dinsdag 25 juni 2019, week 26


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u45
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
25/06 00u15  Harry Potter: Wizards Unite heeft aanzienlijk slechtere start dan Pokémon Go Heb jij al vreemde beesten gevangen in de nieuwe game van Niantic, of is die tovenaarswereld niet aan jou besteed? Grote kans dat je bij die laatste categorie hoort. Het lijkt erop dat de game wat tijd heeft om op gang te komen, want de nieuwe Harry Potter-game voor mobiel doet het niet zo geweldig als Pokémon Go.15 
24/06 16u00  Gaat JJ Abrams aan de slag bij DC? – Super Power Unlimited Deze zomerse werkweek is weer een paar uurtjes onderweg, dus staat er weer een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar! Vandaag duikt een interessant DC-gerucht op over regisseur en producent JJ Abrams, lees je een hoop nieuws over het MCU en is er eindelijk meer duidelijkheid over een solofilm rondom The Flash.
24/06 12u15  Game reboots waar we nooit om hebben gevraagd - Niet nog een keer… Niet elke sequel, remake of reboot is per se een goed idee. In deze serial bespreken we de games en franchises waarbij één keer eigenlijk wel genoeg was. Vandaag gaan we het hebben over slechte game reboots: terug tot leven gewekte franchises die beter dood hadden kunnen blijven.
24/06 00u15  Sony hint naar terugkeer van Ape Escape Ape Escape zou wel eens een comeback kunnen gaan maken, 2021 wordt een groot jaar voor Sonic en er komen bèta's aan voor Halo Infinite. Lees er alles over in een verkoelende Nachtwacht tijdens deze tropische tijden.
23/06 15u15  'Script Watch Dogs Legion heeft 20 verschillende versies' Het is bloedheet vandaag, dus de Wacht heeft zich de afgelopen uurtjes extra hard in het zweet gewerkt om een lekkere Weekendwacht in elkaar te knallen. Op deze zomerse zondag heeft het script van Watch Dogs Legion wel twintig verschillende versies, geeft de CEO van EA toe dat Anthem niet helemaal lekker uit de startblokken ging en is men witheet om een in-game advertentie...
23/06 10u15  De Final Fantasy VII Remake gaat teleurstellen en dat je weet je zelf ook – Waarom Lees Ik Dit? Maart 2020 mogen we dan eindelijk de Final Fantasy VII Remake gaan spelen! De E3 demo viel in goede aarde, maar PeterKoelewijn twijfelt er niet aan dat iedereen de game een enorme tegenvaller gaat vinden.
22/06 17u15  GTA Online krijgt deze zomer eindelijk zijn eerste casino De dagen worden steeds heter, maar het gamenieuws ook! Met vandaag: gokken in GTA Online vanaf later deze zomer, FromSoftware-president doet boekje open over Elden Ring, een uitgebreide blik op de 8.2-patch van World of Warcraft en meer. Weekendwacht, goeiesmiddags!
21/06 12u15  De grootste communicatieflaters ooit: Red Ring of Death We kijken terug op de Xbox 360 als een console die een hoop teweeg heeft gebracht in de gamesindustrie. Waar de console aan de ene kant Xbox Live op de kaart zette, werd het aan de andere kant omringt door problemen. Karim neemt je even mee door het hele Red Ring of Death verhaal, en dan met name de communicatieflaters in dat verhaal.
21/06 10u15  Steam versus The Epic Games Store Exclusiviteit is een lastig woord. Enerzijds zorgt het voor het bestaansrecht van verschillende afzonderlijke apparaten, zoals de draagbare Switch, de krachtige Xbox One en de veelzijdige PlayStation 4. Anderzijds kan het gamers alleen maar in de weg zitten, zoals we de laatste tijd zien in de wereld van pc-gaming.
21/06 04u15  id Software is fan van Google Stadia Ze zijn flink onder de indruk van Google Stadia daar bij id Software en in deze Nachtwacht wordt je exact uitgelegd waarom dat zo is. Daarnaast nieuws over Cyberpunk 2077, Psychonauts 2, Monster Hunter World: Iceborne, Final Fantasy VII Remake en The Legend of Zelda: Link’s Awakening.
20/06 14u15  Code Vein - Preview Een nieuwe maand, een nieuwe wannabe-Dark Souls. Althans, nieuw … Code Vein had eigenlijk al in 2018 moeten uitkomen. Zit Samuel nog op deze Anime Souls te wachten, of is het mosterd na de maaltijd?
20/06 12u15  Een Zak Vol Monsters - Deel 18: Een drukke Adventure Week en falende evenementen in Pokémon Go De eerste EX-raid uit zijn trainerscarrière en een hoop XP-gegrind zorgden ervoor dat pokémaniak Marvin zijn zakken weer goed heeft kunnen vullen. Maar zijn Pokémon Go-maand stond ook in het teken van veel technische problemen en spelers-onvrede.
20/06 12u15  Dealderdag: Enter the Gungeon, NieR: Automata en Crypt of the NecroDancer Na het tragische afscheid van Vrijgevige Vrijdag van vorige week hebben we weer genoeg moed verzameld om Dealderdag een doorstart te geven. We hebben weer leuke dealtjes voor je, waaronder wat fijne indie games en een paar flink afgeprijsde toppers, dus de vraag is: Deal of No Deal?
20/06 06u00  Platinum Games niet enthousiast over next-gen consoles De CEO van Platinum Games heeft laten weten niet echt warm te worden van de aankomende next-gen Xbox en PlayStation. Alle schokkende feiten in deze Nachtwacht met verder nieuws over Kaz Hirai, Loot Boxes, Rainbow Six: Quarantine, Control, Phil Spencer en Final Fantasy VII Remake.
19/06 15u30  10 redenen waarom Super Mario Maker 2 beter is dan deel één Super Mario Maker 2 wordt ongetwijfeld één van de grootste titels deze zomer, maar waarom is deze game eigenlijk beter dan z’n voorganger op de Wii U? Karim heeft de game al even in huis en vertelt je haarfijn waarom Super Mario Maker 2 zoveel beter is dan deeltje één!
Laatste update: vandaag om 0u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/06 12u00  De 5 grootste fails van E3 2019De E3 is voorbij en alle PU-redacteuren zijn weer veilig aangekomen in Nederland. Ook PeterKoelewijn z’n hart is weer normaal aan het kloppen na alle dikke aankondigingen, al waren er ook wat dikke E3 faalacties dit jaar. Tijd voor de 5 vreselijkste E3 fails!
19/06 00u15  FF7Remake, Keanu Reeves en Nintendo meest besproken op Twitter tijdens E3De populairste Twitter-onderwerpen tijdens E3 zijn bekend, er is bloedmooie nieuwe artwork van Cyberpunk 2077 verschenen en Hideo Kojima komt naar San Diego Comic-Con. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht!
18/06 17u15  Dit vonden jullie van E3 2019 - De grote winnaar van dit jaarNu E3 2019 weer achter ons ligt is het tijd om in kaar te brengen wat jullie, de PUmunnity, nou eigenlijk vonden van deze editie. De afgelopen dagen zagen jullie verschillende polls voorbij komen waar uiteraard ook lekker op werd gereageerd. Wimpie zet in deze feature alle resultaten op een rijtje om antwoord te krijgen op de volgende vraag: wie wint E3 2019?
18/06 12u00  De Lore Achter Pokémon – Deel 6: 10 pokémon die hun oorsprong buiten Azië kennenDe Pokémon-franchise is diepgeworteld in Japan maar dat betekent niet dat alle pokémon ook een Japanse origine hebben. Masterball-monteur Marvin staat vandaag stil bij deze pokémon die gebaseerd zijn op mythes en legendes buiten Azië.
18/06 00u30  Minecraft: Story Mode kost per episode 100 dollar op Xbox 360 en Gwent-uitbreiding aangekondigdDe storm van E3 is een beetje gaan liggen. Qua nieuws dan, want nu is het tijd om lekker de verdieping in te gaan. Je Wacht scharrelt tussen alle previews en interviews naar mooie nieuwtjes. En die zijn er. Je krijgt ze vers geserveerd in een nieuwe N8W8.
18/06 00u15  Minecraft: Story Mode kost 100 dollar op Xbox 360De storm van E3 is een beetje gaan liggen. Qua nieuws dan, want nu is het tijd om lekker de verdieping in te gaan. Je Wacht scharrelt echter tussen alle previews en interviews naar mooie stukjes nieuws. En die zijn er. Je krijgt ze vers geserveerd in een nieuwe N8W8.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

15x Harry Potter: Wizards Unite heeft aanzienlijk slechtere start dan Pokémon Go25/06 00u15 - Power Unlimited: Heb jij al vreemde beesten gevangen in de nieuwe game van Niantic, of is die tovenaarswereld niet aan jou besteed? Grote kans dat je bij die laatste categorie hoort. Het lijkt erop dat de game wat tijd heeft om op gang te komen, want de nieuwe Harry Potter-game voor mobiel doet het niet zo geweldig als Pokémon Go.
0x Minecraft: Story Mode kost 100 dollar op Xbox 36018/06 00u15 - Power Unlimited: De storm van E3 is een beetje gaan liggen. Qua nieuws dan, want nu is het tijd om lekker de verdieping in te gaan. Je Wacht scharrelt echter tussen alle previews en interviews naar mooie stukjes nieuws. En die zijn er. Je krijgt ze vers geserveerd in een nieuwe N8W8.
0x Minecraft: Story Mode kost per episode 100 dollar op Xbox 360 en Gwent-uitbreiding aangekondigd18/06 00u30 - Power Unlimited: De storm van E3 is een beetje gaan liggen. Qua nieuws dan, want nu is het tijd om lekker de verdieping in te gaan. Je Wacht scharrelt tussen alle previews en interviews naar mooie nieuwtjes. En die zijn er. Je krijgt ze vers geserveerd in een nieuwe N8W8.
0x De Lore Achter Pokémon – Deel 6: 10 pokémon die hun oorsprong buiten Azië kennen18/06 12u00 - Power Unlimited: De Pokémon-franchise is diepgeworteld in Japan maar dat betekent niet dat alle pokémon ook een Japanse origine hebben. Masterball-monteur Marvin staat vandaag stil bij deze pokémon die gebaseerd zijn op mythes en legendes buiten Azië.
0x Dit vonden jullie van E3 2019 - De grote winnaar van dit jaar18/06 17u15 - Power Unlimited: Nu E3 2019 weer achter ons ligt is het tijd om in kaar te brengen wat jullie, de PUmunnity, nou eigenlijk vonden van deze editie. De afgelopen dagen zagen jullie verschillende polls voorbij komen waar uiteraard ook lekker op werd gereageerd. Wimpie zet in deze feature alle resultaten op een rijtje om antwoord te krijgen op de volgende vraag: wie wint E3 2019?
0x FF7Remake, Keanu Reeves en Nintendo meest besproken op Twitter tijdens E319/06 00u15 - Power Unlimited: De populairste Twitter-onderwerpen tijdens E3 zijn bekend, er is bloedmooie nieuwe artwork van Cyberpunk 2077 verschenen en Hideo Kojima komt naar San Diego Comic-Con. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht!
0x De 5 grootste fails van E3 201919/06 12u00 - Power Unlimited: De E3 is voorbij en alle PU-redacteuren zijn weer veilig aangekomen in Nederland. Ook PeterKoelewijn z’n hart is weer normaal aan het kloppen na alle dikke aankondigingen, al waren er ook wat dikke E3 faalacties dit jaar. Tijd voor de 5 vreselijkste E3 fails!
0x 10 redenen waarom Super Mario Maker 2 beter is dan deel één19/06 15u30 - Power Unlimited: Super Mario Maker 2 wordt ongetwijfeld één van de grootste titels deze zomer, maar waarom is deze game eigenlijk beter dan z’n voorganger op de Wii U? Karim heeft de game al even in huis en vertelt je haarfijn waarom Super Mario Maker 2 zoveel beter is dan deeltje één!
0x Platinum Games niet enthousiast over next-gen consoles20/06 06u00 - Power Unlimited: De CEO van Platinum Games heeft laten weten niet echt warm te worden van de aankomende next-gen Xbox en PlayStation. Alle schokkende feiten in deze Nachtwacht met verder nieuws over Kaz Hirai, Loot Boxes, Rainbow Six: Quarantine, Control, Phil Spencer en Final Fantasy VII Remake.
0x Dealderdag: Enter the Gungeon, NieR: Automata en Crypt of the NecroDancer20/06 12u15 - Power Unlimited: Na het tragische afscheid van Vrijgevige Vrijdag van vorige week hebben we weer genoeg moed verzameld om Dealderdag een doorstart te geven. We hebben weer leuke dealtjes voor je, waaronder wat fijne indie games en een paar flink afgeprijsde toppers, dus de vraag is: Deal of No Deal?

Statistieken

Artikels:
30911
Gelezen:
3876
Aantal lezers nu:
30


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven