zaterdag 30 mei 2020, week 22


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u00
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
30/05 12u15  Klik hier voor een voorproefje van het laatste seizoen van Attack on Titan Shingeki no Kyojin, bij sommige beter bekend als Attack on Titan, staat met name bekend om diens succesvolle manga- en anime-series. Die hebben echter geresulteerd in meerdere, soms uitstekende, videogames. En daarmee is onze aandacht getrokken. Hierdoor stuitten we zojuist op onderstaande video, die ons een voorproefje geeft van het vierde en laatste seizoen van de anime.Ondergetekende moet het derde seizoen nog kijken en heeft daarom niet het risico genomen om spoilers te zien, maar dat belemmert me natuurlijk niet om de trailer te delen.            
30/05 12u15  Je kunt Warzone nu ook gezellig met zijn tweetjes spelen Hebben jouw vrienden deze avond plannen? Lukt het je niet om vier of zelfs drie man bij elkaar te krijgen? Geen probleem! Je kunt Call of Duty: Warzone vanaf nu ook met één partner spelen. Behalve het aantal spelers per team, is duos mode niet echt anders dan trio en quad. Je kunt nog altijd solo spelen zonder auto-fill om het uitdagend te maken of samenwerken met een willekeurig persoon die ook geen vrienden op kon trommelen. Een duo mode werd al geruime verzocht door fans, maar Infinity Ward hield nog even de boot af omdat het diens community niet verder wilde verdelen. Maar nu ruim tien miljoen spelers actief zijn, zal een extra mode naar verwachting geen impact meer hebben op de matchmaking en daarmee de beleving.
30/05 12u15  Sony kondigt PS5 stream aan, gaat eindelijk gameplay tonen Na Microsofts eerste Inside Xbox-stream van enkele weken geleden, is het de beurt aan Sony om een tipje van diens consolesluier te lichten. En na vele geruchten weten we eindelijk wanneer dat gaat gebeuren.Aanstaande donderdag, 4 juni, zal om tien uur in de avond een stream starten die ruim een uur zal gaan duren en de focus zal gaan leggen op games voor de PlayStation 5, waarbij daadwerkelijke gameplay zal worden getoond en niet enkel cinematic trailers en / of gefingeerde gameplay-beelden. Net als Microsoft laat Sony weten dat het in de komende maanden meerdere van dit soort streams wil organiseren om beetje bij beetje meer over de console en diens games te onthullen. En natuurlijk zullen wij telkens aanwezig zijn om coverage voor onze lezers te garanderen. Join us Thursday, June 4 at 1:00pm Pacific time for a look at the future of gaming on PlayStation 5: https://t.co/Yr8fafcOVd #PS5 pic.twitter.com/F0yBbDmOtC— PlayStation (@PlayStation) May 29, 2020
30/05 09u15  Het is de battle of the sexes in de screenshots van Necromunda Lees meer >
30/05 09u15  Ruins Seeker staat nu op Denpasoft met 15% korting Dat games op PC tegenwoordig vrijwel altijd lanceren met een launch korting, daar hebben we al genoeg opmerkingen over gemaakt. Waar we echter niet veel over geschreven hebben, is over alle verschillende plekken waar je die spellen kunt kopen. Er zijn immers veel meer plekken dan Steam, Good Old Games en de Epic Games Store. Denpasoft bijvoorbeeld, is een winkel die zich volledig toelegt op erotische videogames, zoals het gisteren verschenen Ruins Seekers. Je kunt die daar kopen voor $19.99, maar tot volgende vrijdag krijg je 15% launch korting, waarmee de prijs daalt naar $16.99. Leuk meegenomen lijkt ons. Dus als je het spel wilt hebben, kun je hier besparen.
30/05 09u15  Zie hoe combat vorm krijgt in de nieuwe developers stream van Wraithbinder Een goede game maken is lastig, vooral als je werkt met een groot team. Verschillende mensen moeten hun deel uitvoeren en deze doelen moeten een mooi geheel vormen.Daarom kiezen sommige developers ervoor in hun eentje te werken.Een van die developers is Nathaneal Weiss, de ontwikkelaar van Songbringer.Maar omdat altijd maar in je eentje code tikken best saai wordt, laat hij zijn voortgang live zien op streams. En de 144ste stream van Wraithbinder, waarin de melee combat animaties worden verbeterd, staat nu op YouTube.            
30/05 00u15  De nieuwste DLC voor Minion Masters kost nu tijdelijk helemaal niets Eerder deze avond kon je al op onze homepage lezen dat gamers die Minion Masters spelen dit weekend niets te klagen hebben. Niet enkel wordt het nu makkelijk om nieuwe kaarten te krijgen, maar er is ook nog nieuwe story content toegevoegd. Het goede nieuws stopt daar echter niet, daar Betadwarf ook weer eens een giveaway heeft georganiseerd. Ditmaal niet van een oudere uitbreiding, maar van het gisteren verschenen Charging Into Darkness. Tot 3 juni om zes uur in de ochtend kun je die op Steam, Discord en Xbox Live gratis krijgen.
30/05 00u15  De opening cinematic van Death end re;Quest 2 is een bloederige bende Wanneer de gemiddelde persoon denkt aan de term JRPG, denkt die aan piekhaar, felle kleuren en een hele hoop moe en kawaii. Maar zoals Higurashi no Naku Koro Ni, Danganronpa en Mary Skelter al bewezen, gaat een anime-stijl uitstekend samen met een duister verhaal.En van een game als Deathend re;Quest 2, dat zichzelf presenteert als een JRPG met horrorinvloeden, mag je ook wel verwachten dat een volwassen toon al snel gezet wordt. Vandaag werd echter pas duidelijk hoe snel, daar onderstaande video het eerste is wat je ziet als je de game opstart.            
30/05 00u15  Dispatch Games houdt zijn woord: geeft nieuwe update Een week geleden schreven we voor het eerst over Dispatch Games, een kleine uitgever en distributeur die als gevolg van het coronavirus problemen ervaarde met het verzenden van producten en beantwoorden van vragen. Het liet ons toen weten vanaf nu wekelijks updates te geven die we kunnen delen met onze lezers. Daar belofte schuld maakt ontvingen we zojuist de eerste van die updates, waarin ze laten weten hun andere beloftes van vorige week te zijn nagekomen. Alle klantenservicetickets zijn weg en men is overgegaan naar een veel transparanter en sneller werkend zelfservice-portaal. Het belangrijkste zijn echter natuurlijk de games. En ook daar weten we meer over: Jajamaru Switch: De munten worden verscheept eens ontvangen. De verwachting is 15 juni Jajamaru PS4: Er wordt gewerkt aan het oplossen van de problemen aan de ontwikkelkant. Updates volgen Soldam PS4: Er wordt gewerkt aan het oplossen van de problemen aan de ontwikkelkant. Updates volgen Radirgy Swag: In de laatste fase voor productie Game Paradise: In de laatste fase voor productie Rail Sim: In de laatste fase voor productie Op naar de volgende update!
29/05 21u15  Het derde Metro-avontuur is nu fors goedkoper Hoewel Metro: Exodus een prima derde deel was in een ietwat ondergesneeuwde serie, werd de periode in de aanloop naar diens release overspoeld door negatieve PR. Exodus was namelijk een van de eerste spellen waarvan bekend werd dat het als (tijdelijke) Epic Games-exclusive door het leven zou gaan, tot het ongenoegen van velen. Dat die keuze allicht niet handig was, dat spreekt voor zich. Maar dat is niet waar we het vandaag over willen hebben. Het idee van de inleiding is namelijk dat Metro: Exodus niet de aandacht heeft gekregen die het heeft verdiend door factoren die niet rechtstreeks aan de game te wijten waren. Daarom willen we jullie graag wijzen op deze aanbieding van IndieGala. Als jij nog huiverig bent door de negatieve associaties, kan een korting van 52% immers echt wel een verschil maken. Normaliter kost Metro: Exodus $39.99, maar die prijs wordt dankzij die korting nog bijna een week verlaagd naar $19.15. En ben maar niet bang; de key die je krijgt is voor Steam.
29/05 21u15  The Culling of the Cows is IndieGala's nieuwste freebie Hoewel ondergetekende er niet geheel zeker van is hoe het is ontstaan, worden koeien al decennialang geassocieerd met ontvoeringen door buitenaardse wezens. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit cliché niet enkel zijn weg naar videogames heeft gevonden, maar er een is geworden. The Culling of the Cows is een tower defense game waarin jij als boer je dierbare vee moet beschermen tegen groene mannetjes. En zoals je al had gezien aan de titel, is dat nu geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is op deze pagina in te loggen met je IndieGala-profiel.
29/05 21u15  Minion Masters gooit het verdienmodel om Zoals de meeste free-to-play kaartspellen, haalt Minion Masters geld op door in-game transacties. In dit geval tokens waarmee kisten kunnen worden ontgrendeld met daarin nieuwe kaarten. Maar niet langer. Betadwarf is per direct overgestapt op het Battle Pass-systeem, waarmee je maandelijks sowieso drie kaarten, een skin én een emote krijgt. Daarnaast kun je alle nieuwe kaarten ontgrendelen met die Battle Pass in twee routes: free en premium. Ik ga ervan uit dat je verstandig genoemd bent om te begrijpen voor welke je moet betalen. Deze verandering komt tegelijk met de launch van een nieuwe uitbreiding die al eerder al ter sprake is gekomen: Charging Into  Darkness. Er is dus meer dan voldoende lekkers in dit lange weekend.
29/05 08u15  Deze DLC voor Arma 3 kun je nu gratis krijgen Als een realistisch ogende militaire shooter is Arma 3 geen game die je associeert met onschuldige fun. En dat is grotendeels juist. Maar in de DLC heeft Bohemia Interactive besloten dat een lolletje wel kan. Om die reden verscheen in 2014 Arma 3: Karts, waarin je, zoals de naam al impliceert, stoom afblaast op een racebaan. Iets wat je dankzij de nieuwste giveaway gratis kunt doen, zo lang als dat je Arma 3 al in je bezit hebt én voor 1 juni 19:00 uur hier je exemplaar claimt.
29/05 08u15  Pokémon GO Fest 2020 is volledig digitaal Met het oog op de huidige pandemie heeft Niantic besloten dat Pokémon GO Fest er in 2020 een beetje anders uit zal gaan zien. In plaats van dat we met zijn allen afreizen naar specifieke locaties waar het evenement wordt gehouden, zal de evenement volledig digitaal zijn, waardoor je het vanuit huis kunt spelen. Pokémon GO Fest, voor zij die het niet kennen, is een twee dagen durend evenement waarbij je zeldzame Pokémon kunt verdienen, evenals een mythische Pokémon. Zo kregen gamers in voorgaande jaren de kans om Mew, Celibi en Jiraichi bijvoorbeeld maanden voor de rest van de wereld te verdienen. En onze verwachting is dat we dit jaar Shaymin kunnen krijgen. Deze verwachting is natuurlijk niet uit de lucht gegrepen, daar er aanwijzingen voor zijn. Zo zijn op de afbeelding van Pokémon GO Fest drie van de vijf Pokémon grassoorten (Oddish, Cherrim en Alolan Exeggutor) én zijn het tot nu toe altijd de schattige Pokémon geweest die niet in raids, maar research verschenen. En laten we eerlijk zijn, dat gaat zeker op voor Shaymin. Pokémon GO Fest zal op 25 en 26 juli plaatsvinden en vereist dat je een ticket koopt voor echt geld. Hiermee kun je, in tegenstelling tot voorgaande jaren, op beide dagen deelnemen.
29/05 08u15  Arkane Studios is jarig en trakteert Als je jarig bent, is het normaal dat je klasgenoten of collega's trakteert op iets lekkers. Maar wanneer je een game-studio bent, kun je moeilijk een stukje taart naar al je fans wereldwijd sturen. Daarom geeft Arkane Studios ter ere van zijn twintigste verjaardag een digitaal artbook én een videogame weg.Arkane Studios kennen we natuurlijk als de makers van de Dishonored-games en de reboot van Prey.Maar het spel waar het allemaal ooit mee begon, was Arx Fatalis op PC en de eerste Xbox. En dat is daarom dan ook precies de game die je nu hier gratis kunt krijgen wanneer je je vóór 28 mei 16:00 uur inschrijft voor de nieuwsbrief. Daar stopt het echter niet.In de komende drie weken zalBethesda verschillende evenementen organiseren via diens Twitch-kanaal, waaronder behind the scenes, AMA's en natuurlijk giveaways. Dus wie weet krijg je nog wel meer gratis lekkers!            
Laatste update: vandaag om 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
29/05 00u15  Xbox Series X heeft ''duizenden games bij launch''Bij de launch van elke nieuwe console is één van de vragen op ieders lippen met welke spellen het platform lanceert. En in het geval van de PlayStation 5 en Xbox Series X is het antwoord op die vraag nog grotendeels in nevelen gehuld. Volgens Microsoft hoeven we ons echter niet druk te maken, daar de Xbox Series X vanaf het begin ''duizenden spellen zal hebben.'' Wie al huilend naar zijn bankrekening kijkt, hoeft niet te vrezen. De Series X gaat niet letterlijk met Infinite Halo's lanceren. Deze bijzondere uitspraak van Director of Program Managament Jason Ronald verwijst namelijk naar het feit dat Microsoft met de Series X groots inzet op compatibiliteit. ''Met ruim 100.000 uur aan play testing achter de rug, zijn duizenden spellen reeds vandaag speelbaar op Xbox Series X. Van de grootste blockbuster tot cult klassiekers en fanfavorieten. Velen van ons van Team Xbox spelen dagelijks op de Xbox Series X als de hoofd-console en het wisselen tussen generaties gaat naadloos.'' Wat de post verder bevestigd, is dat het meer gaat doen dan games simpelweg emuleren. Spellen die op Series X draaien, zelfs al zijn ze daar niet voor gemaakt, maken allen gebruik van High Dynamic Range, Quick Resume, upscaling naar 4K, kortere laadtijden en de mogelijkheid om tot 120 FPS te gaan. En het mooiste? Een hoop van deze opties worden door de console verzorgd, waardoor ontwikkelaars er geen omkijken naar hebben. Hoewel een groot aantal titels reeds beschikbaar zal zijn voor Series X, zijn er games die om wat voor reden ook (nog) niet zijn toegevoegd. De uitgever is bijvoorbeeld failliet of de licentie van zoiets als de soundtrack is verlopen. Toch vraagt Ronald feedback van de community om te achterhalen welke games men nog graag toegevoegd wil zien worden. Ze hebben immers genoeg tijd gestoken in dit alles mogelijk maken als we Ronald zo horen. ''Compatibiliteit behouden was een enorme technische uitdaging, daar fundamentele systemen en chiparchitectuur verbeteren door de generaties heen. Ontwikkelaars doen hun games op hoog niveau optimaliseren voor die unieke mogelijkheden en de prestaties van een console om de beste ervaring voor hun spelers te leveren. Om Xbox Series X onze meest compatibele console ooit te maken, was zowel noemenswaardige innovatie in het design van de custom processor als het unieke design van het Xbox Operating System nodig.''
28/05 23u15  Bouw nu je eigen maps in NorthgardNorthgard en al zijn DLC zijn vandaag beschikbaar op GOG. We zouden hier zo een nieuwsberichtje aan kunnen wijden, ware het niet dat er nog leuker nieuws te melden is. De Map Editor voor deze aardige RTS is vanaf vandaag beschikbaar voor alle PC-spelers, ongeacht de plek van aankoop. Uiteraard gaan we hier dan wel iets meer over delen.De editor stelt je in staat om een volledige kaart op te bouwen. Hierbij kan je gebouwen, grondstoffen en andere bezienswaardigheden naar eigen inzicht op een zelfontworpen eiland plaatsen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verschillende waarden van eenheden en gebouwen aan te passen. Een kaart ontwerpen waar alle gebouwen heel prijzig en alle eenheden heel zwak zijn? Geen probleem. Tot slot kan je ook nog tot op zekere hoogte gebruik maken van zelfgeschreven scripts om je eigen ideeën nog dieper vorm te geven.Door ondersteuning van de Steam Workshop kunnen creaties ook makkelijk gedeeld worden. Ik krijg spontaan zin om mijn bijl weer uit het vet te halen.            
28/05 23u15  Skulls for the Skull Throne keert terug naar Vermintide 2Niet alleen Animal Crossing gooit af en toe een bijzonder evenement zijn spelwereld in. Meerdere ontwikkelaars zijn en blijven hier mee bezig. Zo voegt Rockstar nog regelmatig tijdelijke events toe aan Red Dead Online en GTA Online. De onafhankelijke ontwikkelaar Fatshark heeft ook al een aantal jaren een terugkerend evenement: Skulls for the Skull Throne. Deze start vandaag: 28 mei 2020. Als je Warhammer: Vermintide 2 opent tussen nu en 11 juni word je begroet in een geüpdatet verblijf. Dit verblijf is groots gedecoreerd met schedels om deze bijzondere tijd te vieren. Nieuwe quests en beloningen zijn nu dan ook tijdelijk beschikbaar. Ook voor de niet-speler is het de moeite waard om je even te verdiepen. Tijdens deze schedelfeestelijke dagen is Warhammer Vermintide 75% goedkoper. De DLC’s en uitbreiding zijn 33% goedkoper. Mocht je nog een andere Warhammer-titel toe willen voegen aan je bibliotheek, check dan vooral ook even of deze ook tijdelijk is afgeprijsd. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.  
28/05 08u15  De Asus Zephyrus G14 laat zien wat het kanPCGamers die de voorkeur geven aan de compacte, draagbare ervaring van een laptop boven de traditionele desktop, hebben sinds een aantal jaren keuze in overvloed. Alienware is natuurlijk het bekendste merk als het gaming-laptops aankomt, maar dat betekent niet automatisch dat het ook de beste is. Asus heeft bijvoorbeeld vorig jaar de Zephyrus G14 uitgegeven, die door reviewers goed ontvangen werd. Maar omdat daden luider spreken dan woorden, zijn nu onderstaande video's geschoten die tonen hoe games als The Elder Scrolls:Online en Red Dead Redemption 2 draaien op de hardware.                        
28/05 08u15  Maak kennis met drie van de studentes van Death end re;Quest 2Lees meer >
28/05 07u15  Forest Guardian staat nu ook op MangaGamer, wordt direct afgeprijsdAfgelopen maart verscheen op Steam een game genaamd Forest Guardian. In deze visual novel maakten we kennis met Anna en Mayu, die er al snel een seksuele relatie op nahouden. En met zo'n thema zou je de game ook verwachten op MangaGamer. Opvallend genoeg was de game daar echter niet te vinden...tot nu. Vanaf vandaag kun je een DRM-vrij exemplaar van Forest Guardian voor $10.95 aanschaffen, al krijg je 10% korting als je het voor volgende week donderdag doet. In dat geval betaal je dus maar $9.85. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, MangaGamer, Top Hat Studios of Tsukiware, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
28/05 00u15  The Last of Us: Part II wordt uitgebreid in beeld gebrachtNadat het verhaal vanThe Last of Us:Part II op straat kwam te liggen, stortte de hype rondom de game als een kaartenhuis ineen.Niet per sé vanwege het verhaal, daar iedereen andere voorkeuren heeft, maar wel omdat alle verrassingen nu onthuld waren. Keer op keer krijgen we echter te horen dat de game meer te bieden heeft dan wat gelekt is.Om dat punt kracht bij te zetten, is eerder vandaag een State of Play georganiseerd die volledig in het teken staat van Naughty Dogs nieuwe spel. En daarbij zat niet enkel een nieuwe trailer, maar ook twintig minuten aan gameplay. Zoals je al had geraden, kun je dat ook hieronder vinden.            
