zaterdag 15 augustus 2020, week 33


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u15
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
15/08 00u15  Michelle Obama zegt dat ze aan ‘milde depressie’ lijdt: ‘Ik lig er ’s nachts van wakker’ Het beleid van president Donald Trump, de staat waarin de VS zich vandaag bevindt en de coronacrisis vallen erg zwaar bij Michelle Obama. De voormalige first lady vertelt in haar podcast dat ze lijdt aan een milde vorm van depressie.
15/08 00u15  Cameron Diaz noemt stoppen met acteren opluchting Met rollen in films als There’s something about Mary en Charlie’s angels was Cameron Diaz ooit een garantie op kassuccessen. Toch is het al sinds 2014 geleden dat de actrice in een film opdook: toen was dat in Annie.
15/08 00u15  Prins George is zeven jaar en daar horen nieuwe foto’s bij De Britse prins George viert op woensdag 22 juli zijn zevende verjaardag. Naar goede gewoonte heeft het paleis voor de feestelijke aangelegenheid nieuwe foto’s van de jongen vrijgegeven.
15/08 00u15  Maakt Kanye een kans? Rapper Kanye West wil president van de VS worden. Niet in 2024, een idee waar hij al langer mee speelde, maar dit jaar nog. Dat kondigde hij aan op Twitter. Zijn vrouw, Kim Kardashian, reageerde met een emoji van een Amerikaanse vlag.
14/08 00u15  Als de coronamaatregelen een straat verdelen: aan de ene kant mondmasker verplicht, aan de overkant niet Heel veel van die speciale plekjes heb je niet. Zo eentje waar de oneven nummers in Antwerpen liggen en de even nummers in Vlaams-Brabant. Maar de Bormstraat in Willebroek en Kapelle-op-den-Bos is er wel zo een. Bewoner Stijn Troch moet dus met een mondmasker de straat op, maar overbuur Luc Teugels niet.
14/08 00u15  Kardashians zijn ‘bezorgd om mentale toestand Kanye West’ De Kardashians, de schoonfamilie van de Amerikaanse rapper Kanye West, zijn ‘zeer bezorgd’ om zijn huidige mentale toestand.
14/08 00u15  Smeltend ijs op Mont Blanc legt kranten bloot van vliegtuigramp uit 1966 Het terugtrekkende ijs op de Mont Blanc heeft kranten blootgelegd die vermoedelijk aan boord waren van een Indiaas vliegtuig dat daar in 1966 neerstortte.
13/08 00u15  Reddingshond moet zelf van berg gered worden Daisy, een Engelse sint-bernardshond, kwam afgelopen weekend in de problemen op de hoogste berg van Engeland. Het dier kon niet meer wandelen en moest gered worden door een team van zestien reddingswerkers. Bekijk het in de video hierboven.
12/08 19u15  Prins Harry en Meghan Markle verhuisd De Britse prins Harry (35) en hertogin Meghan (39) zijn in juli met hun eenjarige zoon Archie verhuisd naar de Californische kuststad Santa Barbara. Dat heeft een woordvoerder bevestigd.
12/08 00u15  Vierde keer, goede keer: Deense premier met succes in het huwelijksbootje gestapt Ze moest haar huwelijk drie keer uitstellen door professionele verplichtingen, maar de Deense premier Mette Frederiksen is woensdag dan toch met succes in het huwelijksbootje gestapt.
11/08 15u15  Angèle bevestigt relatie met Marie Papillon De geruchten deden al langer de ronde, maar op Instagram bevestigde zangeres Angèle (24) het officieel: ze heeft een relatie met de Franse influencer Marie Papillon (32).
11/08 00u15  Prins Harry was beledigd door advies van broer over Meghan Markle, stelt nieuw boek Prins William vreesde volgens een nieuw boek dat zijn broer Harry verblind was door lust in zijn haast om te trouwen met Meghan Markle.
11/08 00u15  Directeurs van pretpark geven goede voorbeeld: zo blijft u serieus op de achtbaan In Japan zijn de pretparken weer open. Er gelden weliswaar strenge regels: zo mogen bezoekers niet gillen op de rollercoasters om te vermijden dat er speekseldeeltjes in het rond zouden vliegen. Om te bewijzen dat het niet onmogelijk is om serieus te blijven op de achtbaan mochten bij Fuji-Q Highland twee directeurs het goede voorbeeld geven.
