zaterdag 30 mei 2020, week 22


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u00
 

InsideGamer

Verbergen Tonen


Gamed

Verbergen Tonen
30/05 12u15  Ghost of Tsushima deelt nieuwe details Eerder deze maand kregen we een betere blik op de aankomende PlayStation 4 exclusive Ghost of Tsushima. Toch is er nog genoeg om over de game te ontwikkelen, zo geeft ontwikkelaar Sucker Punch op Twitter antwoord op diverse vragen.
30/05 11u15  Dying Light 2 in laatste fase van ontwikkeling De eerste berichtgevingen van Dying Light 2 stammen alweer uit 2015, toch is het nog altijd wachten voordat we met de game aan de slag kunnen. Uitgaande van de laatste berichten hoeven we hopelijk niet heel lang meer te wachten.
30/05 11u15  Death Stranding was winstgevend, nieuwe titel van Kojima in planningfase Het vorig jaar verschenen Death Stranding was in veel opzichten experimenteel te noemen, toch geeft creatief brein Hideo Kojima aan dat het eerste spel van zijn eigen studio het goed heeft gedaan.
30/05 11u15  Goosebumps: Dead of Night aangekondigd De Goosebumps serie, in Nederland beter bekend als Kippenvel, krijgt met Dead of Night een nieuwe game op de PC, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One die deze zomer moet verschijnen.
30/05 11u15  Sony: 'Geen PS5 tekorten door pandemie, prijs weerspiegelt de waarde' Volgende week donderdag zal Sony dan eindelijk meer openheid van zaken geven over de PlayStation 5, toch gaat Sony's Jim Ryan nu al in op een gerucht dat de ronde deed, namelijk dat er PlayStation 5 tekorten zouden zijn door de huidige pandemie.
30/05 11u15  Saber wil fans verrassen met aankomende Switch titels De Nintendo Switch heeft sinds zijn release diverse ports gekregen en laten zien dat het indrukwekkende games als The Witcher 3: Wild Hunt kan draaien. Toch staat ons ook in de toekomst nog genoeg te wachten, zo vertelt ontwikkelaar Saber Interactive.
30/05 10u15  Nieuwe games voor Stadia, Take-Two CEO teleurgesteld in de dienst Google Stadia werd zo'n zes maanden geleden gelanceerd en sindsdien kun je er zo'n dertig games op spelen. Dit aantal krijgt nu een uitbreiding met enkele nieuwe games, toch is niet iedereen enthousiast.
29/05 20u15  Sony komt met exclusieve PlayStation 5 titels Microsoft gaf al in een vroeg stadium van de Xbox Series X aan dat de console niet op zichzelf staat en juist onderdeel vormt van de Xbox familie. Dit betekent onder andere dat nieuwe games ook op de Xbox One modellen speelbaar zullen zijn en niet enkel op de Xbox Series X.
29/05 20u15  PS4 games met certificatie na 13 juli moeten PS5 compatible zijn Sony heeft ontwikkelaars die aan PlayStation 4 games werken medegedeeld dat hun games, als ze hun certificatie na 13 juli krijgen, ook op de PlayStation 5 te spelen moeten zijn. Dit is althans de berichtgeving waar Eurogamer vandaag mee naar buiten komt.
29/05 18u15  Sony toont de toekomst van gaming op PlayStation 5 op 4 juni Na zeven jaren trouwe dienst worden de huidige consoles met een beetje mazzel dit jaar opgevolgd door de nieuwe generatie. Waar Microsoft zijn Xbox Series X al open (en bloot) aan de pers heeft laten zien, is Sony een stuk geslotener betreft diens PlayStation 5.
29/05 16u15  Volgende week onthulling van Star Wars: Project Maverick? Begin maart kwamen we met het gerucht dat ontwikkelaar EA Motive aan een game zou werken onder de naam Star Wars: Project Maverick. Dit gerucht kwam naar voren via een PlayStation Network plaatje en insider Jason Schreier gaf aan dat het om een 'kleiner, ongebruikelijk' project zou gaan.
29/05 16u15  Achter de schermen van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 met Chad Muska In september keert een oude bekende terug met Tony Hawk's Pro Skater 1+2. Eén van de professionele skaters die in de game zit is Chad Muska en in een nieuwe video neemt hij ons mee achter de schermen.
29/05 16u15  SpongeBob laat talenknobbel horen in trailer Volgende maand verschijnt de Rehydrated versie van SpongeBog SquarePants: Battle for Bikini Bottom, oftewel: een nieuwe versie van deze oudere game. In een nieuwe trailer ligt de nadruk ditmaal niet zozeer op de gameplay, in plaats daarvan deelt SpongeBob zijn talenknobbel met ons.
29/05 15u15  Sonic the Hedgehog film krijgt een opvolger Eerder dit jaar verscheen Sonic the Hedgehog. Ditmaal was het echter eens geen game, het betrof een film die gebaseerd was op de blauwe egel. Paramount Pictures geeft nu aan dat er een opvolger in de maak is.
29/05 15u15  Iron Man VR trekt gouden pak aan Na een eerder uitstel bereikt ons vandaag goed nieuws, Iron Man VR heeft zijn gouden status bereikt en kan dan ook op disc worden geprint en worden geüpload voor digitale verkoop.
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
29/05 19u15  Sony organiseert 4 juni PlayStation 5-evenement Sony PlayStation maakt bekend dat er op 4 juni een evenement plaatsvindt waarin we 'de toekomst van gaming' te zien krijgen. Dit betekent natuurlijk nieuws over PlayStation 5.
29/05 09u15  Minecraft: Dungeons Iedereen en zijn moeder heeft inmiddels gehoord vanMinecraft,en Microsoft begint nu samen met Mojang te investeren in de bekendheid van het fenomeen. Na een verhalend avontuur metMinecraft Story Modeprobeert Mojang Studios met het geesteskind van Markus “Notch” Persson het (veelal jonge) publiek te verleiden tot een veel ouder genre: de Hack-and-slash dungeon crawler.
28/05 20u15  Xbox Series X tilt backward compatibility naar nieuw niveau De volgende generatie Xbox, de Series X, zal worden uitgebracht met standaardondersteuning voor honderden titels van de originele Xbox, de Xbox 360 en de Xbox One. Microsoft streeft er naar eigen zeggen naar om niet alleen ondersteuning te bieden, maar de oudere games ook flink te optimaliseren.
28/05 19u15  Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered krijgt mimic-functie en releasedatum Square Enix heeft bekendgemaakt dat Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition, de nieuwe versie van de action-RPG-avontuur, op 27 augustus 2020 beschikbaar komt voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en mobiele iOS- en Android-apparaten, waarbij spelers ook cross-platform teams kunnen vormen om samen te spelen.
28/05 19u15  Vurige krachten in gameplay van Outriders getoond Square Enix heeft nieuwe gameplay-beelden getoond van Outriders. De getoonde drop-in co-op ?First City?-gameplay onthult de Pyromancer-krachten, hyper-geëvolueerde wezens, informatie over het World Tier-systeem, een blik op een nieuwe omgeving en meer.
28/05 18u15  Disintegration laat multiplayer modi zien V1 Interactive heeft een trailer uitgebracht waarin de drie multiplayermodi van de first-person-shooter Disintegration worden uitgelegd. Collector, Zone Control en Retrieval hebben elk weer hun eigen doelen om te volbrengen.
28/05 18u15  The Crew 2 introduceert hobby's Inner Drive Part 2, het tweede deel van de vijfde gratis update voor The Crew 2, introduceert hobby?s en voegt nieuwe voertuigen toe. De update is nu beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One, pc en Stadia.
28/05 12u15  Demo beschikbaar voor System Shock Remaster Nightdive Studios heeft op Steam een nieuwe alpha-demo klaargezet van hun System Shock-remaster. De demo-versie van de opgekalefaterde first-person action/adventure-game bevat alle unlockable wapens. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, al moet de remaster nog dit jaar verschijnen.
27/05 19u15  Far Cry 5 komend weekend gratis te spelen op pc Ubisofts Far Cry 5 is komend weekend gratis te spelen via het pc-platform van de Franse ontwikkelaar, uPlay. Spelers hebben toegang tot alle content uit de basisgame en kunnen desgewenst in co-op spelen. 
27/05 19u15  Fast & Furious Crossroads komt in augustus Fast & Furious Crossroads zou oorspronkelijk eerder deze maand uit moeten komen, maar vanwege de coronacrisis is de film, en daarmee ook de game, uitgesteld. Nu maakt Codemasters bekend dat Crossroads alsnog 7 augustus uitkomt.
27/05 19u15  Xenoblade Chronicles: Definitive Edition Xenoblade Chronicles was in 2010 een unieke Japanse RPG. De game was gelijk bijzonder omdat er uit Japan niet eerder een game was uitgekomen van dergelijke schaal. De indrukwekkende en gigantische wereld van Xenoblade had alleen een probleem: het oogde door de lage resolutie en rekenkracht de Wii niet altijd even mooi. Dit probleem wordt eindelijk verholpen in deze Definitive Edition remaster.
27/05 17u15  Trackmania Trackmania keert dit jaar terug met een remake van het geliefde Trackmania Nations. Wij mochten alvast met de game aan de slag en eerlijk is eerlijk, dat smaakte naar meer.
27/05 15u15  Dragon Quest: The Adventure of Dai: Infinity Strash aangekondigd Dit jaar komt er een anime van Dragon Quest: The Adventure of Dai, gebaseerd op de gelijknamige manga die liep van 1989 tot 1996. Vandaag kondigt Square Enix ook een game aan die inspeelt op de manga.
27/05 12u15  'GTA VI verschijnt in 2023' Aan de hand van financiële gegevens van Take-Two, de licentiehouder van de Grand Theft Auto-spellen, wordt gesuggereerd dat de nieuwe GTA in 2023 uit moet komen. Die bewering doen ingewijden op basis van een zichtbare piek in de geraamde kosten voor dat jaar.
27/05 10u15  Eerste vier Anno-games in opgepoetste bundel De klassieke city-building/strategiegames uit de Anno-serie krijgen een makeover. Ubisoft maakte via een trailer bekend dat met de Anno History Collection de eerste vier games inclusief al hun uitbreidingen opnieuw uitgebracht worden met een reeks verbeteringen.
Laatste update: vrijdag 29 mei 2020, 19u15
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
30/05 00u15  Sea of Thieves komt op 3 juli naar Steam Sea of Thieves lanceert op 3 juli op Steam. De Steam-versie ondersteunt bovendien cross-play, waardoor je dus ook probleemloos samenspeelt met vrienden die de game spelen op de Xbox One of op pc via de Microsoft Store.Sea of Thieves lanceerde in 2018. Hoewel de hoeveelheid content bij release vrij karig was, kreeg de game doorheen de jaren al heel wat updates. Zo is het sinds de meest recente patch mogelijk om ambassadeur van een van de handelsbedrijven te worden of om een gooi naar roem te doen in de verbeterde arena mode. Dat de game ook op Steam lanceert, is niet erg verrassend. Sea of Thieves ging al meer dan tien miljoen keer over de toonbank. Wie de game via Steam wil spelen, betaalt daar € 39,99 voor. Vergeet echter niet dat de game ook speelbaar is via de Xbox Game Pass voor pc, die slechts € 4 per maand kost.Lees meer...
30/05 00u15  Sucker Punch: 'Ghost of Tsushima duurt ongeveer 30 tot 50 uur' Creative director Nate Fox van Sucker Punch laat in een interview met Voxel weten dat Ghost of Tsushima 30 tot 50 uur in beslag neemt.Daarnaast moedigt Fox spelers ook aan om soms van het pad af te wijken en als het ware te verdwalen op het eiland Tsushima. Er is volgens hem immers veel te ontdekken in de game. Zo zijn er naast de missies ook tal van voorwerpen en omgevingen te ontdekken die op het Japanse vasteland ook te vinden zijn. Die gaan van besneeuwde bergen tot watervallen tot bamboebossen.Door die verscheidenheid hoopt Sucker Punch spelers te blijven boeien doorheen de volledige game. Verder vertelt de creative director ook dat we in de Ghost of Tsushima State of Play maar een klein deeltje van de map zagen. Naast die trailer kregen we deze week ook meer info over de Ghost of Tsushima combat.Lees meer...
