbedrijf KPN gaat de merken onderbrengen onder het KPN-merk. Maar waar klanten van die eerste twee providers niet veel problemen lijken te hebben met de naamsverandering, zijn XS4ALL-leden boos en teleurgesteld. Waar komt die emotie vandaan?
14/01 18u45  'Malafide code die computer kaapt al jaar lang meest voorkomende malware'De malware Coinhive is volgens internetbeveiligingsbedrijf Check Point wereldwijd al een jaar lang de meest voorkomende malafide software.
14/01 17u15  Liberiaanse provider klaagt concurrent aan na veroordeling Britse hackerDe Liberiaanse internetprovider Lonestar MTN klaagt een concurrent aan, omdat het bedrijf opdracht gaf om het netwerk van Lonestar plat te leggen.
14/01 17u00  Waarom zijn abonnees boos omdat XS4ALL verdwijnt?Telfort, Yes Telecom en XS4ALL verdwijnen. Moederbedrijf KPN gaat de merken onderbrengen onder het KPN-merk. Maar waar klanten van die eerste twee providers niet veel problemen lijken te hebben met de naamsverandering, zijn XS4ALL-leden boos en teleurgesteld. Waar komt die emotie vandaan?
14/01 14u45  Rabobank lost storing bij internetbankieren opRabobank ondervond maandag problemen, waardoor klanten niet konden inloggen via de mobiele app of internetbankieren.
14/01 13u00  Foto van willekeurig ei breekt Instagram-record Kylie JennerDe eerste foto van Kylie Jenners dochter Stormi Webster is niet langer de meest gelikete foto op Instagram. Die eer gaat sinds zondagavond naar een foto van een ei.
14/01 10u30  Rabobank kampt met storing bij internetbankierenRabobank ondervindt maandag problemen, waardoor klanten niet kunnen inloggen via de mobiele app en online via internetbankieren.
14/01 09u15  Oud-directeur Pelleboer: 'XS4ALL moet blijven bestaan'Doke Pelleboer, een voormalige directeur van provider XS4ALL, wil niet dat KPN het merk van zijn oude bedrijf opheft.
14/01 08u15  Oud-directeur: 'XS4ALL moet blijven bestaan'Doke Pelleboer, voormalig directeur van provider XS4ALL, wil niet dat KPN het merk van zijn oude bedrijf opheft.
14/01 07u30  'Duitsland gaat 'oneerlijke dataverzameling' Facebook verbieden'Techgigant Facebook zou zijn marktpositie in Duitsland misbruiken door bepaalde gebruikersdata te verzamelen, schrijft de Duitse krant Bild am Sonntag op basis van bronnen.
14/01 07u00  Foto van willekeurig ei breekt Instagramrecord Kylie JennerDe eerste foto van Kylie Jenners dochter Stormi Webster is niet langer de meest gelikete foto op Instagram. Die eer gaat sinds zondagavond naar een foto van een ei.
13/01 14u45  Taxichauffeurs Madrid gaan staken om meer regels voor Uber af te dwingenTaxichauffeurs in Madrid gaan deze maand staken. Zij willen dat er meer regels komen voor diensten als Uber.
13/01 13u30  Taxichauffeurs Madrid gaan staken tegen UberTaxichauffeurs in Madrid gaan deze maand staken. Zij willen dat er meer regels komen voor diensten als Uber.
12/01 16u30  Huawei ontslaat van spionage verdachte medewerkerTechbedrijf Huawei heeft de medewerker ontslagen die vrijdag gearresteerd werd in Polen. De man wordt verdacht van spionage namens de Chinese overheid.
12/01 14u30  Microsoft sluit omstreden vijfjarig contract met PentagonMicrosoft heeft met het Amerikaanse ministerie van Defensie een vijfjarig contract gesloten. Het contract heeft een waarde van 1,76 miljard dollar (1,53 miljard euro), aldus het Pentagon vrijdag.
12/01 12u30  Petitie voor behoud XS4ALL al op ruim twintigduizend handtekeningenEen petitie waarin wordt gepleit voor het behoud van XS4ALL is na twee dagen al ruim twintigduizend keer ondertekend. KPN maakte bekend uiterlijk in 2020 met de merknaam XS4ALL te willen stoppen.
12/01 12u00  Petitie voor behoud XS4ALL al op ruim 20.000 handtekeningenEen petitie die pleit voor het behoud van XS4ALL is na twee dagen al ruim 20.000 keer ondertekend. KPN maakten bekend uiterlijk in 2020 met de merknaam van XS4ALL te willen stoppen.
12/01 10u00  Microsoft sluit 'omstreden' vijfjarig contract met PentagonMicrosoft heeft met het Amerikaanse ministerie van Defensie een vijfjarig contract gesloten. Het contract heeft een waarde van 1,76 miljard dollar (1,53 miljard euro), aldus het Pentagon vrijdag.
12/01 02u30  Microsoft sluit voor vijf jaar 'omstreden' contract met PentagonMicrosoft heeft een contract met het Amerikaanse ministerie van defensie gesloten voor vijf jaar ter waarde van 1,76 miljard dollar (1,53 miljard euro), aldus het Pentagon vrijdag.
12/01 00u15  Britse hacker veroordeeld voor DDoS-aanval op provider uit LiberiaEen Britse hacker is vrijdag veroordeeld tot twee jaar en acht maaden celstraf omdat hij DDoS-aanvallen uitvoerde op een telecomprovider uit Liberia. Hij legde de systemen plat in opdracht van een concurrent van het bedrijf.
11/01 13u45  Polen arresteert van spionage verdachte Huawei-medewerkerPolen heeft een medewerker van het techbedrijf Huawei gearresteerd. Hij wordt verdacht van spionage namens de Chinese overheid.
11/01 13u30  Polen arresteert Huawei-medewerker verdacht van spionagePolen heeft een medewerker van het techbedrijf Huawei gearresteerd. Hij wordt verdacht van spionage namens de Chinese overheid.
11/01 13u15  Enschedees MST-ziekenhuis kampte met grootschalige ict-storingZiekenhuis MST in Enschede kampte vrijdag met een grote ICT-storing. Alle computersystemen waren offline en het ziekenhuis heeft alle operaties tijdelijk opgeschort, bevestigt een woordvoerder.
11/01 11u00  Makers slimme deurbel Ring konden meekijken met videostreamsDe makers van de slimme videodeurbel Ring hadden vrijwel onbeperkt toegang tot de videostreams van klanten. Werknemers van het bedrijf konden met alleen het e-mailadres beelden van gebruikers opzoeken en bekijken.
11/01 10u15  Ziekenhuis Enschede zet operaties stop vanwege ict-storingZiekenhuis MST in Enschede heeft alle operaties van in elk geval vrijdagochtend moeten uitstellen vanwege een ict-storing.
11/01 09u30  Sociaal netwerk Google Plus kampt met grote storingGoogle Plus kampt met een grote storing. Alle onderdelen van de site zijn onbereikbaar voor vrijwel alle gebruikers.
11/01 09u15  Petitie tegen verdwijnen XS4ALL ruim achtduizend keer ondertekendEen petitie tegen het verdwijnen van de merknaam XS4ALL is in een dag tijd meer dan 8300 keer getekend.
11/01 08u00  Google Plus kampt met grote storingGoogle Plus kampt met een grote storing. Alle onderdelen van de site zijn onbereikbaar voor vrijwel alle gebruikers.
11/01 07u45  Elon Musk toont eerste foto van nieuwe Starship-raketSpaceX-oprichter Elon Musk heeft voor het eerst laten zien hoe de nieuwe raket van het bedrijf eruit ziet.
11/01 07u30  Videospeler VLC werkt aan AirPlay-ondersteuningVideospeler VLC krijgt in de toekomst ondersteuning voor AirPlay. Dat bevestigen de makers van de populaire software.
11/01 07u15  Makers slimme deurbel Ring konden live meekijken met videostreamsDe makers van de slimme videodeurbel Ring hadden vrijwel onbeperkt toegang tot de videostreams van klanten. Werknemers van het bedrijf konden met alleen het emailadres van een gebruiker meekijken.
11/01 06u15  Wat heb je aan een opvouwbare telefoon?Deze week is NU.nl aanwezig op elektronicabeurs CES in Las Vegas. Op de beurs heeft het Chinese bedrijf Royole de FlexPai laten zien: de eerste echte opvouwbare telefoon voor consumenten.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x Grootste telecomprovider Zimbabwe offline na 'verzoek overheid'18/01 09u30 - Nu.nl: Econet Wireless, de grootste telecomprovider van Zimbabwe, zegt dat het gedwongen is om voorlopig zijn activiteiten stil te leggen na een verzoek van de overheid.
9x 'Macedonisch familienetwerk bereikt miljoenen mensen met nepnieuws'18/01 08u15 - Nu.nl: In Macedonië is een netwerk van families en vrienden actief dat met de productie van nepnieuws miljoenen mensen heeft bereikt. Dat concluderen experts Peter Burger van de Universiteit Leiden en zijn Belgische collega Maarten Schenk na onderzoek.
7x Privacygroep klaagt Amazon, Apple en Netflix aan om schenden AVG18/01 19u00 - Nu.nl: Privacyorganisatie noyb heeft grote techbedrijven aangeklaagd, omdat ze de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zouden schenden.
7x 'Waakhond VS overweegt recordboete voor Facebook om privacyschending'18/01 22u30 - Nu.nl: De Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) overweegt Facebook een recordboete op te leggen vanwege het schenden van privacy van gebruikers.
4x Tegenvallende omzet voor Netflix, aandeel in de min17/01 23u00 - Nu.nl: Streamingdienst Netflix behaalde in het afgelopen kwartaal een omzet van 4,19 miljoen dollar. Dat is lager dan analisten vooraf hadden verwacht.
3x 'Britse overheid vindt Huawei ook na aanpassingen veiligheidsrisico'17/01 20u45 - Nu.nl: Huawei heeft zijn apparatuur en software volgens Britse autoriteiten niet genoeg aangepast. Daardoor zou het Chinese techbedrijf nog steeds een risico vormen voor de nationale veiligheid van het land.
2x Facebook verwijdert misleidende pagina's van Russische staatszender17/01 11u00 - Nu.nl: Facebook heeft meerdere pagina's, groepen en accounts verwijderd die gecoördineerd misleidend gedrag vertoonden. Het gaat om activiteit op zowel Facebook als Instagram, dat onderdeel is van de socialemediagigant.
2x 'Duitse federale recherche slachtoffer van hacker Duitse politici'17/01 15u15 - Nu.nl: Johannes S., de verdachte van het lekken van gegevens van honderden Duitse politici, journalisten en beroemdheden, zou in het verleden ook de Duitse federale recherche Bundeskriminalamt (BKA) hebben gehackt.
2x 'Universiteit Oxford stopt onderzoeksdonaties Huawei voor drie maanden'17/01 17u15 - Nu.nl: De universiteit van Oxford stopt voor minstens drie maanden met het aannemen van onderzoekssubsidies en -donaties van het Chinese techbedrijf Huawei.
2x 'Britse overheid ziet Huawei ook na aanpassingen als veiligheidsrisico'17/01 21u00 - Nu.nl: Huawei heeft zijn apparatuur en software volgens Britse autoriteiten niet genoeg aangepast. Daardoor zou het Chinese techbedrijf nog altijd een risico vormen voor de nationale veiligheid van het Verenigd Koninkrijk, meldt een ingewijde aan persbureau Bloomberg.

Statistieken

Artikels:
36635
Gelezen:
50396
Aantal lezers nu:
60


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven