zondag 5 juli 2020, week 27


U bent nu hier: Economie | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u15
 

IEX.NL

Verbergen Tonen
05/07 16u15  'Beleggers blijven ontwikkelingen coronavirus volgen' AMSTERDAM (AFN) - Beleggers blijven deze week vooral de verdere ontwikkelingen rond het coronavirus volgen. Met name het sterk stijgende aantal nieuwe coronabesmettingen in de Verenigde Staten houdt de gemoederen op de beurzen bezig. Daarnaast buigen de financiële markten zich deze week over verschillende macro-economische cijfers.
05/07 14u15  Berlijn wil verbetering beurswaakhond BaFin na Wirecard-fraude BERLIJN (AFN) - De Duitse minister van Financiën Olaf Scholz gaat veranderingen doorvoeren bij beurstoezichthouder BaFin na het omvangrijke boekhoudschandaal bij de Duitse betalingsdienstverlener Wirecard. BaFin is in ernstige verlegenheid gebracht omdat er volgens critici onvoldoende toezicht was geweest bij Wirecard, waardoor de miljardenfraude kon plaatsvinden.
05/07 13u15  Goldman Sachs ziet sterkere krimp economie VS NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - De economie van de Verenigde Staten zal dit jaar sterker krimpen dan eerder gedacht, door het fors oplaaiende aantal nieuwe coronabesmettingen in de VS en het herinvoeren van beperkende maatregelen door sommige Amerikaanse staten om de virusuitbraak tegen te gaan. Dat liet zakenbank Goldman Sachs weten.
05/07 12u15  'Nederlander topkandidaat voor hoogste functie Commerzbank' FRANKFURT (AFN) - De Nederlander Roland Boekhout is topkandidaat om de nieuwe topman te worden van Commerzbank, als opvolger van vertrekkend bestuursvoorzitter Martin Zielke bij de tweede bank van Duitsland. Dat meldden ingewijden aan persbureau Bloomberg.
04/07 12u15  Directie modegroep FNG vervangen MECHELEN (AFN/BELGA) - Modegroep FNG, het bedrijf achter ketens als Steps, Brantano en Miss Etam, heeft de volledige directie in België vervangen. Nadat Dieter Penninckx al eerder vertrok, verlaten ook medeoprichters Anja Maes en Manu Bracke het bedrijf. Paul Lembrechts, tot begin dit jaar topman van de Vlaamse publiek omroep VRT, wordt CEO ad interim.
04/07 11u15  Verhuizing hoofdkantoor Shell is 'een optie' DEN HAAG (AFN) - Het vertrek van het hoofdkantoor van Shell uit Nederland is een van de oplossingen om een einde te maken aan de dubbele aandelenstructuur waarmee het bedrijf te maken heeft. Dat bevestigt een woordvoerder naar aanleiding van een interview met Ben van Beurden in het FD, waarin de Shell-bestuursvoorzitter die optie openhoudt. Al benadrukt de Shell-woordvoerder, net als Van Beurden, dat er geen concrete plannen zijn om het Nederlandse hoofdkantoor te schrappen.
03/07 20u15  Air France bevestigt bijna 7600 banen te schrappen PARIJS (AFN) - Air France bevestigt ruim 7600 banen te moeten schrappen om de coronacrisis te doorstaan. Dergelijke aantallen circuleerden al eerder. De Franse tak van luchtvaartcombinatie Air France-KLM snijdt daarbij vooral hard in het personeelsbestand van zijn regionale vliegmaatschappij HOP!
03/07 19u15  Marktwaakhond neemt annuleringsbeleid Alitalia onder de loep ROME (AFN) - Italiaanse marktautoriteit is een officieel onderzoek begonnen naar de ticketverkoop en geannuleerde vluchten bij Alitalia. De toezichthouder heeft veel klachten ontvangen van klanten die, zeer kort nadat ze een vlucht hadden geboekt, bericht kregen dat deze vliegreis werd geschrapt. Vervolgens kregen de gedupeerde reizigers als vergoeding een voucher in plaats van geld terug.
03/07 19u15  Topman Commerzbank bereid zijn functie neer te leggen BERLIJN (AFN/BLOOMBERG) - Topman van het Duitse Commerzbank, Martin Zielke, is bereid om zijn functie neer te leggen als de raad van commissarissen dat beter acht voor de toekomst van de bank. De raad stemt daarover op 8 juli. Verder maakte president-commissaris Stefan Schmittmann bekend dat die gaat opstappen.
03/07 19u15  Moeder British Airways trekt rechtszaak over quarantaine terug LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Het Britse luchtvaartconcern IAG, moederbedrijf van onder meer British Airways en Iberia, trekt zijn rechtszaak terug tegen de Britse overheid over de plannen voor verplichte quarantaine van passagiers vanwege het coronavirus. De luchtvaartmaatschappij kwam tot dat besluit nadat de Britse regering de isolatieverplichting ophief. De quarantaine van twee weken geldt vanaf 10 juli niet meer voor mensen die uit vijftig landen naar Engeland afreizen.
03/07 19u15  KPN toch aan maximumtarief gebonden bij doorzetten gesprek DEN HAAG (ANP) - KPN moet zich wel degelijk houden aan een maximumtarief voor het doorzetten van telefoontjes van klanten van andere telecombedrijven naar zijn eigen mobiele klanten. Dat heeft de rechtbank van Rotterdam bepaald.
03/07 19u15  Transactiewaarde Euronext nam toe in juni AMSTERDAM (AFN) - De gemiddelde dagelijkse transactiewaarde op de beurzen van Euronext is in juni met 31 procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder, tot ruim 11,1 miljard euro. De pan-Europese beursexploitant maakte dat bekend in een maandelijkse rapportage.
03/07 18u15  AEX met klein verlies het weekend in AMSTERDAM (AFN) - De AEX-index in Amsterdam is met een klein dagverlies het weekend ingegaan. Eerdere winsten verdampten na een bericht dat er binnen de Europese Centrale Bank (ECB) onenigheid zou zijn over het opkoopprogramma tegen de coronacrisis. De handel verliep verder rustig, omdat de beurzen op Wall Street gesloten waren in de aanloop naar Independence Day op zaterdag.
03/07 18u15  UBI wijst overnamebod Intesa Sanpaolo af MILAAN (AFN/BLOOMBERG) - De Italiaanse bank Unione di Banche Italiane (UBI) heeft nee gezegd tegen een overnamepoging van branchegenoot Intesa Sanpaolo. Volgens de kredietverlener is het overnamebod, dat neerkomt op 4,9 miljard euro, te laag en 'weerspiegelt niet de echte waarde' van UBI.
03/07 17u15  Hoekstra: Kamer spreekt zichzelf tegen over Air France-KLM DEN HAAG (AFN) - De Tweede Kamer spreekt zichzelf tegen door wel meer inspraak te willen bij Air France-KLM, maar geen extra aandelen te willen kopen zolang het bedrijf bonussen uitkeert aan de top. Dat zegt minister Wopke Hoekstra (Financiën). Hij spreekt van een mogelijk dilemma . 'Als dat zich voordoet, dan zal ik daarover met de Kamer in gesprek moeten.'
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van IEX.NL >


Trends.be

Verbergen Tonen
05/07 16u15  Nieuwe lockdowns in Spanje en Marokko, ook in vleesbedrijven in Oostenrijk besmettingen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
05/07 14u15  Corona-updates: ook in vleesbedrijven in Oostenrijk besmettingen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
05/07 10u15  Corona-updates: aangepast reisadvies voor Spanje na nieuwe lockdown in Catalonië De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
05/07 02u15  Corona-updates: Wereldwijd ruim 200.000 nieuwe besmettingen, 'Belgen die terugkeren uit Lerida moeten getest' De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 20u15  Corona-updates: Minister De Block vraagt Belgen die terugkeren uit Lerida om zich te laten testen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 19u15  Corona-updates: Maggie De Block vraagt Belgen die terugkeren uit Lerida om zich te laten testen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, want verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld gaan intussen een tweede keer in lockdown. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 16u15  Corona-updates: acties in Brussel voor 'een nieuw normaal' Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 12u15  Corona-updates: 200.000 mensen in Catalonië opnieuw in lockdown Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 10u15  Galeries en kunstbeurzen na corona: 'Kunst blijft een peoplebusiness' Nu de lockdown opgeheven is, krabbelt de galeriesector weer overeind. Keert de oude carrousel van beurzen en galerieshows snel terug? Of is er iets fundamenteels veranderd? 'Zo'n digitale kunstbeurs blijft surrogaat. Ik haak na tien minuten af.'
04/07 10u15  Corona-updates: aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt verder Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 05u15  Corona-updates: nieuwe besmettingen in VS blijven stijgen Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
04/07 03u15  Corona-updates: groen licht voor eerste coronamedicijn in Europa, hoogste aantal nieuwe besmettingen Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
03/07 18u15  Hans Van Bylen (ex-CEO Henkel) is bestuurder bij Etex De voormalige CEO van het Duitse beursgenoteerde Henkel heeft sinds enkele maanden mandaten in belangrijke Belgische ondernemingen. Hans Van Bylen is, naast de voorzitter bij de beursgenoteerde luierfabrikant Ontex, nu ook bestuurder bij de familiale multinational in bouwmaterialen Etex. 'Mijn inbreng is eenvoudig: ervaring, kennis, netwerk en vaardigheden', meldt Van Bylen aan Trends.
03/07 18u15  TSMA-winnaar Bart Temmerman over de MuseumPass: 'In plaats van nieuwe klanten te werven, moesten we bestaande klanten proberen te behouden' Bart Temmerman (publiq) en Stijn Vander Plaetse (toen nog Telenet Business) waren vorig jaar de eerste Nederlandstalige winnaars van de Trends Sales & Marketing Awards (TSMA). De zoektocht naar hun opvolgers is gestart. 'Onze waardepropositie voor de MuseumPass was: ga naar het museum zo vaak je wil. Die viel door covid-19 ineens helemaal weg.'
03/07 16u15  Akkoord bij KBC over werkzekerheid tot eind 2021 Bij KBC hebben de directie en de vakbonden ACV Puls en BBTK een akkoord bereikt over een nieuwe cao tewerkstelling tot eind 2021.
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van Trends.be >

Belegger.nl

Verbergen Tonen
05/07 16u15  'Beleggers blijven ontwikkelingen coronavirus volgen' AMSTERDAM (AFN) - Beleggers blijven deze week vooral de verdere ontwikkelingen rond het coronavirus volgen. Met name het sterk stijgende aantal nieuwe coronabesmettingen in de Verenigde Staten houdt de gemoederen op de beurzen bezig. Daarnaast buigen de financiële markten zich deze week over verschillende macro-economische cijfers.
05/07 14u15  Berlijn wil verbetering beurswaakhond BaFin na Wirecard-fraude BERLIJN (AFN) - De Duitse minister van Financiën Olaf Scholz gaat veranderingen doorvoeren bij beurstoezichthouder BaFin na het omvangrijke boekhoudschandaal bij de Duitse betalingsdienstverlener Wirecard. BaFin is in ernstige verlegenheid gebracht omdat er volgens critici onvoldoende toezicht was geweest bij Wirecard, waardoor de miljardenfraude kon plaatsvinden.
05/07 13u15  Goldman Sachs ziet sterkere krimp economie VS NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - De economie van de Verenigde Staten zal dit jaar sterker krimpen dan eerder gedacht, door het fors oplaaiende aantal nieuwe coronabesmettingen in de VS en het herinvoeren van beperkende maatregelen door sommige Amerikaanse staten om de virusuitbraak tegen te gaan. Dat liet zakenbank Goldman Sachs weten.
05/07 12u15  'Nederlander topkandidaat voor hoogste functie Commerzbank' FRANKFURT (AFN) - De Nederlander Roland Boekhout is topkandidaat om de nieuwe topman te worden van Commerzbank, als opvolger van vertrekkend bestuursvoorzitter Martin Zielke bij de tweede bank van Duitsland. Dat meldden ingewijden aan persbureau Bloomberg.
04/07 12u15  Directie modegroep FNG vervangen MECHELEN (AFN/BELGA) - Modegroep FNG, het bedrijf achter ketens als Steps, Brantano en Miss Etam, heeft de volledige directie in België vervangen. Nadat Dieter Penninckx al eerder vertrok, verlaten ook medeoprichters Anja Maes en Manu Bracke het bedrijf. Paul Lembrechts, tot begin dit jaar topman van de Vlaamse publiek omroep VRT, wordt CEO ad interim.
04/07 11u15  Verhuizing hoofdkantoor Shell is 'een optie' DEN HAAG (AFN) - Het vertrek van het hoofdkantoor van Shell uit Nederland is een van de oplossingen om een einde te maken aan de dubbele aandelenstructuur waarmee het bedrijf te maken heeft. Dat bevestigt een woordvoerder naar aanleiding van een interview met Ben van Beurden in het FD, waarin de Shell-bestuursvoorzitter die optie openhoudt. Al benadrukt de Shell-woordvoerder, net als Van Beurden, dat er geen concrete plannen zijn om het Nederlandse hoofdkantoor te schrappen.
03/07 20u15  Air France bevestigt bijna 7600 banen te schrappen PARIJS (AFN) - Air France bevestigt ruim 7600 banen te moeten schrappen om de coronacrisis te doorstaan. Dergelijke aantallen circuleerden al eerder. De Franse tak van luchtvaartcombinatie Air France-KLM snijdt daarbij vooral hard in het personeelsbestand van zijn regionale vliegmaatschappij HOP!
03/07 19u15  Marktwaakhond neemt annuleringsbeleid Alitalia onder de loep ROME (AFN) - Italiaanse marktautoriteit is een officieel onderzoek begonnen naar de ticketverkoop en geannuleerde vluchten bij Alitalia. De toezichthouder heeft veel klachten ontvangen van klanten die, zeer kort nadat ze een vlucht hadden geboekt, bericht kregen dat deze vliegreis werd geschrapt. Vervolgens kregen de gedupeerde reizigers als vergoeding een voucher in plaats van geld terug.
03/07 19u15  Topman Commerzbank bereid zijn functie neer te leggen BERLIJN (AFN/BLOOMBERG) - Topman van het Duitse Commerzbank, Martin Zielke, is bereid om zijn functie neer te leggen als de raad van commissarissen dat beter acht voor de toekomst van de bank. De raad stemt daarover op 8 juli. Verder maakte president-commissaris Stefan Schmittmann bekend dat die gaat opstappen.
03/07 19u15  Moeder British Airways trekt rechtszaak over quarantaine terug LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Het Britse luchtvaartconcern IAG, moederbedrijf van onder meer British Airways en Iberia, trekt zijn rechtszaak terug tegen de Britse overheid over de plannen voor verplichte quarantaine van passagiers vanwege het coronavirus. De luchtvaartmaatschappij kwam tot dat besluit nadat de Britse regering de isolatieverplichting ophief. De quarantaine van twee weken geldt vanaf 10 juli niet meer voor mensen die uit vijftig landen naar Engeland afreizen.
03/07 19u15  KPN toch aan maximumtarief gebonden bij doorzetten gesprek DEN HAAG (ANP) - KPN moet zich wel degelijk houden aan een maximumtarief voor het doorzetten van telefoontjes van klanten van andere telecombedrijven naar zijn eigen mobiele klanten. Dat heeft de rechtbank van Rotterdam bepaald.
03/07 19u15  Transactiewaarde Euronext nam toe in juni AMSTERDAM (AFN) - De gemiddelde dagelijkse transactiewaarde op de beurzen van Euronext is in juni met 31 procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder, tot ruim 11,1 miljard euro. De pan-Europese beursexploitant maakte dat bekend in een maandelijkse rapportage.
03/07 18u15  AEX met klein verlies het weekend in AMSTERDAM (AFN) - De AEX-index in Amsterdam is met een klein dagverlies het weekend ingegaan. Eerdere winsten verdampten na een bericht dat er binnen de Europese Centrale Bank (ECB) onenigheid zou zijn over het opkoopprogramma tegen de coronacrisis. De handel verliep verder rustig, omdat de beurzen op Wall Street gesloten waren in de aanloop naar Independence Day op zaterdag.
03/07 18u15  UBI wijst overnamebod Intesa Sanpaolo af MILAAN (AFN/BLOOMBERG) - De Italiaanse bank Unione di Banche Italiane (UBI) heeft nee gezegd tegen een overnamepoging van branchegenoot Intesa Sanpaolo. Volgens de kredietverlener is het overnamebod, dat neerkomt op 4,9 miljard euro, te laag en 'weerspiegelt niet de echte waarde' van UBI.
03/07 17u15  Hoekstra: Kamer spreekt zichzelf tegen over Air France-KLM DEN HAAG (AFN) - De Tweede Kamer spreekt zichzelf tegen door wel meer inspraak te willen bij Air France-KLM, maar geen extra aandelen te willen kopen zolang het bedrijf bonussen uitkeert aan de top. Dat zegt minister Wopke Hoekstra (Financiën). Hij spreekt van een mogelijk dilemma . 'Als dat zich voordoet, dan zal ik daarover met de Kamer in gesprek moeten.'
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van Belegger.nl >

Nu.nl Economie

Verbergen Tonen

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
05/07 00u15  Unilever vertrekt: ‘Dividendbelasting speelde niet mee’ Het Brits-Nederlandse Unilever fuseert tot één Brits bedrijf. Hoe Nederlands is Unilever eigenlijk nog? En welke rol speelde de dividendbelasting in het besluit? Elsevier Weekblad sprak Unilever-topman Alan Jope. Wat heeft Unilever precies besloten? Lees ook het onderzoek van Elsevier Weekblad: Dit zijn de 500 grootste bedrijven van Nederland Unilever wordt een geheel Brits bedrijf. … Continued The post Unilever vertrekt: ‘Dividendbelasting speelde niet mee’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/07 00u15  Corona drijft vooralsnog alleen gevoelsinflatie op Wat betekent de coronacrisis voor het inflatiecijfer? Diverse krachten werken elkaar tegen. Maar de gevoelsinflatie zou wel eens kunnen oplopen, schrijft Marijn Jongsma. Marijn Jongsma Marijn Jongsma (1969) is economisch redacteur bij Elsevier Weekblad. Hij blogt wekelijks op donderdag over financieel- en macro-economische onderwerpen Op het eerste gezicht lijkt het gemiddelde prijspeil in Nederland zich vrij gematigd … Continued The post Corona drijft vooralsnog alleen gevoelsinflatie op appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/07 00u15  Hongkong duurste stad van de wereld Amsterdam duur? In Hongkong lachen ze erom. Voor het derde jaar op rij is de Zuid-Chinese stad uitgeroepen tot de duurste stad van de wereld. Amsterdam staat op nummer 64, blijkt uit het Cost of Living-onderzoek van het adviesbureau Mercer. Twee jaar geleden stond Amsterdam nog in de top-50 van duurste steden, maar sinds vorig … Continued The post Hongkong duurste stad van de wereld appeared first on Elsevierweekblad.nl.
04/07 00u15  Woonalliantie wil miljarden van overheid om te kunnen doorbouwen Zeventien organisaties die actief zijn op de huizenmarkt bieden donderdag een plan aan aan de Tweede Kamer. Daarin pleiten ze voor de bouw van zeker 90.000 huizen per jaar tot 203o. Dit om te voorkomen dat een vergelijkbare situatie ontstaat als tijdens de kredietcrisis. Bij de groep, die zich Woningbouwalliantie noemt, zijn onder meer de … Continued The post Woonalliantie wil miljarden van overheid om te kunnen doorbouwen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
03/07 00u15  Coronacrisis kan China nog machtiger maken Door de coronacrisis lijkt een schuldverlichting voor arme landen onvermijdelijk. China kan hiermee zijn greep op Azië en Afrika versterken, schrijft Marijn Jongsma. Marijn Jongsma Marijn Jongsma (1969) is economisch redacteur bij Elsevier Weekblad. Hij blogt wekelijks op donderdag over financieel- en macro-economische onderwerpen. Het land kampt intern met enorm gestegen schulden van huishoudens en bedrijven, maar … Continued The post Coronacrisis kan China nog machtiger maken appeared first on Elsevierweekblad.nl.
03/07 00u15  Koolmees werkt verder aan hervorming arbeidsmarkt Nu er een steunpakket ligt voor ondernemers om ze de crisis door te helpen, gaat minister Wouter Koolmees (D66) van Sociale Zaken en Werkgelegenheid versneld verder met waar hij al mee bezig was voor de crisis: het hervormen van de arbeidsmarkt. Want juist de crisis heeft ‘extra duidelijk gemaakt dat een groot deel van de … Continued The post Koolmees werkt verder aan hervorming arbeidsmarkt appeared first on Elsevierweekblad.nl.
02/07 00u15  Onderzoek: Zoveel verdienen de CEO’s van AEX-bedrijven Het salaris van de topbestuurders van de grootste beursgenoteerde bedrijven in Nederland is vorig jaar licht gedaald. Dat blijkt uit een inventarisatie van Elsevier Weekblad. Het gemiddelde salaris van de topmannen en -vrouwen (CEO’s) van de AEX-bedrijven bedroeg vorig jaar 4,3 miljoen euro. Dat is een daling van 5 procent ten opzichte van een jaar … Continued The post Onderzoek: Zoveel verdienen de CEO’s van AEX-bedrijven appeared first on Elsevierweekblad.nl.
01/07 14u15  Vier vragen over de frequentieveiling voor 5G Deze week is de frequentieveiling voor 5G-netwerken begonnen. Al voordat de veiling begon, was er gedoe over. Want, mag het goedkope maar omstreden Chinese Huawei nu wel of niet meedoen? Vier vragen en antwoorden over de veiling van het 5G-netwerk. Wat is 5G? Lees ook: 5G is geen revolutie, maar een evolutie 5G staat voor … Continued The post Vier vragen over de frequentieveiling voor 5G appeared first on Elsevierweekblad.nl.
30/06 15u15  Heeft de vakbond voldoende oog voor jonge werkenden? Zaterdag 4 juli stemt het ledenparlement van de FNV over de vraag of de vakbond zich achter het pensioenakkoord moet scharen, dat het kabinet, de werkgevers en de vakbonden halverwege juni (in principe) hebben bereikt. Met het pensioenakkoord wordt onder meer de modernisering van het werknemerspensioen geregeld, en een minder snelle stijging van de AOW-leeftijd. … Continued The post Heeft de vakbond voldoende oog voor jonge werkenden? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
30/06 00u15  Corona en de zorg. Wie draait op voor de kosten? Ziekenhuizen zeggen door het coronavirus tegen 3 miljard euro extra kosten aan te lopen. Ook andere zorginstellingen, zoals verpleeghuizen, zien hoe de rekeningen zich opstapelen: crisisteams zijn opgestart, verloven ingetrokken, en personeel en patiënten moeten worden getest. Tegenover de extra kosten staan ook besparingen. De afgelopen maanden sloten fysiotherapeuten de deuren en veel ziekenhuisafdelingen voerden … Continued The post Corona en de zorg. Wie draait op voor de kosten? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
29/06 17u15  D66 wil af van toeslagen. Kosten: 40 miljard euro D66 wil alle toeslagen afschaffen in ruil voor korting op de inkomstenbelasting. Dat schrijft D66-Kamerlid Steven van Weyenberg maandag 29 juni in een voorstel aan de Tweede Kamer. De kosten van het plan bedragen 40 miljard euro. D66 wil dus van het toeslagenstelsel af, maar voorkomen dat midden- en lagere inkomens in een armoedegat terechtkomen. … Continued The post D66 wil af van toeslagen. Kosten: 40 miljard euro appeared first on Elsevierweekblad.nl.
28/06 00u15  ECB-baas Lagarde gegijzeld door zombies De Europese Centrale Bank (ECB) trapt het gaspedaal nog verder in, officieel om te voorkomen dat de coronacrisis leidt tot deflatie in de eurozone. Maar een langdurig lage rente werkt averechts, schrijft Marijn Jongsma. Marijn Jongsma Marijn Jongsma (1969) is economisch redacteur bij Elsevier Weekblad. Hij blogt wekelijks op donderdag over financieel- en macro-economische onderwerpen De ECB … Continued The post ECB-baas Lagarde gegijzeld door zombies appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vandaag om 0u15

VRT NWS: Economie

Verbergen Tonen
04/07 12u15  Recordopbrengst bij webshops van Financiën: "Vanalles te koop, van luxewagens van criminelen tot militaire kazernes" Lees meer >
04/07 09u15  Voormalige VRT-topman Paul Lembrechts wordt CEO van modegroep FNG Lees meer >
03/07 14u15  Belgisch team op expeditie naar katabatische winden in Groenland: "Wellicht beste plek op onze planeet voor windenergie" Lees meer >
03/07 12u15  Imago-expert Manon geeft een week lang 250 euro aan shoppers in Knokke-Heist Lees meer >
03/07 03u15  Portugal vergroot belang in luchtvaartmaatschappij TAP Lees meer >
03/07 03u15  Voorzitter Antwerpse vermogensbeheerder Merit Capital opgepakt in Frankrijk Lees meer >
02/07 18u15  "Communicatie is rampzalig": Brussels Airlines krijgt tot 55.000 oproepen per dag nadat het vele vluchten schrapt Lees meer >
01/07 16u15  Binnenspeeltuinen weer open: "We hebben de kindjes heel hard gemist" Lees meer >
01/07 15u15  Plopsaland De Panne heropent voorzichtig: "Vandaag niet meer dan 2.500 bezoekers" Lees meer >
01/07 12u15  Plopsaland De Panne heropent voorzichtig Lees meer >
01/07 06u15  Gratis met de fiets op de trein, goedkopere medicijnen en vaarwel groene kaart: dit verandert er op 1 juli  Lees meer >
30/06 20u15  Europese vliegtuigbouwer Airbus wil 15.000 banen schrappen Lees meer >
30/06 08u15  4 miljoen euro voor Vlaamse vissers om deel van vloot te vernieuwen: "Duurzame visserij stimuleren" Lees meer >
30/06 05u15  Uw papieren belastingaangifte moet vandaag binnen: "Amper 6 procent doet het nog op die manier" Lees meer >
29/06 18u15  Windmolen maakt stroom op dak van sociale woningen in Hasselt Lees meer >
Laatste update: zaterdag 4 juli 2020, 12u15
Lees meer van VRT NWS: Economie >

Volkskrant Economie

Verbergen Tonen
05/07 00u15  Werknemer te leen: de marketeer van Schiphol doet nu webwinkelretouren Terwijl de toerismebranche stilligt, hebben webshops werk te over. Voor zulke gevallen bedacht regio Groot-Amsterdam iets nieuws: bedrijven kunnen boventallig personeel ‘uitlenen’ om ontslagen te voorkomen.
03/07 22u15  Fietsen Van Moof in trek, AEB kampt met te weinig afval Het was eigenlijk een publiciteitsstudent waar een bedrijf alleen maar van kan dromen. De Franse reclamecodecommissie Autorité de régulation professionnelle de la publicité (ARPP) verbood een televisiereclame van fiersenmaker Van Moof, waarbij rokende fabriekspijpen op een auto werden weerspiegeld, lange files werden getoond en iets wat op een ongeluk lijkt. Daarna smolt de auto weg en verscheen een Van Moof-fiets en klonk There’s a new day dawning.
03/07 00u15  Colauto brengt glamour terug, Williamson dweilt met de kraan open Hij heeft niet alleen zijn naam mee voor een warenhuisdirecteur die zich in het luxere segment profileert. Bijenkorf-topman Giovanni Colauto weet ook van wanten. Voor het vijfde jaar op rij is de omzet gestegen.
02/07 22u15  Accountant: Amsterdamse vuilverbrander AEB in de gevarenzone door oplopende schulden Het voortbestaan van de Amsterdamse vuilverbrander AEB staat op losse schroeven. Accountant PwC geeft in het donderdag verschenen jaarverslag over 2019 een niet mis te verstane waarschuwing: er is ‘gerede twijfel’ of de continuïteit van de onderneming wel is verzekerd.
02/07 21u15  Word ik aan het lijntje gehouden door mijn reisaanbieder? Geldvraag: Mijn reis naar de VS is geannuleerd. Ik krijg een SGR-voucher die ik zo nodig na een jaar kan inwisselen voor contanten. Ik dacht dat ik al na een half jaar geld kon terugkrijgen? Word ik aan het lijntje gehouden?
02/07 20u15  Moet de beurs in Amsterdam weer oranje likje krijgen? De KLM is niet het enige Nederlandse bedrijf dat zucht onder een Frans juk. De Amsterdamse beurs is al sinds 2000 onderdeel van een bedrijf dat soms bedoeld lijkt de Franse grandeur in de financiële wereld uit te dragen.
02/07 19u15  Bedrijven nemen veel mensen met arbeidshandicap aan, maar overheid faalt De overheid slaagt er nog steeds niet in genoeg extra werk voor gehandicapten te creëren. Van de afgesproken 15 duizend plekken zijn er maar 10 duizend vervuld. Bedrijven leveren wel.
02/07 16u15  Ingewerkt en uitgezwaaid via de Hangout: het lot van tijdelijke krachten in de coronacrisis Werkenden met tijdelijke contracten zijn de eersten van wie werkgevers afscheid nemen in de coronacrisis, soms nog voordat ze aan hun baan zijn begonnen. De vrees is dat de crisis alleen maar tot meer flexibele contracten zal leiden.
02/07 14u15  Juist nu de Brexit er is houden bedrijven zich er minder mee bezig Juist nu de economische relatie met het Verenigd Koninkrijk echt gaat veranderen, zijn bedrijven slechter voorbereid op de nieuwe situatie, die over een half jaar ingaat. Ze treffen minder voorbereidingen dan voorheen, en zijn ook slechter op de hoogte van de gevolgen van de Brexit.
01/07 21u15  Schulden maken alla, maar van onze tot de rand gevulde geldpotten moeten ze afblijven Wat is het toch met Nederlanders en schulden? Het nationale zelfbeeld is dat van een zuinig, calvinistisch landje waar sparen een deugd is, van de bankrekening tot de Efteling-zegels. Schulden staan in een minder gunstig daglicht. Om maar te zwijgen van spilzieke types aan de Middellandse Zee of de Caraïben die hun leningen niet dreigen af te lossen.
01/07 20u15  Schulden maken à la, maar van onze tot de rand gevulde geldpotten moeten ze afblijven Wat is het toch met Nederlanders en schulden? Het nationale zelfbeeld is dat van een zuinig, calvinistisch landje waar sparen een deugd is, van de bankrekening tot de Efteling-zegels. Schulden staan in een minder gunstig daglicht. Om maar te zwijgen van spilzieke types aan de Middellandse Zee of de Caraïben die hun leningen niet dreigen af te lossen.
01/07 19u15  Als kantoren zijn bedoeld om eenzaamheid te voorkomen, dan dienen ze vooral als sociale opvang Cor van Zadelhoff, Nederlands bekendste makelaar, noemde deze week op de site van Quote thuiswerken waanzin.
01/07 13u15  Experts: selecte groep van rijkste Nederlanders bezit nóg meer dan gedacht De financiële kloof tussen de allerrijksten in Nederland en de rest van de bevolking is nóg groter dan gedacht. De rijkste 1 procent van de huishoudens bezit volgens nieuwe schattingen niet een kwart, maar een derde van al het private vermogen in Nederland, ongeveer 1.600 miljard euro. De top 0,1 procent (7.750 huishoudens) heeft daarvan niet een tiende, maar een zesde in handen.
01/07 11u15  Strenge Duitse oud-minister van Financiën is nu voor een royaal Europees reddingsplan. Waarom? Als Duitse minister van Financiën hamerde Wolfgang Schäuble tijdens de eurocrisis op begrotingsdiscipline. In de coronacrisis steunt hij het royale Europese reddingsplan, inclusief gedeelde schulden. Een ommekeer? Daar denkt Schäuble anders over.
01/07 10u15  Met geboorteverlof geeft overheid ‘krachtig signaal’, maar gaat vader echt meer doen thuis? Vanaf woensdag kunnen partners vijf weken extra geboorteverlof opnemen. Het moet ertoe leiden dat de taken thuis eerlijker worden verdeeld en de arbeidsparticipatie van vrouwen toeneemt. Maar zal dat ook werken?
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Volkskrant Economie >

Gazet van Antwerpen: Economie

Verbergen Tonen
05/07 21u15  Winkelhieren moedigt met speciale map shoppen in eigen Borgerhout aan Borgerhoutenaren hebben zaterdag de boodschap gekregen om lokaal te winkelen en te consumeren. En om die oproep kracht bij te zetten hebben het district en de handelaars op het Laar zaterdag de zomercampagne ‘Groetjes uit Borgerhout’ gelanceerd.
05/07 21u15  Minder voorstellingen, maar toch zomergevoel op Zomer van Antwerpen Het eerste weekend van de Zomer van Antwerpen is een feit. Het zomerevenement is wel degelijk van start kunnen gaan maar natuurlijk niet in dezelfde vorm als de voorbije jaren. Er zijn een pak minder voorstellingen en er wordt minder volk toegelaten.
05/07 21u15  Harde kern Antwerp na afscheid tribune 2: “De club had onze emotie ook kunnen begrijpen” “We begrijpen niet dat club zo negatief reageerde op ons afscheid van tribune 2. Een afscheid waar de club overigens aanvankelijk mee akkoord ging, maar dat in laatste instantie werd afgeblazen. Waardoor het toegegeven, wat chaotisch gebeurde. Maar Antwerp had ook anders kunnen reageren dan het zo maar veroordelen. Gewoon ‘geen commentaar’ geven, bijvoorbeeld. Of kunnen zeggen: ‘we vonden dit geen goed idee, maar we begrijpen zeer goed de emotie van de fans’.” Zo reageert de harde kern van voetbalclub Antwerp op de ‘heisa’ na het afscheid van hun geliefde tribune 2 afgelopen weekend.
05/07 21u15  Vzw Zeevissport lanceert recreatief kajakken op vaart aan Brechtse Yacht Club Sinds dit weekend heeft Brecht er een nieuwe toeristische attractie bij: kajakken op de vaart. Aan de Brechtse Yacht Club kun je een kajak huren en naar Sint-Lenaarts of Sint-Job peddelen.
05/07 21u15  Café op Turnhoutsebaan vijf dagen na heropening opnieuw verzegeld Eind vorig jaar werd een horecazaak op de Turnhoutsebaan door de politie verzegeld omwille van druggebruik. Begin deze week heropende de zaak en besloot het wijkteam van Borgerhout een kijkje te gaan nemen.
05/07 20u15  Edegemse kinderen krijgen doe-boek voor de vakantie Bij alle Edegemse kinderen van 6 tot 12 jaar valt tegen het begin van de zomervakantie een blijf-in-je-buurtboek in de brievenbus. Het boek moet de kinderen ideeën geven om in de eigen buurt te spelen en te ravotten.
05/07 20u15  Nieuw DOE-boek vervangt dagactiviteiten jeugddienst Vandaag valt bij heel wat Brechtse kinderen een DOE-boek in de bus. Hierin staan heel wat leuke opdrachtjes die de kinderen alleen of met vriendjes kunnen uitvoeren tijdens deze zomervakantie.
05/07 20u15  Twee nieuwe kunstwerken in Antwerpen-Noord: eerbetoon aan Panamarenko en Avicii Schuin tegenover het vroegere atelier van Panamarenko in de Biekorfstraat siert een graffitikunstwerk van Yvon Tordoir de muur boven de dagbladwinkel. Het is een eerbetoon aan Panamarenko, die eind vorig jaar overleed. Ook het Sint-Jansplein kreeg er een kunstwerk bij. Werner Mannaers transformeerde frituur Skyline in een Avicii-paviljoen, als eerbetoon aan de in 2018 overleden dj.
05/07 20u15  Oude rijkswachtkazerne moet wijken voor nieuwbouwproject met wijkkantoor De hoek van de Duffelsesteenweg met de Koningin Astridlaan moet er binnenkort totaal anders uitzien. De politiezone Hekla wil de oude rijkswachtkazerne omvormen tot nieuwbouwproject met wijkkantoor.
05/07 20u15  Buurmeisje start actie om door brand getroffen gezin te helpen Dat nog heel wat mensen het hart op de juiste plaats hebben, ondervinden momenteel Patrick Janssens en Anita Van de Velde. De steun die ze krijgen nadat een uitslaande brand hun huis onbewoonbaar heeft gemaakt, is overweldigend.
05/07 20u15  Gasfles vat vuur, bewoner naar ziekenhuis In een woning in de Kanonstraat in Mechelen heeft zondag in de vooravond een gasfles vuur gevat. Dat gebeurde toen de bewoner een gaskacheltje wilde aanzetten.
05/07 20u15  Huiselijke sfeer in eethuisje ‘Bij ons ma’ Tafelen in de woonkamer en eten uit de pot van mama, dat zijn de pijlers waarop het nieuwe eethuisje van Freddy en Patsy aan de Bredabaan in Gooreind, dat zaterdag opende, is gebouwd.
05/07 19u15  Kermispret met handvol kramen De kermis in Zondereigen (Baarle-Hertog) is met zijn handvol kramen een van de kleinste in de Kempen. Ondanks de korte voorbereidingstijd stelde het gemeentebestuur toch alles in het werk om de kermis, met inachtname van de nodige coronamaatregelen, te laten plaatsvinden. Ook maandag en dinsdag wordt er nog kermis gevierd in Zondereigen.
05/07 19u15  Weduwe en kinderen Tony Cabana openen Briljant: “Blij dat we een zaak in ons eigen dorp konden opstarten” Nijlen krijgt er met Briljant een mooie horecazaak bij. De groep rond Gioia en Ishia Opgenhaffen, dochters van de legendarische Tony Cabana, vormden het pand van de vroegere taverne Stefs om tot een brasserie voor een ruim publiek. “Het was een unieke kans om deze zaak over te nemen”, klinkt het.
05/07 19u15  Kunstroute in Rupel moet mensen uit hun kot halen Rupelse kunst aan het raam. Onder die naam toont iedereen die dat wil uit de Rupelstreek haar of zijn kunsten, achter het raam. Het gaat om schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken en alles wat kunstig is. Zo’n 40 mensen nemen deel en geïnteresseerden en passanten kunnen er een kijkje nemen aan de ramen.
Laatste update: vandaag om 21u15
Lees meer van Gazet van Antwerpen: Economie >

