maandag 29 november 2021, week 48


U bent nu hier: Auto(sport) | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u00
 

Autoweek

Verbergen Tonen
29/11 17u15  BMW: 'Gewicht geen probleem voor sportieve EV's' Als autofabrikanten elektrische auto's lichtvoetig aan willen laten voelen, zullen ze vooral ook daadwerkelijk lichter moeten worden. Dat is althans vaak de gedachte. Bij BMW denken ze daar iets anders over.
29/11 16u15  BMW M5 – 2000 – 346.140 km - Klokje Rond Dik twintig jaar geleden was de BMW M5 van Luc de Jongh één van de meest indrukwekkende auto's waarmee je kon komen voorrijden. De jaren verstreken echter en de kilometerstand liep op. Maakt hij een beetje goede sier als hij zijn trots overgeeft in de handen van keurmeester Joep Schuurman?
29/11 16u15  Xiaomi zet in op jaarlijkse productie van 300.000 auto's De Chinese smartphonegigant Xiaomi heeft grootste plannen voor de auto-industrie. Dat blijkt wel uit het voornemen om een fabriek te openen waar men jaarlijks honderdduizenden auto's wil gaan bouwen.
29/11 15u15  Humber Super Snipe (1963) - In het Wild De kans is groot dat je nog nooit van de Humber Super Snipe hebt gehoord. Als je zelfs nog nooit van het merk Humber hebt gehoord, nemen we je dat ook absoluut niet kwalijk. Hier staat namelijk een overblijfsel van een lang vervlogen hoofdstuk uit de Britse autogeschiedenis.
29/11 15u15  Mitsubishi brengt Ralliart terug Mitsubishi brengt de naam van zijn voormalige sport- en autosportafdeling Ralliart. Reken vooralsnog echter niet op extra krachtige versies of op een nieuwe Lancer Evo, Mitsubishi verdunt het label namelijk tot niets anders dan een pakketje stickers en speciale vloermatten.
29/11 13u15  De 7 kanshebbers op de titel Auto van het Jaar 2022 De Toyota Yaris werd vorig jaar bekroond tot Auto van het Jaar 2021 en inmiddels zijn de automobiele kanshebbers voor de titel Auto van het Jaar 2022 bekend. Welke nieuwkomer vindt jij dat er met die titel aan de haal moet gaan?
29/11 12u15  Suzuki S-Cross vanaf net geen €27.000 De inkt van de brochure van de nieuwe Suzuki S-Cross is nog nauwelijks droog of we kunnen je al vertellen wat de nieuwe cross-over moet gaan kosten. De nieuwe Suzuki S-Cross heeft een vanafprijs van net geen €27.000 en is vanaf 17 december bij de Suzuki-dealers in levenden lijve te zien.
29/11 11u15  Eerste landelijke strooinacht achter de rug In vrijwel heel Nederland is afgelopen avond en nacht strooizout gestrooid. Daarmee was sprake van de eerste landelijke strooiacties van dit seizoen.
29/11 10u15  Porsche brengt de jaren 90 terug Soms heeft iets gewoon even wat tijd nodig om (weer) leuk te worden. Hoewel allerlei zaken uit de jaren 80 weer helemaal hip zijn, schakelt Porsche alvast door naar de jaren 90 met enkele bekende en zeer opvallende kleuren.
29/11 09u15  Nissan blikt viermaal vooruit op nieuwe elektrische auto's Nissan investeert enorm in het uitbreiden van zijn aanbod geëlektrificeerde modellen en belooft tot en met 2030 15 nieuwe volledig elektrische auto's op de markt te brengen. Met drie nieuwe studiemodellen geeft Nissan alvast een voorproefje van wat gaat komen.
29/11 09u15  Auto-importeurs negatieve uitschieter binnen autobranche De omzet van de auto- en motorbranche is het afgelopen kwartaal gestegen, maar één deelsector zorgt voor een negatieve uitschieter: de auto-importeurs. Dat ligt uiteraard aan de leveringsproblemen wegens het wereldwijde chiptekort.
29/11 09u15  Nissan zet vol in op elektrische auto: 15 nieuwe EV's tot 2030 Onder de noemer Ambition 2030 presenteert Nissan een uitgebreide visie op de toekomst die wordt gedomineerd door elektrische auto's. Tot en met 2030 kun je op maar liefst 15 nieuwe elektrische modellen van het merk rekenen.
28/11 15u15  De Volkswagen EA827-motorenfamilie trof je op de gekste plekken Bij Volkswagen is modulaire techniek tegenwoordig helemaal hip en happening. Althans dat doen ze ons geloven. In werkelijkheid zijn ze er al jaren mee bezig. Een mooi voorbeeld daarvan is de EA827-motorenfamilie die in de meest uiteenlopende configuraties op de vreemdste plekken opduikt.
28/11 12u15  De toekomst van Mini - Blik to the Future De jaren dat Mini synoniem stond voor een compacte en voor de kleine beurs bereikbare auto liggen allang achter ons. Het moderne Mini sloeg een andere weg in en staat inmiddels aan de vooravond van een volgend spannend hoofdstuk. Eén waarin elektrisch rijden de boventoon voert. Bovendien verkent Mini een voor hem nieuw segment.
28/11 12u15  Suzuki S-Cross - Eerste Kennismaking Suzuki heeft een nieuwe S-Cross in de startblokken staan. Mild hybrid is standaard, 4WD en automaat een optie. Wij lopen vast een stukje om de auto heen om te zien wat nieuw is.
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van Autoweek >


Autozine

Verbergen Tonen
27/11 00u15  Autotest: Opel Combo-e Life 'Geen compromis' is het motto van Opel voor de Combo-e Life. Echter, wie een bedrijfswagen inzet als personenauto sluit per definitie een compromis. Een bedrijfswagen heeft nu eenmaal niet de verfijning van een personenauto. Nu verandert er nog meer: de vertrouwde diesel- en benzinemotoren worden verruild voor elektrische aandrijving. Is dat een verbetering of nog een compromis?
26/11 15u15  Kia verkent inzichten in voertuigdata Kia Nederland werkt samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) aan een onderzoek waarmee de mogelijkheden worden verkend voor het interpreteren en gebruiken van data die door slimme autos worden gegenereerd. De eerste fase van de verkenning is afgerond en heeft waardevolle inzichten opgeleverd.
26/11 15u15  Toyota Proace is Bestelauto van het Jaar De Toyota Proace Electric is door een onafhankelijke vakjury uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2022. De titel gaat hiermee voor het eerst naar een batterij-elektrische bedrijfswagen. De verkiezing is een initiatief van het vakblad Automobiel Management en wordt elk jaar georganiseerd.
26/11 15u15  Ford kondigt nieuwe Ranger aan Ford kondigt een geheel nieuwe Ranger aan. De nieuwe Ranger kan eind 2022 worden besteld en de eerste leveringen volgen begin 2023. De mening van de klant was cruciaal in het ontwikkelen van de robuuste nieuwe uitstraling van de Ranger. Ford bracht veel tijd door met Ranger-eigenaren van over de hele wereld, nam meer dan 5.000 interviews af en organiseerde klant-workshops om te begrijpen hoe klanten hun pick-ups gebruikten en wat ze wilden en verwachtten van de nieuwe Ranger.
26/11 14u15  Renault en TheArsenale onthullen AIR4 Om de festiviteiten rond de zestigste verjaardag van de 4L in stijl af te sluiten, werkte het merk samen met designhub TheArsenale om een futuristische show-car te creeren, een nieuwe interpretatie van het iconische model.
26/11 14u15  Toyota Corolla krijgt nieuw infotainment Toyota heeft de Corolla voor het nieuwe modeljaar aangescherpt. Het belangrijkste nieuws is de komst van het Toyota Smart Connect, een volledig nieuw multimediasysteem waarmee de connectiviteit, functionaliteit en het gebruiksgemak zijn verbeterd.
26/11 14u15  BMW M GmbH maakt zich op voor jubileum Op 24 mei 2022 is het 50 jaar geleden dat BMW M GmbH werd opgericht. De dochteronderneming van BMW Group start het jubileumjaar nu alvast. BMW M modellen of een BMW met M Sportpakket worden leverbaar met het historische BMW Motorsport logo. Dat komt aan de voorzijde, achterzijde en op de wielnaven. Het historische logo toont de passie voor het racen en staat voor de oorsprong van het merk BMW M. Dit unieke embleem is te bestellen vanaf eind januari 2022.
26/11 14u15  Volvo Tech Fund investeert in Spectralic Volvo investeert in de optische en beeldvormende technologie van de start-up Spectralics via het Volvo Cars Tech Fund, Volvo's investeringsdivisie voor durfkapitaal. De investering geeft Volvo Cars in een vroeg stadium van de ontwikkeling toegang tot veelbelovende technologie die zijn auto's veiliger kan maken en een revolutie in gebruikerservaring kan betekenen.
25/11 20u15  Mercedes-Benz maakt prijs EQB bekend De elektrische Mercedes-Benz EQB is per direct te bestellen. De consumentenadviesprijzen (inclusief BTW, BPM en kosten rijklaarmaken) beginnen bij 64.031 euro. Standaard beschikt de EQB over vijf zitplaatsen, maar optioneel is hij er ook als zevenzitter. Na de EQA is de EQB al het tweede volledig elektrische compacte model van Mercedes-EQ.
25/11 13u15  Autotest: Audi Q5 Sportback De Q5 is de middelgrote SUV van Audi. De Q5 Sportback is een speciale versie van de Q5 die dankzij een aflopende daklijn de elegantie van een coupé met de kracht van een SUV combineert. Daarbij houdt de 'TFSIe' het midden tussen benzine en een volledig elektrische aandrijving. Biedt de Q5 Sportback TFSIe daarmee van alles net niets? Of is het juist een ideale combinatie die het beste van alles biedt?
25/11 11u15  Suzuki introduceert nieuwe S-Cross Suzuki introduceert nieuwe de S-Cross. De grote bodemvrijheid, stoere hoekige wielkastranden, 17 inch lichtmetalen wielen, grote hoogglans zwarte grille met daarin het herkenbare Suzuki-logo en de zilverkleurige skidplates voor en achter, geven de nieuwe S-Cross een actieve en robuuste uitstraling. Vanaf vrijdag 17 december 2021 is de nieuwe S-Cross te zien bij de Nederlandse Suzuki-dealer.
25/11 11u15  Kia onthult nieuwe Niro Kia heeft tijdens de Seoul Mobility Show 2021 de compleet nieuwe Niro onthuld. Met deze nieuwe auto wil Kia duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar maken. De nieuwe Niro is vanuit de basis compleet nieuw ontwikkeld volgens de Opposites United designfilosofie van de onderneming, en volgt daarmee het Joy for Reason credo. De Niro haalt zijn inspiratie uit de natuur; niet alleen qua design, maar ook in de keuze voor kleuren, materialen en afwerking. Daarmee heeft Kia een perfecte balans gevonden tussen een milieuverantwoorde benadering en een toekomstgericht concept.
25/11 11u15  Alpine A110 krijgt nieuwe uitvoeringen Sinds de introductie in december 2017 is de Alpine A110 leverbaar geweest in diverse uitvoeringen, van de Alpine A110 Premiere Edition tot de Alpine A110 Legende GT. Nu onthult Alpine het vernieuwde A110 aanbod, bestaande uit de A110, A110 GT en A110 S. Deze versies zijn alle even puur Alpine, maar met een eigen karakter. Iedere Alpine A110 is licht en wendbaar, biedt verbeterde prestaties en wordt aangedreven door een 1,8-liter turbomotor in combinatie met een 7-traps Getrag-automaat met dubbele koppeling.
25/11 00u15  Hyundai presenteert SEVEN Hyundai presenteert SEVEN. Het is een concept van een nieuwe elektrisch aangedreven SUV (SUEV). De designstudie schittert als wereldprimeur op AutoMobility LA in Los Angeles (19 - 28 november).SEVEN borduurt voort op de 45 Concept van 2019 en de Prophecy Concept van 2020. De nieuwe creatie is een volgende stap op weg naar een nieuw model in het line-up-merk IONIQ van Hyundai, speciaal voor batterij-elektrisch aangedreven autos (BEV). Het conceptmodel SEVEN is bovendien een bewijs van de commitment van Hyundai om in 2045 een CO2-neutrale bedrijfsvoering te realiseren.
25/11 00u15  Kia onthult Concept EV9 Kia onthult op AutoMobility LA de Concept EV9. De concept car is een duidelijke vooruitblik op de volgende toevoeging aan het aanbod van Kia. De Concept EV9 is net als de EV6 een puur elektrische auto van Kia, op basis van het Electric Global Modular Platform (E-GMP). De concept car belichaamt de visie van het merk, op het gebied van duurzame mobiliteitsoplossingen, die onlangs is gepresenteerd tijdens de digitale presentatie Kia Sustainability Movement. Het design van de SUV is ge?nspireerd op de natuur en er is gebruik gemaakt van upcycled materialen die zijn gemaakt van restafval uit het kwetsbare mariene ecosysteem.
Laatste update: zaterdag 27 november 2021, 0u15
Lees meer van Autozine >

Autoblog.nl

Verbergen Tonen
29/11 17u15  Lamborghini Huracán STO rijtest video De STO is de extreemste Lamborghini Huracán tot op heden en misschien ook wel de leukste. De leukste als je weet wat je doet. De nieuwe Lamborghini Huracán STO is geen kattenpis. Het is namelijk een achterwielaangedreven supercar. En dat kan schone onderbroek taferelen opleveren in koude, gladde en natte omstandigheden. Weten dus wat je […] The post Lamborghini Huracán STO rijtest video appeared first on Autoblog.nl.
29/11 16u15  Hamilton is superbang voor corona, kan nog net ademhalen Hamilton is superbang voor corona. Ondanks dat hij prikjes heeft gehad én het zelf heeft gehad, mijdt hij iedereen nog. Er gebeuren zoveel dingen dit seizoen, dat we de nodige bijzondere gebeurtenissen vergeten. Want herinneren jullie de GP van Hongarije 2021 nog? Valtteri Bottas vergat wat tips uit de comments van dit artikel te lezen […] The post Hamilton is superbang voor corona, kan nog net ademhalen appeared first on Autoblog.nl.
29/11 15u15  Afgelopen nacht 2.500.000 kilo zout gestrooid Dat is geen flauwe actie. Maar liefst 2.500.000 kilo zout is er de afgelopen nacht op Neerlands wegen gestrooid. We kunnen het aan de inmiddels traditionele stijgende covid-besmettingen zien dat de winter eraan komt. De temperatuur daalt en mensen raken eerder verkouden. Waar de overheid zijn handen vol heeft om de veiligheid van de burgers […] The post Afgelopen nacht 2.500.000 kilo zout gestrooid appeared first on Autoblog.nl.
29/11 14u15  Grote retro F-150 Raptor heeft kleine 600 pk Deze retro F-150 Raptor heeft een verrassing onder het koetswerk én onder de motorkap. We hebben het op Autoblog weleens over een auto met een ‘ladderchassis’ of een ‘zelfdragende carrosserie’. Daar kunnen we een keer dieper op ingaan, maar het principe is vrij eenvoudig. Het zelfdragende koetswerk komt verreweg het meeste voor. Daarbij wordt de […] The post Grote retro F-150 Raptor heeft kleine 600 pk appeared first on Autoblog.nl.
29/11 14u15  Gespot – Retezeldzame MG XPower op Nederlands kenteken The post Gespot – Retezeldzame MG XPower op Nederlands kenteken appeared first on Autoblog.nl.
29/11 13u15  Video: zo kun je ook de tolpoortjes door Wait for it …. The post Video: zo kun je ook de tolpoortjes door appeared first on Autoblog.nl.
29/11 12u15  Dít zijn de 7 finalisten voor Auto van het Jaar 2022 De finalisten van Auto van het Jaar zijn bekendgemaakt. En man, wat zijn het een toppers! Het is altijd een bijzondere titel: Auto van het Jaar. Aan de ene kant is deze super-relevant. Een enorme Europese jury bestaande uit autojournalisten geeft punten aan de beste nieuwkomers. Daar komt dan uiteindelijk een winnaar uit. Daarbij zien […] The post Dít zijn de 7 finalisten voor Auto van het Jaar 2022 appeared first on Autoblog.nl.
29/11 11u15  Nyck de Vries niet in F1, wat gaat hij nu doen? Helaas. Geen Formule 1-stoeltje voor Nyck de Vries. Maar wat gaat de Nederlander dan doen volgend jaar? Nou, niet achter de geraniums zitten. Het was dit jaar even spannend of de Vries een stoeltje in de Formule 1 zou krijgen. Hij is al actief als reservecoureur voor Mercedes. Echter zowel Hamilton als Bottas hebben tot […] The post Nyck de Vries niet in F1, wat gaat hij nu doen? appeared first on Autoblog.nl.
29/11 11u15  Porsche heeft nieuwe manier gevonden om geld te verdienen Maak kennis met Porsche Paint to Sample Plus. Een aanvullend nieuw programma binnen PTS. Al jaren kun je aankloppen bij Porsche Exclusive Manufaktur voor een unieke kleur binnen het Paint to Sample (PTS) programma. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een gave historische kleur kiezen. Maar geloof het of niet, zelfs met PTS heb je […] The post Porsche heeft nieuwe manier gevonden om geld te verdienen appeared first on Autoblog.nl.
29/11 10u15  Lezersvraag: de beste tip die je een beginnende bestuurder kunt geven? Ervaring is koning. Kilometers maken dus! Maar wat is de beste tip of tips die je een beginnende bestuurder kunt geven? We zijn allemaal een keer begonnen. En misschien kijk je wel een beetje lacherig terug op je eerste jaren met een roze pasje in vergelijking met nu. Dikke kans dat je destijds een inschatting […] The post Lezersvraag: de beste tip die je een beginnende bestuurder kunt geven? appeared first on Autoblog.nl.
29/11 08u15  Nissan doet toekomstplannen uit de doeken Aan de hand van een stel gave concepts heeft Nissan de toekomstplannen bekendgemaakt. Dit is de Japanse autobouwer zoal van plan. Je kunt als bedrijf natuurlijk zo je toekomststrategie met enkel droge tekst delen. Het maakt het al een stukje leuker als er ook wat te zien valt op autogebied. Dat heeft Nissan in elk […] The post Nissan doet toekomstplannen uit de doeken appeared first on Autoblog.nl.
28/11 21u15  Gespot – Mag het een inchje meer zijn? The post Gespot – Mag het een inchje meer zijn? appeared first on Autoblog.nl.
28/11 20u15  Column: AB-scribent bekijkt BMW iX, verandert niet in steen Ik heb mijn angst onder ogen gezien en de BMW iX vol in de ogen gekeken. Voorlopig is nog steeds alleen mijn hart van steen. In de Griekse mythologie moest je wel een beetje oppassen. Voordat je het weet veranderde je opeens in iets anders. Een boom ofzo, of een koe, of een klomp steen. […] The post Column: AB-scribent bekijkt BMW iX, verandert niet in steen appeared first on Autoblog.nl.
28/11 19u15  Verenigingen van eigenaren haten elektrische auto’s met passie VvE’s haten elektrische auto’s. Maar racisme tegen de elektrische auto mag natuurlijk niet. En dat zorgt voor hoge spanningen. Tsja het is maar lastig die EV transitie. We moeten er volgens onze overlords allemaal aan geloven binnen nu en afzienbare tijd. Maar hoe meer EV’s er verkocht worden, hoe meer mensen tegen praktische problemen aanlopen. […] The post Verenigingen van eigenaren haten elektrische auto’s met passie appeared first on Autoblog.nl.
28/11 18u15  In memoriam: Frank Williams (1942-2021) Zojuist bereikte ons het trieste nieuws dat F1 legende Frank Williams vandaag helaas is overleden. Sir Francis Owen Garbett Williams, ‘Frank’ voor vrienden is vandaag op 79-jarige leeftijd overleden. Frank was een ijzervreter pur sang, benzinehoofd in hart en nieren en oprichter van het fameuze F1 team dat nog altijd zijn naam draagt. Afgelopen vrijdag […] The post In memoriam: Frank Williams (1942-2021) appeared first on Autoblog.nl.
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van Autoblog.nl >

Autowereld

Verbergen Tonen
29/11 17u15  Deze auto's hadden Auto van het Jaar moeten worden, maar werden het niet Op 28 februari wordt de Auto van het Jaar 2022 bekendgemaakt. Wij durven wel te voorspellen welke van de zeven finalisten het wordt, maar het kan zomaar dat de jury die (om chauvinistische redenen) negeert. Dat is in het verleden vaker gebeurd, want deze auto's hadden Auto van het Jaar moeten worden, maar werden het tot onze grote verbazing niet.
29/11 17u15  Column - Wat nou: 'diesel is dood'? Mijn diesel is nog springlevend Ben jij al een graf in je tuin aan het delven voor je dieselauto? Gezien de teneur van de berichtgeving de laatste jaren, is het immers binnenkort gedaan met onze trouwe tokkelaars. Koppen als 'De diesel is dood', 'Diesel verdwijnt' en 'De ondergang van de diesel', heb je vast weleens langs zien komen.
29/11 16u15  Column - Diesel is dood? Niks ervan! Mijn diesel is nog springlevend Ben jij al een graf in je tuin aan het delven voor je dieselauto? Gezien de teneur van de berichtgeving de laatste jaren, is het immers binnenkort gedaan met onze trouwe tokkelaars. Koppen als 'De diesel is dood', 'Diesel verdwijnt' en 'De ondergang van de diesel', heb je vast weleens langs zien komen.
29/11 13u15  Nieuwe Suzuki S-Cross had ook tien jaar geleden ontworpen kunnen zijn [UPDATE: prijzen bekend] Dit is de nieuwe Suzuki S-Cross! Dat je dat niet gelijk door hebt, begrijpen we meteen. Want het design van de compacte suv doet wat gedateerd aan. Alsof de auto tien jaar geleden is ontworpen en al die tijd op de plank heeft gelegen.
29/11 10u15  Nederlanders zijn te schijterig om voor deze nieuwe cultkleuren van Porsche te kiezen Sorry, maar het is nou eenmaal zo ... Als Nederlanders een Porsche kopen, dan kiezen ze voor grijs, zwart, donkerblauw, of misschien zilver. Want daarmee kun je bij de klant aankomen en steek je niet boven het maaiveld uit. Wij zouden Porsche-klanten graag willen uitdagen: bestel zo'n fantastische Paint to Sample-kleur! Eentje uit de nieuwe historische cultcollectie bijvoorbeeld. Want daar wordt het Nederlandse straatbeeld een stuk vrolijker van.
28/11 08u15  Eerste review Audi Q4 E-Tron (2021) - Is-ie terecht duurder dan de Skoda Enyaq en VW ID.4? De Cupra Born, Skoda Enyaq iV, Volkswagen ID.3 / ID.4 / ID.5 én deze Audi Q4E-Tron zijn onderhuids allemaal hetzelfde. Dus wat moeten we nou weer over de duurste van het stel schrijven? Hij rijdt hetzelfde, laadt hetzelfde, maar springt er gelukkig toch op één manier uit: zijn interieur is een stuk fijner dan dat van de Enyaq en ID.4.
27/11 08u15  Waarom de Ford Focus, Opel Astra en Volkswagen Golf zo matig verkopen Jarenlang behoorden de Opel Astra, Volkswagen Golf en Ford Focus tot de favorieten van de Nederlandse autokoper. De Duitse Drie was niet uit de top 10 weg te branden. Nu vinden we daar alleen nog de Focus en kijkt de rest vanaf de zijlijn toe hoe suv's en kleinere modellen het spel bepalen. Waar is de Golf?
26/11 17u15  Top en flop: Het goede en slechte nieuws van week 47 Vrijdagmiddag, vier uur. Computer uit, de deur van je werkplek kan achter je dicht, het weekend is begonnen. Op Autoreview.nl blikken we terug op een week waarin de populaire Kia Niro een opvolger kreeg en zakelijke rijders naast de lage bijtelling grepen. Goed nieuws, slecht nieuws. Top en flop.
26/11 11u15  De nieuwe, volledig elektrische Renault 4 ziet ze vliegen Vandaag zou de nieuwe Renault 4 worden onthuld, zei Renault. En daarin hebben ze een soort van wel gelijk. Maar we zitten ons ook af te vragen: wat is deze elektrische Renault AIR4 in vredesnaam? Is het 1 april ofzo?
26/11 10u15  Nieuw energielabel elektrische auto - Tesla en BMW scoren uitstekend, Mercedes slecht Koelkasten, wasmachines en magnetrons hebben een energielabel, dat aangeeft hoe (on)zuinig ze met elektriciteit omspringen. Dus waarom hebben elektrische auto's dat niet? Een Britse website dacht hetzelfde en tuigde een energielabel voor EV's op. Zie hieronder welke auto's als beste werden beoordeeld en welke als slechtste.
26/11 09u15  Dit is waarom de brandstofprijs binnenkort gaat zakken naar normaal niveau De landelijke adviesprijs voor benzine ligt momenteel op 2,14 euro. Diesel tikt bijna de 1,76 euro aan. Maar daar gaat verandering in komen, als we de experts moeten geloven. Volgend jaar keren de brandstofprijzen terug op het normale niveau.
25/11 17u15  Mercedes EQB prijs - Voor hetzelfde bedrag kun je ook een Tesla Model Y krijgen Recent kropen we achter het stuur van de elektrische Mercedes EQB. We waren te spreken over zijn comfort en zijn rust, maar constateerden dat hij qua actieradius en laadsnelheid achterblijft bij de concurrentie. En dus is zijn vanafprijs van 64.031 euro aan de forse kant. Een Tesla Model Y is er immers voor (iets) minder.
25/11 15u15  Zesvoudig rallykampioen Lancia Delta HF Integrale gaat weer racen ... als elektrische auto De Lancia Delta HF Integrale is de succesvolste rallyauto ooit: met zes constructeurstitels, vier rijderskampioenschappen en zesenveertig gewonnen rally's. Je zou dus verwachten dat de oude meester op zijn lauweren mag rusten, maar niets is minder waar. De Delta HF Integrale moet vanaf 2022 toch weer vol aan de bak, in het World Rallycross Championship, als 680 pk sterke elektrische auto.
25/11 13u15  Wordt de nieuwe Kia Niro (2022) ook weer de bestverkochte auto van Nederland? Dit is een ontzettend belangrijke auto! Niet alleen voor Kia, maar ook voor Nederland, dat in de afgelopen vijf jaar de Niro heeft omarmd. De eerste generatie voert hier al een tijdje de verkoopranglijst aan. Gaat zijn opvolger dat volgend jaar ook lukken? De nieuwe Kia Niro heeft in ieder geval zijn uiterlijk al mee.
25/11 11u15  Nieuwe Suzuki S-Cross had ook tien jaar geleden ontworpen kunnen zijn Dit is de nieuwe Suzuki S-Cross! Dat je dat niet gelijk door hebt, begrijpen we meteen. Want het design van de compacte suv doet wat gedateerd aan. Alsof de auto tien jaar geleden is ontworpen en al die tijd op de plank heeft gelegen.
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van Autowereld >

Auto55

Verbergen Tonen
29/11 10u15  Auto van het jaar 2022: dit zijn de 7 kanshebbers Dé Auto van van het Jaar. In Europa is er geen prestigieuzere autoprijs te verzinnen. Zestig journalisten, waaronder twee Belgen, kiezen elk jaar het meest veelbelovende nieuwe automodel. Dat doet de organisatie al sinds 1964.Shortlist COTYEnkele maanden voor de definitieve selectie gemaakt wordt, lost de organisatie een lijst met kanshebbers. Zeven automodellen waaruit de Auto van...Lees meer
26/11 13u15  Brekend: Autosalon van Brussel 2022 gaat niet door Het Autosalon van Brussel 2022 wordt geannuleerd. Dat heeft organisator Febiac zopas beslist.Het Autosalon van Brussel, dat van 15 tot 23 januari gehouden zou worden in de Brusselse Heizelpaleizen, gaat dan toch niet door. De organisatie zwicht voor de groeiende onzekerheid die veroorzaakt wordt door de negatieve evolutie van de coronapandemie.Herkansing voor Autosalon Brussel in 20...Lees meer
26/11 10u15  Suzuki introduceert kloeke nieuwe S-Cross Suzuki stelt z’n nieuwe S-Cross voor. Dat is het model dat, nu al drie generaties terug, ooit het levenslicht zag als SX4 en samen toen samen met Fiat werd ontwikkeld. Die samenwerking werd na één generatie stopgezet, maar Suzuki zet vanzelfsprekend door met de crossover voor het middensegment.Stoerder lijnenspel voor nieuwe Suzuki S-CrossDe nieuwe generatie meet 4,3m in de lengte,...Lees meer
26/11 00u15  Exclusief: Zo zal het Autosalon van Brussel 2022 eruit zien Het Autosalon van Brussel gaat door. Maar het wordt geen beurs als andere jaren. Heel wat grote merken sturen hun kat en de beurs wordt kleiner. Wat wordt het dan wel?Zonder motorfietsen[module:photo,id:157908]Aanvankelijk werd nog getracht een editie van het auto- motosalon in de steigers te zetten. 'Moto' staat ook nu nog onder het logo op de officiële autosalonpagina. Maar het wo...Lees meer
26/11 00u15  Slavia is ruime budgetvriendelijke Skoda die Europa niet krijgt Skoda heeft deze nieuwe Slavia klaar. Dat is een conventioneel gelijnde berline die gebruik maakt van het MQB-A0-In onderstel (bij ons onder meer in gebruik voor de Fabia). Skoda zelf zet de auto weg als een B-segmenter, maar met een lengte van 4,54m en een breedte van 1,75m past hij eigenlijk probleemloos in het c-segment. Hij is groter dan de eerste generatie van de Octavia.Typisc...Lees meer
26/11 00u15  Kia EV9 Concept debuteert op Autosalon Los Angeles Je zou denken dat er helemaal geen autosalons meer georganiseerd worden, maar dat is dus niet waar. Het Autosalon van Los Angeles gaat gewoon door en kan zelfs pronken met de nodige primeurs. Onder meer het Kia-Hyundai-concern kiest dat podium voor de introductie van enkele nieuwe concept cars: de Hyundai Seven en de Kia EV9 Concept. Beiden zijn het uit de kluiten gewassen elektrisc...Lees meer
26/11 00u15  Hyundai Seven Concept Hyundai presenteert op het Autosalon van Los Angeles de Seven Concept. Dat is een uit de kluiten gewassen SUV die vanaf 2024 het elektrische gamma onder sublabel Ioniq zal vervoegen.Boven Hyundai Ioniq 5Net als de reeds gelanceerde Ioniq 5 heeft deze Seven (ditmaal met het cijfer uitgeschreven in letters) een tooi met opvallend scherpe lijnen. Hij neemt de fel gesmaakte matrixverlic...Lees meer
26/11 00u15  Duurder (en sneller) dan menig 911: Porsche Cayman GT4 RS Er was al een Porsche Cayman GT4, maar omdat de Duitsers in Stuttgart altijd wel ruimte zien om nog een tandje bij te steken, is er nu ook een RS-variant. Helemaal voluit is dat Porsche 718 Cayman GT4 RS. Hij kost ruim 153.000 euro (zonder extra’s), wat hem zo’n 40.000 euro duurder maakt dan een instap-911. Maar hij is dan ook een pak extremer.Met de motor van de Porsche 911 GT3Van...Lees meer
25/11 10u15  Meer durf van Kia: dit is de nieuwe Niro Kia acht de tijd rijp voor een nieuwe versie van de Niro. En die kreeg, net als een aantal andere recente modellen van het merk (zoals de Kia EV6) een flinke lepel design binnen. De inspiratie kwam van de HabaNiro Concept die in 2019 werd voorgesteld, maar wellicht had niemand gedacht dat de brede C-stijl in contrastkleur van die stijlstudie het effectief tot serieproductie zou scho...Lees meer
25/11 10u15  Ionity: 700 miljoen voor 5000 extra snellaadpunten Het Europese laadnetwerk Ionity haalde bij z’n aandeelhouders 700 miljoen euro op. Die zal gebruikt worden om tegen 2025 in Europa ruim 5.000 extra (snel)laadpunten te installeren.Van 400 naar 1000 locatiesIonity baat vandaag in Europa reeds 1.500 snelladers met een vermogen tot 350kW uit. Dat aantal moet tegen 2025 groeien tot 7.000. Een deel van de extra laadpunten zal bijgeplaats...Lees meer
24/11 20u15  Studie: rij voor klimaat zo lang mogelijk met verbrandingsmotor Om de impact van transport op klimaat en milieu te verkleinen heeft Europa een duidelijke oplossing gevonden: iedereen aan de elektrische auto. Zo snel mogelijk. Vlaanderen wil op dat plan zelfs liefst nog wat vooruit lopen. Maar er zijn nog wel wat onzekerheden. Zo is de milieu-impact van massaal te recycleren autobatterijen niet nauwkeurig in kaart gebracht. Daar wordt vooral inge...Lees meer
24/11 16u15  Alpine A110 opgefrist en krachtiger Het gamma van de Alpine A110 wordt herschikt, de 1.8l turbo krijgt er wat paarden bij en de S-versie krijgt een optioneel aeropakket.Door Alpine uit de as te doen herrijzen, wilde moederhuis Renault uiteindelijk een nieuw sportief label op de markt zetten. Een moderne interpretatie van het meest iconische model uit z’n geschiedenis, de A110, was de meest voor de hand liggende keuze....Lees meer
24/11 16u15  Ook Nissan haakt af: begin van einde voor autosalon Brussel? Nissan België trekt zich terug. Het bedrijf neemt dan toch geen stand op het Autosalon van Brussel. De invoerder wijst voor de beslissing in de eerste plaats naar de negatieve evolutie van de coronapandemie.“Na een operationele evaluatie van Nissans voorbereidingen voor de komende BMS heeft het merk besloten niet langer deel te nemen, rekening houdend met de heersende COVID-19-situa...Lees meer
24/11 15u15  Nissan dan toch niet op Autosalon van Brussel 2022, ook andere merken twijfelen Nissan België trekt zich terug. Het bedrijf neemt dan toch geen stand op het Autosalon van Brussel. De invoerder wijst voor de beslissing in de eerste plaats naar de negatieve evolutie van de coronapandemie.“Na een operationele evaluatie van Nissans voorbereidingen voor de komende BMS heeft het merk besloten niet langer deel te nemen, rekening houdend met de heersende COVID-19-situa...Lees meer
24/11 11u15  Dit is de nieuwe Ford Ranger Ford heeft een compleet nieuwe Ranger klaar. Die gaat voortaan geen regionale carrière meer tegemoet, maar wordt een heus globaal product.Groter dan voorgangerMet het oog op die wereldwijde ambities van het model, mag niet verbazen dat aan de afmetingen wordt gesleuteld. De Ranger wordt een stukje groter dan hij momenteel is. Dat is een gevolg van aanpassingen aan de structuur, waar...Lees meer
Laatste update: vandaag om 10u15
Lees meer van Auto55 >

Vroom.be

Verbergen Tonen

Autovisie

Verbergen Tonen
29/11 16u15  Dit zijn de ambitieuze plannen van Nissan tot 2030 De investering en ontwikkeling maken deel uit van een ambitieus doel van de Japanse autobouwer, waarin het zich opmaakt voor een elektrische toekomst. De fabrikant noemt het ‘Nissan Ambition 2030’.
29/11 13u15  De zeven kanshebbers voor de Auto van het Jaar 2022 Wie o wie lost de Toyota Yaris als Auto van het Jaar af? Eind februari weten we het. Dit zijn de zeven kanshebbers.
29/11 13u15  Suzuki S-Cross later ook met Hybrid-aandrijflijn Hoewel achter op de vernieuwde S-Cross een badge prijkt met ‘Hybrid’-vermelding, is het op...
29/11 10u15  Tesla Cybertruck als ingenieuze Transfromer-camper Met een camper op vakantie? Nee, deze Tesla Cybertruck vouwwagen is praktischer en veel ingenieuzer dan de meeste campers.
28/11 19u15  De grootheidswaanzin van Volkswagen: Touareg met machtige V10 TDI De Volkswagen Touareg V10 TDI was de krachtigste personenautodiesel ter wereld. Rijd nu mee met Peters Proefrit!
28/11 16u15  Oprichter Formule 1-team Williams overleden Sir Frank Williams, oprichter van Formule 1-team Williams, is overleden. Zijn team debuteerde in 1977 in de Formule 1.
28/11 16u15  Ferrari 250 GTE 2+2: succesvolle start van nieuwe bloedlijn In elk Autovisie-nummer duiken we in onze rijke coverhistorie. Ditmaal kijken we naar de prachtige Ferrari 250 GTE 2+2!
28/11 13u15  De kunst van online verzamelen, dit zijn 3 NFT’s voor de autoliefhebber De kunstwereld is aan het veranderen en raakt ook verzamelaars van bijvoorbeeld speelgoedauto's. Dit zijn drie NFT's voor de liefhebber.
28/11 11u15  Koopwijzer: occasion Lancia Delta III (2008-2014) De Lancia Delta III verbindt controversiële vormgeving met een rijke aankleding en moderne technologie. Wat zijn aandachtspunten bij een occasion? 
28/11 09u15  Video: Dit is de Suzuki S-Cross (2022) in detail Op de valreep van 2021 introduceert Suzuki een nieuw model, de SX-4 S-Cross (2022)....
27/11 17u15  Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 24! De nieuwe Autovisie magazine (nummer 24) ligt sinds afgelopen donderdag weer in de schappen. Dit lees je in ons kersverse nummer!
27/11 15u15  De grappigste autoreclames uit de geschiedenis (deel 3) Reclames zijn een belangrijk stukje marketing voor een automerk en soms erg grappig. Dit zijn de vijf grappigste autoreclames aller tijde.
27/11 14u15  Nieuwe coronaregels: goed en slecht nieuws voor rijscholen Goed en slecht nieuws voor rijscholen. Ondanks de nieuwe coronamaatregelen, gaat een deel van de rijlessen in de avonduren gewoon door.
27/11 11u15  Autovisie Kennisquiz: restomods! Je vindt ze geweldig of afschuwelijk, een middenweg lijkt er niet echt te zijn....
27/11 09u15  Deze Aston Martin Rapide verkoopt Eric-Jan nooit meer – Uw Garage Eric-Jan Straathof kwam eerder al eens voorbij met de prachtige 612 Scaglietti. Geniet nu mee. vanzijn Aston Martin Rapide!
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van Autovisie >

Autofans.be

Verbergen Tonen
29/11 17u15  Lekker retro: bestel je Porsche nu met 90’s-laklaag Taal Nederlands Met het Paint To Sample-aanbod van Porsche krijg je al sinds een paar jaar de keuze uit ontelbare iconische lakkleuren. Daar voegen de Stuttgarters nu een aantal tinten aan toe, en als je de jaren 90 nog gekend hebt komen die je ongetwijfeld bekend voor.
29/11 15u15  Zeven finalisten voor Auto van het Jaar 2022 bekend Taal Nederlands Een jury van onafhankelijke journalisten heeft zijn zeven finalisten voor de titel ‘Europese Auto van het Jaar 2022’ bekend gemaakt. Spoiler alert: we zijn zo’n 85% zeker dat het een elektrische auto wordt.
29/11 13u15  Suzuki of concurrentie? Deze standaarduitrusting biedt de Suzuki Swace Taal Nederlands Wil je veel wagen voor weinig geld, dan moet je het historisch gezien bij de Japanners gaan zoeken. Maar is dat nog steeds het geval? Wij namen de uitrusting van de Suzuki Swace onder de loep en vergeleken die met zijn directe concurrenten — waaronder ook, jawel, die van zijn bijna identieke Toyota-neefje.
29/11 11u15  Nissan toont elektrische ambities met vier creatieve concept cars Taal Nederlands Nissan heeft zijn elektrische toekomstplannen uit de doeken gedaan. Met Ambition 2030 wil de Japanse fabrikant 2 triljoen Yen investeren om 15 nieuwe EV’s te lanceren tegen 2030. Heel serieus allemaal, dus gelukkig nuanceren ze met een kwartet aan guitige concept cars.
29/11 10u15  Toyota Corolla krijgt nieuw infotainment Taal Nederlands Toyota voorziet zijn modellen één voor één van een verbeterd, sneller infotainmentsysteem met over-the-air-functionaliteit. Na de C-HR is het nu de beurt aan de Corolla.
26/11 17u15  Video: Renault AIR4 viert 60ste verjaardag in de lucht Taal Nederlands Renault viert de 60ste verjaardag van het legendarische R4’tje met een opmerkelijke show car: de AIR4. En iets zegt ons dat ze die eerder ontwikkeld hebben omdat ze dat zo’n grappige woordspeling vonden dan omdat ze er effectief iets mee van plan zijn.
26/11 15u15  Toyota Corolla krijgt nieuw infotainment en ruige Special Edition Taal Nederlands Toyota voorziet zijn modellen één voor één van een verbeterd, sneller infotainmentsysteem met over-the-air-functionaliteit. Na de C-HR is het nu de beurt aan de Corolla, en die krijgt voor modeljaar 2022 ook terug een TREK Special Edition die vermoedelijk niet alleen fietsfanaten zal aanspreken.
26/11 14u15  Autosalon dan toch geannuleerd wegens coronavirus Taal Nederlands De Brussels Motor Show van aankomende januari zal dan toch niet doorgaan, dat laat organisator FEBIAC weten. Zo gooit het coronavirus voor het tweede jaar op rij roet in het eten van het Autosalon.
26/11 10u15  Elektrische Mercedes EQB krijgt prijskaartje Taal Nederlands Mercedes-Benz opent de orderboekjes voor zijn nieuwste elektrische SUV: de EQB. Daarbij krijgen we voor het eerst ook alle specificaties van het model te horen, waaronder natuurlijk zijn prijzen.
25/11 14u15  Configureer nu je (uitverkochte) Ferrari Daytona SP3 Taal Nederlands Iedereen mag dromen; of je nu twee overtollige miljoenen euro op je bankrekening hebt of niet. Daarom plaatst Ferrari zijn exclusieve Daytona SP3 gewoon in de configurator voor Jan en alleman om mee te spelen. Eén detail: loop niet te hard van stapel want alle SP3’s zijn al uitverkocht…
25/11 12u15  Officieel: Suzuki S-Cross wordt volwassen SUV (2021) Taal Nederlands Suzuki stelt zijn nieuwe SUV aan de wereld voor: de S-Cross. Die laat het verhoogde hatchback-koetswerk van zijn voorganger achterwege en kiest resoluut voor een robuuste look, in combinatie met een mild hybrid-aandrijflijn.
25/11 11u15  Officieel: Kia Niro wordt opnieuw elektrisch en (plug-in)hybride Taal Nederlands De Kia Niro steekt helemaal in het nieuw. De crossover leunt voor zijn design sterk aan bij de Habaniro Concept uit 2019 en wordt enkel verkrijgbaar met geëlektrificeerde aandrijflijnen, zoals voorheen.
25/11 10u15  BMW M wordt 50 jaar: wat is jouw favoriete M-auto? Taal Nederlands BMW’s Motorsport-afdeling, beroemd en berucht onder de hoofdletter ‘M’, viert binnenkort zijn vijftigste verjaardag. Om die te eren geeft BMW het originele M-logo opnieuw uit, waarmee je het gewoonlijke logo kan laten vervangen op jouw Bimmer. Dus droom even met ons mee: als je elk model uit de geschiedenis mocht kiezen, op welke BMW M zou jij je logo het liefste plakken?
24/11 16u15  Peugeot e-208, e-2008, DS 3 Crossback, Opel Corsa-e en Mokka-e meer range dankzij banden en warmtepomp (2021) Taal Nederlands Zustermerken Opel, Peugeot en DS rollen gelijktijdig een update uit voor hun compacte elektrische auto's. Dankzij aangepaste mechaniek geraken e-208, e-2008, DS 3 Crossback E-Tense, Corsa-e en Mokka-e tot 8% verder op één acculading. Vooral in de winter moet er een merkbaar verschil zijn.
24/11 15u15  Nissan haakt af voor Autosalon, reden: corona Taal Nederlands Nissan zal niet aanwezig zijn op het Autosalon van 2022, dat heeft de Belgische importeur inmiddels bevestigd. Het merk blijft er weg om zijn werknemers, partners en leveranciers te hoeden voor het coronavirus.
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van Autofans.be >

GroenLicht

Verbergen Tonen
29/11 15u15  Rijtest: Tesla Model 3 (2021) Gaat de spreekwoordelijke “less is more” vlieger ook op in het geval van de toegankelijk(er) geprijsde Tesla Model 3 basisversie? In afwachting van een compacte Model 2 bestseller is de Model 3 momenteel de meest toegankelijke Tesla. De Model 3 Long Range uitvoering zou 600+ km ver moeten geraken terwijl de Model 3 Performance met […] Het bericht Rijtest: Tesla Model 3 (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
29/11 11u15  Officieel: Toyota Corolla update (2022) In navolging van de C-HR crossover moderisneert Toyota nu ook het voltallige Corolla (hatchback, break en berline) gamma! Met méér dan 50 miljoen verkochte exemplaren is de Toyota Corolla wereldwijd sterk ingeburgerd, sommige vooraanstaande landgenoten spreken zelfs van de Corollo! De twaalfde (!) generatie werd in 2018 gelanceerd en omvat wederom een hatchback, praktische break […] Het bericht Officieel: Toyota Corolla update (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
28/11 10u15  BMW viert 50 jaar BMW M met héél wat lekkers (2021) In 2022 blaast de sportieve BMW M afdeling 50 kaarsjes uit, een heugelijke verjaardag die niet onopgemerkt voorbij zal gaan! Al bijna 50 jaar maakt BMW M (van Motorsport) sportieve varianten alsof het voor hunzelf zou zijn. Steeds voorzien van een stevige brok vermogen, aangedikte looks en extra betrokkenheid tijdens het rijden. Op 24 maart […] Het bericht BMW viert 50 jaar BMW M met héél wat lekkers (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
27/11 12u15  Poll: Hyundai IONIQ 5 vs Kia EV6 (2021) Technisch zijn de Hyundai IONIQ 5 en Kia EV6 bijna identiek terwijl het visuele verschil niet groter kan zijn. Maar wélke vooruitstrevende en relatief betaalbare EV kies jij? Een 488 Pista of GT3 RS? De Polestar 2 of Model 3? M3, RS4 of C63 AMG? De Phantom of Maybach? De G-Klasse, Wrangler of Defender? Aan […] Het bericht Poll: Hyundai IONIQ 5 vs Kia EV6 (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
27/11 09u15  IONITY mikt op 7.000 krachtige laadpalen tegen 2025! Samen met een nieuwe investeerder wil IONITY haar Europese snellaadinfrastructuur stevig uitbreiden in de komende jaren. Dankzij de participatie van investeringsmaatschappij Blackrock kan IONITY 700 miljoen investeren in haar netwerk van supersnelle laadpalen. Momenteel zijn er reeds 400 laadpunten in Europa, goed voor 1.500 laadpunten. Vaak krachtige exemplaren die tot 350 kW gaan! Tegen 2025 […] Het bericht IONITY mikt op 7.000 krachtige laadpalen tegen 2025! verscheen eerst op GroenLicht.be.
26/11 12u15  Belgische prijs Mercedes EQB (2021): vanaf 63.041 euro Na de EQA crossover gaat nu ook de zuiver elektrische Mercedes EQB SUV in de verkoop, desgewenst met zeven zitplaatsen en maximaal 419 km rijbereik. Bij de lokale Mercedes concessiehouder kan je reeds een EQA, EQC, EQS en EQV bestellen. Vanaf nu komt daar ook de praktische EQB bij. En binnenkort vermoedelijk ook de EQE […] Het bericht Belgische prijs Mercedes EQB (2021): vanaf 63.041 euro verscheen eerst op GroenLicht.be.
25/11 18u15  Officieel: Suzuki S-Cross (2021) De derde generatie Suzuki S-Cross combineert stoere looks met een praktische inborst en een zuinige mild hybride benzinemotor! In het verleden sprak Suzuki nog over de SX4 en zelfs SX4 S-Cross, voor de derde generatie van hun stoere crossover kiezen ze volmondig voor de S-Cross benaming. Die gaat verder op zijn voorganger en positioneert zich […] Het bericht Officieel: Suzuki S-Cross (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
25/11 13u15  Officieel: Kia Niro (2022) Naast een meer spraakmakende vormgeving en moderner/ruimer interieur komt de nieuwe Kia Niro opnieuw louter met geëlektrificeerde motoren. Op de Seoul Mobility Show heeft Kia – zoals aangekondigd – het doek van tweede generatie Niro crossover getrokken. Midden 2022 moet hij zijn Europese opwachting maken, dit met enkel milieuvriendelijke motoren. Naast een zuiver elektrische e-Niro […] Het bericht Officieel: Kia Niro (2022) verscheen eerst op GroenLicht.be.
25/11 11u15  Officieel: Alpine A110 update (2021) Naast enkele cosmetische aanpassingen en opgewaardeerde infotainment herschikt Alpine het voltallige A110 gamma. De in 2017 gelanceerde Alpine A110 is een speelvogel pur sang dankzij de achterwielaandrijving, sportief chassis, interessante gewichtsverdeling (44-56) en potente krachtbron. Aan dat smakelijk totaalpakket werd gelukkig niet geraakt, wel trakteert de Franse autobouwer de A110 – haar enige model – […] Het bericht Officieel: Alpine A110 update (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
25/11 00u15  Officieel: Porsche 718 Cayman GT4 RS (2021) Porsche overtreft zichzelf met een bijzonder begeerlijke sportbolide in de vorm van de 500 pk sterke 718 Cayman GT4 RS! Met de vernieuwde Cayman GT4 kan je al héél wat plezier beleven, bij voorkeur op een gesloten omloop of slingerwegen. Met de 718 Cayman GT4 RS gaat Porsche nog een serieuze stap verder en creëert […] Het bericht Officieel: Porsche 718 Cayman GT4 RS (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
24/11 18u15  Officieel: Ford Ranger pick-up (2021) Ford heeft – naar eigen zeggen – de slimste, veelzijdigste, aantrekkelijkste en meest capabele Ranger pick-up ooit ontwikkeld. We zijn benieuwd! De Ford Ranger is de onbetwiste marktleider met bijna 40% marktaandeel in het Europese pick-up segment. Dat legt de lat bijzonder hoog voor de tweede generatie (codenaam P703) die zojuist voorgesteld werd. Naast de […] Het bericht Officieel: Ford Ranger pick-up (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
23/11 15u15  Officieel: Hyundai IONIQ Seven Concept (2021) Met de Seven Concept maakt Hyundai duidelijk dat ze werk maken van een zuiver elektrische IONIQ SUV. Hyundai brengt groot nieuws (letterlijk en figuurlijk) vanop AutoMobility LA. Na de bijzonder goed onthaalde IONIQ 5 is het volgende – zuiver elektrische – product een SUV. Zelf spreken ze omtrent een “SUEV” oftewel sport utility electric vehicle! […] Het bericht Officieel: Hyundai IONIQ Seven Concept (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
23/11 15u15  Officieel: Toyota C-HR update (2021) In afwachting van een gloednieuwe generatie krijgt de Toyota C-HR crossover alvast verbeterde connectiviteit en uitrusting mee! In 2016 lanceerde Toyota op het Autosalon van Genève de flamboyante C-HR crossover, in 2019 volgde een update. Volgens de “auto logica” zou een tweede generatie niet zo lang meer mogen uitblijven maar intussen blijft Toyota de C-HR […] Het bericht Officieel: Toyota C-HR update (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
22/11 16u15  Teaser: Kia Niro (2021) We maken ons klaar voor de onthulling van de gloednieuwe Kia Niro. Groot nieuws vanuit het Kia kamp waar ze klaar zijn met de tweede generatie Niro. Dankzij de ruime inborst en breed motorengamma kon stoere crossover die prima verkoopcijfers voorleggen, de nieuweling weet dus wat hem (haar?) te doen staat. De volledige onthulling is […] Het bericht Teaser: Kia Niro (2021) verscheen eerst op GroenLicht.be.
Laatste update: vandaag om 15u15

F1journaal

Verbergen Tonen
29/11 17u15  “Lewis Hamilton profiteert van de druk van Max Verstappen” Volgens viervoudig wereldkampioen Alain Prost is het voor Lewis Hamilton een goede zaak dat hij momenteel serieuze tegenstand krijgt van Max Verstappen. Verstappen vormt volgens Prost een enorme … “Lewis Hamilton profiteert van de druk van Max Verstappen” Lees meer » Het bericht “Lewis Hamilton profiteert van de druk van Max Verstappen” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
29/11 16u15  VIDEO: Stoffel Vandoorne stelt zijn nieuwe helm voor Bij een nieuw Formule E-seizoen hoort een nieuwe helm vindt Stoffel Vandoorne en die stelt hij graag aan ons voor. New season = New Helmet 🔥🙌 •@BellRacingHQ @KVDesign_helmet … VIDEO: Stoffel Vandoorne stelt zijn nieuwe helm voor Lees meer » Het bericht VIDEO: Stoffel Vandoorne stelt zijn nieuwe helm voor verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
29/11 12u15  Mercedes gaat in Formule E door met Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries: “Never change a winning team” Het Mercedes Formule E team heeft gisteren haar teampresentatie gehouden en daarbij werden opnieuw Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries voorgesteld als rijders voor het Formule E-seizoen 2022. … Mercedes gaat in Formule E door met Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries: “Never change a winning team” Lees meer » Het bericht Mercedes gaat in Formule E door met Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries: “Never change a winning team” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
29/11 08u15  “Volkswagen heeft laten zien dat het menens is met F1” De CEO van Williams, Jost Capito, is een man met een Volkswagen-verleden en hij denkt dat het de constructeur menens is met de Formule 1 omdat ze deelgenomen … “Volkswagen heeft laten zien dat het menens is met F1” Lees meer » Het bericht “Volkswagen heeft laten zien dat het menens is met F1” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
28/11 22u15  Mazepin: “Een F1-team kopen is nog steeds de ambitie van Uralkali” Dmitry Mazepin financierde mee de F1-droom van zijn zoon door met zijn bedrijf Uralkali het Haas F1 team te sponsoren. Maar de ambities van Uralkali reiken verder want … Mazepin: “Een F1-team kopen is nog steeds de ambitie van Uralkali” Lees meer » Het bericht Mazepin: “Een F1-team kopen is nog steeds de ambitie van Uralkali” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
28/11 17u15  Kimi Raikkonen: “Een overvolle F1-kalender? Ik ga tussen de races naar huis!” Er wordt door de teams steeds meer geklaagd over een overvolle F1-kalender. Kimi Raikkonen vindt het echter allemaal wat over dreven en maakte zich ook dit seizoen niet … Kimi Raikkonen: “Een overvolle F1-kalender? Ik ga tussen de races naar huis!” Lees meer » Het bericht Kimi Raikkonen: “Een overvolle F1-kalender? Ik ga tussen de races naar huis!” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
28/11 16u15  BREAKING NEWS: F1-legende Frank Williams overleden Het Williams F1 team bevestigde deze namiddag het overlijden van Sir Frank Williams, de oprichter van de gelijknamige F1-renstal. In een statement laat het Williams F1 team weten … BREAKING NEWS: F1-legende Frank Williams overleden Lees meer » Het bericht BREAKING NEWS: F1-legende Frank Williams overleden verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
28/11 14u15  VIDEO: Zo controleert de FIA vanaf nu de Mercedes-achtervleugel Na een vraag van Red Bull Racing over de legaliteit van de Mercedes-achtervleugel heeft de FIA haar controles van de achtervleugels aangescherpt. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe … VIDEO: Zo controleert de FIA vanaf nu de Mercedes-achtervleugel Lees meer » Het bericht VIDEO: Zo controleert de FIA vanaf nu de Mercedes-achtervleugel verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
28/11 11u15  “Spannende F1-titelstrijd Hamilton-Verstappen is het resultaat van stabiele reglementen” Volgens FIA-voorzitter Jean Todt is de spannende titelstrijd waar we nu getuige van zijn het resultaat van het feit dat er niet veel veranderd is aan de regelgeving … “Spannende F1-titelstrijd Hamilton-Verstappen is het resultaat van stabiele reglementen” Lees meer » Het bericht “Spannende F1-titelstrijd Hamilton-Verstappen is het resultaat van stabiele reglementen” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
28/11 08u15  “Max Verstappen is net als Kimi: recht door zee, getalenteerd, gefocust en  onverschillig” FIA-voorzitter Jean Todt ziet bepaalde overeenkomsten tussen Max Verstappen en Kimi Raikkonen. Jean Todt had met ‘RaceFans’ een gesprek over zijn laatste ambtstermijn als voorzitter van de FIA … “Max Verstappen is net als Kimi: recht door zee, getalenteerd, gefocust en  onverschillig” Lees meer » Het bericht “Max Verstappen is net als Kimi: recht door zee, getalenteerd, gefocust en  onverschillig” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/11 21u15  Christian Horner: “Mijn uitspraken zijn geen gevolg van onder druk te staan” Red Bull-teambaas Christian Horner deed de voorbije weken enkele opmerkelijke en pittige uitspraken, niet in zijn minst toen Max Verstappen een gridstraf kreeg omdat hij een ‘bedrieglijke’ gele … Christian Horner: “Mijn uitspraken zijn geen gevolg van onder druk te staan” Lees meer » Het bericht Christian Horner: “Mijn uitspraken zijn geen gevolg van onder druk te staan” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/11 19u15  Lando Norris: “Vervelende fans op sociale media zijn het ergste aan F1-bekendheid” Lando Norris is één van de populairste rijders in de Formule 1 maar de jonge Brit geeft aan dat dat hijzelf, zijn familie en vrienden daar een prijs … Lando Norris: “Vervelende fans op sociale media zijn het ergste aan F1-bekendheid” Lees meer » Het bericht Lando Norris: “Vervelende fans op sociale media zijn het ergste aan F1-bekendheid” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/11 18u15  Andreas Seidl: “Wat McLaren de voorbije races meemaakte is erg pijnlijk” McLaren kende de voorbije twee races een teleurstellend resultaat, waardoor Ferrari in het kampioenschap bij de constructeurs meer dan waarschijnlijk de strijd om de derde plaats lijkt te … Andreas Seidl: “Wat McLaren de voorbije races meemaakte is erg pijnlijk” Lees meer » Het bericht Andreas Seidl: “Wat McLaren de voorbije races meemaakte is erg pijnlijk” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/11 16u15  Sainz: “Charles Leclerc is één van de beste F1-piloten tijdens de kwalificatie” Carlos Sainz en Charles Leclerc vormen nog maar sinds dit seizoen samen een rijdersduo maar Sainz heeft al veel geleerd uit zijn samenwerking met Leclerc. De Spanjaard heeft … Sainz: “Charles Leclerc is één van de beste F1-piloten tijdens de kwalificatie” Lees meer » Het bericht Sainz: “Charles Leclerc is één van de beste F1-piloten tijdens de kwalificatie” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
27/11 13u15  VIDEO: Conor Moore imiteert op hilarische wijze F1-piloten Conor Moore imiteert op hilarische wijze verschillende F1-piloten en F1-figuren. Naast titelrivalen Lewis Hamilton en Max Verstappen worden uiteraard ook Kimi Raikkonen en een breedlachende Daniel Ricciardo geïmiteerd. … VIDEO: Conor Moore imiteert op hilarische wijze F1-piloten Lees meer » Het bericht VIDEO: Conor Moore imiteert op hilarische wijze F1-piloten verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van F1journaal >

GPUpdate.net

Verbergen Tonen
29/11 15u15  Montoya: “Williams wist hoe je het maximale uit coureurs kon halen” Zondag overleed Sir Frank Williams op 79-jarige leeftijd, zo maakte zijn familie middels een verklaring bekend. Vanuit de hele autosportgemeenschap werd er verdrietig gereageerd op het nieuws. In gesprek met Motorsport.tv vertelde voormalig Williams-coureur Juan Pablo Montoya over zijn band met de oprichter van de renstal. De inmiddels 46-jarige Colombiaan werd in 2001 door Williams naar de ...Blijf lezen
29/11 15u15  F1-circuit Jeddah brengt middenmoot dicht bij elkaar, denkt Sainz Ferrari en McLaren voeren in 2021 de strijd in de middenmoot aan, maar tijdens de Grand Prix van Qatar wisten ook Alpine, AlphaTauri en Aston Martin zich meer in de strijd te mengen. Dat was deels te danken aan het snelle karakter van het Losail International Circuit. Ook de laatste twee races van het seizoen zullen op snelle omlopen afgewerkt worden: in Saudi-Arabië wordt gereden op het ...Blijf lezen
29/11 12u15  ‘Red Bull vangt bot: Strengere achtervleugeltests pas in 2022 ingevoerd’ Al het gehele seizoen beschuldigen titelkandidaten Mercedes en Red Bull Racing elkaar van allerlei vormen van vals spel. Een groot deel daarvan draait om flexibele vleugels: elementen die onder druk verder doorbuigen dan toegestaan en daardoor voor minder luchtweerstand en dus meer topsnelheid zorgen. In de eerste fase van het seizoen draaide het vooral om de achtervleugel van Red Bull Racing. De ...Blijf lezen
29/11 12u15  Mir: “Op een andere manier winnen is een soort obsessie” Met slechts veertien races en meerdere races op dezelfde circuits was de MotoGP in 2021 heel bijzonder. Ook lag de strijd om de wereldtitel volledig open door afwezigheid van Marc Marquez, die op dat moment zes van de laatste zeven kampioenschappen had gewonnen. De wereldtitel van Joan Mir was echter meer dan terecht. De coureur was in zijn tweede MotoGP-seizoen de meest constante en effectieve ...Blijf lezen
29/11 12u15  WTCR-titel opnieuw voor Ehrlacher, punten voor Coronel in Sochi De strijd om de WTCR-titel werd afgelopen weekend beslecht op het Formule 1-circuit van Sochi. De weergoden deden een aardige duit in het zakje, want vanaf het eerste moment was het drijfnat. Dat bracht het beste in Mikel Azcona naar boven. Vanaf de achtste plek reed hij in race 1 sterk naar voren, om in de laatste ronde leider Jean-Karl Vernay te verschalken en zo zijn eerste zege van het ...Blijf lezen
29/11 12u15  Mercedes onthult livery voor laatste Formule E-seizoen Aan het eind van het Formule E-seizoen 2022 trekt Mercedes de stekker uit het elektrische raceproject. De fabrikant heeft zich niet ingeschreven voor de Gen3-reglementen en daarmee komt er na drie seizoenen een einde aan de deelname aan de klasse. In die drie seizoenen heeft Mercedes echter mooie successen kunnen vieren: in het eerste seizoen eindigde Stoffel Vandoorne als tweede in de ...Blijf lezen
29/11 12u15  Waarom Hamilton niet met de 2022-auto in de simulator test Er staan dit jaar weliswaar nog twee Grands Prix op het programma, maar bij alle teams wordt de meeste energie al maanden gestoken in de wagen voor volgend jaar. In 2022 komt er een nieuw technisch reglement, waardoor de bolides volledig overhoop moeten. Rijders als Carlos Sainz en Lando Norris lieten eerder dit seizoen al weten in de simulator kennisgemaakt te hebben met hun wagen voor komend ...Blijf lezen
29/11 12u15  Marko sprak met FIA na "eenzijdige besluiten" in voordeel Mercedes Het Formule 1-seizoen 2021 is op en naast de baan uitgedraaid op een intensief gevecht tussen Mercedes en Red Bull. Waar Max Verstappen en Lewis Hamilton elkaar het vuur op het asfalt na aan de schenen leggen, vechten Christian Horner en Toto Wolff in verbaal opzicht ook menig robbertje uit. Alhoewel dat nog vrij onschuldig is, zijn er achter de schermen ook serieuzere pogingen ondernomen om de ...Blijf lezen
29/11 12u15  Organisatie Dakar trekt zich niets aan van kritiek: “We verdedigen dit altijd” Negenvoudig WRC-wereldkampioen Sebastien Loeb beleefde in januari weinig plezier aan zijn deelname in de Dakar Rally. De coureur ging vaak in de mist met de navigatie en kreeg enkele boetes vanwege snelheidsovertredingen. Hij gaf de schuld aan een falend GPS-systeem. Ook Carlos Sainz was niet blij met de roadbooks die de organisatie had afgeleverd, hij verloor tijd door gemaakte navigatiefouten en ...Blijf lezen
29/11 12u15  F1 tijdschema: De aangepaste tijden voor de première in Saudi-Arabië Door de twee opeenvolgende overwinningen van Lewis Hamilton is de spanning in de Formule 1-titelstrijd weer helemaal terug. Met nog 52 punten te verdelen bedraagt het verschil tussen de Brit en WK-leider Max Verstappen slechts 8 punten. Theoretisch gezien kan de Red Bull-coureur in Jeddah al kampioen worden, al is daar een erbarmelijk resultaat van zijn tegenstrever voor nodig.Wat staat ...Blijf lezen
28/11 21u15  Verstappen en Herlings op shortlist Sportman van het jaar Max Verstappen won dit seizoen al negen Formule 1-races en is op dit moment in een hevige titelstrijd verwikkeld met F1-legende Lewis Hamilton. Met nog twee races te gaan heeft Verstappen een voorsprong van acht punten op de Britse coureur. Verstappen werd in 2016 ook al eens verkozen tot sportman van het jaar. In dat jaar maakte hij de overstap van Toro Rosso naar Red Bull Racing en won hij de ...Blijf lezen
28/11 18u15  Autosportwereld reageert op overlijden Frank Williams De gezondheid van Williams verslechterde vrijdag waarna hij overgebracht werd naar het ziekenhuis. Daar overleed hij zondagmorgen in het bijzijn van zijn gezin. Vanuit alle hoeken van de autosportwereld is gereageerd op het overlijden van de teambaas, die tussen 1979 en 2012 maar liefst 114 races wist te winnen en in die periode ook flink wat wereldtitels won.Formule 1-baas Stefano Domenicali ...Blijf lezen
28/11 16u15  Voormalig F1-teambaas Sir Frank Williams (79) overleden In een verklaring laat het team weten: “Tot ons groot verdriet mogen we namens de Williams-familie melden dat Sir Frank Williams, de oprichter en voormalig teambaas van Williams Racing, op 79-jarige leeftijd overleden is. Nadat Sir Frank op vrijdag overgebracht is naar het ziekenhuis, is hij vanochtend omringd door zijn familie van ons heengegaan.”De Engelsman stond in 1996 aan de basis ...Blijf lezen
28/11 16u15  Ocon: Alonso's denkwijze ongeëvenaard in de Formule 1 Na twee jaar keerde tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso in 2021 terug op het hoogste niveau, vorig weekend in Qatar scoorde hij zijn eerste podium van het seizoen. Het was de 98ste podiumfinish van de man uit Oviedo, bovendien was het zijn eerste sinds de Hongaarse Grand Prix van 2014. Met het naderende afscheid van Kimi Raikkonen is Alonso volgend jaar met zijn veertig jaar de oudste ...Blijf lezen
28/11 16u15  Febvre raakt zwaar geblesseerd bij val in Supercross van Parijs Febvre deed zaterdag mee aan de Supercross van Parijs, traditiegetrouw een van de grote indoor motorcrossevenementen van Europa. In de tweede hoofdrace van de avond nam de coureur een sprong en verloor daarbij de grip op zijn machine. Die vloog vrolijk verder terwijl Febvre alleen op de grond afstevende. Hij kwam op zijn benen terecht en brak daarbij zijn kuit- en scheenbeen. Aanvankelijk werd ook ...Blijf lezen
Laatste update: vandaag om 15u15
Lees meer van GPUpdate.net >Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

6x Nissan blikt viermaal vooruit op nieuwe elektrische auto's29/11 09u15 - Autoweek: Nissan investeert enorm in het uitbreiden van zijn aanbod geëlektrificeerde modellen en belooft tot en met 2030 15 nieuwe volledig elektrische auto's op de markt te brengen. Met drie nieuwe studiemodellen geeft Nissan alvast een voorproefje van wat gaat komen.
6x Auto van het jaar 2022: dit zijn de 7 kanshebbers29/11 10u15 - Auto55: Dé Auto van van het Jaar. In Europa is er geen prestigieuzere autoprijs te verzinnen. Zestig journalisten, waaronder twee Belgen, kiezen elk jaar het meest veelbelovende nieuwe automodel. Dat doet de organisatie al sinds 1964.Shortlist COTYEnkele maanden voor de definitieve selectie gemaakt wordt, lost de organisatie een lijst met kanshebbers. Zeven automodellen waaruit de Auto van...Lees meer
5x Porsche brengt de jaren 90 terug29/11 10u15 - Autoweek: Soms heeft iets gewoon even wat tijd nodig om (weer) leuk te worden. Hoewel allerlei zaken uit de jaren 80 weer helemaal hip zijn, schakelt Porsche alvast door naar de jaren 90 met enkele bekende en zeer opvallende kleuren.
5x Waarom Hamilton niet met de 2022-auto in de simulator test29/11 12u15 - GPUpdate.net: Er staan dit jaar weliswaar nog twee Grands Prix op het programma, maar bij alle teams wordt de meeste energie al maanden gestoken in de wagen voor volgend jaar. In 2022 komt er een nieuw technisch reglement, waardoor de bolides volledig overhoop moeten. Rijders als Carlos Sainz en Lando Norris lieten eerder dit seizoen al weten in de simulator kennisgemaakt te hebben met hun wagen voor komend ...Blijf lezen
4x Nissan zet vol in op elektrische auto: 15 nieuwe EV's tot 203029/11 09u15 - Autoweek: Onder de noemer Ambition 2030 presenteert Nissan een uitgebreide visie op de toekomst die wordt gedomineerd door elektrische auto's. Tot en met 2030 kun je op maar liefst 15 nieuwe elektrische modellen van het merk rekenen.
4x Mercedes gaat in Formule E door met Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries: “Never change a winning team”29/11 12u15 - F1journaal: Het Mercedes Formule E team heeft gisteren haar teampresentatie gehouden en daarbij werden opnieuw Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries voorgesteld als rijders voor het Formule E-seizoen 2022. … Mercedes gaat in Formule E door met Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries: “Never change a winning team” Lees meer » Het bericht Mercedes gaat in Formule E door met Stoffel Vandoorne en Nyck de Vries: “Never change a winning team” verscheen eerst op F1journaal.be - Dagelijks Formule 1 nieuws.
4x Dít zijn de 7 finalisten voor Auto van het Jaar 202229/11 12u15 - Autoblog.nl: De finalisten van Auto van het Jaar zijn bekendgemaakt. En man, wat zijn het een toppers! Het is altijd een bijzondere titel: Auto van het Jaar. Aan de ene kant is deze super-relevant. Een enorme Europese jury bestaande uit autojournalisten geeft punten aan de beste nieuwkomers. Daar komt dan uiteindelijk een winnaar uit. Daarbij zien […] The post Dít zijn de 7 finalisten voor Auto van het Jaar 2022 appeared first on Autoblog.nl.
4x Nieuwe Suzuki S-Cross had ook tien jaar geleden ontworpen kunnen zijn [UPDATE: prijzen bekend]29/11 13u15 - Autowereld: Dit is de nieuwe Suzuki S-Cross! Dat je dat niet gelijk door hebt, begrijpen we meteen. Want het design van de compacte suv doet wat gedateerd aan. Alsof de auto tien jaar geleden is ontworpen en al die tijd op de plank heeft gelegen.
3x Nissan doet toekomstplannen uit de doeken29/11 08u15 - Autoblog.nl: Aan de hand van een stel gave concepts heeft Nissan de toekomstplannen bekendgemaakt. Dit is de Japanse autobouwer zoal van plan. Je kunt als bedrijf natuurlijk zo je toekomststrategie met enkel droge tekst delen. Het maakt het al een stukje leuker als er ook wat te zien valt op autogebied. Dat heeft Nissan in elk […] The post Nissan doet toekomstplannen uit de doeken appeared first on Autoblog.nl.
3x Tesla Cybertruck als ingenieuze Transfromer-camper29/11 10u15 - Autovisie: Met een camper op vakantie? Nee, deze Tesla Cybertruck vouwwagen is praktischer en veel ingenieuzer dan de meeste campers.

Statistieken

Artikels:
34479
Gelezen:
16198
Aantal lezers nu:
55


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2021 Naar boven