vrijdag 18 januari 2019, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u15
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
18/01 17u00  Hardware Hitjes: de eerste oprolbare TV binnenkort te koop! De CES is al bijna een week voorbij, maar het is nog lang niet gedaan met al het hardware nieuws. Deze week lees je over de bijzondere verkoopstrategie van Intel en een prachtige televisie van LG. Daarnaast heeft Dell de neushaar-cam verwijderd van de XPS 13 en komt ook Razer met upgrades voor hun laptops.11 
18/01 12u15  Afscheid nemen van Telltale – de beste Telltale-games De gamewereld kan meedogenloos zijn. Niet elke game is een succes en niet elke studio weet zijn hoofd boven water te houden. In deze Serial neemt Alie afscheid van een aantal gesneuvelde ontwikkelaars en gameseries. Ze blikt ten eerste vol weemoed terug naar de 10 beste games van Telltale Games.
18/01 04u00  Alles van de Mortal Kombat 11 onthulling Goedemorgen allemaal! De Wacht hoopt dat je goed ontbeten hebt, gezien de hoeveelheid bloed die zometeen op je scherm gaat spatten. De nieuwe Mortal Kombat is namelijk onthuld en dan weet je hoe laat het is! Verder vannacht: veel details over The Division 2, Sekiro, plus een hele dikke filmtrailer.17 
18/01 00u00  De beste gaming-koopjes van deze week! - Dealderdag Het is weer donderdag en je weet wat dat betekent: Dealderdag is er weer! Vandaag zijn onder andere Pokémon: Ultra Moon, Hitman 2 en Tales of Vesperia in de aanbieding! Zit er iets interessants voor je tussen? Is het deal, or no deal vandaag?14 
17/01 12u15  1-Up: Dead Space Een heleboel gamers zijn het er niet mee eens, maar Dead Space is toch echt een gameserie die net zo hard uit het gamelandschap verdween als die naald in de zwarte diepten van Isaacs oog. Wat ging er toch mis en, hoe zorgen we dat er een vierde Dead Space komt?
17/01 00u15  Mobiele game Westworld gaat offline door Fallout Shelter Meestal is het moeilijk om te bewijzen dat iemand je genadeloos na-aapt. Het is Bethesda echter wel gelukt om haar zin te krijgen over Fallout Shelter-copycat Westworld. Meer daarover in de verse N8W8.
16/01 16u15  Metro Exodus - Preview Graddus is de grootste metroman op de redactie, luistert regelmatig naar het Metropole Orkest en gaat zo vaak met de metro dat hij de hashtag #metroo wil introduceren. Eén keer raden wie de preview van Metro: Exodus mag doen!
16/01 12u15  Memoires van een gameredacteur: zo werd ik gameredacteur In deze nieuwe reeks duikt PU-redacteur Michel in het verleden van zijn eigen carrière om verschillende elementen van het gameredacteurschap te beschrijven. Misschien doe je zo zelf wat tips op, mocht je je in dit vakgebied willen verdiepen, of vind je het gewoon interessant om te lezen over het leven van een gameredacteur. In deze eerste aflevering blikt Michel terug hoe hij met dit werk is begonnen.
16/01 01u30  Alle activiteiten in Anthem hebben matchmaking Het is alweer bijna 2 maanden geleden, maar vandaag mag Karim weer eens op de stoel van de Nachtwacht zitten! Hij heeft het internet voor je afgespeurd naar nieuws om lekker te lezen met een bakkie koffie op de vroege morgen, dus ga ervoor zitten!
15/01 12u15  Wat je niet opviel in The Legend of Zelda: Breath of the Wild In deze serial enkel aandacht voor de details in onze favoriete games! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij wordt zodra je ze ontdekt. Vandaag nemen we in Oog voor Detail The Legend of Zelda: Breath of the Wild onder de loep.
15/01 11u30  Win een Razer-toetsenbord en filmkaartjes voor Serenity! Ook in 2019 mogen we weer mooie dingen weggeven, dus vandaag maak je kans op een toetsenbord van Razer en twee filmkaartjes voor Serenity, een nieuwe thriller met Matthew McConaughey en Anne Hathaway in de hoofdrollen. Lees snel verder hoe je kan winnen!
15/01 00u15  Fortnite meest gespeelde Switch-game 2018 Fornite is de meest gespeelde Switch-game van 2018. The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey maken de top 3 af. Ander nieuws in deze N8W8 over: Limited Research in Pokémon GO, de Lightning Strikes-update voor Battlefield V en de komst van crossplay in Rocket League.
14/01 19u30  Ellie blijkt mannelijke bedrieger - Esport Hitjes Welkom bij de eerste Esport Hitjes van 2019. Brutus is eindelijk ontwaakt uit zijn winterslaap en heeft de allerheetste nieuwtjes van het de afgelopen weken klaarstaan. Wat te denken van een Overwatch-‘speelster’ die de boel bedriegt, het Amerikaanse leger dat in esports stapt en de grootverdieners van 2019 (spoileralert: Dota2-spelers staan bovenaan).
14/01 19u15  Elie blijkt mannelijke bedrieger - Esport Hitjes Welkom bij de eerste Esport Hitjes van 2019. Brutus is eindelijk ontwaakt uit zijn winterslaap en heeft de allerheetste nieuwtjes van het de afgelopen weken klaarstaan. Wat te denken van een Overwatch-‘speelster’ die de boel bedriegt, het Amerikaanse leger dat in esports stapt en de grootverdieners van 2019 (spoileralert: Dota2-spelers staan bovenaan).
14/01 16u15  Marvel-series, X-Men: Dark Phoenix, Wonder Woman 1984 - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, dé serial die wekelijks het superheldennieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag lees je sappige geruchtjes over Wonder Woman 1984 en de Marvel-series op Disney+, doet Michael Fassbender zijn rol in X-Men: Dark Phoenix uit de doeken en lijkt de koek op voorhand al op voor The Punisher!
Laatste update: vandaag om 17u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/01 12u15  10 dingen die je nog niet wist over OverwatchIn deze Serial vind je 10 dingen die je (waarschijnlijk) nog niet wist over een game, gameserie of gamepersonage. Dit deel staat in het teken van partyfeitjes over Overwatch. Wist je bijvoorbeeld dat Hanzo en Genji ooit een en hetzelfde personage waren? Of dat de zwevende auto's een inside-joke zijn van Blizzard's Titan MMO?
14/01 00u30  Awesome Games Done Quick haalt $2,4 miljoen opEen nieuw record voor Awesome Games Done Quick dat dit jaar maar liefst $2,4 miljoen ophaalt voor het goede doel. Netjes, netjes. Ander nieuws in deze N8W8 over: de geheime developer room in Fallout 76, de gecensureerde demo van Resident Evil 2 en de meest gedownloade PS4-games van 2018.
13/01 13u15  Het verhaal van de Rage-serie - ShooterstoriesNog maar een paar maanden en we kunnen los in Rage 2. Een game die volgens Bethesda qua verhaal verdergaat waar we in het eerste deel zijn opgehouden. Maar, waarmee was dat ook alweer? LauraJenny duikt erin in een nieuwe Shooterstories.
13/01 12u15  Netflix aangeklaagd vanwege BandersnatchNetflix heeft ruzie met de bedenker van de Choose Your Own Adventure boeken, Kingdom Hearts 3 krijgt een dikke day-one patch en Celeste's DLC is gratis. Dit en meer in de WKNDW8 van 13 Januari 2019!
12/01 20u00  PU.nl bouwt een Top Down Shooter – Deel 6In deze serial gaat Johan iets doen wat nog nooit eerder gedaan is… Met de PUmunity een game in elkaar schroeven! We slaan de handen ineen om samen een vette top down shooter maken, dus schuif aan, zet je creatieve pet op en doe mee met dit ambitieuze project!
12/01 12u00  Mobiele strategiegame gebaseerd op Breaking Bad aangekondigdEr komt een mobiele game gebaseerd op Breaking Bad, Amazon werkt mogelijk aan zijn eigen gamestreamdienst en Gearbox wordt aangeklaagd door de voormalige advocaat van de studio. Dat en meer in deze Weekendwacht!
11/01 15u15  Hardware Hitjes: CES special en Asus ROG phone reviewAfgelopen maandag begon de E3 onder de hardware-beurzen: de CES. In deze special lees je de belangrijkste nieuwtjes van deze beurs waaronder informatie over de nieuwe videokaarten van AMD en Nvidia. Verder heeft Alienware een gaminglaptop gepresenteerd met vervangbare componenten en komt Wooting met hun volgende generatie toetsenbord.
11/01 12u15  De beste goede voornemens voor gamers – Waarom Lees Ik Dit?2019 is alweer effe aan de gang, genoeg tijd voor de meesten om hun goede voornemens in de sloot te gooien. Gelukkig heeft PeterKoelewijn voor gamers de allerbeste Goede Voornemens op een rij gezet! Toch maar mooi dat zo’n perfecte gozer dat voor jullie doet!
11/01 10u30  New Super Mario Bros. U Deluxe - ReviewOmdat hij als zesjarig jochie al het Game & Watch-spel Mario Cement Factory had en dus letterlijk is opgegroeid met Mario-games, heeft Dennis een zwak voor veel van de 2D-versies van de serie. Maakt deze re-release van New Super Mario Bros. U weer een zesjarig jochie van Dennis?
