zaterdag 24 augustus 2019, week 34


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u15
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/08 12u31  De beste series volgens de PU-redactie Fuck games, series zijn veel leuker! Het zijn net spellen maar dan hoef je geen moeite te doen en ze kosten ook niet 60 euro. PeterKoelewijn vroeg aan een aantal PU-redacteuren welke serie zij absoluut aanbevelen.
23/08 00u30  'Microtransacties in Gears 5 zijn spelervriendelijk' Deze N8W8 staat in het teken van de filosofische vraag: zijn microtransacties nou fantastisch of flut? Een van de mannen achter Gears 5 doet daarover een duit in het zakje. Verder hebben we onder andere The Witcher, Metal Gear Solid en Nioh 2 in een goedgevulde N8W8.
22/08 16u30  Wouters Top 10 Quentin Tarantino-films – met Once Upon A Time in Hollywood De tiende film van Quentin Tarantino, Once Upon A Time… in Hollywood, is eindelijk in première gegaan en Wouter maakt gebruik van deze gelegenheid om de Rockstar onder de filmregisseurs te eren met een top tien van al zijn films! Ben je het met zijn ranking eens?
22/08 13u45  Hoe ziet de toekomst van Star Wars eruit? Enkele jaren nadat Disney de Star Wars-franchise in handen kreeg zijn veel mensen al Star Wars-moe. Toch blijft de franchise hard doorgaan en nieuwe content eruit persen, zóveel dat het een beetje verwarrend is. Midichlorian-meester Marvin geeft je een overzicht van de toekomst van de Star Wars-franchise.
22/08 12u15  Maak kans op een Pokémon TCG Starter pack van de nieuwe uitbreiding Unified Minds! De nieuwste uitbreiding voor de Pokémon Trading Card Game genaamd Unified Minds is nu verkrijgbaar, wat betekent dat we gloednieuwe kaarten weg gaan geven! Lees vooral verder als je wil weten hoe jij kan winnen.
22/08 05u00  Geen Toyota auto’s in Need For Speed Heat Er zitten geen auto’s van Toyota in de nieuwe Need For Speed en daar heeft de fabrikant een gekke reden voor! Alle details in deze Nachwacht met verder aandacht voor Nvidia ray tracing, de nieuwe Battletoads, Mortal Kombat 11 Kombat Pack, toekomstige Quantic Dream games, Xbox XO19 event en de meest uitgebreide vergelijking tussen de oude en nieuwe Switch.
21/08 12u45  8 interessante onderzoeken over games Laten we wel wezen: de enige keer dat onderzoeken over games enige aandacht krijgen, is wanneer ze op de link tussen games en geweld ingaan. Zonde! Gamewetenschap is namelijk zo veel breder. Aan Alie de schone taak om 8 interessante onderzoeken naar games voor jullie op een rijtje te zetten.
21/08 02u00  Is Marvel's Spider-Man toe aan een Game of the Year-variant? Is 2019 het jaar van Keanu Reeves? Het lijkt er wel op, want niet alleen zit hij met zijn smoelwerk in een van de meest gehypte games van het moment, Cyberpunk 2077, de film die pas echt zijn grote doorbraak was -The Matrix- krijgt jaaaren later ineens een nieuw deel. Dat en een heleboel gamenieuws in een goedgevulde N8W8.
20/08 12u15  Alles over Disney+ Star Wars van Netflix af, Belle en het Beest van Netflix af… Er staan nog wel Disney-films op Netflix, maar het aanbod is matig. Het is het afgelopen jaar wel duidelijk geworden dat Disney iets aan het voorbereiden is. We weten inmiddels al even wat: Disney+. Nu het niet al te lang meer duurt, neemt LauraJenny alle ins en outs nog eens door.
20/08 01u45  Death Stranding-gameplay, pis-mechanic en nieuwe personages in beeld op Gamescom Gamescom is losgebarsten en de hoeveelheid heet gamenieuws loopt nu al de spuigaten uit. In deze Wacht: Kojima doet een boekje open over Death Stranding, de aankondiging van Kerbal Space Program 2, Sony’s overname van Insomniac Games, nieuwe Xbox Game Pass-games en meer. Goedemorgen!
19/08 16u15  Loki krijgt zes afleveringen - Super Power Unlimited Op deze zonnige maandag, de dag waarop Gamescom 2019 officieel van start gaat, staat er uiteraard weer een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar! Vandaag wordt bekend dat Loki zes afleveringen krijgt, gaat een gerucht de ronde over Ryan Goslings mogelijke rol in Thor: Love and Thunder en is de eerste aflevering van The Boys season 2 al klaar!
19/08 12u15  9 gamepersonages die een comeback moeten maken Er zijn van die gamepersonages die we al te lang niet meer hebben gezien! De laatste keer dat zij op mochten komen draven, is inmiddels jaren geleden, zodat we smachten naar hun comeback. In deze feature zet Alie 9 van die gamepersonages die een comeback moeten maken op een rijtje.
19/08 00u30  Spijtbetuiging Respawn voor lootboxes in Apex Legends valt verkeerd Ass-hats, freeloaders; erg netjes gaat Respawn niet om met zijn Apex Legends-spelers. Hoe lootbox-gate dusdanig escaleerde, lees je hieronder! Ander nieuws deze N8W8: Superhot komt (waarschijnlijk) naar de Switch, Blizzard waarschuwt voor login queues voor World of Warcraft Classic en Sega lanceert HMKD-website voor nieuwe triple A-titel Humankind?
18/08 12u30  ‘Nieuwe Microsoft-port voor Switch wordt maandag onthuld’ Live terwijl ik nog nageniet van Once Upon a Time in Hollywood, is hier de WeekendWacht! Met een heet Microsoft-gerucht voor Switch-eigenaren, Persona 5 Royal releasedate voor het westen, Borderlands 3 gameplay en THE PRESIDENT OF THE UNITED STATES!!!
18/08 10u30  Wat willen we zien in Animal Crossing: New Horizons? Animal Crossing: New Horizons verschijnt maart 2020 en er is nu nog veel onduidelijk over wat er in de game zit. PeterKoelewijn is een geboren dorpeling en weet dus als geen ander wat de dorpsim voor de Switch nodig heeft.
Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019, 12u31


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Pokémon Sword & Shield komt met meer details over battlesysteem17/08 14u30 - Power Unlimited: Het is het weekend voordat Gamescom 2019 losbarst en daarom zit ie ook aardig vol! Zo is er nieuws over onder meer DOOM 1 & 2 op de Switch, Halo Infinite, No Man’s Sky en Pokémon Sword & Shield!
0x Wat willen we zien in Animal Crossing: New Horizons?18/08 10u30 - Power Unlimited: Animal Crossing: New Horizons verschijnt maart 2020 en er is nu nog veel onduidelijk over wat er in de game zit. PeterKoelewijn is een geboren dorpeling en weet dus als geen ander wat de dorpsim voor de Switch nodig heeft.
0x ‘Nieuwe Microsoft-port voor Switch wordt maandag onthuld’18/08 12u30 - Power Unlimited: Live terwijl ik nog nageniet van Once Upon a Time in Hollywood, is hier de WeekendWacht! Met een heet Microsoft-gerucht voor Switch-eigenaren, Persona 5 Royal releasedate voor het westen, Borderlands 3 gameplay en THE PRESIDENT OF THE UNITED STATES!!!
0x Spijtbetuiging Respawn voor lootboxes in Apex Legends valt verkeerd19/08 00u30 - Power Unlimited: Ass-hats, freeloaders; erg netjes gaat Respawn niet om met zijn Apex Legends-spelers. Hoe lootbox-gate dusdanig escaleerde, lees je hieronder! Ander nieuws deze N8W8: Superhot komt (waarschijnlijk) naar de Switch, Blizzard waarschuwt voor login queues voor World of Warcraft Classic en Sega lanceert HMKD-website voor nieuwe triple A-titel Humankind?
0x 9 gamepersonages die een comeback moeten maken19/08 12u15 - Power Unlimited: Er zijn van die gamepersonages die we al te lang niet meer hebben gezien! De laatste keer dat zij op mochten komen draven, is inmiddels jaren geleden, zodat we smachten naar hun comeback. In deze feature zet Alie 9 van die gamepersonages die een comeback moeten maken op een rijtje.
0x Loki krijgt zes afleveringen - Super Power Unlimited19/08 16u15 - Power Unlimited: Op deze zonnige maandag, de dag waarop Gamescom 2019 officieel van start gaat, staat er uiteraard weer een gloednieuwe Super Power Unlimited voor je klaar! Vandaag wordt bekend dat Loki zes afleveringen krijgt, gaat een gerucht de ronde over Ryan Goslings mogelijke rol in Thor: Love and Thunder en is de eerste aflevering van The Boys season 2 al klaar!
0x Death Stranding-gameplay, pis-mechanic en nieuwe personages in beeld op Gamescom20/08 01u45 - Power Unlimited: Gamescom is losgebarsten en de hoeveelheid heet gamenieuws loopt nu al de spuigaten uit. In deze Wacht: Kojima doet een boekje open over Death Stranding, de aankondiging van Kerbal Space Program 2, Sony’s overname van Insomniac Games, nieuwe Xbox Game Pass-games en meer. Goedemorgen!
0x Alles over Disney+20/08 12u15 - Power Unlimited: Star Wars van Netflix af, Belle en het Beest van Netflix af… Er staan nog wel Disney-films op Netflix, maar het aanbod is matig. Het is het afgelopen jaar wel duidelijk geworden dat Disney iets aan het voorbereiden is. We weten inmiddels al even wat: Disney+. Nu het niet al te lang meer duurt, neemt LauraJenny alle ins en outs nog eens door.
0x Is Marvel's Spider-Man toe aan een Game of the Year-variant?21/08 02u00 - Power Unlimited: Is 2019 het jaar van Keanu Reeves? Het lijkt er wel op, want niet alleen zit hij met zijn smoelwerk in een van de meest gehypte games van het moment, Cyberpunk 2077, de film die pas echt zijn grote doorbraak was -The Matrix- krijgt jaaaren later ineens een nieuw deel. Dat en een heleboel gamenieuws in een goedgevulde N8W8.
0x 8 interessante onderzoeken over games21/08 12u45 - Power Unlimited: Laten we wel wezen: de enige keer dat onderzoeken over games enige aandacht krijgen, is wanneer ze op de link tussen games en geweld ingaan. Zonde! Gamewetenschap is namelijk zo veel breder. Aan Alie de schone taak om 8 interessante onderzoeken naar games voor jullie op een rijtje te zetten.

Statistieken

Artikels:
27898
Gelezen:
195
Aantal lezers nu:
24


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven