donderdag 21 januari 2021, week 03


U bent nu hier: Meer nieuws van Het Laatste Nieuws: Showbizz

Laatste updatecontrole: vandaag om 14u45
 

Het Laatste Nieuws: Showbizz

Verbergen Tonen
21/01 14u15  Britse Glastonbury Festival ook in 2021 geannuleerd door coronacrisis Glastonbury, één van de grootste muziekfestivals van Groot-Brittannië en bij uitbreiding Europa, wordt in 2021 opnieuw geannuleerd door de coronapandemie. Dat heeft de organisatie donderdag laten weten.
21/01 14u15  “Ruggengraatloze klootzakken”: Britse artiesten zijn dupe van brexit en eisen een oplossing Schaamteloos, verwoestend en weerzinwekkend. Dat vindt de Britse muziekindustrie van een nieuwe visumplicht voor artiesten, die de brexit met zich meebrengt. Dat maakt touren niet alleen eindeloos complex, maar ook veel duurder.
21/01 14u15  Carole Baskin blij dat aartsrivaal Joe Exotic geen gratie kreeg, maar: “Ik voel me nog steeds niet veilig” Hun jarenlange vete werd uitgebreid gedocumenteerd in de Netflix-reeks ‘Tiger King’, maar nu Joe Exotic (57) achter de tralies zit én blijft, is de rust wat weergekeerd voor z'n rivale Carole Baskin (59). Dat vertelt ze in een gesprek met Metro UK.
21/01 13u15  Matthew - Marcel Lubbermans - Lewis kijkt niet graag naar de ‘Harry Potter’-films Matthew Lewis (31), die in de ‘Harry Potter’-saga de rol van Marcel Lubbermans speelde, heeft een opvallende uitspraak gedaan over de films. In een interview met The New York Times vertelt hij dat hij niet graag naar zijn acteerprestaties in de film kijkt. “Het is redelijk pijnlijk voor mij”, aldus de acteur.
21/01 13u15  Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis” Rapper Azealia Banks (29) kwam de laatste dagen in opspraak omdat ze enkele verontrustende filmpjes deelde op haar sociale media. Zo besloot ze luidkeels lachend om haar dode kat Lucifer weer op te graven en zijn stoffelijk overschot te koken. Ze ontkent nu dat dat was om het dier op te eten. Haar eigen verhaal is echter niet minder verontrustend, gezien ze plots ook met een menselijke schedel op de proppen kwam.
21/01 13u15  Tweede ex getuigt over verontrustende fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijderen” Het net lijkt zich langzaamaan te sluiten rond Armie Hammer (34). Zo getuigt nu al een tweede ex-vriendin over z'n gewelddadige fantasieën, en die zijn niet min: “Hij kraste de letter ‘A’ in mijn huid en wilde mijn ribben oppeuzelen.” Bovendien werd de acteur intussen ook ondervraagd door de politie. Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Page Six.
21/01 12u15  Voormalig ‘Big Brother’-kandidaat Kenny doorbreekt al jaren het taboe rond hiv: “Mijn moeder moest het via de pers vernemen” Kenny Van Hole (40) stapte 15 jaar geleden het Big Brother-huis in met een erg ongewone boodschap voor zijn medebewoners: ik ben hiv-positief. “Ik behoorde niet tot de groepen die meestal aan hiv worden gelinkt: Afrikanen, druggebruikers en homoseksuelen”, blikt Kenny terug op zijn avontuur. Hij vertelt over zijn diagnose, de medische vooruitgang, hoe het virus zijn relatie en kinderwens beïnvloedt en het taboe dat nog steeds bestaat. “Ik ben er zeker van dat er in de showbizz personen met hiv zijn, maar ik zit nog altijd te wachten op de eerste die ervoor uitkomt.”
21/01 12u15  Ondanks de schandalen blijft Charlene van Monaco haar man steunen: “In goede en slechte tijden” Prinses Charlene (42) staat naar eigen zeggen voor “duizend procent” achter haar man, vorst Albert II van Monaco (62). Dat vertelt ze in een interview met het Franse weekblad Point de Vue. Haar steunbetuigingen zijn opmerkelijk, want de prins wordt volgende maand in de rechtszaal verwacht, nadat opnieuw een vrouw beweert dat ze een buitenechtelijk kind heeft van hem.
21/01 11u15  Ondanks de vele schandalen blijft prinses Charlène van Monaco haar man steunen: “Ik sta achter hem, in goede en slechte tijden” Prinses Charlène (42) staat naar eigen zeggen voor “duizend procent” achter haar man, vorst Albert II van Monaco (62). Dat vertelt ze in een interview met het Franse weekblad Point de Vue. Haar steunbetuigingen zijn opmerkelijk, want de prins wordt volgende maand in de rechtszaal verwacht, nadat opnieuw een vrouw beweert dat ze een buitenechtelijk kind heeft van hem.
21/01 11u15  Van ‘The Incredibles’ tot ‘Toy Story’: deze Pixars krijgen kortfilm op Disney+ Pixarfans, verheug u, want vrijdag verschijnen er nieuwe kortfilms van enkele klassiekers op streamingplatform Disney+. Het gaat onder meer over de films ‘Toy Story’, ‘The Incredibles’, ‘Finding Nemo’, ‘Coco’, ‘Cars’ en ‘Soul’. Enkele van je favoriete personages kruipen dus terug in hun rol voor ‘Pixar Popcorn’.
21/01 11u15  Joe Biden volgt enkel medewerkers op Twitter ... en Chrissy Teigen Sinds gisteren mag Joe Biden (74) zich de nieuwe president van de Verenigde Staten noemen en daar hoort uiteraard ook een eigen Twitter-account bij. Opvallend: de president volgt slechts 12 mensen, en een van hen is model Chrissy Teigen (35).
21/01 10u15  Thomas Vanderveken moest in quarantaine voor ‘1 Jaar Gratis’: “Corona maakte deze editie beter” In ‘1 jaar gratis’ is Thomas Vanderveken (39) nog steeds op zoek naar de opvolger van heftruckchauffeur Marianne, die vorig jaar 71.700 euro won. Het lopende seizoen is het negende en werd al in september opgenomen. Corona leek toen een serieuze spelbreker te zullen worden, maar het draaide gelukkig anders uit. “We zijn toen met zijn allen in quarantaine gegaan en de gevolgen van die ingreep waren zeer verrassend.”
21/01 10u15  Inschrijvingen voor tweede seizoen van ‘Junior Bake Off’ gestart Het eerste seizoen van ‘Junior Bake Off' is nog volop bezig, maar de makers zijn al volop op zoek naar nieuwe kandidaten. Dat laat zender VIER weten.
21/01 10u15  Voorspelden de Simpsons nu ook de inhuldiging van president Biden? Nee, dat Joe Biden (78) president van Amerika zou worden, hebben de makers van ‘The Simpsons’ nooit voorspeld. Maar enkele elementen uit de inhuldiging gisteren voelden behoorlijk vertrouwd aan voor fans van de show.
21/01 10u15  Liefdesgeluk bij ‘Temptation’-deelnemers: Megan flirt erop los en Milou heeft een nieuwe vriend Toen ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever (20) met oudjaar een foto postte met verleider Joshua Feytons (23), klonk het al snel dat de twee elkaar - na hun gefoefel in Thailand - opnieuw gevonden hebben. Maar die hereniging blijkt van bijzonder korte duur. Megan maakt duidelijk dat ze het intussen alweer gezellig heeft met een andere jongen.
Laatste update: vandaag om 14u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
21/01 09u15  Liefdesgeluk bij ‘Tempation’-deelnemers: Megan flirt erop los en Milou heeft een nieuwe vriendToen ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever (20) met oudjaar een foto postte met verleider Joshua Feytons (23), klonk het al snel dat de twee elkaar - na hun gefoefel in Thailand - opnieuw gevonden hebben. Maar die hereniging blijkt van bijzonder korte duur. Megan maakt duidelijk dat ze het intussen alweer gezellig heeft met een andere jongen.
21/01 08u15  Eén haalt ‘Windkracht 10' van onder het stofVanaf vanavond kan je op Eén kijken naar de reeks ‘Windkracht 10'. Het is al van 2004 geleden dat de serie nog eens te zien was op Eén. Dat schrijft het Nieuwsblad.
21/01 08u15  Michaël R. Roskam: “Op financieel vlak viel het in 2020 flink tegen”Ook bij regisseur Michaël R. Roskam (48) gooide corona vorig jaar roet in het eten. Twee Amerikaanse projecten gingen uiteindelijk niet door, op de biopic over Sylvia Kristel is het voorlopig nog steeds wachten. Dat vertelt de regisseur in Het Nieuwsblad.
21/01 08u15  Is het beter ‘Op Een Ander’? VIJF stuurt gezinshoofd naar ander huishouden in nieuw programmaWat gebeurt er als één gezinshoofd een week van familie wisselt? Dat is het uitgangspunt van ‘Op een Ander’, een nieuw VIJF-programma waarin de Vlaamse huishoudens anno 2021 én hun rolpatronen openhartig in vraag worden gesteld en getoond zal worden naar hoe anderen hun ‘NV gezin’ draaiende houden. Alle markante verschillen tussen de hedendaagse Vlaamse gezinnen zullen daarbij in de verf worden gezet.
21/01 07u15  Eveline Hoste in ‘Missie Callcenter’: “Ik vond mezelf ook nog mooi toen ik veertien kilo zwaarder was”Kunnen dikkere mensen ook mooi zijn? Deze vraag krijgt Eveline Hoste (39) in het belcentrum van ‘Missie Callcentrum’ voorgeschoteld.
21/01 07u15  VIJF stelt prangende vraag: is het ‘Op een Ander’ beter of slechter?Wat gebeurt er als één gezinshoofd een week van familie wisselt? Dat is het uitgangspunt van ‘Op een Ander’, een nieuw VIJF-programma waarin de Vlaamse huishoudens anno 2021 én hun rolpatronen openhartig in vraag worden gesteld en getoond zal worden naar hoe anderen hun ‘NV gezin’ draaiende houden. Alle markante verschillen tussen de hedendaagse Vlaamse gezinnen zullen daarbij in de verf worden gezet.
21/01 07u15  In een glamoureus leven... plas je ook in de douche: waarom ‘De Verhulstjes' wekelijks een miljoen kijkers halenEr is de inkijk in hun glamourleven, de gortdroge ironie van de pater familias en het sexappeal van de zoon. Maar volgens kenners hebben 'De Verhulstjes' het miljoen kijkers per week vooral te danken aan de herkenbaarheid. Al weet Gert ook precies hoe je een docusoap succesvol maakt. 'Als de camera's je continu volgen, word je automatisch je eigen televisiemaker.'
21/01 06u15  Romeo Davy Gilles gaat ook weer soloAan De Romeo's verandert niks, maar Davy Gilles (44) blaast naast het muzikale pad met Chris Van Tongelen en Gunther Levi nu ook zijn solocarrière nieuw leven in.
21/01 06u15  Cheesy debuutsingle, maar hele wereld smult ervan: Disneyster Olivia Rodrigo (17) is dé nieuwste popsensatieDe popwereld heeft een nieuwe chouchou: Olivia Rodrigo. Volgende maand wordt het Disneysterretje 18, maar ook nu heeft ze al redenen om de champagne te laten knallen. Haar debuutsingle 'Drivers License', cheesy kost over een gebroken tienerhart, is anderhalve week na release goed voor 138 miljoen streams wereldwijd, waarvan 13,7 miljoen in één dag. Een record waarmee ze Ariana Grande van de troon stoot en indruk maakt op Taylor Swift.
21/01 06u15  ANNO 2021. 'Supernanny' Wendy Bosmans (44): "Nooit gedacht dat ik een schrijnwerkerij zou uitbaten”Elke dag gaat Het Laatste Nieuws op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: gedragstherapeute Wendy Bosmans (44), van 2005 tot 2009 ‘supernanny’ in het gelijknamige VTM-programma over opvoeden.
21/01 06u15  Amerikaanse sterren eren president Joe Biden in online showVerschillende Amerikaanse beroemdheden hebben een eerbetoon gebracht aan hun nieuwe president Joe Biden in een online show. De spits werd woensdagavond (plaatselijke tijd) afgebeten door rockster Bruce Springsteen. Ook Jon Bon Jovi, John Legend, Foo Fighters, Demi Lovato, Katy Perry en Justin Timberlake namen deel aan het concert ter ere van Bidens inauguratie.
21/01 05u15  Amerikaanse sterren eren president Joe BidenVerschillende Amerikaanse beroemdheden hebben een eerbetoon gebracht aan hun nieuwe president Joe Biden in een online show. De spits werd woensdagavond (plaatselijke tijd) afgebeten door rockster Bruce Springsteen. Ook Jon Bon Jovi, John Legend, Foo Fighters, Demi Lovato, Katy Perry en Justin Timberlake namen deel aan het concert ter ere van Bidens inauguratie.
20/01 23u15  De nieuwe bewoners van ‘Big Brother’ maken hun televisiedebuutVanavond zijn er voor televisiekijkend Vlaanderen en Nederland drie nieuwe bewoners het ‘Big Brother’-huis binnengedrongen. Het gaat om Nederlander Michel en Belgen Julie en Patrick.
20/01 21u15  Baby nummer 17 op komst in ‘Thuis’: Christine is in verwachtingKrijgt de kleine Leo gezelschap in de kindercrèche en klinkt er binnenkort nog meer babygehuil op de set van ‘Thuis’? Zou best kunnen, want Christine (Daphne Paelinck) liet in de aflevering van woensdag weten dat ze zwanger is.
20/01 20u15  Ook Joe Biden is welkom: Britse Queen ontmoette 12 van 13 laatste Amerikaanse presidentenGeen enkel staatshoofd in de wereld heeft zoveel Amerikaanse presidenten ontmoet als de Britse koningin Elizabeth (94). Van de laatste 13 bewoners van het Witte Huis heeft ze er maar liefst 12 persoonlijk getroffen. Ook nummer 14, Joe Biden (78), kan deze zomer zijn opwachting maken bij de Queen.
20/01 19u15  Lady Gaga brengt indrukwekkende versie van Amerikaans volksliedHet is gebeurd: Joe Biden is officieel de 46ste president van de Verenigde Staten. En daar hoorde - binnen de coronarichtlijnen, natuurlijk - een feestje bij. Zo was ook Lady Gaga van de partij, om een prachtige versie van het volkslied te zingen.
20/01 18u15  All aboard: derde seizoen van Netflix-reeks ‘Snowpiercer’ nu al aangekondigdHet tweede seizoen van ‘Snowpiercer’ staat nog niet op Netflix of er werd al een vervolg aangekondigd. TNT, de Amerikaanse televisiezender waarop de serie als eerste te zien is, maakte zonet bekend dat de welbekende trein uit de reeks zijn eindhalte nog lang niet bereikt heeft.
20/01 18u15  Lady Gaga brengt indrukwekkende versie van het Amerikaanse volkslied voor Joe BidenHet is gebeurd: Joe Biden is officieel de 46ste president van de Verenigde Staten. En daar hoorde - binnen de coronarichtlijnen, natuurlijk - een feestje bij. Zo was ook Lady Gaga van de partij, om een prachtige versie van het volkslied te zingen.
20/01 18u15  Kevin Janssens over extreme transformatie voor ‘De Patrick’: “Ik was heel depressief tijdens de opnames”Op 23 januari worden de Ensors opnieuw uitgereikt. Normaal gezien gebeurt dat op de slotdag van Filmfestival Oostende, maar door de coronacrisis zal de show via een livestream te volgen zijn. De grote kanshebber op heel wat beeldjes is de film ‘De Patrick’ met maar liefst 13 nominaties. Hoofdrolspeler Kevin Janssens (41) blikte in Cinema Canvas met veel plezier terug op de film. “Ik ben heel blij voor iedereen die eraan meegewerkt heeft.”
20/01 18u15  Gebrek aan perspectief weegt zwaar op BV’s: “Het enige wat ik vraag, is een eerlijke behandeling”Het was slechts één klein zinnetje in het ministeriële besluit, maar het kwam aan als een uppercut: “Alle geldende maatregelen worden tot 1 maart verlengd.” Wanneer er dan wél een versoepeling komt, weet niemand. Wij vroegen aan enkele BV’s hoe zij omgaan met de knagende onzekerheid. “Ik loop de muren op, ik kan het echt niet meer aan.”
20/01 18u15  Oeps: Jean Blaute en Carry Goossens breken decor bijna af in ‘Wat een jaar!’Donderdagavond keren Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel in ‘Wat een jaar!’ op VTM terug naar 1968. Dat doen ze voor de gelegenheid samen met Jean Blaute en Carry Goossens. Van de outifts en kapsels tot de decors, muziek en beelden: letterlijk alles dompelt hen onder in ‘de tijd van toen’. Jean en Carry maken alvast een opvallende entree: ze rijden het jaar 1968 op gepaste wijze binnen, maar dat verloopt blijkbaar toch niet helemaal zoals gepland.
20/01 17u15  Van Kim en Kanye tot Ronaldo en Rodriguez: deze 15 koppels verdienen het meest op InstagramCristiano Ronaldo en Georgina Rodríguez vormen het koppel dat het meest kan verdienen op Instagram. Elke foto samen die ze posten is zo’n 750.000 euro waard. Op plaats twee staan Dwayne Johnson en Lauren Hashian, Kim Kardashian en Kanye West krijgen de bronzen medaille.
20/01 17u15  Albert en Charlène van Monaco pakken uit met nieuw familieportret (dat burgers kunnen kopen)De inwoners van Monaco kunnen vanaf woensdag een nieuw officieel familieportret kopen van vorst Albert (62) en zijn gezin. Dat is bij verschillende winkels mogelijk, zo liet het paleis weten. De opbrengst van de verkoop gaat naar goede doelen in het vorstendom.
20/01 16u15  Fans van ex-‘Thuis’-lieveling Bert Verbeke kijken uit naar z’n comeback in telenovelle ‘Lisa’: “Alleen maar knapper geworden”Na z’n exit in ‘Thuis’ verdween hij een tijdje van het scherm. Maar kijk, in de nieuwe telenovelle ‘Lisa’ - vanaf 25 januari op VTM - maakt Bert Verbeke (38) een mooie comeback. Aan de reacties op sociale media is te zien dat hij ook met die rol weer heel wat vrouwenharten zal veroveren. Ook ex-collega Janine Bischops (79) is daarvan overtuigd. “Tijdens onze ‘Thuis’-dagen stonden hopen meisjes en dames voor hem in de rij.”
20/01 16u15  Geheime zoon met ex-pornoster en jarenlange vete om Rihanna: het bewogen leven van Drake, de rapper die records blijft brekenHet zijn gouden tijden voor rapper Drake (33). Recordtijden zelfs, want de songwriter is erin geslaagd om als eerste artiest ooit meer dan 50 miljard streams te behalen op Spotify. Al meer dan tien jaar scoort Drake de ene hit na de andere, maar over z’n privéleven blijft de rapper heel gesloten. Zo probeerde hij de geboorte van z’n zoontje Adonis zo lang mogelijk geheim te houden. Een portret van de man achter het muzikale genie.
20/01 16u15  Songfestivalbookmakers gaan opnieuw voor winst IJslandHet duurt nog ruim vier maanden, maar gokgrage songfestivalfans kunnen alweer geld inzetten bij verschillende wedkantoren op de vraag wie het Eurovisie Songfestival in Rotterdam gaat winnen. En terwijl er nog maar één liedje uit is, gooien IJsland, Zweden en Bulgarije in de eerste tussenstand al hoge ogen.
20/01 16u15  Ex-missen België wensen Goedele Liekens veel beterschap: “We duimen heel hard voor jou”Gisteren werd de eerste aflevering van ‘Missie Callcenter’ uitgezonden op VTM2. Ex-miss Goedele Liekens - die momenteel vecht tegen huidkanker - was niet van de partij, maar haar afwezigheid ging niet onopgemerkt voorbij. Zo namen haar collega-missen een hartverwarmende videoboodschap voor haar op.
20/01 16u15  Nieuwe bewoner Michel jaagt de temperatuur omhoog in ‘Big Brother’: “Wat een knappe man!”Sinds dinsdag zijn er op de livestream van Big Brother drie nieuwe bewoners te spotten: Belgen Julie (34) en Patrick (59) en Nederlander Michel (36). Laatstgenoemde lijkt zich op Twitter nu al te ontpoppen als de nieuwe adonis van de realityserie.
20/01 15u15  SHOWBITS. Evi Hanssen is een trotse mama en Eline De Munck probeert alle kritiek te vergetenThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
20/01 15u15  Huwelijksproblemen tussen Kim Kardashian en Kanye West zullen te zien zijn in ‘Keeping Up With the Kardashians’Er is de laatste tijd veel te doen rond Kim Kardashian en Kanye West. Het huwelijk tussen de twee staat volgens geruchten op springen en het koppel zou ondertussen definitief gestopt zijn met hun huwelijkstherapie. Zelf hebben ze nog maar weinig gezegd over hun relatieproblemen, maar volgens Page Six zouden deze wel aan bod komen in de laatste afleveringen van de realityshow ‘Keeping Up With the Kardashians’.
20/01 14u15  Presentator van ‘Just Tattoo Of Us’ op MTV gearresteerd voor wraakpornoStephen Bear (31), een Britse realityster die bij ons vooral bekend is van de MTV-shows ‘Ex on the Beach' en ‘Just Tattoo of Us’, is gearresteerd voor wraakporno. “Er hangen overal bewakingscamera’s in zijn huis', getuigde een ex-vriendin. Zelf ontkent hij de feiten.
20/01 14u15  “It’s a boy!”: Joke Van de Velde maakt geslacht van haar baby bekendFijn nieuws van Joke Van de Velde (41): zij heeft zonet ontdekt wat het geslacht van haar kindje zal worden. Ze kondigt het enthousiast aan op sociale media.
20/01 14u15  ‘Big Brother’ verdeelt tv-kijkend Vlaanderen: “De kandidaten krijgen de kans niet om zich te profileren”‘Big Brother’ is dik twee weken ver, een spraakmakende figuur armer en heel wat commentaar op kijkersfora rijker. Tijd voor een tussentijds rapport. Met zender VIER die absoluut niet van een flop wil spreken, maar ook stevige kritiek: van “Waar blijven de opdrachten!” tot “Weten die deelnemers niet waar ze aan begonnen zijn?”
20/01 14u15  Johnny Rotten vindt Sex Pistols-serie 'respectloos'Johnny Rotten (64) is niet blij met de nieuwe serie over zijn band Sex Pistols. Volgens de voorman van de Britse punkband was hij helemaal niet op de hoogte van de productie en is de serie zonder zijn toestemming of bijdrage tot stand gekomen.
20/01 14u15  Ben Affleck zet zijn ex ‘letterlijk’ bij het vuilHet is over en uit tussen Ben Affleck (48) en Ana de Armas (32). Hij was ervan overtuigd dat de 16 jaar jongere actrice de liefde van zijn leven was, dus het kwam hard aan toen ze hem dumpte. Nu zint Ben op wraak.
20/01 13u15  Warner Bros. komt met nieuwe ‘Willy Wonka’-film in 2023Wie dacht dat we ondertussen alle remakes wel gehad hadden, heeft het mis. Warner Bros. heeft er nóg eentje voor ons in petto. De filmproducent kondigde zonet aan dat ze in 2023 een nieuwe ‘Willy Wonka’-film willen uitbrengen.
20/01 12u15  “Die brief betekende het einde van onze relatie”: vader Meghan Markle getuigt op proces tegen Britse krantEen opvallende getuigenis op het proces dat Meghan Markle (39) aanspande tegen de uitgever van de Britse krant The Mail on Sunday. Haar vader, Thomas Markle (76), deed dinsdag z'n zegje... in het voordeel van de krant.
20/01 12u15  Hugh Grant weet niet veel meer over ‘Love Actually’: “Hoe eindigt het ook alweer?”Hoewel Hugh Grants rol in de film ‘Love Actually’ een van zijn bekendste is, herinnert de acteur zich maar weinig van de film. In een interview met ‘Digital Spy’ geeft de 60-jarige Hugh zelfs toe dat hij niet meer weet hoe de film eindigt. “Je moet me even helpen, met wie eindig ik ook alweer?”
20/01 12u15  Moora Vander Veken pakte niet alleen in ‘Thuis’ haar boeltje: “Ik woon al enkele weken in Kaapstad”“Oei, is het dat maar?” Zo ontgoocheld reageerde Moora Vander Veken (28), toen ze de scenario’s van ‘Thuis’ las, waarin ze een korte comeback als Olivia mocht maken. De actrice besloot wel zelf om een voorlopig einde te maken aan haar rol in de soap, en trok vervolgens naar Kaapstad, waar ze met een geheimzinnige roommate samenwoont. Omdat corona haar naar eigen zeggen wel wat gekraakt heeft, maar ook: “Ik acteer al van mijn vijftiende. Ik vond dat ik deze pauze wel verdiende.”
20/01 12u15  ‘Sex Education’-acteur Asa Butterfield bevestigt tijdsprong in het derde seizoenVoor fans van de serie ‘Sex Education’ die uitkijken naar nieuwe afleveringen van de reeks hebben we vandaag goed nieuws. Asa Butterfield (23), die de rol speelt van Otis, licht een tipje van de sluier op en bevestigt dat we in het derde seizoen te maken krijgen met een tijdsprong.
20/01 10u15  Zo volgt Romina Van Camp straks de eedaflegging van Joe Biden: “Voor de zekerheid kogelvrije vesten mee”Het is een spannende dag voor VTM NIEUWS-reporter Romina Van Camp (34). Samen met haar collega Greet De Keyser volgt ze vanuit Washington de eedaflegging van de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden op de voet. Een feestelijke gebeurtenis die wordt overschaduwd door het recente geweld aan het Capitool. “Het Amerikaanse persbureau AP waarmee we vaak samenwerken, heeft 200.000 euro schade opgelopen”, vertelt de journaliste, die ook voor vandaag haar voorzorgen moest nemen.
20/01 10u15  Geen volle zaal voor Eurovisiesongfestival 2021: “Maar het gaat hoe dan ook door”Hoe het Eurovisiesongsfestival 2021 er gaat uitzien, blijft nog steeds een groot vraagteken. Dat er geen massa volk aanwezig zal zijn in Rotterdam, is ondertussen wel al duidelijk. Dat vertelde de Nederlandse presentatrice Edsilia Rombley (42) aan NPO Radio 1.
20/01 09u15  Deze drie koppels vertrekken in ‘Bye Bye Belgium’ naar het buitenlandAlles achterlaten om je droom waar te maken in het buitenland? In het nieuwe VIER-programma ‘Bye Bye Belgium’ wagen drie Belgische koppels de sprong.
20/01 09u15  Ellen en Gert bespieden Marie en Viktor: "Wij zien nog geen kerstboom staan?"Ten huize Verhulst hangen op verschillende plaatsen camera’s. Zeer handig wanneer Gert en Ellen willen checken of Viktor en Marie wel degelijk hun taken uitvoeren. “Zwaai eens naar de camera!”
20/01 08u15  “Josh Duhamel vervangt Armie Hammer in nieuwe film na kannibaal-schandaal”Jennifer Lopez (51) mag opgelucht ademhalen: het lijkt erop dat de makers van de nieuwe film ‘Shotgun Wedding’ een gloednieuwe tegenspeler voor haar hebben gevonden: Josh Duhamel (48). Z'n aanwerving komt er nadat Armie Hammer (34) uit het project stapte. Dat schrijft Deadline.
20/01 08u15  Geen presidentieel pardon voor ‘Tiger King’ Joe Exotic, wel gratie voor Lil Wayne en Kodak BlackDe Amerikaanse president Donald Trump heeft op zijn laatste volle werkdag aan meer dan honderd mensen gratie verleend. Joe Exotic (57) zat daar niet bij, rappers Lil Wayne (38) en Kodak Black (23) hebben meer geluk.
20/01 07u15  Schrijf je in voor een nieuw seizoen ‘Belgium's Got Talent’De talentenjacht ‘Belgium’s Got Talent' komt terug! Wil jij de jury de stuipen op het lijf jagen met een gevaarlijke act? Kan je hen verleiden met je sensuele dans? Wil je een record verbreken of een weddenschap tot een goed einde brengen? Inschrijven kan via de website van VTM.
20/01 07u15  Netflix passeert na coronajaar (onverwacht) grens van 200 miljoen abonneesNetflix is de grens van 200 miljoen abonnees gepasseerd. De coronacrisis zorgt bij veel bedrijven voor grote problemen, maar het streamingsplatform plukt er juist de vruchten van. Door het virus moeten veel mensen noodgedwongen thuisblijven, waarvoor Netflix een uitkomst biedt.
20/01 07u15  Drake passeert als eerste 50 miljard streams op SpotifyHet zat er al een tijdje aan te komen, maar Drake (34) is nu echt de eerste artiest ooit die meer dan 50 miljard streams behaalt op Spotify. Dinsdag bevestigde de streamingdienst het record van de rapper aan Variety.
20/01 07u15  Matteo Marivoet (10) is een internationaal topmodel: “In China denken ze dat ik een god ben”Nederland heeft kinderfenomeen Summer De Snoo, wij hebben Matteo Marivoet. Het minimodel is amper 10 jaar, maar wel al wereldberoemd. Topmerken zoals Zara, G-star en Hugo Boss staan nu al te drummen om de prille tiener voor de lens te krijgen, en hij kreeg al opdrachten in Amsterdam, Parijs, Keulen en -jawel- China. “Maar ik voetbal ook gewoon graag, hoor.”
20/01 06u15  De Vlaamse 'Sex and the City' komt naar StreamzFans van 'Sex and the City', spits jullie oren: Streamz lanceert vanaf 1 februari 'Mijn slechtste beste vriendin'. In die nieuwe Vlaamse reeks krijgt de kijker een niets ontwijkende blik achter de schermen van een chic reclamebureau.
20/01 06u15  "Bij zo'n gewapende overval stijgt je hartslag meteen": stevige ontgroening voor nieuwe inspecteur Dylan in ‘Op Interventie’Na zeven woelige jaren in Brussel lonkte de gezelligheid van zijn Limburgse heimat. Inspecteur Dylan (28) stond op de eerste rij bij de aanslagen en kreeg in de hoofdstad amper tijd om een boterham te eten, maar botste tijdens zijn eerste stappen bij het Genkse korps meteen weer op de zware misdaad. 'Bij de melding van een gewapende overval gaat je hartslag meteen de hoogte in', klinkt het vanavond in 'Op interventie'.
20/01 06u15  Na de scheiding van Nathalie: Geoffrey uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ vindt nieuwe liefdeDe 26-jarige Geoffrey uit ‘Boer Zkt. Vrouw’ kan het jaar op een gelukzalige manier starten. En dat heeft zijn reden: na de scheiding van zijn vrouw Nathalie, die in 2014 de liefde zocht via het VTM-programma, is opnieuw verliefd. Het is Stephanie uit Opwijk die zijn hart sneller doet slaan.
20/01 00u15  Dolly Parton wordt 75 en deelt ‘laatste wensen’: “Ik heb gezworen dat ik doorga tot ik neerval”Toen Dolly Parton destijds ‘I Will Always Love You’ schreef, had ze misschien haar miljoenen fans in gedachten. De zangeres is vastberaden hen nooit in de steek te laten, en daarom zingt ze ook op 75-jarige leeftijd onvermoeibaar verder. “Ik heb het gevoel dat God me gevraagd heeft door te zetten totdat hij zegt om te stoppen. Maar daar heeft hij mij nog niets over verteld, dus ik denk niet eens aan mijn pensioen”, zegt Dolly, die vandaag haar verjaardag viert. Wat staat er nog allemaal op haar verlanglijstje?
19/01 23u15  René, Liese of Naomi moet donderdag ‘Big Brother’ verlatenEen nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel René, Liese of Naomi kunnen donderdag geëlimineerd worden tijdens de derde liveshow. René en Liese komen hierdoor al voor de tweede keer in de gevarenzone terecht.
19/01 21u15  Tom Holland verleent stem aan nieuwe ‘Spider-Man’-attractie in DisneylandTom Holland (24) mag opnieuw in de huid kruipen van Spider-Man. De acteur zal te horen zijn in de gloednieuwe attractie ‘Web Slingers: A Spider-Man Adventure’ van het themagebied rond de superhelden van Marvel in Disneyland Paris dat volop in opbouw is.
19/01 19u15  Denzel Washington moet tranen verbijten na pakkende boodschap van zoon: “Ik ben sprakeloos”Denzel Washington (66) heeft een emotioneel interview achter de rug. De acteur werd zichtbaar overmand door emotie en kreeg tranen in de ogen toen hij tijdens het gesprek plots overladen werd met lovende woorden van zijn zoon, acteur John David Washington (36). Die had zijn vader dan ook trots omschreven als “één van de beste die ooit hebben geacteerd.”
19/01 19u15  Dolly Parton wordt vandaag 75 en deelt ‘laatste wensen’: “Ik heb gezworen dat ik doorga tot ik neerval”Toen Dolly Parton destijds ‘I Will Always Love You’ schreef, had ze misschien haar miljoenen fans in gedachten. De zangeres is vastberaden hen nooit in de steek te laten, en daarom zingt ze ook op 75-jarige leeftijd onvermoeibaar verder. “Ik heb het gevoel dat God me gevraagd heeft door te zetten totdat hij zegt om te stoppen. Maar daar heeft hij mij nog niets over verteld, dus ik denk niet eens aan mijn pensioen”, zegt Dolly, die vandaag haar verjaardag viert. Wat staat er nog allemaal op haar verlanglijstje?
19/01 18u15  Franse Netflix-serie ‘Lupin’ nu al populairder dan ‘The Queen’s Gambit’ én ‘Bridgerton’Bij Netflix zwieren ze de ene populaire serie na de andere online. ‘The Queen’s Gambit’ en ‘Bridgerton’ werden tijden hun eerste 28 dagen op het streamingplatform al door meer dan 60 miljoen accounts bekeken, maar de nieuwkomer ‘Lupin’ doet het nóg beter. Op minder dan een maand tijd keken er namelijk al bijna 70 miljoen abonnees naar de Franstalige Netflix-serie.
19/01 18u15  Dolly Parton wordt vandaag 75: van een straatarm meisje tot vermogen van 600 miljoen dollarToen Dolly Parton destijds ‘I Will Always Love You’ schreef, had ze misschien haar miljoenen fans in gedachten. De zangeres is vastberaden hen nooit in de steek te laten, en daarom zingt ze ook op 75-jarige leeftijd onvermoeibaar verder. “Ik heb het gevoel dat God me gevraagd heeft door te zetten totdat hij zegt om te stoppen. Maar daar heeft hij mij nog niets over verteld, dus ik denk niet eens aan mijn pensioen”, zegt Dolly, die vandaag haar verjaardag viert. Wat staat er nog allemaal op haar verlanglijstje?
19/01 18u15  Pamela Anderson vindt veganisten beter in bed: “Cholesterol maakt je aderen misschien wel hard, maar geen andere lichaamsdelen”Volgens Pamela Anderson (53) zijn veganisten een stuk beter tussen de lakens dan mensen die geen plantaardig dieet volgen. Dat schreef de ‘Baywatch’-actrice op Twitter. In de talkshow ‘Good Morning Britain’ verduidelijkte ze haar standpunt: “Cholesterol maakt je aderen misschien wel hard, maar geen andere lichaamsdelen.”
19/01 18u15  Hoe gaat het nog met ‘Lili & Marleen’-acteur Steven De Lelie? “Ik ben nu veel gelukkiger”Met rollen in ‘Familie’ en ‘Lili en Marleen’ - dat momenteel wordt heruitgezonden op tv - leek z’n bedje gespreid als acteur, maar Steven De Lelies (43) leven nam een heel andere wending. Vandaag heeft hij een vaste functie in een heel andere sector, en dat zorgt voor meer financiële zekerheid. “Er staat nu elke maand geld op m’n rekening. Dat was ooit anders.” En ook op persoonlijk vlak gaat het hem voor de wind...
19/01 17u15  Drie nieuwe bewoners doen intrede in ‘Big Brother’-huisDinsdagnamiddag zijn er drie nieuwe bewoners het Big Brother-huis komen binnenwandelen. Het gaat om Nederlander Michel (36) en Belgen Julie (34) en Patrick (59). Al is laatstgenoemde eerder een terugkerende bewoner, aangezien hij - anoniem weliswaar - al eens kort in het ‘Big Brother’-huis zat.
19/01 16u15  SHOWBITS. Moora Vander Veken is ‘Thuis’ al vergeten en Jeroom verwent zijn Élodie met bijzondere ringThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
19/01 16u15  Hoe gaat het nog met ‘Lili & Marleen’-acteur Steven De Lelie? “Ik ben nu veel gelukkiger dan toen ik voltijds acteerde”Met rollen in ‘Familie’ en ‘Lili en Marleen’ leek z’n bedje gespreid als acteur, maar Steven De Lelies (43) leven nam een heel andere wending. Vandaag heeft hij een vaste functie in een heel andere sector, en dat zorgt voor meer financiële zekerheid. “Er staat nu elke maand geld op m’n rekening. Dat was ooit anders.” En ook op persoonlijk vlak gaat het hem voor de wind...
19/01 16u15  Rollen maar: Wim Ballieu legt in ‘Bal National’ uit hoe je de perfecte gehaktbal maaktEen lekkere gehaktbal kan al eens smaken op een koude winterdag en daar denken ze bij tv-zender njam! alvast net zo over. In samenwerking met Wim Ballieu (37) van Balls & Glory lanceert de zender namelijk het gloednieuwe programma ‘Bal National’.
19/01 16u15  Het einde lijkt nu echt in zicht: “Kim Kardashian en Kanye West gestopt met huwelijkstherapie”Volgens bronnen zouden Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) definitief gestopt zijn met huwelijkstherapie en lijkt hun samenzijn nu echt tot een einde te komen. Hoewel de twee nog steeds veel van elkaar zouden houden, zien ze simpelweg geen uitweg meer. Dat meldt tijdschrift People.
19/01 15u15  Jeroom vertaalt West-Vlaams van ‘Junior Bake Off’-jurylid Dominique Persoone: “Ik drink zoveel dat m’n darmen ontstoken zijn”Er durft al eens spraakverwarring ontstaan in in ‘Junior Bake Off Vlaanderen’. De jonge bakkers begrijpen het West-Vlaamse accent van jurylid Dominique Persoone (52) namelijk niet altijd. Gelukkig is presentator Jeroom (43) er nog.
19/01 15u15  Maxime Meiland open over zwangerschap: “Papa heeft twee weken lang niet tegen mij gesproken”Maxime Meiland (24) is niet van plan om lang te wachten op een broertje of zusje voor haar 3-jarige dochtertje Claire. Zij en haar huidige vriend Leroy koesteren grootse plannen, maar hoe zat het nu weer precies tussen Maxime en de wettelijke vader van haar dochter? In het Nederlandse tijdschrift VIVA Mama laat Maxime nu in haar moederhart kijken.
19/01 15u15  "Trump geeft gratie aan witteboordencriminelen en rapper Lil Wayne”Op de laatste dag van het presidentschap van Donald Trump wordt nog een serie presidentiële pardons verwacht. Onder degenen die in aanmerking komen voor gratie zitten de omstreden New Yorkse zakenman Sheldon Silver en rapper Lil Wayne.
19/01 14u15  Recordstraf van 43 jaar voor beledigen van Thaise koninklijke familie: “Waarschuwing voor protesterende burgers”In Thailand is dinsdag een vrouw veroordeeld tot 43 jaar gevangenisstraf voor het beledigen van de Thaise koninklijke familie. Het gaat om de zwaarste straf die in het koninkrijk ooit is opgetekend voor majesteitsschennis.
19/01 14u15  INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”Bent u ook in de ban van ‘Bridgerton’? Dan bent u zeker niet de enige, want de Netflix-reeks werd wereldwijd al in meer dan 63 miljoen huiskamers bekeken. Hoofdrolspeler Regé-Jean Page (31) werd van de ene op de andere dag een superster, en hij wordt zelfs al getipt als de nieuwe James Bond. De Zimbabwaanse Brit doet er alles aan om het hoofd koel te houden, al is dat volgens hem niet altijd even gemakkelijk: “Al die aandacht is pure waanzin.”
19/01 13u15  Ex-miss Ilse De Meulemeester staat terecht wegens misbruik van vertrouwenHet Antwerpse parket vervolgt ex-miss Ilse De Meulemeester (48) voor misbruik van vertrouwen en oplichting. Het proces is vanmorgen ingeleid voor de Antwerpse rechtbank. Zij zou haar gewezen Nederlandse aanbidder hebben opgelicht bij de aankoop van enkele Porsches.
19/01 12u15  Rupert Grint komt terug op transdiscussie: “Deze gemeenschappen hebben onze liefde nodig”Rupert Grint heeft verklaard waarom hij zich uitsprak tegen J.K. Rowling na haar controversiële opmerkingen over transgenders. In een interview met The Times vertelt de ‘Harry Potter’-acteur dat de kracht van sociale media niet te onderschatten valt en dat het belangrijk is om op te komen voor waar je in gelooft.
19/01 12u15  Ann Van Elsen en haar man Filip: “Bij de eerste lockdown schreven we op een briefje: ‘We gaan niet scheiden’”“Zo’n crisisperiode kan pijnpunten extra blootleggen.” Corona was een uitdaging voor heel wat relaties, maar trager gaan leven heeft deugd gedaan voor Ann Van Elsen (41) en haar man Filip De Snoeck (56). De twee praten in een uniek dubbelgesprek over hun verschillende karakters, hun kinderen, hoe ze aan elkaar gekoppeld werden en hun kinderwens. “Toen Filip koudwatervrees kreeg, legde dat wel wat druk op onze relatie.”
19/01 12u15  Nieuw VIER-programma ‘Dag Dokter’ neemt je mee achter de schermen bij de huisartsVan banale kwaaltjes tot zware ziektes: als huisarts zie je heel wat verschillende patiënten in je praktijk passeren. In de gloednieuwe docureeks ‘Dag Dokter’ kan de Vier-kijker dit vanaf 1 februari allemaal vanop de eerste rij meemaken.
19/01 12u15  Gigi Hadid onthult wanneer ze ontdekte dat ze zwanger wasGigi Hadid is pas in september bevallen van haar eerste kindje met Zayn Malik, maar het topmodel lijkt nu al in een nostalgische bui te zijn. Op Twitter vertelt ze namelijk hoe ze haar zwangerschap ervaren heeft én wanneer ze voor het eerst wist dat ze in verwachting was.
19/01 10u15  Opnieuw ophef over nieuwe film SiaVerschillende organisaties die zich inzetten voor mensen met autisme hebben kritiek geuit op de aankomende film van zangeres Sia (45). Ze zijn in aanloop naar grote filmprijsuitreikingen van plan sterren te vragen deze shows te boycotten als ‘Music’ daar wordt geëerd, meldt de New York Post.
19/01 10u15  Ook voor Pascal Braeckman zijn het zware tijden: “Als ik morgen 10 euro per uur meer vraag, heb ik geen werk meer”“In de maanden dat ik niet kon werken, vielen wij volledig terug op het inkomen van mijn vrouw”, zegt Pascal Braeckman (59). De coronacrisis zette Vlaanderens bekendste geluidsman, die we geregeld in ‘Reizen Waes’ in beeld zien, aan het denken. Een gesprek over zijn eigen bedrijfje, zijn maagverkleining, stotteren en de financiële pijnpunten van zijn beroep. “Mijn tarief is hetzelfde als dat van een gast die pas van school komt.”
19/01 10u15  Alec Baldwin stopt met Twitter na 'rel' rond vrouw HilariaAlec Baldwin (62) heeft zijn volgers laten weten dat hij voorlopig stopt met Twitter. Volgens de acteur is het sociale medium 'een plek geworden waar iedereen alleen maar schreeuwt'. En daar heeft Baldwin weinig behoefte meer aan.
19/01 10u15  Couleur Café maakt vier nieuwe namen bekendOf er in de zomer van 2021 al festivals zullen kunnen plaatsvinden weten we pas midden maart, maar dat houdt Couleur Café niet tegen om nieuwe namen aan z'n affiche toe te voegen.
19/01 10u15  Joe Exotic zeker van presidentieel pardon Donald Trump: “Er staat al een limousine klaar”‘Tiger King’-ster Joe Exotic (57) blijft de hoop erin houden dat hij op het laatste nippertje nog een presidentieel pardon krijgt van aftredend president Donald Trump (74). Ook rapper Lil Wayne (38) hoopt dat Trump hem gratie zal verlenen.
19/01 09u15  Delphine Lecompte nadat ze Bart De Pauw verdedigde: “Men geniet van zijn ondergang”Sinds Delphine Lecompte het in enkele opiniestukken opnam voor Bart De Pauw, die door meerdere vrouwen wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, heeft de dichteres het internet over zich heen gekregen. “Maar ik weet niet of ik zijn gedrag echt agressief vind”, verduidelijkt ze nu.
19/01 09u15  Ann Van Elsen en dochter June doen ‘prank calls’: “Hallo, met het paard van Zorro”Vanavond keren Ann Van Elsen en haar gezin opnieuw terug naar het jaar 1991, toen de presentatrice twaalf jaar oud was. Het zorgt ervoor dat dochter June enkele geheimen van de mama te weten komt. “Wat een vuile trien was jij!”
19/01 09u15  Roel Vanderstukken waarschuwt voor valse profielenWie Roel Vanderstukken (44) wil volgen op Instagram, moet goed opletten of hij wel het juiste profiel te zien krijgt. De ‘Familie’-acteur waarschuwt namelijk dat er verschillende valse profielen in omloop zijn.
19/01 08u15  Ook Hollywood wil Trump voorgoed verbannenSlecht nieuws voor Donald Trump (74). De huidige Amerikaanse president, die aanstaande woensdag wordt opgevolgd door Joe Biden (78), dreigt nog meer te verliezen. De vakbond SAG (Screen Actors Guild)-AFTRA (American Federation of Television and Radio Artists) komt dinsdag bij elkaar om uitzetting van Trump te bespreken, wat bijvoorbeeld zou betekenen dat hij nooit meer terug kan keren naar zijn geliefde show ‘The Apprentice’. Dat meldt Deadline.
19/01 08u15  Natalia verdedigt zich na kritiek op reis naar Barbados: “Veiliger hier dan in België”Zon, zee en strand: het zijn idyllische beelden die de Instagram-pagina van Natalia (40) deze dagen kleuren. De zangeres bevindt zich namelijk met haar gezin in Barbados, ook wel haar tweede thuis genoemd. Dat komt haar, naast heel wat positieve reacties, ook op bakken kritiek te staan. Reizen in coronatijden is immers controversieel, zeker omdat het eiland op dit moment een rode zone is. Al laat ze dat niet aan haar hart komen: “Ik ben geen meeloper en pik niet zomaar alles waarmee men me wil voeden”, verdedigt ze zich op Instagram.
19/01 07u15  Jelle De Beule bedenkt scenario voor nieuw Jommeke-albumAl jaren is hij gefascineerd door Jommeke, en dus moest Jelle De Beule (39) niet lang nadenken toen hem gevraagd werd om zelf een scenario over de jonge avonturier te schrijven. ‘Jommeke in de knel én de penarie’ verschijnt op 7 april. Dat schrijft Het Nieuwsblad.
19/01 07u15  Nieuw seizoen 'Stukken van mensen': zonder Patrick en zonder handdrukTwee bijzonderheden in het komende seizoen van 'Stukken van mensen'. Om te beginnen zal oudgediende Patrick van der Vorst (49) er voor het eerst niet bij zijn.
19/01 07u15  Vuurdoop voor Julie en véél liefde: VTM en VTM2 kleuren voorjaar met nieuwigheden en vaste waardenEen mix van vernieuwing, met onder meer de vuurdoop van Julie Van den Steen (28) als gastvrouw in 'Game of Talents', en titels die hun succes bewezen hebben, met 'Blind Getrouwd' als hoofdvogel. Dat is het voorjaarsoffensief waarmee VTM de komende maanden uitpakt. Kleine broer VTM 2 mikt op nog meer verslavende reality met opvallende datingprogramma's.
19/01 07u15  "Ik werd afgestraft in mijn job omdat ik niet inging op avances": Ex-Miss Nele Somers (36) duikt op in ‘Missie Callcenter’'Hallo, met Nele Somers. Hoe kan ik je helpen?' Geen toga maar een headset voor de ex-Miss Belgian Beauty vanavond in 'Missie callcenter' op VTM 2. Een eenmalige tv-opdracht, want de advocate mét eigen kantoor heeft het naar eigen zeggen al moeilijk genoeg om haar mannetje te staan in die wereld. 'Enkele jaren geleden ben ik eens op de vingers getikt omdat ik een selfie had gemaakt waarop ik een decolleté droeg', zegt ze. “Onterecht.”
19/01 06u15  Jacky Lafon verliest zus aan corona: “Toen haar dochter er was, is ze nog één keer wakker geworden”2021 is voor Jacky Lafon (74) allesbehalve goed begonnen. Vlak na Nieuwjaar is haar zus Liliane op 75-jarige leeftijd bezweken aan Covid-19. 'In totaal heeft ze vijf weken op de corona-afdeling gelegen, maar eigenlijk heeft ze die periode niet meer bewust meegemaakt. Alleen toen haar dochter bij haar was, is ze nog één keer wakker geweest', aldus Jacky Lafon in 'Primo'.
19/01 06u15  Dollars, drank... en één doodbraaf huwelijk: hoe is het de acteurs van ‘Friends’ vergaan?Tien jaar een hoofdrol spelen in een waanzinnig populaire tv-reeks, het doet wat met een mens. Vraag maar aan de cast van 'Friends', die binnenkort te zien is in een reünie-aflevering. De opnames daarvoor zijn intussen gestart. Van een burn-out tot een jarenlang gevecht tegen verslavingen of - zo kan het ook - een rijkgevulde carrière met heel wat awards: zo verging het de zes hoofdrolspelers.
19/01 06u15  ANNO 2021. Lisa Smolders, dj en ex-presentatrice: "Op Wikipedia pitste ik enkele jaren van mijn leeftijd af"Elke dag gaat Het Laatste Nieuws op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Lisa Smolders (34), ex-presentatrice op radio en televisie en dj, die nu met haar vriend een gloednieuw podcastbedrijf heeft. “Wij zijn radiomakers pur sang en die zijn gewoon om alles zelf te doen.”
18/01 23u15  Nick is de nieuwe huismeester in ‘Big Brother’Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Na een spelletje heeft de bende met Nick een nieuwe huismeester. Naar eigen zeggen koos hij daarmee voor de groep, al is het feit dat hij niet geëlimineerd kan worden bij enkele van z’n medebewoners een doorn in het oog.
18/01 22u15  BBC-hit ‘Peaky Blinders’ stopt na zesde seizoenDe BBC-hit ‘Peaky Blinders’ stopt na het zesde seizoen. Dat heeft geestelijke vader Steven Knight gemeld in vakblad Variety. Hij stelt wel dat het verhaal mogelijk doorgaat “in een andere vorm”.
18/01 22u15  Lukas getuigt over moeilijke momenten tijdens transitie van vrouw naar man: “Mijn vriend is me op de brug komen halen”Ontroerend moment maandagavond in ‘Da’s Liefde!’ toen transman Lukas vertelde over z’n transitie van meisje naar jongen. “Ik had het gevoel dat het leven geen zin meer had. De steun van m’n vriend heeft me gered.”
18/01 21u15  Deal tussen Gaia en ‘Familie’ kost VTM 25.000 euroEen verhaal over dierenrechten en dierenwelzijn in ‘Familie’ levert VTM een gepeperde factuur op. Volgens de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM), die de reclameregels controleert, is die verhaallijn tegen de regels omdat ze het resultaat is van een sponsorovereenkomst met GAIA.
18/01 21u15  'Vaginakaars' van Gwyneth Paltrow brandt Britse huiskamer bijna af: “Het ding explodeerde ineens”De 'vaginakaars' van Gwyneth Paltrow (48) heeft in een huiskamer in Londen voor brand gezorgd. Dat meldt de Britse krant The Sun. De actrice lanceerde de kaars, die naar haar gevoelige zone zou ruiken, begin vorig jaar.
18/01 20u15  Is relatie tussen Ben Affleck en Ana De Armas voorbij? “Ze gingen in alle vriendschap uit elkaar”Volgens heel wat Amerikaanse media is de relatie tussen Ben Affleck (48) en de Cubaanse actrice Ana De Armas (32) voorbij. De twee waren een jaar samen. “Dit was een gezamenlijke beslissing”, vertelt een bron aan People.
18/01 19u15  Ryan Reynolds stuurt emotionele videoboodschap naar 11-jarige fan met lymfeklierkankerRyan Reynolds (44) heeft afgelopen week zijn goed hart laten zien. De acteur heeft namelijk een hartverwarmende videoboodschap opgenomen voor een 11-jarige fan met lymfeklierkanker. “Met dit filmpje wil ik je laten weten dat ik aan je denk”, klink het.
18/01 18u15  ‘Golden Girl’ Betty White viert 99ste verjaardag: “Stoppen? Ik ben niet gemaakt om in mijn zetel weg te kwijnen”Ze werd geboren in de roaring twenties en toch is ze vandaag nog steeds één van de meest energieke actrices in Hollywood. Betty White vierde zondag haar 99ste verjaardag: een grote mijlpaal, maar volgens de actrice zelf is er niets aan: “Het geheim van een gelukkig leven? Optimisme! En misschien af en toe een goed glas wodka.” Een portret van een waar icoon, die ooit als assistente voor een lokaal tv-station begon en drie keer in het huwelijksbootje stapte voor ze de liefde van haar leven tegenkwam.
18/01 18u15  Disneyland Paris mikt op 2 april om weer open te gaanDisneyland Paris zal nog wat langer gesloten blijven. Normaal zou het Franse park vanaf 13 februari opnieuw de deuren openen, maar door de huidige situatie van het coronavirus is dat onmogelijk. En dus hebben ze onder voorbehoud beslist om ten vroegste vanaf 2 april weer bezoekers toe te laten.
18/01 18u15  ‘Big Brother’-bewoners maken ruzie over... plekje in de zetelEr vloeien maandagavond opnieuw traantjes bij Nathalie in ‘Big Brother’. Al lijkt de oorzaak daarvan dit keer wel erg banaal. De Nederlandse krijgt het namelijk aan de stok met medebewoonster Daniëlle over... een plekje in de zetel.
18/01 17u15  Vader van Meghan Markle plant documentaire met ongezien beeldmateriaal van zijn dochterSinds zondag ligt ‘The Diary Of Princess Pushy’s Sister’, de biografie van Meghan Markles (39) halfzus Samantha (56), in de winkel, maar daar stopt het niet voor de vrouw van prins Harry (36). Maandag raakte namelijk bekend dat ook haar vader Thomas Markle (76) een documentaire wil uitbrengen met ongeziene beelden en foto’s van zijn dochter.
18/01 17u15  Adil & Bilall krijgen Ensor voor Internationale DoorbraakGeen Filmfestival van Oostende door de coronacrisis, maar de Ensors worden wel uitgereikt. In aanloop naar de virtuele gala-uitreiking zaterdag worden er in de loop van de week al enkele prijzen uitgereikt. Zo krijgt regisseursduo Adil El Arbi (32) en Bilall Fallah (35) de Albert Bert Prijs voor Internationale Doorbraak.
18/01 17u15  10 jaar na het schandaal: zo verdwenen de beruchte belspelletjes bij ons van het schermTien jaar geleden vond één van de meest memorabele momenten uit de tv-geschiedenis plaats. Een spraakmakende aflevering van het Eén-programma ‘Basta’ onthulde dat de belspelletjes op de commerciële tv-zenders pure oplichting waren. Met dank aan de Neveneffecten en acteur Maxime De Winne (43).
18/01 17u15  Julie Van den Steen in ‘Game of Talents’ en Axel Daeseleire pluist erfenissen uit: dit is het voorjaar van VTM en VTM2Het voorjaar zal er nog steeds iets anders uitzien dan we gewoon zijn, maar gelukkig staat het nieuwe televisieseizoen voor de deur. VTM en VTM2 zijn er alvast volledig klaar voor en stelden vandaag 17 - waarvan 12 nieuwe - programma’s voor die we de komende maanden op het kleine scherm mogen verwachten.
18/01 16u15  Ines uit ‘Boerenjaar’ combineert het familiebedrijf met job als adviseur: “Een etentje missen omdat een koe gaat kalven... Dat hoort erbij”“Ik kan hard vloeken als ‘s morgens de wekker gaat, terwijl de nacht voordien een koe heeft gekalfd.” 24 uren in een dag zijn soms echt te weinig, zo ook voor Ines Theunis (25) uit het VIER-programma ‘Boerenjaar’. Samen met haar mama en zus runt ze een vleesveebedrijf met 200 koeien, en als landbouwadviseur helpt ze ook andere boeren met vergunningen en papieren. “Ik wilde vooral het levenswerk van mijn papa voortzetten na zijn overlijden.”
18/01 16u15  Lil’ Kleine reageert op kritiek na peperduur horloge voor zoontje: “Natuurlijk heeft een jochie van 1 jaar dat niet nodig”Lío, het 1-jarige zoontje van rapper Lil’ Kleine (26), heeft een peperduur merkhorloge cadeau gekregen. Het gaat om een kleine versie van een zogenoemd Royal Oak-model van het Zwitserse merk Audemars Piguet, dat op normale grootte al snel tienduizenden euro’s kost. Maar zoveel uiterlijk vertoon lokt ook haatreacties uit: via Instagram reageert Lil’ Kleine nu op de ontstane opschudding.
18/01 15u15  Netflix probeert seksscènes ‘Bridgerton’ van pornosites te halenStreamingdienst Netflix probeert erotisch getinte scènes uit de serie ‘Bridgerton’ van pornosites te halen. De clips zijn zeer populair en kunnen rekenen op honderdduizenden kijkers. Hoofdrolspelers Phoebe Dynevor (25) en Regé-Jean Page (31) zijn daar niet blij mee.
18/01 14u15  Belgische wint in Franse tv-quiz 220.000 euro, sommigen betichten haar van vals spelOnze landgenote Alessandra scheert hoge toppen in de muziekquiz ‘N’oubliez pas les paroles’ op France 2. In het tv-programma moet de kandidaat al zingend liedjesteksten aanvullen. De jonge vrouw (21) wist al dertien afleveringen te winnen en heeft daarmee al meer dan 220.000 euro binnengerijfd, goed voor een record. Tot ergernis van enkele internetgebruikers. Zij menen dat er vals spel mee gemoeid is.
18/01 14u15  SHOWBITS. Tom Boonen heeft groot nieuws en ook Anke Buckinx gaat door het vuur voor JonagoldsThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
18/01 14u15  Snollebollekes-zanger Rob Kemps is topfavoriet in Nederlandse ‘Slimste Mens’: “Mensen denken snel dat ik simpel ben”Het ‘Slimste Mens’-effect slaat weer toe, nu Rob Kemps (35) zijn populariteit pijlsnel de hoogte in ziet gaan. De Nederlander, bij ons vooral bekend als zanger van De Snollebollekes, doet het dan ook opvallend goed in de quiz bij onze noorderburen, en mag maandagavond aantreden in de finaleweken van de quiz. Bovendien werd hij inmiddels de lieveling van het publiek, al zou de nuchtere Rob dat zelf nooit toegeven. “Normaal word ik gelauwerd om iets dat ik een beetje speel, nu krijg ik complimenten over wie ik ben.”
18/01 14u15  Niels Destadsbader heeft nog een goede band met al zijn exen: “Ik was getuige op een trouwfeest, en ben peter van een kind”Niels Destadsbader (32) is geen ruziemaker, zo blijkt. In tegendeel. Hij heeft nog steeds een goede band met al zijn ex-vriendinnen, zo vertelt hij in ‘De Rotonde’ op Radio 2.
18/01 13u15  Van Lady Gaga tot Justin Timberlake: deze sterren zullen optreden op eedaflegging Joe BidenWoensdag is het zover, dan wordt Joe Biden (78) officieel de nieuwe president van Amerika. In tegenstelling tot Trump, die vier jaar geleden de grootste moeite had om sterren te overtuigen, wist de 46ste president van de Verenigde Staten heel wat bekende namen te strikken voor de festiviteiten. Onder meer J.Lo, Foo Fighters en John Legend zijn van de partij.
18/01 12u15  Jennifer Lopez is kritiek beu: “Voor de 500 miljoenste keer, ik gebruik géén botox!”Jennifer Lopez (51) heeft korte metten gemaakt met een volger op sociale media, die haar ervan betichtte haar gezicht volgespoten te hebben met botox en fillers. De 51-jarige zangeres deelde een video op Instagram, waarin ze een gezichtsmasker demonstreerde van haar onlangs verschenen schoonheidsmerk JLO Beauty. Volgens Jennifer was er geen rimpeltje te zien en voelde ze zich 10 jaar jonger.
18/01 12u15  De serieknal­lers van 2021: deze nieuwe programma’s en seizoenen krijgen we dit jaar op ons bordWe hebben lang moeten wachten op nieuw materiaal, aangezien alle filmsets vorig jaar moesten sluiten, maar er is beterschap in zicht: een hele selectie aan topreeksen om te bingewatchen staat ons dit jaar te wachten. In 2021 krijgen we de keuze tussen een pak nagelnieuwe programma’s, maar ook enkele oude bekenden die uitpakken met een volgend seizoen.
18/01 11u15  Justin Timberlake verklapt na 4 maanden eindelijk naam van zoontjeJustin Timberlake (39) en zijn vrouw Jessica Biel (35) kregen afgelopen september een tweede zoontje, nadat ze in 2015 hun eerste zoon Silas (5) mochten verwelkomen. Tot nu toe was de naam van het kindje altijd een groot mysterie, maar papa Justin heeft de naam nu eindelijk bekendgemaakt in ‘The Ellen DeGeneres Show’.
18/01 11u15  Evi Hanssen krijgt een angstaanval in ‘Over De Oceaan’In ‘Over De Oceaan’ mag Otto-Jan vanavond de automatische piloot even afzetten en de uitdaging aangaan om zelf te varen, wat duidelijk niet zo makkelijk. Evi merkt meteen het verschil en krijgt een angstaanval.
18/01 11u15  Acteur Jaak Van Assche ontvangt Lifetime Achievement Award en ster op de Walk of FameGeen openingsavond van Filmfestival Oostende dit weekend, maar het festival vond dit weekend alsnog een reden om te vieren. Gemaskerd, in openlucht en op anderhalve meter afstand werd in beperkt gezelschap hulde gebracht aan twee opmerkelijke figuren binnen de audiovisuele sector: acteur Jaak Van Assche en producent en voormalig VAF-intendant Erwin Provoost. Beide kregen een Lifetime Achievement Award en een ster op de Walk of Fame van Oostende.
18/01 10u15  PORTRET. Phil Spector (81) overleden in de cel: zijn ene breinhelft was gek, zijn andere geniaalPhil Spector is op 81-jarige leeftijd overleden. De muziekproducer, die met The Ronettes, The Beatles en Leonard Cohen werkte, ging niet alleen de geschiedenis in als muzikaal vernieuwer, maar ook als veroordeeld moordenaar. Zijn gevangenisstraf was nog niet ten einde toen hij zaterdag overleed. Een portret van een van de meest invloedrijke producers, maar ook de man die met vuurwapens liep te zwaaien in de studio en zijn vrouw psychologisch folterde. Of zoals Cohen het ooit omschreef: “the worst human being I have ever met”.
18/01 10u15  Zij geven zich letterlijk bloot: singles gaan 'Uit De Kleren’ voor nieuw datingprogramma2 vreemden. 1 bed. 30 minuten. Zonder kleren. Maar wat doet zo’n intiem half uur met twee singles op een eerste date? Dat toont VTM 2 vanaf dinsdag 26 januari om 21.35 in de nieuwe, spannende datingshow ‘Uit De Kleren’. 50 Vlaamse singles, die vreemden voor elkaar zijn, geven zich - letterlijk - bloot op de eerste date en kruipen meteen samen tussen de lakens. Aan de hand van persoonlijke vragen en fysieke opdrachten leren ze elkaar op een korte tijd en intense manier kennen.
18/01 09u15  De week van Sandra: “Mijn tienerjaren zijn veel zorgelozer verlopen dan die van de kinderen”De meeste mensen leerden Sandra Bekkari (47) kennen als tv-kok op VTM en via haar succesvolle kookboeken, maar ze is al 25 jaar bezig met gezonde voeding. In haar column kun je lezen wat haar bezighoudt en motiveert ze iedereen om eventuele goede voornemens waar te maken. Ze vertelt ook over haar (plus)kinderen, die deze week allemaal aanwezig waren. “Deze periode heeft toch een behoorlijke impact op hun leven.”
18/01 09u15  Caitlyn Jenner krijgt mogelijk een rol in ‘Sex and the City’ rebootCaitlyn Jenner zal mogelijk te zien zijn in de ‘Sex and the City’-reboot van HBO Max. De 71-jarige ster uit ‘Keeping Up With The Kardashians’ zou momenteel in gesprek liggen met de zender om de mogelijkheden te bekijken.
18/01 09u15  Eline De Munck reageert op kritiek na Open Vld-selfie: “Gelukkig ben ik mentaal niet op een slechte plaats”Eline De Munck (32) heeft voor het eerst gereageerd op de ophef rond de nieuwjaarsreceptie van Open Vld. Zij nam daar een selfie met Egbert Lachaert en Alexander De Croo, waarop het bakken van kritiek regende. “Laten we een beetje verdraagzamer zijn”, aldus Eline.
18/01 08u15  Eline De Munck reageert op kritiek na VLD-selfie: “Gelukkig ben ik mentaal niet op een slechte plaats”Eline De Munck (32) heeft voor het eerst gereageerd op de ophef rond de nieuwjaarsreceptie van Open VLD. Zij nam daar een selfie met Egbert Lachaert en Alexander De Croo, waarop het bakken van kritiek regende. “Laten we een beetje verdraagzamer zijn”, aldus Eline.
18/01 08u15  Guga Baúl en Lize Feryn stellen het geduld van Tine en Aster op de proef in ‘Da’s Liefde’: “Wow, dat was bikkelhard”Grappig tafereel in ‘Da’s Liefde’: Jens Dendoncker spoort Lize Feryn en Guga Baúl aan om het geduld van hun partners Tine en Aster op de proef te stellen.
18/01 08u15  Prins William trots op Queen Elizabeth en Philip na coronavaccinatieDe Britse prins William heeft in een videogesprek met hulpverleners en vrijwilligers het belang van de coronavaccins onderstreept. De hertog van Cambridge hoopt dat iedereen zich laat inenten, zodra ze aan de beurt zijn. Het was voor het eerst dat hij er openlijk over sprak, ruim een week nadat zijn grootouders koningin Elizabeth (94) en prins Philip (99) hun eerste prik kregen.
18/01 07u15  ANNO 2021. Marc Cambré uit ‘‘t Is Gebeurd’: “Bart Peeters zegt altijd: 'De dag dat jij ermee ophoudt, stop ik ook’”Elke dag gaat Het Laatste Nieuws op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Marc Cambré (71), tot 2017 aangever in het archiefprogramma ‘‘t Is gebeurd’ op VIER, en roadie van Bart Peeters en andere groepen. “Ik moet het nog eens met mijn dochters over mijn laatste rustplaats hebben.”
18/01 07u15  Pommelien Thijs tweede Belgische ooit die nummer 1-hit scoort in Nederland: "Zelfs Tiësto steken we voorbij. Surreëel"De nieuwste ster aan het Vlaamse showbizzfirmament heet Pommelien Thijs (19). 'Nu wij niet meer praten', haar duet met Nederlander Jaap Reesema (36), heeft het hoogste plekje in de Nederlandse Top 40 bereikt. De piepjonge '#LikeMe'-actrice is pas de tweede Belgische zangeres die daarin slaagt. 'Nochtans zit ik vandaag ook gewoon zoals iedere student in pyjama achter m'n boeken.'
18/01 07u15  12 kortfilms, 12 regisseurs en 1 Vlaamse topcast in nieuwe Eén-reeks ‘Lockdown’Met Matthias Schoenaerts, Josse De Pauw, Peter Van den Begin, Tine Embrechts en Veerle Baetens heeft Eén de crème de la crème van het Vlaamse acteerwereldje bij elkaar gebracht voor de reeks 'Lockdown'. Door de coronacrisis zaten velen van hen zonder werk, en dus klonk dit project hen als muziek in de oren.
18/01 07u15  Wie was een babbelkous en wie had een slecht rapport? Eric Goens keert met BV's terug naar de klas in ‘Later Als Ik Groot Ben’Hun leven zoals het ooit was, als kind op de schoolbanken. Dat is de rode draad door 'Later als ik groot ben', het nieuwe programma van Eric Goens dat nog dit voorjaar op VTM te zien is. De reportagemaker keert met enkele bekende gezichten terug naar de klas. Welke grote en kleine verhalen zijn blijven hangen? En wie had een slecht rapport?
18/01 07u15  Vlaamse Charlotte treurt om de dood van papa Stanley Wade (The Trammps): “Hij woonde bij ons tot ik bijna drie was”‘Disco Inferno’ van The Trammps klinkt voortaan iets droeviger door corona. Stanley Wade (75), de zanger-gitarist van de Amerikaanse band, overleed aan het virus en wordt dinsdag in New Jersey begraven. Online zal de uitvaart ook in Antwerpen met veel verdriet gevolgd worden door zijn Vlaamse dochter Charlotte Caus (32). “Ik heb enorm veel respect voor wat hij als artiest bereikt heeft, maar ben vooral heel trots dat hij mijn papa was.”
18/01 06u15  Wie was een babbelkous en wie had een slecht rapport? Eric Goens keert met bekende gezichten terug naar de klas in ‘Later Als Ik Groot Ben’Hun leven zoals het ooit was, als kind op de schoolbanken. Dat is de rode draad door 'Later als ik groot ben', het nieuwe programma van Eric Goens dat nog dit voorjaar op VTM te zien is. De reportagemaker keert met enkele bekende gezichten terug naar de klas. Welke grote en kleine verhalen zijn blijven hangen? En wie had een slecht rapport?
18/01 06u15  INTERVIEW. De levenslessen van chocolatier Dominique Persoone: "Ik doe soms stomme dingen, ja”Tegenwoordig verovert hij televisiekijkende harten in ‘Over de oceaan’ en Junior bake-off’, maar Dominique Persoone (52) is en blijft in de eerste plaats de man die Brugge, Antwerpen en de rest van de wereld al decennialang van de allerbeste chocolade bedient. “Toen ik begon, werd ik vierkant uitgelachen. Nu zegt de directeur van de hotelschool dat er dankzij mij meer studenten chocolatier willen worden. Daar ben ik trots op.”
17/01 22u15  IN BEELD. Deze kiekjes hielpen Kim Kardashian aan haar 200 miljoen InstagramvolgersRealityster Kim Kardashian (40) heeft dit weekend de 200 miljoen volgers aangetikt op Instagram. In 2015 was ze nog de populairste persoon op het platform, maar inmiddels moet ze vijf mensen voor laten gaan.
17/01 19u15  Deze week in ‘Familie’: Jan wil Hanne beschermen tegen de opgesloten Tony en Mathias blijft het leven van Lars zuur makenNa de midseasonfinale in ‘Familie’ ontwikkelen zich weer nieuwe verhalen in de VTM-soap. De inbraak vorige week bij Wolf & Bos heeft zo zijn gevolgen. Vooral voor Rudi (Werner De Smedt). De dieven zijn immers aan de haal gegaan met zijn kostbare zijdefluwelen stoffen. Dikke ellende, of kunnen de dieven vooralsnog snel opgepakt worden?
17/01 19u15  Acteur Jaak Van Assche ontvangt Lifetime Achievement Award en een ster op de Walk of fameGeen openingsavond van Filmfestival Oostende dit weekend, maar het festival vond dit weekend alsnog een reden om te vieren. Gemaskerd, in open lucht en op anderhalve meter afstand werd in beperkt gezelschap hulde gebracht aan twee opmerkelijke figuren binnen de audiovisuele sector: acteur Jaak Van Assche en producent en voormalig VAF intendant Erwin Provoost. Beide kregen een Lifetime Achievement Award en een ster op de Walk of Fame van Oostende.
17/01 18u15  Elizabeth Olsen wilde haar naam laten veranderen wegens populariteit zusjes Ashley en Mary-Kate: “Iedereen had altijd al een mening over me”Opgroeien met twee beroemde zussen, het is niet altijd gemakkelijk. Zeker als je van plan bent om in hun voetsporen te treden en ook een acteercarrière te beginnen. Dat vertelt Elizabeth Olsen (31) in een interview met The Sun.
17/01 18u15  De jongste dochter van actrice Marianne Devriese heeft zeldzame aandoening: “We weten niet of Pippa ooit zelfstandig zal kunnen leven”2020 was ook voor acteurskoppel Marianne Devriese (40) en Steve Geerts (47) een hele uitdaging. Verbouwingen, de lockdown, werkloosheid en de extra zorg voor Pippa (5) – hun jongste dochter met een zeldzame ontwikkelingsstoornis – hakten er stevig in. “Als koppel zijn we er sterker uitgekomen, maar niet zonder slag of stoot”, aldus Marianne.
17/01 17u15  Muziekproducer Phil Spector op 81-jarige leeftijd overledenDe befaamde muziekproducent Phil Spector is op 81-jarige leeftijd overleden. Dat meldt TMZ.
17/01 17u15  SNOWBITS 2.0. Nog meer sneeuwpret voor Bekend VlaanderenThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
17/01 16u15  Rijzende ster Camille Dhont blaakt van zelfvertrouwen: “Maar als ik mezelf op tv zie, denk ik soms: oei, m’n neus. En wat zien m’n ogen er raar uit”“Er is geen plan B. Als het niet lukt als zangeres, word ik wel zwerver.” Dat wist ‘#LikeMe’-ster Camille Dhondt (20) al als prille tiener. Voorlopig hoeft ze zich nog geen zorgen te maken dat ze de nacht buiten zal moeten doorbrengen, want aan de zijde van Regi (44) bouwt ze aan een veelbelovende zangcarrière. Al kampt Camille net als elke jonge vrouw ook wel met onzekerheden...
17/01 16u15  Niels Destadsbader: “Blijkbaar hangt mijn zelfbeeld dus voor een stuk vast aan het applaus dat ik krijg”De coronacrisis zet Niels Destadsbader (32) aan het denken, vertelt hij in het Radio 2-programma ‘De Rotonde’. “Stel dat dit allemaal voorgoed wegvalt, wat ga ik dan doen?”
17/01 15u15  Bollywood-versie ‘The Loft' in 2021 op Netflix te zienErik Van Looy (58) kondigde het al aan in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: er komt een Indische versie van z'n succesfilm ‘Loft' uit 2008. Nu raakt bekend dat de remake in 2021 op Netflix te zien zal zijn.
17/01 15u15  Vlaamse Charlotte treurt om de dood van papa Stanley Wade (The Trammps): “Ons weerzien was zo hartelijk dat we ons voornamen om het in 2020 over te doen. Helaas”‘Disco Inferno’ van The Trammps klinkt voortaan iets droeviger door corona. Stanley Wade (75), de zanger-gitarist van de Amerikaanse band, overleed aan het virus en wordt dinsdag in New Jersey begraven. Online zal de uitvaart ook in Antwerpen met veel verdriet gevolgd worden door zijn Vlaamse dochter Charlotte Caus (32). “Ik heb enorm veel respect voor wat hij als artiest bereikt heeft, maar ben vooral heel trots dat hij mijn papa was.”
17/01 14u15  Jules Hanot schrijft een brief aan Kürt Rogiers: “Zelfs thuis achtervolgde je me als blote ‘posterboy’ op de kamerdeur van mijn dochter”In tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot Kürt Rogiers, die net een nieuw seizoen ‘Lego Masters' heeft ingeblikt. “Nochtans lang niet de beste acteur of presentator, maar een goed van poten en oren gedraaide knaap die als absolute ‘chouchou de ces dames’ talloze hormonenhuishoudingen (m/v) op tilt deed slaan.”
17/01 12u15  ‘Sex and the City’ komt terug, maar hoe relevant is de reeks nu nog?‘Sex and the City’ maakt binnenkort een comeback op de beeldbuis, zij het met een andere titel én zonder Samantha. Ooit was een kwartet carrièrevrouwen die openlijk lust, liefde en leven bespreken een baanbrekend gegeven. Vandaag nog steeds?
17/01 12u15  Phaedra Hoste ging van fotomodel naar interieurspecialist: “Fijn om mezelf niet meer op de voorgrond te zetten”Voormalig fotomodel Phaedra Hoste (49) heeft niet stilgezeten sinds ze uit de spotlights verdween. Sinds 2015 ruilde zij de camera’s in voor een job als hoofdredactrice van interieurmagazine Imagicasa. Dat maakt haar naar eigen zeggen veel gelukkiger.
17/01 10u15  Danni Heylen en Linda zijn beste vriendinnen voor het leven: “Sinds 1979 hebben we elkaar nooit meer losgelaten”Het klikte meteen toen ze elkaar leerden kennen bij het theatergezelschap waar de ene acteerde en de andere souffleerde. 45 jaar later zijn Danni Heylen (69) en Linda Van Gelder (64) nog altijd de beste vriendinnen, die graag samen shoppen en over alles kunnen praten. Ook over seks. “En we gaan heel graag samen op reis”, zegt Danni. “Zodra we weer veilig kunnen reizen, zijn we weg.”
17/01 10u15  Prins Andrew probeert willekeurige vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”Het ziet er niet goed uit voor de Britse prins Andrew (60), die al maandenlang beschuldigd wordt van verkrachting en betrokkenheid bij het Epstein-schandaal. De hertog van York zou nu wel erg wanhopige maatregelen hebben genomen in de hoop zijn reputatie te herstellen. Zo contacteerde zijn personeel Molly Skye Brown, een willekeurige vrouw op het internet die in zijn onschuld gelooft.
17/01 09u15  Bella Thorne verdedigt Armie Hammer: “Uiteraard is hij geen kannibaal, wat een onzin”De Amerikaanse actrice Bella Thorne (23) heeft Armie Hammer verdedigd op sociale media. Volgens haar zijn de geruchten over hem gebaseerd op pure nonsens. “Natuurlijk is hij geen kannibaal. Echt gek dat mensen zulke dingen geloven.”
