zaterdag 29 januari 2022, week 04


U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u15
 

Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip

Verbergen Tonen
29/01 05u15  Lotte Vanwezemael danst voor het eerst met een vrouw in ‘Dancing with the stars’ In de switch-up week van Dancing with the stars dansen de sterren met een andere danspartner. Een wissel tussen de professionele dansers zorgt ervoor dat Björk - de huidige danspartner van Jonatan Medart - met Lotte Vanwezemael gematcht wordt.
29/01 03u15  Pas moeder, en al klaar voor de volgende droom: Charlotte Adigéry richt haar pijlen op de VS: “Surreëel om als kleine Belg in New York te belanden” Ook buiten België leren ze Charlotte Adigéry (31) kennen. Na Parijs, Londen en Berlijn richt ze haar pijlen op de VS, nadat corona die plannen in het vriesvak stak. Adigéry gaat er op tournee van oost naar west, van New York naar LA. Ook Canada en Mexico moeten voor de bijl.
28/01 18u15  Doutzen Kroes zet punt achter carrière: “Ik wil niet meer bijdragen aan al die corruptie” Doutzen Kroes, het succesvolste model dat Nederland ooit voortbracht, zet een punt achter haar internationale carrière. Plotsklaps, zo lijkt het. De 37-jarige Kroes nam die beslissing voor zichzelf echter al enige tijd geleden. “Ik wil niet meer bijdragen aan al die corruptie”, klinkt het hard.
28/01 16u15  Vrouw klaagt rapper Chris Brown aan voor verkrachting: “De volgende ochtend eiste hij dat ik morning-afterpil nam” Een Amerikaanse vrouw beschuldigt rapper Chris Brown ervan dat hij haar eind december 2020 heeft gedrogeerd en verkracht. Dat meldt TMZ. De vrouw eist een schadevergoeding van 20 miljoen dollar (zo’n 18 miljoen euro).
28/01 10u15  Evelien Van Hamme kopt binnen: “Met die acteur van ‘Normal people’ wil ik wel eens een pintje gaan drinken” Ze schittert sinds kort weer op het kleine scherm als Tinne in ‘Dertigers’, één van de populairste personages uit de reeks. Maar ook in onze videorubriek ‘… kopt binnen’ schittert de immer goedlachse Evelien Van Hamme (39). “Waar je mij gelukkig mee kan maken? Ik weet niet het, héél veel.”
28/01 10u15  Bloeit er iets moois tussen Brad Pitt (58) en zangeres Lykke Li (35)? Er lijkt iets moois te bloeien tussen filmster Brad Pitt (58) en de Zweedse zangeres Lykke Li (35). De twee worden in de Britse boulevardpers aan elkaar gekoppeld nadat ze samen werden opgemerkt.
28/01 10u15  Demi Lovato scherp voor ex-lief: “Mijn vibrator is beter” De Amerikaanse artiest Demi Lovato is niet mals voor de bedprestaties van hun voormalige verloofde Max Ehrich. Dat maakte Lovato duidelijk op Instagram.
28/01 09u15  Oliver Symons van Bazart is papa geworden Opvolging verzekerd. Oliver Symons (28), toetsenist van de Belgische band Bazart, is voor het eerst papa geworden. Dat nieuws deelt hij mee op Instagram.
28/01 08u15  Clouseau brengt nieuwe single uit, na bewogen jaar: “Een scheiding is klote, maar nu zit ik weer goed in m’n vel” “Een scheiding is klote, maar nu kan ik zeggen dat ik weer goed in mijn vel zit.” Koen Wauters (54) heeft de gevoelens tijdens dat proces – van het diepe dal tot de positieve ommekeer – met broer Kris (57) in een nieuw nummer gegoten: ‘Stil’. Het is de tweede single die Clouseau lost in de aanloop van nieuwe plaat ‘Jonge wolven’. Na 37 jaar is de groep nog steeds niet uitgezongen. “Als zestigplussers staan we graag nog eens in het Sportpaleis!”
28/01 06u15  Nieuwe single Clouseau raakt scheidingsproces Koen Wauters aan: “Merkte dat gevoel van leegte uit het nummer toen ik voor het eerst de kinderen naar mijn ex bracht” “Een scheiding is klote, maar nu kan ik zeggen dat ik weer goed in mijn vel zit.” Koen Wauters (54) heeft de gevoelens tijdens dat proces – van het diepe dal tot de positieve ommekeer – met broer Kris (57) in een nieuw nummer gegoten: ‘Stil’. Het is de tweede single die Clouseau lost in de aanloop van nieuwe plaat ‘Jonge wolven’. Na 37 jaar is de groep nog steeds niet uitgezongen. “Als zestigplussers staan we graag nog eens in het Sportpaleis!”
28/01 03u15  Brad Pitt is naar verluidt aan het daten met Zweedse zangeres Lykke Li Er lijkt iets moois te bloeien tussen filmster Brad Pitt (58) en de Zweedse zangeres Lykke Li (35). De twee worden in de Britse boulevardpers aan elkaar gekoppeld nadat ze samen werden opgemerkt.
27/01 18u15  Sien en Thomas stoppen als wrapper, Ketnet gaat opnieuw in tv-programma op zoek naar opvolgers Sien Wynants en Thomas Van Achteren stoppen als Ketnet-wrapper. De kinderzender gaat opnieuw in een televisieprogramma op zoek naar hun opvolgers.
27/01 18u15  Franstalige zanger Dave (77) belandt in ziekenhuis na “zware val” De 77-jarige zanger Dave is na “een zware val bij hem thuis” in het ziekenhuis opgenomen. Hierdoor heeft hij “al zijn verplichtingen van de komende weken” moeten annuleren. Dat meldt zijn persverantwoordelijke François Troller. Dave had in februari en maart een paar concertdata gepland in het noorden van Frankrijk.
27/01 16u15  Chanel onder vuur na modeshow met prinses te paard: “Het zijn geen modeaccessoires” Een paard op de catwalk? Het Franse modehuis Chanel vond het geen slecht idee. De opener van hun coutureshow was niemand minder dan Charlotte Casiraghi, het nichtje van prins Albert van Monaco, die met een zwart paard over het podium galoppeerde. Na haar passage volgden de andere modellen te voet. 
27/01 08u15  Van pestende Michael Jackson tot geheime baby: docu van 4 uur geeft “ongefilterde blik op verborgen verhaal van Janet Jackson” Een pestende Michael Jackson. Een tirannieke vader. ‘Nipplegate’ en een geheime baby. Niets blijft onbesproken in een vier uur durende documentaire over Janet Jackson (55). De zangeres onthult er privédetails uit haar leven, met centraal: de mannen die haar jarenlang onder de knoet hielden. “Ik ben ongelooflijk naïef geweest.”
Laatste update: vandaag om 5u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
27/01 03u15  CORE, de unieke samenwerking tussen Rock Werchter en Tomorrowland: “Innemende totaalervaring”Achter de schermen werkten ze al samen, maar samen een festival organiseren is een primeur voor Rock Werchter en Tomorrowland. Dat doen ze met CORE Festival, dat op 27 en 28 mei plaatsvindt in Brussel. Naast vier muziekpodia met meer dan dertig artiesten zal er ook kunst te zien zijn. Na twee muzikaal troosteloze jaren tekenen Tomorrowland en Rock Werchter in 2022 voor maar liefst 25 festivaldagen.
27/01 03u15  Stromae geen drie, maar zelfs zes keer te zien in BrusselWegens succes verlengd: Stromae (36) voegt extra shows toe aan zijn concertreeks in Brussel. De zanger zou er volgend jaar drie shows spelen in Paleis 12. Dat worden er nu zes.
27/01 03u15  Selah Sue openhartig over gebruik antidepressiva in nieuwe single ‘Pills’Selah Sue (32) heeft de derde single van haar toekomstige nieuwe album voorgesteld. In ‘Pills’ heeft ze het open over het gebruik van antidepressiva. “Het nummer gaat over mijn persoonlijke ervaring in het nemen van antidepressiva, en over het afwegen van de positieve en negatieve bijwerkingen”, zei ze woensdagochtend bij Studio Brussel.
27/01 03u15  ‘Wauters in de woestijn’ volgt de zanger tijdens Dakar-rally: “Ik heb dit avontuur gemist”Hij had gezworen nooit meer deel te nemen. Maar na tien jaar zonder kon Koen Wauters (54) de drang niet meer weerstaan en nam hij opnieuw deel aan de Dakar-rally. Zijn relaas deelt hij vanaf vanavond in ‘Wauters in de woestijn’.
27/01 03u15  Silvy De Bie twee maanden buiten strijd door ooroperatieSilvy De Bie (41) is twee maanden out na een medische ingreep. De zangeres ging onder het mes voor een probleem aan haar gehoor.
27/01 03u15  Levenslang in de greep van mannen: Janet Jackson legt verleden bloot in 4 uur lange docuEen pestende Michael Jackson. Een tirannieke vader. ‘Nipplegate’ en een geheime baby. Niets blijft onbesproken in een vier uur durende documentaire over Janet Jackson (55). De zangeres onthult er privédetails uit haar leven, met centraal: de mannen die haar jarenlang onder de knoet hielden. “Ik ben ongelooflijk naïef geweest.”
26/01 22u15  Britse prins Andrew ontkent formeel dat hij Virginia Giuffre seksueel misbruikte, en vraagt om proces met juryDe Britse prins Andrew ontkent nu ook formeel dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel misbruik van de destijds minderjarige Virginia Giuffre. Dat staat te lezen in een officiële reactie die werd afgeleverd bij de rechtbank in New York die moet oordelen over de beschuldigingen van Giuffre.
26/01 20u15  Vissen en wandelen om van seksverslaving af te komen na schandaal in ‘The voice of Holland’: “Jeroen Rietbergen tot voorjaar opgeborgen in VS”Niet de Gooise villa van Linda de Mol, maar een witte villa in het Amerikaanse Tennessee is de plek waar Jeroen Rietbergen nu verblijft. Het Nederlandse roddelblad Privé zag hem tijdens een tussenlanding in Atlanta, voordat hij voorlopig helemaal uit beeld verdween om zware therapie te ondergaan op een plek waar ook een seksverslaafde, Amerikaanse politicus onder handen werd genomen.
26/01 19u15  Vissen en wandelen om van seksverslaving af te komen: “Jeroen Rietbergen tot voorjaar opgeborgen in VS”Niet de Gooise villa van Linda de Mol, maar een witte villa in het Amerikaanse Tennessee is de plek waar Jeroen Rietbergen nu verblijft. Het Nederlandse roddelblad Privé zag hem tijdens een tussenlanding in Atlanta, voordat hij voorlopig helemaal uit beeld verdween om zware therapie te ondergaan op een plek waar ook een seksverslaafde, Amerikaanse politicus onder handen werd genomen.
26/01 16u15  Ali B stopt met werken tijdens onderzoek over misstanden bij ‘The voice’Ali B stopt al zijn werkzaamheden gedurende het onderzoek naar de misstanden achter de schermen bij het Nederlandse televisieprogramma The Voice of Holland. Dat meldt zijn management SPEC. op Instagram. Volgens de post legt Ali B al zijn werkzaamheden als artiest, ondernemer en partner binnen SPEC. voorlopig neer.
26/01 15u15  Drie Belgische actrices genomineerd voor CésarsAls de sterren juist staan, krijgen de Césars, de Franse filmprijzen, bij de uitreiking op 25 februari een behoorlijk Belgische tintje. De Brusselse Virginie Efira is genomineerd in de categorie beste actrice voor haar rol als non in “Benedetta” van Paul Verhoeven. Cécile de France dingt mee naar de César voor beste bijrol voor “Illusions perdues” van Xavier Giannoli. De Brusselse Salomé Dewaels ten slotte maakt kans om beste vrouwelijke belofte te worden, ook voor “Illusions Perdues”. De lijst met genomineerden is woensdag bekendgemaakt.
26/01 11u15  Rock Werchter en Tomorrowland organiseren samen nieuw festival, en eerste editie is dit jaar alRock Werchter en Tomorrowland slaan de handen in elkaar voor een nieuw tweedaags festival in Brussel. Met muziek én kunst. CORE festival vindt al dit jaar plaats op 27 en 28 mei. Een line-up is er nog niet, maar ze beloven alvast “een eclectische mix” aan genres. De preregistratie is nu open.
26/01 10u15  Ex-Playmate Holly Madison getuigt: “Hugh Hefner had wraakporno van alle vrouwen”Voormalig Playboy-model Holly Madison doet in de nieuwe docuserie ‘Secrets of Playboy’ een boekje open over haar tijd met de inmiddels overleden Hugh Hefner. Madison vertelt dat Hefner wraakporno van vrouwen in de Playboy Mansion had en onthult dat hij geen voorbehoedsmiddelen wilde gebruiken. Ook zegt het model bang te zijn geweest om de extravagante woning te verlaten.
26/01 09u15  Blogster moet niet één maar vier miljoen dollar betalen aan Cardi B in zaak rond lasterDe Amerikaanse rapster Cardi B krijgt 4 miljoen dollar in een proces tegen een blogster die verklaard had dat de zangeres een prostituee is en herpes heeft.
26/01 09u15  ‘Game of thrones’-acteur Peter Dinklage niet opgezet met remake van ‘Sneeuwwitje’Niet iedereen is opgezet met de nieuwe remake van Disneys Snow White. Acteur Peter Dinklage uitte afgelopen week in de WTF-podcast van Marc Maron kritiek op de gedateerde manier waarop de dwergen in de film afgebeeld worden.
26/01 03u15  Cardi B moet 1 miljoen euro krijgen van roddelbloggerTasha K, een Amerikaanse roddelblogger, heeft een rechtszaak tegen rapper Cardi B verloren. Nu ze schuldig is bevonden aan laster en smaad, moet Tasha K de zangeres 1,25 miljoen dollar betalen. Dat komt neer op 1,11 miljoen euro.
26/01 03u15  Brysa (18) is eerste Belg met een nummer 1-hit in Nederland in tien jaar: “Het kwam écht uit de lucht gevallen”Achttien is ie, maar toch heeft Brysa – Sabry Verhoeven goochelde wat met de letters van zijn voornaam om tot zijn alter ego te komen – al twee hits te pakken. Hoewel je hem nog nooit op de radio hoorde en de meesten zijn naam wellicht nog niet kennen, werd het eerste nummer van de jonge hiphopper al meer dan 10 miljoen keer beluisterd. En zijn tweede wapenfeit is momenteel één van de meest gedraaide nummers in Nederland.
25/01 21u15  Elton John test positief op corona en moet twee concerten annulerenHet Britse popicoon Elton John heeft positief getest op het coronavirus en moet daarom twee concerten in de VS annuleren. Dat meldt hij op zijn Instagram-account. De concerten zouden dinsdag en woensdag plaatsvinden in Dallas. Het zijn optredens van zijn wereldwijde afscheidstournee.
25/01 17u15  Skatelegende Tony Hawk komt deze zomer naar BelgiëTony Hawk komt deze zomer naar België. Dat meldt Studio Brussel. De Amerikaanse skatelegende zal op 2 augustus een show opvoeren in het Antwerpse Rivierenhof.
25/01 14u15  Chileense president springt in de bres voor Taylor SwiftDamon Albarn (53), zanger bij Blur en Gorillaz, heeft zich niet populair gemaakt bij Taylor Swift (32). In een interview met de Los Angeles Times beweerde hij dat de zangeres haar nummers niet zelf schrijft. Swift verdedigde zich op Twitter, waar zelfs de Chileense president haar te hulp schoot.
25/01 12u15  Adil El Arbi en Bilall Fallah introduceren het eerste transpersonage van DC in ‘Batgirl’Adil El Arbi en Bilall Fallah draaien momenteel ‘Batgirl’ voor superheldenfabriek DC, een film die om meerdere redenen een mijlpaal zal worden. Niet alleen wordt het de eerste soloprent van het gekende strippersonage. Er zal ook voor de eerste keer een transpersonage haar opwachting maken in een DC-film, gespeeld door een transgender persoon.
25/01 09u15  Gluren bij BV’s: Frances Lefebure en Boris Van Severen vieren hun trouwdag nét iets te laat, en Marc Coucke heeft lieve boodschap voor jarige dochterDit weekend was het een en al feest bij de BV’s. Frances Lefebure en Boris Van Severen hadden een unieke manier gekozen om hun trouwdag te vieren, Marc Coucke had iets liefs te zeggen over zijn dochter en Veronique Leysen en Thomas Vanderveken zijn opnieuw zwanger.
25/01 08u15  Gluren bij BV’s: Frances Lefebure en Boris Van Severen vieren hun trouwdag nét iets te laat, Pieter Loridon veroorzaakt controverse met zelfbesmettingDit weekend was het een en al feest bij de BV’s. Frances Lefebure en Boris Van Severen hadden een unieke manier gekozen om hun trouwdag te vieren, Marc Coucke had iets liefs te zeggen over zijn dochter en Pieter Loridon veroorzaakte een heuse ‘mediatsunami’ door zichzelf doelbewust te besmetten met COVID-19.
25/01 03u15  Bassie en Adriaan lanceren eigen game: “Het voordeel is dat we digitaal altijd jong blijven”Hun laatste tv-programma’s dateren van het midden van de jaren negentig, en hun laatste gezamenlijke theatertournee van 2003, maar Bassie en Adriaan hebben nu een eigen game. Vorig jaar hadden de Nederlandse clown en acrobaat ook nog een tentoonstelling.
25/01 03u15  Kelly Clarkson moet 795.000 euro betalen aan haar voormalige echtgenootDe Amerikaanse popster Kelly Clarkson (39) moet 795.000 euro ophoesten aan haar voormalige echtgenoot Brandon Blackstock. De zangeres is immers na maanden juridisch getouwtrek veroordeeld tot het betalen van een bedrag van 5 procent van de waarde van hun woning, een grote ranch in Montana met een prijskaartje van 15,9 miljoen euro.
25/01 03u15  Van Ana de Armas in ‘Yesterday’ tot Harrison Ford in ‘E.T.’: deze acteurs werden uit bekende films gekniptVijf miljoen dollar eisen ze, omdat filmstudio Universal hen bedrogen heeft. Twee fans van actrice Ana de Armas huurden voor 3,99 dollar Yesterday, de romantische film waarin de muziek van The Beatles centraal staat. De Armas was immers te zien in de trailer. Alleen sneuvelden de scènes van de actrice, intussen dankzij rollen in Knives out en No time to die een ster, op de montagevloer. Deze sterren kunnen ervan meespreken. Ook zij zagen hun scènes in bekende films sneuvelen.
24/01 22u15  Adele verrast fans met telefoontje na uitstellen van optredens: “Het spijt me zo!”Nadat Adele vrijdag bekend op de valreep haar concertreeks in Las Vegas afgelastte, viel de droom van heel wat van haar fans in duigen. Maar de Britse superster maakte het wel op een bijzondere manier goed. Ze belde namelijk met enkele fans - al in Las Vegas aanwezig waren - om zich persoonlijk te excuseren voor het verplaatsen van de shows.
24/01 20u15  Bob Dylan verkoopt hele muziekcatalogus aan SonyDe Amerikaanse zanger Bob Dylan heeft in juli zijn hele catalogus opgenomen muziek verkocht aan Sony. Dat heeft de gigant van de muziekindustrie maandag bekendgemaakt. De waarde van de overeenkomst is niet meegedeeld. Het akkoord omvat ook de rechten op toekomstige releases.
24/01 19u15  Spaanse prinses Cristina en haar echtgenoot gaan uit elkaarDe Spaanse infante Cristina en haar echtgenoot Iñaki Urdangarí, die veroordeeld is voor corruptie en onlangs gefotografeerd is met een andere vrouw, gaan uit elkaar. Dat hebben ze maandag aangekondigd in een mededeling aan het Spaanse persagentschap EFE.
24/01 16u15  Tranen en heel wat kusjes in ‘De bachelor’ met Fabrizio: bekijk hier de eerste beeldenGoed nieuws voor alle romantici: ‘De bachelor’ keert terug, dit keer met Fabrizio Tzinaridis in de hoofdrol. De tattoo-artiest en voormalige ‘Temptation island’-verleider gaat er op zoek naar de liefde. De eerste beelden van het programma zijn alvast veelbelovend.
24/01 15u15  Hebben ‘divastreken’ van Adele geleid tot afzeggen van concertreeks in Las Vegas?Afgelopen weekend liet zangeres Adele haar fans weten dat haar shows in Las Vegas niet door kunnen gaan. In een emotionele video vertelt de 33-jarige zangeres in tranen dat haar show nog niet klaar was. Nu gaan er geruchten dat dit wellicht om krokodillentranen zou gaan …
24/01 08u15  Stromae liet Jubelpark deels afsluiten voor opnames van nieuwe clip dag voor coronabetogingAlweer broedt Stromae (36) op grote plannen voor zijn volgende single. De zanger liet zaterdag het Jubelpark in Brussel deels afsluiten voor de opnames van een videoclip.
24/01 03u15  Bart Kaëll maakt acteerdroom waar in ‘De buurtpolitie VIPS’: “Jan Verheyen wees me ooit af. Ik leek te veel op mezelf”Bommen in de tuin, dreigbrieven in de bus. Iemand heeft het gemunt op Bart Kaëll (61). Of toch in ‘De buurtpolitie VIPS’. De zanger schrapt er een oude droom van zijn bucketlist: acteren op televisie. Al brandt de wens om gewoon weer te mogen zingen nog harder. “De eerste lichtpuntjes zijn in zicht.”
24/01 03u15  Nick Jonas voor het eerst papa dankzij draagmoederZanger Nick Jonas (29), bekend van The Jonas Brothers, verwelkomt samen met actrice Priyanka Chopra (39) een eerste kindje. Daarvoor deden ze beroep op een draagmoeder.
24/01 03u15  ‘The aristocats’ zingen straks ook écht: Disney maakt live-remake van een van meest succesvolle titelsDisney komt met een live-remake van The aristocats. Die beslissing komt na het succes van de herwerkingen van klassiekers zoals Dumbo, Aladdin, The lion king en Mulan.
24/01 03u15  Dag voor coronabetoging laat Stromae Jubelpark nog deels afsluiten voor opnames van nieuwe clipAlweer broedt Stromae (36) op grote plannen voor zijn volgende single. De zanger liet zaterdag het Jubelpark in Brussel deels afsluiten voor de opnames van een videoclip.
23/01 17u15  Broers op tv, maar nu verloofd in het echte leven: Brits soapsprookje blijft durenDe wereld kent het als erg van elkaar verschillende broers in de populaire Britse soap Emmerdale, maar achter de schermen ontstond een romance tussen de twee. En zijn Kris Mochrie en Max Parker verloofd. Het Verenigd Koninkrijk smelt.
23/01 12u15  Derde kindje op komst voor Thomas Vanderveken en Véronique LeysenThomas Vanderveken (40) en Véronique Leysen (36) zijn in verwachting van hun derde kindje. Dat maakt het bekende koppel bekend op sociale media.
22/01 22u15  Zo vroeg Pat Krimson zijn Loredana ten huwelijk: “Ik dacht dat het verborgen camera was”Loredana geloofde het eerst niet, toen Pat Krimson haar in een uiterst romantische setting ten huwelijk vroeg. Maar het was wel degelijk zo, vertelden de twee tijdens 24 uur live. “Ik ben een romanticus, hoor”, zei Krimson.
22/01 16u15  Arno speelt drie keer in AB, ondanks ziekte: “Optreden is het beste medicijn”“Het is misschien de laatste keer dat ik optreed.” Dat zei Arno (72) vorige week, tijdens een intieme show voor Radio 1. Maar de zanger duwt door. Ondanks zijn strijd tegen pancreaskanker speelt hij in februari drie keer in de AB.
22/01 14u15  Arno speelt drie keer in AB, ondanks ziekte“Het is misschien de laatste keer dat ik optreed.” Dat zei Arno (72) vorige week, tijdens een intieme show voor Radio 1. Maar de zieke zanger duwt door. Ondanks zijn strijd tegen pancreaskanker speelt hij in februari drie keer in de AB.
22/01 06u15  De obsessie van Charlotte Timmers uit ‘Billie vs Benjamin’: “Het is een akelig jobke, ik weet niet waarom dat mij zo aantrekt”Billie: kringloopwinkellinks. Benjamin: Dries Van Langenhoverechts. En toch springt de vonk over in de nieuwe televisieserie Billie vs Benjamin. Maar hoe gaan acteurs Charlotte Timmers en Ward Kerremans in het echte leven om met de liefde? “Een klassieke relatie lijkt me niet altijd te werken.”
1


Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

3x Pas moeder, en al klaar voor de volgende droom: Charlotte Adigéry richt haar pijlen op de VS: “Surreëel om als kleine Belg in New York te belanden”29/01 03u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Ook buiten België leren ze Charlotte Adigéry (31) kennen. Na Parijs, Londen en Berlijn richt ze haar pijlen op de VS, nadat corona die plannen in het vriesvak stak. Adigéry gaat er op tournee van oost naar west, van New York naar LA. Ook Canada en Mexico moeten voor de bijl.