27/05 23u15  Red Wings: Aces of the SkyManfred Albrecht Freiherr von Richthofen, oftewel de rode baron, was de beste gevechtspiloot uit de Eerste Wereldoorlog. Tachtig vijandelijke toestellen vielen door zijn kogels. In 1990 werd hij geëerd in de PC-game Red Baron, waar enorm intense luchtgevechten vanuit de eerste persoon beslecht werden. Nu wordt zijn faam opnieuw gebruikt in Red Wings: Aces of the Sky. Doet deze game recht aan het leven van een gevechtspiloot? Of is het wellicht beter als we de trekker overhalen. Red Wings: Aces of the Sky is een game die je verwelkomt in een loods waar gewerkt wordt. Jazzmuziek uit de tienerjaren van de twintigste eeuw begroet je met genoeg statische ruis om je te doen laten vergeten dat er pas na 1920 radio-uitzendingen van de grond kwamen. Er wordt een keuze gegeven tussen twee campagnes, een survival mode en een tutorial die je in sneltreinvaart meeneemt (soms iets tè snel) door de basis van de game. Het is ook nog eens onnodig, omdat de campagnes een duidelijke opbouw hebben en je langzaam introduceren in de wereld van Red Wings. De survival mode is enkel een langgerekte missie waar je binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk golven van vijanden moet overwinnen. Doodgaan resulteert in een penalty op de uiteindelijke score. Let's Fly Beide campagnes (zowel aan de kant van de centralen als aan de kant van de gealliëerden hebben weinig te maken met realistische oorlogsvoering en puntje-van-je-stoel-gevechten hoog boven het land. De game beoogt nergens spanning te hebben achter de horizon maar stopt je ten alle tijde midden in de actie. De meest voorkomende missies vragen je om een X-aantal vliegtuigen neer te schieten, al dan niet binnen een bepaalde tijd of met een bepaalde score. Je gebruikt je linkerstick om te bewegen en je rechtertrigger om te schieten. Een paar kogels in de mik van je tegenstander en deze verruilt het luchtruim voor de harde aarde. Waarna jij met een druk op de knop om kan draaien en je volgende slachtoffer in het vizier probeert te krijgen. Het is snel en kan vooral in latere missies soms wat overweldigend aanvoelen. Vliegtuig voor vliegtuig wordt het luchtruim leger en je onzekerheid over het halen van de missie kleiner. Let's play Het realisme maakt, zoals je al opmerkt, ook in het hoofdverhaal plaats voor arcade-achtige taferelen. Naast het bewegen en schieten, heb je nog vier aparte vaardigheden die je kan inzetten, waarna ze weer wat tijd nodig hebben om op te laden. Het gaat hier om een tweetal manoeuvres, het inschakelen van squad-leden en een instakill op een verzwakte vijand. Deze vaardigheden zijn tussen de missies door te upgraden door behaalde sterren uit te geven. Je raadt het wellicht al: hoe sneller je een missie voltooit of hoe meer punten je haalt, hoe beter je sterrenbeloning is. Het brengt niks nieuws. De missies spelen zich doorgaans af in dezelfde gebieden en dat niet alleen; ze lijken ook erg veel op elkaar. De meest voorkomende gevechtsmissies kennen weinig variatie, behalve dan het aantal en soort vliegtuigen dat rondvliegt. Dit neemt niet weg dat deze missies tot op zekere hoogte leuk zijn om te spelen. Je speurt de lucht af op zoek naar rode zeppelins die je het best zo snel mogelijk uit kan schakelen, aangezien zij constant versterking oproepen. Daarna zijn de groene luchtbussen aan de beurt, die enkel bij het neergehaald worden een noodkreet uitsturen. In elke arena bevinden zich nog een beperkt (maar wel genoeg) aantal ringen in de lucht. Vlieg je hier doorheen, dan is alle schade op je vliegtuig weer teniet gedaan en ben je weer volledig fit. De meeste spanning in de game zit hem dan soms ook in het tijdig bereiken van zo’n ring als je gezondheidsmeter nog één balkje over heeft. Tussen alle bedrijven door schiet je ook nog zo’n twintig tot dertig vliegtuigen uit de lucht en dit alles tussen de twee en tien minuten. Lekker! Net als een bord patat met satésaus op de zaterdagavond.  Alleen dit is het dan ook wel. Alle plusminus vijftig missies zijn praktisch gelijk. Ja, er wordt af en toe afgewisseld met missies waarbij je enkel door herstelringen moet vliegen en missies waarbij je in een bommenwerper je bommen op bepaalde doelen moet loslaten. Geloof mij: deze missies zijn saai en soms tergend frustrerend en doen je verlangen naar nog net ietsje meer van hetzelfde in de vorm van de gevechtsmissies. Afwisseling is zeker gewenst maar niet in deze vorm. Let's shoot them down   Het klinkt heel erg als een trucje wat keer op keer herhaald wordt, dit neemt niet weg dat het trucje erg vermakelijk is. Ben je fan van arcadegames en altijd op jacht naar een betere combo of een snellere tijd, dan is dit wellicht je tijd waard. Wil je meer weten en ervaren van Herr von Richthofen, dan kom je bedrogen uit. De naar stripverhalen gestileerde tussenfilmpjes geven je enkele gedachten en mijmeringen mee van de piloten. Nergens is een echt doorgaand verhaal te ontdekken. Eigenlijk net als deze recensie: Von Richthofen lijkt een hoofdrol te krijgen maar komt enkel sporadisch langs. Conclusie: Een arcadegame verpakt in iets wat groter wil zijn. De link naar Red Baron deed hopen op intense tweegevechten, maar uiteindelijk gaat het om gemakzuchtige tientallen. Wat de game wel doet, is het afleveren van een leuke arcade-ervaring voor tussendoor, waarbij de setting er eigenlijk niet toe doet. Het is jammer. Aangezien de kern nog best vermakelijk is. Maar enkel patat met satésaus gaat ook snel vervelen.
27/05 23u15  9 juni brengt ons meer informatie over World of Warcraft: ShadowlandsOp 9 juni aanstaande zal Blizzard het leven van menig WoW-speler wat beter maken, met een update rondom de volgende uitbreiding: Shadowlands. Wat men precies zal gaan tonen weten we op het moment van schrijven nog niet. Het enige wat een woordvoerder van Blizzard tegenover GameQuarter kwijtwilde is dat de streamers van Blizzard vanuit huis werken en dat de stream vanaf 18:00 hier en hier te zien is.
27/05 22u15  Respawn kondigt groots toernooi aan voor Apex LegendsHoewel Apex Legends oorspronkelijk een beetje uit het niets op het toneel verscheen, heeft de free-to-play-titel zich in korte tijd bewezen als een van de vetste melkkoeien in Electronic Arts spreekwoordelijke stal. En dan met name op het gebied van eSports. De ALGS (Apex Legends Global Series) zal daarom een nieuw hoofdstuk krijgen in de vorm van Summer Circuit; een toernooi dat over een periode van drie maanden spelers laat vechten om een prijzenpot van in totaal een half miljoen dollar. Op 21 juni (Europa, Midden-Oosten en Afrika), 12 juli (Amerika), 26 juli(Zuidoost Azië, Australië en Nieuw-Zeeland), 9 augustus (Japan en Korea) en 16 augustus (wildcards) kunnen gamers om 18:45 naar de Twitch- en YouTube-kanalen van Apex gaan om te zien wie in september mag strijden om de felbegeerde geldprijzen. De details hierover volgen nog. Omdat Summer Circuit volledig op afstand wordt gespeeld, kan eenieder die aan bepaalde voorwaarden voldoet deelnemen. Voor meer informatie over deze voorwaarden, over hoe je in te schrijven en over hoe het prijzengeld verdeeld wordt, kun je hier terecht.
27/05 22u15  Fanatical laat je jouw eigen bundel bouwenNet zoals Humble Bundle eerder deze week, heeft Fanatical besloten dat bijzondere tijden om bijzondere maatregelen vragen. Hun nieuwe Lockdown Bundle mag je daarom helemaal zelf samenstellen. Je mag uit een selectie van 23 titels tien games uitzoeken, welke je dan voor € 5,49 kan toevoegen aan je verzameling. Of je pakt er vijf voor € 3.29. Óf je pakt er gewoon een. Dan betaal je € 1,09. Wat je voorkeur ook heeft, je kunt hier je slag slaan en verder lezen voor een opsomming van de 23 games: Facerig Skullgirls Skullgirls: 2nd Encore Upgrade Among the Sleep: Enhanced Edition Who's Your Daddy Enemy Front Old Man's Journey République The Signal From Tolva Dungeons II The Last Leviathan Dex Port Royale 3 Shuyan Saga Alien Rage Chaos Reborn Nihilumbra Pony Island World's Dawn The Hex Dungeons: Steam Exclusive Edition Tropico 3: Steam Special Edition Patrician IV: Steam Special Edition Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
27/05 22u15  Fast & Furious: Crossroads dropt knotsgekke trailerSta jij ‘s ochtends ook altijd op met ritje in een helikopter langs exploderende gebouwen? Is het veel prettiger om via het raam je kantoor op de negende etage te verlaten omdat je dan lekker snel beneden bent? En moet je enkel ongemakkelijk hoesten als je langs de uitlaatgassen van een lancerende raket loopt? Nou, dan zul je vast opmerken dat de trailer van Fast & Furious: Crossroads jouw leven enigszins weet te benaderen.BANDAI NAMCO en Slightly Mad Studios onthulden vandaag de eerste gameplay-beelden van deze team-based actie- en racegame. Hierbij zijn de adrenalinetanks vol opengezet. De game roept wel wat overeenkomsten met de Stunt Driver-reeks op. In de game speel je met alle bekende figuren uit de filmreeks en beland je onder andere in Athene, Marokko en Barcelona. De game is beschikbaar vanaf 7 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Over de multiplayer-ervaring volgt de komende weken aanvullende informatie.            
