vrijdag 17 september 2021, week 37


U bent nu hier: Meer nieuws van Het Parool

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u45
 

Het Parool

Verbergen Tonen
14/09 22u15  Amsterdamse hotels moedeloos: te weinig gasten, te veel hotels Amsterdamse hotels zijn somber over het herstel uit de coronacrisis. De kamerprijzen zijn gekelderd, verliezen stapelen zich op en door reisbeperkingen blijven gasten weg. En dan stopt de overheidssteun ook nog eens.
14/09 22u15  Is het toeval dat Daley zijn zwakste wedstrijd in tijden speelde? Lang geleden, kort na 1980, besloot mijn vader (die ik tot dan toe slechts had gekend met een verzorgde, donkere baard-snorcombinatie) zijn gezichtsbeharing weg te scheren. Hij kwam naar beneden met een triomfantelijk blotebillen­gezicht, als verrassing. Mijn moeder moest keihard lachen, ikzelf van schrik keihard huilen.
14/09 22u15  ‘Glue wordt het ADE van design’ De vierdaagse designroute Glue, die donderdag van start gaat, laat zien hoeveel ontwerpcreativiteit aanwezig is in Amsterdam. De opzet is een gemeenschap te bouwen van geestverwanten.
14/09 20u15  De rem kan er nog niet helemaal af: dit zijn de nieuwe maatregelen Het kabinet zet dinsdag de een-na-laatste stap van het versoepelingsplan. Op 25 september eindigt de 1,5-metersamenleving, maar voor deelname aan veel zaken in het openbare leven is straks een coronatoegangsbewijs nodig.
14/09 20u15  Weiger je anderen te beschermen? Dan ook niet naar de kroeg De voorgestelde coronapas schept een tweedeling ­tussen wie wel en wie niet is gevaccineerd, beweren critici. Dat is niet waar: een negatieve test volstaat, evenals een bewijs dat je antilichamen draagt en al een infectie hebt doorgemaakt. Ook zonder vaccin kun je dus gerust café in, café uit. Wel even een testje doen, en dat is gratis.
14/09 20u15  ‘Verwerp dit voorstel voor andere boetebedragen bij toeristische verhuur’ Woensdag wordt in de gemeenteraad het voorstel van b. en w. besproken de boetebedragen voor het schenden van de toeristische verhuurregels te wijzigen. Lezer Paul Goes vindt dat de raad het voorstel moet verwerpen.
14/09 20u15  Fatima over Eden: ‘Ik heb liever dat hij legoot in plaats van gamet’ Fatima is Marokkaans, haar man is Nederlands en Indisch. Eden viert daarom alle feestdagen, van Kerstmis tot Suikerfeest. Samen zijn ze al in achttien landen geweest. ‘We zijn rijk en gezond.’
14/09 19u15  Live | Rutte: ‘25 september einde aan 1,5-meterregel’ Volg in ons liveblog het laatste nieuws rond het coronavirus. Download onze app om van de belangrijkste updates een melding te ontvangen.
14/09 19u15  Marengoproces vliegt meteen weer uit de bocht De eerste zittingsdag van het Marengoproces na de moord op Peter R. de Vries verliep weer chaotisch. In de middag deden advocaten ‘een wrakingsverzoek’: ze willen de rechtbank laten wegsturen. Dat is al de derde keer in de behandeling van de megazaak.
14/09 19u15  Ajacieden op weg naar Lissabon: ‘Zo'n tripje blijft magisch’ Na twee jaar leegte in de Europese uitvakken is het voor Ajacieden eindelijk weer zover: woensdag zijn ze in Lissabon weer welkom op de tribune voor het duel met Sporting. ‘Samen met andere Ajacieden op pad. Je kent ze niet, maar je staat er met een gemeenschappelijk doel. Mooier kan niet.’
14/09 18u15  Marengoproces vliegt meteen weer uit de bocht: nieuwe wraking rechtbank De eerste zittingsdag van het Marengoproces na de moord op Peter R. de Vries verliep weer chaotisch. In de middag deden advocaten ‘een wrakingsverzoek’: ze willen de rechtbank laten wegsturen. Dat is al de derde keer in de behandeling van de megazaak.
14/09 18u15  Beurzen voor Amsterdamsch Studenten Corps ingetrokken De Amsterdamse universiteiten en de Hogeschool van Amsterdam hebben besloten met onmiddellijke ingang alle aan het Amsterdamsch Studenten Corps toegekende bestuursbeurzen in te trekken voor ten minste dit collegejaar. ASC/AVSV mag dit collegejaar ook geen leden werven of de vereniging promoten.
14/09 17u15  Hoe de middag- en avondkrant uit Nederland verdween Nu ook Het Parool een ochtendkrant wordt, blijven er nog maar weinig middag- en avondkranten over. Stijgende distributiekosten en veranderende nieuwsconsumptie maken de ochtend een logischer verschijnmoment. ‘Bezorging is echt een molensteen.’
14/09 17u15  Kantoorwalhalla Zuidas: plots een probleemgebied Van kantorenwalhalla tot crisisgebied. Nu ABN Amro en de advocaten van De Brauw verkassen, moet ruim honderdduizend vierkante meter kantoorvloer aan de Zuidas nieuwe huurders worden gezocht.
14/09 17u15  Er zijn altijd mensen die andere mensen niet met rust kunnen laten Op de brug voor de Muiderpoort zat een schilder.
Laatste update: dinsdag 14 september 2021, 22u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/09 16u15  Het is een goed mosseljaarWe geloven het niet zomaar: de zin en onzin van ons eten en drinken. Deze week: mosseltijd.
14/09 16u15  Plots is kantoorwalhalla Zuidas een probleemgebied gewordenVan kantorenwalhalla tot crisisgebied. Nu ABN Amro en de advocaten van De Brauw verkassen, moet ruim honderdduizend vierkante meter kantoorvloer aan de Zuidas nieuwe huurders worden gezocht.
14/09 15u15  Deze CDA’er probeerde zelf mensen weg te krijgen uit Kabul: ‘Ik trok het fysiek gewoon niet, sliep nauwelijks’‘Ik heb meermaals aan Buitenlandse Zaken gevraagd: neem dit van mij over.’
14/09 14u15  ‘Droogleggen deel Markermeer nodig voor oplossen woningtekort’Als we het Markermeer deels droogleggen, is dat een uitkomst voor het woningtekort en het maakt een brug overbodig, schrijft stedenbouwkundige Henk Licher.
14/09 14u15  Oud-Ajacied: ‘Tegen Sporting lagen we er de eerste ronde eruit’Hans Werdekker (61) speelde één seizoen voor Ajax. Hij was erbij toen de club in 1988 de degens kruiste met Sporting Portugal. ‘Sommige spelers gingen aan de scheldpartijen van Jan Wouters onderdoor.’
14/09 13u15  Bestuursbeurzen voor Amsterdamsch Studenten Corps ingetrokkenDe Amsterdamse universiteiten en de Hogeschool van Amsterdam hebben besloten met onmiddellijke ingang alle aan het Amsterdamsch Studenten Corps toegekende bestuursbeurzen in te trekken voor ten minste dit collegejaar. ASC/AVSV mag dit collegejaar ook geen leden werven of de vereniging promoten.
14/09 13u15  ‘In zo’n naziuniform ben ik pas mezelf’‘En waar kom jij vandaan, jongeman?”
14/09 12u15  Gezondheidsraad: derde prik vooralsnog alleen voor meest kwetsbarenVooralsnog zouden alleen patiënten met een ernstige afweerstoornis zo snel mogelijk een ‘boostervaccinatie’ tegen het coronavirus moeten krijgen. Tegelijkertijd moet de voorbereiding beginnen voor andere groepen die een derde prik moeten krijgen zodra de effectiviteit van het vaccin begint af te nemen.
14/09 12u15  Macron heeft gegokt en gewonnen: ‘coronapas’ is een groot succesFrankrijk heeft Nederland ingehaald als het om vaccineren gaat, met dank aan de coronapas. Ruim 80 procent is inmiddels gevaccineerd.
14/09 12u15  Rapper Dio is eerste groenburgemeester van AmsterdamRapper Dio (33) mag zich de allereerste groenburgemeester van Amsterdam noemen. Deze week pakt hij de Orteliusstraat aan.
14/09 11u15  ‘Soms denk ik dat er maar weinig verschil zit tussen de boven- en onderwereld’Dit zijn de ingezonden brieven van vandaag. Ook een bijdrage leveren? Lees hier hoe dat kan.
14/09 11u15  Choreograaf: ‘Lazarus gaat over de littekens die we allemaal oplopen’De Ierse Oona Doherty bewerkte haar solo van een paar jaar geleden tot een stuk voor 22 dansers van het Ballet National de Marseille. ‘Uiteindelijk gaat Lazarus over de littekens die we allemaal oplopen.’
14/09 10u15  Zuidas loopt leeg: na ABN vertrekt ook het grootste advocatenkantoorHet hart van de Zuidas loopt leeg. Het grootste advocatenkantoor van Nederland, De Brauw Blackstone Westbroek, verlaat kantoortoren The Rock bij station Zuid.
14/09 10u15  Alex maakt Koreaanse kimchi: ‘Ik noem het schilderen met kool’Alex Boyce (40) kwam uit de VS naar Europa voor de kunst, maar vond vervulling in een recept van zijn Koreaanse oma. Zijn Oh Na Mi Kimchi is straks wijd verkrijgbaar.
14/09 10u15  BN’ers zien worstelen voor een klas, dat is vermakelijkHan Lips schrijft elke dag over wat hij ziet op tv. Vandaag: het nieuwe seizoen van Dream School.
14/09 10u15  Bij Essentiel Antwerp moet je niet bang zijn voor kleurElke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze rubriek Net open lees je erover. Vandaag: Essentiel Antwerp.
14/09 10u15  Deze schilderingen fleuren fietsroutes in Amsterdam opTropische vogels, bloemen en grote vlinders: enorme schilderingen moeten de fietsroutes tussen Oost en Zuidoost aantrekkelijker maken. ‘De menselijke maat ontbreekt nu.’
14/09 10u15  Spaanse jongeren in de wachtstand: voor een gezin is geen geldSpanjaarden blijven lang thuiswonen, stichten laat een gezin en krijgen weinig kinderen. Daar hebben opeenvolgende economische crises alles mee te maken. ‘Het maakt onze jongeren wanhopig.’
11/09 08u15  Museum MCA op de Zuidas is een cadeau dat steeds lelijker oogtAls politici cadeautjes gaan uitdelen, dan moet je oppassen. Ik heb het natuurlijk over het plan van de wethouders Touria Meliani (Cultuur) en Victor Everhardt (Zuidas) om van het oude rechtbankgebouw een nieuw museum te maken, het Museum of Contemporary Art (MCA). Een ‘cadeau voor de stad’, noemen zij het.
11/09 08u15  De poster van het Woonprotest plakken was een meesterzetVVD-Kamerlid Daniel Koerhuis plakte een poster van het Woonprotest, morgen in het Westerpark, pontificaal op zijn kantoormuur. Het wekte veel begrijpelijke woede op, omdat het VVD-beleid dat Koerhuis hartstochtelijk uitdraagt juist de reden is van het protest. Toch was het een Ruttiaanse meesterzet. Dit doet de premier bij felle kritiek tenslotte ook altijd. Toen Rutte na de verkiezingen snoeihard werd aangevallen op de verrotte informatieverstrekking, riep hij direct dat hij altijd al voor een transparantere bestuurscultuur was geweest en daar heel radicale ideeën over had. Van die ideeën hebben we daarna niets meer gehoord, maar daar ging het ook niet om. Het doel was om de criticasters dood te knuffelen.
11/09 07u15  Hoe een woning in Amsterdam onbetaalbaar is gewordenZondag worden duizenden mensen verwacht bij het Woonprotest, een demonstratie tegen de exorbitante prijzen voor koopwoningen en de hoge huren in Amsterdam. Deelnemers weten: de excessen zijn niet vanzelf ontstaan en gaan dus ook niet vanzelf weer weg.
11/09 07u15  De Juwelier mag dan net open zijn, het is nu al een klassieker (9-)Culinair recensent Mara Grimm lunchte bij De Juwelier, de tweede zaak van sterrenchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. Het concept? Dat is er godzijdank niet.
11/09 07u15  De poster van het Woonprotest opplakken was een Ruttiaanse meesterzet van Daniel KoerhuisVVD-Kamerlid Daniel Koerhuis plakte een poster van het Woonprotest, morgen in het Westerpark, pontificaal op zijn kantoormuur. Het wekte veel begrijpelijke woede op, omdat het VVD-beleid dat Koerhuis hartstochtelijk uitdraagt juist de reden is van het protest. Toch was het een Ruttiaanse meesterzet. Dit doet de premier bij felle kritiek tenslotte ook altijd. Toen Rutte na de verkiezingen snoeihard werd aangevallen op de verrotte informatieverstrekking, riep hij direct dat hij altijd al voor een transparantere bestuurscultuur was geweest en daar heel radicale ideeën over had. Van die ideeën hebben we daarna niets meer gehoord, maar daar ging het ook niet om. Het doel was om de criticasters dood te knuffelen.
11/09 07u15  Een straatnaam is een politieke kwestie gewordenMet het opdoeken van de straatnamencommissie hoopt het college meer diversiteit te brengen in het Amsterdamse stratenboek. Het maakt de vernoeming van straten en pleinen een politieke kwestie.
10/09 23u15  Woonprotest in Westerpark: ‘Het borrelt al jaren’Het lijkt de grootste demonstratie tegen de verziekte woningmarkt te worden van deze tijd, zondag in het Westerpark. Huisvesting mag niet langer een zaak zijn van winnaars en verliezers, vinden organisatoren Melissa Koutouzis en Mieke Megawati Vlasblom. ‘Dit moet een beweging worden.’
10/09 23u15  Nieuwe verkiezingen niet meer uitgesloten: ‘Een schande’Voor het eerst wordt er aan het Binnenhof openlijk (én met enige angst) gesproken over nieuwe verkiezingen, nu de formatie nog altijd hopeloos voortsukkelt.
10/09 23u15  Het preventief fouilleren verloopt hier zoals nergens andersEens in de zoveel tijd staat de Amsterdamse politie voor gek – soms door toedoen van de korpsleiding, soms door strapatsen van de lokale politiek. Nooit zal ik mijn eerste ‘persmoment’ vergeten. Voor de gewone lezer: dat is een gebeurtenis die pr-types alléén op touw zetten voor journalisten. Vrijwel altijd is het lullig.
10/09 23u15  Joosje Duk schreef voor haar vader die in coma op de ic lagIn haar literaire debuut Ik zie je bij de uitgang schrijft scenarist en regisseur Joosje Duk over de angstige periode waarin haar vader in coma op de intensive care lag met corona. ‘Ik denk dat er nu heel veel verborgen leed is.’
10/09 23u15  Bazuinkoor Tradocaz speelt op bruiloften én begrafenissenNa de moord op Peter R. de Vries maakten ze indruk op de plek des onheils in de Lange Leidsedwarsstraat. Het Surinaamse bazuinkoor Tradocaz van Clide Esseboom levert muziek voor vreugde en verdriet.
10/09 22u15  Een straatnaam is voortaan een politieke kwestie dankzij het collegeMet het opdoeken van de straatnamencommissie hoopt het college meer diversiteit te brengen in het Amsterdamse stratenboek. Het maakt de vernoeming van straten en pleinen een politieke kwestie.
10/09 22u15  Joosje Duk schreef voor haar vader die in coma op de ic lag met coronaIn haar literaire debuut Ik zie je bij de uitgang schrijft scenarist en regisseur Joosje Duk over de angstige periode waarin haar vader in coma op de intensive care lag met corona. ‘Ik denk dat er nu heel veel verborgen leed is.’
10/09 21u15  Een straatnaam is voortaan een politieke kwestie dankzij de adviesraadMet het opdoeken van de straatnamencommissie hoopt het college meer diversiteit te brengen in het Amsterdamse stratenboek. Het maakt de vernoeming van straten en pleinen een politieke kwestie.
10/09 21u15  Bazuinkoor Tradocaz speelt op bruiloften én begrafenissenNa de moord op Peter R. de Vries maakten ze indruk op de plek des onheils in de Lange Leidsedwarsstraat. Het Surinaamse bazuinkoor Tradocaz van Clide Esseboom levert muziek voor vreugde en verdriet.
10/09 20u15  Opinie: ‘Hoog tijd voor de terugkeer van de wekelijkse persconferentie’Sinds het verkiezingsreces in februari is er geen persconferentie na de ministerraad meer geweest, schrijft Machiel van der Wal. Hoog tijd voor een terugkeer.
10/09 19u15  Toeleven naar protest-weekend: ‘Ze kunnen er niet meer omheen’In poptempel Paradiso hebben de protestanten van het Woningprotest en Unmute-us de handen ineengeslagen om gezamenlijk een vuist te maken tegen het huidige kabinetsbeleid. Kleurrijke spandoeken moeten ervoor zorgen dat hun boodschap komend weekend gehoord wordt.
10/09 19u15  Het preventief fouilleren verloopt in Amsterdam zoals nergens andersEens in de zoveel tijd staat de Amsterdamse politie voor gek – soms door toedoen van de korpsleiding, soms door strapatsen van de lokale politiek. Nooit zal ik mijn eerste ‘persmoment’ vergeten. Voor de gewone lezer: dat is een gebeurtenis die pr-types alléén op touw zetten voor journalisten. Vrijwel altijd is het lullig.
10/09 18u15  Dit weekend dwingt me tot een trip naar het verledenOudste Dochter is tweeënhalve maand voor het instorten van de Twin Towers geboren.
10/09 18u15  De Muiderkerk loopt achter, en dat vindt de buurt niet handigOmwonenden merkten dat de klok van de Muiderkerk in Oost iets achterliep. Kerkvoorzitter Arjan Spit (53) zegt dat het bijna is opgelost.
10/09 17u15  Woonprotest in Westerpark: ‘Dit moet een beweging worden’Het lijkt de grootste demonstratie tegen de verziekte woningmarkt te worden van deze tijd, zondag in het Westerpark. Huisvesting mag niet langer een zaak zijn van winnaars en verliezers, vinden organisatoren Melissa Koutouzis en Mieke Megawati Vlasblom. ‘Dit moet een beweging worden.’
10/09 16u15  Als ik in Noord zou wonen, bestelde ik elke week bij PllekCulinair schrijver Monique van Loon bestelt en bespreekt een thuisbezorgmaaltijd. Dit keer van: Pllek.
10/09 15u15  Als ik in Noord zou wonen, zou ik elke week bij Pllek bestellenCulinair schrijver Monique van Loon bestelt en bespreekt een thuisbezorgmaaltijd. Dit keer van: Pllek.
10/09 14u15  Nieuwe verkiezingen niet langer uitgesloten: ‘Zou een schande zijn’Voor het eerst wordt er aan het Binnenhof openlijk (én met enige angst) gesproken over nieuwe verkiezingen, nu de formatie nog altijd hopeloos voortsukkelt.
10/09 14u15  ‘Verengelsing universiteiten gaat ten koste van student en samenleving’De gestage verdwijning van het Nederlands uit universitaire opleidingen beschadigt onze samenleving, betoogt student politicologie Arthur Wiggers.
10/09 14u15  Nederland is talkshowmoe: ‘Lijkt allemaal op elkaar’Nederland is talkshowmoe aan het worden. De kijkcijfers tonen het aan, het publiek klaagt en de deskundigen weten waarom. ‘De talkshows lijken te veel op elkaar met dezelfde gasten en voorspelbare onderwerpen.’
10/09 13u15  Ik betaal voor de hertenbiefstuk van Willem AlexanderHet zijn van die berichten die je eigenlijk niet begrijpt: de koning krijgt vanaf 2022 geen subsidie meer als hij park Het Loo weer afsluit.
10/09 12u15  Unmute Us geeft de strijd nog niet op: ‘Er gaat zoveel expertise verloren nu’Betogers gaan morgen opnieuw de straat op om met de uitbundige protestmars Unmute Us te demonstreren tegen de beperkingen in de evenementensector. De betogers willen dat er een eind komt aan ‘de willekeur van Den Haag’.
10/09 11u15  Doodsbang was ik, want ik zou met Louis van Gaal moeten etenMaarten Moll schreef deze week een prachtige column over een ontmoeting met Louis van Gaal. Ik herkende alles. Ook ik zat ooit, trillend van de zenuwen, naast Louis. We aten Thais.
10/09 11u15  Scheiding op proef of bevrijdingsfeestje met penispiñata’s?De coronascheidingshausse lijkt mee te vallen, maar er is na de vakantie wel weer een scheidingspiek. Op deze Dag van de Scheiding tips van experts hoe je goed uit elkaar kunt gaan.
10/09 10u15  ‘Zet honderd kinderen in het burgerberaad over het klimaat’Dit zijn de in gezonden brieven van vandaag. Ook een bijdrage leveren? Lees hier hoe dat kan
10/09 10u15  Een scheiding op proef of bevrijdingsfeestje met penispiñata’s?De coronascheidingshausse lijkt mee te vallen, maar er is na de vakantie wel weer een scheidingspiek. Op deze Dag van de Scheiding tips van experts hoe je goed uit elkaar kunt gaan.
10/09 10u15  Ajax heeft wat spelers te veel, maar verder valt er nog niks te klagenDe transferperiode is voorbij, de Champions League staat op het punt van beginnen. Hoe hangt de vlag erbij voor Ajax?
10/09 10u15  De BN’ers in Expeditie Robinson klappertanden in KroatiëHan Lips schrijft elke dag over wat hij ziet op tv. Vandaag: Expeditie Robinson.
10/09 09u15  John de Bever lustte wel een geflambeerde papegaai in Expeditie RobinsonHan Lips schrijft elke dag over wat hij ziet op tv. Vandaag: Expeditie Robinson.
10/09 09u15  We moeten terug naar filterkoffie, vinden ze bij Japanse keten HarioElke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze rubriek Net open lees je erover. Vandaag: Hario.
10/09 09u15  Eerherstel voor de kamerplant in expositie van Inge MeijerBehalve een kunstverzameling heeft het Stedelijk Museum ook lange tijd een plantencollectie gehad. De sanseveria’s, fuchsia’s en vingerplanten stonden op zaal, naast de Mondriaans en Malevichen. Ze zorgden volgens museumdirecteur Willem Sandberg voor een huislijke sfeer, die de kennismaking met moderne kunst vergemakkelijkt.
10/09 08u15  Straatnamencommissie ‘geliquideerd’, adviesraad moest inclusieverNa bijna negentig jaar is de Amsterdamse straatnamencommissie opgedoekt en vervangen door een adviesraad met meer oog voor inclusie en diversiteit.
10/09 03u15  Live | Republikeinen willen Biden aanklagen vanwege vaccinatieplichtVolg in ons liveblog het laatste nieuws rond het coronavirus. Download onze app om van de belangrijkste updates een melding te ontvangen.
1


Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

1x Live | Republikeinen willen Biden aanklagen vanwege vaccinatieplicht10/09 03u15 - Het Parool: Volg in ons liveblog het laatste nieuws rond het coronavirus. Download onze app om van de belangrijkste updates een melding te ontvangen.
0x Straatnamencommissie ‘geliquideerd’, adviesraad moest inclusiever10/09 08u15 - Het Parool: Na bijna negentig jaar is de Amsterdamse straatnamencommissie opgedoekt en vervangen door een adviesraad met meer oog voor inclusie en diversiteit.
0x Eerherstel voor de kamerplant in expositie van Inge Meijer10/09 09u15 - Het Parool: Behalve een kunstverzameling heeft het Stedelijk Museum ook lange tijd een plantencollectie gehad. De sanseveria’s, fuchsia’s en vingerplanten stonden op zaal, naast de Mondriaans en Malevichen. Ze zorgden volgens museumdirecteur Willem Sandberg voor een huislijke sfeer, die de kennismaking met moderne kunst vergemakkelijkt.
0x We moeten terug naar filterkoffie, vinden ze bij Japanse keten Hario10/09 09u15 - Het Parool: Elke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze rubriek Net open lees je erover. Vandaag: Hario.
0x John de Bever lustte wel een geflambeerde papegaai in Expeditie Robinson10/09 09u15 - Het Parool: Han Lips schrijft elke dag over wat hij ziet op tv. Vandaag: Expeditie Robinson.
0x De BN’ers in Expeditie Robinson klappertanden in Kroatië10/09 10u15 - Het Parool: Han Lips schrijft elke dag over wat hij ziet op tv. Vandaag: Expeditie Robinson.
0x Ajax heeft wat spelers te veel, maar verder valt er nog niks te klagen10/09 10u15 - Het Parool: De transferperiode is voorbij, de Champions League staat op het punt van beginnen. Hoe hangt de vlag erbij voor Ajax?
0x Een scheiding op proef of bevrijdingsfeestje met penispiñata’s?10/09 10u15 - Het Parool: De coronascheidingshausse lijkt mee te vallen, maar er is na de vakantie wel weer een scheidingspiek. Op deze Dag van de Scheiding tips van experts hoe je goed uit elkaar kunt gaan.
0x ‘Zet honderd kinderen in het burgerberaad over het klimaat’10/09 10u15 - Het Parool: Dit zijn de in gezonden brieven van vandaag. Ook een bijdrage leveren? Lees hier hoe dat kan
0x Scheiding op proef of bevrijdingsfeestje met penispiñata’s?10/09 11u15 - Het Parool: De coronascheidingshausse lijkt mee te vallen, maar er is na de vakantie wel weer een scheidingspiek. Op deze Dag van de Scheiding tips van experts hoe je goed uit elkaar kunt gaan.

Statistieken

Artikels:
28461
Gelezen:
14987
Aantal lezers nu:
59


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2021 Naar boven