1x Derde kindje op komst voor Thomas Vanderveken en Véronique Leysen23/01 12u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Thomas Vanderveken (40) en Véronique Leysen (36) zijn in verwachting van hun derde kindje. Dat maakt het bekende koppel bekend op sociale media.
1x Dag voor coronabetoging laat Stromae Jubelpark nog deels afsluiten voor opnames van nieuwe clip24/01 03u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Alweer broedt Stromae (36) op grote plannen voor zijn volgende single. De zanger liet zaterdag het Jubelpark in Brussel deels afsluiten voor de opnames van een videoclip.
1x Bart Kaëll maakt acteerdroom waar in ‘De buurtpolitie VIPS’: “Jan Verheyen wees me ooit af. Ik leek te veel op mezelf”24/01 03u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Bommen in de tuin, dreigbrieven in de bus. Iemand heeft het gemunt op Bart Kaëll (61). Of toch in ‘De buurtpolitie VIPS’. De zanger schrapt er een oude droom van zijn bucketlist: acteren op televisie. Al brandt de wens om gewoon weer te mogen zingen nog harder. “De eerste lichtpuntjes zijn in zicht.”
1x Spaanse prinses Cristina en haar echtgenoot gaan uit elkaar24/01 19u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: De Spaanse infante Cristina en haar echtgenoot Iñaki Urdangarí, die veroordeeld is voor corruptie en onlangs gefotografeerd is met een andere vrouw, gaan uit elkaar. Dat hebben ze maandag aangekondigd in een mededeling aan het Spaanse persagentschap EFE.
1x Adele verrast fans met telefoontje na uitstellen van optredens: “Het spijt me zo!”24/01 22u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Nadat Adele vrijdag bekend op de valreep haar concertreeks in Las Vegas afgelastte, viel de droom van heel wat van haar fans in duigen. Maar de Britse superster maakte het wel op een bijzondere manier goed. Ze belde namelijk met enkele fans - al in Las Vegas aanwezig waren - om zich persoonlijk te excuseren voor het verplaatsen van de shows.
1x Kelly Clarkson moet 795.000 euro betalen aan haar voormalige echtgenoot25/01 03u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: De Amerikaanse popster Kelly Clarkson (39) moet 795.000 euro ophoesten aan haar voormalige echtgenoot Brandon Blackstock. De zangeres is immers na maanden juridisch getouwtrek veroordeeld tot het betalen van een bedrag van 5 procent van de waarde van hun woning, een grote ranch in Montana met een prijskaartje van 15,9 miljoen euro.
1x Gluren bij BV’s: Frances Lefebure en Boris Van Severen vieren hun trouwdag nét iets te laat, Pieter Loridon veroorzaakt controverse met zelfbesmetting25/01 08u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Dit weekend was het een en al feest bij de BV’s. Frances Lefebure en Boris Van Severen hadden een unieke manier gekozen om hun trouwdag te vieren, Marc Coucke had iets liefs te zeggen over zijn dochter en Pieter Loridon veroorzaakte een heuse ‘mediatsunami’ door zichzelf doelbewust te besmetten met COVID-19.
1x Elton John test positief op corona en moet twee concerten annuleren25/01 21u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Het Britse popicoon Elton John heeft positief getest op het coronavirus en moet daarom twee concerten in de VS annuleren. Dat meldt hij op zijn Instagram-account. De concerten zouden dinsdag en woensdag plaatsvinden in Dallas. Het zijn optredens van zijn wereldwijde afscheidstournee.
1x Ali B stopt met werken tijdens onderzoek over misstanden bij ‘The voice’26/01 16u15 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Ali B stopt al zijn werkzaamheden gedurende het onderzoek naar de misstanden achter de schermen bij het Nederlandse televisieprogramma The Voice of Holland. Dat meldt zijn management SPEC. op Instagram. Volgens de post legt Ali B al zijn werkzaamheden als artiest, ondernemer en partner binnen SPEC. voorlopig neer.

Statistieken

Artikels:
33084
Gelezen:
3620
Aantal lezers nu:
31


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2022 Naar boven