27/05 21u15  Ubisoft doet zijn Trackmania-plannen uit de doekenUbisoft heeft vandaag de pre-order-mogelijkheden voor Trackmania bekend gemaakt. De vraag is daarom ook: “Voor welke variant ga jij?”. Trackmania is vanaf 1 juli beschikbaar via Epic Games en Uplay en komt in drie verschillende smaken. Of je nou gratis wil meedriften of vol gas de baan op wil, wij leggen ze even alledrie naast elkaar. “Trackmania is een universele racegame. Met drie niveaus van betrokkenheid willen we voldoen aan de spelvoorkeuren van elke speler. De gratis Starter Access is een geweldige optie voor nieuwe spelers. De Standard Access en Club Access ondersteunen de creatie en het delen van tools voor onze meer geavanceerde spelers”, legt Florent Castelnerac, Managing Director bij Ubisoft Nadeo, uit. Florent heeft het dus als eerste over de Starter Access. Een gratis spelervaring voor je als je casual single- of multiplayer wil racen. Per kwartaal ontvang je een vernieuwde campagne (waaronder de 25 tracks). Je kan je scores bewonderen in de regionale ranglijsten en genieten van elkaars creaties in de Arcade Channel. Verder heb je de mogelijkheid om verschillende editors te proberen en kan je deelnemen aan de wekelijkse Nations League op casual niveau.  ''Maar als ik meer wil?'' Nou, dat kan! Kies dan bijvoorbeeld voor de Standard Access. Je ontvangt dan meerdere uitbreidingen op bovenstaande, bijvoorbeeld een Track of the Day-selectie waar je alle tracks ook van mag houden, en volledige toegang tot voorgenoemde editors. Je kan deelnemen aan dagelijkse competities en bij het verversen van de campagne houd je ook de huidige banen. Wat dit kost? €9,99 per jaar. ''Ik ben groot fan, ik zie er zo naar uit.. Wat dan?'' Met Club Access tot slot wordt je ook nog de mogelijkheid geboden om lid te worden van je favoriete club. Hiermee ontvang je exclusieve content en kun je meedoen aan unieke activiteiten zoals bijvoorbeeld speciale- of onlinecampagnes, trainingtracks en competities. Spelers met Club Access kunnen ook deelnemen aan de door Ubisoft Nadeo georganiseerde Open Grand League en zich proberen zich te kwalificeren voor de Trackmania Grand League. Wat dat moet kosten? € 29,99 per jaar of € 59,99 voor drie jaar.  
27/05 08u15  Warface: Breakout komt al vurend binnenBreakout, de spin-off van het in 2013 verschenen Warface, is nu te downloaden op zowel Xbox One als de PlayStation 4. En je weet wat dat betekent!Inderdaad!Een launch trailer, ditmaal over het nummer Ultimate vanDenzelCurry, waarin we zien hoe kogels over het slagveld vliegen als vogels gedurende de wintertrek. Moge het duidelijk zijn:Breakout wijkt niet heel ver af van het bronmateriaal, zelfs al is het dit keer niet free-to-play.            
27/05 08u15  Verken de dieptes van Beyond Blue in deze screenshotsLees meer >
27/05 07u15  The Last of Us: Part II verschijnt mogelijk niet in het Midden-OostenThe Last of Us: Part II, de langverwachte nieuwe game van Uncharted-ontwikkelaar Naughty Dog, zal mogelijk niet verschijnen in een aantal landen in het Midden-Oosten. Dit ontdekten gamers daar tot hun ongenoegen. Er leek geen vuiltje aan de lucht te zijn. PlayStation maakt volop reclame voor het spel, zelfs in de conservatieve Arabische Emiraten en Saudi-Arabië, en ook de Twitter-feed van PlayStation Arabia heeft de hypetrain al op stoom gebracht. Maar toen fans ontdekten dat de game niet in de PlayStation Store stond, begon het balletje te rollen. De klantenservice werd gemaild en het antwoord kwam: The Last of Us: Part II heeft een verbod gekregen. Waarom het verbod is gegeven wordt niet uitgelegd, maar vermoedelijk neemt men aanstoot aan thema's van het spel. Zo heeft men in sommige landen veel moeite met homoseksuele relaties, transgenders, naaktheid, seksuele content en vrouwen in een dominante rol. Maar tot we iets horen van PlayStation of de lokale authoriteiten, kunnen we enkel gissen of het hier iets mee te maken heeft. Ook is de vraag of alle landen in het Midden-Oosten de game hebben verboden of dat het om specifieke landen gaat. Maar ook daarover hebben we op dit moment geen duidelijkheid.  
26/05 23u15  Deze Humble Bundle draait helemaal om één gameHumble Bundles hebben altijd een thema. Dat kan een genre zijn, een uitgever of dat de games in kwestie erotisch zijn. Ditmaal bestaat de nieuwste bundel echter uit één game: Cities: Skylines. Een enkel spel is natuurlijk geen bundel, daarom zijn de drie tiers tot de nok toe gevuld met DLC. De eerste tier bevat echter al het spel zelf. Hiernaast krijg je dan ook Deep Focus Radio. Waarschijnlijk weet je hoe het gaat. De tweede tier is gebaseerd op wat er gemiddeld is uitgegeven aan de bundel. En jij moet dat overstijgen om te profiteren van het volgende: Concerts Content Creator Pack: High-Tech Buildings Snowfall Natural Disasters Ben jij een die-hard sim fan? Dan wil jij waarschijnlijk alles krijgen wat deze bundel te bieden heeft. En daarvoor moet je € 16,50 paraat hebben. Je krijgt dan alles hierboven én hieronder: Mass Transit Green Cities Industries Campus Content Creator Pack: Art Deco Content Creator Pack: European Suburbia Je vindt al dit lekkers hier. En ben je daar niet mee voldaan? Dan kun je hier nog meer Cities: Skylines scoren met 50% korting. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Paradox Interactive, IGN en Humble Bundle, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
26/05 23u15  Button City komt later dit jaarVandaag is tijdens de Wholesome Direct (een presentatie vol schattige games) bekend geworden dat Button City later dit jaar op Steam verschijnt. Een game waarin je met Fennel Fox je nieuwe woonomgeving verkent en vrienden maakt met konijnen, panda’s en andere schattige dierenkinders van Button Town. Tijdens je zoektocht naar je plek binnen deze gemeenschap wordt je dwars gezeten door de gierige kat Peppermint Pepperbottom, die de plaatselijke arcade (waar de vrienden en de speler veel tijd gaan doorbrengen) afbreekt met enkel dollartekens in zijn ogen. Voorkom dat winstbejag een einde maakt aan de mooiste zomers van je jeugd.“We wilden dat de beelden en muziek nostalgische gevoelens zouden oproepen van zomers plezier bij de lokale arcadehal, waar nieuwe vriendschappen werden gesmeed bij populaire spellen. Er is eigenlijk wel iets voor iedereen”, zegt Ryan Woodward (hoofd programmeur) bij Subliminal Gaming. “De grappenmakerij waar onze harige vrienden mee komen in Button City wordt groter dan het leven maar het hart van het verhaal is echt over dat gevoel van gemeenschap en samen één zijn om te beschermen waar we zo van houden.”In de video die vandaag onthuld is vinden we een bonte compilatie van de wereld, het verhaal en de arcadegames in Button City.            
26/05 22u15  TIjd om de hut eens te verbouwen in Minecraft: DungeonsHet is tijd om de blokkendoos te openen in een vorm die je niet eerder bent tegengekomen. De kruising tussen de wereld van Minecraft en de gameplay die we kennen uit onder andere Diablo, Torchlight en Titan Quest is een feit. De kerkers van Minecraft zijn vanaf vandaag voor iedereen geopend in Minecraft: Dungeons. De game is te koop voor Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC, waarbij het voor de laatste twee ook mogelijk is om de game gratis te spelen via Gamepass. Met de Standard Edition heb je toegang tot de volledige game. WIl je graag een extra Hero Cape, skins en een kip als huisdier? Dan kan je deze upgraden naar de Hero Edition. Gelukkig is dat niet alles, want hiermee heb je ook alvast de toegang gekocht tot twee DLC-pakketten die later uitkomen.
26/05 22u15  België krijgt niet één, maar twéé eSports-opleidingenDat eSports niet meer te negeren zijn, dat is iets waar de meeste gamers het wel over eens zijn. De prijzenpotten van spellen als Call of Duty, DOTA en Hearthstone stijgen gestaag en steeds meer bedrijven proberen op de hype in te spelen. Zo ook scholen. Specifiek zijn het twee Belgische scholen die met ingang van volgend schooljaar eSports-klassen aanbieden. De Vrije Universiteit Brussel biedt een opleiding van veertien dagen, verdeeld over het schooljaar, waarin men kijkt naar '' geschiedenis tot events en van marketing tot de sociale aspecten.'' De focus ligt hierbij op een commercieel-economische invalshoek; oftewel hoe er geld mee verdiend kan worden. Als je deze klas succesvol afrondt zal je een paper moeten presenteren op 7 mei 2021 tegenover een ''jury bestaande uit vakexeperten gerelateerd aan de respectieve topics van de eindwerken enerzijds en de organisatoren van de Expert Class Esports anderzijds.'' Je krijgt hiervoor een postacademische getuigschrift Expert Class in Esports Management. Voor meer informatie kun je het programma hier zien. De andere school die pootje baadt in eSports, is Hogeschool PXL. Daar spendeer je 25 weken in schoolbanken om alles rondom eSports te leren, iets waar PXL al enige ervaring in heeft. De school heeft namelijk zijn eigen team opgericht. Gedurende de opleiding komen de volgende punten aan bod: Esports in historisch perspectief Verkennen van games, beleven via observaties, gamen en getuigenissen Team industrie Competities Content creation Teamwork Brand strategy Hardware Netwerken Livestreaming Gamingplatforms Introduction AR/VR-gaming Revenue models Player contracts Company startup Sponsorships & partnerships Eventing Venues Op basis van de voorgaande modules Gaming & Digital Media en Technology en het business luik van deze derde module worden er in een multidisciplinaire setting esportscases uitgewerkt. Mochten er twijfels over bestaan dat eSports hier zijn om te blijven, dan nemen deze opleidingen ze mogelijk weg.
26/05 20u15  Little Nightmares passeert twee miljoen verkochte exemplaren, komt naar Google StadiaUitgever Bandai Namco, het bedrijf waar we spellen als One Piece:Pirate Warriors,PAC-MAN en Ace Combat aan te danken hebben, kondigt met gepaste trots aan dat Little Nightmares ruim twee miljoen keer verkocht is middels een persbericht. 'Het was geweldig om van het begin tot aan deze grote mijlpaal onderdeel te zijn van de reis genaamd Little Nightmares,' aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President Digital Marketing & Content bij Bandai Namco Entertainment Europe. 'Het is het bewijs van onze bekwaamheid om grootse franchises te creëren die niet alleen succesvol zijn en interesse wekken in de videogame-sector, maar in de entertainmentindustrie in zijn geheel. Terwijl deze mijlpaal belangrijk is, is dit nog maar het begin.'En dat het pas het begin is, blijkt direct. In hetzelfde bericht laat een woordvoerder van BandaiNamco ons namelijk ook weten dat Little Nightmares vanaf aankomende maandag te vinden is op Google Stadia. Pro-bezitters kunnen de game dan gratis downloaden, maar moeten wel de Secrets of the MawDLClos kopen, terwijl er voor de gratis gebruikers ook een Complete Edition beschikbaar zal zijn.'Het was ongelofelijk om deze nieuwe franchise tot leven te zien komen door de reacties en support van de fans,' aldus Lucas Roussel, Producer van Little Nightmares. 'Met Google Stadia hebben nog meer spelers toegang tot de game en de community zal dus blijven groeien. We richten ons volledig op Little Nightmares II en we kunnen niet wachten om de fans deze zomer meer over de game te vertellen.'
26/05 08u15  Deze screenshots zijn absoluut niet veilig voor de werkvloerLees meer >
26/05 08u15  De nieuwe developers diary van Wasteland 3 gaat in op het verhaalRecentelijk deelden we al de eerste developers diary van RPGWasteland 3, waarin leden van het ontwikkelteam je tips gaven over hoe de game te beginnen eens die eindelijk uit is. Vandaag vertellen ze je hoe dan verder te gaan.De tweede developers diary draait volledig om het verhaal en leert je hoe we van Wasteland 2 naar Wasteland 3 gaan, hoe je keuzes er consequenties hebben en gaat dieper in op enkele van de belangrijke karakters die we de post-apocalyptische wereld tegenkomen. Moge het duidelijk zijn dat een spoiler alert van kracht is, al zijn de spoilers natuurlijk wel vrij klein.            
26/05 07u15  Kukkoro Days staat nu ook op MangaGamer, krijgt hoge launch korting14 mei verscheen op Steam een erotische visual novel van uitgever qureate op Steam. Maar tot de verbazing van fans van zulke game, bleef de release op MangaGamer maar uit. Nu, twaalf dagen later, is de game daar alsnog verschenen. En om de pijn van het lange wachten te verzachten, krijgt die daar een launch korting. Geen 10%, zoals eigenlijk standaard is geworden, maar maar liefst 25%! Hiermee daalt de prijs van $12.95 naar $9.71 tot volgende week maandag. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door iMei Inc, MangaGamer of qureate, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
25/05 23u15  Robocop laat zich zien in Mortal Kombat 11 streamDat Robocop naar MortalKombat 11 gaat komen, daar hebben we het al uitgebreid over gehad.Maar hoewel we hem al gezien hebben, mochten we hem nog niet echt aan het werk zien.In een stream vanNetherrealm Studios eerder vandaag kwam daar verandering in, daar drie leden van het team daar de training mode indoken om de cyborg zijn moveset uitgebreid te bespreken. Omdat je daar echter waarschijnlijk geen hele stream voor wilt kijken, hebben wij een clip gevonden van het segment in kwestie. Voor de volledigheid staat de complete stream eronder.
25/05 23u15  PAC-MAN: Live Studio is multiplayer pillen happenZoals je eerder al kon lezen, is gele pillenman PAC-MAN afgelopen week alweer veertig jaar oud geworden. De mascotte van Bandai Namco mag echter nog lang niet met pensioen. Sterker nog: in dit bijzondere jaar mag hij harder werken dan ooit, nu er verschillende releases op stapel staan. En de eerste is PAC-MAN: Live Studio, welke verschijnt op Twitch. In deze game nemen vier Pac-mannen het tegen elkaar op om te zien wie het meeste kan eten én uit het doolhof kan ontsnappen. Je moet dus sterk én slim zijn.
25/05 23u15  Je weet nooit wat je te wachten staat in Many FacesRoguelites, Mystery Dungeon-games en roguelikes maken er allemaal gretig gebruik van: random generated levels.Maar zoals fanatiekelingen van het genre zullen weten, is er zelfs in de willekeur een patroon te vinden.Many Faces probeert dit patroon zoveel mogelijk weg te nemen door werkelijk alles in diens spel door elkaar te gooien: levels, boss fights én soundtrack. Zo zal je zelden twee keer hetzelfde tegenkomen. Klinkt dat lastig? Dan is het maar goed dat je hoedjes kunt oppakken die je van krachten voorzien en je vuurwapens kunt aanpassen om volgende runs net dat beetje makkelijker te maken.            
25/05 22u15  De Humble Bundle van Devolver Digital bouw je helemaal zelfWie al enige tijd meegaat, weet ongetwijfeld hoe Humble Bundles er doorgaans uitzien. Je krijgt een bundel in drie tiers, waarbij de eerste € 1,- kost, de tweede fluctueert aan de hand van het gemiddelde en de derde hoofdprijzen bevat. Maar niet in de Devolver Digital Bundle. Die mag je namelijk helemaal zelf samenstellen uit onderstaande lijst. Om te profiteren van de bundel, moet je minimaal drie games kiezen. Daarover krijg je dan 85% korting. Kies je er vier? Dan wordt het 88% En neem je er vijf of meer, dan worden onderstaande prijzen met 90% verlaagd. Meer is hier dus weldegelijk beter. Tussen haakjes zie je ook een lagere prijs. Dit is de prijs die je nu betaalt als je de games los koopt, daar tegelijkertijd met deze bundel ook een Devolver Digital Sale loopt met dezelfde games. De titels waar je uit kunt kiezen zijn: Cosmic DJ - € 2,99 (€ 0,59, 80% korting) Dungeon Hearts - € 2,99 (€ 0,59, 80% korting) Serious Sam 3: BFE - € 36,99 (€ 5,54, 85% korting) Serious Sam VR: The First Encounter - € 36,99 (€ 7,39, 80% korting) Serious Sam HD: The Second Encounter - € 19,99 (€ 3,99, 80% korting) Serious Sam HD: The First Encounter - € 14,99 (€ 2,99, 80% korting) Serious Sam Double D XXL - € 9,99 (€ 1,99, 80% korting) Serious Sam - € 9,99 (€ 1,99, 80% korting) Serious Sam: The Random Encounter - € 3,99 (€ 0,79, 80% korting) Serious Sam VR: The Last Hope - € 36,99 (€ 9,24, 75% korting) The Talos Principle VR - € 36,99 (€ 5,54, 85% korting) The Talos Principle - € 39,99 (€ 7,99, 80% korting) Foul Play - € 2,99 (€ 14,99, 80% korting) OLLIOLLI2: Welcome to Olliwood - € 2,99 (€ 14,99, 80% korting) A Fistful of Gun - € 12,99 (€ 2,59, 80% korting) OLLIOLLI - € 10,99 (€ 2,19, 80% korting) Ronin - € 12,99 (€ 2,59, 80% korting) Not a Hero - € 12,99 (€ 2,59, 80% korting) Always Sometimes Monster - € 9,99 (€ 1,99, 80% korting) Heavy Bullets - € 7,49 (€ 1,49, 80% korting) Omnibus - € 9,15 (€ 1,83, 80% korting) Noct - € 9,99 (€ 1,99, 80% korting) Shadow Warrior: Special Edition - € 49,99 (€ 12,49, 75% korting) Shadow Warrior - € 34,99 (€ 8,74, 75% korting) Shadow Warrior 2 - € 36,99 (€ 9,24, 75% korting) Titan Souls: Special Edition - € 19,99 (€ 4,99, 75% korting) Hotline Miami 2: Wrong Number - Digital Special Edition - € 19,99 (€ 4,99, 75% korting) Not A Hero: Global Megalord Edition - € 19,99 (€ 4,99, 75% korting) Gods Will be Watching: Special Edition - € 16,99 (€ 4,24, 75% korting) Titan Souls - € 14,99 (€ 3,74, 75% korting) The Talos Principle: Road to Gehenna - € 14,99 (€ 3,74, 75% korting) Hatoful Boyfriend: Collector's Edition - € 13,99 (€ 3,49, 75% korting) Hotline Miami 2: Wrong Number - € 14,99 (€ 3,74, 75% korting) Mother Russia Bleeds - € 14,99 (€ 3,74, 75% korting) Broforce - € 13,99 (€ 3,49, 75% korting) Okhlos - € 12,99 (€ 3,24, 75% korting) Stories Untold - € 9,99 (€ 2,49, 75% korting) Shadow Warrior: Classic Redux - € 9,99 (€ 2,49, 75% korting) Hatoful Boyfriend - € 7,99 (€ 1,99, 75% korting) Hotline Miami - € 8,49 (€ 2,12, 75% korting) Gods Will Be Watching - € 8,99 (€ 2,24, 75% korting) Dropsy - € 9,99 (€ 2,49, 75% korting) Hatoful Boyfriend: Holiday Star - € 9,99 (€ 2,49, 75% korting) Luftrausers - € 8,99 (€ 2,24, 75% korting) Shadow Warrior 2: Deluxe - € 44,99 (€ 11,74, 75% korting) Strafe - € 14,99 (€ 7,49, 50% korting Bovenstaande lijst bevat al heel wat games, maar toont niet alle spellen van Devolver Digital die je buiten de bundel met korting kunt kopen. Daarvoor moet je hier zijn. Ga je echter voor de bundel? Klik dan hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Devolver Digital, Humble Bundle of IGN, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
25/05 13u15  Days of Play van start gegaan, een goed moment om PS+ te verlengen!Sony is vandaag gestart met haar Days of Play campagne, waarin er vele kortingen worden gehanteerd op verschillende producten. Zo legt het bedrijf vooral de nadruk op haar PlayStation Hits, die doorgaans voor nog geen vijftien euro over de toonbank gaan. Games als Uncharted 4, God of War  en Ratchet & Clank vallen onder dit label. Naast de software zijn er ook genoeg andere interessante deals. Zo kun je nu je PlayStation Plus-abonnement verlengen voor 42 euro bij alle deelnemende winkels. Denk daarbij aan Wehkamp.nl, Bol.com of simpelweg Game Mania. Mocht je altijd getwijfeld hebben om PlayStation VR aan te schaffen, dan is dit wellicht ook hét moment. De Starter Pack is nu namelijk voor 200 euro aan te schaffen. De Mega Pack, met daarin vier extra spellen om mee te starten, is voor honderd euro meer te verkrijgen.
25/05 08u15  De Early Access van Exoplanet: First Contact levert mooie plaatjes opLees meer >
25/05 08u15  Overwin de kerker van Ruins SeekerAls het aankomt op de erotische videogames van uitgever Kagura Games, is het vaak zo dat ze ogen en spelen als een game uit de RPGmaker engine.Geen probleem natuurlijk, maar niet iets wat iedereen trekt. Het vrijdag verschijnende Ruins Seeker oogt op het eerste gezicht net zo, maar schijn kan bedriegen.In onderstaande trailer zien we immers het dat het een echte top-down dungeon crawler is met real-time combat. Alleen dan dus met een sexy sausje erbij.            
25/05 07u15  Season 3 brengt drie nieuwe strijders naar Power Rangers: Battle for the GridMet, op het moment van schrijven, 27 seizoenen heeft de Power Rangers-serie materiaal in overvloed.Materiaal dat nWay en Lionsgate Games kunnen gebruiken om hun games te vullen.In het derde seizoen van Battle For the Grid hebben ze daarom in de ton gegrabbeld en besloten dat de Jungle Fury Wolf Ranger, de Roze Ranger van de Samurai-groep en een nog niet onthulde schurk mee mogen komen vechten. Hiernaast krijgen we een nieuwe Zord (Samurai Megazord) en de Phantom Beast King skin voor Dai Shi.            
24/05 18u15  Vier de veertigste verjaardag van Pac-Man met exclusieve merchandiseHet is allicht moeilijk voor te stellen, maar BandaiNamco's iconische pillenvretende gele man is alweer veertig jaar oud.Hiermee is het een van de oudste videogame karakters en tevens een van de bekendste. Die verjaardag mag daarom niet stilletjes voorbijgaan. NumskullDesign sloeg om deze reden de handen in elkaar met BandaiNamco voor een exclusieve lijn merchandise van de happer, met als kopstuk een iconische arcadekast.Deze kast komt in twee smaken.De reguliere editie van € 149,- én de Signed Edition waarvan er slechts 256 worden gemaakt. Dit vanwege de 256 levels die de game rijk is. Wat deze Signed Edition onderscheidt van zijn normale tegenhanger is dat Pac-Man-bedenker Toru Iwatani ze allen persoonlijk van een handtekening heeft voorzien. Het prijskaartje? € 349,-.Vind je een arcadekast een ontzettend tof idee, maar heb je er niet de plek voor?Dan kun je ook voor een replica gaan van een 1 op 4 schaal. Deze is identiek aan zijn grote broers, inclusief materiaal, uiterlijk en functies, maar dan op een wat handzamer formaat.We zeiden al dat de arcadekast het kopstuk was, maar dat betekent dus ook dat er andere producten moeten zijn die die eer niet kregen. En dat is juist. Zo kun je voor € 29,99 een speldjesset krijgen met negen metalen speldjes, voor € 16,99 drie paar katoenen Pac-Man-sokken aanschaffen in maat 39-46 of kiezen voor een Anniversary Gift set met één paar sokken, een keramieken mok én een sleutelhanger. Dat allemaal voor € 19,99.Je koopt het allemaal hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.
24/05 18u15  DailyIndieGame's 182ste bundel brengt ons naar virtual realityNadat we voor het eerst kennismaakten met DailyIndieGame, hebben we de nodige berichten geschreven over nieuwe bundels. Maar een VR-bundel is nieuw. Toch is dat exact wat alweer de 182ste bundel ons brengt. Voor $2.99 krijg je hierin: Lemuria: Lost in Space - VR Edition PlanTechtor VR Shooter Guns VR Fun World Lost in the Ocean VR World of Virtual Reality Galactic Rangers VR Inside The Park VR WW2 Z Range VR Wil je meer weten over deze titels of gewoon de bundel aanschaffen? Dan kun je nog 28 dagen lang hier terecht. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door DailyIndieGame of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
24/05 17u15  The Outer Worlds oogt ook op Switch uitstekendLees meer >
24/05 16u15  Spaceteam VR is multiplayer chaos in virtual reality en staat nu op Steam, komt later naar PSVRHoewel er uitzonderingen zijn, zijn virtual reality games doorgaans solo-aangelegenheden. Ergens logisch gezien de hoge instapdrempel en de beperkingen die de hardware nog altijd heeft. Dat heeft Cooperative Innovations echter niet tegengehouden. Zij lanceerden eerder deze week Spaceteam VR en zoals de naam van zowel de game als studio doet vermoeden, is dit een game waarin VR-spelers samen moeten werken. Met maximaal zeven man worden jullie opgesloten in een ruimteschip dat nog net niet van ellende uit elkaar valt en jullie moeten in deze hectische situatie samen problemen aanpakken en luid overleggen om in leven te blijven. Vermoedelijk verwacht je nu een launch trailer. Logisch; dat deden wij ook toen we het persbericht kregen. Cooperative Innovations heeft er echter voor gekozen om diens personeel in plaats daarvan het woord te laten doen: ''Cooperative Innovations is opgericht met de missie om de aantrekkelijke en sociale aard van VR te gebruiken om leuke, diepgaande ervaringen voor iedereen te maken en mensen dichter tot elkaar te brengen middels games,'' leest een citaat van CEO Simon Barratt. ''Spaceteam mobile trok onze aandacht en was een overduidelijke keus voor ons. Diens maker, Henry Smith van Sleeping Beast Games, is cruciaal geweest met zijn hulp om de leuke, coöperatieve multiplayer actie te behouden die het origineel op mobiel zo geweldig maakte.'' Simon is dus behoorlijk in zijn nopjes, maar hij is niet de enige. Ook Henry is zeer te spreken: ''Ik heb ervan genoten om met Simon en zijn team te werken. Ze hebben niet enkel op het gebied van humor en de belachelijkheid de integriteit van de game die ik gemaakt heb behouden, maar ze hebben het verergerd door de game zo'n beetje aan je gezicht te plakken en je meer te laten doen dan je armen zwaaien.'' Zeven mensen vinden met een VR-bril gaat allicht een uitdaging worden, maar ook daar is aan gedacht. Je kunt de game namelijk ook spelen in elke combinatie van VR-brillen en smartphones, al ben je bij die eerste op dit moment wel beperkt tot de Vive's, Index en Oculus-brillen. De PSVR-versie komt namelijk pas later dit jaar.
24/05 11u15  FunQuarter #313 Meh Beide zijn metal... Wie denkt nog wel eens aan deze console? Wat een sausage fest Wie wil dit spelen? Social media teams op hun best Niet zo scary eigenlijk Wallpapers, opslaan voor ware grootte Een introductie als afsluiter            
24/05 01u15  Je hebt al vanaf € 5,- T-shirts in de clearance sale van QwerteeHoewel we met enige regelmaat schrijven over Qwertee's shirts van de dag, hebben we het slechts zelden over diens tee shop. De reden daarvoor is simpel: het aanbod verandert vaak en is onvoorspelbaar. Maar wanneer álle shirts in die shop in prijs worden verlaagd, heb je onze aandacht officieel getrokken. De meeste shirts kosten op het moment van schrijven € 9,- per stuk, € 7,- goedkoper dan normaal, maar er zijn al shirts vanaf € 5,-. Neem dus zelf eens een kijkje. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
24/05 01u15  Ruya laat zich zienLees meer >
23/05 23u15  Scoor vannacht de soundtrack van MisbitsMisbits mag dan wel een nieuwe speler zijn in de wereld van free-to-play creative titels op Steam, maar het timmert hard aan de weg om een blijvertje te worden. Zo organiseert het wekelijks evenementen. Het volgende evenement vindt vannacht om 03:00 plaats en vraagt je naar de nieuwe club te komen en MS-DOS (de DJ) te vinden. Als je hem spot krijg je vervolgens de soundtrack van de game voor helemaal noppes als je dat zou willen. Je maakt bovendien ook nog kans op giftcards.
23/05 23u15  Het regent cadeaus in Pokémon: Sword & ShieldBreng jij deze warme dagen ook grotendeels gamend door en ben je jezelf voor aan het bereiden op de komst van Isle of Armor, de eerste uitbreiding voor Pokémon: Sword & Shield? Dan willen Nintendo en Game Freak daar graag bij helpen. Om die reden krijg je nu vier weken lang een Galarian Pokémon met zijn Hidden Ability én een verzameling voorwerpen. Je krijgt deze cadeaus via Mystery Gifts en ze zijn als volgt: 22 mei tot 28 mei: Mr. Mime met Ice Body Ability + Lure Ball, Heavy Ball, Moon Ball en Dream Ball 29 mei tot 4 juni: Ponyta met Anticipation + Level Ball, Fast Ball, Love Ball, Friend Ball en Beast Ball 5 juni tot 11 juni: Corsola met Cursed Body + Sweet Apple, Tart Apple, Chipped Pot, Cracked Pot, Whipped Dream en Sachet 12 juni tot 18 juni: Meowth met Unnerve + vijftig Big Nugget en honderd EXP. Candy L
23/05 21u15  Sea of Thieves komt eindelijk naar SteamIn een videogame als Sea of Thieves is het van groot belang dat er voldoende spelers zijn om de wereld te bevolken. En op 3 juni zal dat een stuk makkelijker worden.De piraten game van Rare zal op die woensdag namelijk eindelijk verschijnen opSteam.Dit onthulde Microsoft zojuist met deze trailer over het nummer The New Legends van Gold Coin.            
23/05 21u15  Ideology in Frictions DLC lanceert met kortingSinds GameQuarter heeft besloten om ook erotische videogames te gaan behandelen, hebben al de nodige titels van die aard op onze homepage gestaan. Maar in al die jaren is er één ding waar we nooit over geschreven hebben: échte DLC voor een dergelijke spel. Ideology in Friction van Kagura Games brengt hier verandering in. Die krijgt namelijk bijna elf maanden na release van het spel een nieuw hoofdstuk met een gloednieuwe gewillige jonge vrouw in de hoofdrol. Deze DLC heet Append en is vandaag verschenen op MangaGamer en Steam, waar je kunt profiteren van tien procent launch korting. Daar Steam en MangaGamer doorgaans niet dezelfde prijzen hanteren, zullen we ze voor het gemak even onder elkaar zetten: Steam: € 7,37 (normaal € 8,19) MangaGamer: $8.95 (normaal $9.95) Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Kagura Games, ONEONE1, MangaGamer of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
23/05 21u15  Dispatch Games gaat gebukt onder het coronavirus, geeft update aan kopersGamers die recentelijk spellen besteld hebben bij Dispatch Games zullen allicht al gemerkt hebben dat dit...niet helemaal optimaal verliep. Zendingen lieten op zich wachten en een antwoord van de klantenservice kwam ook niet al te snel. Iets wat Dispatch zelf beaamt in een e-mail aan GameQuarter. ''Dit zijn nooit eerder geziene tijden,'' zo begint de e-mail. '' We bevinden ons in een situatie waarin we ons snel moeten aanpassen aan de uitdagingen die gepaard gaan met een wereldwijde pandemie. Alles van de distributie, bezetting, ontwikkeling tot aan de verzending is verstoord op een wereldwijde schaal. We zijn met ons partners bezig om ons aan te passen aan de nieuwe normaliteit. We hebben eerder te maken gehad met uitstel van onze producten, dat is een onderdeel van deze zaak. Het gebeurt. Wat niet eerder gebeurd is, is een bijna perfecte storm, bestaand uit veranderingen in de wereld die buiten onze macht om zijn. De gezondheid en veiligheid van onze families, partners en klanten staat voorop. Zes weken. We hebben minimaal zes weken nodig om producten de lanceren. De pleister is eraf. Dit blijft een schatting. We kunnen geen specifieke datum garanderen gezien de situatie in de distributie. Het verandert bijna dagelijks. We willen niet wederom een datum prikken en vervolgens hem missen door dingen buiten onze schuld om. Wat we echter wel kunnen doen is iedereen op wekelijkse basis op de hoogte houden.'' De inhoud van deze e-mail is natuurlijk spijtig, maar niet verrassend. Bijna elke branche voelt op dit moment de gevolgen van het coronavirus en alle ellende die de ziekte met zich meebrengt. Dispatch houdt echter direct woord, want de e-mail die wij ontvingen bevatte al de eerste update. ''Deze update werd tegengehouden terwijl we bezig waren met het verzenden van ALLE openstaande orders, inclusief combinatiebestellingen die stillagen vanwege andere titels. Iedereen die een combinatiebestelling had met een van de vertraagde producten zal de rest later toegestuurd krijgen zonder extra kosten. Tracking codes zijn vandaag naar iedereen verstuurd. We hebben ook gekeken naar de backlog bij onze klantenservice en consumentenverzoeken. Deze zouden morgen ingelopen moeten zijn. We zijn ook van plan komende week naar een nieuw ticketsysteem over te stappen; details volgen nog. Dit nieuwe systeem moet problemen sneller signaleren en ons meer zicht geven op jullie behoeften.'' Een update als deze is natuurlijk leuk, maar voor onze lezers die bij Dispatch hebben besteld is vooral belangrijk wat de status van verschillende games is. Gelukkig hebben we ook daar een overzicht van gekregen: Jaleco Pocket Players: Op voorraad en alle bestellingen zijn verzonden Radirgy Swag - In de maak Game Paradise - In de maak, digitale versie verschijnt zoals gepland Rail Sim - In de maak Jajamaru PS4 - Vertraagd door ontwikkelproblemen. Munten komen aan zij die besteld hebben. Update volgt Soldam PS4 - Vertraagd door ontwikkelproblemen.
23/05 18u15  Heb jij deze screenshots van Xenoblade Chronicles: Definitive Edition al gezien?Lees meer >
23/05 17u15  Paradise Lost deelt een intrigerende teaserHet gaat niet echt lekker met Europa, althans in een alternatieve historie waar de nazi’s na twintig jaar bezetting een nucleaire bom op het thuisland en Polen konden werpen. De wereld zoals wij die kennen, houdt op te bestaan. Deze woorden worden gesproken door een krakerige stem over de radio in de nieuwe teaser van Paradise Lost.Er is nog niet veel bekend over deze game, behalve dan dat het gaat over een twaalf jaar oude jongen die stuit op een mysterieuze nazibunker in een Pools gebied, verwoest door de straling. Vooralsnog is er weinig meer bekend en is het wachten op verdere onthullingen en een releasedatum ergens in 2020 voor PC.            
23/05 17u15  Tricky Towers krijgt een fysieke Collector's EditionSoms kan een heel simpel concept een verdraaid leuk spelletje opleveren. Weirdbeard kwam in 2016 met de game Tricky Towers, waarbij je tetromino’s (beter bekend als de Tetrisblokjes) moet stapelen zonder dat je toren omvalt. Niks mis met verdraaid leuke spelletjes. Klein pluspuntje voor de verzamelaars onder ons, dit geinige tussendoortje komt nu ook in een fysieke vorm gelimiteerd naar de Switch. Super Rare Games is een samenwerking aangegaan met Weirdbeard en zij brengen Tricky Towers: Collector’s Edition fysiek naar de Nintendo Switch. Wel moet er opgemerkt worden dat het gaat om een vrij gelimiteerde versie; er zullen slechts vierduizend exemplaren wereldwijd beschikbaar zijn. Vanaf 28 mei is de game te pre-orderen op Super Rare Games voor € 36,27 De Collector's Edition bevat naast de game zelf ook de zes uitgebrachte DLC-pakketten – Gem Bricks, Candy Bricks, Holographic Bricks, Galaxy Bricks, Spirit Animal Pack en Indie Friends – en een sticker en trading card pack. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.
23/05 12u15  Nieuwe details Ghost of Tsushima om van te smullenOnlangs werden er nieuwe gameplaybeelden van Ghost of Tsushima vrijgegeven, een RPG van ontwikkelaar Sucker Punch. In gesprek met IGN heeft de ontwikkelaar nog wat details uitgediept. Zo weten we nu dat je wel wat oefening nodig hebt voordat je alle gevechtssituaties de baas bent! In gesprek met IGN laat de Creative Director van Sucker Punch weten dat je aan het begin van het spel vooral vaardig bent met je zwaard, maar dat dit later kan worden uitgebreid. Het hersenloos betreden van een kamp met circa vijf tegenstanders is zelfmoord, zo laat de studio optekenen. Je zult situaties tactisch moeten benaderen, aangezien de combat van het spel genadeloos is. Laat je ook niet in de maling nemen door de combat situaties die je in de laatste demo hebt waargenomen: deze speler was namelijk zee bedreven in het spel. Daarnaast is de wereld van Ghost of Tsushima enorm. Allerlei soorten biomen passeren de revue, van ijzige bergen tot kleurrijke bloemvelden. Ghost of Tsushima verschijnt 17 juli voor de PlayStation 4.
23/05 12u15  De beelden van Everspace 2 blijven maar komenHoe spijtig het ook is; het feit is dat de release vanEverspace 2 nog wel even op zich laat wachten.Dat zou je echter niet zeggen.Meerdere keren per maand deelt ontwikkelaar ROCKFISH immers beelden met ons in de vorm van een stream die meerdere uren duurt. En die tonen een game die behoorlijk af lijkt. Geloof je ons niet? Dan kun je de laatste stream hier terugzien.            
23/05 12u15  Je krijgt nu korting op Family ManFamily Man, niet te verwarren met Family Guy of Modern Family, is sinds gisteren te kopen op Steam. En naar goed gebruik is die in prijs verlaagd. De vraagprijs voor dit blokkerige first-person-avontuur is normaliter € 15,99. Maar dankzij de 10% launch korting die je tot 29 mei kunt claimen, is dat nu verlaagd naar € 14,39. Geen groot verschil, maar wel leuk meegenomen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, Broken Bear Games of No More Robots, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
23/05 09u15  Misbits zet de beste fan-made content in het zonnetjeIndie game Misbits draait helemaal om diens spelers en hun creaties, vergelijkbaar met spellen als ModnationRacers en LittleBigPlanet. Daarom hebben we in de afgelopen weken ook al meerdere berichten kunnen pennen over de verschillende acties die door ontwikkelaar Pow Wow Entertainment zijn opgezet om de community aan het bouwen te krijgen.Voor een recente wedstrijd werden spelers gevraagd om hun eigen creaties in te schieten om leuke prijzen te winnen. En de winnaars daarvan zijn nu bekend. Benieuwd welke het zijn? Dan kun je onderstaande stream bekijken, waarin ze allen worden doorgespeeld door een van de devs.            
23/05 00u15  Je hebt een excuus om je VR-bril te pakken: Interkosmos is gratisIn een recent nieuwsbericht over giveaways maakte ondergetekende zonder verdere bijbedoeling de opmerking dat zij die graag in VR spelen relatief weinig hebben aan alle giveaways. En prompt wordt het tegendeel bewezen. Op Steam kun je nu tot maandag Interkosmos downloaden, een virtual reality-titel voor de Valve Index, Oculus Rift en de verschillende HTC Vive-modellen. Hierin mag je de ruimte verkennen vanuit een shuttle, al gaat dat natuurlijk niet van een leien dakje.  
23/05 00u15  Aegis Defender is alwéér gratisToen we vorige week voor het eerst schreven over Aegis Defender, deden we dat omdat de game gratis werd weggegeven op Humble Bundle. En nu, acht dagen later, schrijven we bijna hetzelfde bericht. Ditmaal deelt Humble Bundle echter geen keys uit, maar geeft het de game rechtstreeks op Steam zelf weg. Deze actie duurt wel maar één dag, dus als je vorige keer naast de pot hebt gepist, haast je je het beste snel naar deze pagina.
1


Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

2x Dispatch Games houdt zijn woord: geeft nieuwe update30/05 00u15 - Gamequarter.be: Een week geleden schreven we voor het eerst over Dispatch Games, een kleine uitgever en distributeur die als gevolg van het coronavirus problemen ervaarde met het verzenden van producten en beantwoorden van vragen. Het liet ons toen weten vanaf nu wekelijks updates te geven die we kunnen delen met onze lezers. Daar belofte schuld maakt ontvingen we zojuist de eerste van die updates, waarin ze laten weten hun andere beloftes van vorige week te zijn nagekomen. Alle klantenservicetickets zijn weg en men is overgegaan naar een veel transparanter en sneller werkend zelfservice-portaal. Het belangrijkste zijn echter natuurlijk de games. En ook daar weten we meer over: Jajamaru Switch: De munten worden verscheept eens ontvangen. De verwachting is 15 juni Jajamaru PS4: Er wordt gewerkt aan het oplossen van de problemen aan de ontwikkelkant. Updates volgen Soldam PS4: Er wordt gewerkt aan het oplossen van de problemen aan de ontwikkelkant. Updates volgen Radirgy Swag: In de laatste fase voor productie Game Paradise: In de laatste fase voor productie Rail Sim: In de laatste fase voor productie Op naar de volgende update!
2x De opening cinematic van Death end re;Quest 2 is een bloederige bende30/05 00u15 - Gamequarter.be: Wanneer de gemiddelde persoon denkt aan de term JRPG, denkt die aan piekhaar, felle kleuren en een hele hoop moe en kawaii. Maar zoals Higurashi no Naku Koro Ni, Danganronpa en Mary Skelter al bewezen, gaat een anime-stijl uitstekend samen met een duister verhaal.En van een game als Deathend re;Quest 2, dat zichzelf presenteert als een JRPG met horrorinvloeden, mag je ook wel verwachten dat een volwassen toon al snel gezet wordt. Vandaag werd echter pas duidelijk hoe snel, daar onderstaande video het eerste is wat je ziet als je de game opstart.            
2x De nieuwste DLC voor Minion Masters kost nu tijdelijk helemaal niets30/05 00u15 - Gamequarter.be: Eerder deze avond kon je al op onze homepage lezen dat gamers die Minion Masters spelen dit weekend niets te klagen hebben. Niet enkel wordt het nu makkelijk om nieuwe kaarten te krijgen, maar er is ook nog nieuwe story content toegevoegd. Het goede nieuws stopt daar echter niet, daar Betadwarf ook weer eens een giveaway heeft georganiseerd. Ditmaal niet van een oudere uitbreiding, maar van het gisteren verschenen Charging Into Darkness. Tot 3 juni om zes uur in de ochtend kun je die op Steam, Discord en Xbox Live gratis krijgen.
2x Zie hoe combat vorm krijgt in de nieuwe developers stream van Wraithbinder30/05 09u15 - Gamequarter.be: Een goede game maken is lastig, vooral als je werkt met een groot team. Verschillende mensen moeten hun deel uitvoeren en deze doelen moeten een mooi geheel vormen.Daarom kiezen sommige developers ervoor in hun eentje te werken.Een van die developers is Nathaneal Weiss, de ontwikkelaar van Songbringer.Maar omdat altijd maar in je eentje code tikken best saai wordt, laat hij zijn voortgang live zien op streams. En de 144ste stream van Wraithbinder, waarin de melee combat animaties worden verbeterd, staat nu op YouTube.            
2x Ruins Seeker staat nu op Denpasoft met 15% korting30/05 09u15 - Gamequarter.be: Dat games op PC tegenwoordig vrijwel altijd lanceren met een launch korting, daar hebben we al genoeg opmerkingen over gemaakt. Waar we echter niet veel over geschreven hebben, is over alle verschillende plekken waar je die spellen kunt kopen. Er zijn immers veel meer plekken dan Steam, Good Old Games en de Epic Games Store. Denpasoft bijvoorbeeld, is een winkel die zich volledig toelegt op erotische videogames, zoals het gisteren verschenen Ruins Seekers. Je kunt die daar kopen voor $19.99, maar tot volgende vrijdag krijg je 15% launch korting, waarmee de prijs daalt naar $16.99. Leuk meegenomen lijkt ons. Dus als je het spel wilt hebben, kun je hier besparen.
2x Het is de battle of the sexes in de screenshots van Necromunda30/05 09u15 - Gamequarter.be: Lees meer >
1x Overwin de kerker van Ruins Seeker25/05 08u15 - Gamequarter.be: Als het aankomt op de erotische videogames van uitgever Kagura Games, is het vaak zo dat ze ogen en spelen als een game uit de RPGmaker engine.Geen probleem natuurlijk, maar niet iets wat iedereen trekt. Het vrijdag verschijnende Ruins Seeker oogt op het eerste gezicht net zo, maar schijn kan bedriegen.In onderstaande trailer zien we immers het dat het een echte top-down dungeon crawler is met real-time combat. Alleen dan dus met een sexy sausje erbij.            
1x De Early Access van Exoplanet: First Contact levert mooie plaatjes op25/05 08u15 - Gamequarter.be: Lees meer >
1x Days of Play van start gegaan, een goed moment om PS+ te verlengen!25/05 13u15 - Gamequarter.be: Sony is vandaag gestart met haar Days of Play campagne, waarin er vele kortingen worden gehanteerd op verschillende producten. Zo legt het bedrijf vooral de nadruk op haar PlayStation Hits, die doorgaans voor nog geen vijftien euro over de toonbank gaan. Games als Uncharted 4, God of War  en Ratchet & Clank vallen onder dit label. Naast de software zijn er ook genoeg andere interessante deals. Zo kun je nu je PlayStation Plus-abonnement verlengen voor 42 euro bij alle deelnemende winkels. Denk daarbij aan Wehkamp.nl, Bol.com of simpelweg Game Mania. Mocht je altijd getwijfeld hebben om PlayStation VR aan te schaffen, dan is dit wellicht ook hét moment. De Starter Pack is nu namelijk voor 200 euro aan te schaffen. De Mega Pack, met daarin vier extra spellen om mee te starten, is voor honderd euro meer te verkrijgen.
1x De Humble Bundle van Devolver Digital bouw je helemaal zelf25/05 22u15 - Gamequarter.be: Wie al enige tijd meegaat, weet ongetwijfeld hoe Humble Bundles er doorgaans uitzien. Je krijgt een bundel in drie tiers, waarbij de eerste € 1,- kost, de tweede fluctueert aan de hand van het gemiddelde en de derde hoofdprijzen bevat. Maar niet in de Devolver Digital Bundle. Die mag je namelijk helemaal zelf samenstellen uit onderstaande lijst. Om te profiteren van de bundel, moet je minimaal drie games kiezen. Daarover krijg je dan 85% korting. Kies je er vier? Dan wordt het 88% En neem je er vijf of meer, dan worden onderstaande prijzen met 90% verlaagd. Meer is hier dus weldegelijk beter. Tussen haakjes zie je ook een lagere prijs. Dit is de prijs die je nu betaalt als je de games los koopt, daar tegelijkertijd met deze bundel ook een Devolver Digital Sale loopt met dezelfde games. De titels waar je uit kunt kiezen zijn: Cosmic DJ - € 2,99 (€ 0,59, 80% korting) Dungeon Hearts - € 2,99 (€ 0,59, 80% korting) Serious Sam 3: BFE - € 36,99 (€ 5,54, 85% korting) Serious Sam VR: The First Encounter - € 36,99 (€ 7,39, 80% korting) Serious Sam HD: The Second Encounter - € 19,99 (€ 3,99, 80% korting) Serious Sam HD: The First Encounter - € 14,99 (€ 2,99, 80% korting) Serious Sam Double D XXL - € 9,99 (€ 1,99, 80% korting) Serious Sam - € 9,99 (€ 1,99, 80% korting) Serious Sam: The Random Encounter - € 3,99 (€ 0,79, 80% korting) Serious Sam VR: The Last Hope - € 36,99 (€ 9,24, 75% korting) The Talos Principle VR - € 36,99 (€ 5,54, 85% korting) The Talos Principle - € 39,99 (€ 7,99, 80% korting) Foul Play - € 2,99 (€ 14,99, 80% korting) OLLIOLLI2: Welcome to Olliwood - € 2,99 (€ 14,99, 80% korting) A Fistful of Gun - € 12,99 (€ 2,59, 80% korting) OLLIOLLI - € 10,99 (€ 2,19, 80% korting) Ronin - € 12,99 (€ 2,59, 80% korting) Not a Hero - € 12,99 (€ 2,59, 80% korting) Always Sometimes Monster - € 9,99 (€ 1,99, 80% korting) Heavy Bullets - € 7,49 (€ 1,49, 80% korting) Omnibus - € 9,15 (€ 1,83, 80% korting) Noct - € 9,99 (€ 1,99, 80% korting) Shadow Warrior: Special Edition - € 49,99 (€ 12,49, 75% korting) Shadow Warrior - € 34,99 (€ 8,74, 75% korting) Shadow Warrior 2 - € 36,99 (€ 9,24, 75% korting) Titan Souls: Special Edition - € 19,99 (€ 4,99, 75% korting) Hotline Miami 2: Wrong Number - Digital Special Edition - € 19,99 (€ 4,99, 75% korting) Not A Hero: Global Megalord Edition - € 19,99 (€ 4,99, 75% korting) Gods Will be Watching: Special Edition - € 16,99 (€ 4,24, 75% korting) Titan Souls - € 14,99 (€ 3,74, 75% korting) The Talos Principle: Road to Gehenna - € 14,99 (€ 3,74, 75% korting) Hatoful Boyfriend: Collector's Edition - € 13,99 (€ 3,49, 75% korting) Hotline Miami 2: Wrong Number - € 14,99 (€ 3,74, 75% korting) Mother Russia Bleeds - € 14,99 (€ 3,74, 75% korting) Broforce - € 13,99 (€ 3,49, 75% korting) Okhlos - € 12,99 (€ 3,24, 75% korting) Stories Untold - € 9,99 (€ 2,49, 75% korting) Shadow Warrior: Classic Redux - € 9,99 (€ 2,49, 75% korting) Hatoful Boyfriend - € 7,99 (€ 1,99, 75% korting) Hotline Miami - € 8,49 (€ 2,12, 75% korting) Gods Will Be Watching - € 8,99 (€ 2,24, 75% korting) Dropsy - € 9,99 (€ 2,49, 75% korting) Hatoful Boyfriend: Holiday Star - € 9,99 (€ 2,49, 75% korting) Luftrausers - € 8,99 (€ 2,24, 75% korting) Shadow Warrior 2: Deluxe - € 44,99 (€ 11,74, 75% korting) Strafe - € 14,99 (€ 7,49, 50% korting Bovenstaande lijst bevat al heel wat games, maar toont niet alle spellen van Devolver Digital die je buiten de bundel met korting kunt kopen. Daarvoor moet je hier zijn. Ga je echter voor de bundel? Klik dan hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Devolver Digital, Humble Bundle of IGN, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Statistieken

Artikels:
25701
Gelezen:
4616
Aantal lezers nu:
71


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2020 Naar boven