30/05 00u15  Pokémon GO binnenkort twee dagen offline Ontwikkelaar Niantic laat weten dat de servers van Pokémon GO even offline gaan op maandag 1 juni en dinsdag 2 juni. Dat doet de studio vanwege 'serveronderhoud'.Door dat onderhoud kun je tussen maandag 1 juni om 20:00 uur tot dinsdag 2 juni om 03:00 uur de game niet spelen. Daarnaast verontschuldigt Niantic zich alvast voor eventuele ongemakken die het onderhoud met zich meebrengen.Het is niet de eerste keer dat Pokémon GO tijdelijk onspeelbaar is in België en Nederland. Bij de release in 2016 raakten de servers namelijk overbelast waardoor de Pokémon GO release werd uitgesteld in Europa. Gelukkig was dit probleem toen snel verholpen waardoor de game tien dagen later toch bij ons lanceerde.Lees meer...
30/05 00u15  Call of Duty: Modern Warfare en Warzone Season 4 krijgen eerste tease Het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone krijgt een eerste teaser op het YouTube-kanaal van Call of Duty.In de video praten er verschillende mensen tegen elkaar via verschillende kanalen. Naast gesproken woorden zien we ook een wazige afbeelding van de iconische Captain Price en horen we dat hij een 'special operator' is. Dit doet ons vermoeden dat hij de nieuwe operator van season 4 is. Momenteel blijft het bij een vermoeden, want zowel Activision als ontwikkelaar Infinity Ward bevestigen noch ontkennen die informatie.De aankondiging van de teaser kwam er op 20 mei via een melding op de mobiele Call of Duty app. In dat bericht lees je dat er op 21 mei nieuwe intel rond de game komt. Die kwam er zoals beloofd ook via een nieuwsbrief met daarin een link naar de onderstaande teaser.Lees meer...
30/05 00u15  The Last of Us: Part 2 Limited Edition PS4 Pro Bundle aangekondigd Sony kondigt aan dat de The Last of Us: Part 2 release gepaard gaat met een gelimiteerde PS4 Pro bundel inclusief een unieke controller. Beide lanceren samen met de game op 19 juni.De bundel bevat de fysieke versie van de game en een gepersonaliseerde matzwarte console met daarin een gravure van de tattoo van Ellie. Naast een console bevat de bundel ook een DualShock 4-controller met het logo op de touchpad en de tattoo van het hoofdpersonage op de rechtse grip. Iedereen die de bundel koopt, krijgt er onder andere de code van een dynamisch PlayStation 4-thema en enkele avatars bij. Wie enkel geïnteresseerd is in de controller, kan die ook afzonderlijk kopen. Als klap op de vuurpijl onthult Sony een matzwarte Limited Edition The Last of Us Part 2 Gold Wireless Headset met het logo en de tattoo van Ellie. Lees meer...
30/05 00u15  Bekijk de nieuwe trailer van Christopher Nolan-film Tenet in Fortnite Een gloednieuwe trailer van de film Tenet is binnenkort te zien in Fortnite. Dat maakt Epic Games bekend.De trailer zal vanaf 22 mei 2u 's nachts (onze tijd) te zien zijn in het theater op het Party Royale eiland in Fortnite. De trailer wordt elk uur getoond, maar het is nog niet bekend hoelang de trailer in Fortnite zal blijven.Tenet is de nieuwe film van Christopher Nolan, de regisseur van blockbusters als Inception, The Dark Knight, Interstellar en Dunkirk. De even langverwachte als geheimzinnige film komt normaal gezien in juli 2020 in de zalen, als het coronavirus tenminste geen stok tussen de wielen steekt.Lees meer...
30/05 00u15  PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt ranked mode Dankzij update 7.2 krijgen de testservers van PlayerUnknown's Battlegrounds de langverwachte ranked mode. Diezelfde patch voegt echter ook de veelbesproken bots toe aan de pc-versie van de game.Iedereen die de game speelt, kan vanaf nu de ranglijsten van PlayerUnknown's Battlegrounds beklimmen. De ontwikkelaar verlaagt namelijk het minimale vereiste niveau voor de modus naar level 1. In ranked wedstrijden nemen in totaal 64 spelers het alleen of in teams van twee tot drie spelers tegen elkaar op. Via goede prestaties beklim je de in totaal 6 tiers om zo de rang van Master te bereiken. Volgens de patch notes stijg je enkel in de rangschikking door geleverde prestaties in wedstrijden.Daarnaast krijgen de testserver voor de pc-versie de veelbesproken bots. Die zijn vooral veelbesproken omdat spelers vrezen dat de bots het sterk verminderde aantal spelers moeten compenseren. Via een persbericht stelt de ontwikkelaar ons echter een beetje gerust, want bots komen niet voor in de ranked mode.Lees meer...
30/05 00u15  In Assassin's Creed Valhalla kun je je haarkleur aanpassen Tijdens een interview met de Washington Post onthult creative director Ashraf Ismail meer details over de je vogel, de assassins en de aanpassingsopties voor je personage in Assassin's Creed Valhalla.Ubisoft geeft je in Assassin's Creed Valhalla enorm veel vrijheid op vlak van speelstijl en hoe je personage en wapens eruit zien. Zo is het voor het eerst in de reeks mogelijk om je haarkleur aan te passen en krijg je de keuze tussen een breed scala aan baarden, tatoeages en oorlogsverf. Daarnaast kies je ook hoe de vijf afzonderlijke stukken van je uitrusting eruitzien door middel van upgrades en cosmetische aanpassingen.Je vogelpartner in Assassin' Creed Valhalla heet deze keer Synin. Die naam refereert volgens Ismail naar het Noorse woord voor 'inzicht'. Naast die vogel kom je ook een groep assassins of Hidden Ones tegen die Eivor gaandeweg hun typische vaardigheden aanleren. Zo leer je vroeg in Assassin Creed Valhalla de instakill-vaardigheid met de Hidden Blade, evenals de iconische social stealth. Lees meer...
30/05 00u15  Bekijk hier de State of Play: Ghost of Tsushima livestream Vanavond is de PlayStation State of Play te zien, die dit keer volledig in het teken van Ghost of Tsushima staat.De stream duurt achttien minuten en laat onder meer nieuwe gameplaybeelden van gevechten en de wereld zien. De Ghost of Tsushima release valt 17 juli 2020 exclusief op de PlayStation 4.De livestream is vanaf 22:00 uur op Twitch en YouTube te zien.Lees meer...
30/05 00u15  De beste GTA 5 mods voor pc Als één game zich leent voor modificaties door getalenteerde fans, dan is het wel Grand Theft Auto 5. San Andreas is een gedetailleerde wereld die smeekt om door mods binnenstebuiten te worden gekeerd. Mods worden niet door Rockstar ondersteund, maar dat houdt amateurontwikkelaars niet tegen om er een heleboel uit te brengen. We zetten alle leukste mods even op een rij.We leggen eerst uit wat mods zijn en hoe je ze installeert voor GTA 5.Geen zin in? Ga dan rechtstreeks naar de:Lees meer...
30/05 00u15  Epic Game Store kan toevloed door gratis GTA 5 download niet aan De Epic Game Store heeft het moeilijk. Sinds 17:00 uur is Grand Theft Auto 5 gratis te downloaden, en zoals verwacht is de interesse enorm.Zo enorm zelfs dat de servers de vraag niet bij kunnen houden en vaak fouten geven of eindeloos blijven haperen. Epic heeft ondertussen al een officieel bericht de wereld in gestuurd via Twitter.Epic doet er momenteel alles aan om de servers extra capaciteit te geven en aan de enorme vraag te beantwoorden. Nog een beetje geduld dus!Lees meer...
30/05 00u15  Download GTA 5 deze week gratis op pc Update: Er is duidelijk enorm veel vraag naar gratis GTA 5 op pc. De Epic Game Store servers hebben moeite het bij te houden.Epic laat weten via Twitter dat ze hun best doen om de servers zo snel mogelijk op te schalen zodat het de enorme toevloed aan gebruikers aan kan.Een beetje geduld dus!Lees meer...
30/05 00u15  Paper Mario: The Origami King release aangekondigd Nintendo kondigt een nieuwe Paper Mario-game uit. Paper Mario: The Origami King komt op 17 juli exclusief voor de Nintendo Switch uit.In Paper Mario: The Origami King wordt Mario uitgenodigd door prinses Peach om het Origami Festival te vieren. Daar blijkt echter dat koning Olly van het Origami-koninkrijk plannen heeft om de gehele wereld op te vouwen. Natuurlijk moet Mario vervolgens de prinses uit de klauwen van de slechteriken redden.Paper Mario speelt zich als vanouds volledig in een papieren wereld af. Terwijl Mario een 2D-personage blijft, moet hij het deze keer opnemen tegen origami tegenstanders in 3D van het Origami-koninkrijk. Lees meer...
29/05 23u15  Pimp My Ride lanceert Warzone advertentie Enkele weken terug lanceerde het Plunder Pack voor Call of Duty: Warzone en Modern Warfare in de in-game store. Infinity Ward komt nu echter op de proppen met een Pimp My Ride-reclamefilmpje om de DLC te promoten.In het reclamefilmpje zien we hoe een virtuele versie van rapper Xzibit het Plunder Pack van beide games promoot. Dankzij het pakket rust je alle voertuigen in de game uit met gold en caviar skins. Onder die voertuigen vinden we SUV's, de tac rovers, ATV's, helikopters en de aanvalsvoertuigen van Ground War. Je kunt de skins gebruiken in alle modi voor Modern Warfare en Warzone. Het gehele pakket met in totaal acht skins kost 1200 COD Points of € 12.Lees meer...
29/05 21u15  Bevestigd: Sony toont volgende week eerste PS5-games Op donderdag 4 juni is het eindelijk zover, want op die datum toont Sony de langverwachte line-up van PlayStation 5-games. Dat maakt het bedrijf bekend via de Europese PlayStationblog. De gehele stream duurt iets langer dan een uur en toont PlayStation 5-games van kleine en grote ontwikkelaars. Het evenement staat ook niet op zichzelf, want volgens Sony is de aankomende stream een onderdeel van een reeks toekomstige PS5-updates.Het evenement begint om 22:00 uur en wordt uitgezonden op Twitch en YouTube. Op onze website lees je alvast over welke PlayStation 5-games we ondertussen al info hebben.Lees meer...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen

9lives

Verbergen Tonen
29/05 18u15  Officieel bevestigd: op donderdag 4 juni om 22u00 geeft Sony een PlayStation 5-presentatie Lees meer >
29/05 17u15  Dit zijn de gamereleases van juni 2020 (The Last of Us Part II, Disintegration, Little Town Hero,...) Lees meer >
29/05 17u15  "De nieuwe Trackmania wordt wellicht mijn 'kwartiertje tussendoor'-game " Lees meer >
29/05 14u15  Far Cry 5 is vanaf vandaag gratis te downloaden en te spelen op pc tot en met zondag Lees meer >
29/05 12u15  De serie- en filmaanraders die je deze week kan streamen: van 'Space Force’ tot '1917’ Lees meer >
29/05 11u15  "Met Huntdown hebben fans van de jaren 80 en van 16-bit-games weer eentje om kapot te spelen" Lees meer >
29/05 11u15  Huntdown Lees meer >
28/05 18u15  UPDATE - "We gaan precies nog 3 jaar moeten wachten vooraleer we Grand Theft Auto VI zullen kunnen spelen" Lees meer >
28/05 18u15  Bevestigd: Star Wars Battlefront II en Call of Duty: WWII zijn de PlayStation Plus-game van juni Lees meer >
28/05 17u15  "We gaan precies nog 3 jaar moeten wachten vooraleer we Grand Theft Auto VI zullen kunnen spelen" Lees meer >
28/05 16u15  "Nu al duizenden games van 4 Xbox-generaties die perfect te spelen zijn op de Xbox Series X" Lees meer >
28/05 10u15  Double XP-weekend voor Call of Duty en Captain Price als nieuwe operator in Season 4 Lees meer >
27/05 23u15  Moest je toch willen plooien: hier is maar liefst 25 minuten nieuwe gameplay van The Last of Us Part II Lees meer >
27/05 18u15  Jason Schreier: "Meer dan waarschijnlijk toont Sony de eerste PlayStation 5-games tijdens een presentatie op 3 juni" Lees meer >
27/05 16u15  "Xenoblade Chronicles: Definitive Edition moet je vooral spelen om z'n fantastische wereld" Lees meer >
Laatste update: vrijdag 29 mei 2020, 18u15
Lees meer van 9lives >

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
30/05 12u15  Klik hier voor een voorproefje van het laatste seizoen van Attack on Titan Shingeki no Kyojin, bij sommige beter bekend als Attack on Titan, staat met name bekend om diens succesvolle manga- en anime-series. Die hebben echter geresulteerd in meerdere, soms uitstekende, videogames. En daarmee is onze aandacht getrokken. Hierdoor stuitten we zojuist op onderstaande video, die ons een voorproefje geeft van het vierde en laatste seizoen van de anime.Ondergetekende moet het derde seizoen nog kijken en heeft daarom niet het risico genomen om spoilers te zien, maar dat belemmert me natuurlijk niet om de trailer te delen.            
30/05 12u15  Je kunt Warzone nu ook gezellig met zijn tweetjes spelen Hebben jouw vrienden deze avond plannen? Lukt het je niet om vier of zelfs drie man bij elkaar te krijgen? Geen probleem! Je kunt Call of Duty: Warzone vanaf nu ook met één partner spelen. Behalve het aantal spelers per team, is duos mode niet echt anders dan trio en quad. Je kunt nog altijd solo spelen zonder auto-fill om het uitdagend te maken of samenwerken met een willekeurig persoon die ook geen vrienden op kon trommelen. Een duo mode werd al geruime verzocht door fans, maar Infinity Ward hield nog even de boot af omdat het diens community niet verder wilde verdelen. Maar nu ruim tien miljoen spelers actief zijn, zal een extra mode naar verwachting geen impact meer hebben op de matchmaking en daarmee de beleving.
30/05 12u15  Sony kondigt PS5 stream aan, gaat eindelijk gameplay tonen Na Microsofts eerste Inside Xbox-stream van enkele weken geleden, is het de beurt aan Sony om een tipje van diens consolesluier te lichten. En na vele geruchten weten we eindelijk wanneer dat gaat gebeuren.Aanstaande donderdag, 4 juni, zal om tien uur in de avond een stream starten die ruim een uur zal gaan duren en de focus zal gaan leggen op games voor de PlayStation 5, waarbij daadwerkelijke gameplay zal worden getoond en niet enkel cinematic trailers en / of gefingeerde gameplay-beelden. Net als Microsoft laat Sony weten dat het in de komende maanden meerdere van dit soort streams wil organiseren om beetje bij beetje meer over de console en diens games te onthullen. En natuurlijk zullen wij telkens aanwezig zijn om coverage voor onze lezers te garanderen. Join us Thursday, June 4 at 1:00pm Pacific time for a look at the future of gaming on PlayStation 5: https://t.co/Yr8fafcOVd #PS5 pic.twitter.com/F0yBbDmOtC— PlayStation (@PlayStation) May 29, 2020
30/05 09u15  Het is de battle of the sexes in de screenshots van Necromunda Lees meer >
30/05 09u15  Ruins Seeker staat nu op Denpasoft met 15% korting Dat games op PC tegenwoordig vrijwel altijd lanceren met een launch korting, daar hebben we al genoeg opmerkingen over gemaakt. Waar we echter niet veel over geschreven hebben, is over alle verschillende plekken waar je die spellen kunt kopen. Er zijn immers veel meer plekken dan Steam, Good Old Games en de Epic Games Store. Denpasoft bijvoorbeeld, is een winkel die zich volledig toelegt op erotische videogames, zoals het gisteren verschenen Ruins Seekers. Je kunt die daar kopen voor $19.99, maar tot volgende vrijdag krijg je 15% launch korting, waarmee de prijs daalt naar $16.99. Leuk meegenomen lijkt ons. Dus als je het spel wilt hebben, kun je hier besparen.
30/05 09u15  Zie hoe combat vorm krijgt in de nieuwe developers stream van Wraithbinder Een goede game maken is lastig, vooral als je werkt met een groot team. Verschillende mensen moeten hun deel uitvoeren en deze doelen moeten een mooi geheel vormen.Daarom kiezen sommige developers ervoor in hun eentje te werken.Een van die developers is Nathaneal Weiss, de ontwikkelaar van Songbringer.Maar omdat altijd maar in je eentje code tikken best saai wordt, laat hij zijn voortgang live zien op streams. En de 144ste stream van Wraithbinder, waarin de melee combat animaties worden verbeterd, staat nu op YouTube.            
30/05 00u15  De nieuwste DLC voor Minion Masters kost nu tijdelijk helemaal niets Eerder deze avond kon je al op onze homepage lezen dat gamers die Minion Masters spelen dit weekend niets te klagen hebben. Niet enkel wordt het nu makkelijk om nieuwe kaarten te krijgen, maar er is ook nog nieuwe story content toegevoegd. Het goede nieuws stopt daar echter niet, daar Betadwarf ook weer eens een giveaway heeft georganiseerd. Ditmaal niet van een oudere uitbreiding, maar van het gisteren verschenen Charging Into Darkness. Tot 3 juni om zes uur in de ochtend kun je die op Steam, Discord en Xbox Live gratis krijgen.
30/05 00u15  De opening cinematic van Death end re;Quest 2 is een bloederige bende Wanneer de gemiddelde persoon denkt aan de term JRPG, denkt die aan piekhaar, felle kleuren en een hele hoop moe en kawaii. Maar zoals Higurashi no Naku Koro Ni, Danganronpa en Mary Skelter al bewezen, gaat een anime-stijl uitstekend samen met een duister verhaal.En van een game als Deathend re;Quest 2, dat zichzelf presenteert als een JRPG met horrorinvloeden, mag je ook wel verwachten dat een volwassen toon al snel gezet wordt. Vandaag werd echter pas duidelijk hoe snel, daar onderstaande video het eerste is wat je ziet als je de game opstart.            
30/05 00u15  Dispatch Games houdt zijn woord: geeft nieuwe update Een week geleden schreven we voor het eerst over Dispatch Games, een kleine uitgever en distributeur die als gevolg van het coronavirus problemen ervaarde met het verzenden van producten en beantwoorden van vragen. Het liet ons toen weten vanaf nu wekelijks updates te geven die we kunnen delen met onze lezers. Daar belofte schuld maakt ontvingen we zojuist de eerste van die updates, waarin ze laten weten hun andere beloftes van vorige week te zijn nagekomen. Alle klantenservicetickets zijn weg en men is overgegaan naar een veel transparanter en sneller werkend zelfservice-portaal. Het belangrijkste zijn echter natuurlijk de games. En ook daar weten we meer over: Jajamaru Switch: De munten worden verscheept eens ontvangen. De verwachting is 15 juni Jajamaru PS4: Er wordt gewerkt aan het oplossen van de problemen aan de ontwikkelkant. Updates volgen Soldam PS4: Er wordt gewerkt aan het oplossen van de problemen aan de ontwikkelkant. Updates volgen Radirgy Swag: In de laatste fase voor productie Game Paradise: In de laatste fase voor productie Rail Sim: In de laatste fase voor productie Op naar de volgende update!