11/01 02u45  Bungie breekt met Activision en behoudt Destiny-rechtenDe hel is nog niet bevroren en Pinksteren en Pasen vallen vooralsnog niet op dezelfde dag, maar Activision en Bungie zijn wel uit elkaar. Wtf? Verder in de Nachtwacht: Mortal Kombat 11-coverart, Catherine Classic naar PC, een flinke Assassin’s Creed Odyssey-patch en meer. Goedemorgen!
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x Alles van de Mortal Kombat 11 onthulling18/01 04u00 - Power Unlimited: Goedemorgen allemaal! De Wacht hoopt dat je goed ontbeten hebt, gezien de hoeveelheid bloed die zometeen op je scherm gaat spatten. De nieuwe Mortal Kombat is namelijk onthuld en dan weet je hoe laat het is! Verder vannacht: veel details over The Division 2, Sekiro, plus een hele dikke filmtrailer.
14x De beste gaming-koopjes van deze week! - Dealderdag18/01 00u00 - Power Unlimited: Het is weer donderdag en je weet wat dat betekent: Dealderdag is er weer! Vandaag zijn onder andere Pokémon: Ultra Moon, Hitman 2 en Tales of Vesperia in de aanbieding! Zit er iets interessants voor je tussen? Is het deal, or no deal vandaag?
11x Hardware Hitjes: de eerste oprolbare TV binnenkort te koop!18/01 17u00 - Power Unlimited: De CES is al bijna een week voorbij, maar het is nog lang niet gedaan met al het hardware nieuws. Deze week lees je over de bijzondere verkoopstrategie van Intel en een prachtige televisie van LG. Daarnaast heeft Dell de neushaar-cam verwijderd van de XPS 13 en komt ook Razer met upgrades voor hun laptops.
8x Afscheid nemen van Telltale – de beste Telltale-games18/01 12u15 - Power Unlimited: De gamewereld kan meedogenloos zijn. Niet elke game is een succes en niet elke studio weet zijn hoofd boven water te houden. In deze Serial neemt Alie afscheid van een aantal gesneuvelde ontwikkelaars en gameseries. Ze blikt ten eerste vol weemoed terug naar de 10 beste games van Telltale Games.
1x Alle activiteiten in Anthem hebben matchmaking16/01 01u30 - Power Unlimited: Het is alweer bijna 2 maanden geleden, maar vandaag mag Karim weer eens op de stoel van de Nachtwacht zitten! Hij heeft het internet voor je afgespeurd naar nieuws om lekker te lezen met een bakkie koffie op de vroege morgen, dus ga ervoor zitten!
1x Metro Exodus - Preview16/01 16u15 - Power Unlimited: Graddus is de grootste metroman op de redactie, luistert regelmatig naar het Metropole Orkest en gaat zo vaak met de metro dat hij de hashtag #metroo wil introduceren. Eén keer raden wie de preview van Metro: Exodus mag doen!
0x Bungie breekt met Activision en behoudt Destiny-rechten11/01 02u45 - Power Unlimited: De hel is nog niet bevroren en Pinksteren en Pasen vallen vooralsnog niet op dezelfde dag, maar Activision en Bungie zijn wel uit elkaar. Wtf? Verder in de Nachtwacht: Mortal Kombat 11-coverart, Catherine Classic naar PC, een flinke Assassin’s Creed Odyssey-patch en meer. Goedemorgen!
0x New Super Mario Bros. U Deluxe - Review11/01 10u30 - Power Unlimited: Omdat hij als zesjarig jochie al het Game & Watch-spel Mario Cement Factory had en dus letterlijk is opgegroeid met Mario-games, heeft Dennis een zwak voor veel van de 2D-versies van de serie. Maakt deze re-release van New Super Mario Bros. U weer een zesjarig jochie van Dennis?
0x De beste goede voornemens voor gamers – Waarom Lees Ik Dit?11/01 12u15 - Power Unlimited: 2019 is alweer effe aan de gang, genoeg tijd voor de meesten om hun goede voornemens in de sloot te gooien. Gelukkig heeft PeterKoelewijn voor gamers de allerbeste Goede Voornemens op een rij gezet! Toch maar mooi dat zo’n perfecte gozer dat voor jullie doet!
0x Hardware Hitjes: CES special en Asus ROG phone review11/01 15u15 - Power Unlimited: Afgelopen maandag begon de E3 onder de hardware-beurzen: de CES. In deze special lees je de belangrijkste nieuwtjes van deze beurs waaronder informatie over de nieuwe videokaarten van AMD en Nvidia. Verder heeft Alienware een gaminglaptop gepresenteerd met vervangbare componenten en komt Wooting met hun volgende generatie toetsenbord.

Statistieken

Artikels:
36581
Gelezen:
48997
Aantal lezers nu:
57


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven