donderdag 28 oktober 2021, week 43


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 12u00
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.nl is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

40x Als vaccins niet volstaan, hoe moet het dan verder?28/10 01u15 - De Tijd: 01:00 Wordt de actualiteit in het noorden en het zuiden van het land anders bekeken? Die vraag proberen we te beantwoorden in deze kroniek. Elke week kruisen Wim Van de Velden (De Tijd) en Alain Narinx (L’E...
38x Stefanie kocht vorig jaar huis op 750 meter van 3M in Zwijndrecht: "Volgens bodemattest was er geen weet van vervuiling"28/10 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
31x Wat nu, Ronald Koeman? Barcelona verliest weer28/10 00u15 - Het Belang van Limburg: Barcelona blijft op de sukkel. Na de verloren clasico thuis tegen Real Madrid ging het woensdagavond met 1-0 voor de bijl bij Rayo Vallecano.
30x Twee reanimaties tijdens bekervoetbal: fan onwel in Lier, andere fan stort in elkaar tijdens wedstrijd in Dender28/10 00u15 - Het Nieuwsblad: Een bewogen avond voor het Belgische bekervoetbal. Tijdens twee afzonderlijke wedstrijden werden fans onwel. Zowel in Lier en als in Dender zakte een persoon in elkaar op de tribunes. Beiden moesten gereanimeerd worden.
28x Eden Hazard maakt voor de dertiende (!) keer zijn comeback bij Real Madrid, maar kan de Koninklijke niet aan zege helpen28/10 00u15 - Het Belang van Limburg: Eden Hazard heeft voor de dertiende (!) keer zijn comeback gemaakt bij Real Madrid. In de competitiewedstrijd tegen Osasuna kreeg hij opnieuw geen basisplaats ten koste van Vinicius, maar onze landgenoot mocht in de 70ste minuut wel invallen. De Rode Duivel kon de Koninklijke echter niet naar de zege leiden. Real bleef in eigen huis steken op 0-0.
28x Na Union sneuvelen ook Charleroi en STVV in Croky Cup, topploegen stoten opvallend vlot door28/10 00u15 - Het Nieuwsblad: RC Genk, AA Gent, Eupen, Anderlecht, Club Brugge, Seraing, KV Kortrijk, OH Leuven en Beerschot hebben zich geplaatst voor de 1/8ste finales van de Croky Cup. Dat deed ook 1B-ploeg Lommel, dat Charleroi uitschakelde na strafschoppen. Na Union zijn dus enkel Chareroi en STVV uitgeschakeld na een geanimeerd bekeravondje waarin de topploegen met opvallend ruime cijfers de maat namen van hun tegenstanders.
28x De hond van Studio 100 en de koffie van Peter De Graef: dit was ‘De slimste mens ter wereld’28/10 00u15 - Het Nieuwsblad: Klaasje Meijer, tot voor kort ‘Klaasje van K3’, maakte vanavond haar opwachting in De slimste mens. Mopjes over Studio 100 vielen dus te verwachten, al was het acteur Peter De Graef die met zijn ingestuurd filmpje voor hét moment van de aflevering zorgde.
27x Nieuw politieteam in strijd tegen transmigranten: gsm van slachtoffer moet smokkelbaas verraden28/10 06u15 - Het Laatste Nieuws: Zelf verklappen ze doorgaans niet wie hen voor grof geld op een bootje stak. Vaak kennen ze ook niet eens de naam van de smokkelbaas. Een nieuw politieteam gaat daarom voortaan systematisch de gsm’s van slachtoffers van mensensmokkelaars binnenstebuiten keren. Gisteren belden er nog 24 transmigranten smekend om hulp van op een rubberbootje veertig kilometer diep in zee. Da’s al zeker één telefoon die het netwerk kan verraden.
27x B-ploeg van Eupen schakelt Dender uit na lucky goal28/10 00u15 - Het Belang van Limburg: Dender kieperde in de vorige ronde Waasland Beveren uit de beker, maar Eupen bleek een maatje te groot. Na een lucky goal snelden de Oostkantonners op cruise control naar de volgende ronde.
27x Lara Salden stoot door in dubbelspel in Poitiers28/10 00u15 - Het Belang van Limburg: Lara Salden heeft zich woensdag geplaatst voor de kwartfinales van het dubbelspel op het ITF-toernooi in het Franse Poitiers (hardcourt/80.000 dollar).

Statistieken

Artikels:
34617
Gelezen:
10435
Aantal lezers nu:
75


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2021 Naar boven