29/05 21u15  Het derde Metro-avontuur is nu fors goedkoper Hoewel Metro: Exodus een prima derde deel was in een ietwat ondergesneeuwde serie, werd de periode in de aanloop naar diens release overspoeld door negatieve PR. Exodus was namelijk een van de eerste spellen waarvan bekend werd dat het als (tijdelijke) Epic Games-exclusive door het leven zou gaan, tot het ongenoegen van velen. Dat die keuze allicht niet handig was, dat spreekt voor zich. Maar dat is niet waar we het vandaag over willen hebben. Het idee van de inleiding is namelijk dat Metro: Exodus niet de aandacht heeft gekregen die het heeft verdiend door factoren die niet rechtstreeks aan de game te wijten waren. Daarom willen we jullie graag wijzen op deze aanbieding van IndieGala. Als jij nog huiverig bent door de negatieve associaties, kan een korting van 52% immers echt wel een verschil maken. Normaliter kost Metro: Exodus $39.99, maar die prijs wordt dankzij die korting nog bijna een week verlaagd naar $19.15. En ben maar niet bang; de key die je krijgt is voor Steam.
29/05 21u15  The Culling of the Cows is IndieGala's nieuwste freebie Hoewel ondergetekende er niet geheel zeker van is hoe het is ontstaan, worden koeien al decennialang geassocieerd met ontvoeringen door buitenaardse wezens. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit cliché niet enkel zijn weg naar videogames heeft gevonden, maar er een is geworden. The Culling of the Cows is een tower defense game waarin jij als boer je dierbare vee moet beschermen tegen groene mannetjes. En zoals je al had gezien aan de titel, is dat nu geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is op deze pagina in te loggen met je IndieGala-profiel.
29/05 21u15  Minion Masters gooit het verdienmodel om Zoals de meeste free-to-play kaartspellen, haalt Minion Masters geld op door in-game transacties. In dit geval tokens waarmee kisten kunnen worden ontgrendeld met daarin nieuwe kaarten. Maar niet langer. Betadwarf is per direct overgestapt op het Battle Pass-systeem, waarmee je maandelijks sowieso drie kaarten, een skin én een emote krijgt. Daarnaast kun je alle nieuwe kaarten ontgrendelen met die Battle Pass in twee routes: free en premium. Ik ga ervan uit dat je verstandig genoemd bent om te begrijpen voor welke je moet betalen. Deze verandering komt tegelijk met de launch van een nieuwe uitbreiding die al eerder al ter sprake is gekomen: Charging Into  Darkness. Er is dus meer dan voldoende lekkers in dit lange weekend.
29/05 08u15  Deze DLC voor Arma 3 kun je nu gratis krijgen Als een realistisch ogende militaire shooter is Arma 3 geen game die je associeert met onschuldige fun. En dat is grotendeels juist. Maar in de DLC heeft Bohemia Interactive besloten dat een lolletje wel kan. Om die reden verscheen in 2014 Arma 3: Karts, waarin je, zoals de naam al impliceert, stoom afblaast op een racebaan. Iets wat je dankzij de nieuwste giveaway gratis kunt doen, zo lang als dat je Arma 3 al in je bezit hebt én voor 1 juni 19:00 uur hier je exemplaar claimt.
29/05 08u15  Pokémon GO Fest 2020 is volledig digitaal Met het oog op de huidige pandemie heeft Niantic besloten dat Pokémon GO Fest er in 2020 een beetje anders uit zal gaan zien. In plaats van dat we met zijn allen afreizen naar specifieke locaties waar het evenement wordt gehouden, zal de evenement volledig digitaal zijn, waardoor je het vanuit huis kunt spelen. Pokémon GO Fest, voor zij die het niet kennen, is een twee dagen durend evenement waarbij je zeldzame Pokémon kunt verdienen, evenals een mythische Pokémon. Zo kregen gamers in voorgaande jaren de kans om Mew, Celibi en Jiraichi bijvoorbeeld maanden voor de rest van de wereld te verdienen. En onze verwachting is dat we dit jaar Shaymin kunnen krijgen. Deze verwachting is natuurlijk niet uit de lucht gegrepen, daar er aanwijzingen voor zijn. Zo zijn op de afbeelding van Pokémon GO Fest drie van de vijf Pokémon grassoorten (Oddish, Cherrim en Alolan Exeggutor) én zijn het tot nu toe altijd de schattige Pokémon geweest die niet in raids, maar research verschenen. En laten we eerlijk zijn, dat gaat zeker op voor Shaymin. Pokémon GO Fest zal op 25 en 26 juli plaatsvinden en vereist dat je een ticket koopt voor echt geld. Hiermee kun je, in tegenstelling tot voorgaande jaren, op beide dagen deelnemen.
29/05 08u15  Arkane Studios is jarig en trakteert Als je jarig bent, is het normaal dat je klasgenoten of collega's trakteert op iets lekkers. Maar wanneer je een game-studio bent, kun je moeilijk een stukje taart naar al je fans wereldwijd sturen. Daarom geeft Arkane Studios ter ere van zijn twintigste verjaardag een digitaal artbook én een videogame weg.Arkane Studios kennen we natuurlijk als de makers van de Dishonored-games en de reboot van Prey.Maar het spel waar het allemaal ooit mee begon, was Arx Fatalis op PC en de eerste Xbox. En dat is daarom dan ook precies de game die je nu hier gratis kunt krijgen wanneer je je vóór 28 mei 16:00 uur inschrijft voor de nieuwsbrief. Daar stopt het echter niet.In de komende drie weken zalBethesda verschillende evenementen organiseren via diens Twitch-kanaal, waaronder behind the scenes, AMA's en natuurlijk giveaways. Dus wie weet krijg je nog wel meer gratis lekkers!            
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen

Power Unlimited

Verbergen Tonen
30/05 05u15  Take-Two niet onder de indruk van cloud gaming Strauss Zelnick, de CEO van Take-Two, laat in deze Nachtwacht weten niet bepaald onder de indruk te zijn van cloud gaming en Google Stadia! Daarnaast nieuws over de Xbox One update, power van de Switch, Hideo Kojima, Dirt 5, Scorn, PlayStation 5 en Minecraft Dungeons.
29/05 03u15  Star Wars Battlefront II in juni gratis bij PlayStation Plus Goedemorgen kijkbuiskindertjes, welkom bij een nieuwe Nachtwacht! Vandaag in het laatste nieuws van afgelopen nacht en vlak daarvoor: de tweede PS Plus game van Juni is bekend, weer een nieuwe video van The Last of Us II en meer dikke trailers. Let’s go!
28/05 13u15  Dealderdag: Fifa 20, Horizon Zero Dawn, Batman Arkham Knight en meer! Het is weer tijd voor een gloednieuwe Dealderdag. Dat betekent dat we ook vandaag weer de beste koopjes van de week op een rijtje hebben gezet, en samenwerking met onze zustersite Kieskeurig.nl. Dus als jij Fifa 20, Horizon Zero Dawn, Batman Arkham Knight of een van de andere games nog niet hebt? Grijp nu je kans!
28/05 12u15  Saga is de ultieme comic voor Star Wars-fans Een tijdje terug stuitte Jacco op Saga, volgens hem de ultieme comic voor Star Wars-liefhebbers. Hieronder vertelt hij waarom het zo goed is.
28/05 00u15  Bekijk uitgebreide nieuwe gameplay van The Last of Us: Part 2 Bekijk de nieuwe gameplaybeelden van The Last of Us: Part 2, Grand Theft Auto 6 laat misschien tot 2023 op zich wachten en Captain Price wordt een operator in Call of Duty: Modern Warfare. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht!
27/05 17u15  Trackmania preview - Gratis doldwaas racen, maar niet voor niks Scheuren met boosts, over hellingen en door loopings klinkt als een bekend recept voor arcaderacers, maar Trackmania neemt die elementen uiterst serieus. Daarom hebben we professionele speedfreak Joe van Burik weer gevraagd om met de nieuwste editie alvast een proefrit te maken.
27/05 12u15  Wat als… handhelds nog steeds populair waren? In de rubriek ‘Wat als…?’ kijkt Michel naar belangrijke gebeurtenissen in de game-industrie en stellen we ons voor wat er zou zijn gebeurd als ze heel anders waren verlopen. In deze aflevering: wat als de iPhone niet de mobiele gamesmarkt had veroverd en handhelds daardoor nog altijd populair waren?
27/05 06u15  Mafia 3: Definitive Edition is een downgrade De Mafia 3 update naar de Definitive Edition blijkt helemaal geen upgrade te zijn, maar een dikke downgrade! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over Xbox Series X, Beat Saber, M. Bison, Hot Chips 2020, Unreal Engine 5, Quantic Dream, Ghost of Tsushima en Mafia 2: Definitive Edition.
26/05 12u15  The Sims 4: Eco Lifestyle preview – Seks in een afvalcontainer Mensen hebben het niet door, maar onder de radar is The Sims een van de meest edgy gamefranchises die er bestaan. Kijk maar naar de aankomende uitbreiding, Eco Lifestyle, waarin Sims kunnen sterven aan een aanval van duizenden vliegen! Dat is pure horror, mensen.
26/05 00u15  Call of Duty: WWII is vanaf vandaag gratis voor PlayStation Plus-leden Call of Duty: WWII is vanaf vandaag gratis voor PlayStation Plus-leden, woensdag wordt er een State of Play van The Last of Us: Part 2 uitgezonden en er is een nieuwe Sherlock Holmes-game aangekondigd. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht!
25/05 12u15  Minecraft Dungeons review (Xbox One) - Diablokken Dungeon crawlers zijn het equivalent van moshpits: te veel mensen staan dicht op elkaar en als je niet uitkijkt ga je dood. Hoewel Jacco van een potje rammen houdt, sprak het overzichtelijkere Minecraft Dungeons hem ook wel aan.
25/05 00u15  Bayonetta 3 is zeker niet gecanceld Het weekend zit er op, maar de zon blijft voorlopig nog wel even schijnen. Laten we de week dan ook maar beginnen met een positief nieuwtje, Bayonetta 3 is nog altijd volop in ontwikkeling! Verder in de N8w8: John Wick's Derek Kolstad zou tv-adapties willen maken van twee bijzondere games en The Snyder Cut van Justice League bevat geen reshoots met de cast. Daarnaast heeft je Wacht weer een paar gratis spelletjes gevonden, lezen dus!
24/05 00u15  Assassin's Creed Valhalla laat Vikingen vechten middels rapbattles Ubisoft laat weten dat Assassin's Creed Valhalla rapbattles kent... De Wachtster legt uit hoe dat zit! Ander nieuws deze N8W8: Ghost of Tsushima wordt moeilijk én makkelijk, Pokémon Go 7 uur lang offline, 30 dagen gratis Final Fantasy XIV spelen, en PlatinumGames wil niet opgekocht worden, ook niet door Microsoft.
23/05 12u15  The Witcher 3: Wild Hunt heeft andere openwereldgames verpest The Witcher 3 is alweer vijf jaar oud! Daarom vertelt Jacco waarom het zijn favoriete game ooit is en waarom het andere openwereldgames praktisch heeft verpest.
23/05 00u15  Id Software haalt anti-cheat software uit DOOM: Eternal met volgende update Welkom bij de Nachtwacht, waarin we het vandaag onder andere hebben over een nieuwe spin-off film in het Spider-Man-universum, wat beelden van Half-Life 2: Episode 4 die opeens op zijn gedoken en over id Software, die besloten hebben de anti-cheat software Denuvo uit DOOM: Eternal te halen. Fijn weekend!
Laatste update: vandaag om 5u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

3x De beste GTA 5 mods voor pc30/05 00u15 - Eurogamer: Als één game zich leent voor modificaties door getalenteerde fans, dan is het wel Grand Theft Auto 5. San Andreas is een gedetailleerde wereld die smeekt om door mods binnenstebuiten te worden gekeerd. Mods worden niet door Rockstar ondersteund, maar dat houdt amateurontwikkelaars niet tegen om er een heleboel uit te brengen. We zetten alle leukste mods even op een rij.We leggen eerst uit wat mods zijn en hoe je ze installeert voor GTA 5.Geen zin in? Ga dan rechtstreeks naar de:Lees meer...
2x Call of Duty: Warzone opent Bunker 1127/05 00u15 - Eurogamer: In een tweet van een Warzone-fankanaal ontdekken we dat ontwikkelaar Infinity Ward eindelijk Bunker 11 in Call of Duty: Warzone opent.Wie Bunker 11 betreedt in Warzone krijgt toegang tot de war room, server room en mist room. Als je de war room betreedt, kun je vervolgens moeilijk naast de opvallende rode knop en de nucleaire kernkop kijken. Met de opening van Bunker 11 haalt Infinity Ward gelijk ook alle mysteries omtrent die plek weg. Wat de toevoeging van die rode knop en kernkop precies betekent, is echter nog onduidelijk. Vermoedelijk kunnen we ons in de toekomst aan nucleaire oorlogsvoering verwachten in Warzone.Lees meer...