10/08 00u15  Koningin Elizabeth II eert 100-jarige veteraan van Tweede Wereldoorlog Koningin Elizabeth II heeft vrijdag een 100-jarige voormalige veteraan van de Tweede Wereldoorlog tot ridder geslagen. ‘Captain Tom’, zoals hij bekend is in Groot-Brittannië, heeft ook miljoenen ponden ingezameld in het kader van de strijd tegen het coronavirus.
10/08 00u15  Britse prinses Beatrice in het geheim getrouwd De Britse prinses Beatrice is vrijdagochtend in intieme kring getrouwd met Edoardo Mapelli Mozzi. Dat melden Britse media.
Laatste update: vandaag om 0u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
10/08 00u15  Britt Van Marsenille in alle stilte bevallen van eerste kindjePresentatrice Britt Van Marsenille (40) is in alle stilte voor de eerste keer mama geworden.
10/08 00u15  Wout van Aert en Sarah De Bie verwachten eerste kindjeWout van Aert (25) wordt voor de eerste keer vader. Op sociale media kondigde hij aan dat zijn vrouw Sarah De Bie (24) zwanger is.
10/08 00u15  Dr. Dre gaat na 24 jaar scheiden‘I still got love for the streets’, ­rapte Dr. Dre in 1999 in zijn hit ‘Still D.R.E’. Maar de liefde van zijn vrouw, die is intussen over. Nicole Young heeft namelijk na 24 jaar huwelijk de scheiding aangevraagd, zo meldt TMZ. Als reden voor de scheiding gaf ze ‘onoverkomelijke verschillen’ op.
09/08 00u15  Ex-vrouw Elton John eist geld voor zijn film en memoiresRenate Blauel zegt dat Elton John met zijn memoires en biografische film de deal brak die ze bij hun scheiding ondertekenden. Ze eist een riante schadevergoeding.
09/08 00u15  Duitse ‘schandaalprins’ Von Hannover door politie naar psychiater gestuurdDe Duitse prins Ernst August von Hannover is in het noorden van Oostenrijk na een handgemeen met politieagenten uit zijn landhuis gehaald en voor een onderzoek naar een psychiater gebracht.
09/08 00u15  Zo vervangen ze in Siberië een kapotte band van een bulldozerOm een kapotte band van een personenwagen te vervangen, bent u toch al snel een halfuur bezig. In Siberië hebben ze er iets op gevonden om een bulldozerband in nog geen vijf seconden af te halen. Maar of het echt veilig is, valt te betwijfelen.
09/08 00u15  Halle Berry speelt dan toch geen transgendermanNa kritiek trekt de Amerikaanse actrice Halle Berry zich ­terug uit een filmproject waarin ze de rol van een transman zou vertolken. Die rol had ze vrijdag nog maar aangekondigd.
09/08 00u15  Tekenfilmpersonage Spongebob komt uit de kastIs Spongebob Squarepants homoseksueel? Televisiezender Nickelodeon lanceert het populaire tekenfilmpersonage als een mascotte van de LHBTI-gemeenschap.
08/08 09u15  Vrouw weigert te verhuizen, Chinese overheid bouwt brug rond haar huisEen Chinese vrouw uit Guangzhou gaat het internet rond omdat ze weigert te verhuizen. De overheid besliste om een brug te bouwen bij haar huis, maar dat zag ze niet zitten. Ondanks de flat die door de overheid ter beschikking werd gesteld, was er voor Liang geen sprake van een verhuis. Deze lag namelijk net tegenover een mortuarium.
08/08 00u15  ‘Laat je staart zakken!’: Kat van parlementslid loopt door beeld tijdens vergaderingMensen met katten kennen het gevoel wel: net wanneer je thuis een vergadering op afstand hebt, komt je kat om aandacht vragen. Dat was ook zo voor het Schotse parlementslid John Nicolson. Plots zweefde de staart van zijn kat Rocco door het beeld, zoals u hierboven ziet.
08/08 00u15  Johnny Depp ontkent woede-uitbarstingen bij start proces tegen The SunHollywood-acteur Johnny Depp heeft dinsdag voor een Britse rechtbank verklaard dat hij geen problemen heeft met woedebeheersing. Het was de eerste dag van zijn rechtszaak wegens smaad tegen de Britse tabloidkrant The Sun, die hem een ‘vrouwenmishandelaar’ had genoemd.
1


Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

2x Maakt Kanye een kans?15/08 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Rapper Kanye West wil president van de VS worden. Niet in 2024, een idee waar hij al langer mee speelde, maar dit jaar nog. Dat kondigde hij aan op Twitter. Zijn vrouw, Kim Kardashian, reageerde met een emoji van een Amerikaanse vlag.
2x Prins George is zeven jaar en daar horen nieuwe foto’s bij15/08 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Britse prins George viert op woensdag 22 juli zijn zevende verjaardag. Naar goede gewoonte heeft het paleis voor de feestelijke aangelegenheid nieuwe foto’s van de jongen vrijgegeven.
2x Cameron Diaz noemt stoppen met acteren opluchting15/08 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Met rollen in films als There’s something about Mary en Charlie’s angels was Cameron Diaz ooit een garantie op kassuccessen. Toch is het al sinds 2014 geleden dat de actrice in een film opdook: toen was dat in Annie.
2x Michelle Obama zegt dat ze aan ‘milde depressie’ lijdt: ‘Ik lig er ’s nachts van wakker’15/08 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Het beleid van president Donald Trump, de staat waarin de VS zich vandaag bevindt en de coronacrisis vallen erg zwaar bij Michelle Obama. De voormalige first lady vertelt in haar podcast dat ze lijdt aan een milde vorm van depressie.
0x Johnny Depp ontkent woede-uitbarstingen bij start proces tegen The Sun08/08 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Hollywood-acteur Johnny Depp heeft dinsdag voor een Britse rechtbank verklaard dat hij geen problemen heeft met woedebeheersing. Het was de eerste dag van zijn rechtszaak wegens smaad tegen de Britse tabloidkrant The Sun, die hem een ‘vrouwenmishandelaar’ had genoemd.
0x ‘Laat je staart zakken!’: Kat van parlementslid loopt door beeld tijdens vergadering08/08 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Mensen met katten kennen het gevoel wel: net wanneer je thuis een vergadering op afstand hebt, komt je kat om aandacht vragen. Dat was ook zo voor het Schotse parlementslid John Nicolson. Plots zweefde de staart van zijn kat Rocco door het beeld, zoals u hierboven ziet.
0x Vrouw weigert te verhuizen, Chinese overheid bouwt brug rond haar huis08/08 09u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een Chinese vrouw uit Guangzhou gaat het internet rond omdat ze weigert te verhuizen. De overheid besliste om een brug te bouwen bij haar huis, maar dat zag ze niet zitten. Ondanks de flat die door de overheid ter beschikking werd gesteld, was er voor Liang geen sprake van een verhuis. Deze lag namelijk net tegenover een mortuarium.
0x Tekenfilmpersonage Spongebob komt uit de kast09/08 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Is Spongebob Squarepants homoseksueel? Televisiezender Nickelodeon lanceert het populaire tekenfilmpersonage als een mascotte van de LHBTI-gemeenschap.
0x Halle Berry speelt dan toch geen transgenderman09/08 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Na kritiek trekt de Amerikaanse actrice Halle Berry zich ­terug uit een filmproject waarin ze de rol van een transman zou vertolken. Die rol had ze vrijdag nog maar aangekondigd.
0x Zo vervangen ze in Siberië een kapotte band van een bulldozer09/08 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Om een kapotte band van een personenwagen te vervangen, bent u toch al snel een halfuur bezig. In Siberië hebben ze er iets op gevonden om een bulldozerband in nog geen vijf seconden af te halen. Maar of het echt veilig is, valt te betwijfelen.

Statistieken

Artikels:
25418
Gelezen:
801
Aantal lezers nu:
35


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2020 Naar boven