Het Laatste Nieuws: Economie

Verbergen Tonen
05/07 12u15  Van "vulling van gewapend beton" tot "onverwacht lekker". Sterrenchef Luc Belling zoekt voor u de lekkerste garnaalkroketten aan onze kust Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc...
05/07 11u15  Waar eet je de lekkerste garnaalkroketten aan de Belgische kust? Sterrenchef Luc Bellings ging voorproeven Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc...
05/07 08u15  Budgetreisblogster zoekt goedkoopste tickets voor musea: “Check zeker de toeristische kortingskaarten die grote steden aanbieden” Budgetreisblogster Caroline Buytaert gaat deze zomer op zoek naar de leukste en goedkoopste dagtrips en -uitstappen. Werk bespaard voor jullie!...
05/07 08u15  Rijkste man ter wereld was nooit zo rijk: zo groot is het vermogen van Amazon-topman Jeff Bezos De rijkste man op de aardbol, Amazon-topman Jeff Bezos (56), had nog nooit zoveel geld. Zijn vermogen is toegenomen tot 172,3 miljard dollar (153...
05/07 05u15  Helft Vlamingen blijft bereikbaar voor werk tijdens vakantie Iets meer dan de helft (53 procent) van de Vlamingen blijft tijdens zijn vakantie bereikbaar voor werkzaken. Een derde checkt zijn werkmails, bijna...
04/07 15u15  Gaat Tesla Amazon en Netflix achterna? Beleggers denken van wel 184 miljard euro. Zoveel is autofabrikant Tesla waard sinds deze week. Een vol miljard euro meer dan nummer twee Toyota. Nochtans verkoopt dat...
04/07 11u15  Shell denkt na over vertrek uit Nederland Oliereus Shell ziet het vertrek van het hoofdkantoor van Shell uit Nederland als een mogelijke oplossing om een einde te maken aan de dubbele...
04/07 09u15  Voormalig VRT-topman Paul Lembrechts moet moederbedrijf Brantano redden van ondergang Bij modegroep FNG, bekend van onder meer Brantano, wordt de volledige directieraad vervangen. Nadat Dieter Penninckx eerder al was vertrokken,...
04/07 07u15  “Daarom maken sommeliers dat rare, soms overdreven slurpende geluid”: Sepideh legt uit hoe je je mond gebruikt om wijn te proeven Zitten er veel of weinig zuren in de wijn? Wordt je mond ineens ‘drooggetrokken’? Hoe fel smaakt het alcoholgehalte door? Onze huissommelier...
04/07 06u15  Topman Helderweirt probeert e5 Mode recht te houden in coronastorm, “maar de veilige haven hebben we nog niet bereikt” Timing is alles. In december vorig jaar nam Frdric Helderweirt (44) met een ambitieus plan de winkels van de 40 jaar oude kledingketen e5 Mode...
03/07 22u15  Frustratie over bedrijf dat Swissport tijdelijk vervangt: “Als dit doorgaat hou ik mijn hart vast” Bij de ex-werknemers van het failliete Swissport heerst volgens vakbondssecretaris Fouad Bougrine van ACLVB veel frustratie en ongenoegen over de...
03/07 21u15  Beurzensector dagvaardt Pieter De Crem en Sophie Wilmès: “Sector stevent af op massaal banenverlies” Febelux, de vakvereniging van beurzen en congressen, en vijf prominente leden dagvaarden de Belgische staat in een poging om de beurzensector...
03/07 20u15  Air France wil 7.580 banen schrappen tegen eind 2022 Air France wil tegen eind 2022 7.580 banen schrappen. Het banenverlies volgt op de coronacrisis die het bedrijf 'zwaar' getroffen heeft. De banen...
03/07 17u15  Belg spaart lustig voort: voor het eerst meer geld op zichtrekeningen dan op spaarboekjes Een nieuwe maand, een nieuw record aan spaargeld, zo leren de nieuwste cijfers van de Nationale Bank. In mei stond er 289,46 miljard euro...
03/07 17u15  Vlaanderen beschermt West-Vlaamse bedrijven tegen brexitimpact Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) kent 750.000 euro steun toe aan het project Conquer. Met Conquer wil de Provinciale...
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van Het Laatste Nieuws: Economie >

Express.be

Verbergen TonenZoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

3x Nieuwe lockdowns in Spanje en Marokko, ook in vleesbedrijven in Oostenrijk besmettingen05/07 16u15 - Trends.be: De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
3x 'Beleggers blijven ontwikkelingen coronavirus volgen'05/07 16u15 - IEX.NL: AMSTERDAM (AFN) - Beleggers blijven deze week vooral de verdere ontwikkelingen rond het coronavirus volgen. Met name het sterk stijgende aantal nieuwe coronabesmettingen in de Verenigde Staten houdt de gemoederen op de beurzen bezig. Daarnaast buigen de financiële markten zich deze week over verschillende macro-economische cijfers.
3x Goldman Sachs ziet sterkere krimp economie VS05/07 13u15 - IEX.NL: NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - De economie van de Verenigde Staten zal dit jaar sterker krimpen dan eerder gedacht, door het fors oplaaiende aantal nieuwe coronabesmettingen in de VS en het herinvoeren van beperkende maatregelen door sommige Amerikaanse staten om de virusuitbraak tegen te gaan. Dat liet zakenbank Goldman Sachs weten.
3x Van "vulling van gewapend beton" tot "onverwacht lekker". Sterrenchef Luc Belling zoekt voor u de lekkerste garnaalkroketten aan onze kust05/07 12u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc...
3x GETEST. Welk masker beschermt nu het beste? En wíé beschermt het?05/07 12u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Ze zijn nu al verplicht op trein, tram en bus, en straks misschien ook elders. Maar hoe goed werken al die mondmaskers eigenlijk? Hebben ze wel nut? We deden de test.
3x Waar eet je de lekkerste garnaalkroketten aan de Belgische kust? Sterrenchef Luc Bellings ging voorproeven05/07 11u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc...
3x Rijkste man ter wereld was nooit zo rijk: zo groot is het vermogen van Amazon-topman Jeff Bezos05/07 08u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: De rijkste man op de aardbol, Amazon-topman Jeff Bezos (56), had nog nooit zoveel geld. Zijn vermogen is toegenomen tot 172,3 miljard dollar (153...
3x Eindelijk koers! Rotselaar (her)opent wielerseizoen maar corona krijgt geen kans05/07 05u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Na al die onzekere maanden wordt er zondag in Rotselaar voor het eerst weer een profkoers georganiseerd. Tot blijdschap van alle wielerfans. Maar corona is nog niet bestreden, dus is er een pak maatregelen genomen. Afgeschermde zones, mondmaskers, aangepaste wagens, onzichtbare podiummissen… Al is er nooit honderd procent zekerheid. “Maar op een bepaald moment moet je er gewoon voor gaan”, zegt viroloog Marc Van Ranst.
3x Overstock Home opent eerste concept store: “We presenteren hier achttien volledig ingerichte leefwerelden”05/07 05u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: Overstock Home nam aan de Bredabaan een 1500 vierkante meter grote nieuwe conceptstore met mega toonzaal in gebruik. De West-Vlaamse interieurspecialist heet al lang niks meer te maken met de verkoop van meubelen die opgepikt worden uit faillissementen.
3x Werknemer te leen: de marketeer van Schiphol doet nu webwinkelretouren05/07 00u15 - Volkskrant Economie: Terwijl de toerismebranche stilligt, hebben webshops werk te over. Voor zulke gevallen bedacht regio Groot-Amsterdam iets nieuws: bedrijven kunnen boventallig personeel ‘uitlenen’ om ontslagen te voorkomen.

Statistieken

Artikels:
28523
Gelezen:
9443
Aantal lezers nu:
60


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2020 Naar boven