17/01 09u15  Ketnet stipt opnieuw tegen pesten met ‘STIP IT’Ketnet lanceert voor de negende keer, samen met het Vlaams Netwerk Kies Kleur tegen Pesten, de Move tegen pesten: een actie om kinderen op een laagdrempelige manier aan te spreken om zich te engageren tegen pesten.
17/01 09u15  Karolien Debecker over haar depressie: “Je krijgt een paar keer kanker en je lief maakt het uit, dat doet wat met je”Voor het eerst praat Karolien Debecker (41) over de depressie waarmee ze als jongvolwassene kampte. Ze heeft op een gegeven moment psychotherapie gecombineerd met antidepressiva. “Ik kreeg al die opgekropte angst en verdriet niet meer verwerkt”, vertelt het radiogezicht aan Magali De Reu in een nieuwe HLN Talks.
17/01 08u15  Lauren Versnick en Jens Dendoncker delen hun ergernissen in ‘Da’s Liefde’: "Jij snurkt als een briesend paard”Jens Dendoncker (30) en Lauren Versnick (27)delen opvallende kleine ergernissen in ‘Da’s Liefde!’. Zo onthult Lauren dat Jens snurkt als een briesend paard in bed.
17/01 08u15  Kroonprins van Oman verlooft zich met zijn nichtDe kersverse kroonprins van Oman, Dhi Yazin, heeft zich verloofd. Dat melden diverse media in het Midden-Oosten vandaag. De oudste zoon van sultan Haitham heeft gekozen voor zijn nichtje, prinses Meyyan.
17/01 08u15  Karolien Debecker open en eerlijk: “Naar de psycholoog gaan geeft mij een andere kijk op bepaalde dingen, dat kan ik iedereen aanraden”Voor het eerst praat Karolien Debecker (41) over de depressie waarmee ze als jongvolwassene kampte. Ze heeft op een gegeven moment psychotherapie gecombineerd met antidepressiva. “Ik kreeg al die opgekropte angst en verdriet niet meer verwerkt”, vertelt het radiogezicht aan Magali De Reu in een nieuwe HLN Talks.
16/01 18u15  1-jarig zoontje Lil' Kleine krijgt peperduur horloge cadeauLío, het 1-jarige zoontje van rapper Lil’ Kleine, heeft een peperduur merkhorloge cadeau gekregen. Het gaat om een kleine versie van een zogenoemd Royal Oak-model van het Zwitserse merk Audemars Piguet, dat op normale grootte al snel tienduizenden euro’s kost.
16/01 18u15  BINNENKIJKEN. ‘Wonder Woman’-actrice Gal Gadot heeft nu ook een pied-à-terre in HollywoodZe geeft momenteel gestalte aan Wonder Woman, maar ook in het echte leven haalt Gal Gadot (35) moeiteloos de status van superheldin. In sneltempo werd ze de voorbije jaren de rijzende ster in Hollywood die een beetje actie nooit verafschuwt.
16/01 16u15  Gunther Levi en Charlotte vieren 5 jaar huwelijk, maar corona zorgt voor spanning: “Hij is constant thuis. Mannekes, ik heb al gevloekt”Ondanks het bizarre jaar dat ook zij achter de rug hebben, gaat het Gunther Levi (44) en zijn vrouw Charlotte Nollet (39) voor de wind. Voor Gunther vielen de optredens van de Romeo’s weg, maar hun Frikandel XXL blijkt een monstersucces, en Charlotte scoort met haar nieuwe modelijn. Maar corona speelt hun gezinsleven toch wel parten, en het koppel getuigt daar heel open over. “Ik heb serieus gevloekt op Gunther het voorbije jaar”, zegt Charlotte. “Want eerlijk? Het werkt op mijn zenuwen dat hij nu elk weekend thuis is”
16/01 16u15  SNOWBITS. BV’s genieten van de eerste sneeuwThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
16/01 16u15  Rod Stewart en Elton John leggen ruzie bijWeer een vete in showbizzland minder: Rod Stewart (76) en Elton John (73) hebben na zo’n twee jaar kibbelen de strijdbijl begraven. Dat laat Stewart weten in de podcast ‘The Harry Redknapp Show’.
16/01 15u15  Kate Winslet: “Ik voelde me gepest door de Britse pers na ‘Titanic’”Meespelen in een immens populaire film als ‘Titanic’, het heeft z’n voor- en nadelen. Dat mocht ook hoofdrolspeelster Kate Winslet (45) ondervinden. Dat vertelt ze in de podcast ‘WTF with Marc Maron’.
16/01 15u15  Dr. Dre opnieuw thuis na hersenbloedingEindelijk een lichtpuntje in donkere dagen voor de geplaagde Dr. Dre (55). De muziekproducent, die een hersenbloeding kreeg, heeft het ziekenhuis na ruim anderhalve week mogen verlaten.
16/01 14u15  De bloedband van Ella en Eva Daeleman: "We hingen erg aan elkaar, al maakten we ook hevig ruzie”Het middelste kind tussen Eva en Emma koestert haar zussen. Ella Daeleman over leren van, opkijken naar en vooral graag zien. “Tussen hen beiden zie ik mezelf als een rustig en dankbaar publiek.”
16/01 13u15  De belevenissen van royals: Camilla deelt haar favoriete boeken en ex-geliefde van Spaanse Juan Carlos getuigtLeden van koninklijke families laten wereldwijd niemand onberoerd. Huwelijken en scheidingen, verdachte of verbluffende geldzaakjes, kritiek en lof: in royalty-land passeert alles de revue. Dit waren deze week de meest opmerkelijke koninklijke verhalen uit de actualiteit.
16/01 13u15  BINNENKIJKEN. Armie Hammer en zijn ex-vrouw laten prijs van hun villa zakken na schandaal rond kannibalismeArmie Hammer (34) en zijn ex-vrouw Elizabeth Chambers zien zich genoodzaakt om de prijs van hun luxevilla drastisch te laten zakken. Hammer is namelijk verwikkeld in een schandaal rond kannibalisme en verkrachting, waardoor steeds meer potentiële kopers afhaken.
16/01 12u15  Tijd voor goede voornemens: deze BV’s gaan in 2021 een nieuwe uitdaging aanBij de eerste maand van het nieuwe jaar horen goede voornemens. Meer sporten en gezonder eten hebben we al zo vaak gehoord. Deze BV’s willen zichzelf uitdagen en iets (compleet) nieuws leren.
16/01 11u15  “Harry’s hart is gebroken sinds de Megxit”, aldus goede vriend van de prinsHarry’s hart is gebroken sinds de Megxit zoveel strubbelingen binnen zijn familie veroorzaakte. Dat zegt Tom Bradby (54), documentairemaker en goede vriend van de Britse prins, in een interview met ITV.
16/01 10u15  Nicole en Hugo over het afscheid van hun mamie: “We hebben er nooit op aangedrongen dat ze naar een zorgcentrum zou gaan, ze koos daar zelf voor”Het nieuwe jaar had niet slechter kunnen beginnen voor Nicole en Hugo, want zeer recent hebben ze afscheid moeten nemen van Nicoles moeder Lucienne. Nicole (74) zelf is té aangeslagen door het verlies, Hugo (73) verwoordt haar en zijn verdriet in dit interview. “En zeggen dat ze binnen vier maanden 100 zou geworden zijn”, zegt hij over zijn schoonmoeder, die uiteindelijk aan corona overleed.
16/01 09u15  Huwelijkscontract, alcohol verboden en één ‘Friends’-collega die niet mag komen: dreigt bruiloft van Matthew Perry fout te lopen?2021 zou het jaar moeten worden voor Matthew Perry (51). De acteur, die voor eeuwig bekend zal staan als Chandler in ‘Friends’, en zijn 29-jarige vriendin Molly gaan trouwen. “Ik heb besloten om haar ten huwelijk te vragen, gelukkig zei ze ja”, vertelde Matthew, die zijn leven voor het eerst sinds lang weer op de rails lijkt te hebben. Al zou dat geluk van korte duur kunnen zijn, gezien de bruiloft nu al overschaduwd dreigt te worden door problemen. Zo vrezen vrienden voor de verslavingen van Perry, wordt er gekibbeld over een miljoenencontract en werd één collega bij ‘Friends’ bewust vergeten bij het versturen van de uitnodigingen.
16/01 09u15  Productiehuis van Bart De Pauw werkt voor het eerst samen met VTMKoeken Troef, het productiehuis van Bart De Pauw, slaat de handen in elkaar met VTM. Het is de eerste keer dat de twee samenwerken aan een nieuw programma.
16/01 09u15  BINNENKIJKEN. 'The Rock' verkoopt paardenlandgoed voor 7,5 miljoen dollarDwayne ‘The Rock’ Johnson heeft een van zijn riante optrekjes te koop gezet. Volgens Amerikaanse media staat het landgoed van de acteur in de buurt van de stad Atlanta voor 7,5 miljoen dollar te koop.
16/01 09u15  Dit was ‘Big Brother’ aflevering tien: zo verliep de laatste dag van Terror TheoJuicht ende jubelt, want maandag werd de tweede week van het vernieuwde ‘Big Brother’ ingezet op VIER. Vandaag blikken we terug op de laatste dag van Terror Theo.
16/01 08u15  ‘Marvel Cinematic Universe’ gaat nieuwe fase in: meer helden op meer schermenEen nieuwe fase in Disneys Marvel-universum gaat vandaag van start. Niet met een film, maar met de tv-reeks ‘WandaVision’ op streamingdienst Disney+. En dat is tekenend voor de ambitieuze toekomstplannen die de superheldenfabriek koestert.
16/01 08u15  Kelly Clarkson: “Sterren waren onaardig tegen mij omdat ik uit een talentenjacht kwam”Kelly Clarkson had aanvankelijk moeite om haar weg te vinden in Hollywood. De zangeres, die in 2002 de eerste editie van American Idol won, vond dat veel sterren onaardig waren tegen haar en andere Idol-deelnemers. “Mensen waren heel onaardig tegen ons, omdat we van een talentenshow kwamen”, vertelt ze in haar eigen talkshow The Kelly Clarkson Show.
16/01 08u15  'The Rock' verkoopt paardenlandgoed voor 7,5 miljoen dollarDwayne ‘The Rock’ Johnson heeft een van zijn riante optrekjes te koop gezet. Volgens Amerikaanse media staat het landgoed van de acteur in de buurt van de stad Atlanta voor 7,5 miljoen dollar te koop.
16/01 08u15  Van Londense girl next door tot absoluut topmodel: dertig jaar geleden brak jarige Kate Moss doorTe klein om model te worden, geplaagd door meerdere schandalen en desondanks na drie decennia nog steeds incontournable als model. Dat is de levensloop van Kate Moss, die vandaag 47 kaarsjes uitblaast en ook dertig jaar geleden doorbrak door als minderjarige in haar ondergoed te poseren. Volgens haar critici is Kate dan ook een postergirl van hoe het niet moet, maar daar ligt ze zelf al lang niet meer wakker van.
16/01 06u15  INTERVIEW. Jeroom, op zijn 43ste ineens ook presentator: “Ik ben de spreekwoordelijke tang op het varken, maar dat wérkt wel”Op zijn 43ste blijkt cartoonist en Slimste Mens jurylid Jeroom Snelders ineens ook een gedroomde tv-presentator. Alleen al door zijn grappen is Junior Bake Off Vlaanderen (VIER) het bekijken meer dan waard, zelfs al kunt u geen clafoutis van een kaastaart onderscheiden. De doorgaans beenharde humorist kan er bovendien ook zijn zacht kantje tonen. “Mijn broer is jong gestorven. Als hij nog leefde, zou ik vandaag veel minder zwartgallige humor maken.”
15/01 23u15  Dit was Big Brother aflevering tien: zo verliep de laatste dag van Terror TheoJuicht ende jubelt, want maandag werd de tweede week van het vernieuwde ‘Big Brother’ ingezet op VIER. Vandaag blikken we terug op de laatste dag van Terror Theo.
15/01 21u15  Zangeres Lous and the Yakuza gelauwerd als "Europees geluid van vandaag en morgen"De Congolees-Belgische zangeres Lous and the Yakuza is vrijdagavond uitgeroepen als één van de acht winnaars van de Music Moves Europe Talent Awards 2021. De jaarlijkse Europese prijs voor populaire en hedendaagse muziek lauwert opkomende artiesten die het Europese geluid van vandaag en morgen vertegenwoordigen.
15/01 21u15  Ben Affleck: “De tabloids schreven racistische en seksistische dingen over Jennifer Lopez”Begin jaren 2000 vormden Ben Affleck (48) en Jennifer Lopez (51) het populairste celebrity-koppel van het moment. Maar dat legde heel wat druk op hun relatie, zegt Affleck in een nieuw interview met The Hollywood Reporter.
15/01 20u15  Rupert Grint wilde stoppen met acteren na geboorte dochtertjeIn mei vorig jaar werd acteur Rupert Grint (31) voor het eerst vader van een dochtertje, Wednesday. En het meisje zorgde ervoor dat hij een heel andere kijk op de wereld kreeg, vertelt de acteur.
15/01 19u15  Jason Derulo verdient ruim 50.000 pond per post op TikTok: “Eigenlijk is het nog meer, maar het is smakeloos om bedragen te noemen”Z'n nummer ‘Savage Love’ veroverde TikTok en later de hitlijsten en dus hoeft het niet te verwonderen dat Jason Derulo (31) z'n brood ruimschoots verdient dankzij het sociale mediaplatform.
15/01 18u15  Pommelien Thijs tweede Belgische vrouw met nummer 1-hit in Nederland‘t is gebeurd: ‘Nu wij niet meer praten', het duet tussen Nederlander Jaap Reesema (36) en de Vlaamse Pommelien Thijs (19), heeft de eerste plaats behaald in de Nederlandse Top 40. Pommelien is nog maar de tweede Belgische zangeres die daarin slaagt.
15/01 18u15  Lynn Wesenbeek boetseert kleihoofden: “Ik wist niet dat ik die creativiteit in mij had”Lynn Wesenbeek (58), de gewezen Miss België, tv-persoonlijkheid, nieuwsanker en politica, is in de ban van het boetseren van kleihoofden. De mama van Lauren en Morgane Versnick werkt onder de handelsnaam Studio Saudade en toont haar werken geregeld op haar Instagrampagina. “Wonderbaarlijk wat je handen in de aarde steken met je doet.”
15/01 18u15  Olivia Rodrigo (17) schrijft geschiedenis met meeste streams in één dag: record van Ariane Grande gebroken17 jaar en een debuutsingle die meteen het streamingrecord van Ariane Grande breekt. Olivia Rodrigo is talk of the town op streamingplatforms én sociale media. Maar is ze ook meer dan de zoveelste TikTok-hype?
15/01 17u15  Harry Styles wist niet dat Olivia Wilde nog verloofd was toen ze begonnen met datenVolgens insiders is Harry Styles (26) de reden dat actrice Olivia Wilde (36) uit elkaar ging met haar verloofde, Jason Sudeikis (45). Maar diezelfde personen menen ook dat de voormalig One Direction-zanger er geen idee van had dat hij een koppel uit elkaar dreef.
15/01 17u15  Emma Thompson strikt rol van gemene juffrouw Bulstronk in remake van ‘Matilda’-musicalEmma Thompson (61) heeft opnieuw een grote rol te pakken. In de verfilming van de Broadwaymusical ‘Matilda’ kruipt ze namelijk in de huid van het gemene schoolhoofd Agatha Bulstronk. Dat maakte streamingplatform Netflix zelf bekend op Twitter.
15/01 16u15  Het absolute rampjaar van Dr. Dre: vechtscheiding en hersenbloeding kosten hem 2 miljoen per maand2020 was voor iedereen een rampjaar, maar voor André Young (55) - beter bekend als rapper Dr. Dre - deed het noodlot er nog een schepje miserie bovenop. In een oogwenk ging hij van meest succesvolle platenbaas ter wereld naar een ‘vrouwenmepper’ die zijn ex maar liefst 2 miljoen dollar per maand moet uitbetalen. En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg hij in het midden van zijn netelige vechtscheiding ook nog eens een hersenbloeding. “Hij droomt ervan om miljardair te worden, maar hij stond er nog nooit verder vanaf.”
15/01 16u15  Matthias Schoenaerts naast Robert De Niro in mysterieuze nieuwe film van David O. RussellMatthias Schoenaerts (43) is binnenkort te zien in een nieuwe film van regisseur David O. Russell. Over de prent is nog niet veel geweten, alleen dat er een heuse sterrencast aanwezig zal zijn op de set.
15/01 16u15  Liam Neeson (68) krijgt stilaan genoeg van actiefilms: “Al blijft het wel zalig om die jonge kerels in elkaar te slaan”Als er een acteur is die zichzelf helemaal opnieuw heeft uitgevonden, is het Liam Neeson (68) wel. Sinds ‘Taken' uit 2008 rijgt de Ier de actiefilms aan elkaar - een genre dat hij voordien amper aanboorde. Maar ook deze ‘renaissance’ komt ten einde, vertelt de acteur aan Entertainment Tonight.
15/01 15u15  SHOWBITS. Halsbrekende toeren bij Jan Verheyen en herken jij dit bekend gezicht?The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
15/01 15u15  Eindelijk is het zover: Lisa Kudrow bevestigt start opnames van ‘Friends’-reünie‘t Is gebeurd: de cast van ‘Friends’ is begonnen met de opnames van de langverwachte reünie-aflevering. Dat bevestigt Lisa Kudrow (57), die de rol van Phoebe speelt, in de podcast ‘Literally!’. De opnames werden eerder al meerdere keren uitgesteld vanwege de coronacrisis.
15/01 14u15  Bruid uit ‘Blind Getrouwd Australië’ speelt 12 kilo kwijt na ‘body shaming’ door echtgenoot: “Nog nooit zo’n dikke vrouw gehad”De kijkers van de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ - ‘Married at First Sight’ heet het daar - nemen het online massaal op voor bruid Elizabeth Sobinoff (29). Zij werd tijdens haar deelname gekoppeld aan Sam Ball, maar hun huwelijk liep allerminst zoals Elizabeth dat had verwacht. Aan het altaar kreeg ze dan ook kwetsende commentaren te verwerken, waarna ze besloot het roer om te gooien.
15/01 14u15  COLUMN. Staf Vertrekt: “Eindelijk kregen we de sleutel van ons nieuwe huisje”Staf Coppens (39) is enkele maanden geleden met vrouw Monique (47) en kinderen Beau (12) en Nora (11) naar Zweden verhuisd om er een camping te beginnen. Hoe het hen ginder vergaat, kunnen wij achterblijvers volgen in zijn column, en volgend jaar in het programma ‘Camping Cöppens’ op VTM. Deze week is het gezin eindelijk verhuisd. “Nu kunnen we het verhuishoofdstuk eindelijk stilaan afsluiten.”
15/01 14u15  ‘Bridgerton’-actrice Phoebe Dynevor: “Toen ik samen met mijn grootouders keek, spoelde ik alle seksscènes door”Phoebe Dynevor (25) is momenteel te zien op Netflix in de populaire serie ‘Bridgerton’. Meer dan 63 miljoen accounts keken al naar het historisch drama. Ook de actrice zelf keek al samen met haar familie - inclusief haar grootouders - naar de afleveringen, maar haar seksscènes spoelde ze toch maar snel door. In een recent interview met BBC Radio vertelt ze dat ze de afstandsbediening steeds stevig in haar handen hield.
15/01 13u15  Lily Allen geeft toe dat ze haar kinderen verwaarloosde vanwege drugsgebruik: “Hout vasthouden dat ze geen verslaafden worden zoals ik”De Britse zangeres Lily Allen (35) heeft donkere tijden gekend vanwege haar drank- en drugsmisbruik. “Daardoor heb ik mijn kinderen verwaarloosd”, geeft ze nu toe. “Ik kan alleen maar hopen dat ze betere levenskeuzes maken dan ik.”
15/01 13u15  BINNENKIJKEN. Hier wil ‘Full House’-ster Lori Loughlin het omkoopschandaal vergetenLori Loughlin (56) heeft er net een celstraf op zitten. Ze werd veroordeeld in een zaak van omkoping. De ‘Full House’-ster had de raad van bestuur van een topuniversiteit geld toegestopt, zodat haar dochters zéker zouden worden aanvaard. Lori probeerde lange tijd aan een celstraf te ontkomen, maar kon dat dus niet vermijden.
15/01 13u15  Tom Cruise wil set van 'Mission: Impossible 7' kost wat kost coronavrij houden: “Robots controleren of regels gevolgd worden”Na zijn woede-uitbarsting tegen crewleden die zich niet aan de coronamaatregelen hielden, is het wel duidelijk dat het Tom Cruise (58) menens is als het om het virus gaat. Volgens The Sun heeft de acteur nu zelfs twee robots gekocht die op de set rondrijden om te controleren of alle regels in acht worden genomen.
15/01 13u15  Kate Winslet blikte controversiële seksscène in met Saoirse Ronan: “Nooit gedacht dat ik nog naakt zou gaan op mijn 43ste”Kate Winslet (45) treedt uit haar comfortzone in de nieuwe film ‘Ammonite’, waarin ze samen met de Ierse actrice Saoirse Ronan een lesbisch koppel vormt. Voor het eerst in lange tijd ging ze namelijk nog eens naakt op het grote scherm. “Maar ik voelde me er goed bij!”
15/01 12u15  Van Metal tot Big Band: oproep K3 leidt tot 15 versies van hitsingle ‘10.000 Luchtballonnen’De oproep van K3 om een remake van hun single ‘10.000 Luchtballonnen’ te maken bleek niet aan dovemansoren gericht. Op de website van de Vlaamse meidengroep zijn inmiddels 15 unieke varianten te beluisteren. Van rock, EDM tot zelfs een metalversie. Er is ook een bigbanduitvoering, die vanaf vandaag online staat.
15/01 12u15  Na verschillende incidenten: prins Ernst August van Monaco wordt vervolgd voor geweldplegingHet drankprobleem van prins Ernst August von Hannover (66) dreigt hem tot drie jaar cel op te leveren. Dat heeft de man van Caroline van Monaco (63) te danken aan een reeks extreem gewelddadige incidenten vorig jaar.
15/01 12u15  Ophef in Nederland over imitatie van kroonprinses Amalia: “Shame on you, dit gaat om een minderjarig meisje”Er is in Nederland ophef ontstaan over ‘De TV Kantine’, een imitatieprogramma dat vergelijkbaar is met onze ‘Tegen De Sterren Op’. Donderdagavond kroop komiek Najib Amhali (49) daarin in de huid van de 17-jarige kroonprinses Amalia. En dat zorgde voor heel wat kritiek. “Een minderjarig meisje zo neerzetten, dat noemen ze pesten”, klinkt het op sociale media.
15/01 11u15  Alweer een ex van Armie Hammer die ‘bijna werd opgegeten’: “Hij wilde mij op de BBQ gooien”Het net begint zich te sluiten rond de Amerikaanse acteur Armie Hammer (34). Steeds meer vrouwen beschuldigen hem ervan dat hij er vreemde seksuele voorkeuren op nahoudt, tot op het griezelige toe. Zijn laatste vriendin, Courtney Vucekovich (30), beaamt wat zijn andere exen al hebben gezegd: “Hij wilde mij op de BBQ gooien.”
15/01 11u15  QUIZ. Wat weet jij nog van de ‘Sex and the City’-saga?Zeventien jaar na het einde van de serie en elf jaar na de releasedatum van de tweede film komt er dan toch nog een vervolg op ‘Sex and the City’. Ben jij na al die jaren nog steeds een echte fan of kan je ondertussen wel wat opfrissing gebruiken? Test je kennis via onderstaande quiz en je komt het antwoord zo te weten!
15/01 11u15  Koningin van Tonga na een jaar afwezigheid (door corona) weer thuisKoningin Nanasipau'u (66) is donderdagmiddag (lokale tijd) na een afwezigheid van bijna een jaar teruggekeerd in Tonga. Ze arriveerde even na 13.00 uur met een speciale repatriëringsvlucht vanuit Auckland op het internationale vliegveld Fua'amotu. De koningin was in gezelschap van haar jongste zoon prins Ata (32).
15/01 10u15  ‘Saved By The Bell’-acteur Dustin Diamond heeft kanker: “Chemotherapie is opgestart”Dustin Diamond (44), die vooral bekend is van z’n rol als Screech in de Amerikaanse hitserie ‘Saved By The Bell’, is ernstig ziek. De acteur heeft kanker en is begonnen met chemotherapie. Eerder raakte al bekend dat Diamond opgenomen was in het ziekenhuis nadat hij met hevige pijn in z'n hele lichaam kampte.
15/01 10u15  Mathijs F Scheepers uit ‘Black-Out’ blikt terug op 5 intense jaren vaderschap: “We moesten met ons zoontje drie à vier keer per week naar het ziekenhuis”Op zondagavond is Mathijs F Scheepers (45) – waarvoor die F staat, houdt hij graag geheim – een terrorist in ‘Black-out’, de rest van de tijd is hij vooral papa van Elvis (5) en César (2). Twee flinke zonen, al waren de voorbije jaren behoorlijk heftig. De oudste werd elf weken te vroeg geboren en is doof aan één kant, de jongste werd tot voor kort nog elke nacht wakker. “Op den duur gingen mijn vrouw en ik al om halfnegen slapen...”
15/01 10u15  Hoezo, enkel drama in 'Thuis'? Dit zijn de beste bloopers aller tijdenDe afgelopen jaren hebben Frank, ‘Simonneke’, Waldek en co letterlijk en figuurlijk meer dan één lach en traan gelaten op de set van ‘Thuis’. Omdat er aan de populariteit maar geen einde lijkt te komen, zet Eén de beste bloopers uit Vlaanderens populairste soap op een rijtje. Op de set wordt er duidelijk wat afgelachen!
15/01 09u15  Brulboei Theo na z’n spraakmakende exit uit ‘Big Brother’: “Ik heb spijt van m’n uitspraken”“Het spijt me dat ik sommige mensen gekwetst heb.” Theo Sijtzema (54) blikt in een eerste reactie terug op z'n bewogen deelname aan ‘Big Brother’. De Nederlander besloot donderdag zelf uit het spel te stappen.
15/01 09u15  Beroemde lieven, vechtscheidingen en carrière in het slop: zo gaat het anno 2021 met de cast van ‘Dawson’s Creek’Het is ondertussen al meer dan 17 jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘Dawson’s Creek’ uitgezonden werd, maar bij Netflix besloten ze om de ooit zo populaire serie vanonder het spreekwoordelijke stof te halen. Alle zes seizoenen staan vanaf vandaag op het platform, en voor de gelegenheid doken wij het in leven van de acteurs die Joey, Dawson, Pacey en co vertolkten. Hoe gaat het vandaag de dag met hen?
15/01 09u15  Zes dagen scènes naspelen en decors bouwen: kinderen kunnen nu ook op zomerkamp met ‘F.C. De Kampioenen’Goed nieuws voor de jongste fans van ‘F.C. De Kampioenen’. In de maand juli organiseert Activak in samenwerking met de openbare omroep een heus zomerkamp rond de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Acht- tot twaalfjarigen kunnen dan onder andere scènes naspelen uit hun favoriete serie en zelf een scenario schrijven. Kers op de taart is een ontmoeting met twee acteurs.
15/01 08u15  Acteur Koen Van Impe stapt in huwelijksbootje met 25 jaar jongere vriendinKoen Van Impe (57), onder meer bekend van z’n rollen in ‘Salamander’ en ‘Aspe’, heeft donderdag het jawoord gegeven aan z’n 25 jaar jongere vriendin Anastasia (32). “We zullen blijven ambras maken zoals voordien”, lacht hij in Het Nieuwsblad.
15/01 08u15  Ex klaagt Gers Pardoel aan voor intimidatie en geweldDe Nederlandse zanger Gers Pardoel (39) is door z’n ex-vriendin Sélina van Gool (35) aangeklaagd wegens huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging. Dat schrijft het weekblad Weekend.
15/01 07u15  Opnieuw een primeur in ‘Blind getrouwd’: voor het eerst stappen vijftigplussers in huwelijksbootjeNa het ontroerende avontuur van Christophe (38) en Nick (38), vorig seizoen het eerste homokoppel in 'Blind getrouwd', leggen nu twee vijftigplussers hun huwelijksgeluk in handen van de wetenschap. En delen ze hun primeur in moeilijke coronatijden met heel Vlaanderen.
15/01 07u15  Nu overheid pas midden maart duidelijkheid geeft: mogen we nog dromen van een festivalzomer?Feesten we deze zomer met een fris pintje in de hand op één van onze festivals? 'Ik hoop het, uit de grond van mijn hart', zei Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) donderdag in het Vlaams Parlement. 'Uiterlijk midden maart hakken we de knoop door.' Maar is het logistiek nog haalbaar om vanaf dan in actie te schieten? Wij staken ons licht op bij de organisatoren.
14/01 23u15  Dit was Big Brother aflevering negen: de laatste stuiptrekking van Terror TheoJuicht ende jubelt, want maandag werd de tweede week van het vernieuwde ‘Big Brother’ ingezet op VIER. Vanavond is te zien hoe Terror Theo zelf voor een exit kiest én wat daarvan de gevolgen zijn voor Els en René.
14/01 23u15  Koningin van Tonga na een jaar afwezigheid weer thuisKoningin Nanasipau'u (66) is donderdagmiddag (lokale tijd) na een afwezigheid van bijna een jaar teruggekeerd in Tonga. Ze arriveerde even na 13.00 uur met een speciale repatriëringsvlucht vanuit Auckland op het internationale vliegveld Fua'amotu. De koningin was in gezelschap van haar jongste zoon prins Ata (32).
14/01 22u15  Cardi B heeft eerste hoofdrol te pakkenCardi B (28) gaat acteren. De rapster heeft een eerste hoofdrol in de film ‘Assisted Living’ te pakken. Dat schrijft Variety.
14/01 22u15  Op date met Vlaamse ‘Tarzan’ Diaz? MTV organiseert datingshow met sterren uit ‘Ex on the Beach: Double Dutch’Tijdens het kijken van het MTV-programma ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ je oogje laten vallen op een van de kandidaten? Dan heb je geluk, want MTV organiseert een gloednieuwe datingshow met enkele van de deelnemers: ‘Daten met een Ex’.
14/01 22u15  Opvallend: keert Chris Evans terug als Captain America?Het lijkt erop dat Chris Evans (39) z'n terugkeer maakt als Marvel-held Captain America. Dat vertellen verschillende bronnen aan Deadline.
14/01 21u15  Kevin Costner spant rechtszaak aan tegen voormalige zakenpartnerKevin Costner (65) heeft een rechtszaak aangespannen tegen z'n voormalige zakenpartner Jim Wilson voor 15 miljoen dollar (12,3 miljoen euro). De producent zou namelijk weigeren om z’n aandelen in het bedrijf Good One Productions, op te geven.
14/01 21u15  Stany Crets stelt zich vragen bij nieuwe cultuurzender Podium 19: “Een musical van mij is eigenlijk wél uitgesloten”Woensdag werd de nieuwe cultuurzender Podium 19 gelanceerd. Een initiatief van zeven Vlaamse Kunstinstellingen, met steun van de Vlaamse overheid en de VRT om de cultuursector een hart onder de riem te steken. Klinkt mooi, maar Stany Crets (56) stelt zich op Facebook wel vragen bij het initiatief.
