woensdag 4 augustus 2021, week 31


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u30
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.nl is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

6x Porsche gaat auto's voorzien van ‘nepchips’ om levertijden terug te dringen03/08 23u15 - Het Laatste Nieuws: Sportwagenfabrikant Porsche gaat zijn modellen uitrusten met nepchips om de leveringsachterstand te beperken die wordt veroorzaakt door het tekort aan halfgeleiders.
6x Vier doden en twintig gewonden na ontploffing nabij huis van Afghaanse Defensieminister in Kaboel03/08 23u15 - Het Laatste Nieuws: Bij een aanslag vlak bij de residentie van de Afghaanse minister van Defensie, in het centrum van hoofdstad Kaboel, zijn dinsdagavond zeker vier doden gevallen. Er vielen ook meerdere gewonden. Eerder op de dag had het ministerie van Binnenlandse Zaken al bevestigd dat er een bijzonder zware ontploffing was in politiedistrict 10, in de wijk Shirpur. In de wijk wonen verschillende hooggeplaatste Afghaanse politici.
6x VS bezorgd over kaping tanker in Golf van Oman, Iran ontkent betrokkenheid03/08 23u15 - Het Laatste Nieuws: De Verenigde Staten zeggen zich grote zorgen te maken over de mogelijke kaping of inbeslagname van een tanker voor de kust van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken is het echter “te vroeg” om een ​​oordeel te vellen. Media melden dat door Iran gesteunde troepen het schip Asphalt Princess in beslag zouden hebben genomen. Iran ontkent elke betrokkenheid.
6x 'Ondergrondse meren' van vloeibaar water op Mars hoe langer hoe onwaarschijnlijker03/08 22u15 - VRT NWS: Lees meer >
5x Blauwe ‘plasticine’ in sleutelgaten: flauwe grap of tactiek van inbrekers?03/08 23u15 - Het Laatste Nieuws: De politie patrouilleert extra op de grens van Mortsel en Deurne nadat zondagavond in meerdere sleutelgaten een blauw stopmiddel aangetroffen werd. Gevreesd wordt dat het om een tactiek van inbrekers gaat.
5x “Gouverneur van New York heeft jarenlang vrouwen seksueel lastiggevallen”: Biden roept Cuomo op af te treden03/08 23u15 - Het Laatste Nieuws: Andrew Cuomo, de gouverneur van New York, heeft jarenlang vrouwen seksueel lastiggevallen. Het gaat om “verschillende vrouwen, onder wie voormalige en huidige ambtenaren”. Die conclusie wordt getrokken in een onderzoek in opdracht van minister van Justitie Letitia James van de staat New York. Zij concludeert dat Cuomo tal van wetten heeft overtreden. Cuomo blijft erbij dat hij niets verkeerds heeft gedaan. De Amerikaanse president Joe Biden heeft de gouverneur dan weer opgeroepen af te treden
5x Deze Belgen komen vannacht en woensdag in actie: Nafi begint eraan, Cats treffen Japan03/08 22u15 - Het Belang van Limburg: Woensdag komen weer flink wat Belgen in actie. Onder meer Nafi Thiam begint in de zevenkamp aan haar missie om voor een tweede keer op rij olympisch kampioen te worden. De Belgian Cats strijden voor een ticket voor de halve finale en de ruiters willen individueel naar een medaille springen.
5x Directie Brussels Airlines doet voorstellen om werkdruk te verlichten03/08 22u15 - Het Laatste Nieuws: De directie van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft dinsdag voorstellen overgemaakt aan de vakbonden om de werkdruk voor het cabinepersoneel te verlichten. De komende dagen staan nieuwe gesprekken gepland. Dat zegt de woordvoerster van Brussels Airlines, Wencke Lemmes.
5x Microsoft stelt vaccinatie voor medewerkers verplicht03/08 21u15 - Nieuws.nl: REDMOND (ANP/BLOOMBERG) - Techbedrijf Microsoft verplicht medewerkers in de Verenigde Staten tot een vaccinatie als ze terug willen komen naar de bedrijfspanden. Medewerkers moeten kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn. De regel gaat volgende maand in. Het bericht Microsoft stelt vaccinatie voor medewerkers verplicht verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x Biden roept gouverneur New York op tot ontslag wegens seksueel wangedrag04/08 00u15 - De Tijd: 23:30 Nu een officieel overheidsonderzoek bevestigt dat Andrew Cuomo zich heeft bezondigd aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, is de gouverneur van de Amerikaanse staat New York de steun van de Amerikaa...

Statistieken

Artikels:
32894
Gelezen:
436
Aantal lezers nu:
64


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2021 Naar boven