zaterdag 15 augustus 2020, week 33


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 4u00
 

Belg.be

Verbergen Tonen
14/08 11u15  De lustige velodroom viert 750 jaar Blankenberge De lustige velodroom viert 750 jaar Blankenberge. Naar aanleiding van 750 jaar Blankenberge vatte de huidige eigenaar van de lustige velodroom Thierry Monbaliu het plan op om een nieuwe gekke fiets te bouwen. Thierry vond de viering van 750 jaar Blankenberge HET moment om met zijn project van start te gaan. Thierry zocht contact met […] Het bericht De lustige velodroom viert 750 jaar Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.
14/08 00u15  Brian More met In de nacht verovert Vlaanderen Brian More In de nacht verovert Vlaanderen. Met Brian More hebben onze noorderburen er weer een knuffelbeer bijgekregen, want met zijn debuutsingle ‘In de nacht’ scoort de 28-jarige Zoetermeerse zanger, die in het dagelijkse leven werkzaam is als leerkracht in het speciaal onderwijs te Eindhoven, een opvallende hit. Met bijna 35.000 YouTube-views, een massa airplay […] Het bericht Brian More met In de nacht verovert Vlaanderen verscheen eerst op Belg.be.
14/08 00u15  Thomas Julian lanceert Wir Leben Unseren Traum Thomas Julian lanceert ‘Wir Leben Unseren Traum’ in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België! De droom van deze 26-jarige getalenteerde West-Vlaming wordt werkelijkheid. Met rode viltstift stond vrijdag 24 juli omcirkeld in zijn agenda. De datum dat de 26-jarige Thomas Julian met zijn nieuwste single. ‘Wir Leben Unseren Traum’ zijn Duitstalige schlagerdebuut beleefde. Deze werd tegelijkertijd […] Het bericht Thomas Julian lanceert Wir Leben Unseren Traum verscheen eerst op Belg.be.
13/08 00u15  Wordt De Toreador de Zomerhit van 2020? Wordt De Toreador de Zomerhit van 2020? Met 9 miljoen YouTube-views en 4 miljoen streams wordt de originele versie misschien wel ‘de zomerhit van 2020’.  Wilbert Pigmans: “Het is nog niet wetenschappelijk bewezen, maar uit de vele reacties blijkt ‘De Toreador’ een prima remedie te zijn voor wie last heeft van coronastress!”. Begin het al […] Het bericht Wordt De Toreador de Zomerhit van 2020? verscheen eerst op Belg.be.
11/08 00u15  Vlezenbeekse Yanni Iliadis lanceert L’Amour Interdit Vlezenbeekse Yanni Iliadis lanceert ‘L’Amour Interdit. Na ‘Félicitiation’ schrijft dit 22-jarig Vlezenbeeks raspaardje een nieuw pareltje. Yanni Iliadis lanceert ‘L’Amour Interdit’: “Wat verboden is trekt altijd de aandacht en sommigen zullen de situatie meteen herkennen!” Net als voor velen was de lockdown geen fijne periode voor de 22-jarige singer-songwriter Yanni Iliadis, maar de man die […] Het bericht Vlezenbeekse Yanni Iliadis lanceert L’Amour Interdit verscheen eerst op Belg.be.
10/08 13u15  Bert Gabriëls lacht met de coronamaatregelen Bert Gabriëls lacht met de coronamaatregelen. Zomer in O.: Dinsdag speelt hij 2 keer in het Amfitheater van De Grote Post. Stand-up comedian Bert Gabriëls lacht met de coronamaatregelen:“Ik hoop dat de Oostendse burgervader komt kijken. Hij is welkom!” Eindemaandsconference Na zijn geslaagde eerste #Eindejaarsconference was stand-up comedian Bert Gabriëls klaar voor een goedgevuld voorjaar, […] Het bericht Bert Gabriëls lacht met de coronamaatregelen verscheen eerst op Belg.be.
10/08 13u15  Breese ambulancier lanceert zijn debuutsingle Breese ambulancier lanceert zijn debuutsingle: “De perfecte remedie om mijn liefdesverdriet en de coronastress even te vergeten!” “Het zijn al zware dagen geweest en het ziet er niet meteen naar uit dat het snel rustiger wordt”, zegt de bijna 28-jarige ambulancier Gert Paredis uit Bree. Vanuit Genk, waar hij in eerste instantie belast was met […] Het bericht Breese ambulancier lanceert zijn debuutsingle verscheen eerst op Belg.be.
09/08 13u15  Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject. “Ik zat er al 10 jaar mee in mijn hoofd, maar nooit was er tijd om er iets mee te doen. Tot het coronavirus kwam en ik plotseling geconfronteerd werd met een lege agenda. Normaal zouden wij met De Romeo’s weer een topzomer beleven, […] Het bericht Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject verscheen eerst op Belg.be.
09/08 12u15  Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle. Stellingbouwer en Kontrimo-baas Michel Van den Brande (59) uit Temse en schlagerzanger Dennie Damaro (49) uit Wuustwezel brengen opnieuw een rasechte ambiancesingle uit. De opvolger van hun debuutsingle ‘Ik breng geen bloemen voor je mee’ uit 2016 is getiteld ‘2 glazen bier’. Dennie schreef tekst […] Het bericht Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vrijdag 14 augustus 2020, 11u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

0x Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle09/08 12u15 - Belg.be: Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle. Stellingbouwer en Kontrimo-baas Michel Van den Brande (59) uit Temse en schlagerzanger Dennie Damaro (49) uit Wuustwezel brengen opnieuw een rasechte ambiancesingle uit. De opvolger van hun debuutsingle ‘Ik breng geen bloemen voor je mee’ uit 2016 is getiteld ‘2 glazen bier’. Dennie schreef tekst […] Het bericht Michel Van den Brande en Dennie Damaro met tweede duetsingle verscheen eerst op Belg.be.
0x Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject09/08 13u15 - Belg.be: Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject. “Ik zat er al 10 jaar mee in mijn hoofd, maar nooit was er tijd om er iets mee te doen. Tot het coronavirus kwam en ik plotseling geconfronteerd werd met een lege agenda. Normaal zouden wij met De Romeo’s weer een topzomer beleven, […] Het bericht Gunther Levi, na een stilte van 20 jaar, met nieuw soloproject verscheen eerst op Belg.be.
0x Breese ambulancier lanceert zijn debuutsingle10/08 13u15 - Belg.be: Breese ambulancier lanceert zijn debuutsingle: “De perfecte remedie om mijn liefdesverdriet en de coronastress even te vergeten!” “Het zijn al zware dagen geweest en het ziet er niet meteen naar uit dat het snel rustiger wordt”, zegt de bijna 28-jarige ambulancier Gert Paredis uit Bree. Vanuit Genk, waar hij in eerste instantie belast was met […] Het bericht Breese ambulancier lanceert zijn debuutsingle verscheen eerst op Belg.be.
0x Bert Gabriëls lacht met de coronamaatregelen10/08 13u15 - Belg.be: Bert Gabriëls lacht met de coronamaatregelen. Zomer in O.: Dinsdag speelt hij 2 keer in het Amfitheater van De Grote Post. Stand-up comedian Bert Gabriëls lacht met de coronamaatregelen:“Ik hoop dat de Oostendse burgervader komt kijken. Hij is welkom!” Eindemaandsconference Na zijn geslaagde eerste #Eindejaarsconference was stand-up comedian Bert Gabriëls klaar voor een goedgevuld voorjaar, […] Het bericht Bert Gabriëls lacht met de coronamaatregelen verscheen eerst op Belg.be.
0x Vlezenbeekse Yanni Iliadis lanceert L’Amour Interdit11/08 00u15 - Belg.be: Vlezenbeekse Yanni Iliadis lanceert ‘L’Amour Interdit. Na ‘Félicitiation’ schrijft dit 22-jarig Vlezenbeeks raspaardje een nieuw pareltje. Yanni Iliadis lanceert ‘L’Amour Interdit’: “Wat verboden is trekt altijd de aandacht en sommigen zullen de situatie meteen herkennen!” Net als voor velen was de lockdown geen fijne periode voor de 22-jarige singer-songwriter Yanni Iliadis, maar de man die […] Het bericht Vlezenbeekse Yanni Iliadis lanceert L’Amour Interdit verscheen eerst op Belg.be.
0x Wordt De Toreador de Zomerhit van 2020?13/08 00u15 - Belg.be: Wordt De Toreador de Zomerhit van 2020? Met 9 miljoen YouTube-views en 4 miljoen streams wordt de originele versie misschien wel ‘de zomerhit van 2020’.  Wilbert Pigmans: “Het is nog niet wetenschappelijk bewezen, maar uit de vele reacties blijkt ‘De Toreador’ een prima remedie te zijn voor wie last heeft van coronastress!”. Begin het al […] Het bericht Wordt De Toreador de Zomerhit van 2020? verscheen eerst op Belg.be.
0x Thomas Julian lanceert Wir Leben Unseren Traum14/08 00u15 - Belg.be: Thomas Julian lanceert ‘Wir Leben Unseren Traum’ in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België! De droom van deze 26-jarige getalenteerde West-Vlaming wordt werkelijkheid. Met rode viltstift stond vrijdag 24 juli omcirkeld in zijn agenda. De datum dat de 26-jarige Thomas Julian met zijn nieuwste single. ‘Wir Leben Unseren Traum’ zijn Duitstalige schlagerdebuut beleefde. Deze werd tegelijkertijd […] Het bericht Thomas Julian lanceert Wir Leben Unseren Traum verscheen eerst op Belg.be.
0x Brian More met In de nacht verovert Vlaanderen14/08 00u15 - Belg.be: Brian More In de nacht verovert Vlaanderen. Met Brian More hebben onze noorderburen er weer een knuffelbeer bijgekregen, want met zijn debuutsingle ‘In de nacht’ scoort de 28-jarige Zoetermeerse zanger, die in het dagelijkse leven werkzaam is als leerkracht in het speciaal onderwijs te Eindhoven, een opvallende hit. Met bijna 35.000 YouTube-views, een massa airplay […] Het bericht Brian More met In de nacht verovert Vlaanderen verscheen eerst op Belg.be.
0x De lustige velodroom viert 750 jaar Blankenberge14/08 11u15 - Belg.be: De lustige velodroom viert 750 jaar Blankenberge. Naar aanleiding van 750 jaar Blankenberge vatte de huidige eigenaar van de lustige velodroom Thierry Monbaliu het plan op om een nieuwe gekke fiets te bouwen. Thierry vond de viering van 750 jaar Blankenberge HET moment om met zijn project van start te gaan. Thierry zocht contact met […] Het bericht De lustige velodroom viert 750 jaar Blankenberge verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
25418
Gelezen:
801
Aantal lezers nu:
33


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2020 Naar boven