14/01 20u15  Macaulay Culkin 'voor' wegknippen Donald Trump in ‘Home Alone 2'Na zijn verkiezingsnederlaag en de weigering om deze te erkennen, gingen er in de Verenigde Staten veel geluiden op om Donald Trump (74) uit de film ‘Home Alone 2' te knippen. De president had daarin een klein gastrolletje. Ook hoofdrolspeler Macaulay Culkin lijkt daarmee akkoord te gaan.
14/01 20u15  SHOWBITS. Anouk Matton in Dubai en Emma Roberts toont haar pasgeboren zoontjeThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
14/01 20u15  Zussen Coorevits moeten afscheid nemen van grootvaderRoland Coorevits, de grootvader van Annelien en Stephanie Coorevits, is overleden. Hij laat een echtgenote na, een zoon en dochter en naast Annelien en Stephanie nog twee kleinzonen en een kleindochter.
14/01 19u15  Kuifje-tekening geveild voor recordbedrag van ruim 3 miljoen euroEen tekening van Hergé, bedoeld voor de omslag van een Kuifje-album uit 1936, is geveild voor 3,175 miljoen euro, een recordbedrag.
14/01 17u15  Kijkers van ‘Bridgerton’ verbaasd: deze aanwijzing voor vervolg heeft iedereen gemistNetflix heeft er met ‘Bridgerton’ alweer een monsterhit bij. Het historische drama van Shonda Rhimes is wereldwijd al door meer dan 63 miljoen huishoudens bekeken. Toch heeft het merendeel van die kijkers waarschijnlijk een subtiel detail gemist: in de laatste aflevering werd volgens trouwe fans een aanwijzing naar het vervolg verwerkt.
14/01 16u15  Van ‘mooiste meisje’ tot gewilde presentatrice: 20 jaar geleden werd Dina Tersago tot Miss België gekroondPrecies 20 jaar geleden is het al, toen Dina Tersago (zopas 42 geworden) tot Miss België werd gekroond. En toch is ze amper een haar veranderd. Zelfs onder een vergrootglas zie je bijna geen verschil tussen toen en nu. Hoe dóet ze het toch, die Dina? Tijd om de balans op te maken van één van de meest veelgevraagde presentatrices van ons land.
14/01 16u15  Tom Waes gaat ‘Reizen Waes’ maken in Nederland‘Reizen Waes: Vlaanderen’ heeft Tom Waes duidelijk geïnspireerd voor nog meer reizen dicht bij huis. Binnenkort gaat de presentator namelijk op trot door Nederland. Het nieuwe ‘Reizen Waes: Nederland’ zal in het najaar te zien zijn op Eén.
14/01 16u15  Anne Hathaway: “Ik haat het wanneer iemand mijn voornaam gebruikt”Je eigen naam kan je niet kiezen, dus het is best mogelijk dat je niet echt tevreden bent met de voornaam waar je ouders je mee hebben opgezadeld. Dat is het geval bij actrice Anne Hathaway (38), verklapt ze in een nieuw interview.
14/01 16u15  Illusionist Siegfried Fischbacher, bekend van ‘Siegfried & Roy’, is overledenLeeuwentemmer en illusionist Siegfried Fischbacher, bekend van het wereldberoemde Duitse duo Siegfried & Roy, is woensdag in Las Vegas op 81-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Dat melden Duitse media. In mei overleed zijn partner Roy Horn op 75-jarige leeftijd aan de gevolgen van het coronavirus.
14/01 15u15  Dit zijn officieel de 10 slechtste films van het afgelopen decenniumIn het enorme filmaanbod van Hollywood zitten heel wat pareltjes, maar ook een hoop bedenkelijke producties. Die laatste zijn het terrein van de Golden Raspberry Awards, want zij delen de nacht voor de Oscars steevast de zogenaamde Razzies uit aan de slechtste films van het voorbije jaar. In welke vorm ze dit jaar zullen doorgaan, is nog niet geweten, maar in afwachting hebben wij alvast de tien slechtste films van het afgelopen decennium op een rij gezet.
14/01 15u15  Kunnen Britse artiesten door brexit moeilijker door Europa touren? “Gevolgen worden nog altijd onderschat”Waarom kunnen Britse artiesten en hun crews niet langer ongehinderd touren op het Europese vasteland en vice versa? De Britse regering schuift de verantwoordelijkheid in de schoenen van de Europese Unie, maar hoofdonderhandelaar Michel Barnier ontkent nu dat hij zich tijdens de handelsonderhandelingen verzet heeft tegen vrij verkeer voor muzikanten.
14/01 15u15  Demi Lovato getuigt over overdosis in nieuwe YouTube-docu: “De donkerste dag van mijn leven”Demi Lovato (28) komt met een nieuwe documentaireserie over haar leven. De zangeres vertelt in de YouTube-reeks openhartig over de overdosis die haar in 2018 bijna fataal werd, zo maakte ze woensdag bekend.
14/01 14u15  Filmicoon Faye Dunaway wordt tachtig, maar zit nog vol divastreken: “Ze mishandelde haar kleedster en schold haar assistent uit voor homootje”Deze week, op 14 januari, viert Faye Dunaway haar 80ste verjaardag. Al zullen weinig collega’s op haar gezondheid drinken. Faye wordt door velen een echt ‘kreng’ genoemd. Dat ze dat nog steeds is, bewees ze vorig jaar toen de voltallige crew van een theaterstuk haar ontslag eiste én kreeg. Toch zou ‘The American Connection’, een film waar Faye dertien jaar aan draaide, in 2021 in de bioscoop kunnen komen.
14/01 14u15  Na spoedscheiding en 8 maanden oorlog: ‘doodsbange’ Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy sluiten finaal akkoordMary-Kate Olsen (34) kan eindelijk weer opgelucht ademhalen. Bijna acht maanden nadat ze officieel om een ‘spoedscheiding’ vroeg om weg te kunnen bij haar steenrijke Franse echtgenoot Olivier Sarkozy (51), bevestigen de advocaten van het koppel nu dat ze een ‘finale overeenkomst’ hebben ondertekend. Er komt zo eindelijk een einde aan de oorlog die tussen de voormalige geliefden was ontstaan en dreigde te ontsporen.
14/01 13u15  “Uiterlijk midden maart beslissing over zomerfestivals”“Er is met de sector afgesproken dat er uiterlijk midden maart beslist wordt over de organisatie van de zomerfestivals.” Dat heeft Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) donderdag in het Vlaams Parlement geantwoord op een vraag van Open Vld-parlementslid Stephanie D’Hose.
14/01 13u15  Na spoedscheiding en 8 maanden oorlog: Mary-Kate Olsen en Olivier Sarkozy sluiten finaal akkoordMary-Kate Olsen (34) kan eindelijk weer opgelucht ademhalen. Bijna acht maanden nadat ze officieel om een ‘spoedscheiding’ vroeg om weg te kunnen bij haar steenrijke Franse echtgenoot Olivier Sarkozy (51), bevestigen de advocaten van het koppel nu dat ze een ‘finale overeenkomst’ hebben ondertekend. Er komt zo eindelijk een einde aan de oorlog die tussen de voormalige geliefden was ontstaan en dreigde te ontsporen.
14/01 13u15  Zanger Ryan Adams niet langer verdacht van ongewenst seksueel gedragDe FBI heeft het onderzoek gestaakt naar het vermeende seksuele wangedrag van Ryan Adams (46). Volgens de New York Post is de federale politiedienst tot de conclusie gekomen dat de zanger de wet niet heeft overtreden en dus niet langer verdacht wordt van het ‘sexten’ met een minderjarig meisje.
14/01 12u15  Een welgekomen verrassing: ‘Backstreet Boy’ Nick Carter en vrouw verwachten kindje na meerdere miskramenNick Carter (40) en zijn vrouw Lauren (37) verwachten weer een kindje. Voor het koppel, dat eerder al twee kinderen kreeg, was de zwangerschap een verrassing, omdat Lauren de afgelopen jaren meerdere miskramen heeft gehad.
14/01 12u15  Het ‘Big Brother’-huwelijk van Bart Glazenmakers liep snel op de klippen: “Na mijn verblijf leefde ik erop los”In 2006 zorgde Bart Glazenmakers (50) – metaallasser en de zoon van voormalig pornoproducent Eddy Lipstick – voor een wereldprimeur. Hij gaf voor het oog van de Big Brother-kijkers zijn jawoord, aan Nathalie Luckx (46). Hun huwelijk(snacht) werd met veel belangstelling gevolgd, maar twee jaar later ging het koppel uiteen. “Ik heb er lang over gedaan om de scheiding te verwerken”, klinkt het.
14/01 12u15  Verrassende wending in ‘Big Brother’: Terror Theo stapt zelf opHij zorgde tijdens z’n tijd in het ‘Big Brother- huis voor heel wat verdeeldheid onder de kijkers, maar daarnet besliste Terror Theo om het spel te verlaten. Dat moment zal uiteraard ook te zien zijn tijdens de liveshow vanavond.
14/01 12u15  Evi Hanssen bekent: “Ik werd gevraagd voor ‘The Masked Singer’, maar heb ‘nee’ gezegd”TV-kijkend Vlaanderen zat het afgelopen najaar massaal aan de buis gekluisterd voor ‘The Masked Singer’ op VTM. Koningin werd de grote winnaar en dat bleek niemand minder dan Sandra Kim te zijn. Voor hetzelfde geld had dat evenwel ook Evi Hanssen kunnen zijn, want ook zij werd blijkbaar gevraagd om deel te nemen.
14/01 11u15  ‘Over De Oceaan’-kapitein biecht stommiteit op: “Ik heb vannacht iets heel doms gedaan”Ook kapiteins maken soms fouten. In een fragment van ‘Over De Oceaan’, dat de uiteindelijke uitzending niet haalde, vertelt kapitein Piet over z’n stommiteit tegen de rest van de bemanning.
14/01 11u15  Neef van Britse Queen riskeert 5 jaar cel na seksueel misbruik van gaste in kasteel: “Ik ben diep beschaamd”Het zijn lastige tijden voor de Schotse Simon Bowes-Lyon (34), een neef van Queen Elizabeth. De graaf pleitte in de rechtbank schuldig aan het seksueel misbruiken van een vrouw in zijn kasteel in het Schotse Angus. Tijdens een evenement dat de royal vorig jaar op 13 februari organiseerde drong hij ‘s nachts binnen bij een gaste die er bleef overnachten, waarna hij haar 20 minuten lang seksueel aanviel en misbruikte.
14/01 10u15  Neef van Britse Queen riskeert 5 jaar cel na seksuele aanval op gaste in kasteel: “Diep beschaamd om mijn acties”Het zijn lastige tijden voor de Schotse Simon Bowes-Lyon (34), een neef van Queen Elizabeth. De graaf pleitte in de rechtbank schuldig aan het seksueel misbruiken van een vrouw in zijn kasteel in het Schotse Angus. Tijdens een evenement dat de royal vorig jaar op 13 februari organiseerde drong hij ‘s nachts binnen bij een gaste die bleef overnachten in zijn kasteel, waarna hij haar 20 minuten lang seksueel aanviel en misbruikte.
14/01 10u15  Gelekte beelden tonen zware ruzie tussen Nederlandse ‘The Voice’-coaches: “Je bent een klein mannetje met een grote bek”De sfeer tussen de Nederlandse coaches van ‘The Voice’ lijkt een pak grimmiger dan bij ons. In gelekte beelden is te zien hoe rapper Ali B (39) en zanger Waylon (40) elkaar tussen de opnames door zitten uit te schelden. “Je bent een klein mannetje met een grote bek.”
1 2


Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

3x Eén haalt ‘Windkracht 10' van onder het stof21/01 08u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Vanaf vanavond kan je op Eén kijken naar de reeks ‘Windkracht 10'. Het is al van 2004 geleden dat de serie nog eens te zien was op Eén. Dat schrijft het Nieuwsblad.
2x Romeo Davy Gilles gaat ook weer solo21/01 06u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Aan De Romeo's verandert niks, maar Davy Gilles (44) blaast naast het muzikale pad met Chris Van Tongelen en Gunther Levi nu ook zijn solocarrière nieuw leven in.
2x In een glamoureus leven... plas je ook in de douche: waarom ‘De Verhulstjes' wekelijks een miljoen kijkers halen21/01 07u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Er is de inkijk in hun glamourleven, de gortdroge ironie van de pater familias en het sexappeal van de zoon. Maar volgens kenners hebben 'De Verhulstjes' het miljoen kijkers per week vooral te danken aan de herkenbaarheid. Al weet Gert ook precies hoe je een docusoap succesvol maakt. 'Als de camera's je continu volgen, word je automatisch je eigen televisiemaker.'
2x VIJF stelt prangende vraag: is het ‘Op een Ander’ beter of slechter?21/01 07u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Wat gebeurt er als één gezinshoofd een week van familie wisselt? Dat is het uitgangspunt van ‘Op een Ander’, een nieuw VIJF-programma waarin de Vlaamse huishoudens anno 2021 én hun rolpatronen openhartig in vraag worden gesteld en getoond zal worden naar hoe anderen hun ‘NV gezin’ draaiende houden. Alle markante verschillen tussen de hedendaagse Vlaamse gezinnen zullen daarbij in de verf worden gezet.
2x Eveline Hoste in ‘Missie Callcenter’: “Ik vond mezelf ook nog mooi toen ik veertien kilo zwaarder was”21/01 07u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Kunnen dikkere mensen ook mooi zijn? Deze vraag krijgt Eveline Hoste (39) in het belcentrum van ‘Missie Callcentrum’ voorgeschoteld.
2x Is het beter ‘Op Een Ander’? VIJF stuurt gezinshoofd naar ander huishouden in nieuw programma21/01 08u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Wat gebeurt er als één gezinshoofd een week van familie wisselt? Dat is het uitgangspunt van ‘Op een Ander’, een nieuw VIJF-programma waarin de Vlaamse huishoudens anno 2021 én hun rolpatronen openhartig in vraag worden gesteld en getoond zal worden naar hoe anderen hun ‘NV gezin’ draaiende houden. Alle markante verschillen tussen de hedendaagse Vlaamse gezinnen zullen daarbij in de verf worden gezet.
2x Michaël R. Roskam: “Op financieel vlak viel het in 2020 flink tegen”21/01 08u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Ook bij regisseur Michaël R. Roskam (48) gooide corona vorig jaar roet in het eten. Twee Amerikaanse projecten gingen uiteindelijk niet door, op de biopic over Sylvia Kristel is het voorlopig nog steeds wachten. Dat vertelt de regisseur in Het Nieuwsblad.
2x Liefdesgeluk bij ‘Tempation’-deelnemers: Megan flirt erop los en Milou heeft een nieuwe vriend21/01 09u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Toen ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever (20) met oudjaar een foto postte met verleider Joshua Feytons (23), klonk het al snel dat de twee elkaar - na hun gefoefel in Thailand - opnieuw gevonden hebben. Maar die hereniging blijkt van bijzonder korte duur. Megan maakt duidelijk dat ze het intussen alweer gezellig heeft met een andere jongen.
2x Liefdesgeluk bij ‘Temptation’-deelnemers: Megan flirt erop los en Milou heeft een nieuwe vriend21/01 10u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Toen ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever (20) met oudjaar een foto postte met verleider Joshua Feytons (23), klonk het al snel dat de twee elkaar - na hun gefoefel in Thailand - opnieuw gevonden hebben. Maar die hereniging blijkt van bijzonder korte duur. Megan maakt duidelijk dat ze het intussen alweer gezellig heeft met een andere jongen.
2x Voorspelden de Simpsons nu ook de inhuldiging van president Biden?21/01 10u15 - Het Laatste Nieuws: Showbizz: Nee, dat Joe Biden (78) president van Amerika zou worden, hebben de makers van ‘The Simpsons’ nooit voorspeld. Maar enkele elementen uit de inhuldiging gisteren voelden behoorlijk vertrouwd aan voor fans van de show.

Statistieken

Artikels:
32505
Gelezen:
8383
Aantal lezers nu:
78


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2021 Naar boven