maandag 21 september 2020, week 39


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u30
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.nl is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

4x ‘Er is een piek van hooikoortsklachten.’ Deze Gentse dokter weet hoe dat komt20/09 22u15 - De Morgen: ‘Er is een piek van hooikoortsklachten’, zegt Marijke De Lange van het Allergiecentrum in Gent. Dat lijkt vreemd, zo aan het einde van de zomer, maar de dokter weet hoe het komt.
3x Opkomst na eerste dag referendum Italië op ruim 30 procent21/09 00u15 - Het Laatste Nieuws: Na de eerste van twee verkiezingsdagen in Itali heeft 30 procent van de 51,6 miljoen stemgerechtigden zijn stem uitgebracht. Het land stemt zondag...
3x Het Journaal Laat21/09 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
3x De naaktbeelden van BV's: de nieuwsombudsman antwoordt op uw vragen21/09 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
3x WIE IS WIE: De hoofdrolspelers in de zaak van de overleden Slovaak Jozef Chovanec21/09 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
3x Bruisende plekken: nergens haalde België zoveel gouden medailles als op deze verdoken plek21/09 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
3x Vreugde bij 89-jarige grootvader van Sam Bennett: “Come on, Sammy!”21/09 00u15 - Gazet van Antwerpen: Sam Bennett heeft met zijn ritzege op de Champs Elysées een stukje geschiedenis geschreven door in de groene trui te vieren op de legendarische Parijse keitjes. Hij maakte er zijn grootvader zielsgelukkig mee.
3x Leko na Antwerp-Eupen: “Ons voetbal in het eerste uur was veel te passief”21/09 00u15 - Gazet van Antwerpen: Na Antwerp-Eupen zag Ivan Leko een match met twee gezichten van zijn ploeg. “We kwamen uit drie goeie duels – Gent, Charleroi en STVV - en hadden een goeie trainingsweek achter de rug. Daarom begonnen we met hoge verwachtingen aan dit duel. We wisten echter dat dit een sterker Eupen is dan de voorgaande jaren. Maar in onze eerste zestig minuten speelden we louter op balbezit, veel te statisch, en waren we niet in staat om onze acties te benutten. Daarbovenop stonden we op bepaalde momenten te slapen.”
2x Facebook verwijdert valse informatie over natuurbranden in Oregon21/09 00u15 - DataNews: Facebook verwijdert valse informatie die circuleert over de bosbranden in de Amerikaanse staat Oregon. 'We verwijderen valse claims dat de branden zijn gesticht door bepaalde groeperingen', zo stelt communicatieverantwoordelijke Andy Stone op Twitter.
2x 'Hackbedrijf NSO beweert data uit iCloud en Google Drive te kunnen halen'21/09 00u15 - Nu.nl: Het Israëlische hackbedrijf NSO Group beweert in staat te zijn data uit onder meer iCloud, Google Drive en andere clouddiensten te halen, schrijft de Financial Times op basis van documenten en anonieme bronnen die bekend zijn met de verkooppitch van het bedrijf.

Statistieken

Artikels:
26943
Gelezen:
109
Aantal lezers nu:
44


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2020 Naar boven