vrijdag 14 mei 2021, week 19


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 8u00
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.nl is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

27x Is Buienradar het betrouwbaarst of gebruik je beter KMI of een alternatief? De beste weerapps zodat je onbezorgd op terras kan14/05 03u15 - Het Nieuwsblad: Een frisse pint drinken op café of genieten van een menu op restaurant: op een buitenterras is het weer mogelijk. Al zit er een addertje onder het gras, want niets is zo onvoorspelbaar als het Belgische weer. Of toch niet? Talloze weerapplicaties op de smartphone doen hun best om zo accuraat mogelijk het weer te voorspellen. Een overzicht van de min- en pluspunten van de meest gedownloade weerapps.
22x Israëlische grondtroepen en luchtmacht vallen doelen aan in Gazastrook14/05 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
21x Toch geen Israëlische grondtroepen  in Gazastrook: 'communicatiefoutje', zegt het leger14/05 03u15 - VRT NWS: Lees meer >
21x Al 10.000 gsm’s besmet door valse Bpost-sms’jes: “Zoiets hebben we nog nooit gezien”14/05 03u15 - Het Nieuwsblad: Een tsunami van gevaarlijke sms’en overspoelt al dagen Belgische smartphones. Wees gewaarschuwd: er is helemaal geen pakje van Bpost onderweg. En klik vooral nooit op de link, want de gevolgen zijn allesbehalve min.
20x Israëlische grondtroepen vallen doelen aan in Gazastrook14/05 00u15 - Het Laatste Nieuws: Israëlische soldaten hebben vrijdag de Gazastrook betreden in het kader van de militaire operatie die aan de gang is tegen de islamistische groepering Hamas, die de Gazastrook controleert. Dat meldt het Israëlische leger.
19x Vaccineren aan kruissnelheid: binnenkort 750.000 prikjes per week en half augustus alle volwassenen volledig gevaccineerd14/05 03u15 - Het Nieuwsblad: We mogen het eindelijk schrijven: de vaccinatiecampagne zit op kruissnelheid. Volgende week vertrekken de eerste uitnodigingen voor de brede bevolking. Vanaf 24 mei zet Vlaanderen 750.000 prikken per week. En de wachttijd voor een tweede prik van het AstraZeneca-vaccin wordt teruggebracht naar acht weken.
19x Israëlische soldaten treden Gazastrook binnen14/05 01u15 - De Tijd: 00:15 Israëlische soldaten hebben vrijdag de Gazastrook betreden, in het kader van de militaire operatie tegen de islamitische groepering Hamas. Dat meldt het Israëlische leger.
19x LIVE. Nieuw advies: gevaccineerde Amerikanen moeten geen mondmasker meer dragen14/05 01u15 - Het Laatste Nieuws: Als de vaccinatie- en coronacijfers het toelaten, kan de komende maanden het ‘zomerplan’ in werking treden. In dat stappenplan staan de versoepelingen voor de komende maanden uitgewerkt. Experts vrezen dat veel maatregelen te snel worden gelost.“ Ondertussen mogen volledig gevaccineerd Amerikanen hun mondmasker vrijwel volledig links laten liggen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
19x Het loonakkoord ligt er, maar dat leidt meteen al tot nieuwe politieke spanning14/05 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
18x Zware aardbeving nabij Fukushima14/05 03u15 - Het Laatste Nieuws: In het noordoosten van Japan heeft vandaag een aardbeving met een magnitude van 6,0 plaatsgevonden. Het epicentrum lag voor de kust van de prefectuur Fukushima, op een diepte van 40 kilometer, melden de meteorologische autoriteiten. Er werd geen tsunami-alarm afgekondigd.

Statistieken

Artikels:
31336
Gelezen:
5126
Aantal lezers nu:
84


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2021 Naar boven