zondag 8 december 2019, week 49


U bent nu hier: Sitemap

Laatste updatecontrole: vandaag om 8u15
 Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

52x In bed met de Queen: had de Britse koningin Anne echt een relatie met 2 van haar hofdames?08/12 00u15 - VRT NWS: 'The favourite' van Yorgos Lanthimos met Oscarwinnaar Olivia Colman in de rol van de Britse koningin Anne, is dit jaar de grote winnaar op de European Film Awards, de belangrijkste Europese filmprijzen. Begin dit jaar nam royaltywatcher Flip Feyten van VRT NWS de film onder de loep in een poging feit en fictie van elkaar te scheiden. Hieronder kunt u zijn analyse van toen opnieuw lezen.
46x 75 jaar geleden: een Joodse bakker, bedenker van de "Antwerpse Handjes", getuigt over de kazerne Dossin08/12 00u00 - VRT NWS: Jos Hakker was niet alleen de uitvinder van de 'Antwerpse Handjes' maar ook de eerste Jood die getuigde over het verzamelkamp Kazerne Dossin in Mechelen. Hij kon ontsnappen uit de trein die hem naar Auschwitz moest brengen en dook onder in het verzet.
45x Noord-Korea voert test uit op ‘ontmantelde’ basis08/12 03u45 - Het Laatste Nieuws: Noord-Korea zegt dat het een belangrijke test heeft uitgevoerd op raketbasis Sohae in het westen van het land. De wetenschappelijke organisatie die...
45x Informateur Paul Magnette (PS) spreekt met Bart De Wever (N-VA) in Antwerpen: "Niet meer dan een beleefdheidsbezoek"08/12 00u15 - VRT NWS: Informateur Paul Magnette (PS) heeft vanavond een bezoek gebracht aan voorzitter Bart De Wever van de N-VA in Antwerpen. Ook N-VA-kopstukken Theo Francken en Lorin Parys waren daarbij aanwezig. 'Het was niet meer dan een beleefdheidsbezoek', zegt Wetstraatjournalist Johny Vansevenant van VRT NWS.
44x N-VA-voorzitter Bart De Wever sprak met informateur Paul Magnette (PS)08/12 03u00 - Het Laatste Nieuws: N-VA-voorzitter Bart De Wever voerde zaterdagavond overleg in Antwerpen met federaal informateur Paul Magnette (PS). Dat kondigde hij aan op JOE en...
43x 30 Vlaamse auteurs lezen voor uit werk van gevangen Turkse schrijver: "We moeten Turkije op de vingers tikken"08/12 00u15 - VRT NWS: Dertig Vlaamse collega?s van de gevangen Turkse schrijver Ahmet Altan hebben het boek voorgelezen dat hij in zijn cel schreef: 'Ik zal de wereld nooit meer zien'. 'We moeten Turkije op de vingers tikken in plaats van er zaken mee te doen,' vindt schrijversorganisatie PEN Vlaanderen.
43x Koninklijke Schenking kocht dubieuze gronden in de duinen, "Paleis kwam tussenbeide in corruptieonderzoek"08/12 00u00 - VRT NWS: De Koninklijke Schenking heeft in 1974 bouwgrond gekocht in de duinen in De Panne. Opvallend, want zulke aankopen doet de Schenking in principe enkel om bestaande eigendommen beter te structureren. Bovendien gaat het om gronden in een verkaveling waarrond enkele jaren later het grootste corruptieschandaal ooit aan onze kust is losgebarsten. In dat dossier zou het Paleis destijds tussenbeide zijn gekomen, getuigen een hoge magistraat op rust en een speurder. Dat blijkt uit onderzoek van VRT NWS, De Tijd, Apache en Knack.
39x N-VA-voorzitter Bart De Wever sprak met informateur Paul Magnette (PS)08/12 03u15 - De Morgen: N-VA-voorzitter Bart De Wever voerde zaterdagavond overleg in Antwerpen met federaal informateur Paul Magnette (PS). Dat kondigde hij aan op Joe en is bevestigd aan Het Laatste Nieuws. Over de inhoud van het gesprek is niets bekendgemaakt, maar naar alle waarschijnlijkheid ging het om niet meer dan een beleefdheidsbezoekje.
38x Hongkong maakt zich op voor nieuwe grote betoging08/12 04u15 - Knack: In Hongkong wordt zondag opnieuw betoogd, zes maanden na de start van de massale protesten tegen de regering en voor de democratie.
37x Macron vergadert zondag met ministers over toekomst pensioenen08/12 04u45 - Het Laatste Nieuws: De Franse president Emmanuel Macron en zijn eerste minister Edouard Philippe komen zondagavond op het Elysée samen met de ministers die betrokken...

Statistieken

Artikels:
28620
Gelezen:
9844
Aantal lezers nu:
36


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven