vrijdag 27 november 2020, week 48


U bent nu hier: Sitemap

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u45
 Zoeken


Weer & Verkeer


Meest gelezen

85x Sloop windturbines is gestart: afscheid van Steve, Rob en Willy27/11 10u15 - Gazet van Antwerpen: Op de vroegere Electrabel-site is de sloop van de drie windturbines in gang gezet. Of er nieuwe exemplaren in de plaats komen, hangt af van de herbestemming van de site. Een ander dossier voor twee nieuwe windturbines in de Tuinlei is intussen nog altijd hangende.
56x COLUMN. Goedele Liekens. “Mijn hersenen functioneren niet. Ik durf het haast niet neer te schrijven, maar het voelt alsof ik dementeer”27/11 07u15 - Het Laatste Nieuws: Huidkanker. Dat verdict kreeg Goedele Liekens recent te horen. Daarmee begint ze aan een strijd die ze moet en zal winnen. Met vallen en opstaan. Dat proces beschrijft ze elke vrijdag in 'Het Laatste Nieuws'.
43x PROMOJAGERS SUPERTIP. Dit zijn tien Black Friday-deals die je niet mag missen27/11 09u15 - Het Laatste Nieuws: Speelgoed dat voor 100 procent wordt terugbetaald, fikse kortingen op multimedia en solden tot 70 procent op kleding die al aan outletprijzen verkocht wordt: Black Friday belooft een topper te worden. Gunther Devisch van de Facebookgroep Promojagers België selecteerde tien van de beste deals die je momenteel kan doen. Speciaal voor de lezers van HLN.
39x "Dat mijn vader Waldek speelt, vond ik lang gênant": Bart Van Avermaets dochter Eve debuteert in ‘Thuis’27/11 07u15 - Het Laatste Nieuws: In 'Thuis' is een nieuw gezicht opgedoken. Roxanne lijkt slechts het liefje voor één nacht van Lowie, maar wordt toch een blijvertje. Eve Van Avermaet (28) speelt die rol met flair. Niet zo verwonderlijk, want de acteermicrobe zit in de familie. Haar vader Bart is al negentien jaar Waldek in de soap en ook haar broer Vic maakte al zijn opwachting. 'Mijn droom is om ooit met ons drieën op de planken te staan.'
37x Vliegtuig vol in de remmen bij opstijgen Brussels Airport: acht banden gesprongen27/11 13u15 - De Standaard: Op Brussels Airport is donderdagavond een vliegtuigongeval vermeden. Een cargovliegtuig van DHL ondervond problemen bij het opstijgen en moest vol in de remmen. Daarbij sprongen acht banden op zowat driehonderd meter van het einde van de startbaan.
35x Een jaar geleden liet Jake een spin in zijn huis leven. Nu woont hij samen met een monster: “Kerel, jouw huis is nu eigendom van die spin”27/11 14u15 - Het Nieuwsblad: Een Australische man heeft op Facebook een foto gedeeld van een gigantische spin op de muur in zijn woonkamer.
33x Overtuigende kentering in coronacijfers zonder lockdown: zo heeft Zwitserland dat verwezenlijkt27/11 13u15 - Het Laatste Nieuws: Ondanks de forse toename van het aantal coronabesmettingen tijdens de tweede golf was een lockdown in Zwitserland niet aan de orde. De intensivecareafdelingen lagen vol en in sommige kantons waren er geen bedden meer vrij. Maar nu dalen de cijfers weer - en de steun voor de strategie van de Zwitserse regering groeit.
28x Commotie over vaccin AstraZeneca dat België reserveerde: moeten we ons zorgen maken?27/11 17u15 - Het Laatste Nieuws: Na eerdere hoera-berichten van AstraZeneca over de doeltreffendheid van zijn vaccin, kondigt de farmareus plots toch extra onderzoek aan. Wat is er aan de hand? En moeten we ons zorgen maken over de prik, waarvan ons land 7,5 miljoen dosissen gereserveerd heeft? Vaccinoloog Geert Leroux-Roels (UGent) legt uit.
28x 28-jarige man overleden na val van dak27/11 08u15 - De Standaard: Een 28-jarige aannemer uit Rumbeke (Roeselare) is overleden nadat hij donderdag omstreeks 11 uur levensgevaarlijk gewond raakte toen hij van een dak viel tijdens werken langs de Beernemsesteenweg in Wingene.
28x VI Live: CSKA Moskou is al paar keer dicht bij doelpunt tegen Feyenoord26/11 19u15 - Voetbal International: In dit liveblog ruim aandacht voor de Europa League-duels van de Nederlandse clubs.

Statistieken

Artikels:
33568
Gelezen:
9100
Aantal lezers nu:
103


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.nl © 2005-2020 Naar boven