vrijdag 14 mei 2021, week 19


U bent nu hier: Sitemap

Laatste updatecontrole: vandaag om 10u00
 Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

38x Is Buienradar het betrouwbaarst of gebruik je beter KMI of een alternatief? De beste weerapps zodat je onbezorgd op terras kan14/05 03u15 - Het Nieuwsblad: Een frisse pint drinken op café of genieten van een menu op restaurant: op een buitenterras is het weer mogelijk. Al zit er een addertje onder het gras, want niets is zo onvoorspelbaar als het Belgische weer. Of toch niet? Talloze weerapplicaties op de smartphone doen hun best om zo accuraat mogelijk het weer te voorspellen. Een overzicht van de min- en pluspunten van de meest gedownloade weerapps.
32x Al 10.000 gsm’s besmet door valse Bpost-sms’jes: “Zoiets hebben we nog nooit gezien”14/05 03u15 - Het Nieuwsblad: Een tsunami van gevaarlijke sms’en overspoelt al dagen Belgische smartphones. Wees gewaarschuwd: er is helemaal geen pakje van Bpost onderweg. En klik vooral nooit op de link, want de gevolgen zijn allesbehalve min.
29x Israëlische grondtroepen en luchtmacht vallen doelen aan in Gazastrook14/05 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
28x Toch geen Israëlische grondtroepen  in Gazastrook: 'communicatiefoutje', zegt het leger14/05 03u15 - VRT NWS: Lees meer >
26x Energiefraude opgespoord: luchtfoto's verraden eigenaars van niet-aangegeven zonnepanelen14/05 07u15 - Het Laatste Nieuws: Distributienetbeheerder Fluvius heeft de voorbije twee jaar voor 18 miljoen euro fraude met groenestroomcertificaten opgespoord. Dat blijkt volgens Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) uit het jaarrapport energiefraude. Ook werden ruim 5.000 niet-aangemelde zonnepaneleninstallaties ontdekt. Die fraudeurs werden opgespoord door onder meer openbare luchtbeelden. De verschillende vormen van energiefraude waren in 2020 goed voor 8,5 miljoen euro aan terugvorderbare bedragen.
25x Israëlische troepen vallen Gaza aan, raketten afgevuurd vanuit Libanon14/05 02u15 - De Standaard: Israëlische soldaten zijn vrijdag begonnen met de Gazastrook onder vuur te nemen vanuit Israël, dat meldt het Israëlische leger zelf. De aanval valt in het kader van de militaire operatie tegen de islamistische groepering Hamas dat de regio controleert. Vanuit Libanon werden drie raketten afgevuurd op Israël, maar die vielen in zee.
24x Niet gevaccineerd maar toch met het gezin op reis? Dat zal een pak extra kosten14/05 07u15 - Het Nieuwsblad: Hoe vlot de vaccinatiecampagne ook loopt, het is nu al duidelijk dat lang niet iedereen volledig gevaccineerd zal zijn tegen de zomervakantie. En wie deze zomer op reis wil en nog niet volledig gevaccineerd is, dreigt dan de rekening te moeten betalen.
24x Israëlische grondtroepen vallen doelwitten in Gaza aan14/05 01u15 - Knack: Israëlische soldaten zijn vrijdag de Gazastrook ingetrokken om operaties uit te voeren tegen de islamistische groepering Hamas, die aan de macht is in de Gazastrook.
23x Miguel André moet na dertig jaar terug naar Angola: 'Mijn hele leven speelt zich in België af'14/05 03u15 - Knack: Dura lex, sed lex: na dertig jaar in België moet Miguel André volgens de Dienst Vreemdelingenzaken terug naar herkomstland Angola. Knack dook in een kafkaiaans migratiedossier.
22x Liet Remco Evenepoel roze trui met opzet schieten?14/05 03u15 - Het Nieuwsblad: Opmerkelijk: drie uur na aankomst had Remco Evenepoel nog geen enkele reactie gegeven op zijn puike prestatie. Aan de finish zelf wilden noch Evenepoel zelf, noch zijn ploegleider Lodewyck zelfs maar de minste commentaar geven. Het deed vermoeden dat elk woord gewikt en gewogen moest worden. Daarbij rees vooral één vraag: liet Evenepoel – in opdracht van de ploegleiding – bewust de roze trui liggen?

Statistieken

Artikels:
31673
Gelezen:
6425
Aantal lezers nu:
87


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2021 Naar boven