2x Olav Mol gaat F1 2020 van commentaar voorzien27/05 00u15 - FOK!Games: Codemasters laat ons in een persbericht weten dat Nederlands bekendste F1-commentator, Olav Mol, de racegame F1 2020 voorziet van Nederlandse commentaar.
2x Paper Mario: The Origami King release aangekondigd30/05 00u15 - Eurogamer: Nintendo kondigt een nieuwe Paper Mario-game uit. Paper Mario: The Origami King komt op 17 juli exclusief voor de Nintendo Switch uit.In Paper Mario: The Origami King wordt Mario uitgenodigd door prinses Peach om het Origami Festival te vieren. Daar blijkt echter dat koning Olly van het Origami-koninkrijk plannen heeft om de gehele wereld op te vouwen. Natuurlijk moet Mario vervolgens de prinses uit de klauwen van de slechteriken redden.Paper Mario speelt zich als vanouds volledig in een papieren wereld af. Terwijl Mario een 2D-personage blijft, moet hij het deze keer opnemen tegen origami tegenstanders in 3D van het Origami-koninkrijk. Lees meer...
2x Download GTA 5 deze week gratis op pc30/05 00u15 - Eurogamer: Update: Er is duidelijk enorm veel vraag naar gratis GTA 5 op pc. De Epic Game Store servers hebben moeite het bij te houden.Epic laat weten via Twitter dat ze hun best doen om de servers zo snel mogelijk op te schalen zodat het de enorme toevloed aan gebruikers aan kan.Een beetje geduld dus!Lees meer...
2x Epic Game Store kan toevloed door gratis GTA 5 download niet aan30/05 00u15 - Eurogamer: De Epic Game Store heeft het moeilijk. Sinds 17:00 uur is Grand Theft Auto 5 gratis te downloaden, en zoals verwacht is de interesse enorm.Zo enorm zelfs dat de servers de vraag niet bij kunnen houden en vaak fouten geven of eindeloos blijven haperen. Epic heeft ondertussen al een officieel bericht de wereld in gestuurd via Twitter.Epic doet er momenteel alles aan om de servers extra capaciteit te geven en aan de enorme vraag te beantwoorden. Nog een beetje geduld dus!Lees meer...
2x Bekijk hier de State of Play: Ghost of Tsushima livestream30/05 00u15 - Eurogamer: Vanavond is de PlayStation State of Play te zien, die dit keer volledig in het teken van Ghost of Tsushima staat.De stream duurt achttien minuten en laat onder meer nieuwe gameplaybeelden van gevechten en de wereld zien. De Ghost of Tsushima release valt 17 juli 2020 exclusief op de PlayStation 4.De livestream is vanaf 22:00 uur op Twitch en YouTube te zien.Lees meer...
2x In Assassin's Creed Valhalla kun je je haarkleur aanpassen30/05 00u15 - Eurogamer: Tijdens een interview met de Washington Post onthult creative director Ashraf Ismail meer details over de je vogel, de assassins en de aanpassingsopties voor je personage in Assassin's Creed Valhalla.Ubisoft geeft je in Assassin's Creed Valhalla enorm veel vrijheid op vlak van speelstijl en hoe je personage en wapens eruit zien. Zo is het voor het eerst in de reeks mogelijk om je haarkleur aan te passen en krijg je de keuze tussen een breed scala aan baarden, tatoeages en oorlogsverf. Daarnaast kies je ook hoe de vijf afzonderlijke stukken van je uitrusting eruitzien door middel van upgrades en cosmetische aanpassingen.Je vogelpartner in Assassin' Creed Valhalla heet deze keer Synin. Die naam refereert volgens Ismail naar het Noorse woord voor 'inzicht'. Naast die vogel kom je ook een groep assassins of Hidden Ones tegen die Eivor gaandeweg hun typische vaardigheden aanleren. Zo leer je vroeg in Assassin Creed Valhalla de instakill-vaardigheid met de Hidden Blade, evenals de iconische social stealth. Lees meer...
2x PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt ranked mode30/05 00u15 - Eurogamer: Dankzij update 7.2 krijgen de testservers van PlayerUnknown's Battlegrounds de langverwachte ranked mode. Diezelfde patch voegt echter ook de veelbesproken bots toe aan de pc-versie van de game.Iedereen die de game speelt, kan vanaf nu de ranglijsten van PlayerUnknown's Battlegrounds beklimmen. De ontwikkelaar verlaagt namelijk het minimale vereiste niveau voor de modus naar level 1. In ranked wedstrijden nemen in totaal 64 spelers het alleen of in teams van twee tot drie spelers tegen elkaar op. Via goede prestaties beklim je de in totaal 6 tiers om zo de rang van Master te bereiken. Volgens de patch notes stijg je enkel in de rangschikking door geleverde prestaties in wedstrijden.Daarnaast krijgen de testserver voor de pc-versie de veelbesproken bots. Die zijn vooral veelbesproken omdat spelers vrezen dat de bots het sterk verminderde aantal spelers moeten compenseren. Via een persbericht stelt de ontwikkelaar ons echter een beetje gerust, want bots komen niet voor in de ranked mode.Lees meer...
2x Bekijk de nieuwe trailer van Christopher Nolan-film Tenet in Fortnite30/05 00u15 - Eurogamer: Een gloednieuwe trailer van de film Tenet is binnenkort te zien in Fortnite. Dat maakt Epic Games bekend.De trailer zal vanaf 22 mei 2u 's nachts (onze tijd) te zien zijn in het theater op het Party Royale eiland in Fortnite. De trailer wordt elk uur getoond, maar het is nog niet bekend hoelang de trailer in Fortnite zal blijven.Tenet is de nieuwe film van Christopher Nolan, de regisseur van blockbusters als Inception, The Dark Knight, Interstellar en Dunkirk. De even langverwachte als geheimzinnige film komt normaal gezien in juli 2020 in de zalen, als het coronavirus tenminste geen stok tussen de wielen steekt.Lees meer...

Statistieken

Artikels:
25701
Gelezen:
4616
Aantal lezers nu:
73


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2020 Naar boven